ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠOIOI KΛEIΔΩMENOI ΛOΓAPIAΣMOI ΘEΛETE NA ANOIΞOYN ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΠOIOI KΛEIΔΩMENOI ΛOΓAPIAΣMOI ΘEΛETE NA ANOIΞOYN ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
14/02/2006, 10:26:49
Αγαπητε Αδμιν,

Ο λογαριασμός Γελαστή Πορδιτσα, που μόλις απενεργοποίησες, δεν δημιουργήθηκε γιατί ο Πλάτωνας είχε πρόβλημα με το (είναι και γίγνεσθαι), μα όπως και έγραψε, τον χρησιμοποίησε για λόγους συμπαράστασης σε απενεργοποιημένα Μέλη.

Οι ερωτήσεις που τέθηκαν εδώ και καιρό ήταν και είναι σαφέστατες.

Για ποιο λόγο, πια είναι τα κριτήρια που απενεργοποιουνται Μέλη με περισσότερα των 1000 και 2000 Μηνυμάτων?

Λίγα τους (αρνητικά για εσάς) ποστ, σβήνουν μια πολυετή προσφορά εδώ μέσα?

Σας καταλαβαίνουμε όλοι (σαν πράξη) οταν διλ.κάποιος παρεκτρέπεται, την αφαίρεση δικαιώματος να γράψει για μια περιορισμένη περίοδο,(για μένα, η ανώτερη ποινή δεν πρέπει να υπερβαίνει την μια εβδομάδα και αυτή καλοπροαίρετα, γιατί αν δεν το καταλάβει σε μια βδομάδα ούτε σε μήνα μα ούτε σε χρόνο θα το καταλάβει), και αυτό πρέπει να γίνεται με την ολική αφαίρεση λόγου *(ΒΑΝ I.P. ADRESS για λίγες μέρες, σε ολα τα φορουμ ειναι δυνατον) και όχι ότι οξύμωρο παρατηρειτε, να παρουσιάζεται, με άλλο ΝΙΚ μετά από λίγα δευτερόλεπτα.

Αλήθεια τι τιμωρήσατε, αφού η αιτία (ο χαρακτήρας του τιμωρημένου), συνεχίζει και γράφει στο χώρο?

Τόσο εσείς όσο και τα Μέλη, αν δεν αναγνωρίζουν κάποιον *(αφαιρώ το ΝΙΚ, αυτό σημαίνει) που αφιέρωσε χρόνο και ενέργεια σε αυτό το χώρο, κάτι δεν πάει καλά.

Γιατί?

Γιατί δίνουμε και παίρνουμε όλοι, ελεύθερα και καλοπροαίρετα στο εσωτερικά. Αυτές ήταν οι αρχικές βλέψεις των δημιουργών, μιας και τέτοια πρωτοδιάβασα πριν χρόνια, με τέτοιους ανθρώπους επικοινώνησα. (Εσένα, τον Τηοτη, Τον Κελσο και τον Πλωτίνο).

Αν στην πορεία των μετατροπών, (δες διαχειριστές, η και εκλογή διαφόρων Συντονιστών, βάση διαφόρων κριτηρίων, και που η αξιοκρατία τους αφηνει ερωτηματικά, αφου διακρυνεται στους περισσοτερους η (φιλοσπλαχνη ) ταση, οφείλουμε σαν μέλη να γνωρίζουμε που γράφουμε και αν εξυπηρετούμε άμεσα η έμμεσα σκοπούς, πέραν της καλοπροαίρετης συνομιλίας και ανταλλαγής απόψεων.

Τέλος,

Αν το παρακάτω στους όρους εγγραφής μελών ισχύει,

Τα παραπάνω δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρηθούν ως προσπάθεια λογοκρισίας (καθώς οι υπεύθυνοι του ESOTERICA.gr επιθυμούν ακριβώς το αντίθετο: την πραγματική ελευθερία του λόγου και των ιδεών)αλλά σαν εγγύηση προστασίας της αξιοπρέπειας και της νοημοσύνης όλων ανεξαιρέτως των καλοπροαίρετων επισκεπτών του τόπου

Τότε η λογοκρισία *(Αφαιρεση Νικ) δεν έχει καμία απολύτως θέση.

Πλάτωνας

zagreasΜέλος
14/02/2006, 13:57:32
quote:
οφείλουμε σαν μέλη να γνωρίζουμε που γράφουμε και αν εξυπηρετούμε άμεσα η έμμεσα σκοπούς, πέραν της καλοπροαίρετης συνομιλίας και ανταλλαγής απόψεων.

Φιλε μου αφου και εσυ οπως και ολοι οι παλιοι εδω μεσα ξερουμε σε ποιανου τον μυλο ριχνουμε νερο.

Το φορουμ αυτο οι ιδρυτες του το φτιαξανε με μοναδικο σκοπο να μαζευουνε προβατακια για το αλλο τους μαγαζι.

Οποτε καταλαβαινεις γιατι μεταχειριζοντε τα παλια μελη με την λογικη
της στυμενης λεμονοκουπας.

Α και κατι αλλο, αν θελεις να σου απαντησει ο Ατμιν, μιλα του Σπανιολικα.
Τα καταλαβαινει καλλητερα.

Tην Ευχη μου σε ολους.

999

14/02/2006, 19:14:26
quote:
Α και κατι αλλο, αν θελεις να σου απαντησει ο Ατμιν, μιλα του Σπανιολικα.

Μα γι' αυτό τώρα τελευταία, κάνει μαθήματα φλαμένκο;
Όταν τον ρώτησα μάλιστα, μου είπε χαρακτηριστικά:

Νε εσπιράδ. Πόρκε λε εσπιραθιόν, γκαρθίας α λα περ σολ φλαμένκο. Αγουρίδας δε σολ μίο δεσπάλο, ου φόρτες δε λα καρθεμαθιόν, φόρτες ούνα εμέρικα!

Έτσι εξηγείται...!

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

14/02/2006, 20:22:42
... τρία πουλάκια κάθονταν...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
dragon riderΜέλος
15/02/2006, 02:57:34
ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ...ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ.

15/02/2006, 09:57:08
Εγώ σταναχωριέμαι για το εξής Dragon.

Κάποτε, σε μια φάση πλάκας, έκανα ένα "καμάκι" σε κάποια "Ξωτικιά", που ούτε σκοπό είχε να θίξει κανέναν ούτε και το ήθελα. Πλάκα, χαβαλέ και fun ήθελα και τίποτε παραπάνω.

Το διάβασε ο "τότε" της και παρεξηγήθηκε.

Δυστυχώς, αντί να έρθουμε σε κάποια συνενόηση, αρπαχτήκαμε για το τίποτα και από το τίποτα. Έτσι, έφτασα εγώ σε σημείο να πω και κάποια χαζά πράγματα σε έναν άνθρωπο που ούτε τον ήξερα. Και άν αυτός βγήκε από τα ρούχα του, το καταλαβαίνω απόλυτα.

Αν τώρα, στα πλαίσια μιας γενικότερης ... Γεωπολιτικής "θυσιάστηκε" ο ένας και αφέθηκε ο άλλος για αργότερα, είναι λεπτομέρειες που η ανάλυσή τους πάει μακριά.

Το ζουμί είναι, ότι την ίδια "μοίρα" περιμένουν όλοι οι λογαριασμοί του Φόρουμ. Αργά ή γρήγορα, ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΛΕΙΔΩΘΟΥΝ.

Τα κριτήρια είναι που κάνουν τη διαφορά.

Συγνώμη Endorama.

Άν κρίνω από την γενικότερη προσφορά σου, από τα "υπέρ" και τα "κατά" σου, πιστεύω ότι τα "γεγονώτα" του Δεκεμβρίου 2004 δεν άξιζαν τον κόπο.

Ανδρέας "Βρίλ"

dragon riderΜέλος
15/02/2006, 15:01:00
Κάποτε σε μια φάση πλάκας έκανες αυτό που δεν είδα πουθενά πως απαγορεύεται.

quote:
Αν τώρα, στα πλαίσια μιας γενικότερης ... Γεωπολιτικής "θυσιάστηκε" ο ένας και αφέθηκε ο άλλος για αργότερα, είναι λεπτομέρειες που η ανάλυσή τους πάει μακριά.

Είπες μεγάλη κουβέντα.
Παίρνω το θάρρος να το συνδυάσω με κάτι που είχα πει πριν φανέ το κλήμα τα γουρούνια.
Με λίγα λόγια είχα πει πως θα με διαγράψουν.

Γενικά και αόριστα μιλούσα.
Ποιος είναι ο κανονισμός που απαγορεύει να μιλάς για τους ανθρώπους χωρίς να είσαι συγκεκριμένος;

Το είχα πει γιατί ήξερα πως δεν προσφέρω όμως που δεν πρόσφερα;
Εκεί είναι το θέμα.

Όταν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος τα κριτήρια και οι αιτίες μένουν κλειστές για το κοινό.

Η νοοτροπία διαγράφηκε επειδή παραβίασε τους κανονισμούς του forum και δεν υπάρχει τίποτα για να συζητήσουμε είναι μεγάλη αλητεία και πρέπει να σταματήσει.
Πρέπει να σταματήσει επειδή καμία φορά κρύβονται και αλλά πράγματα πίσω από τον κανονισμό

Την πρόσφορα στο forum θα την κρίνουν τα μέλη επειδή αυτά κάνουν τις συζητήσεις και όχι ο admin που λείπει σε ταξίδι για δουλείες.

Συγνώμη πρέπει να ζητήσουν οι ελεύθεροι του πνεύματος σε όσα μέλη χαρακτηρίστηκαν ταραξίες μέσα από συνοπτικές διαδικασίες.

Να το πάρω προσωπικά;
Συνοπτική διαδικασία είναι η στιγμή που δεν ήρθε ακόμα.
Έχει περάσει τόσος καιρός και ακόμα δεν εμφανίστηκε αυτός που προσβλήθηκε από τα τελείται μου λόγια.

Οι κανονισμοί ενεργοποιούνται όταν υπάρχει αδίκημα και είχαμε έναν ανώνυμο κανονισμό ο οποίος μπήκε αυτόματα σε λειτουργία.

Συνοπτική διαδικασία είναι η διαφωνία που είχε ο ryche με τον admin και επειδη δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί ο admin για την συμπεριφορά του διαγράφηκε ο ryche.

Συνοπτική διαδικασία είναι η τελεσίδικη απόφαση να έρθουν από πόλεις εκτός Αττικής μέλη που δεν μπορούν να το κάνουν.

Σε όλα αυτά πρέπει να ζητήσουν συγνώμη οι άνθρωποι που δεν πήραν θέση.

Ο endorama είναι ο πανικός.
Θυμάσαι Αμαλία που ρώταγες (πολύ πριν με διαγράψετε) την Αφροδίτη αν είμαι ο endorama;
Έχω πολλά τέτοια παραδείγματα.
Έχω και παραδείγματα ανθρώπων οι οποίοι πλησιάζουν την Αφροδίτη και φωνάζουν;
ΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ENDORAMA!!!.
Τι ακριβώς είναι το φαινόμενο endorama το οποίο κάνει τόσους πολλούς να βγαίνουν από τα ρούχα τους;
Τι ακριβώς είχε κάνει εκείνο το μέλος ώστε να είναι ο άνθρωπος που πρέπει να αποφεύγουμε;
Με ποιο δικαίωμα αυτοί οι κύριοι επεμβαίνουν στις ζωές των ανθρώπων εκτός forum;

Μου λες για πλάκες και τσακωμούς που εννοείται πως μπορούν να υπάρξουν σε ένα forum όμως το πρόβλημα είναι αλλού.

Οι διαγραφές έχουν να κάνουν και με το προσωπικό συμφέρων.

15/02/2006, 19:03:44
ΠΛΑΤΩΝΑΣ:
quote:
Αν στην πορεία των μετατροπών, (δες διαχειριστές, η και εκλογή διαφόρων Συντονιστών, βάση διαφόρων κριτηρίων, και που η αξιοκρατία τους αφηνει ερωτηματικά, αφου διακρυνεται στους περισσοτερους η (φιλοσπλαχνη ) ταση,

ΠΛΑΤΩΝΑ.
Βαριά είναι η κουβέντα σου αυτή και προσβάλλει ανθρώπους, που έχουν την ευγενή διάθεση να βοηθήσουν.
Κρίμα...

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

G.Μέλος
15/02/2006, 21:03:30

αγαπητέ dragon rider,

μου δίνεις την εντύπωση πως έχεις εστιάσει υπερβολικά στους λόγους που ο κάθε endorama απενεργοποιήθηκε (τεχνηέντως ή μη)....

καμμιά φορά ξέρεις, δεν στρέφονται όλα γύρω από ένα άτομο ή μέλος....

μήπως θα ήταν χρησιμότερο για όλους μας αν γνωρίζεις τις απαντήσεις στα ερωτήματα (τόσο αυτά που ακολουθούνται από το ερωτηματικό σημείο στίξης όσο και αυτά που υπονοούνται) που θέτεις, να τις καταθέσεις κιόλας?

πες την άποψη σου καθαρά για το τι νομίζεις πως συμβαίνει...

Galadriel

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
G.Μέλος
15/02/2006, 21:12:40

αγαπητέ Δύναμη Βρίλ,

σκέφτομαι πως θα ήταν προτιμότερο, μια που έχεις κάνει μία νέα αρχή, να υποστηρίζεις τις θέσεις σου με βάση το παρόν... ευτυχώς ή μάλλον δυστυχώς, υπάρχουν άφθονες τέτοιες ευκαιρίες γι'αυτό (π.χ. η πρόσφατες απενεργοποιήσεις skeptic και dimkar)...

το να αναφέρεσαι στο παρελθόν το βρίσκω ψιλοεμπρηστικό ....

ας είναι

Galadriel

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
09/07/2014, 22:22:23
Δείτε αυτό το άρθρο:

http://info-war.gr/2014/07/%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B5-%CE%B3%CE%B1%CE%BC%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%AC/

Αμεινία, λείπεις και απέχεις γενικότερα...

αλλά ειδικά αυτά τα θέματα χρειάζονται τη γραφή σου

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "