- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 8 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
χε χε... ελπίζω πως μαζί με το νικ δεν άλλαξε
και το βαφτιστικό σου ε?χρόνια πολλά!
G.
ΩΩΩΩΩ !!!!
Ευχαριστώ και ανταποδίδω...
(Μα που την έβαλα αυτήν την ανθοδέσμη ??? )
Αυτή τη φορά όμως μόνο ... διαδικτυακά ! ![]()
Kατόπιν εσωτερικού διαλόγου κι επί μακρόν με τον Αρχάγγελο-Προστάτη-μου, «ολίγες» σημ. στην ώα...
Χρειάστηκε να κατέλθω στα έσω-Τάρταρα, να κρατηθώ από ένα κομποσκοίνι, να τραβηχτώ στην Έρημο για το τραγούδι της Φάλαινας, να αποκοιμηθώ στα ράφια της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας, να ξυπνήσω στις όχθες του Γάγγη για να πιω νερό, να ανέβω στο Παγόβουνο του Νου... /...μέχρι να Σε κοιτάξω κατάματα καθώς ανατέλΛλεις...
Πριν πετάξω καμιά Πέτρα (σε κανενός το «εσωτεριστικό» κεφάλι), έγινα Ένα με το Α του ονόματός Σου....
((Όποιος είδε το MatriX της Λάξευσης, δεν είναι μέσα του...))
Δεξιά κι αριστερή παλάμη, ίδιες. Τις απλώνω και μαζεύω Αστέρια.
Έλυσες ένα Μυστήριο και νόμισες πως τα έλυσες Όλα. Είδες μιαν Ανατολή και νόμισες πως τις είδες όλες. Έδωσες ένα κέρμα σ-έναν «άπορο» και νόμισες πως έπαψαν να υπάρχουν «ζητιάνοι»* έξω απ-τους Ναούς...
Δεξιά κι αριστερή παλάμη, ίδιες. Τις απλώνω και χαιρετώ τον Ήλιο.
Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ. «Eat my dust!»
...
Μικρά μου πόνυ του Εσωτεριστάν, οι απαντήσεις βρίσκονται εδώ. Ούτε «οut there», ούτε στο «Νίλα-Γου», ούτε στην τράπουλα του Κατιναριού, ούτε στο τσεπάκι του μέντιουμ Σούλα. ΕΔΩ. Αν τα «σανσκριτικά» μας απευθύνονταν σε έχοντες/κατέχοντες Εν-Τω-Παν-Μόρφωσης (και όχι Παρα-μόρφωσης), λυπούμεθα πολύ. Θα ήταν εύκολο να ειπωθούν κι άλλα (αμέτρητα) λογάκια του-στυλ «Αν ήταν Σχολή θα ήταν Περιπατητική... αλλά δεν είναι... (ούτε Σχολή, ούτε SS-χολή), αν ήταν βιβλίο, θα ήταν Ασκητική... (και όχι του σεβαστού Ασκητή)... αν ήταν τραγούδι θα ήταν Perpetuum Mobile... αν είχε χρώμα, θα ήταν πλήρες Ουράνιο τόξο... αν ήταν ραδιο-σταθμός θα ήταν στα Μεσαία (κι ας είναι η Θεά-Μέμα στα FM)... ................. .......... ............... και μπλα-μπλα-μπλα ... ................. .......... ...............» κι άλλα τέτοια μασημένα μπισκότα... / ... αλλά (ΑΛ-ΛΑ) αυτό έχει ΗΔΗ γίνει. (Όλα παρκαρισμένα στο πιάτο/και βουαλά/ΜΑ οι «απορίες» είναι ακόμα εκεί, στα μάτια.). Το παρόν «ανούσιο» επεξεργάστηκε -τρόπον τινά- «ανορθόδοξα» (για κάποιους/ες) τον Ερμαφρόδιτο Νου δια του technoshamanism και ήταν Σταθερό στην ρευστότητά του /καταμεσής μυγοθύελλας κι επιδρομών των πάσης φύσεως «Ελ». //Το παρόν «ανούσιο» εξαρχής δεν απευθυνόταν σε όλους.
«Out there» και στην απτή πραγματικότητα (ή τουλάχιστον σε μια από δαύτες) «Χαμένοι στη Μετάφραση» είναι ο Κανόνας /αυτά έχουν οι σχέσεις μεταξύ ανθρώπων (άντε και ζώων). Περί «αγγέλων», «δαιμόνων» κι άλλων τινών («Λεπτοφυών Ενεργειών»+ψιλών γραμμάτων): sine qua non=λ+α. Εντός Λαβύρινθου, αν δεν υπάρχει ούτε το λ, ούτε το α, τα πράγματα δυσκολεύουν «λιγάκι» έως πάααρα πολύ... και με τις 5 αισθήσεις «μεταλλαγμένες». Οι Ιερές καλικαντζούρες γεννούν ΛΕΞΕΙΣ και η επεξεργασία των data γίνεται βάσει προσωπικών φίλτρων του καθενός, «διατροφικών συνηθειών»... και μπλα-μπλα-μπλα... Γράφω «καλημέρα σας!» και λέτε «τι εννοεί;»... γράφω «χμ...» και λέτε «χμ... εννοεί Αυτό: με βρίζει!». Κάθε φορά το ίδιο Υ εμφανίζεται... κι όχι αυτό που εγώ βάζω στις οθόνες σας- για να διχάσει και να μεταλλάξει τα γραφόμενά μου σε κάτι άλλο από αυτό που εννοώ. Χαμένοι στην Ανάγνωση. Συνεπώς για να μιλήσου-Με για «άπλωμα της διάνοιας» και να «δού-Με» τις «ψιλές ελιές», θα πρέπει να έχου-Με ξεμπερδέψει με τα βασικά... //Μικρά μου πόνυ, -ενίοτε- κάποιοι** προσπαθούν να σας δείξουν το Φεγγάρι, κι εσείς, όχι απλώς κοιτάτε το δάχτυλο, αλλά το δαγκώνετε κιόλας. Maalesh... /και τα σκυλιά της Θεάς κάπου χρειάστηκε να ακονίσουν τα πρώτα τους δοντάκια, όταν ήταν ακόμη κουτάβια.../Αναρωτιέστε αν «ζουν ανάμεσά σας» Μποτισάτβας, Διάολοι, Εχθροί του «υγιούς εσωτερισμού», Κόκκινοι μάγοι, κίτρινοι μάγοι, δάκτυλοι Σκοτεινών κύκλων... κι άλλα τινά... Χμ... ΜΑ Εκεί είναι το θέμα;/.../«Εγώ» πάντως Είμαι εδώ-τώρα. Είμαι όμως κι εκεί-τότε. Σας γνωρίζω. Σας βλέπω. Με γνωρίζετε κι εσείς. Κι όχι φυσικά γιατί «είμαι παντού», αλλά γιατί «Είμεθα πολλοί». Το διαβάσατε... αλλά τώρα ξεχάστε το. Σαν να μην το έγραψα. Θα χαθείτε περισσότερο, το ξέρω και το ξέρετε κι εσείς. Μην συνεχίζετε καμία προσπάθεια να καταλάβετε τι εννοώ. Δεν έχει νόημα. Δεν είναι κάτι που διδάσκεται/δεν δήλωσα Δάσκαλος κι ούτε σκοπεύω να γίνω.
Το «τόπικ» κινήθηκε σε «άλλο» επίπεδο από το «σύνηθες», γι αυτό και πολλοί από εσάς το θεώρησαν ακατανόητο. Πείτε το «διαδραστικό παιχνίδι», πείτε το «σουρρεαλιστικό», πείτε το «πίσω από τις λέξεις έρχεται ο Αλέξης»... πείτε το όπως σας κάνει κέφι -δεν έχει σημασία, σας διαβεβαιώ. Ελάχιστοι συμμετείχαν ουσιαστικά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν «ήτο τιμή» η παρουσία των υπολοίπων. Αντιθέτως ήταν αναγκαία για να κυλήσει έτσι ώστε να «τεκμηριωθεί» κι επί της (δικής Μου) Ουσίας το «ανούσιο»-ΑΑΑ κι επιπλέον να δώσει το ερέθισμα για πιο δημιουργικές συμμετοχές (ακόμα κι από τον... Tyrranosaurus!).
Ο Kύκλος της Μετάφρασης έκλεισε. Συνεπώς Προσπεράστε (αναφέρομαι ειδικά σε αυτούς που εξαρχής δεν εννόησαν/και συνεχίζουν με duracΕΛ). Διαβάστε όμως την υπογραφή του JBG. Τη διαβάσατε, το ξέρω, αλλά δεν την καταλάβατε. Ξαναδιαβάστε την. Αλλιώς χάνετε το χρόνο σας προσπαθώντας να κατανοήσετε πράγματα για τα οποία δεν είστε έτοιμοι./Βιάζεστε. Βιάζεστε να συμπεράνετε. Βιάζεστε να φτάσετε κάπου. Ούτε κι εσείς ξέρετε που. (Που μας πάει; Που το πάει;).... ........ ........ //Αλήθεια, είναι ένα είδος ιδιοκτησίας τα συμπεράσματα; Εννοώ,... θέλετε να Έχετε «κάτι»; Η πληροφορία είναι (ας πούμε) σαν το καινούριο πλυντήριο-το τσαντάκι prada-το ΣΚ στο Μιλάνο; Ποιο είναι μικροί μου εξ-ερευνητές (κι απανταχού ΧάΡρΡυ ΠόΤτΤερ) το έπαθλο; Το Φως; (Ποιο απ όλα; Της ΔεΗ, του κεριού ή του λυχναριού του Αλαντίν;)...Μήπως το έπαθλο είναι η Αρμονία; (Μη μου πείτε των Σφαιρών γιατί θα κατέβει ο Μέγας Διδάσκαλος να ρίξει καναδυό ξεγυρισμένες.) Χμ... μήπως η Ελευθερία;; (Όχι δα. Δεν θέλετε να είστε ελεύθεροι, σας διαβεβαιώ. Θέλετε να είστε Απλώς Ευτυχισμένοι. Και πολύ καλά κάνετε./Η Ελευθερία θέλει @...) Ή μήπως το έπαθλο είναι η Θέωση;;; (Ω, Μον Ντιε! Μα... Είστε Θεοί, κι ας μην το πήρατε χαμπάρι κι ας μην δύνασθε να το αποδείξετε εμπράκτως Τώρα+Εδώ. Αλλά κι αυτό που Τώρα+Εδώ έγραψα, ούτε κι αυτό το καταλάβατε και κινδυνεύω να κατηγορηθώ για βλασφημία... να πάρω κι εσάς στο λαιμό μου, που κατά έναν περίεργο τρόπο μπερδεύετε τη Σιγουριά με τη σιγουριά και τη σιγουριά με την έπαρση./Τώρα θα μου πείτε τι σχέση έχουν όλα αυτά με το «θέμα», Moz;! Δεν έχουν. Είπα εγώ πως έχουν; Τόπικ-Μου είναι, ό,τι Θέλω γράφω ((με πλήρη επίγνωση και της τελευταίας τελείας,/.)). Θεωρείστε το «απλώς» ως το τελευταίο «σοκολατάκι» που λαμβάνετε τοιουτοτρόπως από Εμένα ((το μέλος Μοz, 3ης βαθμίδας και «αυτηνής»)) ως υπ-Ενθύμιση να παρατηρείτε λΙΙίΙΙγο καλύτερα/και πρωτίστως τον Εαυτό. U know... I robot©U robot... κι αφήστε τα «ανούσια» για τους χασομέρηδες, «αρπαγμένους» ή τους Βάρ!βάρ!ους «εχθρούς του Εσωτεριστάν»./Είναι τουλάχιστον αστείο (ΠΑΝτα κατ-εμέ) να ασχολείστε με την «6η/7η/8η» αίσθηση, όταν δεν έχετε καλλιεργήσει και οξύνει επαρκώς τις 5 βασικές που σας δόθηκαν και τζάμπα. Κι ακόμα πιο αστείο να πιστεύετε πως ασχολείστε με τον Εσωτερισμό και την Πνευματική Αναζήτηση όταν δεν έχετε λύσει άλλα σημαντικότερα, Υπαρξιακής Υφής και Ψυχαναλυτικής κατεύθυνσης./Η Τέχνη έχει αποδείξει τη Δύναμή της να λύνει τέτοιους «κόμπους», ακόμα κι αν αυτό σημαίνει κόψιμο του όποιου γόρδιου ή ομφάλιου... Δεν «ελπίζω», ούτε «εύχομαι» να κρατήσετε το απόσταγμα της Τέχνης μέσα από τόσες σελίδες, γιατί αυτό συνέβη-συμβαίνει-και θα συμβαίνει auto-run και σε ανύποπτο χρόνο, όπως είχε προ-βλεφθεί και πλέον το βλέπω ολοένα και περισσότερο στην γραφή και στην διαδικτυακή «συμμετοχή» αρκετών, και όχι στο Φαίνεσθαι.//SIMcard: Το Απόλυτο ως Μτφ προκύπτει από Ψυχές/Νόες Απόλυτα Ταυτισμένες/ους.
JBG, ATMA, Vril-Power!, wendigo, ryche, wolfowitz, Φιλόσοφε, Nada, Admin: σας ευχαριστώ για 9 διαφορετικούς λόγους και για 4 ακόμη.
Aum... Αμάν... Αμήν...
Ίσως κάποτε (στο -ανύπαρκτο- μέλλον) να σας πω και για το Σκάκι του ΕΝΚΙ...
Καλημερούδια/Enjoy! ![]()
Παντεπόπτης ΟφθαλΜ©Z
-----------------------------------
* ΣτΣ. Φύλακες ή Ικέτες (;)
** Στμ. Λίγοι και «Κακοί».
============== technoshamanism_Now+Here =============
===== ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΠΙ Κ // Μ©Ζ.- =====
Edited by - Moz on 07/12/2005 06:44:55
quote:
Shal_om...Kατόπιν εσωτερικού διαλόγου κι επί μακρόν με τον Αρχάγγελο-Προστάτη-μου, «ολίγες» σημ. στην ώα...
Χρειάστηκε να κατέλθω στα έσω-Τάρταρα, να κρατηθώ από ένα κομποσκοίνι, να τραβηχτώ στην Έρημο για το τραγούδι της Φάλαινας, να αποκοιμηθώ στα ράφια της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας, να ξυπνήσω στις όχθες του Γάγγη για να πιω νερό, να ανέβω στο Παγόβουνο του Νου... /...μέχρι να Σε κοιτάξω κατάματα καθώς ανατέλΛλεις...
Πριν πετάξω καμιά Πέτρα (σε κανενός το «εσωτεριστικό» κεφάλι), έγινα Ένα με το Α του ονόματός Σου....
((Όποιος είδε το MatriX της Λάξευσης, δεν είναι μέσα του...))
Δεξιά κι αριστερή παλάμη, ίδιες. Τις απλώνω και μαζεύω Αστέρια.
Έλυσες ένα Μυστήριο και νόμισες πως τα έλυσες Όλα. Είδες μιαν Ανατολή και νόμισες πως τις είδες όλες. Έδωσες ένα κέρμα σ-έναν «άπορο» και νόμισες πως έπαψαν να υπάρχουν «ζητιάνοι»* έξω απ-τους Ναούς...
Δεξιά κι αριστερή παλάμη, ίδιες. Τις απλώνω και χαιρετώ τον Ήλιο.
Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ. «Eat my dust!»...
Μικρά μου πόνυ του Εσωτεριστάν, οι απαντήσεις βρίσκονται εδώ. Ούτε «οut there», ούτε στο «Νίλα-Γου», ούτε στην τράπουλα του Κατιναριού, ούτε στο τσεπάκι του μέντιουμ Σούλα. ΕΔΩ. Αν τα «σανσκριτικά» μας απευθύνονταν σε έχοντες/κατέχοντες Εν-Τω-Παν-Μόρφωσης (και όχι Παρα-μόρφωσης), λυπούμεθα πολύ. Θα ήταν εύκολο να ειπωθούν κι άλλα (αμέτρητα) λογάκια του-στυλ «Αν ήταν Σχολή θα ήταν Περιπατητική... αλλά δεν είναι... (ούτε Σχολή, ούτε SS-χολή), αν ήταν βιβλίο, θα ήταν Ασκητική... (και όχι του σεβαστού Ασκητή)... αν ήταν τραγούδι θα ήταν Perpetuum Mobile... αν είχε χρώμα, θα ήταν πλήρες Ουράνιο τόξο... αν ήταν ραδιο-σταθμός θα ήταν στα Μεσαία (κι ας είναι η Θεά-Μέμα στα FM)... ................. .......... ............... και μπλα-μπλα-μπλα ... ................. .......... ...............» κι άλλα τέτοια μασημένα μπισκότα... / ... αλλά (ΑΛ-ΛΑ) αυτό έχει ΗΔΗ γίνει. (Όλα παρκαρισμένα στο πιάτο/και βουαλά/ΜΑ οι «απορίες» είναι ακόμα εκεί, στα μάτια.). Το παρόν «ανούσιο» επεξεργάστηκε -τρόπον τινά- «ανορθόδοξα» (για κάποιους/ες) τον Ερμαφρόδιτο Νου δια του technoshamanism και ήταν Σταθερό στην ρευστότητά του /καταμεσής μυγοθύελλας κι επιδρομών των πάσης φύσεως «Ελ». //Το παρόν «ανούσιο» εξαρχής δεν απευθυνόταν σε όλους.
«Out there» και στην απτή πραγματικότητα (ή τουλάχιστον σε μια από δαύτες) «Χαμένοι στη Μετάφραση» είναι ο Κανόνας /αυτά έχουν οι σχέσεις μεταξύ ανθρώπων (άντε και ζώων). Περί «αγγέλων», «δαιμόνων» κι άλλων τινών («Λεπτοφυών Ενεργειών»+ψιλών γραμμάτων): sine qua non=λ+α. Εντός Λαβύρινθου, αν δεν υπάρχει ούτε το λ, ούτε το α, τα πράγματα δυσκολεύουν «λιγάκι» έως πάααρα πολύ... και με τις 5 αισθήσεις «μεταλλαγμένες». Οι Ιερές καλικαντζούρες γεννούν ΛΕΞΕΙΣ και η επεξεργασία των data γίνεται βάσει προσωπικών φίλτρων του καθενός, «διατροφικών συνηθειών»... και μπλα-μπλα-μπλα... Γράφω «καλημέρα σας!» και λέτε «τι εννοεί;»... γράφω «χμ...» και λέτε «χμ... εννοεί Αυτό: με βρίζει!». Κάθε φορά το ίδιο Υ εμφανίζεται... κι όχι αυτό που εγώ βάζω στις οθόνες σας- για να διχάσει και να μεταλλάξει τα γραφόμενά μου σε κάτι άλλο από αυτό που εννοώ. Χαμένοι στην Ανάγνωση. Συνεπώς για να μιλήσου-Με για «άπλωμα της διάνοιας» και να «δού-Με» τις «ψιλές ελιές», θα πρέπει να έχου-Με ξεμπερδέψει με τα βασικά... //Μικρά μου πόνυ, -ενίοτε- κάποιοι** προσπαθούν να σας δείξουν το Φεγγάρι, κι εσείς, όχι απλώς κοιτάτε το δάχτυλο, αλλά το δαγκώνετε κιόλας. Maalesh... /και τα σκυλιά της Θεάς κάπου χρειάστηκε να ακονίσουν τα πρώτα τους δοντάκια, όταν ήταν ακόμη κουτάβια.../Αναρωτιέστε αν «ζουν ανάμεσά σας» Μποτισάτβας, Διάολοι, Εχθροί του «υγιούς εσωτερισμού», Κόκκινοι μάγοι, κίτρινοι μάγοι, δάκτυλοι Σκοτεινών κύκλων... κι άλλα τινά... Χμ... ΜΑ Εκεί είναι το θέμα;/.../«Εγώ» πάντως Είμαι εδώ-τώρα. Είμαι όμως κι εκεί-τότε. Σας γνωρίζω. Σας βλέπω. Με γνωρίζετε κι εσείς. Κι όχι φυσικά γιατί «είμαι παντού», αλλά γιατί «Είμεθα πολλοί». Το διαβάσατε... αλλά τώρα ξεχάστε το. Σαν να μην το έγραψα. Θα χαθείτε περισσότερο, το ξέρω και το ξέρετε κι εσείς. Μην συνεχίζετε καμία προσπάθεια να καταλάβετε τι εννοώ. Δεν έχει νόημα. Δεν είναι κάτι που διδάσκεται/δεν δήλωσα Δάσκαλος κι ούτε σκοπεύω να γίνω.
Το «τόπικ» κινήθηκε σε «άλλο» επίπεδο από το «σύνηθες», γι αυτό και πολλοί από εσάς το θεώρησαν ακατανόητο. Πείτε το «διαδραστικό παιχνίδι», πείτε το «σουρρεαλιστικό», πείτε το «πίσω από τις λέξεις έρχεται ο Αλέξης»... πείτε το όπως σας κάνει κέφι -δεν έχει σημασία, σας διαβεβαιώ. Ελάχιστοι συμμετείχαν ουσιαστικά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν «ήτο τιμή» η παρουσία των υπολοίπων. Αντιθέτως ήταν αναγκαία για να κυλήσει έτσι ώστε να «τεκμηριωθεί» κι επί της (δικής Μου) Ουσίας το «ανούσιο»-ΑΑΑ κι επιπλέον να δώσει το ερέθισμα για πιο δημιουργικές συμμετοχές (ακόμα κι από τον... Tyrranosaurus!).Ο Kύκλος της Μετάφρασης έκλεισε. Συνεπώς Προσπεράστε (αναφέρομαι ειδικά σε αυτούς που εξαρχής δεν εννόησαν/και συνεχίζουν με duracΕΛ). Διαβάστε όμως την υπογραφή του JBG. Τη διαβάσατε, το ξέρω, αλλά δεν την καταλάβατε. Ξαναδιαβάστε την. Αλλιώς χάνετε το χρόνο σας προσπαθώντας να κατανοήσετε πράγματα για τα οποία δεν είστε έτοιμοι./Βιάζεστε. Βιάζεστε να συμπεράνετε. Βιάζεστε να φτάσετε κάπου. Ούτε κι εσείς ξέρετε που. (Που μας πάει; Που το πάει;).... ........ ........ //Αλήθεια, είναι ένα είδος ιδιοκτησίας τα συμπεράσματα; Εννοώ,... θέλετε να Έχετε «κάτι»; Η πληροφορία είναι (ας πούμε) σαν το καινούριο πλυντήριο-το τσαντάκι prada-το ΣΚ στο Μιλάνο; Ποιο είναι μικροί μου εξ-ερευνητές (κι απανταχού ΧάΡρΡυ ΠόΤτΤερ) το έπαθλο; Το Φως; (Ποιο απ όλα; Της ΔεΗ, του κεριού ή του λυχναριού του Αλαντίν;)...Μήπως το έπαθλο είναι η Αρμονία; (Μη μου πείτε των Σφαιρών γιατί θα κατέβει ο Μέγας Διδάσκαλος να ρίξει καναδυό ξεγυρισμένες.) Χμ... μήπως η Ελευθερία;; (Όχι δα. Δεν θέλετε να είστε ελεύθεροι, σας διαβεβαιώ. Θέλετε να είστε Απλώς Ευτυχισμένοι. Και πολύ καλά κάνετε./Η Ελευθερία θέλει @...) Ή μήπως το έπαθλο είναι η Θέωση;;; (Ω, Μον Ντιε! Μα... Είστε Θεοί, κι ας μην το πήρατε χαμπάρι κι ας μην δύνασθε να το αποδείξετε εμπράκτως Τώρα+Εδώ. Αλλά κι αυτό που Τώρα+Εδώ έγραψα, ούτε κι αυτό το καταλάβατε και κινδυνεύω να κατηγορηθώ για βλασφημία... να πάρω κι εσάς στο λαιμό μου, που κατά έναν περίεργο τρόπο μπερδεύετε τη Σιγουριά με τη σιγουριά και τη σιγουριά με την έπαρση./Τώρα θα μου πείτε τι σχέση έχουν όλα αυτά με το «θέμα», Moz;! Δεν έχουν. Είπα εγώ πως έχουν; Τόπικ-Μου είναι, ό,τι Θέλω γράφω ((με πλήρη επίγνωση και της τελευταίας τελείας,/.)). Θεωρείστε το «απλώς» ως το τελευταίο «σοκολατάκι» που λαμβάνετε τοιουτοτρόπως από Εμένα ((το μέλος Μοz, 3ης βαθμίδας και «αυτηνής»)) ως υπ-Ενθύμιση να παρατηρείτε λΙΙίΙΙγο καλύτερα/και πρωτίστως τον Εαυτό. U know... I robot©U robot... κι αφήστε τα «ανούσια» για τους χασομέρηδες, «αρπαγμένους» ή τους Βάρ!βάρ!ους «εχθρούς του Εσωτεριστάν»./Είναι τουλάχιστον αστείο (ΠΑΝτα κατ-εμέ) να ασχολείστε με την «6η/7η/8η» αίσθηση, όταν δεν έχετε καλλιεργήσει και οξύνει επαρκώς τις 5 βασικές που σας δόθηκαν και τζάμπα. Κι ακόμα πιο αστείο να πιστεύετε πως ασχολείστε με τον Εσωτερισμό και την Πνευματική Αναζήτηση όταν δεν έχετε λύσει άλλα σημαντικότερα, Υπαρξιακής Υφής και Ψυχαναλυτικής κατεύθυνσης./Η Τέχνη έχει αποδείξει τη Δύναμή της να λύνει τέτοιους «κόμπους», ακόμα κι αν αυτό σημαίνει κόψιμο του όποιου γόρδιου ή ομφάλιου... Δεν «ελπίζω», ούτε «εύχομαι» να κρατήσετε το απόσταγμα της Τέχνης μέσα από τόσες σελίδες, γιατί αυτό συνέβη-συμβαίνει-και θα συμβαίνει auto-run και σε ανύποπτο χρόνο, όπως είχε προ-βλεφθεί και πλέον το βλέπω ολοένα και περισσότερο στην γραφή και στην διαδικτυακή «συμμετοχή» αρκετών, και όχι στο Φαίνεσθαι.//SIMcard: Το Απόλυτο ως Μτφ προκύπτει από Ψυχές/Νόες Απόλυτα Ταυτισμένες/ους.
JBG, ATMA, Vril-Power!, wendigo, ryche, wolfowitz, Φιλόσοφε, Nada, Admin: σας ευχαριστώ για 9 διαφορετικούς λόγους και για 4 ακόμη.
Aum... Αμάν... Αμήν...
Ίσως κάποτε (στο -ανύπαρκτο- μέλλον) να σας πω και για το Σκάκι του ΕΝΚΙ...
Καλημερούδια/Enjoy!
Παντεπόπτης ΟφθαλΜ©Z-----------------------------------
* ΣτΣ. Φύλακες ή Ικέτες (;)
** Στμ. Λίγοι και «Κακοί».============== technoshamanism_Now+Here =============
===== ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΠΙ Κ // Μ©Ζ.- =====
Edited by - Moz on 07/12/2005 06:44:55
καλο μου Λοα, ο καλλιτεχνης ειναι ο πρωτος που δεν εκτιμα το εργο του...
μπορει να πουλησει μια "τζοκοντα" για να παρει ενα μπουκαλι βοτκα και να ζωγραφισει πανω σε μια χαρτοπετσετα την "τζοκοντα" του μελλοντος... (συνηθως μετα θανατον αναγνωριζονται οι μεγαλοι)
μπορει να την ζωγραφισει (την "τζοκοντα") μεθυσμενος ή σε κριση καταθλιψης πανω στο πεζοδρομειο, ή να την καψει για να βρασει λιγο καφε...
η Τεχνη ειναι αναγκη για τον καλλιτεχνη, και το ξερω οτι το ξερεις!
την κανει για να την κανει!
καντην Τεχνη και ριχτη στο γυαλο (ή στο δικτυο)
.
φυσικα απο τις παραπανω μαλαγανιες θα καταλαβες οτι αντιδρω στο κλειδωμα του τοπικ! ![]()
που θα χανομαστε μου λες??? ![]()
.
ας ριξω επι τη ευκαιρια μερικα ανεκδοτα, οσο ειναι ανοιχτος ακομη ο καμβας... ![]()
πως λεγεται ο ανθρωπος που δεν εχει "μεση"?
μεσυγχωρεις ![]()
.
ενας ματσωμενος κομμουνιστης συλλεκτης εμαθε οτι υπηρχε ενας πινακας με το ονομα "ο Λεννιν στην Μοσχα"
εφαγε τον κοσμο, μεχρι που εμαθε οτι μετα απο πολλα χερια, τον κατειχε ενας Γερμανος.
ετρεξε στην Γερμανια, συναντησε τον Γερμανο και με με λαχταρα ζητησε να δει τον περιφημο πινακα.
ο Γερμανος του εδειξε εναν πινακα με ενα ζευγαρι να φιλιεται με φοντο τον πυργο του Αϊφελ.
"μα πλακα μου κανεις?" εξεραγει ο συλλεκτης, "που ειναι ο Λεννιν?"
και ο Γερμανος απαντησε: "στην Μοσχα" ![]()
.
ενας αγροτης εψαχνε να αγορασει μια γελαδα.
εφτασε σε ενα αγροκτημα και ρωτησε αν πουλανε καμιά.
- "εχω αυτες τις δυο" ειπε ο ιδιοκτητης και εδειξε μια μαυρη και μια ασπρη αγελαδα.
- "θελω να ειναι νεα" λεει ο αγροτης.
- "τοτε να παρεις την ασπρη" του λεει ο ιδιοκτητης
- "η μαυρη δεν ειναι?" ρωταει ο αγροτης.
- "κι αυτη ειναι", λεει ο ιδιοκτητης.
- "θελω να μου βγαζει και πολυ γαλα", λεει ο αγροτης
- "α, να παρεις την μαυρη, αυτη σου κανει"
- "γιατι η ασπρη δεν κανει?"
- "πως αμε, κι αυτη κανει"
- "θελω να μην ειναι στερφα, να μου κανει ενα μοσχαρι το χρονο"
- "ε, την ασπρη να παρεις".
- "γιατι η μαυρη δεν γενναει?"
- "πως αμε, κι αυτη γενναει"
ταπαιξε ο τυπος και κατεβαινει στο χωριο - πιανει εναν στο καφενειο και του λεει:
- "πηγα σε εκεινο το αγροκτημα και ρωτησα εναν ανθρωπο για να αγορασω μια αγελαδα, και αυτος μου προτεινε μια την ασπρη και μια την μαυρη - τρελος ειναι?"
- "α, μα δεν επρεπε να ρωτησεις αυτον" του λεει ο τυπος, "αυτος ειναι ο επιστατης - εμενα επρεπε να ρωτησεις!"
- "και συ τι εισαι αν επιτρεπεται?"
- "και εγω επιστατης ειμαι"
.
και κλεινω το αποψινο προγραμμα με μια παραθεση (κουοτι στα ελληνικα
):
ταρουρίκοι είμαστε μπρε αδέρφια μου το πήρατε χαμπάρι ;
ΤΑΡΟΥΡΙΚΟΙ…
aum την ζεν μου και ο σούφι για όλους.
παράπλευρες απώλειες ομόκεντρων κύκλων , αλήθεια είδες κανείς την μπάλα;
παραπαίω παραλέω μάγισσες και ξόρκια , κλαίω!
τσίου τσίου και βουντού μπούρδες του Ταΰγετου.
μάγισσες κάτω απ τ αυλάκι πιείτε του Χριστού νεράκι
ρίξτε φως στην καταχνιά πριν λαλήσουν τα μυαλά…
του τάο τάο οι ισμοί και μυθικοί κατακλυσμοί.
πας αρχαίος ήταν έλλην και πας βάρβαρος κουνέλιν.
μαύρες Αθηνές πλησιάζουν και τα τσάκρας μας ταράζουν.
ρε του πόνου το χατίρι δεν χωράει σε μοναστήρι
και της μοναξιάς ο τοίχος ούτε aum ούτε καν ήχος.
μια λεξούλα είναι φως, μια καρδιά κάθε πιστός
μια λεξούλα εξουσιάζει, μια στο φως μόνο ταιριάζει
ΑΓΑΠΗ
ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ
Σ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙΣ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΜΟΥ.
υστερούγραφου. rizitis out o limits tonight, sorry darlings
άλλωστε στην μετάφραση είμαστε και έχουμε χαθεί συν της άλλης…
![]()
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
.
ρε γαμωτο, χαθηκε ο γαμωτος!
αυτος τοχει το χρυσο ελζεβιρι και δεν τον ψαξαμε!!! ![]()
.
.
ποιο ειναι το μονο περιβαλλον στο οποιο να μπορουν να συνυπαρξουν ενα γουρουνι και διαφορα μαλάκια?
το τηγανι της παελιας... ![]()
.
πολουντε πεδακια του 83, ελαφρος μεταχιρισμενα
ζιτιστε κιριο Γιανι
α, κι η ουρα του φτανει τσι 50 ποντους!
και βαλε... ![]()
.
quote:πολουντε πεδακια του 83, ελαφρος μεταχιρισμενα
ζιτιστε κιριο Γιανι
α, κι η ουρα του φτανει τσι 50 ποντους!
και βαλε...
.ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
ΠΟΥΤ ΔΕ ΚΟΤ ΝΤΑΟΥΝ ΜΙΣΤΕΡ JOHNNIE![]()
RIZITIS SAY HELLO TO ALL OF YOU FROM THE ΔΑΣΗ ΟΦ ΝΑΜΙΜΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑΣ ΕΡΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΙΓΙΡΟΣ ![]()
ΥΓ. ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΙΝΤΙΣΑΜΕ![]()

Μην κάνεις μη σου κάνουνε
μην πεις να μην σου πούνε
μην κουρταλίσεις κούρταλα
να μην σου κουρταλούνε
quote:ΥΓ. ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΙΝΤΙΣΑΜΕ
θηλαστικα τσι ζουγκλας ειμαστε μπραδερ, με μια ουρα τοση νιε, μετα συγχωρησεως, (ξεπερνα τσι 50 ποντους του ιπποποταμου)!
και βαλε... ![]()
.
κρατα γερα το μετεριζι! ![]()
.
.
νοκ νοκ νοκινγκ, ον χεβενς ντορ,
σας λεω... ![]()
.
quote:Έχει προβληματίσει και μένα σα σκέψη αυτό που λες πλάτωνας. Τέτοιες καταστάσεις, σκέφτομαι, ότι σαν έντονες και διαρκείς μορφές πόνου δίνουν ερέθισμα για να φιλοσοφήσει κάποιος τη ζωή βαθύτερα και να μη μείνει στην επιφάνεια. Βέβαια, δε σημαίνει ότι χρειάζεται κάποιος να ψάχνει μόνος του να βρεί ντε και καλά ανθρώπους να του <<βγάλουν τη ψυχή>> για να μάθει να βλέπει πιο ξεκάθαρα,αλλά όταν συμβαίνει ανακαλύπτει ακριβώς αυτο που λες.
Πλάτωνας
Ξέρεις, μερικές φορές γιουγκι, σκέφτομαι αν κάποιος γίνεται φιλόσοφος στη ζωη, γιατι υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις, που ένας νορμαλ άνθρωπος, ένας που είναι σε θέση απλά να σκεφθεί τα βασικά, δεν βρίσκει ένα γιατι, και αν το βρει, είναι τόσο ποταπο και ανάξιο λόγου, που σκέφτεται....καλύτερα είναι οι διάλογοι του Πλατωνα, και στο ελάχιστο οι οποίες κοινωνικές σχέσεις.
Αναρωτιέμαι, αν η απόλαυση είναι ένας σύντομοςμακρύς δρόμος, ενώ ο πόνος είναι ένας μακρύςσύντομος δρόμος προς τη φιλοσοφία και τη σοφία;
quote:Ακριβώς αυτό που λες σκέφτομαι!
Πλάτωνας
Και αν τους δώσεις τη βοήθεια ενέκα μεγαλοψυιας, (δεν γράφω το χειρότερο) μήπως θα δεις πίσω τίποτα? το ποιο πιθανό είναι με τον καιρο' να βρουν μια ακόμα κουτοπονηρια, παρόλο το καλο που τους έκανες, να σε εκθέσουν για να διακόψουν καθε σχέση (και όφελος) μαζί σου.Αυτοί λοιπόν και η συνείδηση τους! ,.........Ποια???
Δε ξέρω αλλά το βλέπω πιο καθαρά απο ποτέ άλλοτε.
Το χειρότερο που σκέφτομαι είναι ότι πέρα απ'το γεγονός ότι δε περιμένω τίποτα πίσω, ούτε καν μια απλή ζεστή ανθρώπινη κουβέντα, συμβαίνει στη πράξη επακριβώς αυτό που σωστά γράφεις, ότι ψάχνουν να βρούν την οποιαδήποτε ευκαιρία με κουτοπονηριά να διαστρεβλώσουν πράγματα και καταστάσεις, να εκθέσουν και όχι μόνο να διακόψουν σχέση μαζί μου, αλλά αν μπορούν να επηρεάσουν κοινούς γνωστούς, φίλους, άλλους συγγενείς και να τους στρέψουν εναντίον μου.
Είναι τρομερό όταν το σκεφτεί κάποιος αυτό.
Δηλαδή αν δώσεις βοήθεια μη περιμένοντας τίποτα απολύτως πίσω, όχι απλώς δε σ'αφήνουν σε ηρεμία,σε γαλήνη αλλά προσπαθούν δοθείσης ευκαιρίας να σε βλάψουν κι απο πάνω με οποιονδήποτε πρόσφορο τρόπο.
Τόσο τυφλωμένη συνείδηση;;
quote:Όπως σε πολλά με μας τους έλληνες, έτσι και σ'αυτό το θέμα έχει χαθεί κάθε ισορροπία στο μυαλό.
Πλάτωνας
Καλο αυτο με τις γυναίκες και τους έλληνες, είναι άξιο λύπης. Δεν έχω δει στη ζωη μου άλλο λαό, με τόσο γυναίκο/εξάρτηση στο μυαλό, και δεν είμαι μυσογυνης.
Ούτε εγώ είμαι μισογύνης αλλά υπάρχει έντονη γυναικο-εξάρτηση στο λαό μας και έχεις δίκιο δε συναντάται αλλού.
Να σου πώ μια σκέψη που κάνω και πραγματικά απορώ πως δε γίνεται ευρέως αντιληπτό.
Εκφράζεται η άποψη σα καραμέλα ότι πολλοί έλληνες έχουν προσκόλληση με τους γονείς και με τη μάνα, και ότι πρέπει να αποκολληθούν απο τη μητρική αγάπη για να ζήσουν τη ζωή τους και να ναι ελεύθεροι κ.ο.κ...
Και τι συμβαίνει στη πλειονότητα των περιπτώσεων με τους έλληνες; Η προσκόλληση της μάνας αντικαθίσταται με μια ισχυρότερη πολλές φορές μορφή προσκόλλησης και εξάρτησης, της γυναίκας συζύγου ή γυναίκας ερωμένης.
Δηλαδή απο μια προσκόλληση και εξάρτηση σε μια άλλη πιθανόν ισχυρότερη; Και δηλαδή η ελευθερία βρίσκεται σε σχέση άλλης μορφής προσκόλλησης και εξάρτησης;
Μα η ελευθερία για την οποία μιλούν όλοι σα καραμέλα, δεν έχει καμία προσκόλληση και εξάρτηση...εκεί δε βρίσκεται;;
quote:
Πλάτωνας
Δεν υπάρχει λογικη, απλά αντιδρούν οι περισσότεροι σε καταστάσεις. Η ζωη τους είναι μια αντίδραση.
Εχεις δίκιο πλάτωνα. Αυτό είναι κλειδί. Η αντίδραση χωρίς λογική τελικά οδηγεί σε ζωή που είναι αντίδραση στην ίδια τη ζωή. Ενα συνεχές όχι που είναι όχι στην ίδια τη ζωή;
quote:Όλη τη μεγαλοβδομάδα και αυτές τις μέρες μετά την ανάσταση μ'όσα συμβαίνουν, αυτό έρχεται στο μυαλό.
Πλάτωνας
Υπάρχει όμως μια ελπίδα. Να τους το δείξεις. Να τους δείξεις πόσο ηλίθιοι είναι.Αν δεν το δουν και έτσι, δεν υπάρχει τίποτα άλλο γιουγκι. Μην ασχολείσαι και αστους να λένε...μην χάνεις το χρόνο σου.
Είναι καλό να το ακούς κι απο κάποιον άλλον που φιλοσοφεί τη ζωή σε βάθος σ'όλη του τη ζωή.
Ξέρεις αυτές τις μέρες κάνω έντονα τη σκέψη ότι υπάρχει η ελπίδα της αγάπης απλώνοντας το χέρι[συμβολικά το λέω εννοώντας αυτό που λες το να δείξεις].
Αν δε δουν το απλωμένο χέρι, δε πειράζει, ίσως έτσι να ναι το καλύτερο τώρα γι'αυτούς[όπως το αντιλαμβάνονται] μέσα απ'το πρίσμα της αγάπης;
Αυτό δεν είναι αγάπη; Απλώνεις το χέρι, αλλά κι αν δεν το δεί ο άλλος, δε πειράζει, έχει την ελευθερία να το δεί όταν θα ναι έτοιμος να δεί; [και γώ παλιότερα δεν ήμουν αρκετά έτοιμος να δώ κάποια πράγματα στο βαθμό που είμαι τώρα]
Έχεις δίκιο. Ο χρόνος είναι πολύτιμος για να χάνεται έτσι απλά, είναι σα να σπαταλάται, ενώ μπορεί να αφιερώνεται σε περαιτέρω προσωπική έρευνα.

Ινδός Γιόγκι Ζει Χωρίς Τροφή και Νερό για 70 Χρόνια (1/2)
http://www.youtube.com/watch?v=OyJN_QwveSA
Ινδός Γιόγκι Ζει Χωρίς Τροφή και Νερό για 70 Χρόνια (2/2)
http://www.youtube.com/watch?v=P_umK1Ocbq4

Έχω πειράματισθει αρκετα στην διατροφή, και ολική αποχή απο την τροφή, για αρκετες μέρες,(12) νερό έπινα. Πανε πολλα χρόνια.
μα το τι ακριβώς συμβαίνει εκει πάνω, αν ποτε βρεις απάντηση,
είναι γιατι το ζεις, (όπως αυτός) μα και γιατι έγινες (πιστευω) κάτι διαφορετικο απο ότι είσαι.
Πάντως στον δυτικό κόσμο, όπως ζούμε, είναι πολυ δύσκολο, ακομα και να πειραματισθεις.
quote:
είναι γιατι το ζεις, (όπως αυτός) μα και γιατι έγινες (πιστευω) κάτι διαφορετικο απο ότι είσαι.
Οπότε, εντάξει, με το φαί την βρίσκουμε την άκρη...
Με τα φάρμακα μου λέτε τί κάνουμε;
(Διαβητικός + Καρδιοπαθής... συνδυασμός που "σκοτώνει" !!!)
ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
Πάνω στο θέμα που έφερε ο Γιογκι, θα σας γράψω ορισμένα προσωπικα.
Υπήρξα αυστηρά vegetarian για 23 χρόνια. Κάποια μέρα κατάλαβα πως όπου και να πήγαινα, οι άλλοι κανονίζαν την τροφη τους με βάση την δική μου διατροφή. Έτσι, όταν είμαι με άλλους, κάτι ελαφρό τρώω και απο το ζωτικό βασίλειο.
Αυτο όμως που έχει σημασία, είναι να είσαι λίγο δίαιτος. Τρώω ποσότητες μικρού παιδιού, και έχει μάθει πια ο οργανισμός, και αρκείται σε αυτα. Το σώμα μου, παρώτι περασμένα τα 50 είναι αθλητικο και αντέχω περπάτημα και ποδηλασία χωρίς χρόνους. (δεν κουραζουμε ότι και να κάνω)
Βέβαια ζω την μέρα μου, διαλοζιζομενος. Είναι σαν να έχεις καθε δευτερόλεπτο, την αίσθηση του τι κάνουν τα χέρια σου, τα ποδια σου, το σώμα σου, το εσω σου (όπως οι σκέψεις) και το εξω σου, (αισθήσεις) στιγμη με στιγμη.
Όταν είσαστε με άδειο στομάχι, (συμβαινει) το παραπάνω να γίνεται χωρίς ουδεμια προσπάθεια.
Τι κερδίζω?
Τα πάντα!
Ποδήλατο κάνω και εγώ καθημερινά, καθώς με αυτό έχω αποφασίσει τον τελευταίο χρόνο να πηγαινοέρχομαι στην δουλειά μου... δυστυχώς η κατάσταση στα πόδια μου δεν είναι και η καλύτερη για περπάτημα και το ποδήλατο μου έρχεται πιο βολικό...
Δεν έχω καπνίσει ποτέ στη ζωή μου... Έχω πιεί ελλάχιστα (για την ακρίβεια έχω μεθύσει 2 φορές στη ζωή μου!)
Και όμως, χάρη στην γ@μ#μ€νη την κληρωνομικότητα, έχω διαβήτη,έχω οικογενή υπερχοληστεριναιμία, έχω νόσο του Χασιμότο και έχω κάνει ήδη και επέμβαση 5πλου by pass...
Είμαι 38... την επέμβαση την έκανα στα 35 μου...
Δεν έχω καν "όραμα" το να φτάσω τα 50...
Αυτό που με "κρατάει" είναι η 4χρονη κορούλα μου...
ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
quote:Πρόσφατα μου τα στειλαν με μέιλ ως αξιοπερίεργο
Γιογκι τα έχω δει παλαιότερα αυτα τα βίντεο.Έχω πειράματισθει αρκετα στην διατροφή, και ολική αποχή απο την τροφή, για αρκετες μέρες,(12) νερό έπινα. Πανε πολλα χρόνια.
Είναι σημαντικό ότι έχεις κάνει τέτοια προσωπική έρευνα έχοντας και εμπειρίες και σε θέματα διατροφής.
Να πώ κάτι ενδιαφέρον[πιστεύω], ταιριάζει μάλλον με την ολική αποχή απ'την τροφή με μόνο νερό που είχες δοκιμάσει.
Πέρσι τέτοια εποχή σε μια τυχαία συζήτηση μιας τυχαίας συνάντησης όπως το φερε τυχαία η ροή του λόγου είχα πιάσει κουβέντα με κάποιο γνωστό του γνωστού του γνωστού,κ.ο.κ[το γαϊτανάκι] γύρω από θέματα διατροφής και φιλοσοφίας.
Μου είπε λοιπόν κάποιος άνθρωπος ότι είναι συνειδητά λιτοδίαιτος vegeterian ζώντας μια ζωή με διαλογισμό για 35 χρόνια κάνοντας κατά περιόδους νηστείες ολικής αποχής απ'το φαγητό με μόνο νερό ή και με απόλυτη ξηρασία[έτσι το είπε].
Μετά το τέλος μιας τέτοιας νηστείας, όταν αρχίζει σταδιακά να επαναφέρει τον οργανισμό του στη συνήθη για κείνον λιτοδίαιτη vegeterian διατροφή, αυτό που συμβαίνει στον οργανισμό του είναι ν'αναγεννάται όλο του το σώμα.
Στο διάστημα επαναφοράς κάθε όργανο του σώματος του παίρνει τα στοιχεία που χρειάζεται απ'τις τροφές[φρούτα,σαλάτες και τα σχετικά] και ξαναχτίζεται εκ νέου. Μου είχε πεί ότι "ξέρεις τι είναι να βλέπεις εσωτερικά να αναγεννώνται όργανα και σώμα;"[κάνοντας διαλογισμό εννοούσε].
Τον βοηθάει ακόμη περισσότερο όπως είχε πεί η απόλυτη ξηρασία χωρίς νερό για το διάστημα της νηστείας που κάνει.
Εμένα βέβαια μου είπε επιμένοντας να μη δοκιμάσω καμιά τέτοιου είδους νηστεία χωρίς να χει γίνει προετοιμασία που μπορεί να πάρει και χρόνια.
Μπορεί σε κάποιους να ακούγεται απίστευτο ή αδύνατο, αλλά τέλος πάντων, μου φαίνεται πως ήδη γράφω αρκετά.
quote:Το γράφεις ακριβώς επί του κέντρου "άπ του δε πόϊντ"! Λίρα εκατό!
Έτσι είναι, γιατί έχει γίνει[συντελεστεί] ο βιωματικός μετασχηματισμός.
quote:Συμφωνώ απόλυτα.
Πάντως στον δυτικό κόσμο, όπως ζούμε, είναι πολυ δύσκολο, ακομα και να πειραματισθεις.
Είναι δύσκολο, πρακτικά πολύ δύσκολο κάποιος να πειραματίζεται με διατροφονηστείες αποχής και ξηρασίας σε κοινωνίες δυτικού τύπου.
Ίσως γι'αυτό μου είπε και κείνος ο άνθρωπος μη δοκιμάζεις τέτοιες μεταβολές διατροφονηστείας αν δεν έχει μεσολαβήσει χρόνια προετοιμασία.
Γιατί χρειάζεται να αναπεξέρχεται κανείς και στις άλλες υποχρεώσεις της ζωής και της καθημερινότητας.
Υ.Γ. όπου βλέπει κανείς το τυχαία του τυχαίου, ας έχει κατα νού σύνδεση με συγχρονικότητες.

quote:Θενκς φίλε alex22. Συμφωνώ μ'αυτό που λες.
Ωραίο το βίντεο YUGI-OH.Αυτή είναι η χρόνια επίδραση της γιόγκα,αυτή είναι η φυσική μας κατάσταση.