ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

dominic97655 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
dominic976Μέλος
21/10/2012, 14:49:19
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΞΙΜΟ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΩΔΕΚΑΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

ο αλλος λεει κ την ακριβη ωρα.
ολα στο σκοταδι γινοντα απο τους χριστιανους....

ΙαπετόςΜέλος
21/10/2012, 14:50:05
Χριστιανός Ορθόδοξος

quote:

DR Jekill,
''εμφανίζεται'' θα πει ''ξεκινάει το έργο του'',γίνεται δημοσίως και σε κάμερες πλέον γνωστός,εμφανίζεται μπροστά στον τηλεοπτικό φακό....Μέχρι τώρα υπάρχει,ζει και κινείται,αλλά off camera....Μακρυά απο τα φώτα της δημοσιότητας....Τότε,θα βγεί μπροστά και θα γίνει ο πιο διάσημος άνθρωπος του πλανήτη!Ο Νο 1 σε αναγνωρισιμότητα παγκοσμίως.

Τώρα,μην με ρώτας ΠΟΥ και ΠΩΣ θα εμφανιστεί...Αυτό δεν το ξέρω.....Μπορεί την πρώτη μέρα να μην τον δουν όλοι οι άνθρωποι,να χρειαστεί μερικές μέρες για να γίνει αυτό...Αλλα΄η πρώτη δημόσια εμφάνιση θα γίνει στις 21 Δεκέμβρη...Εστω και τοπικά.....

Μάλιστα...

All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)

21/10/2012, 14:51:21
quote:
dominic976
ε ναι αμα διαβαζεις τον Μαξιμο εισαι σε καλο δρομο.
Μην λες τέτοια τώρα καλέ... μη λες τέτοια

Χριστιανέ ορθόδοξε, αν και δεν απάντησες στην ερώτησή μου:
"Αν όμως δεν βγει αυτό πεις, θα πρέπει να σταματήσεις μια για πάντα αυτό κάνεις. Συμφωνούμε σε αυτό;"
Πράγμα που σημαίνει για μένα.. οτι υπάρχει πρόβλημα....

Θέλω να σου κάνω μια ακόμα ερώτηση (για να μπω λίγο και στη ψυχολογία σου)
Γιατί σε ενδιαφέρει, να μπεις σε σάιτ και φόρουμ, να διαλαλήσεις αυτό που θα συμβεί; Δηλαδή, υπάρχεις κάποιος λόγος, πραγματικός, να το κάνεις;

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 21/10/2012 14:52:14

quote:

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΞΙΜΟ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΩΔΕΚΑΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

Δεν έχει νόημα να λέμε και την ώρα,διότι στην Αμερική για παράδειγμα,θα έχουν μεσημερι τότε....Αρα,ας αρκεστούμε στην μέρα:25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2018!

dominic976Μέλος
21/10/2012, 14:52:23
quote:

Χριστιανός Ορθόδοξος

quote:

DR Jekill,
''εμφανίζεται'' θα πει ''ξεκινάει το έργο του'',γίνεται δημοσίως και σε κάμερες πλέον γνωστός,εμφανίζεται μπροστά στον τηλεοπτικό φακό....Μέχρι τώρα υπάρχει,ζει και κινείται,αλλά off camera....Μακρυά απο τα φώτα της δημοσιότητας....Τότε,θα βγεί μπροστά και θα γίνει ο πιο διάσημος άνθρωπος του πλανήτη!Ο Νο 1 σε αναγνωρισιμότητα παγκοσμίως.

Τώρα,μην με ρώτας ΠΟΥ και ΠΩΣ θα εμφανιστεί...Αυτό δεν το ξέρω.....Μπορεί την πρώτη μέρα να μην τον δουν όλοι οι άνθρωποι,να χρειαστεί μερικές μέρες για να γίνει αυτό...Αλλα΄η πρώτη δημόσια εμφάνιση θα γίνει στις 21 Δεκέμβρη...Εστω και τοπικά.....

Μάλιστα...

All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)

δε λες καλα που υπαρχουν κ αυτοι οι μαγκες να μας διασκεδαζουν να περναει η ζωη μας με λιγο ενδιαφερον?

dominic976Μέλος
21/10/2012, 14:54:23
quote:

quote:

Δεν έχει νόημα να λέμε και την ώρα,διότι στην Αμερική για παράδειγμα,θα έχουν μεσημερι τότε....Αρα,ας αρκεστούμε στην μέρα:25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2018!

οχι ρε συ,θα χασουμε κ την παρελαση?

quote:

quote:
dominic976

"Αν όμως δεν βγει αυτό πεις, θα πρέπει να σταματήσεις μια για πάντα αυτό κάνεις. Συμφωνούμε σε αυτό;"

Γιατί σε ενδιαφέρει, να μπεις σε σάιτ και φόρουμ, να διαλαλήσεις αυτό που θα συμβεί; Δηλαδή, υπάρχεις κάποιος λόγος, πραγματικός, να το κάνεις;

Κοίτα να δεις,δεν χρειάζεται ακόμα και αυτό,διότι μόλις εμφανιστεί ο Αντίχριστος θα υπάρξουν πολλοί χριστιανοί που θα τον καταλάβουν.Δηλαδή δεν μπορεί να μας ξεφύγει.Ξέρουμε το όνομά του,την ημερομηνία γέννησής του,την εθνικότητά του...Αρα,πρακτικά,δεν υπάρχει τρόπος να εμφανιστεί και να μην γίνει άμεσα αντιληπτός......

quote:

quote:
dominic976

Κοίτα να δεις,δεν χρειάζεται ακόμα και αυτό,διότι μόλις εμφανιστεί ο Αντίχριστος θα υπάρξουν πολλοί χριστιανοί που θα τον καταλάβουν.Δηλαδή δεν μπορεί να μας ξεφύγει.Ξέρουμε το όνομά του,την ημερομηνία γέννησής του,την εθνικότητά του...Αρα,πρακτικά,δεν υπάρχει τρόπος να εμφανιστεί και να μην γίνει άμεσα αντιληπτός......

dominic976Μέλος
21/10/2012, 14:58:48
quote:

quote:

quote:
dominic976

για πες μας κ μας,πως τον λενε τον κυριο?τι εθνικοτητα ειναι?

Το επίθετό του θα είναι Fox.Εθνικότητα,Άγγλος...

http://apocalypsis.forumup.gr/viewtopic.php?t=146&mforum=apocalypsis

dominic976Μέλος
21/10/2012, 15:03:00
quote:

α γκει δηλαδη.

quote:

quote:

α γκει δηλαδη.

Παρθένος,θα έλεγα.....

21/10/2012, 15:07:53
quote:
α γκει δηλαδη.
Μμμ... οπότε θα φοράει σουτιέν στις δημόσιες εμφανίσεις του. Και θα υπάρχουν φωτογραφίες με αυτόν και το αγόρι του.

Δεν θα μας κρυφτείς!!!

dominic976Μέλος
21/10/2012, 15:08:23
quote:

quote:

quote:

α γκει δηλαδη.

Παρθένος,θα έλεγα.....

ε ρε γλεντια στην Αγγλια

21/10/2012, 15:08:59
quote:
Παρθένος,θα έλεγα.....
Σκορπιός λέω εγώ. Ξέρουμε και τη μέρα πυο γεννήθηκε;
dominic976Μέλος
21/10/2012, 15:09:45
quote:

quote:
Παρθένος,θα έλεγα.....
Σκορπιός λέω εγώ. Ξέρουμε και τη μέρα πυο γεννήθηκε;

βλεπε Μαξιμος....

dominic976Μέλος
21/10/2012, 15:18:05
Χ.Ο. θελεις να σωσεις τις ψυχες μας κ να μετανοησουμε?
η απλα καταλαβες οτι εχεις το χαρισμα να γκουγκλαρεις κ να αποκτας γνωσεις,θεωρώντας εμας τους υπολοιπους αδαεις κ ευκολοπιστους?

ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ (ΚΥΡΙΑΙ ΔΟΞΑΙ)

ΤΟ ΜΑΚΑΡΙΟΝ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΛΛΩ ΠΑΡΕΧΕΙ,ΩΣΤΕ ΟΥΤΕ ΟΡΓΑΙΣ ΟΥΤΕ ΧΑΡΙΣΙ ΣΥΝΕΧΕΤΑΙ,ΕΝ ΑΣΘΕΝΕΙ ΓΑΡ ΠΑΝ ΤΟ ΤΟΙΟΥΤΟΝ.

Το μακάριο και άφθαρτο ον (ο θεός) ούτε το ίδιο γνωρίζει ενοχλήσεις ούτε σε άλλους προξενεί ενοχλήσεις. Ώστε δεν επηρεάζεται ούτε από θυμούς ούτε από ευχαριστίες. Γιατί όλα αυτά είναι γνωρίσματα ενός αδύναμου όντος.

καταλαβες τωρα?

dominic976Μέλος
21/10/2012, 15:33:59
quote:

Ο Αντίχριστος γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 25 Αυγούστου του 1978 και το ονομά του είναι David Mayer de Rothschild

αυτη ειναι η αληθεια βρε Χ.Ο.
Λαθος πληροφοριες εχεις

21/10/2012, 15:36:34
Χριστιανός Ορθόδοξος
quote:
Ρωτήστε με,τι άλλο θέλετε να μάθετε,η έρευνά μου είναι πλήρης:

1)21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος
2)29 Ιουλίου του 2014 ενθρονίζεται ώς Πρόεδρος της Ευρωπαικής Ένωσης στις επόμενες Ευρωεκλογές
3)1335 μέρες μετά,σύμφωνα με τον προφήτη Δανιήλ,και στις 25 Μαρτίου του 2018 έρχεται η Δευτέρα Παρουσία!

Και σε ξαναρωτώ:
Την Πόλη, πότε θα την πάρουν ο Παϊσιος και ο Αιτωλός..;
Ένα γεγονός για το οποίο χαίρονται σαν μικρά παιδιά οι πιστοί.

Edited by - Συνοδινός.1 on 21/10/2012 15:39:19

treptolemusΜέλος
21/10/2012, 15:45:09
Μάλιστα Fox - τον βρήκαμε. Εεεε, τον βρήκανε.

Θα ήθελα να πω ότι είναι λίγο φαουλ να κάνει χρήση ενός τέτοιου nickname κάποιος και να αρχίζει τέοια thread. Αν μπει πάλι κάποιος με nickname καθολικός χριστιανός πχ. και αρχίσει τα δικά του εσχατολογικά, ε εμένα κάπως μου φαίνεται, πως να το κάνουμε. Και πάει λέγοντας το πράμα.

Παίρνει σβάρνα πράματα κ δε μ'αρέσει.

Μια σκέψη μου μόνο.

many questions, tiring answers