ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 7 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 7 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

dom130 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
30/10/2011, 01:20:25
quote:

Συμφωνώ και επαυξάνω,λέγοντας:

Και η αύξηση έγκειται στο εξής:
Ούτε κάν δικαστήριο.Εκτέλεση με συνοπτικές διαδικασίες απλής επιτροπής!
Μιλάμε για προδότες.
Δεν συζητώ άλλη άποψη.
Είναι προδοσία,όλα οσα εχει κάνει η κυβέρνηση τα 2 τελευταία χρόνια.
Με κανένα ελαφρυντικό.Είναι εντολοδόχοι και εκτελεστές της Νεας Τάξης Πραγμάτων.Είναι ανθέλληνες και δειλοί.

Εχεις αντίθετη άποψη?
Να την ακούσω για να σε χειριστώ ανάλογα!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Nik συμφωνο ,αλλα διαφοροποιούμαι ως προς τις διαδικασιες που λες συνοπτικες.

30/10/2011, 01:27:39
Νικ στειλε μου λιγο το email σου

30/10/2011, 01:28:16
Σταυρο
Θα σεβαστω τα δικαιώματα και του πιο στυγνού εγκληματία δολοφόνου.
Του προδότη ΠΟΤΕ!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

30/10/2011, 01:29:58
quote:

Νικ στειλε μου λιγο το email σου

Στο στελνω.Κοιτα τα mail σου.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

VarragosΜέλος
30/10/2011, 02:11:25
quote:
Θα σεβαστω τα δικαιώματα και του πιο στυγνού εγκληματία δολοφόνου.
Του προδότη ΠΟΤΕ!!

Συντάσσομαι απόλυτα με την τοποθέτηση του ΝΙΚΟΜΑΧΟΥ. Το έγκλημα του προδότη επηρεάζει μεγάλο αριθμό ανθρώπων, από μερικές δεκάδες έως, στην περίπτωσή μας, εκατομμύρια.

AitheroVamon ,

Η παραφιλολογία γύρω από το Blue Ray Project (BRP, και όχι BBP, αν αναφέρεσαι πράγματι σε αυτό) αναφέρεται σε υποτιθέμενο σχέδιο προβολής, μέσω ολογραμμάτων, συμβόλων και μορφών από διάφορες θρησκείες, ούτως ώστε να φανούν οι αντιδράσεις του πλήθους και έτσι να "αποδειχθεί" η μη ύπαρξη Θεού. Προσωπείο δηλαδή της επιδιωκώμενης Πανθρησκείας, η οποία θα βόλευε τρομερά την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Γιατί να επιβάλλουν αθεϊα, την στιγμή που μπορούν να χρησιμοποιήσουν έναν επιπλέον συνδετικό κρίκο;

Εκ διαμέτρου αντίθετο δηλαδή με τα λεγόμενα που αναφέρουν συγκεκριμένο σύμβολο, σε συγκεκριμένο τόπο, που θα υποδείξει συγκεκριμένο άνθρωπο, και το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα μεταστροφή πληθυσμών στην Ορθοδοξία.

Αλλά και υπαρκτή να είναι η προσπάθεια προβολής αυτών των ολογραμμάτων, πρέπει να πρόκειται για σοβαρά διαταραγμένα άτομα, αν κίνητρο είναι το complex και όχι άλλα συμφέροντα.

30/10/2011, 02:36:50
Aitherovamon

Εκανες φάουλ.
Δεν εχουν καμμία σχέση οι χώρες αυτές με την δική μας!!
Οταν εμείς χτίζαμε τον Παρθενώνα,αυτοί ζούσαν στα δένδρα και έτρωγαν βαλανίδια!

Δεν με ενδιαφέρει αν το πρόβλημα είναι παγκόσμιο ή όχι.
Με ενδιαφέρει που οι Ελληνες πολιτικοί,προδοτικά κινούμενοι,είτε εν αγνοία τους [αδικαιολόγητο],είτε σκόπιμα προδίδουν την Ελλάδα,για χάρη της ΝΤΠ.

Και στο κάτω-κάτω,την πεζοδρομιακήν ομιλώντας,στα παπάρια μου οι Φινλανδοί,οι ιρλανδοί,οι Ολανδοί και οι κάθε παπαροευρωπαίοι.

Αν δεν ήμουν εγώ κι εσύ να σταματήσουμε τις Περσικές,τις οθωμανικές,τις ναζιστικές ορδές,αυτοί θα...ήταν ακόμη πάνω στα δένδρα!

Και ετσι μείνε εκ διαμέτρου αντίθετος και οταν έρθει η ώρα,να σκύψεις περισσότερο στους Ευρωπαίους και τους συν αυτώ,επικυρίαρχους.

Εγώ θα πολεμήσω όπως μπορώ.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

30/10/2011, 13:50:09
Συγνώμη, μια παρέμβαση:

Το 2012 δεν είναι η χρονιά που θα καταστραφεί ο κόσμος, θα έρθει ο Αντίχριστος, κτλ. κτλ.;

Τι μας κόφτει εμάς αν θα βγει η Ελλάδα στις αγορές το 2021;

macedon

HaelΜέλος
30/10/2011, 14:00:41
quote:

Οταν εμείς χτίζαμε τον Παρθενώνα, αυτοί ζούσαν στα δένδρα και έτρωγαν βαλανίδια!

Σήμερα όμως όπως καταντήσαμε τα τρώμε εμείς τα βαλανίδια...

http://www.newscode.gr/oikonomia/story/59257/h-ellada-katw-apo-gkana-kai-mpotsoyana-stis-ependyseis

VarragosΜέλος
30/10/2011, 14:04:15
Όσοι για δικούς τους λόγους φοβούνται το 2012 και ό,τι συμβεί τότε (αν συμβεί), προσπαθούν να το παρουσιάσουν ως κάτι που πρέπει να φοβόμαστε και εμείς.

30/10/2011, 16:10:24
quote:
Varragos

AitheroVamon ,
Η παραφιλολογία γύρω από το Blue Ray Project
(BRP, και όχι BBP, αν αναφέρεσαι πράγματι σε αυτό)

Τι να σου πω φίλε μου , εγω το μόνο Βlue Ray που ξέρω είναι το DVD μου
Εγω εννοούσα το Blue Beam Project και πολύ σωστά το έγραψα BBP
τώρα αν υπάρχει και Blue Ray οπως λες , δεν το ξέρω ...

Hellas at War