- Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
ath.
quote:
θα μπορούσα να είχα αναφέρει κάποιο άλλο παράδειγμα (όπως αυτό που μέσα σε ένα αντικείμενο (πχ τρένο) που κινείται με συγκεκριμένη ταχύτητα (π.χ 300 χλμ/ω) υπάρχει ένα άλλο αντικείμενο (επιβάτης) που κινείται και αυτό με κάποια ταχύτητα (π.χ 10 χλμ/ω)΄, σημαίνει οτι ο επιβάτης κινείται με 310 χλμ/ω;;)--
quote:
310 ? Όχι δα.
Αρχή διατήρησης της αδράνειας, Αρχιμήδης
quote:
Όσο για το τρενάκι είναι σαφές ότι η ταχύτητα του ατόμου σε σχέση με τη γη (όπου φαντάζομαι ότι εννοείς ότι κινείται το τραίνο) προστίθεται στην ταχύτητα του τραίνου (άρα 310). Το 19χχ (δεν θυμάμαι ακριβώς, στις αρχές του αιώνα πάντως) ο Αινστάιν έδειξε ότι εφόσον ισχύει το παραπάνω αλλά και το όριο της ταχύτητας του φωτός (300.000 χλμ/sec), τότε ο χρόνος αλλάζει συμπεριφορά..
Ενίσταμαι κύριοι.............
Η μόνο περίπτωση που δεν ισχύει κάτι τέτοιο είναι όταν έχουμε ταχύτητες ίσες με του φωτός, οπότε η ταχύτητα δεν μπορεί να αυξηθεί περισσότερο. Τότε τα φαινόμενα μέσα στο τραίνο διαρκούν λιγότερο απ' ότι για τα άτομα έξω από το τραίνο, δηλ. ο χρόνος συστέλλεται.
ath.
Οι αριθμοί δουλεύουν στην πράξη.Αυτό είναι γεγονός.Από 'κει και πέρα,μας προσφέρουν και σπουδαία (όχι απόλυτη ωστόσο) εμβάθυνση σε φυσικές έννοιες.
Πάντως δεν έχουν την παραμικρή σχέση με μυστικά και άλλα περίεργα.
>>οι αριθμοί είναι δημιούργημα κάποιων<<
Αυτό σίγουρα είναι λάθος.Όλοι οι λαοί έχουν την αίσθηση της αριθμητικής.Δηλαδή τι,υπήρχε κάποιος από από αυτούς τους "κάποιους"
και όταν ένας λαός άρχισε να αναπτύσσεται,έκανε προπαγάνδα υπέρ των αριθμών;;;;
Τώρα αυτό που λέει ο γκουρού για το παράδοξο του Ζήνωνα,δεν νομίζω ότι αποτελεί και σοβαρό επιχείρημα.Είναι σαν να διατυμπανίζω ότι ο Θεός δεν είναι παντοδύναμος επειδή "δεν μπορεί να φτιάξει μια πέτρα που να μην μπορεί να την σηκώσει".
Το παράδοξο το Ζήνωνα δεν απέχει και πολύ από την παραπάνω εξυπνάδα.
Είναι ενδιαφέρον,πολύ,αλλά αν καταφεύγουμε σε παράδοξα για στηρίξουμε βαρύγδουπες δηλώσεις όπως
>>οι αριθμοί είναι δημιούργημα κάποιων (δεν λέω ποιών για να μην εγείρω θρησκευτικά ζητήματα) που σκοπό είχαν την εξόντωση των ανθρώπων και ο οποίος συνέδεσε τους αριθμούς με την οικονομία και το χρήμα, με την γλώσσα των υπολογιστων και την τεχνολογία, με την Αμερική και τους πολέμους.<<
τότε ζήτω που καήκαμε.Αν μην τι άλλο,υποτιμούμε την νοημοσύνη μας.
Τώρα,όσον αφορά αυτό με το τραίνο,ειλικρινά δεν καταλβαίνω που είναι το πρόβλημα.Η κίνηση είναι σχετική άρα και η ταχύτητα.Η ταχύτητα του ανθρώπου ως προς το έδαφος είναι περίπου(*) 310km/hr.
ΠΟΥ είναι το πρόβλημα;;;Υπάρχει τίποτα το περιέργο;
(*) αν θέλουμε να είμαστε σχολαστικοί,γιατί η προσθετικότητα των ταχυτήτων δεν ισχύει ποτέ,απλώς για μικρές ταχύτητες η διαφορά από την χρήση του προσθετικού νόμου των ταχυτήτων και του σωστού τύπου που προβλέπεται από την θεωρία της σχετικότητας είναι πολύ πολύ αμελητέα.
Εν ολίγοις,δεν βλέπω τίποτα το παράξενο με τους αριθμούς,αλλά αντιθέτως με ανθρώπους που παρουσιάζουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες
και πατάτες για ορυκτά από την Σελήνη.
Edited by - Bokken on 10/08/2004 00:38:48
quote:
Είναι σαν να διατυμπανίζω ότι ο Θεός δεν είναι παντοδύναμος επειδή "δεν μπορεί να φτιάξει μια πέτρα που να μην μπορεί να την σηκώσει".
Ο Πλάτων διετύπωσε αυτό το συλλογισμό χωρίς διατυμπανισμούς κι ίσως θα άξιζε να τύχει κάποιας μελέτης...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit"(Whom virtue unites, death will not separate)
jimazz!!!
ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΝΙΣΤΑΣΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ. ΟΜΟΙΩΣ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ. Ο ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ TO 51% THΣ ΚΙΝΗΤΙΚΗΣ Ή ΙΣΗΣ Ή ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ (300 ΚΑΙ ΑΝΩ Km). ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ ΣΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.
ΕΠΕΞΗΓΟΥΜΑΙ : ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΕΧΕΙ 300 χλμ/Ω ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΑΤΗ-ΤΡΑΙΝΟΥ. ΑΡΑ Ο ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΑ "ΕΝΔΟ" ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ)ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΝΩ ΤΟΥ 51% ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
ΣΤΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ 51% ΚΑΙ ΑΝΩ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΟΥΣ.
ΤΟΤΕ...
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΗ (ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ "ΤΡΑΙΝΟ") ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ (ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ "ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΣ").
ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ "ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ"!!
ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ!!
ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ!!
ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΥΤΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ "ΣΥΜΠΤΩΣΗ" ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ, ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΔΙΑΧΥΤΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ, ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ (ΚΡΥΦΙΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΡΗ (ΑΠΟΔΟΤΗ).
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ, ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, ΕΝΑ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΙΔΕΩΝ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΣΥΣΧΕΤΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑΤΑ.
ΜΗΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ, ΤΥΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΑΠΟΡΡΟΦΑΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΑΙ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟ "ΜΠΟΡΕΙ" ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ(ΔΙΤΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ) "ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ", ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΣΜΙΟΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ Ο ΘΗΣΕΥΣ, ΤΟΝ ΜΙΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ. ΑΔΗΜΟΝΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΥΣ, ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ (ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ (ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ).
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Ή ΑΡΓΑ.
ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ : ΤΙΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΕΙΣ. ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo
quote:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!jimazz!!!
ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΝΙΣΤΑΣΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ. ΟΜΟΙΩΣ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ. Ο ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ TO 51% THΣ ΚΙΝΗΤΙΚΗΣ Ή ΙΣΗΣ Ή ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ (300 ΚΑΙ ΑΝΩ Km). ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ ΣΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.
Για να είμαι ειλικρινής δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, πάντως η ταχύτητα του επιβάτη σε σχέση με έναν παρατηρητή που βρίσκεται στο έδαφος θα είναι: η ταχύτητα του τραίνου + η ταχύτητα του επιβάτη.
Κατα τα άλλα, ο χωροχρόνος (και κυρίως ο χρόνος) είναι νομίζω σαφές ότι είναι σχετικός και έτσι θα έπρεπε να είναι.. Δεν αλλοιώνεται πάντως ο χωροχρόνος στην ταχύητα του φωτός, αλλά απλά η ταχύτητα του συστήματος επηρεάζει τον χρόνο. Για την ακρίβεια μεγαλύτερες ταχύητες έχουν ως αποτέλεσμα ο χρόνος να 'περνάει' πιο 'αργά' για εμάς.
Ας το δούμε λιγάκι αναλυτικότερα. Έστω ένα τραίνο που κινείται με ταχύτητα 300.000 χλμ/sec και ένας επιβάτης που χοροπηδάει σε ύψος 300.000 χλμ όσο δηλ. έστω και το ύψος του τραίνου!!
Έστω ότι ρίχνει ένα 'πήδημα' ο επιβάτης. Πόση ώρα θα κάνει; 2 δευτ. έτσι δεν είναι;
Έστω ένας παρατηρητής έξω από το τραίνο. Τι θα δει; Θα δει την πορεία του επιβάτη καθώς πηδάει να διαγράφει ένα ισοσκελές τρίγωνο, έτσι δεν είναι; Πόσο χρόνο θα διαρκέσει λοιπόν το φαινόμενο του 'πηδήματος' του επιβάτη για τον παρατηρητή; παραπάνω από 2 δευτ.
ath.
--------------------------------------------------------------------------------
Είναι σαν να διατυμπανίζω ότι ο Θεός δεν είναι παντοδύναμος επειδή "δεν μπορεί να φτιάξει μια πέτρα που να μην μπορεί να την σηκώσει".
--------------------------------------------------------------------------------
Ο Πλάτων διετύπωσε αυτό το συλλογισμό χωρίς διατυμπανισμούς κι ίσως θα άξιζε να τύχει κάποιας μελέτης...
quote]
Τυχαία η παραπομπή αγαπητή zadok, απλά για να δείξω οτι υπάρχουν πάντα δύο τουλάχιστον πλευρές.΄
Νομίζω οτι θα συμφωνήσω με τον Odysseus_nemo που λέει "ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΣΜΙΟΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ Ο ΘΗΣΕΥΣ, ΤΟΝ ΜΙΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ. ΑΔΗΜΟΝΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΥΣ, ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ (ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ (ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ)."
'Αλλωστε δεν ξέρει κανείς πότε θα βγει μία νέα θεωρία που πιθανά να ανατρέπει τις υφιστάμενες. Εκτός αν θεωρήσουμε ότι "ταβάνιασε" η επιστήμη της φυσικής ή όποια άλλη.
Θα συμφωνήσω με τον ath οτι η ταχύτητα τουλάχιστον ως προς κα΄ποιον παρατηρητά (ή τη γη) είναι προσθετική , άρα 310.
Οσον αφορά τον Bokken, και τα γραφόμενα του , ενδεικτικά :
[quote] [/Εν ολίγοις,δεν βλέπω τίποτα το παράξενο με τους αριθμούς,αλλά αντιθέτως με ανθρώπους που παρουσιάζουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες
και πατάτες για ορυκτά από την Σελήνη.
quote]
......τα αφήνω αχολίαστα.....
Νομίζω ότι πολλοί θα συμφωνήσουμε με τον αγαπητό Odysseus_nemo…

"Virtus Junxit Mors Non Separabit"(Whom virtue unites, death will not separate)
athakandr!!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΘΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΕΣ!
ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟ :
Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΟΤΑΝ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΤΗ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΑΚΙΝΗΤΟ!
ΟΤΑΝ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ, Ο ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ(ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΟΜΩΣ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΤΗ!!).
ΑΠΟΔΕΙΞΗ: ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ!!
ΦΙΛΕ Bokken!
ΓΡΑΦΕΙΣ :
quote:
Τώρα αυτό που λέει ο γκουρού για το παράδοξο του Ζήνωνα,δεν νομίζω ότι αποτελεί και σοβαρό επιχείρημα.
ΠΡΩΤΟΝ :ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΓΚΟΥΡΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!
ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΚΟΝΑ.
ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΡΙΤΟΝ : Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΖΗΝΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟΣ ΣΤΟΧΑΣΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ. ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΠΑΝΤΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo
quote:
Παρακαλώ πολύ όλους σας να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι και αν υπάρχουν διαφορές επί προσωπικού να ανταλλάσσονται e-mail μεταξύ των εμπλεκομένων μελών.
ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΣΑΜΕ ΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΑΧ...
Πω πω δακρυσα - να εισαστε καλα !!!
Drumx13 συγνωμη καλε μου αλλα σε αμυητους δεν το δινω το τηλ μου καθοτι εχει πολλα 6 και 7 και θα προκαλεσει συγχυση στην συμπαντικη ηρεμια και ταξη... αμαρτια δεν ειναι ...
Μάρα
Η Σεναριογράφος
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.
quote:ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ MAILBOMB? ΟΙ ΙΟΙ? Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ EMAIL ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ? (SPAM MAIL ΔΗΛΑΔΗ) ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ EMAIL ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ? Η ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΜΕ EMAIL? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΟΛΥ Η ΦΡΑΣΗ "ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ ΕΔΩΜΕΣΑ" του τεκτονα θα γινει
Παρακαλώ πολύ όλους σας να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι και αν υπάρχουν διαφορές επί προσωπικού να ανταλλάσσονται e-mail μεταξύ των εμπλεκομένων μελών.
στο θεμα τωρα των απειλων καποτε ειχε πεσει στα χερια μου το βιβλιο ενος τεκτονα "τι πρωτοτυπο θα μου πειτε" και περιεγραφε πως τον πλησιασαν πως εμπλεξε πως εφυγε και απειλες που δεχοταν το βιβλιο ομως το εκδοσε και δεν επαθε τιποτα το βιβλιο νομιζω ηταν 80s
μεσα στο βιβλιο ειχε και φωτογραφιες μασονων που ειχαν παει σε συγκεντρωση με τα παιδια τους παπατζιλικια δηλαδη τα περι απειλων
ισως γιατι πολυ παλιοτερα ειχε πεσει στα χερια μου ενα βιβλιο ηλικιας τουλαχιστον 100 ετων (πρεπει να ειχε εκδοθει τελη του 1800 αν θυμαμαι καλα) οπου διαβασα για δολοφονιες ατομων που γυρισαν την πλατη στην οργανωση και πατησαν τους ορκους τους και ανεφερε ονοματα,περιοχες και μελη που συνελαβε η αστυνομια για τετοιους φονους και μερες εκτελεσης των δολοφονων (σκοινι και σαπουνι) και φυσικα σε απειρα κεφαλαια απειρων σελιδων τα τελετουργικα και η βαθμιδα αλλα οπως και να εχει και ο εν λογω κυριος εζησε για να το εκδοσει και φυσικα καταφερε και να το εκδοσει
σημερα μπορει να μην σκοτωνουν ομως υπαρχουν και αλλοι τροποι για να βλαψεις τον αλλον και φυσικα η οικονομικη ζημια ειναι αφορητη ειδικα για τα ευπορα ατομα που εχουν σχεση με οργανωσεις σαν αυτη γιατι εγω που πηγα μια φορα δεν με δεχτηκαν με την δικαιολογια οτι ηταν πριβε το παρτυ![]()
![]()
![]()
εξαλλου μονο και μονο που θα ξερει ο γειτονας σου οτι ειχες παρε δωσε με τετοια πραγματα σε βλεπει αλλιως ειναι σαν να σου κολαει ρετσινια το ολο θεμα "ο σατανιστης" "το τσιρακι του σιωνισμου" "επινε αιμα απο βρεφη" "επινε το αιμα περιοδου παρθενας" "καταπινε σπαθια και φλογες" "εχει κουμπαρο τον διαβολο" και με ολα αυτα πως να σου πει ο αλλος εστω μια καλημερα? ουτε τσιγαρα δεν θα σου δινει ο περιπτερας της γειτονιας σου
καταστρεφεσαι δηλαδη κανονικα μονος σου αν παραδεχτεις της παρεες σου γιαυτο υπαρχει και η σιωπη γιατι ομως καποιοι να ρισκαρουν τα παντα προκειμενου να ειναι μελη σε μια τετοια οργανωση? για λογους δυναμης? ισως να ισχυει και εδω το σκεπτικο οτι πανε να γινουν αφεντικα και μεταμορφωνονται σε δουλους που κυνηγανε το καροτο γιατι φυσικα το ονειρο ολων ειναι να ανεβουν σκαλοπατια στην πυραμιδα της ιεραρχιας αλλα οι σκαλες ειναι κυλιομενος διαδρομος
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
Το τοπικ καλη μου μαυροαγγελα 78 (ελπιζω να μην ειναι η ηλικια σου) ειναι ενα ελαφρυ χαβαλεδιαρικο τοπικ καποια μελη εδω το θεωρουν σοβαρο και προσπαθουν να ανταλαξουν αποψεις. Καποια αλλα μελη προσπαθουν να μαντεψουν ποιοι ειναι οι μασωνοι στο τοπικ για να τους ξεμπροστιασουν και καποια αλλα μελη αλαζουν χαβαλεδιαρικα υπονοουμενα μεταξυ τους αφηνοντας να διαρεουν δηθεν σημαντικες "πληροφοριες" για το θεμα...
Το θεμα κατ αρχην ειναι στην κατηγορια τυροαχλαδου και αυτο μας δινει το ελευθερο για τον χαβαλε που κανουμε.
Το θεμα εχει καταντησει γελοιο..... μεχρι που πηρα e-mail που μου λεει λιγο πολυ οτι καλα τους τα λεω τους παλιομασωνοι και μπραβο μου που δεν κωλωνω να βγαλω καταστασεις στην φορα.
Οσοι απο του συνομηλητες ειναι Τεκτονες εχουν καταλαβει οτι κανω χαβαλε και οτι μαζι με την μαρα-(![]()
![]()
μαρα μου)- κυριως και με αλλους αποκαλυπτουμε δηθεν "πληροφοριες"
Αυτοι ομως ξερουν πολυ καλα οτι δεν υπαρχει ουτε η παραμικρη υποψια αποκαλυψεων ή αληθειας σε οσα ειπα μεχρι τωρα....
οσο γι ατι θεμα Κελσου.... παλιοτιγρη... και ΤΗΟΤΗ τι να πω ???
Νομιζα οτι θα καταλαβαινατε οτι παλι κανω πλακα συνομοσιολογικου τυπου
..........................................................................
Ξαναδιαβαζοντας το μυνημα σου ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ας το διαλο.... πλακα μου κανεις και καθομαι και γραφω τοση ωρα
χαχχαχαχαχαχαχχα καλο
τι ηλιθιος(ευτυχως) πανω που ετοιμαζομουν να στειλω μειλ στον αδμιν και να απολογηθω... θα γινομουν τελειως ρομπα..
Ηρθε η ωρα ομως να δουμε με ποιον εχουμε να κανουμε καλη μου...
αναψατ* καλορφερι ατ χομε ????
![]()
![]()
![]()
![]()
Μαρουλινι μου..... ποτε γινονται μυησης καλη μου... να ερθω ????
....για μια μυηση στα γρηγορα????![]()
![]()
![]()
![]()
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει
Επ, ξέχασα τους τρόπους μου;;;;
Καλημέρα σε ΟΛΟΥΣ....
Προς επιβεβαίωση του Admin κάνω την εμφάνισή μου για να πειστούν οι άπιστοι Θωμάδες (συγγνώμη Σκοτεινέ Αγγελε που χρησιμοποιώ ένα ΟΧΙ πολιτικό πρόσωπο, απο συνήθεια έγινε... χεχεχε) ότι τελικά είμαι ΑΧΩΝΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ!!!!!
Δε μπόρεσαν να με "φάνε"....
Σκληρόπετσος λεει...
Μπάααα...
Μη τους ακούτε, ακόμα και με τη καρδιά ενός μαρουλιού μπορείτε να με απολαύσετε.......
Μα καλά, τι λέω;;;;;;;
Πόθεν;;;;;
Λές επειδή βρίσκομαι στη φοβερή κατηγορία ΑΧΛΑΔΟΤΥΡΟ;;;;
Χμμμμμμμμ..........
Τες Πα......
Επί του θέματος (απο το στόμα μας και στου Μ.Α.Τ.Σ το αυτί να γίνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θέμα)...
Φίλε ΤΑΛΩΣ, ακόμα δεν έχω καταλάβει τις "απορίες" που μπορεί να έχει κάποιος για τον τίτλο...
Πρόταση.....
Ας φτιάξει ο έχων απορία μια λίστα...
Ας την παραθέση...
Και ας απαντήσει ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ (χωρίς σκονάκια και αντιγραφές)...
Τι λέτε;;;
Θέλετε να το δοκιμάσουμε ΚΑΙ ΑΥΤΟ;;;
'Η είναι too mach για μάς;;;;
Φίλε Αίον...
Χαθήκαμε βρέ θηρίο...
Κέλσος ο Φιλαλήθης
Υ.Γ Ευχαριστώ τους φίλους για τα καλά λόγια που τυχόν είπαν και επίσης ευχαριστώ του επίσης φίλους για τα κακά λόγια που είπαν (!!!!)
ΚΑΙ τα καλά ΚΑΙ τα κακά έκαναν πολύ καλά τη δουλεία τους...
Χρήσιμα ΟΛΑ, άχρηστο ΤΙΠΟΤΑ...
Και μιας και προσπαθώ να ενταχθώ στην E.RO.S λέω να κάνω ένα μικρό βήμα πρός εκεί...
Κυρίες και Κύριοι....
Το τηλέφωνο της αγαπητής Μάρας με το εξαίσιο γατάκι (μμμμ αλήθεια λέω, πιστεύτε με) είναι το:
Πρίν, λέω ΠΡΙΝ βάλει κάποιος το δάχτυλο στο καντράν, ας σκεφτεί ΣΟΒΑΡΑ τι θα την ρωτήσει καθώς και ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να λάβει απάντηση....
Κέλσος ο Φιλαλήθης
Κέλσο, δώσε και το "άλλο" το τηλέφωνο έχει περισσότερες πιθανότητες να την βρει...![]()
![]()
![]()
Δε μπορω ομως να συμμετεχω εδω καθοτι ειμαι εκτος λειτουργιας η αλλιως "οut of order" η εκτος προγραμματος οπως θετε πεστε το!
Αλλα δε μπορω να μη σχολιασω το γεγονος....ρε Μαραααα αλλαξες τηλεφωνο!????? και εγω σε επαιρνα στο αλλο...ουφ!![]()
μα νομιζα οτι ειναι090666 7 666
mara οφειλεις εξηγησεις
quote:....ο κελσος ειναι μυημενος????
Drumx13 συγνωμη καλε μου αλλα σε αμυητους δεν το δινω το τηλ μου καθοτι εχει πολλα 6 και 7 και θα προκαλεσει συγχυση στην συμπαντικη ηρεμια και ταξη... αμαρτια δεν ειναι ...
αν ναι απο ποτε????
ποσο επειρεασε αυτο την συμετοχη του στο φορουμ????
εισαι ή οχι η καθοδηγητρια του....????
Γινονται απολυσης στο φορουμ????
Πληροφοριες οτι επικεινται απολυσεις 10000 συνεργατων για περικοπη των εξοδων ισχυουν ή οχι....
υπαρχει προγραμα εθελουσιας εξοδου για μελη με πανω απο 1000 μυνηματα???
επηρεαστικε απο εσενα στην "εθελουσια εξοδο" του -ο Κελσος- απο το φορουμ.
Αν ναι τι συνταξη θα παρει???
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει
Edited by - drumx13 on 04/11/2003 16:10:20

H myhsh kai h e8elousia eksodos ... ( h grafh einai mystikh )

Ο κακός λύκος