ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο7!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο7!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PREDATOR91 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/5
03/12/2013, 13:41:20
quote:
ΤΟΥΤΟΣ Ο ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΑΙΡΑ ΜΕ ΤΟΞΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ...

ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΓΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΝΟΕΒΡΙΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ , ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ...

Ο σοφός Νομοθέτης έχει φροντίσει και για τέτοιες περιπτώσεις,
ποινικοποιώντας, ως αδίκημα, τη διασπορά ψευδών ειδήσεων με το άρθρο 187 του ΠΚ

Άρθρο 187
Διασπορά ψευδών ειδήσεων
1. Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή όποιος διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις με αποτέλεσμα να προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων, που αναγκάζονται έτσι να προβούν σε μη προγραμματισμένες πράξεις ή σε ματαίωσή τους, με κίνδυνο να προκληθεί ζημία στην οικονομία, στον τουρισμό ή στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή να διαταραχθούν οι διεθνείς της σχέσεις,
τιμωρείται με φυλάκιση ως τρία έτη ή χρηματική ποινή.

Γενικότερα ΜΥΘΗΡΑ, είναι άξια απορίας η εμμονή σου με τα φυσικά φαινόμενα,
στην προσπάθεια σου να μας "πείσεις" για τις ανυπόστατες θεωρίες σου, συνομοσιολογείς επι παντός επιστητού,
απο ένα μετέωρο, ως... τον Χειμώνα

not asked to learn how deep the secrets ... there are no
03/12/2013, 14:22:08
Και τους...Αποστάτες Αιθήρ!!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

CravenΜέλος
03/12/2013, 15:49:35
Αυτό είναι το μεγαλύτερο μου πρόβλημα δυστυχώς εδώ μέσα και ο λόγος που τελικά δεν παίρνω μέρος στις περισσότερες συζητήσεις απλά συνεχώς διαβάζω.. η υπερβολή ανθρώπων που χωρίς να μπορούν να γνωρίζουν σίγουρα (εκτός αν έχουν κάποια μαγική γυάλινη σφαίρα ή αν ο Σνόουντεν είναι γατάκι μπροστά τους), λένε ότι μπορείς να φανταστείς. Πολλές φορές δε αυτές οι υπερβολές λέγονται για πράγματα ΟΝΤΩΣ περίεργα και ύποπτα για πολλούς από εμάς αλλά με μια γραφικότητα και υπερβολή που πλέον διακωμωδούνται.
Το αποτέλεσμα είναι δυστυχώς όταν πάει να γίνει η οποιαδήποτε σοβαρή προσέγγιση από εκεί και πέρα σε κάτι απ όλα αυτά, στο μυαλό όλων έχει παραμείνει η γραφικότητα αυτή και αυτόματα και εσύ που τυχόν θα ξεκινήσεις μια τέτοια συζήτηση κατατάσσεσαι στους γραφικούς. Ακόμα χειρότερα άνθρωποι που σκέπτονταν ένα θέμα βλέποντας το βορά σε όλη αυτή την γραφικότητα ασυναίσθητα το απομακρύνουν απ το μυαλό τους για να αποστασιοποιηθούν.
Παράδειγμα τα chemtrails και εμένα μου φαίνονται περίεργα, έχω εξετάσει την λογική τους εξήγηση και δεν με έχει πείσει. Το ότι βρέχει σχεδόν όποτε υπάρχει μια μεγάλη συγκέντρωση-απεργία και εμένα μου φαίνεται περίεργο... αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω κάτι παραπάνω απ αυτή την υποψία μου παρά μόνο να το συζητήσω με καλή διάθεση. Δεν μπορώ όμως να τα συζητήσω γιατί κάποιοι έχουν βγει χωρίς να γνωρίζουν και έχουν πει το μακρύ τους και το κοντό τους για όλα αυτά και αυτόματα και μόνο η αναφορά σε κάτι που σου φαίνεται περίεργο και δεν βρίσκεις εξήγηση θα σε κατατάξει μαζί τους.
Αν βγω λοιπόν και πω με σιγουριά για κάτι τι ακριβώς κρύβεται από πίσω χωρίς να γνωρίζω δίκαια θα είμαι γραφικός. Αν άλλοι έκαναν γραφικό ένα θέμα δεν είναι κρίμα να μπαίνουν στο καλούπι όσοι το συζητάνε?
Αν λοιπόν ένα θέμα όπως το ότι ο καιρός έχει τρελαθεί τα τελευταία χρόνια, χωρίς να ξέρουμε ακριβώς γιατί και το μυαλό μας πάει απ την κλιματική αλλαγή μέχρι το haarp και τους ψεκασμούς και δεν ξέρω τι άλλο, εμείς γυρίσουμε και για να επιστήσουμε την προσοχή του απέναντι, αρχίσουμε και βάζουμε στην συζήτηση γραφικότητες του στυλ "η γη δεν γυρίζει γύρω απ τον ήλιο πλέον" και για το σχέδιο που ονομάζουμε τάδε (ποιοι "ονομάζουμε"?) και για αποστάτες, τι συζήτηση μπορεί να γίνει ακριβώς? πως μπορώ εγώ να την συνεχίσω σε σοβαρό επίπεδο πχ χωρίς να μπω στην παγίδα της υπερβολής του άλλου και χωρίς να γυρίσει κάποιος χωρίς να φταίει και να πει "α καλά... Μύθηρα και Craven έχετε ξεφύγει τελείως"?

Κοινώς με λίγα λόγια ... κάνετε μεγάλο κακό στις όποιες συζητήσεις όταν νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα και για σοβαρά θέματα που θα μπορούσε να γίνει σοβαρή συζήτηση τα καταστρέφετε στην ουσία.
Και να γνωρίζετε κάτι μερικοί... ο καλύτερος τρόπος να παραμείνει κάτι κρυφό και αδιάφορο είναι να το ξεφτιλίσεις τόσο ώστε κανείς να μην του δίνει πλέον σημασία. Μάλλον αρκετοί παίζετε το ακριβώς ανάποδο παιχνίδι λοιπόν απ αυτό που διατείνεστε ότι θέλετε να καταφέρετε.

Υ.Γ. Με τον όρο γραφικότητα ΔΕΝ εννοώ ψέμα. Αν κάτι δεν το γνωρίζεις δεν μπορεί να είναι σίγουρα ψέμα. Δεν μπορεί όμως να είναι σίγουρα και αλήθεια και όταν επιμένουμε για κάτι ΧΩΡΙΣ να έχουμε καμιά δυνατότητα να γνωρίζουμε γιαυτό χρησιμοποιώντας άκρατη και ανυπόστατη υπερβολή, αυτό για εμένα είναι γραφικότητα.

04/12/2013, 09:12:11
quote:
Αυτό είναι το μεγαλύτερο μου πρόβλημα δυστυχώς εδώ μέσα και ο λόγος που τελικά δεν παίρνω μέρος στις περισσότερες συζητήσεις απλά συνεχώς διαβάζω..

Οταν καποιος εχει, η νομιζει πως εχει κατι σημαντικο να πει ,το εκφραζει και ας ειναι και μονος του

Αν παλι καποιος εχει αναστολες για το αν θα πρεπει να συζητησει η οχι αυτο ειναι κατι αλλο

Δεν μπορει ομως να χρεωνει αλλους, η να κανει τον χωροφυλακα στις ιδεες των αλλων, για το οτι δεν το κανει

Μονο και μονο επειδη διαφωνει με τις αποψεις, με το στυλ ,η την τακτικη του καθενος

Και ολο αυτο βεβαια ασχετο εαν οι αποψεις σου με βρισκουν συμφωνο η οχι

Φιλικα!!!

Edited by - xristosxatz on 04/12/2013 09:27:40

04/12/2013, 09:49:52
quote:

quote:
Αυτό είναι το μεγαλύτερο μου πρόβλημα δυστυχώς εδώ μέσα και ο λόγος που τελικά δεν παίρνω μέρος στις περισσότερες συζητήσεις απλά συνεχώς διαβάζω..

Οταν καποιος εχει, η νομιζει πως εχει κατι σημαντικο να πει ,το εκφραζει και ας ειναι και μονος του...

Αν όμως θέλει να επικοινωνήσει αυτό που έχει να πει - το "σημαντικό" - καλό είναι
1. να χρησιμοποιήσει την κοινά αποδεκτή 'γλώσσα' (μπορώ όσα λέω εδώ να τα βάλω σε 'κώδικα' με γαυγίσματα, αλλά τότε ούτε τα σκυλιά δεν θα το καταλάβουν... αν λοιπόν μιλώ για να γίνω κατανοητός θα πρέπει να μιλώ κατανοητά!)
2. να είναι συγκροτημένο αυτό που λέει - εσωτερικά (χωρίς αντιφάσεις) και εξωτερικά (ανταποκρινόμενο στα γεγονότα) - δυστυχώς μια διατύπωση περί "τεχνητών χειμώνων" το Δεκέμβριο πάσχει και στα δύο - κατά τον ορθό λόγο η "μαγκιά" είναι να φέρεις τεχνητό χειμώνα τον Αύγουστο... όχι όταν είναι να έρθει έτσι κι αλλιώς.

04/12/2013, 10:20:08
quote:
δυστυχώς μια διατύπωση περί "τεχνητών χειμώνων" το Δεκέμβριο πάσχει και στα δύο - κατά τον ορθό λόγο η "μαγκιά" είναι να φέρεις τεχνητό χειμώνα τον Αύγουστο... όχι όταν είναι να έρθει έτσι κι αλλιώς.

Γενικα η πρακτικη που εγω ακολουθω στην ζωη μου εχει ως εξης

Εαν κατι δεν μπορω να αποφανθω αν ειναι σωστο η λαθος ,δεν το αποριπτω αλλα περιμενω ανοικτος για απαντηση

Τωρα οσο για το συγκεκριμενο ,νομιζω πως ολοι, η οι περισσοτεροι που εκφραζουμε την γνωμη μας εδω περα , εχουμε καταλαβει η εχουμε υποψιαστει οτι , τιποτα πια δεν ειναι πια δεδομενο ,σταθερο και οτι παιζουν ολα τα σεναρια !!!

Ξαναλεω βεβαια οτι δεν δεχομαστε τιποτα χωρις προηγουμενα να υπαρχουν αποδειξεις για αυτο

04/12/2013, 10:54:27
quote:

quote:
δυστυχώς μια διατύπωση περί "τεχνητών χειμώνων" το Δεκέμβριο πάσχει και στα δύο - κατά τον ορθό λόγο η "μαγκιά" είναι να φέρεις τεχνητό χειμώνα τον Αύγουστο... όχι όταν είναι να έρθει έτσι κι αλλιώς.

Γενικα η πρακτικη που εγω ακολουθω στην ζωη μου εχει ως εξης

Εαν κατι δεν μπορω να αποφανθω αν ειναι σωστο η λαθος ,δεν το αποριπτω αλλα περιμενω ανοικτος για απαντηση

Τωρα οσο για το συγκεκριμενο ,νομιζω πως ολοι, η οι περισσοτεροι που εκφραζουμε την γνωμη μας εδω περα , εχουμε καταλαβει η εχουμε υποψιαστει οτι , τιποτα πια δεν ειναι πια δεδομενο ,σταθερο και οτι παιζουν ολα τα σεναρια !!!

Ξαναλεω βεβαια οτι δεν δεχομαστε τιποτα χωρις προηγουμενα να υπαρχουν αποδειξεις για αυτο

Ακριβώς! Και απόδειξη τεχνολογίας πρόκλησής χειμώνα έχουμε όταν δούμε χειμώνα τον Αύγουστο, η κακοκαιρία το Δεκέμβριο δεν αποδεικνύει τίποτα. Πρέπει δηλαδή και τις "υποψίες" να τις υποψιαζόμαστε και να ζητάμε απόδειξη (αν προβάλονται έτσι ώστε να τη ζητούν!)

CravenΜέλος
04/12/2013, 19:59:26
quote:

Δεν μπορει ομως να χρεωνει αλλους, η να κανει τον χωροφυλακα στις ιδεες των αλλων, για το οτι δεν το κανει

Εσύ απ όσα έγραψα αυτό κατάλαβες? αν ναι τότε reset και retry γιατί είσαι το ΛΙΓΟΤΕΡΟ άκυρος..

04/12/2013, 20:11:26
quote:

quote:
ΤΟΥΤΟΣ Ο ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΑΙΡΑ ΜΕ ΤΟΞΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ...

ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΓΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΝΟΕΒΡΙΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ , ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ...

Ο σοφός Νομοθέτης έχει φροντίσει και για τέτοιες περιπτώσεις,
ποινικοποιώντας, ως αδίκημα, τη διασπορά ψευδών ειδήσεων με το άρθρο 187 του ΠΚ

Άρθρο 187
Διασπορά ψευδών ειδήσεων
1. Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή όποιος διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις με αποτέλεσμα να προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων, που αναγκάζονται έτσι να προβούν σε μη προγραμματισμένες πράξεις ή σε ματαίωσή τους, με κίνδυνο να προκληθεί ζημία στην οικονομία, στον τουρισμό ή στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή να διαταραχθούν οι διεθνείς της σχέσεις,
τιμωρείται με φυλάκιση ως τρία έτη ή χρηματική ποινή.

Γενικότερα ΜΥΘΗΡΑ, είναι άξια απορίας η εμμονή σου με τα φυσικά φαινόμενα,
στην προσπάθεια σου να μας "πείσεις" για τις ανυπόστατες θεωρίες σου, συνομοσιολογείς επι παντός επιστητού,
απο ένα μετέωρο, ως... τον Χειμώνα

σχολιο 17

..αχχχ θα ηταν ευχης εργο να με μηνυε το κρατος για ψευδοπληροφορηση ...θα μου κοστιζε δε λεω .. αλλα στο κρατος θα κοστιζε πολυ περισσοτερο μια τεΤοια μηνυση γιατι αυτο αμεσως θα προσεδιδε στο θεμα σκανδαλωδεις διαστασεις και θα πονηρευε τους περισσοτερους ..ανθρωπους ...αχ παντα ονειρευομουν μια τετοια δικη ...οπου θα μου δινοταν ευκαιρεια με τα δικα μου επιχειρηματα να θεσω το ζητημα πχ του τεχνητου χειμωνα και της οικολογικης δηλητηριασης ...αλλα που τετοια τυχη !!!!!!!!!!!ΕΙΜΑΙ ΣΚΑΡΙ ΓΕΝΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΤΥΣΙΜΟ ... ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΥΓΗ ΑΠ ΤΟΥΣ ΜΑΖΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,,,,ΧΜ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΘΑ ΑΝΗΚΑ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΑΚΩΝ !!!!!!!!!!ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΗ ΗΤΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ...ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ....

==========================================
ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 04/12/2013 20:21:00

04/12/2013, 20:26:15
ΚΑΤΑΔΕΙΔΙΣ 1

...παιδια αφηστε τις γκρινιες και κοιταχτε την ουσια οσων καταδεικνυουμε ...ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΙΩΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟΣΙΩΠΗΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ ...ΠΟΛΕΜΙΕΤΑΙ ΑΣΥΔΩΤΑ ΚΙ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ ΚΙ ΕΡΗΜΗΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΣ ΠΕΔΙΑ ...

..ΓΙΑ ΤΙΣ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΟΚΙΜΗΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΥΡΑΥΛΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ S-300....ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΞΑΔΕΡΦΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΥΡΑΥΛΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΤΡΙΟΤ...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ,,, ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΤΡΕΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ,,, ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΤΟΙΚΗ ΒΑΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΒΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ....

ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ ΔΟΣΗ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΗΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΥΜΑΤΑ ΚΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΘΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΡΗ ΔΡΑΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΩΝ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ....

ΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣΗ ΧΗΜΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ...ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΜΑΣ !!!!!!!!!
===================================================

http://limitofadvance.wordpress.com/2013/10/09/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%87%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7/

Αναζητείται κινούμενος στόχος για την πρώτη εκπαιδευτική δοκιμή των S-300 στην Κρήτη
Posted on 9 Οκτωβρίου 2013 by Δούκας Γαϊτατζής

Στα τέλη Νοεμβρίου ή στις αρχές Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εκπαιδευτική βολή από τις ελληνικές συστοιχίες των αντιαεροπορικών τύπου S-300.

Οι S300 είναι οι μοναδικές συστοιχίες αυτού του τύπου που βρίσκονται στην κατοχή μιας δυτικής χώρας. Φωτογραφία απο την επίσκεψη του Αρχηγού ΑΤΑ στην 126 ΣΜ την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013. (Φωτ: ΓΕΑ)

Η ακριβής ημερομηνία θα εξαρτηθεί από την ολοκλήρωση του εν εξελίξει διαγωνισμού της Πολεμικής Αεροπορίας για την αγορά του απαραίτητου κινούμενου στόχου.

Η δοκιμή θα πραγματοποιηθεί στο πεδίο βολής Κρήτης στο Ακρωτήρι και αναμένεται να συγκεντρώσει διεθνές ενδιαφέρον, καθώς οι ελληνικές συστοιχίες S-300 είναι οι μοναδικές αυτού του τύπου που βρίσκονται στην κατοχή μιας δυτικής χώρας.

Η ιστορία των ρωσικής κατασκευής S-300 που θεωρούνται και από το ΓΕΕΘΑ ένα πολύ ισχυρό αντιαεροπορικό όπλο -ίσως το καλύτερο στον κόσμο- ξεκίνησε το 1997, όταν τους παρήγγειλε -στο πλαίσιο του δόγματος του ενιαίου αμυντικού χώρου Ελλάδας-Κύπρου- η τότε κυπριακή κυβέρνηση Κληρίδη, έναντι 250 εκατ. δολαρίων. Η δημοσιοποίηση της παραγγελίας αυτής συνοδεύτηκε από ισχυρές πιέσεις από τους Δυτικούς προς τη Λευκωσία και απειλές της Τουρκίας και τελικά, το 1998, οι συστοιχίες S-300 δεν παραδόθηκαν στην Κύπρο, αλλά στην Κρήτη, όπου και αποθηκεύτηκαν για τα πολλά επόμενα χρόνια. Τυπικά η Ελλάδα απέκτησε την ιδιοκτησία των συστοιχιών S-300 το 2007.

Η διαδικασία επανενεργοποίησης των S-300 ξεκίνησε τους τελευταίους 15 μήνες από τον ΑΓΕΕΘΑ Μ. Κωσταράκο. Καθώς τόσο στο σύστημα όσο και στα βλήματα δεν είχε γίνει καμία δοκιμή, χρειάστηκε να έρθουν Ρώσοι τεχνικοί στην Ελλάδα για να πιστοποιήσουν το αξιόμαχο των S-300. Αυτή η διαδικασία ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2013. Ταυτόχρονα, οι τεχνικοί επιθεώρησαν και επικαιροποίησαν και την ετοιμότητα των βλημάτων.

Το σύστημα Κ/Β S-300 PMU1 είναι κινητό πυραυλικό αντιαεροπορικό σύστημα, σχεδιασμένο να παρέχει κάλυψη στρατευμάτων και ζωτικών εγκαταστάσεων, από αεροπορικές απειλές προερχόμενες από οποινδήποτε τύπο αεροδυναμικού στόχου, καθώς και από βαλλιστικούς ή τακτικού πεδίου μάχης πυραύλους. Φωτογραφία απο την επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στην 126 Σμηναρχία Μάχης (ΣΜ) την Πέμπτη 19 Απριλίου 2012. (Φωτογραφία: ΓΕΕΘΑ)

Το μόνο που απομένει είναι να καταλήξει ο διαγωνισμός για την αγορά του ιπτάμενου στόχου, που στην ουσία θα είναι ένα τηλεκατευθυνόμενο αεροπλάνο με δυνατότητα ελιγμών ώστε να μπορεί να αποφύγει το χτύπημα. Το ζητούμενο είναι να δοκιμαστεί όσο το δυνατόν σε πιο πραγματικές συνθήκες και από μεγάλη απόσταση το αντιαεροπορικό σύστημα S-300, ώστε να επιβεβαιωθούν οι δυνατότητές του. Η ολοκλήρωση της διαδικασίας προμήθειας του στόχου είναι σύμφωνα με κύκλους του Πενταγώνου θέμα λίγων εβδομάδων.

ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 04/12/2013 20:28:52

04/12/2013, 20:41:42
Γιατι δεν δοκιμάζεις να τους κάνεις εσυ μήνυση?
και μάλιστα ασφαλιστικά μέτρα, να τους ακυρώσεις την άσκηση
και να μάθει ο κόσμος οτι θα τους ρίξουν πυρηνικά
δυο σε ενα!
Ενα κοράκι που σέβεται την αποστολή του έτσι πρέπει να κάνει.