- ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ESOTERICA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Τι έγινε βρε παιδιά? χθες άφησα το θέμα στην 1 σελίδα, σήμερα είναι 4Γιατί τσακωνόμαστε δεν το κατάλαβα?
Νόμιζα ότι το θέμα της λάσπης έληξε.
Νομιζες.
quote:
Δεν είδα πουθενά αγαπητέ ryche επιχειρήματα και δεν νομίζω ότι είναι επιχείρημα το "εσύ μην ανακατεύεσαι δεν ξέρεις" ή "πήγαινε μέχρι την γωνία να δεις εάν έρχομαι" και βέβαια ούτε ο τρόπος είναι σωστός.
Σε αυτους που μου απευθηνονται χωρις επιχειρηματα,απαντω χωρις επιχειρηματα.Το αν θεωρεις τον τροπο μου σωστο δεν με ενδιαφερει.
quote:
Αναφέρεστε σε ένα θέμα από ότι έχω καταλάβει του παρελθόντος που θέλετε να το λύσετε και καλά κάνετε, μην το προσπαθείτε μέσα στο forum όμως.
Ενώ λέτε σε όλους να μην ανακατεύονται γιατί δεν ξέρουν, θέλετε από την άλλη πλευρά να πάρει θέση υπέρ σας ή κατά σας ο admin, γιατί?
Δεν το λεμε σε ολους.Το λεμε σε ασχετους οπως σε σενα και στον Deva.
Επειδη ακριβως δεν ηξερες για τι προκειται δεν σου απαντησα καθολου και οχι γιατι δεν ειχα επιχειρηματα οπως ανεφερες και αλλου.Αυτα.
quote:
Εχω να κάνω μια σχετική πρόταση που μπορεί να βγάλει τους διαχειριστές από μια δύσκολη θέση και να βάλει σε σκέψη άλλους... Μπορούμε να αναλάβουμε όλα τα μέλη τις ευθύνες μας συμμετέχοντας σε ένα σύστημα οστρακισμού, κατά τα πρότυπα των αρχαίων ημών προγόνων. Ενεργά μέλη που έχουν πάνω από έναν καθορισμένο αριθμό μηνυμάτων το τελευταίο τρίμηνο θα μπορούσαν να συμμετέχουν σε ένα μηνιαίο σύστημα οστρακισμού. Αν η συμμετοχή είναι μεγάλη τότε τα μέλη που συγκέντρωσαν τα περισσότερα όστρακα (δηλ. ψήφους) θα απενεργοποιούνται για ένα χρονικό διάστημα ή επ’ αόριστο.Με τον τρόπο αυτόν θα αποκλείονται τα ανεπιθύμητα μέλη από το σύνολο εκείνων στους οποίους απευθύνονται και θέλουν να έχουν σχέσεις. Αυτό θα τους έκανε να σκεφτούν περισσότερο κάποια πράγματα.
Αντίθετα, τώρα που ο αποκλεισμός των μελών γίνεται μόνο από τους διαχειριστές είναι αναμενόμενο οι αποκλεισμένοι να νοιώθουν ότι υπάρχει κάποια εμπάθεια στο πρόσωπό τους (αυτό το ένα που φαίνεται στο φόρουμ δηλαδή) από τους υπευθύνους του φόρουμ ή να αμφισβητούν την ορθή κρίση τους [/quote]
Πολυ καλη προταση.Να ειμαι προτεινομενος;Ξερω αρκετους που θα ψηφιζαν κατα μουEdited by - ryche on 10/07/2005 16:10:29
quote:
ο καθενας αποτελει αλλο ειδος λουλουδιου μεσα στον κηπο, και η ποικιλομορφια τον κανει πιο ομορφο.
Πειράζει να το αλλάξω λίγο jonnie μου; Ο καθένας αποτελεί άλλο είδος φρούτου μέσα στο θερμοκήπιο και η ποικιλομορφία το κάνει πιό ενδιαφέρον, ειδικά για τους ψυχολόγους. ![]()
quote:
Εχω να κάνω μια σχετική πρόταση που μπορεί να βγάλει τους διαχειριστές από μια δύσκολη θέση και να βάλει σε σκέψη άλλους... Μπορούμε να αναλάβουμε όλα τα μέλη τις ευθύνες μας συμμετέχοντας σε ένα σύστημα οστρακισμού, κατά τα πρότυπα των αρχαίων ημών προγόνων. Ενεργά μέλη που έχουν πάνω από έναν καθορισμένο αριθμό μηνυμάτων το τελευταίο τρίμηνο θα μπορούσαν να συμμετέχουν σε ένα μηνιαίο σύστημα οστρακισμού. Αν η συμμετοχή είναι μεγάλη τότε τα μέλη που συγκέντρωσαν τα περισσότερα όστρακα (δηλ. ψήφους) θα απενεργοποιούνται για ένα χρονικό διάστημα ή επ’ αόριστο.
Ξέρεις Δημήτρη με τα όστρακα μπορείς να φτιάξεις μερικά πανέμορφα κολιεδάκια και να τα φοράς στον λαιμό(ιδίως το καλοκαίρι). ![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Ανοιξε το τόπικ .. είπε οτι είπε.. βρήκε την ευκαιρία ο κάθε πονεμένος να πεί τον πόνο του...
και ο φυτιλιάρης είναι άφαντος..
quote:
Εγώ διαλέγω το τελευταίο.
Πάει και στα μάτια μου
Χμμ..
Εγώ πάλι είμαι μεταξύ του 2ου και του 5ου. Μερικοί χρειάζονται "βούκινο" ![]()
quote:
Τώρα πειράζει που εγώ δεν βρίσκω ότι αυτά που είπε ο ΕΑ ήταν περισσότερο προσβλητικά, από τις τόσες μαμακίες που έχουν γραφτεί από άλλους/άλλες και έχουν περάσει στο ντούκου απλώς επειδή δεν είναι ξεκάθαρο προς ποιούς απευθύνονται...
Oντως .. έτσι είναι..
Εξαρτάται ομως αυτές της μαμακίες
ποιός τις λέει.. σε σχέση με το τι έχει πεί στο παρελθόν..
Λοιπόρδ..![]()
Αν τις μαμακίες τις λέει ενας 17χρονος που είναι νέο μέλος και εχει πολύ μέλλον εδώ μέσα .. οκ..
Θυμάμε τις μαμακίες ομως του ngw όταν.. λέω ..όταν .. διατυμπάνιζε ανοίγοντας δεκάδες τόπικ .. οτι είχε δεί .. σε ενα νησάκι .. ύποπτες κινήσεις.. μέλους .. το οποίο κατηγορούσε και για πολλές αλλες πράξεις .. και εκτός αυτού έλεγε αυτά που έλεγε...
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ζήτησε συγνώμη για όλα και είπε οτι τον έβαλαν να τα λέει και αυτή η ιστορία πήρε το δρόμο της..
Ε,, τώρα νομίζω οτι και η διαχείριση θα δείξει κάποια ανοχή στον 17χρονο.. με αυτά που λέει ο κάθε πικραμένος...
Deva πρώτο το τραγούδι του μάγκα, αύριο που θα πάω στη δουλειά θα κάνω μιά εκτύπωση να την βάλω στον πίνακα που έχω, γιατί σε κάποιους θέλω να την πω που μου την σπάνε, βλέπεις δύσκολο πράγμα να δουλεύεις όλο με άντρες. ![]()
ryche οι ψήφοι που θα πάρεις θα είναι πολύ λιγότεροι από όσους πιστεύεις, να χρησιμοποιήσω άλλη μιά φορά την υπογραφή του Vril "άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται"
Vril κάνε μου την χάρη σε παρακαλώ, στην άκρη του στόματος την έχω την καταγγελία. Γιατί βρε φίλε με αναγκάζεις να ρίξω τον εγωϊσμό μου και να σου πω "μην μου στερείς το χιούμορ σου σε όλα τα θέματα και τις γνώσεις σου σε κάποια άλλα γιατί ασχολείσαι εδώ και λίγο καιρό με συγκεκριμένα πράγματα, επανήλθε please". Και επίσης μην απαντήσεις στο post με αυτό το κυνικό σου χιούμορ και πάει στα άπατα ο εγωϊσμός που μου έμεινε.![]()
Καταπληκτικό αυτό με την οστρακοψηφοφορία, διαλέγω το 3, χλιδάτο και σικ.![]()
Είμαι παρέα με ένα φίλο πρανοθεραπευτη, που ενώ βάζει το Λασερ του, * (χέρι), πάνω στην πλάτη μου, συγχρόνως με πειράζει λέγοντας, πως τα δικά μου χέρια… δεν φτάνουν ούτε την Φωτιά του Αγ.Αντωνιου, έτσι ονομάζουν τον *(HerpesZoster) που εδώ και 6 μέρες, με έχει στην κυριολεξία ταράξει στον πόνο!
Έχετε δει άνθρωπο να αγαπάει ένα EPIKOYRO και ΣΑΙ ΒΑΒΒΑ το ίδιο?
Αυτός είναι ο φίλος μου ο Giovanini, που από τα 13, που δεν γνώριζε ούτε τον ένα, ούτε τον άλλο…ανακάλυψαν πως τα Χέρια του, ήταν θεραπευτικά λασερ. ![]()
Εμφανίζεται λοιπον, ο Ζοστερ, μετά από εσωκαβγάδες! * Stress!![]()
Και ποιος με stressarise, κάθομαι και σκέφτομαι…
Η Ατμουλα?
Όχι φυσικά.
Η Galadriel και η Μαντις?
Αποκλείεται.
Η Κ….?
Αυτή έχει από τώρα… φωτοστέφανο!
Μπας και ζούλεψα τα πλούτη ?
Είχα τέτοια πολλά….(σε αλλες Ζωές...
)
Ο Devas… !!!!
Χμμμ ο Devas, το Τζινι του,… η η φώτιση του?
Εδώ κοντοστέκομαι!
Devas είναι αυτος, γράφει και όμορφα ο μπαγάσας…μα λίγη καλή θέληση, που γίνετε έμπνευση…αυτό γίνεται.
Το τζίνι του?
Κοιτάζω… το Τζίνι μου.
Βρε τεμπέλαρε, πως κατάντησες έτσι μωρέ? ![]()
Άλλοι πάνε για διακοπές και εσύ το έριξες στη Nirvana…
Πιο ήρεμος, από το φιδάκι του Διαμαντή!![]()
Εδώ και χρόνια, το τζίνι μου, εκτελεί επικίνδυνες αποστολές στην υπηρεσία της Α.Μ. σαν ατόφιος 007!
Φτoυσου…καμάρι μου!
Για να μπει στην υπηρεσία της Α.Μ…και να εκτελεί επικινδυνες αποστολές και Τζιτζινια,
... έπρεπε να μάθει πολλά αλλά έσω μυστικά!
Πρώτα από όλα… πειθαρχία!![]()
Μετα σκληρή προπόνηση, και προετοιμασία… διαρκείας!![]()
![]()
Τέλος,
Έπρεπε να μενει ήσυχο, ακόμα και….μπρος σε Τζιτζινια!![]()
![]()
![]()
Και αυτό, ήταν το δυσκολότερο! Κανείς δεν έλεγε, πώς να είσαι ζωντανός… και ήσυχος μαζί!
Η ΜονυΠεν, που είχαν περάσει ένα σωρό πράκτορες από το γραφείο της,
ήξερε όλα τα κόλπα και μυστικά.
Φενεται πως και ο μέγα Σαμουράι ΛΗ, που σταθηκε ένα Φεγγαρι στην Υπηρεσια Της Α.Μ…. να της μίλησε για ενα μέγα μυστικό… και, μια μέρα, μετά από μια ακομα αταξία του, η ΜονυΠεν το ψιθύρισε στο Τζίνι μου!
Το Τζίνι είναι πιο ζωντανό όταν είναι ήσυχη η Α.Μ σου!…Μα η Α.Μ σου, πρέπει πρώτα και μάθει το μυστικό…. Του βασιλιά Α.Μ, μέσα στους Ναούς της Φώτισης.
Που είναι οι Ναοί της Φώτισης…ρώτησα μα αγωνιά την ΜονυΠεν, μα όσα χάδια και αν υποσχέθηκε το τζίνι μου….κουβέντα δεν βγήκε από τα χείλη της!
Κανείς δεν βλέπει…της είχε πει ο Σαμουράι ΛΗ….τα Τζίνια…πως… εμποδίζουν!
Από εκείνη την ημέρα οποία Αποστόλη και να εκτελούσε το Τζίνι, οι κουβέντες του Σαμουράι ΛΗ ερχόντουσαν στο Μυαλό του!
Το Τζίνι είναι πιο ζωντανό όταν είναι ήσυχη η Α.Μ σου!…
Μα η Α.Μ σου, πρέπει πρώτα και μάθει το μυστικό…. Του βασιλιά Α.Μ, μέσα στους Ναούς της Φώτισης.
Κανείς δεν βλέπει....τα Τζίνια, εμποδίζουν.
Αυτά τα λόγια του Σαμουράι ΛΗ, έφερναν το Τζίνι σε απόγνωση….μιας και επισκέφτηκε πολλούς Ναούς, μα δεν έβλεπε πουθενά το μυστικό, εως ότου μια μέρα…μια Αποστόλη τον έφερε έξω από την Κατμανδου…σε ένα λόφο, όπου βρισκόντουσαν κάτι….σαν δυο μικροί Ναοί.
Ήταν, σα να κοίταγε ο ένας τον άλλο οι Ναοι... όταν δε εφτασε στην μεση, δεν ηξερα κατά που να κανει.
Ο Ενας Ναος…ειχε απ εξω ένα Σταυρό, ο άλλος…ήταν σαν μια βουδιστικη κεφαλη.
Περασε πρωτα σε εκείνο του Βούδα….
Του ειχε προκαλέσει εντύπωση πως σε όλα τα Μουσεία στο Νεπάλ, Ο Βούδας να απεικονίζεται αδύνατος, και καλά γυμνασμένος…και εκεινο το αγαλματάκι μέσα, δεν διέφερε καθόλου!
Ένα λιγνό, καλογυμνασμένο κορμί…με τέλεια ανεπτυγμένους τους κοιλιακούς μύες!
Όταν μπήκε στον αλλο μικρό Ναό, το μοναδικό σύμβολο…ήταν ένας εσταυρωμένος…
Και αυτός… τι παράξενο….έδειχναν έντονα...οι κοιλιακοι…
Ο Χώρος που αναπτύσσονται και ζούνε… τα Τζίνια…
Ξέρω…. σας τα έπρηξα....φταει...ο Πόνος, απο το Ζωστερ μου…
Πάω να Φτιάξω μια ελληνική σαλάτα *(με αγνή Φέτα) στο φίλο μου Giovanni, και αν πρώτα ο θεός είμαι καλά…με βλέπω να παίρνω αεροπλάνο και το Giovanni... και να κανoυμε κατά Ζάππειο μεριά!
Του κερατά…εγώ μίλησα για το Τζίνι….ο Δεβας κάτι δεν θα μας πει… για Φώτιση? ![]()
Deva…καλό καλοκαίρι! ΤΗΑΝΚΣΦΟΡΙΣΠΙΡΑΤΙΟΝ..
Και μην χαθείς από τον ΕΣΩΧΩΡΟ…
ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΚΟΜΑ!
Καλο καλοκαιρι σε ολους! ![]()
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 10/07/2005 19:53:08
μα νοσταλγώ το esoterica.
Ω! πουλί του χρόνου...
Ραντεβού /
την πρώτη Πέμπτη του Κριού*...
Καλές διακοπές,
Deva Parinito & το τζίνι του.
* Αναφορά που γίνεται σκοπίμως από το τζίνι, για τους Αστραχάν του φόρουμ. Εις το επανειδείν παίδες! Πάω να βρω τον Μανδραγόρα...
Edited by - Deva_Parinito on 10/07/2005 20:08:04
quote:
Πάω να Φτιάξω μια ελληνική σαλάτα *(με αγνή Φέτα) στο φίλο μου Giovanni, και αν πρώτα ο θεός είμαι καλά…με βλέπω να παίρνω αεροπλάνο και το Giovanni... και να κανoυμε κατά Ζάππειο μεριά!
Χμ, να και μια καλή είδηση!
(όχι αυτή για τη σαλάτα
Καλώς να έρθεις από τα μέρη μας Πλάτωνα.
Το θέμα αυτό, όπως είχε ανακοινωθεί, απενεργοποιείται.
Θα παραμείνει πλέον μόνο
για ανάγνωση,
για ινσπιρατιόν (άντε ποιος στη χάρη σου Deva
)
αλλά και για όποιους θέλουν να... επιλέξουν όστρακο!
Καλό σας βράδυ και καλή βδομάδα.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

ΑΝ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΕΘΕΤΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ, ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΕ ΤΟ INTERNET ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ.
http://www.rom.gr/cdrom/index.htm

quote:
ΑΝ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΕΘΕΤΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ, ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΕ ΤΟ INTERNET ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ.
προφανως.)

cprtght@tm@2005
SHOW MUST GO ON!
gh