- αστρική προβολή (μέρος πρώτο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Ενω ειχα να ζησω το βουητο κλπ πανω απο ενα μηνα...νασου και ξαναρθε...μονο που αυτη τη φορα ηταν πολυ διαφορετικα...
ηταν πολυ πιο εντονο, και η διαρκεια που ημουν υπο παραλυση ηταν πανω απο λεπτο...
το πιο περιεργο ομως ειναι το εξης:
προσπαθησα να κουνηθω...να ανασηκωθω στο κρεββατι...και εν μερει τα καταφερα...λεω εν μερει γιατι ενω ειδα οτι κουνηθηκα εστω και λιγο, 'ενοιωθα' ακομα το σωμα μου να παραμενει ακινητο στο κρεββατι!
θυμηθηκα οτι πριν απο ενα χρονο ειχα ξαναπαθει κατι παρομοιο: συγκεκριμενα ενω ημουν υπο παραλυση, καταφερα και κουνησα το χερι μου ωστε ο αγκωνας μου να βρισκεται σε ορθη γωνια διπλα στο κεφαλι μου... το περιεργο τοτε ητανε οτι ενω "ενοιωθα" το χερι μου σε ορθη γωνια, το εβλεπα κανονικα τεντωμενο!...
I never wanted to know...
Never wanted to see...
I've wasted my time
'till time wasted me...
Edited by - akpe on 19/03/2002 13:50:31
auto pou onomazeis paralysh mou thimizei ta proima stadia astrikhs...
akoma kai an den einai kati tetoio... boreis na to xrhsimopoihseis gia na kaneis astrikh... prospathontas fysika na kounitheis kai na shkotheis... den tha mou fanei katholou periergo an vretheis meta na koitas to fysiko sou soma... eno esy perpatas trigiro.. pantos emena opote mou tyxainei auto kata paradoxo tropo den thelo na kinhtho apo kei pou eimai.. mou fainete poly omorfo synaisthima
Από ότι φαίνεται αυτό το topic είναι από τα πιο δημοφιλή. Και είναι φυσικό αυτό γιατί η ιδέα ενός αστρικού ταξιδιού είναι όντως συναρπαστική.
Εγώ δεν θέλω να "κόψω τα φτερά" σας, αλλά έχω να πω κάποιες δικές μου εμπειρίες που είχα όταν ήμουν πιο μικρός.
Από ηλικία 15 ετών έως 17 ετών, η ιδέα της αστρικής προβολής (ή ταξιδιού), μου είχε γίνει έμμονη ιδέα. Είχα αγοράσει σχεδόν όλα τα βιβλία που κυκλοφορούσαν στα βιβλιοπωλεία και που είχαν οδηγίες για το πως να τα καταφέρω.
Για μήνες τηρούσα ένα αυστηρό πρόγραμμα ασκήσεων. Υπληρχαν Σαββατοκύριακα που κλεινόμουν στο σπίτι και δεν μιλούσα σε κανέναν για να "μαζέψω" ενέργεια και πολλά άλλα πιο εξτρεμιστικά.
Το πρώτο σημείο που μου έδειξε ότι κατάφερα κάτι είναι όταν άρχισα να κάνω συνειδητό ονείρεμα, δηλαδή όταν άρχιζα μέσα σε κάποια όνειρά μου να συνειδητοποιώ ότι βλέπω όνειρα. Υπήρξαν διάφορα ευτράπελα και χιουμοριστικά περιστατικά (ονειρικά) τα οποία δεν υπάρχει λόγος να τα αναφέρω εδώ. Σε αυτό το σημείο όμως άρχισαν να υπάρχουν σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά. Υπήρχαν φάσεις όπου δεν μπορούσα να ελέγξω την πορεία των ονείρων μου και "κάτι" έπαιρνε τον έλεγχο του μυαλού μου και μεταμόρφωνε τα ήσυχα όνειρά μου σε εφιάλτες μέχρι να με κάνει να ξυπνήσω τρομοκρατημένος.
Αργότερα κατάφερα να έχω κάποιες εμπειρίες από αστρική προβολή αλλά και αυτές άρχισαν να συνοδεύονται με περίεργες εμπειρίες. Ένιωθα κάτι να με πιέζει ή και να με στροβιλίζει δημιουργώντας μου άσχημα συναισθήματα. Κάποια στιγμή είχα μια εμπειρία που με έκανε να καταλάβω ότι θα έπρεπε να αφήσω αυτές τις ασκήσεις γιατί άρχισαν να γίνονται επικίνδυνες. Ένιωσα καθώς ήμουν στο κρεβάτι και έκανα κάποιες ασκήσεις, ότι δεν ελέγχω το σώμα μου. Έβλεπα τα πόδια μου να μετακινούνται χωρίς την θέλησή μου και άρχισα να πονάω. Αναγκάστηκα να ρίξω το σώμα μου κάτω από το κρεβάτι για να μπορέσω να αποκτήσω ξανά τον έλεγχο του σώματός μου.
Από τότε σταμάτησα τις ασκήσεις και τις προσπάθειες και έκανα αρκετό καιρό να συνέλθω ψυχολογικά από αυτό το σοκ που είχα πάθει. Αργότερα διάβασα ότι αυτές οι ασκήσεις μπορούν να γίνουν επικίνδυνες όταν κάποιος τις κάνει χωρίς τις οδηγίες και την επιτήρηση κάποιου έμπειρου δασκάλου.
Δεν θέλω όπως είπα και στην αρχή να σας φοβίσω αλλά θα πρέπει να έχετε υπόψιν και τέτοιες εμπειρίες για να σκεφτείτε καλά αν θέλετε πραγματικά να κάνετε αστρική προβολή.
Σκέφτηκα πολύ πριν σας γράψω αυτές τις εμπειρίες μου και περίμενα μήπως κάποιος έχει ανάλογες άσχημες εμπειρίες αλλά επειδή βλέπω να αναφέρεται μόνο η "φωτεινή" πλευρά του πράγματος ήθελα να σας πω και την άλλη λίγο πιο "σκοτεινή"
πλευρά.

δυστυχως το προβλημα ειναι οτι δεν το προκαλω εγω...
χτες το βραδυ περασα ενα απο τα χειροτερα της ζωης μου
εμφανιζοταν συνεχεια...τουλαχιστον 5 φορες μεσα σε 2 ωρες
Το βουητο ηταν πολυ πιο δυνατο δεν ηταν πια μονοτονο. παρατηρησα καποια αλλαγη συχνοτητας, ενω απο την αρχη, κυριολεκτικα, ετρεμα ολοκληρος.
ειλικρινα, οχι απο φοβο η οτιδηποτε παρομοιο θελω να ζητησω την αποψη σας για το πως θα το κανω να σταματησει να εμφανιζεται συνεχεια.
δεν το θεωρω λογικο να μου συμβαινει συνεχεια, αφου ουτε προσπαθω να το προκαλεσω, ουτε καν το σκεφτομαι μερικες φορες...
να σημειωσω οτι δεν το επιδιωκω. θελω να σταματησει διοτι δεν μπορω να χανω τον υπνο μου και να κοιμαμαι 2μισι ωρες οπως χτες. Σαν μαθητης αναγκαστικα κοιμαμαι αργα μερικες ημερες (μετα τις 2), και μονο τοτε συμβαινει. δεν εχει συμβει ποτε οταν κοιμαμαι νωριτερα.
Never wanted to see...
I've wasted my time
'till time wasted me...
exeis pragmatika dikio se osa les... kai nomizo pos yparxei ontos paraplhroforhsh oxi toso se sxesh me tous kindinous ths astrikhs oso se sxesh me tous kindinous ekei exo pou einai poly perissoteroi...
osoi kai na nai oi kindinoi pisteuo oti h astrikh probolh axizei.
alla den prepei na paravlepoume tous kindinous enos kosmou pou akoma
mallon den xeroume ... oi opoioi kai poly einai kai sovaroi einai...
alla kai auto tonizo pos den shmainei pos prepei na katadikasoume thn astrikh.. giati opos kai na to kanoume einai enas kosmos mesa ston diko mas kai pera apo ton diko mas.... kai ypotheto pos auto kai mono.. shmainei allhlepidrash kai isos allhlexarthsh auton ton dio "kosmon" an mou epitrepete h xrhsh tou orou...
den xero alla an exei kaneis kamia idea autoamynas h plhresterhs proetoimasia gia ola auta poly tha hthela na thn akouso.. sigoura tha mas bohthisei olous mas auta
StorM_GmA
απο τη στιγμη που χρειαζεται πολυ χρονος και τεραστια προσπαθεια αυτοσυγκεντρωσης για να επιτυχει καποιος μια αστρικη προβολη, το θεωρω απιθανο να τα καταφερνω εγω...χωρις καν να το θελω!
Αλλοι προσπαθουνε χρονια να επιτυχουνε μια α.π. και εγω στα καλα καθουμενα, εχω πανω απο 50 τον τελευταιο χρονο; (φανταστειτε δηλαδη να το αφηνα να εξελιχθει και να εβγαινα κιολας...ποσους θα τσαντιζα!)
πιστευω οτι, απο τη στιγμη που ο αστρικος κοσμος ειναι ο κοσμος των πνευματων, πιθανο ειναι καποιο πνευμα που προσπαθει να επικοινωνησει μαζι μου με αυτον τον τροπο.
Never wanted to see...
I've wasted my time
'till time wasted me...
Οπως εχω γραψει και παραπανω πιστευω οτι η αστρικη προβολη ειναι μια ασφαλης δραστηριοτητα.Αλλα και το μπανιο στην μπανιερα ειναι μια ασφαλης δραστηριοτητα.Δυστηχως ομως αν δεν προσεξουμε να μην γλυστρισουμε θα βρεθουμε στο ασκληπιο της βουλας.
Θελω να πω οτι τα παντα ειναι επικινδυνα εαν δεν προσεχουμε και οταν δεν κανουμε σωστη χρηση.
Οι ασχημες εμπειριες που ειχες φιλε thoth πιστευω οτι δημιουργηθηκαν επειδη πιεσες πολυ τα πραγματα.Λογο του ενθουσιασμου σου ηθελες γρηγορα αποτελεσματα.Αλλα αφου σε ενοχλουσαν τοσο πολυ επραξες σοφα που σταματησες.
Και καλα κανεις που επισημενεις αυτην την "σκοτεινη" πλευρα.Ειναι ενα κινητρο για περισοτερη προσοχη.
Και εγω ειχα μερικες ασχημες εμπειριες.Αλλα επειδη εχω δει και την "φωτεινη" πλευρα αμφιβαλω αν θα με κανει τιποτα να σταματησω.
(ετσι πιστευω τωρα.Αργοτερα μπορει να αλλαξουν τα πραγματα)
Ειμαι απολυτος σε αυτο που λεω οτι μια αστρικη προβολη ειναι ασφαλης για τον εξης λογο: καθε φορα πριν απο μια α.π. οταν καταλαβαινω οτι ξεκιναει, αναμεσα στα αλλα συναισθηματα κυριαρχει ενα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ εντονο συναισθημα ασφαλειας.Αυτο το συναισθημα ειναι τοσο εντονο που ειμαι σιγουρος για την ασφαλεια στο αστρικο πεδιο.
Λογο της πολυπλοκοτητας του ειναι δυσκολο να το περιγραψω η να βρω απο που ξεκιναει.Μονο οποιος το εχει νιωσει μπορει να το καταλαβει.
Θα ηθελα οποιος εχει νιωσει κατι παρομοιο να το πει μηπως μπορεσουμε να το αναπτυξουμε λιγο και αυτο.
quote:
H ali8eia einai oti otan koimomaste,afto to pososto anevainei,diladi ston ipno maz,an mporousame na exoume sineidisi(pragma adinato),8a mporousame na kanoume polla perissotera ap'oti otan eimaste 3ipnioi.
Φιλε storm εχεις δικιο μεχρι το σημειο που λες οτι αυτο ειναι αδυνατο.
Με λιγη εξασκηση μπορεις ενω βλεπεις ονειρο, να "ξυπνησεις" στο ονειρο σου, δηλαδη να συνειδητοποιησεις οτι βλεπεις ονειρο,και το κυριοτερο απο ολα ειναι οτι μπορεις να αλλαξεις την πλοκη του ονειρου.
Μπορεις να επιλεξεις ακριβως τι ονειρο θα δεις.
Ειναι αυτο που πολυ σωστα περιγραφει ο thoth "συνειδητο ονειρεμα".
Ειναι μια εμπειρια πολυ κοντινη με την αστρικη προβολη.Τοσο κοντινη που πολλες φορες δεν ξερεις πια απο τις δυο εμπειριες βιωσες.
Επισης μπορεις να ξεκινησεις με συνειδητο ονειρεμα και να το αφησεις να εξελιχθει σε αστρικο ταξιδι.
Φιλε akpe μετα απο μια τετοια ενοχληση σηκω λιγο να περπατησεις.Μια βολτα στο δωματιο σου νομιζω αρκει. Μετα ξαπλωσε παλι αλλα βαλε να ακουσεις λιγο μουσικη.Ειμαι σιγουρος οτι αυτο δουλευει καλα.
quote:
Καλημερα σε ολους.
Οπως εχω γραψει και παραπανω πιστευω οτι η αστρικη προβολη ειναι μια ασφαλης δραστηριοτητα.Αλλα και το μπανιο στην μπανιερα ειναι μια ασφαλης δραστηριοτητα.Δυστηχως ομως αν δεν προσεξουμε να μην γλυστρισουμε θα βρεθουμε στο ασκληπιο της βουλας.
Θελω να πω οτι τα παντα ειναι επικινδυνα εαν δεν προσεχουμε και οταν δεν κανουμε σωστη χρηση.
An kai den exw empeiria apo a.p. tha ithela na diatypwsw mia apopsi mou panw se auto.
otan kanoume mpanio stin mpaniera, kseroume akrivws ti na apofugoume kai ti na kanoume. Eimaste sigouroi oti den tha anoiksei to sifoni na mas katapiei. kai oti katw apo tin mpaniera uparxei to patwma kai oxi ena xaos...akougetai asteio...alla skefteite to ligo...
Se mia a.p. mporei na kseroume merika pragmata...empeirika kai mono. Epeidi den exoume dei kati, den simainei oti den uparxei, etsi? Allwste einai logiko i antilipsi mas na vasizetai akoma stin kathimerini mas zwi, kati pou isws mas empodizei na ksexwrisoume kai na apofugoume pragmata epikinduna gia emas.
Episis den tha anaferthw gia to poso epikinduno einai na to epixeirisei kapoios pou den gnwrizei tipota.
Sinepws apopsi mou einai oti oso lathos einai na leme pws i a.p. einai epikinduni, toso lathos einai na leme oti einai teleiws akindini.
quote:
Ειμαι απολυτος σε αυτο που λεω οτι μια αστρικη προβολη ειναι ασφαλης για τον εξης λογο: καθε φορα πριν απο μια α.π. οταν καταλαβαινω οτι ξεκιναει, αναμεσα στα αλλα συναισθηματα κυριαρχει ενα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ εντονο συναισθημα ασφαλειας.Αυτο το συναισθημα ειναι τοσο εντονο που ειμαι σιγουρος για την ασφαλεια στο αστρικο πεδιο.
Λογο της πολυπλοκοτητας του ειναι δυσκολο να το περιγραψω η να βρω απο που ξεκιναει.Μονο οποιος το εχει νιωσει μπορει να το καταλαβει.
Θα ηθελα οποιος εχει νιωσει κατι παρομοιο να το πει μηπως μπορεσουμε να το αναπτυξουμε λιγο και αυτο.
min ksexnas oti kai se alles periptwseis exoume tetoia sinaisthimata: se merikes periptwseis pou sxetizontai me Ouija boards (auta ta pragmata pou kaloune pneumata, 100% epikinduna, plirofories sti selida mou) anaferetai ena iremo kai galinio sinaisthima apo ta atoma pou to epixeiroun. To sinaisthima auto proerxetai apo arnitikes dunameis pou prospathoun na kerdisoun tin empistosini mas, me apwtero skopo na tous dwsoume tin eukairia na perasoun sto diko mas kosmo.
den lew oti swnei kai kala se exoun valei sto mati, auto pou proteinw einai na prosexeis kathws den mporei na einai kanenas sigouros sxetika me parapsyxologika themata :)
quote:
Φιλε storm εχεις δικιο μεχρι το σημειο που λες οτι αυτο ειναι αδυνατο.
Με λιγη εξασκηση μπορεις ενω βλεπεις ονειρο, να "ξυπνησεις" στο ονειρο σου, δηλαδη να συνειδητοποιησεις οτι βλεπεις ονειρο,και το κυριοτερο απο ολα ειναι οτι μπορεις να αλλαξεις την πλοκη του ονειρου.
Μπορεις να επιλεξεις ακριβως τι ονειρο θα δεις.
Ειναι αυτο που πολυ σωστα περιγραφει ο thoth "συνειδητο ονειρεμα".
Ειναι μια εμπειρια πολυ κοντινη με την αστρικη προβολη.Τοσο κοντινη που πολλες φορες δεν ξερεις πια απο τις δυο εμπειριες βιωσες.
Επισης μπορεις να ξεκινησεις με συνειδητο ονειρεμα και να το αφησεις να εξελιχθει σε αστρικο ταξιδι.
Auto gia tin akriveia onomazetai diauges oneiro (lucid dream), kai exeis 100% elegxo tou oneirou. Na tonisw oti den einai to idio pragma me to concious dream (suneidito oneiro) kata to opoio katalavaineis oti oneirevesai, alla den mporeis na elegxeis to oneiro sou, para mono tis prakseis sou.
Never wanted to see...
I've wasted my time
'till time wasted me...
Οσο για το συναισθημα που λες δεν ειναι σε καμμια περιπτωση το ιδιο.
(παλιοτερα ειχα δοκιμασει και επικληση πνευματων. Το κολπο με το ποτηρι εαν το εχεις ακουσει.Ειναι το ιδιο ακριβως με τον πινακα Ouija)
Καλο ειναι να προσεχουμε και δεν λεω οτι δεν υπαρχουν κινδυνοι οι καποιες οντοτητες που θελουν να μας βλαψουν.
Ομως ισως να υπερβαλουμε λιγο.
Αστρικη προβολη παθαινουν σχεδον ολοι οι ανθρωποι τα περισοτερα βραδια.Μονο που δεν εχουν συνειδητοποιση αρα και ελενχο των πραγματων.
Για να ερθουμε αντιμετωποι με καποιες οντοτητες χρειαζεται να ειμαστε αρκετα προχωρημενοι.Αυτες οι οντοτητες κατοικουν σε λεπτοτερα στρωματα και για να φτασουμε εκει πρεπει να εχουμε εμπειρια πολλων χρονων.Οταν φτασουμε σε εκεινο το σημειο σημαινει οτι εχουμε και τροπους αντιμετωπισης των διαφορων κινδυνων.
Ενας που εχει για πρωτη φορα μια τετοια εμπειρια,εκ των πραγματων δεν μπορει να ταξιδεψει πολυ μακρια.Σχεδον δεν μπορει να χασει την οπτικη επαφη με το υλικο του σωμα λογο του φοβου.Ποσο μαλλον να ταξιδεψει σε λεπτοφυεστερους κοσμους.Ειναι πρακτικα αδυνατον.
Μεχρι αυτο το σημειο δεν υπαρχουν κινδυνοι.Απο εκει και περα ισως αλλαζουν λιγο τα πραγματα.Παντως ειναι στο χερι μας να αποφυγουμε τους κινδυνους εστω και εαν δεν τους γνωριζουμε.Οτι και να γινει εχουμε την επιλογη της αμεσης επιστροφης.Και αυτο δεν το λεω εγω.
Το λενε ολοι μα ολοι οι μελετητες του θεματος.(monroe, besand ,yram,denning)
quote:
Και κοιτα τωρα που θα πας στον πνευματικό σου να σε βάλει κάτω απο το πετραχήλι , πρόσεξε μη σηκώσει και το ράσο !!!!!!!!
Ετσι κι αλλιώς για πόρνη σε εχει .
Δεν ειναι κακκο να διατηρουμε ενα επιπεδο συζητησης
quote:
ΣΕΡΑΠΙΣ, ξεκόλα ρε συ με το PANPAM, εντάξει κι εμένα μου τη δίνει στα νεύρα με το μπλαζέ της κλασικής βλαχογκόμενας που εσωτερίκιάζεται στα φορούμια και έχει απλικέσιο στο κουνιστό.....Γράφτους κανονικά και μη χαλάς τη ζαχαρένια σου, έτσι κι' αλλιώς για γέλια είναι οι γελοίοι.
Ξεκόλα σου λέω με τα ζωάκια.....
The truth of Ninja will prevail.
Η αλήθεια των Νίτζα θα θριαμβεύσει.
Εσύ όλο λες πως μας γράφεις αλλά ασχολείσαι μαζί μας. Το ίδιο και οι πιθηκομούρηδες φίλοι σου.
Βρε θεματοθέτη, αν έχεις την καλοσύνη, κι επειδής πολλά πουλάκια κελαηδάνε Ιούλιο μήνα, πες μου. Είμαι πολύ σκατοχαραχτήρας αν ξεκινήσω να σε αποκαλώ Χρίστο Ελ, ή Killuminati? Για to know us better καταστάσεις το λέω...
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
ΣΕΡΑΠΙΣ, ξεκόλα ρε συ με το PANPAM, εντάξει κι εμένα μου τη δίνει στα νεύρα με το μπλαζέ της κλασικής βλαχογκόμενας που εσωτερίκιάζεται στα φορούμια και έχει απλικέσιο στο κουνιστό.....Γράφτους κανονικά και μη χαλάς τη ζαχαρένια σου, έτσι κι' αλλιώς για γέλια είναι οι γελοίοι.
Ξεκόλα σου λέω με τα ζωάκια.....
Δίκιο έχεις ..
.
Ο λατρεύων τους θεούς λατρεύει τον θεόν
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη
Αν εξαιρέσω απ'όλο το esoterica τον Gnostic Student, όλοι οι άλλοι παγανιστές και άθεοι είστε για κλάματα.
Panpam μην ασχολείσαι πλέον με τους γλοιώδεις σκατοχαρακτήρες.
quote:
Φτου σας, σας ζηλεύω. Θέλω να γίνω και εγώ νεοπαγανιστής.
Ευχαρίστως να σε δεχτούμε στην μεγάλη μας οικογένεια
Πρώτα όμως θα πρέπει να διαβάσεις , γιατί οι εξετάσεις που θα σου βάλουμε για να δούμε αν είσαι ικανός θα είναι δύσκολες και απαιτητικές.
Προς το παρόν είσαι μονο ενας νεοαυνανιστής.
.
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη
quote:
Η απάντηση στους εχθρούς της Βίβλου που χρονολογούν τον Δανιήλ τον 2ο αιώνα π.Χhttp://www.tektonics.org/guest/danielblast.html
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά δε ντρέπεσαι
Εσυ , ορθόδοξος χριστιανός και να μας βάζεις εδωπερα τεκτονικές ιστοσελίδες
Θα σε κάψει ο Θεός και η ψυχή σου θα καίγεται στα καμίνια της κόλασης για ολη την αιωνιότητα ![]()
.
quote:
μην ασχολείσαι πλέον με τους γλοιώδεις σκατοχαρακτήρες.
Αγαπητέ Χρήστο Βλακο Ελ.
Βασικά δεν έχω όρεξη να ασχολούμαι με κουράδες του είδους σου, αλλά απόψε θα κάνω μια εξαίρεση, λόγω φοβερής ευδιαθεσίας.
Ήθελα να σου πω, οτι όταν βγάλεις το μπεμπιλίνο που φοράς και αποφασίσεις να γίνεις άντρας, θα χαρώ πολύ να σου δώσω την απαραίτητη σημασία, μέχρι τότε απλά θα γελάω μαζί σου και με το ελεϊνό και τρισάθλιο κατάντημά σου.
Γιατί αν είχες έστω και τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια, θα περίμενες την επανενεργοποίηση του σκατένιου σου λογαριασμού.
Αλλά τέτοιος ξεφτύλας που είσαι, όχι μόνο δε σέβεσαι τα υπόλοιπα μέλη που συνεχώς βρίζεις και απειλείς, αλλά δεν σέβεσαι ούτε και τη Δ.Ο. η οποία απαξιεί πλέον να σε απενεργοποιήσει λόγω οίκτου προς την εγκεφαλική σου δυσλειτουργεία φουκαραδάκι της δεκάρας.
Δεν ξέρω τι δύναμη νομίζεις οτι έχεις σ' αυτή τη σύντομη ζωή που όλοι ζούμε, αλλά έχε υπ' όψιν σου οτι μπορείς ακόμη να κουραδιάζεις επειδή σε άφησε ο οίκτος και μόνον ο οίκτος των ανθρώπων, ο οποίος όμως έχει και όρια τα οποία ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ, ΔΕΝ θες να τα ξεπεράσεις και να δεις τι υπάρχει πίσω απο την κόκκινη πορτούλα.....
Πήγαινε τώρα κάνε καμιά γαργάρα και κόψε αυτό το ψευτο τραμπούκινο γιατί το μόνο που θα κερδίσεις, είναι αυτό που πάντα θα ήθελες να σε προσπερνάει.....
Δεν ξέρω αν ο σακατεμένος εγκέφαλός σου αντιλαμβάνεται αυτά που σου είπα, σε κάθε περίπτωση, είναι πρόβλημά σου.
Πολύ ευγενικά και με υπομονή.
Και μην ακούσω πως κάνετε υπομονή με εμένα. Εγώ κάνω υπομονή όταν πρέπει να ανεχτώ τέτοιες συμπεριφορές χωρίς να βρίσω. Για περίεργο λόγο κάνετε την εμφάνισή σας όταν απαντάμε στις βρισιές και όχι όταν τις δεχόμαστε. Και μάλιστα δεν έχετε ούτε την στοιχειώδη ευγένεια να πείτε πως μου απενεργοποιήσατε τον προηγούμενο λογαριασμό μου, ενώ εγώ δεν ήξερα γιατί δεν μπορούσα να συνδεθώ.
Αν δεν απενεργοποιήσετε το λογαριασμό αυτού του τραμπούκου, θα γίνει το αυτονόητο.
Και επίσης περιμένω να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό του Σέραπις μετά από αυτά που έχει γράψει σε εμένα και την Panpam.
Edited by - Maradona kicks heads on 09/07/2014 08:40:01