- ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ESOTERICA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
και μια τελευταία πρόταση "εδώ" για "αλλού"...
να προσέχετε όταν περνάτε τις πόρτες... μπορεί να "βρείτε" στο πανωκάσι....
Αγαπητοι συντονιστες Αυτο ειναι το φορουμ που θελετε;
κατα τα λεγομενα σας οχι.Το παραπανω μυνημα γραφτηκε επιτηδες
για να ξεκινησει καυγαδες και να προκαλεσει σύγχυση.
Το σταματησε κανενας συντονιστης;Οχι βεβαια.Διαγραφηκε εντελως το εν λογω μελος;Οχι βεβαια..Αλλωστε δεν προσβαλε καποιον συγκεκριμενα,
αλλα ολους..;Και οποιος τσιμπησει.Ευτηχως δεν τσιμπησαμε..
ΕΣΕΙΣ;;;
Απο την αλλη βεβαια που ξερεις..η Galandriel του αχλαδοτυρου
μπορει και να εχει δικιο,κατι μπορει να ξερει.Μιας και αποδεδηγμενα πλεον ολο με τετοια ασχολειται.Τα ξερει ολα τοσο καλα που σχεδον εχω αρχισει και πιστευω οτιειναι παρων στην κρεβατοκαμαρα του καθενα.
κατι σαν την Espresso του Εsoterica στο πιο ροζ.
Γι αυτο σας λεω δεν το λυνετε το προβλημα.
Αλλα οπως ειπα και πριν θα αναγκαστειτε να το βρειτε παλι μπροστα σας.
Αντε και καλη λευτερια!
Καλημερα!
Ούτως ή άλλως προτιμώ λίγοι και καλοί παρά πολλοί και πανηγύρια…
Πανηγύρια που απ’ ότι φαίνεται πολλοί αγαπούν μιας και τους αρέσουν οι χοροί..
Αυτή αποκλειστικά η δική μου άποψη και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζει το σύνολο της συντονιστικής ή διαχειριστικής ομάδας.
Αυτά τα περί δημοκρατίας , εσωτερισμού και άλλα όμορφα, είναι προς εσωτερική κατανάλωση.
Παρακαλώ ξεχάστε τον τίτλο που επί τιμής θεωρώ ότι κουβαλάω και θεωρήστε ότι τα γράφει αυτά ένα παλαιό μέλος που ούτως ή άλλως λόγω οικογενειακών, επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά και κορεσμού, απλά παρακολουθεί τα τεκταινόμενα…

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
Γιατί τσακωνόμαστε δεν το κατάλαβα?
Νόμιζα ότι το θέμα της λάσπης έληξε.
Και τέλοσπάντων εμείς τι πρόβλημα έχουμε, θέλουμε να γίνουμε Ερυθρός Αστέρας στην θέση του Ερυθρού Αστέρα ή να προστατεύσουμε το χώρο που μας φιλοξενεί?
Δεν είδα πουθενά αγαπητέ ryche επιχειρήματα και δεν νομίζω ότι είναι επιχείρημα το "εσύ μην ανακατεύεσαι δεν ξέρεις" ή "πήγαινε μέχρι την γωνία να δεις εάν έρχομαι" και βέβαια ούτε ο τρόπος είναι σωστός.
Αναφέρεστε σε ένα θέμα από ότι έχω καταλάβει του παρελθόντος που θέλετε να το λύσετε και καλά κάνετε, μην το προσπαθείτε μέσα στο forum όμως.
Ενώ λέτε σε όλους να μην ανακατεύονται γιατί δεν ξέρουν, θέλετε από την άλλη πλευρά να πάρει θέση υπέρ σας ή κατά σας ο admin, γιατί?
Σε τι θα σας διευκολύνει αυτό? στο να νοιώσετε δικαιωμένοι? στο να νοιώσει κάποιος που πιστεύετε ότι σας έκανε κακό, άσχημα? ποιός είναι ο στόχος δεν τον κατάλαβα.
Δηλ. δεν φτάνει που δεν μας διέγραψαν όλους όσους μπλέξαμε με το θέμα ζητάμε και τα ρέστα?
Εμείς κάναμε το forum chat room, αλλά βέβαια ακολουθούμε την παλιά γνωστή αγαπημένη τακτική "δεν φταίμε εμείς, οι άλλοι φταίνε" ποιοί άλλοι? όλοι κι όλοι 5-6 άτομα μπλέξαμε στο θέμα λάσπη.
Δηλ. τι θέλατε να απαντήσει ο admin, σε τι να λάβει θέση, στο αν μιά εικόνα/πίνακας/.... δεν ξέρω τι άλλο, είναι δεοντολογικό να χρησιμοποιείτε στην υπογραφή 2 ατόμων και ποιός δικαιούται να την χρησιμοποιεί? γιατί από εκεί ξεκίνησαν όλα.
Το ξαναλέω δεν με ενδιαφέρει η διαφορά που υπάρχει και μεταφέρεται από το παρελθόν με την ίδια ένταση σαν να είναι του παρόντος.
Και δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει τους περισσότερους από εμάς.
Κάντε ότι θέλετε με προσωπικά mail.
Επίσης θεωρώ άδικο αυτό που είπες ryche για τον admin ότι πάει να μας παραπλανήσει για τον λογαρισμό του Ερυθρού Αστέρα, δεν είδα πουθενά, εκτός εάν είμαι τυφλή, να λέει ότι είναι ο Labolas, είπε ότι "προέρχεται από την ίδια διεύθυνση, ίσως να είναι σύμπτωση".
Και που θέλεις να ξέρει για να στο αποδείξει κιόλας, μήπως βρίσκεται δίπλα στο καθένα μας την ώρα που γράφουμε και ξέρει ποιός στέλνει μηνύματα από τον κάθε λογαριασμό/διεύθυνση?
Deva please μην τα βάζεις με τον jonnie, δεν είναι έτσι όπως τα λες, o jonnie είναι εξαιρετικός άνθρωπος σε καμμία περίπτωση δεν θα έκανε το παραμικρό εναντίον κάποιου, δεν θα πρόσβαλε, δεν θα κατηγορούσε, δεν θα εξωθούσε τα πράγματα στα άκρα.
Βέβαια σε πολλές περιπτώσεις "καίγονται και τα χλωρά μαζί με τα ξερά" που λένε, επειδή όμως και εσύ είσαι εξαιρετικός άνθρωπος σαν τον jonnie πήρα το θάρρος να στο πω και να με συγχωρείς κιόλας δεν θέλω να το πάρεις στραβά.
Αλλά άσχετα από όλα αλήθεια jonnie έχω πρόβλημα με τα λουλούδια μου, έστεκε η καταγγελία μου, το 1 γεράνι μου και το νυχτολούλουδό μου τα φτύνουν. Δεν ήρθες την προηγούμενη φορά στο Εργαστήρι, είχα κόψει και φύλλα να στα δείξω.
Τελοσπάντων ας έχουμε όλοι μιά καλή μέρα, ίσως εδώ ταιριάζει και η φωτό που είχε βάλει ο jonnie σέ ένα άλλο θέμα "βάλαμε μπουγάδα και τελείωσε".
ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ;
ΤΙ ΑΦΗΣΑ ΠΙΣΩ ΜΟΥ;
ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ...
Deva_Parinito
quote:
θα δεχτώ λοιπόν, αβίαστα την προσωρινή απενεργοποίηση του λογαριασμού μου, αν διαφανεί στους διαχειριστές του,
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΩΘΕΙΣ ΤΟ FORUM ΣΕ CHAT ROOM...ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΜΕ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ 10 ΜΕ ΤΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΣΙΟΜΑΡΤΥΡΙΚΗ.
allzzaro ΕΧΩ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ.
Deva_Parinito
quote:
Όσον αφορά τον προβολέα, πολύ ευχαρίστως θα δεχτώ τα φώτα της δημοσιότητάς σου. Αλλά σε συμβουλεύω, να μην το κάνεις, γιατί δεν μπορείς να φωτίσεις κάτι που είναι από μόνο του φωτισμένο...
ΛΙΓΗ ΜΑΓΕΙΑ...
VOILA
quote:
Δεν είπα αυτό φίλε. Δικό σου είναι το συμπέρασμα αυτό, κράτα το αν θες. Αλλά και ποιος σου είπε πως ένας φωτισμένος, δεν έχει απορίες ? Ίσα, ίσα, αυτός είναι που έχει τις περισσότερες...
ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ;
ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΡΙΕΣ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΞΕΡΩ...ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΡΙΑ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΣΗ.
quote:
Και πολύ του είναι, θαρρώ...
ΒΙΑΖΕΣΑΙ...ΠΟΛΥ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ...ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ;
jonniebegood
ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΛΛΑ ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΕΝ ΓΕΛΑΣΑ ΕΠΙ ΜΑΤΑΙΩ.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟΛΟΓΟ ΜΟΥ...
ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΡΟΩΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ...ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ.

ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ

ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΤΕ...ΑΛΛΑ...ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ...ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ.
quote:
Ούτως ή άλλως προτιμώ λίγοι και καλοί παρά πολλοί και πανηγύρια…
Πανηγύρια που απ’ ότι φαίνεται πολλοί αγαπούν μιας και τους αρέσουν οι χοροί..
Συμφωνώ απόλυτα
quote:
Αυτά τα περί δημοκρατίας , εσωτερισμού και άλλα όμορφα, είναι προς εσωτερική κατανάλωση.
Πάλι συμφωνώ απόλυτα...
Όμως, σε αυτή τη λίστα, να πρόσθέσω και την ΕΙΡΗΝΗ ???
Από την άλλη, πιστεύετε οτι και οι Διαχειριστές και οι Συντονιστές κάνουν καλά τη δουλειά τους ? Πόσο μάλλον και οι ερασιτέχνες διαιτητές ...
Κλείνουν τα μάτια και αφήνουν τους ... άλλους να βγάζουν το φίδι απο την τρύπα.
Αλήθεια, πόσοι απάντησαν ποτέ στον Ε.Α. οτι ο τρόπος που γράφει ξεφεύγεια από τη θεματολογία του Esoterica ?
Εγώ το έκανα. Και ποιός μου συμπαραστάθηκε ?
Πάμε παρακάτω...
Πρόσφατα δέχτηκα και κάτι ανυπόστατες κατηγορίες και "έφαγα" και μια λασπιά. ΚΑι ποιός ασχολήθηκε ? Ούτε συντονιστή είδα, ούτε διαχειριστή... Και κάτι ερασιτέχνες διαιτητές ακόμα περισσότερο. Άρχιασαν και τα "χαχα" "χουχού", με αποτέλεσμα και η εν λόγω Λασποθέτης να το πάρει και ... πάνω της.
Ακόμα και σε ανοιχτή προτροπή να το πάρει πίσω, εισέπραξα τα αποτελέσματα της ανακολουθίας εφαρμογής των κανόνων συμπεριφοράς και δεδηλωμένων προθέσεων των συμμετοχόντων στο φόρουμ.
Σας συνιστώ να αναλογιστείτε όλοι σας, από ποιό σημείο και μετά αναλαμβάνετε δράση για να ... συμμαζέψετε το φόρουμ. Πολλους από σας σας βρίσκω μόνο κατόπιν εορτής, εκεί που το "κοινό αίσθημα" έχει κατασταλλάξει ποιός είναι ο "σωστός" και ποιός ο "λάθος".
Δε σας κατηγορώ για τίποτα, σας γνωστοποιώ οτι σας βρίσκω ανακόλουθους στον τρόπο και στον χρόνο επιβολής των συνεπειών όταν γίνεται καταπάτηση στους κανόνες συμπεριφοράς στο Φόρουμ. Στο Φόρουμ απαγορεύεται ρητά να βρίσει κάποιος ένα μέλος και να τον πεί "ανθρώπινο σκουπίδι" και "να φτύσει αυτό που βλέπει".
Εγώ ξέρω τουλάχιστον ένα μέλος, που είναι υπεράνω των νόμων σας, υπεράνω των κανόνων συμπεριφοράς σας και εκμεταλεύεται πλήρως, τουλάχιστον την ανακολουθία σας.
Εγώ προσωπικά δεν θέλω να συμμετέχω σε ένα φόρουμ που η Πράξη αναιρεί την Πρόθεση. Βρέστε τη λύση, μέχρι τότε θα παρακολουθώ τα δρώμενα, αλλά θα περιορίσω την συμμετοχή μου δραστικά.
Όπως ειπώθηκε, κανένας δεν θέλει να βγάλει το φίδι από την τρύπα.
Σας ευχαριστώ που θα με επιβεβαιώσετε, και πάλι δεν θα κάνετε τίποτα.
Γειά σας.
ο κακός Βρίλ
quote:
Ryche
Βλεπεις το φιδι απο την τρυπα το βγαζουν παντα λιγοι.
Αλλα πιστεψε με ειναι πολλοι που περιμενουν απο πισω για να βγει..
Βλέπω πως οι έσω μάχες καλά κρατούν.
Πολλοί περιμένουν τον ένα για να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Μάλιστα..
Πολλοί μιλάμε για δημοκρατία, ελευθερία κλπ και τελικά, λόγω της ρευστότητας των όρων, ο καθ΄ ένας εννοεί κάτι διαφορετικό και δεμένο με τα δικά του απωθημένα που συγκυριακά μπορεί να συμπίπτουν με άλλων.
Το αποτέλεσμα είναι ο όρος δημοκρατία να έχει καταντήσει δαντέλα και να "πιάνει" ιδεολογικά έναν χώρο από τον πλήρη φιλελευθερισμό μέχρι τον φασισμό (μερικοί θα θυμούνται ότι την περίοδο της χούντας πολλοί πίστευαν ειλικρινά ότι είχαμε την καλύτερη δημοκρατία).
Τι είναι όμως δημοκρατία και ελευθερία χωρίς ευθύνη ; Μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δώστε, στην καλύτερη των περιπτώσεων.. Όμως ολα έχουν το κόστος τους, είτε οικονομικό (που είναι το λιγότερο τις περισσότερες φορές) είτε άλλο.
Γιατί θα πρέπει να περιμένουμε όλοι πίσω από έναν να βγάλει το φίδι από την τρύπα που εξάλλου μπορεί να είναι φίδι μόνο υποκειμενικά. Οι άλλοι που είναι από πίσω μπορεί να περιμένουν άλλα πράγματα ή μπορεί απλώς να ενθουσιάζονται με το θέαμα της λασπομαχίας στην αρένα με τα κορίτσια.
Εχω να κάνω μια σχετική πρόταση που μπορεί να βγάλει τους διαχειριστές από μια δύσκολη θέση και να βάλει σε σκέψη άλλους... Μπορούμε να αναλάβουμε όλα τα μέλη τις ευθύνες μας συμμετέχοντας σε ένα σύστημα οστρακισμού, κατά τα πρότυπα των αρχαίων ημών προγόνων. Ενεργά μέλη που έχουν πάνω από έναν καθορισμένο αριθμό μηνυμάτων το τελευταίο τρίμηνο θα μπορούσαν να συμμετέχουν σε ένα μηνιαίο σύστημα οστρακισμού. Αν η συμμετοχή είναι μεγάλη τότε τα μέλη που συγκέντρωσαν τα περισσότερα όστρακα (δηλ. ψήφους) θα απενεργοποιούνται για ένα χρονικό διάστημα ή επ’ αόριστο.
Με τον τρόπο αυτόν θα αποκλείονται τα ανεπιθύμητα μέλη από το σύνολο εκείνων στους οποίους απευθύνονται και θέλουν να έχουν σχέσεις. Αυτό θα τους έκανε να σκεφτούν περισσότερο κάποια πράγματα.
Αντίθετα, τώρα που ο αποκλεισμός των μελών γίνεται μόνο από τους διαχειριστές είναι αναμενόμενο οι αποκλεισμένοι να νοιώθουν ότι υπάρχει κάποια εμπάθεια στο πρόσωπό τους (αυτό το ένα που φαίνεται στο φόρουμ δηλαδή) από τους υπευθύνους του φόρουμ ή να αμφισβητούν την ορθή κρίση τους
Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του..
quote:pyramid
Αλλά άσχετα από όλα αλήθεια jonnie έχω πρόβλημα με τα λουλούδια μου, έστεκε η καταγγελία μου, το 1 γεράνι μου και το νυχτολούλουδό μου τα φτύνουν. Δεν ήρθες την προηγούμενη φορά στο Εργαστήρι, είχα κόψει και φύλλα να στα δείξω.
αστα αυτα!
ειχατε σκοπο να μου εφαρμοσετε τρυπανισμο για να δειτε που εδρευει η φαντασιοπληξια στον εγκεφαλο μου! ![]()
γι αυτο την κοπανησα.
quote:Τελοσπάντων ας έχουμε όλοι μιά καλή μέρα, "βάλαμε μπουγάδα και τελείωσε".
συμφωνω! ![]()
εξαλλου υπαρχουν και αλλα θεματα για να τσακωθουμε, να βριστουμε και να μπαναριστουμε! ![]()
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
Ο ποιητής έχει στα μάτια του το αρχέτυπο και ξέρει πως η φύση δεν οργίζεται, πραγματικά, ούτε με την όποια καταιγίδα. Ο ποιηματογράφος έχει στα μάτια του το εγώ του και παίρνει στα σοβαρά τα δάκρυά του. Φυσικό να φοβάται λοιπόν το βρυχηθμό των ερωτημάτων, την ίδια στιγμή που ο ποιητής ποιμαίνει τα ερωτήματα με την απόκριση που είναι ο ίδιος.
Ο ποιητής ολάκερος μπαίνει στα προβλήματα, ο ποιηματογράφος περνά πλάι απ΄τα προβλήματα. Γι αυτό διατυπώθηκε μια μέρα ο καημός: «Εχετε την ιδέα πως κάνετε ποίηση, όταν το αίμα σας είναι καλά σιγουρεμένο στις φλέβες;..»
Ο ποιητής έχει πάντα μες στην ψυχή του την ευλάβεια, ενώ οι ευλαβείς δεν έχουν πάντα μες στην ψυχή τους την ποίηση.
Ν. ΚΑΡΟΥΖΟΣ
Από τον Υπνόσακκο
Τα ποιήματα: δρόμος!
"I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand."
--Confucius
quote:Από την άλλη, πιστεύετε οτι και οι Διαχειριστές και οι Συντονιστές κάνουν καλά τη δουλειά τους ? Πόσο μάλλον και οι ερασιτέχνες διαιτητές ...
εγω θα ρωτησω επισης αν πιστευετε οτι και εμεις τα μελη κανουμε καλα την δουλεια μας...
προσωπικα ειμαι την αποψης πως οσο λιγοτερη εξουσια υπαρχει και επιβαλεται, τοσο καλυτερα, ειτε στην κοινωνια ειτε στο φορουμ.
δεν ονειρευομαι ενα φορουμ οπου ο αντμινος, η Κυρα μας των Κλειδιωνε και οι αλλες τοπικες θεοτητες θα επρεπε να ειναι ολη μερα πανω μας να μας ελεγχουν και να μας "προστατευουν".
ονειρευομαι ενα φορουμ οπου τα ιδια τα μελη αυτοελεγχονται, δινουν το καλο παραδειγμα και απομονωνουν τους υβριστες.
σας ακουγονται ουτοπικα αυτα που λεω?
τοτε αρκεστειτε στην παρουσα κατασταση, που στην τελικη ειναι καλυτερη απο αλλα φορουμ.
ας το επαναλαβω ομως, κακο δεν κανει...
θελει Αρετη και Τολμη η Ελευθερια
.
.
quote:Οι άλλοι που είναι από πίσω μπορεί να περιμένουν άλλα πράγματα ή μπορεί απλώς να ενθουσιάζονται με το θέαμα της λασπομαχίας στην αρένα με τα κορίτσια.
φιλτατε Δημητρη ελπιζω η αναφορα σου σε αρενα με λασπη να οφειλεται στην συγχρονικοτητα, οπως ακριβως και το "ατυχες" χουμορ που εκανα σε αλλο τοπικ, χωρις να γνωριζω το τοπικ με τις λασπες...
.
.
quote:Admin, θαυμάζω την κράση σου, το ομολογώ.
M©Ζ
και εγω μοζη μου! ![]()
.
.
quote:
Τσαμπα μαγκας.Αυτο εισαι στην προκειμενη περιπτωση.
κι έλεγα είμαι, είμαι μάγκας,
μα πάντα είχα μες στο νου,
μην ήμουν τσάμπα, τσάμπα μάγκας.
Μάγκα με λέγανε παντού,
κι έλεγα είμαι, είμαι μάγκας.
Από ψυχή σ’ άλλη ψυχή,
κι από κορμί σ’ άλλο κορμί,
στόμα το στόμα,
και που ‘σαι ακόμα,
μα κι απ’ το χώμα,
απ’ τον πιο κρυφόνε τόπο,
βρε, κατά μυστήριο τρόπο,
κύκλωνε η λέξη τάχα,
βρε, να μπεις στο νόημα μάγκα,
έπρεπε να ‘χεις μπάρμπα,
βρε, να ‘χεις μπάρμπα τον Θεό,
και κολλητό σου τον Χριστό.
Μάγκας σημαίνει τίποτας,
που τριγυρνά στα πάντα,
φέρνει μια γύρη από ‘δω,
την κουβαλά, στην μπάντα...
![]()
Deva Parinito
quote:
Deva please μην τα βάζεις με τον jonnie, δεν είναι έτσι όπως τα λες, o jonnie είναι εξαιρετικός άνθρωπος σε καμμία περίπτωση δεν θα έκανε το παραμικρό εναντίον κάποιου, δεν θα πρόσβαλε, δεν θα κατηγορούσε, δεν θα εξωθούσε τα πράγματα στα άκρα. Βέβαια σε πολλές περιπτώσεις "καίγονται και τα χλωρά μαζί με τα ξερά" που λένε, επειδή όμως και εσύ είσαι εξαιρετικός άνθρωπος σαν τον jonnie πήρα το θάρρος να στο πω και να με συγχωρείς κιόλας δεν θέλω να το πάρεις στραβά.
Εντάξει pyramid.
Τα δέοντα,
Deva
quote:
Εχω να κάνω μια σχετική πρόταση που μπορεί να βγάλει τους διαχειριστές από μια δύσκολη θέση και να βάλει σε σκέψη άλλους... Μπορούμε να αναλάβουμε όλα τα μέλη τις ευθύνες μας συμμετέχοντας σε ένα σύστημα οστρακισμού, κατά τα πρότυπα των αρχαίων ημών προγόνων. Ενεργά μέλη που έχουν πάνω από έναν καθορισμένο αριθμό μηνυμάτων το τελευταίο τρίμηνο θα μπορούσαν να συμμετέχουν σε ένα μηνιαίο σύστημα οστρακισμού. Αν η συμμετοχή είναι μεγάλη τότε τα μέλη που συγκέντρωσαν τα περισσότερα όστρακα (δηλ. ψήφους) θα απενεργοποιούνται για ένα χρονικό διάστημα ή επ’ αόριστο.Με τον τρόπο αυτόν θα αποκλείονται τα ανεπιθύμητα μέλη από το σύνολο εκείνων στους οποίους απευθύνονται και θέλουν να έχουν σχέσεις. Αυτό θα τους έκανε να σκεφτούν περισσότερο κάποια πράγματα.
Αντίθετα, τώρα που ο αποκλεισμός των μελών γίνεται μόνο από τους διαχειριστές είναι αναμενόμενο οι αποκλεισμένοι να νοιώθουν ότι υπάρχει κάποια εμπάθεια στο πρόσωπό τους (αυτό το ένα που φαίνεται στο φόρουμ δηλαδή) από τους υπευθύνους του φόρουμ ή να αμφισβητούν την ορθή κρίση τους
Το βρίσκω αρκετά έξυπνο! Συμφωνώ, αν και θα πρέπει οι επικεφαλείς να επαναπροσδιορίσουν τους κανόνες υπό τους οποίους θα επιβάλεται ο οστρακισμός.
Είναι πάντως μια πολύ καλή ιδέα και μπράβο σου φίλε. Κίτρινες κάρτες δηλ. Έ ρε γλέντια! Θα μπορούσε ίσως να δημιουργηθεί μια κλειδωμένη ενότητα στο φόρουμ, όπου εκεί θα αναγράφονται από τους συντονιστές, τα μέλη που δέχτηκαν οστρακισμό και οι λόγοι που "τσίμπησαν" το όστρακό τους. Μόλις συμπληρωθεί ένας ικανός αριθμός οστράκων, (ας το καθορίσουν οι υπεύθυνοι αυτό), ο λογαριασμός των μελών θα απενεργοποιείται για κάποιο χρονικό διάστημα (πάλι θα καθορίζεται αυτό από τους συντονιστές) και θα αναφέρονται οι λόγοι του "εξοστρακισμού" των. Πολύ καλό φίλε, πολύ καλό...
Deva
Edited by - Deva_Parinito on 10/07/2005 14:01:38
quote:
ονειρευομαι ενα φορουμ οπου τα ιδια τα μελη αυτοελεγχονται,
Αν αυτό είναι το όνειρό σου, σε προσκαλώ στο http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=6492
Που ξέρεις ? Μπορεί το όνειρό σου να γίνει και πραγματικότητα...
Τα σέβη μου,
Deva Parinito
quote:
ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΤΕ...ΑΛΛΑ...ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ...ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ.
Εξήγησέ μας, την αναφορά και την μεταφορά σου, Μπούλη...
Deva
quote:
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ESOTERICA
Εγώ πάλι, και τώρα ακόμη, συνεχίζω να καταγγέλω δυο ματάκια...
Deva Parinito
quote:
ας το επαναλαβω ομως, κακο δεν κανει...θελει Αρετη και Τολμη η Ελευθερια
Καλά κάνεις και το επαναλαμβάνεις..
quote:
τοτε αρκεστειτε στην παρουσα κατασταση, που στην τελικη ειναι καλυτερη απο αλλα φορουμ.
Και αυτό χρειάζεται επανάληψη φίλτατε
quote:
...Κίτρινες κάρτες δηλ. Έ ρε γλέντια! Θα μπορούσε ίσως να δημιουργηθεί μια κλειδωμένη ενότητα στο φόρουμ, όπου εκεί θα αναγράφονται από τους συντονιστές, τα μέλη που δέχτηκαν οστρακισμό και οι λόγοι που "τσίμπησαν" το όστρακό τους. Μόλις συμπληρωθεί ένας ικανός αριθμός οστράκων, (ας το καθορίσουν οι υπεύθυνοι αυτό), ο λογαριασμός των μελών θα απενεργοποιείται για κάποιο χρονικό διάστημα (πάλι θα καθορίζεται αυτό από τους συντονιστές) και θα αναφέρονται οι λόγοι του "εξοστρακισμού" των. Πολύ καλό φίλε, πολύ καλό...
Αυτά και πολλά άλλα θα μπορούσαν να δημιουργηθούν φίλτατε εφόσον είναι διαθέσιμα τα αναγκαία μέσα.
Αν δεν το επιτρέπει η σύγχρονη τεχνολογία.. υπάρχουν και τα όστρακα…
Edited by - Δημήτρης on 10/07/2005 16:07:33