- Ενδιαφέρον! (Αστρολογική ανάλυση) - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
Ήλιος Ταύρος 3.25 Asc-Ωροσκόπος Λέων 0.24
Σελήνη Υδροχόος 7.36 II-2ος Λέων 21.14
Ερμής Ταύρος 1.25 R III-3ος Παρθένος 16.11
Αφροδίτη Κριός 19.11 IV-4ος Ζυγός 17.11
Άρης Σκορπιός 26.22 R V-5os Σκορπιός 23.21
Δίας Αιγόκερως 12.54 VI-6ος Τοξότης 29.12
Κρόνος Σκορπιός 13.50 R VII-7ος Υδροχόος 0.24
Ουρανός Τοξότης 13.01 R VIII-8ος Υδροχόος 21.14
Ποσειδών Αιγόκερως 1.19 R IX-9ος Ιχθείς 16.11
Πλούτων Σκορπιός 0.40 R MC-Μεσουράνημα Κριός 17.11
Λίλιθ Ιχθείς 14.53 XI-11ος Ταύρος 23.21
Asc node Δίδυμοι 7.04 XII-12ος Δίδυμοι 29.12
Thanks.....
Το να σου πω τί άνθρωπος είσαι, το βλέπω λίγο δύσκολο. ![]()
Αν θέλεις, διάβασε το θέμα: Προσωπικότητα: Ταυτόχρονη Επιρροή και τα λέμε.
Ζήσε τη στιγμή!

Ειναι νέο μέλος εδώ και γενικά δεν ξέρω πολλά πράγματα για το θέμα.
Γνωρίζει καποίος να μου πει σχετικά με τη "Σύναξη της Πέτρας" και τι ακριβώς είναι αυτό?
Σ’ ευχαριστώ.

Λευκη Μαγεια - η Σύναξη της Πέτρας
Επιπλέον, θα μεταφερθεί στην Κατηγορία .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-. από την Κατηγορία Απόψεις, Προτάσεις κ.ά. όπου ανοίχθηκε αρχικά.

In anticipation of my resurrection...
Δεν ξέρω αν υπάρχει ανάλογο topic (το pc μου δεν βγάζει την "αναζήτηση θεμάτων").Σίγουρα υπάρχει κάτι ανάλογο στα θέματα σχετικά με "προηγούμενες ζωές", εγώ όμως ψάχνω μαρτυρίες μελών του esoterica που να έχουν κάποια τέτοια εμπειρία.
Φιλικά .'.
ΟΥΚ ΕΝ ΤΟ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ
Πιστευω στην ελευθερία της σκέψης και της εκφρασης.Εαν όμως κάποιος έχει καποια συστολή θα μπορουσε να στείλει e-mail.
Φιλικά .'.
ΟΥΚ ΕΝ ΤΟ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ
ΟΤΑΝ ΥΠΝΩΤΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥ;;;

Πέθανε μια άλλη μέρα
Φιλικά .'.
ΟΥΚ ΕΝ ΤΟ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Το θέμα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον! Δυστυχώς δεν έχω πληροφόρηση ώστε να συνεισφέρω...
Φαντάζομαι ότι θα είναι λιγάκι "τρομακτικό" (εκτός από διαφωτιστικό), το να μπορέσεις να εμπιστευτείς κάποιον τόσο, ώστε να του "επιτρέψεις" να σε υπνωτίσει και να πας "πίσω" σε άλλες ζωές σου (αν υπάρχει κάτι τέτοιο).
* Irene *
~ Love is the only truth ~
quote:
Νομίζω ότι μπορείς εύκολα να "βάλεις ιστορίες" στο μυαλό του άλλου, όσο τον υπνωτίζεις και να αρχίσει να λέει διάφορα... άσε που δύσκολα μπορείς να τα επιβεβαιώσεις...
Xωρίς να θέλω να διαφωνίσω μαζί σου ένας άνρθωπος σε κατάσταση ύπνωσης ίσως να είναι "ευάλωτος" σε τετοιου είδους επιρροές, αλλά πως μπορούμε να εξηγήσουμε μικρά παιδία να μιλάνε γλώσσες του παρελθοντος,που δεν θα μπορούσαν να γνωρίζουν, ή να απαντούν σε ερωτήσεις που αναφέρονταν σε πιστοποιημένα γεγονότα (και με λεπτομέρειες);
Αλλωστε σε τι θα μπορούσε να αποσκοπεί μιά "κατασκευασμένη" αναδρομή από ανθρώπους ειδικευμένους;
Φιλκά.'.
ΟΥΚ ΕΝ ΤΟ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ
Xωρίς και εγώ να γνωρίζω πολλά επ΄αυτού, υποθέτω ότι πρέπει να υπάρχει μιά σχέση εμπιστοσύνης στον "ειδικό" που θα αναλάβει την αναδρομή.Συμφωνώ απόλυτα ότι τα αποτελέσματα ίσως να είναι τόσο "τρομακτικά" ώστε και να αλλάξουν τη σκέψη του "ανάδρομου" στη παρούσα ζωή.
Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ανοιξα το topic.
Φιλικά.'.
ΟΥΚ ΕΝ ΤΟ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ
quote:
Xωρίς να θέλω να διαφωνίσω μαζί σου ένας άνρθωπος σε κατάσταση ύπνωσης ίσως να είναι "ευάλωτος" σε τετοιου είδους επιρροές, αλλά πως μπορούμε να εξηγήσουμε μικρά παιδία να μιλάνε γλώσσες του παρελθοντος,που δεν θα μπορούσαν να γνωρίζουν, ή να απαντούν σε ερωτήσεις που αναφέρονταν σε πιστοποιημένα γεγονότα (και με λεπτομέρειες);
Αλλωστε σε τι θα μπορούσε να αποσκοπεί μιά "κατασκευασμένη" αναδρομή από ανθρώπους ειδικευμένους;
Φίλε Αριστείδη το ότι είναι "πιό ευάλωτος" είναι γνωστό... Δεν έχεις δει ποτέ παράσταση υπνωτισμού που ο υπνωτισμένος παίρνει εντολές ή πείθεται ότι είναι πχ. κότα και αρχίζει να κακαρίζει;
Για την "πιστοποίηση" της ξένης ή της αρχαίας γλώσσας και των γεγονότων του παρελθόντος, πόσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε;
Θα πρέπει ο υπνωτισμός να γίνει μπροστά σε γλωσσολόγους και ιστορικούς (και σε γιατρούς) για να είμαστε σίγουροι.
(Εγώ πάντως δεν θυμάμαι σε καμιά από τις 10 περίπου αναδρομές που έχω παρακολουθήσει να μιλούν άλλη γλώσσα (εκτός από μια που όμως την γνώριζε) και δεν άκουσα να περιγράφουν με λεπτομέρειες γνωστά ιστορικά γεγονότα, αντιθέτως οι περισσότεροι θυμήθηκαν με το ζόρι το όνομά τους, κανένας το που ακριβώς έμενε, αλλά ούτε ποιός ήταν στην εξουσία εκείνη την περίοδο κλπ.)
Αυτά που θυμόντουσαν ήταν οι καθημερινές τους συνήθειες και η προσωπική τους ιστορία.
Δεν λέω ότι δεν μπορεί όντως να είναι αλήθεια και να συμβαίνει, παρόλο που μπορώ να σκεφτώ διάφορες άλλες εξηγήσεις όπως η εγγραφή στο DNA ή η μνήμη από κάτι που άκουσαν κάποτε και δεν το συγκράτησαν αλλά έμεινε στο μυαλό τους κλπ.
όσο για το γιατί να "κατασκευάσουν" μια τέτοια ιστορία... σκέψου πόσα βιβλία μπορούν να γεμίσουν οι "κατασκευασμένες" αναδρομές και με πόσα χρήματα να γεμίσουν τις τσέπες των "ειδικευμένων" υπνωτιστών...
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Ακόμη αναρωτιέμαι... αν ήταν τα πιο πεταμένα μου λεφτά...

Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κάποιες απόψεις άλλων φίλων, δεν νομίζω ότι άνθρωπος έχει ζήσει άλλες ζωές ή θα ζήσει άλλη ζωή εκτός απ' αυτή που ήδη ζει ή έζησε ή πρόκειται να ζήσει. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και μοναδικός από τον άλλον όπως κάθε τι στο σύμπαν είναι διαφορετικό από κάθε τι άλλο.
Πιστεύω πως δεν χρειάζεται να υπνωτιστείς για να γίνει κάτι τέτοιο.
Αρκεί να είσαι μισοκοιμισμένος στο κρεβάτι σου και να μπορείς ακόμα να σκεφτείς.Θα δεις, θα σκεφτείς απίθανα πράγματα που ούτε καν τα φαντάζεσαι.

Το δις εξ αμαρτειν
ουκ ανδρος σοφου

Πέθανε μια άλλη μέρα
πολλές φορές ακολουθούνται από διαστρεβλώσεις, μυθοπλασίες ή και
μια ιδέα τρόμου . Εγω ξερω πως ο υπνωτισμος , η υποβολη και η αυτουπνωση ειναι μεθοδοι επικοινωνιας των "διαμεσων" με το κοσμο του υπερφυσικου .
'Το μονο που ξερω ειναι πως δεν ξερω τιποτα'