- Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
666 7 666
μα νομιζα οτι ειναι090666 7 666
Εμμ δεν ηξερες δεν ρωταγες???
quote:
mara οφειλεις εξηγησεις
Και να ηταν μονο αυτες που οφειλω!!!
quote:
....ο κελσος ειναι μυημενος????
ναι/οχι (περνω το 50/50)
quote:
αν ναι απο ποτε????
Δεν ξερω
quote:
ποσο επειρεασε αυτο την συμετοχη του στο φορουμ????
Δεν απαντω
quote:
εισαι ή οχι η καθοδηγητρια του....????
Ποσα δινεις να απαντησω??
quote:
Γινονται απολυσης στο φορουμ????
Αν γινονται απαιτω τα χρηματα που δικαιουμαι !!!
quote:
Πληροφοριες οτι επικεινται απολυσεις 10000 συνεργατων για περικοπη των εξοδων ισχυουν ή οχι....
Πιθανως γιατι εμαθα οτι εχουν κατασκηνωσει εξω απο τον ALPHA κατα την εκπομπη της Δρουζα για να κανουν διαδηλωση κατα των απολυσεων
quote:
υπαρχει προγραμα εθελουσιας εξοδου για μελη με πανω απο 1000 μυνηματα???
Για προγραμμα δεν ξερω... αλλα βρεθηκε μια κρυφη πισω πορτα απο την οποια μαλλον θα εξαφανιζουν τα αποστασιοποιημενα μελη υπο την δικαιολογια της εθελοντικης αποχωρησης.
quote:
επηρεαστικε απο εσενα στην "εθελουσια εξοδο" του -ο Κελσος- απο το φορουμ.
Τελευταιες ενδειξεις εδειξαν οτι ισως να υπηρξε επιροη απο την επερχομενη εκλειψη της σεληνης παρα απο το φαινομενο "Μαρα" (μηπως ειναι ωρα να με μαζεψετε?
quote:
Αν ναι τι συνταξη θα παρει???
Σαφως .....Αττικη !!!!
Μάρα
Η Σεναριογράφος
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ Σ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ , ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ, ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΧΘΕΙ ,ΕΙΝΑΙ
ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ( ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ) ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗ - ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ - ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ "Α PRIORI " KATΑΔΙΚΑΖΕΙ (ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ !)- ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ- ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΚΡΗ ΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΘΗ , ΝΑ ΣΚΕΦΤΗ ,ΝΑ ΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ.
ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ -ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ -( ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΕΝΝΟΩ ), ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ (...ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΡΥΦΟ !!)
" Ο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ , Η ΔΙΑ ΑΛΛΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ "
ΑΥΤΑ , ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ .
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ,ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ Η ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΧΙΟΥΜΟΡ , ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.
TUBALKAIN
Edited by - TUBALKAIN on 05/11/2003 14:56:08
quote:
... ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ...
Μηπως να εκανες μια βολτα προς τα δυο προηγουμενα θεματα που ασχοληθηκαν με το θεμα αυτο να δεις αν οντως ισχυει - ετσι δεν θα χρειαζεται να φανταζομαστε πραγματα ![]()
Απλα ακολουθουμε το υφος του καθε φορουμ - δεν ειναι κακο ! ![]()
Μάρα
Η Σεναριογράφος
quote:
Απλα ακολουθουμε το υφος του καθε φορουμ - δεν ειναι κακο !
MOY ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ?
Δεν ειπα να μην ασχολεισαι - ισα ισα το αντιθετο να ασχοληθεις βλεποντας τις αποψεις και τις θεσεις του καθενος μας και στα αλλα δυο τοπικ που προυπηρξαν, δες την καταληξη και ισως καταλαβεις γιατι σε αυτο το τοπικ ο καθενας μας το εχει δει λιγο ποιο χαλαρα, γιατι βγαινει το χιουμρο και γιατι γενικος υπαρχει αυτη η εξελιξη...
Οπως ειπε και η elpida το θεμα βρισκεται στο φορουμ τυροαχλαδου το οποιο καλως η κακως τα πραγματα ρεουν ολιγον πιο χαλαρα και ακριβως ακολουθουμε την ροη αυτη - εκεινη πηγαινε το "ακολουθουμε το υφος του καθε φορουμ" ...χωρις να αναφερομαι στην γενικη ενοια ΦΟΡΟΥΜ αλλα το φορουμ "μεταξυ τυρου και αχλαδιου"
Πιστευω οτι πιο αναλυτικη δεν θα μπορουσα να γινω .... ουφ!!
Μάρα
Η Σεναριογράφος
ΜΗΝ ΕΚΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΟΥ ΩΣ ΣΚΩΠΤΙΚΟΝ ΣΧΟΛΙΟΝ , ΑΛΛΑ ΩΣ ΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ .
Η ΑΙΤΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ.
"ΠΙΑΣΤΗΚΑ" ,ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ....ΟΥΦ !
ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ "ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ" ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ , ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΝΕΟ "ΘΕΜΑ" ΣΤΑ "ΣΧΟΛΙΑ".
ΙΣΩΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΑΠΟΒΛΗΘΗ ΤΟ ΟΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΡΟΣ "ΚΑΤΩΤΕΡΑ" ΕΠΙΠΕΔΑ.
ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΑΣ.
TUBALKAIN
quote:
" Ο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ , Η ΔΙΑ ΑΛΛΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ "
Ok ειναι και αυτος ενας ορισμος δεν λεω.... αλλα ποσοι φιλε μου ειναι ωριμοι να δουν την πραγματικοτητα και γιατι δεν αποκαλυπτεται η πραγματικοτητα σε ολους και χρειαζεται αληγοριες ..
Μια πραγματικοτητα δεν εχει αναγκη να αποκαλυφθει..
μια πραγματικοτητα φαινεται λαμπει απο μονη της ....
Μα φιλε μου με τοσα νοητικα οικοδομιματα...
με τοση στρογυλοκαθισμενες και παγιωμενες πεποιπησεις
με τοση "αυθεντια" και ξερολισμο που υπαρχει γυρω και τελος με τοσο φανατισμο χρειαζεται η σταδιακη αποκαλυψη της πραγματικοτητας .
Αν αποκαλυπτονταν ολη η πραγματικοτητα μονομιας θα γινονταν μακελιο...
Επισεις το ατομο πρεπει να ανακαλυψη αυτην την πραγματικοτητα απο μονο του, ως βιωμα καθως ειναι γνωστο οτι καμια πραγματικοτητα δεν διδασκεται... γιαυτο υπαρχουν οι συμβολισμοι
Το παρων τοπικ ξεκηνησε απο ασχετους που ειχαν δηθεν αποκαλυψης για την μασωνια ...
Το συμπερασμα "ασχετους" βγαινει απο αυτα που ειπαν ....
Εδω υπηρχαν δυο επιλογες α)....ή πρωην μασωνοι σπανε την σιωπη τους και μιλανε οποτε το θεμα ξεκινα απο εξ ορισμου αναξιοπιστα ατομα ή β) ασχετοι μιλουν για δηθεν "αποκαλυψεις"
στην πορεια φανηκαι οτι ειχαμε να κανουμε με ασχετους που η μονες "πηγες" τους δεν ηταν καποιο "βαθυ λαρυγγι" αλλα το γνωστο συγγενολόι(θειοι θειες γιαγια παππους κλπ που παντα καποιος ειναι μασωνος)
Ενα τετοιο τοπικ εξ ορισμου ηταν γραφικο και καλα πρωχωρησε προς αυτην την κατευθηνση .
τωρα βρισκεται στην κατηγορια μεταξυ τυρου και αχλαδιου οπου εντασονται αναλογου περιεχομενου χαβαλεδιαρικα τοπικ .
Αν θες μπορεις να ξεκηνισεις ενα τοπικ για τον τεκτονισμο με τιτλο "σοβαρος τεκτονισμος" ή "τεκτονισμος στα σοβαρα" ή ακομα "τεκτονισμος και μην.... γελατε" αν και δεν
ειμαι σιγουρος οτι θα παει καλυτερα
Μεταξυ μας τωρα πιστευεις οτι αυτοι που ξερουν μπορουν να μηλισουν???
και μην ξεχνατε ο εχθρος παραμονευει στην γωνια χθονιος και καταγραφει τα παντα ρουφα καθε λεξη γιατι αυτη ειναι η δουλεια του οπως λεει...
Για να μην πω για το αλλον εχθρο..... τον μονιμο χιχιχιχιχι
....το "θηριο"
Αλήθεια, ο δημιουργός σιωπά ή απολαμβάνει...;;;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 02/01/2004 19:37:25
Γνωρίζεις το γιατι ο Ιωάννης χρησιμοποιεί την λέξη αυτήν στην αποκάλυψη του ? Τη διαφορά έχει η λέξη αυτή απο τις λέξεις ,ζώον,κτήνος,τέρας....κλπ?
Οσο για την αλήθεια ...εαν ο ΘΕΟΣ είναι απλός ΑΠΛΗ θα είναι και η Αλήθεια. Γιατι ο Θεος είναι ΑΛΗΘΕΙΑ.
Κανένας πανικός δεν θα γίνει αν μαθευτεί, ...ίσα-ίσα ΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ τόσες χιλιάδες χρόνια που η αλήθεια κρύβεται απο τον ΕΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ των Βατικανών,των στοών....κλπ.
Νομίζετε πως ο κόσμος υποφέρει επειδή δεν υπάρχει χρήμα ?Επειδή δεν έχει αγαθά ?
Νομίζετε πως δεν υπάρχουν αρκετά αγαθά στον πλανήτη αυτό ωστε να θρέψει τους ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΑΖΙ ?
Δεν γίνεται όμως... ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ Εγκλώβισαν το ΕΓΩ τους σε μια συγκεκριμένη συχνότητα ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΦΟΥΝ απο τον ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
Καποιοι ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙς ΕΛΙΤ γιατι ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ !!!Οτι όλοι οι άνθρωποι ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ.
Θέλουν τον ρόλο ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!
Δεν αντεχουν στην ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ... εις ΒΑΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ήτε κατεχοντες ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ήτε ΚΑΤΕΧΟΝΤΕς ΓΝΩΣΕΙΣ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ όσων διαλαλούν οτι Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ θα προκαλέσει πανικό...
quote:
Πολύ την απόλαυσα αυτή τη συζήτηση...!!!Αλήθεια, ο δημιουργός σιωπά ή απολαμβάνει...;;;
O δημιουργος την εκανε.... με ελαφρα πηδηματακια....υποθετω οτι ηταν ενα παλιο μελος που μπηκε ως νεο για να ξεμπροστιασει την μασωνια και να συλεξει στοιχεια
οπως υποθετω οτι κατι παρομοιο εγινε και με δυο τρια νεα μελη που φανηκαν εδω και χαθηκαν μετα
αλληθεια γιατι κρυβονται???
μηπως ειναι μασωνοι???
αλλα οντως ηταν φανταστικη κουβεντα
quote:
Οσο για την αλήθεια ...εαν ο ΘΕΟΣ είναι απλός ΑΠΛΗ θα είναι και η Αλήθεια. Γιατι ο Θεος είναι ΑΛΗΘΕΙΑ.
διαφωνω εν μερη....( καθετα οριζοντια διαγωνια και backwords)
ο θεος ειναι το παν και...
αρα θα μπορουσα να πω οτι ο θεος ειναι ΨΕΜΑ
και αν πεις οτι ο θεος ειναι Η ΑΛΗΘΕΙΑ
θα σου απαντησω οτι ο θεος ειναι ΤΟ ΨΕΜΑ....
απλη λογικη....
quote:
Σοφέ μασώνε γνωρίζεις τι θα πεί η λέξης "Θηρίον" που χρησιμοποιείς?
Ελπιζω να μην αναφερεσαι σε μενα(αν και εγω αναφερω την λεξη θηριον) διοτι εγω δεν αποκαλεσα τον εαυτο μου μασωνο...
ουτε το αποκαλυψα σε κανεναν.... ουτε και ξερει κανεις τιποτα για εμενα...
αλλα αναναφερεσε σε μενα τι να πω...
αιον παλιοφιλε.... με κολακευεις ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με κανεις και κοκκινιζω...
τροπος του λεγειν ετσι...??
διοτι εγω ειμαι βαμενος πρασινος...
θα το μαθουν και τα αδερφια στο west club στο χαιδαρι και θα με διαγραψουν
και μην ρωτησει κανει τι ειναι τo west club...
Απο δώ και μπρός θα σε λέω Μασώνο, ή μασωνάκι, ή Μαζωνάκη ή wannabe-Masonaki.
Eκτός του οτι δεν ξέρεις την επακριβή σημασία της λέξεως Θηρίον, φαίνεται οτι μπερδεύεις, όπως και πολλοί άλλοι, την ετυμολογική και εννοιολογική σημασία της λέξεως Α-ΛΗΘΕΙΑ και για τον λόγο αυτόν αντιπαραβάλεις την λέξη "ψεύδος" ώς αντίθετο της. Μέγα λάθος που καταδυκνύει ολοκληρωτική έλειψη στοιχειώδους γνώσεως ελληνικών (θες να γίνεις και συντονιστής τρομάρα σου).Το αντίθετο της λέξεως Α-ΛΗΘΕΙΑ είναι η ΛΗΘΗ (ο θεός ποτέ δεν πέφτει σε ΛΗΘΗ αλλά "αεί εργάζεται". Μια ματιά στο τόπικ "Ποιός γνωρίζει την Αλήθεια" που βρίσκεται στο ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ θα σε βοηθήσει πολύ να ξεμπλεχτείς.
Προστρέχοντας να συντηρήσεις τον "δυισμό" ,στον οποίο είσαι κολημένος απ'ότι φαίνεται, μπερδεύεις μια πολύ συγκεκριμένη διδασκαλία.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΘΕΟΣ.
Εξάλλου ποιός είναι ο drumx13; Ένα τίποτα! Το δηλώνει κι ο ίδιος, την στιγμή κατά την οποία είναι επισήμως μέλος μόνον του West Club!!!
Τί βαθμό έχεις εκεί, εεε; Δεν έχεις, είπες; Τί πράγματα είναι αυτά...
Χωρίς βαθμό πώς ζεις;;; Δεν υπάρχει ιεραρχία εκεί μέσα τέλος πάντων;
Σιωνιστικό σχέδιο μου μυρίζεται! ![]()
Λοιπόν, ΑΙΟΝ, αναζητώ το φως...
Πές μας: "ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΘΕΟΣ."
Πώς γίνεται αυτό;;; Ένα παράδειγμα;;;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 02/01/2004 19:36:29
Τέλος πάντων...διάφοροι "ξεφυτρώνουν" κατα καιρούς...διάφοροι σοβαροί και διάφοροι "χαβαλέδες".
Μώλις είπα χαβαλέδες! πως μου ήρθε άραγε να το πώ αυτό ?
Περίεργα πράγματα συμβαίνουν τελικά...
Συγχώρα με...κάτι δικά μου λέω.
Οσο για το ερώτημα σου.
Εγώ είμαι μέσα στον Θεό, η ύλη που με περιβάλλει, η ψυχή μου, το πνεύμα μου είναι εκπορεύσεις ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ.(Αφού τα πάντα απο εκεί πηγάζουν)
Ομως σαν ολότητα δεν κινούμαι "ΘΕΙΚΑ", διοτι δεν είμαι στην ΑΛΗΘΕΙΑ. Δεν είμαι ΘΕΟΣ. (Μπορώ όμως να γίνω ...αυτό που κάποτε ήμουν...).
Ε, κάπου ξεφύτρωσα κι εγώ! Εξάλλου ανοιχτό είναι το Φόρουμ... Ελευθερία λόγου έχουμε, είπα να ξεφυτρώσω κι εγώ... Λες να μείνω;;; Μην απαντάς. Ρητορική ερώτηση....
Περί αλήθειας:
Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι (κατά το γνωστό ανέκδοτο) και σ' ευχαριστώ που έκανες τον κόπο ν' απαντήσεις σ' ένα "ξεφυτρωμένο".
Όμως μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί δεν κινείσαι θεϊκά και δεν είσαι αλήθεια, αφού είσαι εκπόρευση της μίας αλήθειας και του Θεού;
(Έχουμε ξεφύγει απ' το θέμα ή μου φαίνεται; Σάμπως υπήρχε και ποτέ, θα πει κάποιος...)

Edited by - Zadok on 02/01/2004 19:35:42
Φιλε drumx13,
δεν σε καταλαβα.
Αναφερεις
" Το παρων τοπικ ξεκηνησε απο ασχετους που ειχαν δηθεν αποκαλυψης για την μασωνια ... Το συμπερασμα "ασχετους" βγαινει απο αυτα που ειπαν .... Εδω υπηρχαν δυο επιλογες α)....ή πρωην μασωνοι σπανε την σιωπη τους και μιλανε οποτε το θεμα ξεκινα απο εξ ορισμου αναξιοπιστα ατομα ή β) ασχετοι μιλουν για δηθεν "αποκαλυψεις" στην πορεια φανηκαι οτι ειχαμε να κανουμε με ασχετους που η μονες "πηγες" τους δεν ηταν καποιο "βαθυ λαρυγγι" αλλα το γνωστο συγγενολόι(θειοι θειες γιαγια παππους κλπ που παντα καποιος ειναι μασωνος) "
Εδω μας πηρε η μπαλλα ολους. Δεν αφησες κανενα παραθυρο ανοικτο.
Εχουμε δεκτει οτι η ελληνικη βιβλιογραφια ειναι πλουσιωτατη.
Η παραθεση στοιχειων και η μελετη τους δεν ειναι καο.
Ο συνδιασμος των γνωσεων και η δημιουργια μιας παραπερα σκεψης ειναι φυσικη συνεπεια.
Αποτελεσμα τελος αυτων ειναι η γεννηση συνειρμων και νεων σκεψεων
Που βρισκεται στο κυκλο αυτο, η αναξιοπιστια ??
Αληθεια ειναι οτι αρκετοι απο τους τεκτονες, μεσα απο την ψευτικη δικαιολογια 'καποιος καπου καποτε κατι μου ειπε να σας πω"
αναφερουν στοιχεια του ταγματος. Αν ομως αυτα ειναι ηδη ανοικτα, -απο Μοναστηρακι, Διαδικτυο η εκδοτικους οικους, -απλα βρηκαν ασχημη δικαιολογια.
Η επιορκια ειναι βαρυ πραγμα για να την αποδωσεις σε καποιον.
LOVE IS THE LAW
HARMONY THE EFFECT
Knight ΜΙΧΑΗΛ

ουτε κα σε εσενα ιποτα μου
αναφερομαι στον πρωτο που ανοιξε το τοπικ και σου παραθετω το ανοιγμα του
quote:
Καλησπέρα σας!Έφτιαξα αυτό το θεματάκι για να μπορέσω να δώσω βασικές και σημαντικές πληροφορίες πάνω στο θέμα του ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ!που εχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στα σημερινα χρόνια.Πιστέυω πως θα λυθούν πολλες απορίες σε αυτη την κουβέντα.
νομιζω ειμαι σαφης οταν γραφω..
Αιον καλο μου.....
παραπλανημενο παιδι ειπες
quote:
Σοφέ μασώνε γνωρίζεις τι θα πεί η λέξης "Θηρίον" που χρησιμοποιείς?
και σου ειπα οτι αισθνομαι .... κολακευμενος
εσυ ομως απαντησες
quote:και ενω σου εχω πει
Απο δώ και μπρός θα σε λέω Μασώνο, ή μασωνάκι, ή Μαζωνάκη ή wannabe-Masonaki.
quote:
διοτι εγω δεν αποκαλεσα τον εαυτο μου μασωνο...ουτε το αποκαλυψα σε κανεναν.... ουτε και ξερει κανεις τιποτα για εμενα...
μηπως εισαι κολυμενος???
εγω αισθανθηκα κολακευμενος για το
quote:
Σοφέ
μηπως λοιπον ζεις και αναπνεεις για να βρεις ποιοι ειναι μασωνοι στο φορουμ??
και αν ναι γιατι?
μηπως θελει να γινεις και εσυ?
μηπως θες να τους ξεμπροστιασεις?
πολυ ανωριμο τροπο για να πλησιασεις εχεις φιλε μου και πολυ ευκολα βγαζεις συμπερασματα
παντως αν θελεις να μπεις μπορω να πω στον ραμογλου οταν ερθει απο την ινδια να μας δωσει τα στοιχεια που χρεαζεσαι για να γινεις μελος....
του θρυλου
οσο για την αληθεια και την ληθη νεαρε μου θαυμαστη
δεν ειπα εγω οτι ειναι αντιθετο του ψεματος
εγω απλα ενα λογοπαιγνιο εκανα
με τις λεξεις... αληθεια και ψεμα
για του λογου το αληθες
ξαναδιαβασε εκτος αν δεν ξερεις.... γραμματα
quote:
διαφωνω εν μερη....( καθετα οριζοντια διαγωνια και backwords)ο θεος ειναι το παν και...
αρα θα μπορουσα να πω οτι ο θεος ειναι ΨΕΜΑ
και αν πεις οτι ο θεος ειναι Η ΑΛΗΘΕΙΑ
θα σου απαντησω οτι ο θεος ειναι ΤΟ ΨΕΜΑ....
απλη λογικη....
καλη μου ξε-φυτρωμενη zadok
quote:
Εξάλλου ποιός είναι ο drumx13; Ένα τίποτα! Το δηλώνει κι ο ίδιος, την στιγμή κατά την οποία είναι επισήμως μέλος μόνον του West Club!!!Τί βαθμό έχεις εκεί, εεε; Δεν έχεις, είπες; Τί πράγματα είναι αυτά...
Χωρίς βαθμό πώς ζεις;;; Δεν υπάρχει ιεραρχία εκεί μέσα τέλος πάντων;
Σιωνιστικό σχέδιο μου μυρίζεται!
Το west club...
διασημη αντιολυμπιακη κλειστη ομαδα απωτελουμενη απο 13 μελη οσοι και οι παρακαθησαντες στον μυστικο δειπνο...που εγινε
.... στο Χαιδαρι απεναντι απο την πυλη του KEBOΠ.
Δρα παραληλα με την εθνικη μεγαλη λεσχη φιλων παναθηναικης ιδεας κοματι της οποιας ειναι η γνωστη ΠΑΛΕΦΙΠ...
Εγω ειμαι ο 13ος
καμια σχεση με σιωνισμο....και αλλα δογματα
Ειμαστε αντιολυμπιακοι και δεν αναφερομαι στους ολυμπιακους αγωνες
Σκοπος μας ειναι να διαβρωσουμε την λιστα μελων του ολυμπιακου βαζοντας τυπους.... σαν το θηριο(ν)
εχουμε βαλει ηδη 666 γνωστους αγνωστους
αααααα...ναι .....
κανουμε και αγαθοεργιες..... .
βοηθαμε την ελληνικη κοινωνια να απαλαγει απο τον ολυμπιακο....
την ντροπη της ευρωπης
13ος, ε; ...και καμία σχέση με σιωνισμό, ε;;;
πράσιν' άλογα όμως, ναι!!!!
Αυτό αγαπητέ μου, λέγεται "πεφωτισμένΟΙ συνωμοσιολογία" και ο ΑΙΟΝ καταλαβαίνει τι εννοώ. Νομίζω;;;
Τώρα ελπίζω, για χάρη του τυρίου και του αχλαδίου, να μην έχεις πατήσει τον όρκο σου και να μας έχεις αποκαλύψει το "μεγάλο σχέδιο δια της φιλανθρωπίας"...!!! ![]()

Edited by - Zadok on 02/01/2004 19:34:41