ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

dominic97655 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
21/10/2012, 15:58:28
treptolemus πολύ σωστή παρατήρηση.
Δεδομένου οτι δεν είναι και πολύ "ορθόδοξα" αυτά που λεει....
Αλλά μάλλον σε άλλη κατηγορία ανήκουν...
anonumos3Νέο Μέλος
21/10/2012, 17:58:44

Καταρχας καλησπερα σας παρα του οτι εχω κανει εδω και καιρο εγγραφη δεν ειχε τυχει να συμμετασχω σε καποιο θεμα δεν εμπαινα κι ολας εδω αλλα σημερα ετυχε και ειπα να πω κι εγω τη γνωμη μου σ αυτο το ενδιαφερον θεμα.

quote:
Το μόνο πρόβλημα με τους χριστιανούς σ'αυτό το κομμάτι είναι πως όλοι θέλουν να πάνε στον Παράδεισο αλλά κανείς τους δεν θέλει να πεθάνει.
Γιατί ρε σεις, όταν πλησιάζει η ώρα τρέχετε στους γιατρούς και στα νοσοκομεία και επιβαρύνετε τα ασφαλιστικά ταμεία προσπαθώντας να επιμηκύνετε έστω και λίγο την παραμονή σας στην "αίθουσα υποδοχής";

Μην εισαι πολυ σιγουρος σ αυτο που λες.
Καταρχας υπαρχει μια εντολη η οποια απαγορευει να παρουμε τη ζωη απο καποιο συνανθρωπο μας χωρις να υπαρχει καποιος λογος και φυσικα να παρουμε και τη δικια μας τη ζωη η αυτοκτονια ειναι το ιδιο πραγμα με το φονο.
Παρα του οτι θα μας αρεσε να παμε γρηγορα στην επομενη ζωη η οποια για αρκετους απο εμας οπως κι εγω θα ειναι η αρχη κι οχι το τελος παρ ολ αυτα πρεπει να παλεψουμε οσο μπορουμε για τη ζωη μας.
Οσο για την αιθουσα υποδοχης που λες οτι δεν υπαρχει εγω ετυχε να την δω πανω σε εγχειριση τωρα γιατι την ειδα αφου λεγεται οτι σε ναρκωση δε βλεπεις ποτε ονειρα αυτο δε το ξερω..Εκτος κι αν μου κρυβουν κατι οι γιατροι..
Εγω παντος παρα του οτι ζω τη ζωη μου οπως μ αρεσει κανω και ονειρα και σχεδια για το μελλον παρ ολ αυτα ειμαι ετοιμος οταν χρειαστει να περασω απο αυτη την αιθουσα το ποτε ακριβως δε το ξερω αυτο το ξερει μονο ο θεος..

Αρχίζουμε με μια αφετηρία:Οτι σε 5,5 χρόνια έρχεται το τέλος του κόσμου,ειτε το πιστεύουν κάποιοι είτε όχι...Συνεπώς,όλες οι προφητείες περι βασιλέα Ιωάννη και 32χρόνη βασιλεία του μετα το πάρσιμο της Πόλης,απλά είναι παραμύθια!

Αλλά τι,δεν θα την πάρουμε την Πόλη;Δεν θα μας την δώσουν οι Ρώσοι;Καταρχήν να πούμε,οτι πρέπει μέσα σε αυτά τα 5,5 χρόνια που απομένουν,να γίνει και ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος,ή άλλιώς 6η σάλπιγγα της Αποκάλυψης,οπου 200.000.000 στρατού θα περάσουν τον Ευφράτη ποταμό και θα σκοτωθεί το 1/3 των ανθρώπων!Αυτός ο πόλεμος δεν έχει γίνει ακόμα,και θα πρέπει κάποια στιγμή μέσα στα 5,5 έτη να συμβεί και αυτός.

Αποτέλεσμα αυτού του πολέμου,λοιπόν,θα είναι να μας δοθεί η Πόλη,αφού οι Τούρκοι θα διαλυθουν και θα αφανιστούν απο το χάρτη.Όμως:Δεν πρόκειται να την χαρούμε πολύ,ελάχιστα χρονάκια μόνο,(δεν ξέρω πόσα,ανάλογα με την έναρξη του πολέμου).Κάποιοι γεροντάδες στο Αγιο Όρος τοποθετούν αυτόν στο 2013,δηλαδή κατα την διάρκεια της πρώτης περιόδου του Αντιχρίστου.Κάποιοι άλλοι λένε οτι θα συμβεί αργότερα,κοντά στο 2018 και το τέλος του κόσμου,εξισώνοντάς τον με τον Αρμαγεδδών!Η ουσία είναι μία:Οτι τα γεγονότα θα συμβούν παραλληλα με την παρουσία του Αντί στο παγκόσμιο προσκήνιο,και οχι πριν απο αυτόν!

anonumos3Νέο Μέλος
21/10/2012, 18:38:11
quote:

Επειδή εσύ, μπήκες εδώ μέσα μόνο για να μας πεις την ιστορία σου και να κάνεις κήρυγμα, χωρίς να απαντάς σε ερωτήσεις που αφορούν το θέμα σου
quote:

Ρωτήστε με,τι άλλο θέλετε να μάθετε,η έρευνά μου είναι πλήρης:

1)21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος
2)29 Ιουλίου του 2014 ενθρονίζεται ώς Πρόεδρος της Ευρωπαικής Ένωσης στις επόμενες Ευρωεκλογές
3)1335 μέρες μετά,σύμφωνα με τον προφήτη Δανιήλ,και στις 25 Μαρτίου του 2018 έρχεται η Δευτέρα Παρουσία!

Τα γεγονότα θα εξελιχθούν ακριβώς έτσι.

Μαλιστα πολυ ενδιαφερον ολ αυτα με το τριτο ναο του Σολωμωντα τι ακριβως γινεται??
Εχει ηδη χτιστει κι αν εχει ηδη χτιστει που ακριβως βρισκεται??

21/10/2012, 18:59:03
Σε μυστική τοποθεσία στο φεγγάρι.

macedon

21/10/2012, 19:21:33

quote:
...πρέπει μέσα σε αυτά τα 5,5 χρόνια που απομένουν,να γίνει και ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος,ή άλλιώς 6η σάλπιγγα της Αποκάλυψης,οπου 200.000.000 στρατού θα περάσουν τον Ευφράτη ποταμό και θα σκοτωθεί το 1/3 των ανθρώπων!Αυτός ο πόλεμος δεν έχει γίνει ακόμα,και θα πρέπει κάποια στιγμή μέσα στα 5,5 έτη να συμβεί και αυτός.
Αποτέλεσμα αυτού του πολέμου,λοιπόν,θα είναι να μας δοθεί η Πόλη,αφού οι Τούρκοι θα διαλυθουν και θα αφανιστούν απο το χάρτη.Όμως:Δεν πρόκειται να την χαρούμε πολύ,ελάχιστα χρονάκια μόνο,(δεν ξέρω πόσα,ανάλογα με την έναρξη του πολέμου).Κάποιοι γεροντάδες στο Αγιο Όρος τοποθετούν αυτόν στο 2013,δηλαδή κατα την διάρκεια της πρώτης περιόδου του Αντιχρίστου.Κάποιοι άλλοι λένε οτι θα συμβεί αργότερα,κοντά στο 2018 και το τέλος του κόσμου,εξισώνοντάς τον με τον Αρμαγεδδών!Η ουσία είναι μία:Οτι τα γεγονότα θα συμβούν παραλληλα με την παρουσία του Αντί στο παγκόσμιο προσκήνιο,και οχι πριν απο αυτόν.
Αρχίζουμε με μια αφετηρία:Οτι σε 5,5 χρόνια έρχεται το τέλος του κόσμου...
Συνεπώς,όλες οι προφητείες περι βασιλέα Ιωάννη και 32χρόνη βασιλεία του μετα το πάρσιμο της Πόλης,απλά είναι παραμύθια!

Βρε, εγώ το ξέρω ότι είναι παραμύθια, αλλά να, ήθελα να δω πόσο πολύπλοκες σκέψεις μπορείς να κάνεις για να χωρέσεις και τις άλλες προφητείες μέσα σε μια πενταετία και δεν με απογοήτευσες..!
Έβαλες λοιπόν, τις άλλες προφητείες στο χειρουργείο και τσακ... Ότι ήταν πιο μακρύ, το έκοψες.

21/10/2012, 19:59:33
quote:

macedon

Το έχω ακούσει και εγώ αυτό. Εξακριβωμένο.
21/10/2012, 20:40:56
quote:

Οχι και τόσο μυστική!

Είναι στην σκοτεινή πλευρά,όπου είναι και η είσοδος των ανακτόρων του Μεγάλου Σαύρα!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

21/10/2012, 20:56:01
quote:
Είναι στην σκοτεινή πλευρά,όπου είναι και η είσοδος των ανακτόρων του Μεγάλου Σαύρα!!
Ναι; Και πως μοιαζουν;
21/10/2012, 21:13:35
quote:

Ναι; Και πως μοιαζουν;

Φαίνεται χρειάζεσαι πολύ μυαλό να το καταλάβεις.

Αφού είναι στην σκοτεινή πλευρά,σκοτεινά θα μοιάζουν,βρε...!

Αλήθεια τα έμαθες τα δώδεκα κεφάλαια απο το βιβλίο που σου συνέστησε ο Αίολος?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

18/07/2003, 19:54:43
τα πολλά λόγια είναι περιττά...

Edited by - λίλιθ on 18/07/2003 20:07:35

Edited by - λίλιθ on 20/07/2003 15:45:14

CronosΜέλος
19/07/2003, 00:14:09
Τώρα αν διαφωνήσω θα παρεξηγηθούμε???...

Μάτια...Παρατηρούν...Δεν μπορούν να δουν...

wiccaΜέλος
19/07/2003, 00:22:15
ΟΥΠΣ.

Η' Η ΛΙΛΙΘ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΦΡΑΣΕΙ.
Η' ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ.

Πέθανε μια άλλη μέρα
ΓιώργοςΜέλος
19/07/2003, 01:06:07
...

Γιώργος

19/07/2003, 04:03:35
μα ας το μετακινήσει κάποιος το τόπικ στα φόρουμς της θεραπείας!!!

αυτή...που τα κατάφερε!

19/07/2003, 06:38:40
μα αμάν πιά η ανάγκη σας γιά πολυλογία!!!
ακόμη και σε ένα τόπικ χωρίς θέμα, κάτι θα βρείτε να γράψετε!!!

πάντως, η αλήθεια είναι ότι όντως πήγα ν ανοίξω ένα τόπικ με θέμα την καταπίεση των γυναικών στις αναπτυσσόμενες χώρες, αλλά κάτι έπαθε το κομπιούτερ μου -τά παιξε λιγάκι- και δεν μπορούσα να το διορθώσω. οπότε και τελικά τζαντίστηκα και το εξαφάνησα.

τώρα, μέχρι να βρεθεί κάποιος να μας κλειδώσει -όχι καλή μου αδελφούλα, δεν θα έχεις εσύ αυτή τη χαρά να το κάνεις!!! χεχεχε- μπορούμε να ανταλλάξουμε καλημέρα, καλησπέρα και καληνύχτα!!!

Γκιβμιεκίς -η πρωτη γυνέκα

click ^

19/07/2003, 08:50:35
Καλημέρα Λίλιθ...
Ευαίσθητη σε βλέπω με τη κακοποίηση της γυναίκας (ΠΑΝΤΟΥ θα έλεγα, όχι ΜΟΝΟ στον "Τρίτο Κόσμο") και καλά κάνεις ΦΥΣΙΚΑ...

Με την "κακοποίηση των forums" όμως;;;;
Χαχαχαχα αστειεύομαι βαίβεα....

Μιάς και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ το παρόν θέμα (ΧΩΡΙΣ τίτλο, ΧΩΡΙΣ ανάπτυξη & ΧΩΡΙΣ να είναι στη σωστή θεματολογία), θα σου πρότεινα να βγάλεις το λουκετάκι απο τη τσέπη σου, και να το κλειδώσεις...

Την καλημέρα μου σε όλους...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

wiccaΜέλος
19/07/2003, 11:46:33
quote:
μα ας το μετακινήσει κάποιος το τόπικ στα φόρουμς της θεραπείας!!!

ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΩΣ... Η ΑΜΑΛΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ!

Πέθανε μια άλλη μέρα
ΓιώργοςΜέλος
19/07/2003, 13:55:28
τι???? δεν ειναι Morse Code..??!!

Γιώργος
..φτου.!!!

wiccaΜέλος
19/07/2003, 15:35:40

MORSE CODE

Πέθανε μια άλλη μέρα