- Η ΜΟΙΡΑ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
αναφερεις[
Ασφαλώς και μας παρασύρει στο διάβα του αλλά Όχι με τόσο πολύ Αγάπη γιατί με την δική μου πείρα παρατηρώ οτι η ζωή τα φέρνει καλύτερα σε Ανθρώπους ανίκανους και Τιποτένιους, έχουν μεγαλύτερη εύννοια της Τύχης!
Ίσως έχουν μελετήσει αυτοί περισσότερο τα μυστικά της!
πως μπορεις να ξερεις στην επομενη στροφη του δρομου τι περιμενει αυτους τους ανικανους και τιποτενιους;
.. και τελικα λαμβανουμε οτι εκπεμπουμε,ολα ειναι θεμα Δρασης και Αντιδρασης ειμαι σιγουρη στην μεχρι τωρα πορεια της ζωης μου πως υπαρχει μια Θεια Δικαιοσυνη που παρεμβαινει παντα στης πιο κρισιμες στιγμες της ζωης μας.
Αχρονο ειναι το ποταμι της ζωης και αυτο το ρευστο που κυλαει μεσα του εμεις το μετουσιωνουμε και το ονομαζουμε Αγαπη,δραση,θεληση,ικανοτητα,τυχη,επιτυχια.
Οτι δινουμε αυτο περνουμε ως απαντηση.
Αν ελκυουμε αγαπη,λαμβανουμε αγαπη..
Αν δεν μπορουμε να δουμε το ομορφο και το καλο και ζουμε σε ενα συννεφο απαισιοδοξιας και αγχους για το τιποτε,τοτε φυσικο ειναι ολα να πανε στραβα και να μην βλεπουμε φως ουτε και στην ακρη του τουνελ.
Και νομιζω πως ειμαστε οι τελευταιοι που θα μπορουσαμε να κρινουμε τελικα ποιος ειναι αχρηστος και ποιος οχι γιατι παντα στο τελος αυτου του κυκλου ζωης κρινουμε τα αποτελεσματα..ως τοτε υπαρχει παντα ελπιδα για ολους.
Εμπιστοσυνη στο δωρο της ζωης χρειαζεται.
Τιποτε δεν ειναι τυχαιο αρκει να εχουμε ανοιχτο νου να μπορουμε να το αντιλαμβανομαστε.

«Είμαι το Πνεύμα που αρνείται διαρκώς»
quote:
Κανένα Ανώτατο Όν δέν επεμβαίνει ούτε κατευθύνει την μοίρα μας.
Την μοίρα μας σε αυτόν τον Κόσμο ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ την δημιουργούμε.
Εγώ πιστεύω στην Απόλυτη Αγαθότητα & καλοσύνη του Απόλυτου Όντος ... και γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο δέν επεμβαίνει ανεξάρτηρα απο Εμάς!
quote:
Το ΠΟΤΑΜΙ της ΖΩΗΣ ρέει με την δική μας Συμβολή και Όχι ανεξάρτητα απο μάς.
Ασφαλώς και μας παρασύρει στο διάβα του αλλά Όχι με τόσο πολύ Αγάπη γιατί με την δική μου πείρα παρατηρώ οτι η ζωή τα φέρνει καλύτερα σε Ανθρώπους ανίκανους και Τιποτένιους, έχουν μεγαλύτερη εύννοια της Τύχης!
Ίσως έχουν μελετήσει αυτοί περισσότερο τα μυστικά της!
Αγαπητέ krisna,
ανάμεσα στα 2 posts σου βλέπω κάποιες αντιφάσεις. Από την μια μας λες ότι εμείς ορίζουμε την μοίρα μας και από την άλλη επισημαίνεις ότι υπάρχουν άνθρωποι ανάξιοι της εύνοιας που τους καταλογίζεται.
Αναφέρεις ότι η ζωή είναι ένα ποτάμι που σε παρασύρει. Συμφωνώ. Προσθέτω όμως ότι στο ποτάμι μπορείς να βρεις βραχάκια ή κλαδιά που ή θα σε στηρίξουν και θα καταφέρεις μειώσεις ταχύτητα ώστε να διασχίσεις το ποτάμι πιο σιγά για να μην χτυπήσεις ή τα συγκεκριμένα βραχάκια θα σε χτυπήσουν κατακέφαλα και θα σε αφήσουν στον τόπο.
Το ποτάμι είναι σίγουρο ότι θα το διασχίσεις. Ο τρόπος που θα το διασχίσεις διαφέρει. Αν μπροστά σου βρεθεί βράχος έχεις περισσότερες πιθανότηες να χτυπήσεις επάνω του. Εάν σου βρεθεί κάποιος κορμός ή κλαδί πιο πιθανό είναι να πιαστείς και να έχεις καλύτερη πορεία.
Ποιος άραγε ορίζει τι θα υπάρξει μέσα στο ποτάμι; Ποιος καταρχήν σε έριξε στο ποτάμι. Μήπως αυτό το Ανώτατο Όν σε έβαλε στο ποτάμι και η μοίρα σου σου στέλνει τα εμπόδια;
Πάντα υπάρχει ενεργός ο ανθρώπινος παράγοντας στην πορεία της μοίρας και αυτός είναι οι αποφάσεις που παίρνει ο καθένας στην ζωή του αλλά σε ότι και αν αποφασίσει η μοίρα του δεν τον αποχωρίζεται. Ακόμα και αν πιαστεί από το κλαδί μπορεί παρακάτω να τον περιμένει ο βράχος αλλά μπορεί και να τον περιμένει και ένας βαρκάρης να τον σώσει.

Το Ανώτατο Όν προφανώς με βάζει στο ποτάμι!
Τα εμπόδια όμως, τα κλαράκια, & τον βράχο τα βάζει και αυτά το Ανώτατο Όν;;; ... Δέν το νομίζω!!
Ας πούμε για διάφορα τραγικά συμβάντα τις τύχης (αρρώστιες, δυστυχήματα, θάνατοι κτλπ) φταίει & σ'αυτά το Ανώτατο Όν ή μήπως Εμείς που δέν προσέξαμε τον Εαυτό μας;;;
ή κάποιοι άλλοι που δέν μας πρόσεξαν;;;
ή κάποιοι εχθροί που ήθελαν το κακό μας;;;
Αλλά & με το να ρθούμε στην ζωή δέν είναι αποκλειστικό έργο του Ανώτατου Όντος ... κάποιοι γονείς συμβάλλουνε!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ
Ο Άνθρωπος μέν αλλά μαζί με αυτόν & τα ζώα & τα φυτά & γενικά το Σύνολο των Φυσικών φαινομένων του Σύμπαντος.
Κανένας Θεός ή Ανώτατο Όν ή καμιά Θεότητα Μοίρα δέν πρόκειται να μας βάλει τρικλοποδιά για να δοκιμάσει είτε την αντοχή μας, είτε την πίστη μας είτε για να δεί πώς θα διασχίσουμε το Ποτάμι βρίσκοντας μπροστά μας το συγκεκριμένο εμπόδιο.
Άν επέμβει ο Θεός θα επέμβει μόνο μέσω του ίδιου του Ανθρώπου ... έχοντας ανακαλύψει ο Άνθρωπος τον Θεό μέσα στον Εαυτό του, αλλά οι συγκεκριμένες περιπτώσεις είναι σπάνιες εξαιρέσεις!
Άν πέφτει ο Ήλιος στα μάτια μας την ώρα που οδηγάμε & κινδυνεύουμε μέχρι & τον Θάνατο φταίμε οι ίδιοι που δέν προβλέψαμε να μήν οδηγήσουμε εκείνη την ώρα προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση & βασικά πρώτα απ'όλα ο ίδιος ο Ήλιος σάν φυσικό φαινόμενο.
Ο Ήλιος έχει μιά καθορισμένη καθημερινή πορεία στον Ουρανό.
Δέν τον έβαλε σκόπιμα ο Θεός της μοίρας να πέσει επάνω μας!
Το ίδιο μπορεί να συμβεί άν βρεθούμε μπροστά σε ένα άγριο θηρίο.
Θα φταίμε είτε Εμείς, είτε το θηρίο!
Ελπίζω να με κατανοήσατε
Περιμένω τις αντιρρήσεις σας![]()

quote:
Διακρινω μια απογοητευση σε αυτα που λες:
αναφερεις[Ασφαλώς και μας παρασύρει στο διάβα του αλλά Όχι με τόσο πολύ Αγάπη γιατί με την δική μου πείρα παρατηρώ οτι η ζωή τα φέρνει καλύτερα σε Ανθρώπους ανίκανους και Τιποτένιους, έχουν μεγαλύτερη εύννοια της Τύχης!
Ίσως έχουν μελετήσει αυτοί περισσότερο τα μυστικά της!πως μπορεις να ξερεις στην επομενη στροφη του δρομου τι περιμενει αυτους τους ανικανους και τιποτενιους;
.. και τελικα λαμβανουμε οτι εκπεμπουμε,ολα ειναι θεμα Δρασης και Αντιδρασης ειμαι σιγουρη στην μεχρι τωρα πορεια της ζωης μου πως υπαρχει μια Θεια Δικαιοσυνη που παρεμβαινει παντα στης πιο κρισιμες στιγμες της ζωης μας.
Αχρονο ειναι το ποταμι της ζωης και αυτο το ρευστο που κυλαει μεσα του εμεις το μετουσιωνουμε και το ονομαζουμε Αγαπη,δραση,θεληση,ικανοτητα,τυχη,επιτυχια.
Οτι δινουμε αυτο περνουμε ως απαντηση.
Αν ελκυουμε αγαπη,λαμβανουμε αγαπη..
Αν δεν μπορουμε να δουμε το ομορφο και το καλο και ζουμε σε ενα συννεφο απαισιοδοξιας και αγχους για το τιποτε,τοτε φυσικο ειναι ολα να πανε στραβα και να μην βλεπουμε φως ουτε και στην ακρη του τουνελ.
Και νομιζω πως ειμαστε οι τελευταιοι που θα μπορουσαμε να κρινουμε τελικα ποιος ειναι αχρηστος και ποιος οχι γιατι παντα στο τελος αυτου του κυκλου ζωης κρινουμε τα αποτελεσματα..ως τοτε υπαρχει παντα ελπιδα για ολους.
Εμπιστοσυνη στο δωρο της ζωης χρειαζεται.
Τιποτε δεν ειναι τυχαιο αρκει να εχουμε ανοιχτο νου να μπορουμε να το αντιλαμβανομαστε.
«Είμαι το Πνεύμα που αρνείται διαρκώς»
ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ?
ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ?
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΑΛΛΑ Η ΜΟΙΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ
ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ!!!
ΖΩ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ
Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ
quote:
Τα εμπόδια όμως, τα κλαράκια, & τον βράχο τα βάζει και αυτά το Ανώτατο Όν;;; ... Δέν το νομίζω!!
Ας πούμε για διάφορα τραγικά συμβάντα τις τύχης (αρρώστιες, δυστυχήματα, θάνατοι κτλπ) φταίει & σ'αυτά το Ανώτατο Όν ή μήπως Εμείς που δέν προσέξαμε τον Εαυτό μας;;;
ή κάποιοι άλλοι που δέν μας πρόσεξαν;;;
ή κάποιοι εχθροί που ήθελαν το κακό μας;;;
Αλλά & με το να ρθούμε στην ζωή δέν είναι αποκλειστικό έργο του Ανώτατου Όντος ... κάποιοι γονείς συμβάλλουνε!!
Αγαπητέ Krisna,
την τύχη του κάθε ανθρώπου που την κατατάσεις; Την κατατάσεις σαν ενέργεια του ανθρώπινου δυναμικού ή σαν ενέργεια που από κάπου μας έρχεται;
Σίγουρα δεν είναι ανθρώπινη επιτευξη γιατί όλοι θα είχαμε πιάσει το τζόκερ, άρα από κάπου πηγάζει που εμείς δεν μπορούμε να συμβάλουμε ώστε να μας αγγίξει. Τι είναι αυτό που δεν αλλάζει; Η μοίρα μας. Άρα έρχεσαι στα λόγια μου.
Όσο για τις αρρώστιες ναι συμβάλλουμε και εμείς με κακή διατροφή, κακές συνήθειες αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν φταίμε πάντα εμείς. Υπάρχουν αρρώστιες που μαστίζουν και οδηγούν στο θάνατο παιδάκια ανυπεράσπιστα, είτε μόλις γεννηθούν είτε λίγα χρόνια μετά. Ποιος τις δίνει αυτές; Ο Θεός; Και αυτοί που δεν πιστεύουν σε αυτόν σε ποιον να τα ρίξουν. Η μοίρα είναι κάτι προδιαγεγραμένο. Άλλοι καπνίζουν σαν φουγάρα και πεθαίνουν από βαθιά γεράματα και άλλοι νέοι γεμάτοι ζωή πεθαίνουν από ανίατες ασθένεις που απλά τυχαίνει να τους χτυπήσουν την πόρτα.
Τώρα όσο για τους εχθρούς που αναφέρεις, δεν νομίζω να σοβαρολογείς.
Αν το πας στην αρνητική ενέργεια μπορείς να ξεπεράσεις τα πάντα με περίσεια θετική από το ίδιο σου τον εαυτό. Εδώ άρρωστοι γίνοται καλά έτσι και δεν θα αντιμετωπίσεις τον κακό τον γείτονα;
Το ότι συμβάλλουν κάποιοι γονείς όπως λες στο να έρθουμε στην ζωή είναι σωστό αλλά και πολύ εγωϊστικό να συμβαίνει μόνο αυτό. Είναι αναμφισβήτητο ότι υπάρχει μια ανώτερη δύναμη στην δημιουργία ενός ανθρώπου. Σε αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία.
Ότι εσύ έχεις γεννηθεί όμως από τους συγκεκριμένους γονείς και όχι από κάποιους άλλους είτε πλουσιότερους είτε φτωχότερους φταίει η γιαυτό μοίρα.
Αυτο που εγώ πιστεύω είναι ότι η μοίρα δρα υπόγεια μέσα στην συνείδηση του ανθρώπου. Όταν οδηγάς μέσα στον ήλιο και ξαφινκά σε τυφλώσει και τρακάρεις, δεν φταίει φυσικά ό ήλιος γιατί πάντα ήταν και θα είναι παρών εσένα όμως κάποιος θα σε παρακινήσει να οδηγήσεις την συγκεκριμένη ώρα. Και με το άγριο θηρίο το ίδιο είναι. Μπορεί κάποιος να είναι όλη μέρα μέσα στην ζούγκλα και εσύ μόλις πατήσεις το πόδι σου την συγκεκριμένη ώρα να έρχεται το άγριο ζώο και να σε κάνει μαμ.
Βλέπεις εσύ παίρνεις τις αποφάσεις αλλά κάτι σε παρακινεί να τις πάρεις χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι. Δεν πάει να πει όμως ότι πάντα θα είναι κατά σου.

Ασφαλώς θα έχεις ακούσει τις φράσεις "Αυτός είναι γκαντέμης ... αυτός είναι γούρικος". Εγώ τα έχω πεί άπειρες φορές
Και ο 1ος Αριθμός του ΛΟΤΤΟ ή του Κρατικού Λαχείου δέν έρχεται Ουανοκατέβατος ... συμβάλλει κάποιο χέρι σε αυτό!
Συμβάλλουν πολλές φορές στις αποφάσεις μας κάποιες Εσωτερικές Υποσυνείδητες δυνάμες που δέν μπορούμε να καταννοήσουμε!
Ίσως σε αυτές να βρίσκεται η αιτία της τύχης & της Ατυχίας μας ... άν καταφέρουμε να τις γνωρίσουμε ίσως λύσουμε πολλά δύσκολα Αινίγματα. Τότε θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε περισσότερες θετικές Ενέργειες αποκρούοντας όλες τις κακές δράσεις των εχθρών μας!
Άν δέν καταφέρουμε να τις ανακαλύψουμε όπως συμβαίνει Σήμερα στην συντριπτική πλειοψηφία των Ανθρώπων γινόμαστε "Έρμαια της τύχης μας"!
Οι κακές Ενέργειες των εχθρών μας μας κάνουν ότι θέλουν όπως ο Άνεμος τα φύλλα!
Αλλά πάλι Κανένα Ανώτατο Όν ανεξάρτητο απο τον Άνθρωπο δέν επεμβαίνει.

Κι εγώ έχω αναρωτηθεί με το θέμα μοίρα κατά καιρούς πάρα πολύ. Πιστεύω ότι σαν άνθρωποι δεν έχουμε πραγματικά επιλογή και έλεγχο στη μοίρα μας, καθώς οι «επιλογές» μας καθορίζονται από εμπειρίες που είχαμε στο παρελθόν, από όνειρα που έχουμε για το μέλλον, από φόβους μου μας «δώρισαν» οι γονείς μας και από εγωισμούς που μας επιβάλλει η κοινωνία… να προσθέσω και τον παράγοντα ότι σαν άνθρωποι είμαστε εντελώς ανίκανοι να δούμε το μέλλον, άρα, ποια επιλογή και ποια πράξη μας είναι δυνατόν να μας εγγυάται συγκεκριμένα αποτελέσματα? Και κάτι ακόμα. Σε ποιο βαθμό θεωρούμε τον εαυτό μας ώριμο αρκετά ώστε να γνωρίζουμε πραγματικά ποια πράγματα θα ήταν ωφέλημα να προκύψουν στο μέλλον, τόσο για τον εαυτό μας όσο και για το σύμπαν ολόκληρο?
Δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος έχει πραγματικά επιλογή και έλεγχο πάνω στην μοίρα του. Ποιος άλλωστε επιλέγει να δει το παιδί του να πεθαίνει με μηχανάκι ή να γεννιέται ορφανός σε ίδρυμα;
Πιστεύω όμως ότι ο κάθε ένας μας έχει μία και μόνο δυνατότητα επιλογής: ή να μαθαίνει από τις εμπειρίες του και να προχωράει μπροστά προς την τέλεια γνώση και βίωση της αγάπης, ή να κλείνει τα μάτια του στα μηνύματα που του στέλνει το σύμπαν ή ο Θεός και να επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη και στεναχώριες.
Κάθε τι που συμβαίνει και μας προκαλεί πόνο, αποκαλύπτει μία δική μας ατέλεια ή έλλειψη που πρέπει να διορθώσουμε. Κάθε τι που μας προκαλεί πόνο είναι μοναδική ευκαιρία για αυτογνωσία.
…και μόνο ένας τέλειος νους – ένα υπέρτατο ων – κατ’ εμέ ο Θεός, μπορεί να ελέγχει τη μοίρα μας με τόση σοφία και αγάπη που να μας τσιγκλάει ΠΑΝΤΑ ακριβώς εκεί που πονάμε για να μας βοηθήσει να γίνουμε αυτό το τέλειο για το οποίο ήρθαμε στη γη.
Γράφεις
«Και ο 1ος Αριθμός του ΛΟΤΤΟ ή του Κρατικού Λαχείου δέν έρχεται Ουανοκατέβατος ... συμβάλλει κάποιο χέρι σε αυτό!»
μα άμα δεν μπορείς να ελέγξεις το χέρι του άλλου, τότε πώς μπορείς να είσαι υπεύθυνος για αυτό?
»Συμβάλλουν πολλές φορές στις αποφάσεις μας κάποιες Εσωτερικές Υποσυνείδητες δυνάμεις που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε!»
άμα δεν μπορούμε να τις συνειδητοποιήσουμε, και δεν έχουμε έλεγχο πάνω τους, πώς είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι καθορίζονται από εμάς?
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση η επιμονή σου στην ανθρώπινη δύναμη πάνω στη μοίρα, καθώς μιλάς για μαγικές ικανότητες που θα έχει ο άνθρωπος όταν αποκτήσει αληθινή επίγνωση. Εγώ πιστεύω ότι όταν ο άνθρωπος φτάσει τα απαραίτητα επίπεδα επίγνωσης θα καταλάβει ότι όσο ελέγχει τόσο χαλάει. Και καλά θα κάνει να αφήσει κάποια πράγματα να λειτουργήσουν μέσα από την άπειρη σοφία του σύμπαντος – που έτσι και αλλιώς έχει μία γνώση λίγα χρόνια παραπάνω από εμάς τους «σοφούς» ανθρώπους…
Αυτή την πεποίθηση, οτι εμείς έχουμε τον έλεγχο, την είχα παλιότερα, όταν διάβαζα βιβλία θετικής σκέψης και αρχές ηγεσίας. Όμως είναι τρομερά άδικο να βάζω τον εαυτό μου σε τόσο μεγάλη ευθύνη πως μπορώ ή πως θα έπρεπε να μπορώ να ελέγχω τα μυστήρια του σύμπαντος και της μοίρας. Και είδα και πως όταν τα αφήνω τα πράγματα απλά να κυλήσουν, οδηγούν πάντα ακριβώς εκεί που πρέπει – αν και συχνά, μέσα από διαφορετικές διαδρομές από αυτές που είχα οραματιστεί.
αυτα...
και αυτό γιατί καθενός η πορεία είναι διαφορετική, άσχετα άν αυτή
προσδιορίζεται πρίν ή μετά απο κάποια συγκεκριμένη στιγμή που νοούμε.
Παρόλαυτά η γνώμη μου είναι οτι καθένας μας είναι ένα κομμάτι πάζλ
μέσα στο σύμπαν. Τα δύο παλλικάρια με τις μηχανές ίσως να είχανε
καρμικές διαφορές σε άλλη ζωή, και όφειλαν να αλληλοσκοτωθούν.
Ο ένας ήταν η δράση ο άλλος η αντίδραση. Δύο όμοια στην αντίθετη
κατευθυνση. Ένας απο τους πολλούς νόμους του σύμπαντος σε δράση.
Ποιός προδιαγράφει την σύγκρουση; Μα φυσικά It makes two to tango.
Συν Αθηνά και χείρα κίνει...
Η ανάλυση φτάνει στις αποφάσεις που κάνουμε στην ζωή μας.
α) αυτές πρίν γεννηθούμε
β) αυτές αφού
Όπως πολύ ωραία τοποθετημένο ήταν όταν στο matrix η oracle είπε
You havent come here to make the decision. You came to understand
WHY you made the decision.
Ο λόγος που υπάρχουν παράλληλοι κόσμοι παράλληλα σύμπαντα,
πολλαπλές πραγματικότητες, και πολλαπλές γραμμές του μέλλοντος...
Μαθηματικά, Κβαντική φυσική, Διαίσθηση, Αναδρομές (παρελθοντικές
και μελλοντικές), Συμπαντικοί νόμοι, Γνώση-Πρόγνωση κάνουν τα
στοιχεία μελετών άπειρα...
Θέμα καθόλου απλό...
Αλλα η αλήθεια υπάρχει μέσα μας ![]()
quote:
Να σου πω την αλήθεια, βλέπω κάτι σαν ένα λεπτό κουκούλι μερικών εκατοστών γύρω από τους ανθρώπους που ξεχωρίζει γιατί επηρεάζει το φόντο από πίσω
EIΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ
ΕΥΚΟΛΟ..
quote:
είναι το γεγονός ότι μπορώ να διακρίνω το περίβλημα όταν το θέλω και το "ψάχνω" πάνω στον άνθρωπο απέναντί μου, και όχι αυθόρμητα.
ΑΑΑΑΑ!!!!
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΑΡΚΕΤΑ ΣΠΑΝΙΟ..
ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΣ ΕΣΥ..
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΔΙΑΛΟΓΙΖΕΣΑΙ??
ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΝΕΙΣ
ΕΙΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΤΕΧΝΗ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ..
quote:
Μπορώ να πω πως η αύρα τους είναι πιο ευδιάκριτη, ίσως επειδή είναι άψυχα και δε νιώθεις αυτή την αμηχανία όταν το παρατηράς σε αντίθεση με την παρατήρηση ενός ανθρώπου που σε κάνει λίγο επιφυλακτικό (γιατί παρεξηγούμε και εύκολα σήμερα).
ΚΑΝΕ ΕΞΑΣΚΗΣΗ..
ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΦΑΝΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΝ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΒΛΕΠΕΙΣ
ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΣΟΥ..
quote:
Με τον ίδιο βαθμό καταβολής προσπάθειας ή κάποιες αύρες είναι πιο ευδιάκριτες από κάποιους ανθρώπους;
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΘΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΤΟΥ..
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΝΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ..
ΠΧ ΕΣΥ..ΑΣ ΠΟΥΜΕ..
quote:
Χμμ... μπορεί. Ίσως. Είναι πιθανόν. Αρκετά δελεαστικό. Μεγάλος πειρασμός. (με άλλα λόγια ΝΑΙ ) Θα σου ήμουν ευγνώμων (να που μπλέξαμε τα αρχαία πάλι )
ΧΑΧΑΧΑ!!!
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΑ ΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝ ΘΕΣ..
CHARMED
quote:
ΑΑΑΑΑ!!!!
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΑΡΚΕΤΑ ΣΠΑΝΙΟ..
ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΣ ΕΣΥ..ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΔΙΑΛΟΓΙΖΕΣΑΙ??
ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΝΕΙΣ
ΕΙΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΤΕΧΝΗ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ..
χμμ... διαλογίζομαι? Είναι αρκετά υπερβολική η λέξη. Αλλά διαπράττω μια διαδικασία κάθε μέρα όποτε βρω λίγο ελεύθερο χρόνο (και δόξα Συ ο Θεός έχω πολύ ελεύθερο χρόνο): κάθομαι ή ξαπλώνω ακίνητος χωρίς κάποια συγκεκριμένη στάση και βλέπω το περιβάλλον γύρω είτε από τα μάτια είτε μέσα στα μάτια, δηλαδή με τα μάτια είτε ανοιχτά είτε κλειστά. Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο τι βλέπεις με κλειστά τα μάτια. Είναι λες και κοιτάζεις έναν ρευστό όγκο με διάφορα χρώματα από όλα τα ορατά φάσματα.
Τέχνη ενασχόλησης: Μπάσκετ για μια ζωή!!
Νομίζω πως παίζει κάποιο ρόλο. Ίσως βοηθήσει και το ότι τρελαίνομαι για τα ανεξήγητα ή αυτά που έχουν κάποια πιθανή αλλά όχι απόλυτη εξήγηση, συνήθως με περιεχόμενο φυσικής ή γεγονότων της καθημερινής ζωής, διότι είναι από τις λίγες ευκαιρίες να τα εξηγώ με τη δική μου παράλογη λογική χωρίς κάποιος να μπορεί να απορρίπτει τις ερμηνείες μου.
quote:
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΘΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΤΟΥ..
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΝΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ..
ΠΧ ΕΣΥ..ΑΣ ΠΟΥΜΕ..
ΠΟΠΟ... αυτό το "εξαιρέσεις πχ εσύ ας πούμε" με κάνει να νιώθω μια ευθύνη να με καταπλακώνει οπότε ας αρχίσουμε από...
quote:
ΧΑΧΑΧΑ!!!
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΑ ΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝ ΘΕΣ..
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!
![]()
ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
"Could it be my imagination, the mirror of my fantasy? - A fear-induced hallucination - Or is there no way back from the halo of darkness?"
quote:
κάθομαι ή ξαπλώνω ακίνητος χωρίς κάποια συγκεκριμένη στάση και βλέπω το περιβάλλον γύρω είτε από τα μάτια είτε μέσα στα μάτια, δηλαδή με τα μάτια είτε ανοιχτά είτε κλειστά.
ΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ..
ΣΩΣΤΑ..
quote:
Τέχνη ενασχόλησης: Μπάσκετ για μια ζωή!!
ΑΧΑΧΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ..
ΜΠΑΣΚΕΤ..!!
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΑΥΤΟ ΩΣ ΤΕΧΝΗ ΑΛΛΑ ΟΚ.
quote:
ΠΟΠΟ... αυτό το "εξαιρέσεις πχ εσύ ας πούμε" με κάνει να νιώθω μια ευθύνη να με καταπλακώνει οπότε ας αρχίσουμε από...
ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ
ΣΟΥ..ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΑΣΚΗΘΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΑΣ ΧΑΜΕΝΟΣ..
CHARMED
Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΥΡΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ
ΣΕ ΑΤΟΜΟ..
Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΙΤΡΙΝΟ
ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ
Η ΑΣΤΡΙΚΗ ΑΥΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΝΩΜΕΝΑ
Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΥΡΑ ΑΠΑΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ
ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ ΜΑΣ
ΚΑΘΕΡΙΚΗ ΑΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟ ΣΥΝΗΘΩΣ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ..
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΡΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΤΑΝ..
CHARMED
quote:
H ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΑΥΡΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΥΡΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ
ΣΕ ΑΤΟΜΟ..Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΙΤΡΙΝΟ
ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΗ ΑΣΤΡΙΚΗ ΑΥΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΝΩΜΕΝΑ
Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΥΡΑ ΑΠΑΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ
ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ ΜΑΣΚΑΘΕΡΙΚΗ ΑΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟ ΣΥΝΗΘΩΣ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΡΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΤΑΝ..
Αιθερική, Συναισθηματική, Πνευματική, Αστρική, Ουράνια και Καθερική... Ένα λεπτό... Δεν ήταν 7 τα στάδια? ![]()
quote:
ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ
ΣΟΥ..ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΑΣΚΗΘΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΑΣ ΧΑΜΕΝΟΣ..
Ε καλά... αφού το λες εσύ κάτι θα ξέρεις
...
Αλλά πρώτα το μπάσκετ!!!
Να ρωτήσω... Ποια είναι η σωστή εξάσκηση?
"Could it be my imagination, the mirror of my fantasy? - A fear-induced hallucination - Or is there no way back from the halo of darkness?"
quote:
Αιθερική, Συναισθηματική, Πνευματική, Αστρική, Ουράνια και Καθερική... Ένα λεπτό... Δεν ήταν 7 τα στάδια?
HMOYN 1000% ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ
ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ 7 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΩ
ΤΟ 7 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ ΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΑΥΡΑ ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ...
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝAIΣΘΗΜΑΤΙΚΗ..
quote:
Ε καλά... αφού το λες εσύ κάτι θα ξέρεις ...
ΚΑΤΑΤΑΣΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ
ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ..
quote:
Αλλά πρώτα το μπάσκετ!!!
ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΙΚΡΕ ΟΚ!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
quote:
με την αύρα μπροστά από μια άσπρη πόρτα:
ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΦΟΝΤΟ..
ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ
ΕΝΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ...ΤΕΣΠΑ
ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ..
quote:
Στο δεξί χέρι η αύρα είναι πράσινη, αλλά στο αριστερό είναι κιτρινοπράσινη. Μπορεί ένας άνθρωπος να φέρει τέτοιο διαχωρισμό?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ...
ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ???
ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ KΑΤΩ ΑΠΟ ΠΙΕΣΗ...
ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΗΣ...
quote:
Να ρωτήσω... Ποια είναι η σωστή εξάσκηση?
ΕΣΥ ΤΩΡΑ...
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ...
ΑΠΛΑ ΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΓΕΣ
ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ...
ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΙΡΑMATA
ΜΜΜ ΟΚ ΑΝ ΘΕΣ...
CHARMED
Edited by - CHARMED3 on 19/03/2010 19:51:17
quote:
με κάνει να νιώθω μια ευθύνη να με καταπλακώνει οπότε ας αρχίσουμε από...
LQG TO ΔΩΡΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΜΕ ΓΥΜΝΟ ΜΑΤΙ
ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΨΥΧΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ...
ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΤΩΝ
ΑΛΛΩΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ?
CHARMED
quote:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ...
ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ???
ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ KΑΤΩ ΑΠΟ ΠΙΕΣΗ...
ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΗΣ...
Σαν να ήρθε στα ίσα της ήδη
. Νομίζω πως ξέρω από πού προερχόταν η πίεση: Χθες πήραμε βαθμούς στο λύκειο... έτσι εξηγούνται όλα.
quote:
ΕΣΥ ΤΩΡΑ...
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ...
ΑΠΛΑ ΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΓΕΣ
ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ...ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΙΡΑMATA
ΜΜΜ ΟΚ ΑΝ ΘΕΣ...
Έννοια σου, δεν ανησυχώ
ή τουλάχιστον δεν ανησυχούσα μέχρι προχθές
... χμμ... το αν θέλω είναι ξεκάθαρο
ειδικά τώρα που έχω ρέντα
quote:
Σαν να ήρθε στα ίσα της ήδη
ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ
ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΤΟΥΣ??
quote:
Νομίζω πως ξέρω από πού προερχόταν η πίεση: Χθες πήραμε βαθμούς στο λύκειο... έτσι εξηγούνται όλα.
ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΠΑΣ ΑΚΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟ...
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΤΟ FORUM EXEI ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΝΗΛΙΚΑ..ΧΑΧΑ
ΟΚ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ Γ' ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΤΡΩΣΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ...
ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΧΑΧΑΧΑ!!!
quote:
.. χμμ... το αν θέλω είναι ξεκάθαρο ειδικά τώρα που έχω ρέντα
ΚΟΙΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ "ΑΝΩΜΑΛΙΑ" ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ..
ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ ΤΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΩΜΑ
ΠΧ ΚΟΚΚΙΝΟ (ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΘΥΜΟ ΚΤΛ)
ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΤΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΙ
ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ..
ΕΞΕΤΑΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
ΤΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ?
ΕΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΤA ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ..
(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΧΑΡΤΟΝΙΑ ΑΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΕΣΥ)
CHARMED
Edited by - CHARMED3 on 20/03/2010 22:38:10