- Είχατε ποτέ μια Περίεργη Αίσθηση;;; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Ενδιαφέρον θέμα. ..μου εχει συμβεί αρκετες φορες και απώλεια χρονου και χωρου...καποιες καταστάσεις που δεν θυμαμαι ειναι λες και εχω καποια κενα μνήμης. Και γενικα παράξενα πραγματα μου συμβαίνουν χρόνια αλλα δν ξερω που να ψαξω η δεν θελω να ψαξω...
Αγαπητή Γιωτα123, εάν οι καταστάσεις που αναφέρεις είναι αρνητικές ή και τραυματικές μήπως έχεις προσπαθήσει η ίδια να τις απωθήσεις ούτως ώστε να μην τις θυμάσαι και βιώνεις τυχόν αρνητικά συναισθήματα που συνδέονται με αυτές;
Σε ρωτάω ορμώμενος από το σημείο του μηνύματός σου που υπογράμμισα το οποίο με κάνει να καταλάβω ότι ίσως να υπάρχει αυτή η πιθανότητα. ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Συγνώμη σε αυτα που εγραψα παραπάνω αναφέρομαι στους Heretic και Dying_Incubus ο ΝΙΚΟΜΑΧΟς δν εχω ιδεα γτ πραγμα μιλάει. ..
Τα κενά που αναφέρεις στην μνήμη σου, θα μπορούσε να ήταν από απαγωγές, που κάνουν μερικοί εξωγήϊνοι, συμφωνσ με μαρτυρίες.
http://www.newsbeast.gr/weekend/arthro/751221/oi-anatrihiastikoteres-exogiines-apagoges
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/03/david-m-jacobs.html
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Συνήθως το θυμόμαστε αλλά αυτό μπορεί να μην συμβαίνει και πάντα.
Όσον αφορά τα όνειρα που αναφέρεις, προσωπικά δεν πιστεύω ότι κάποια όνειρα μπορούν να μας δείξουν τα μελλούμενα κι ο λαός μας έχει αρκετές ερμηνείες για διάφορα πράγματα που ονειρευόμαστε.
Ακόμη κι αν τύχει, όμως, να επαληθευθεί ένα όνειρο την επόμενη ή μετά από λίγες ημέρες, πόσα άλλα όνειρα υπάρχουν τα οποία δεν επαληθεύονται ποτέ;
Όσον αφορά το περιστατικό που αναφέρεις με τον πατέρα σου, μπορεί απλώς να μην έδωσες προσοχή όταν σου μίλησε την πρώτη φορά.
Νομίζω ότι αυτό το έχουμε κάνει λίγο - πολύ οι περισσότεροι άνθρωποι, ειδικά όταν μας λένε κάτι που δεν μας ενδιαφέρει και πάρα πολύ. ![]()

In anticipation of my resurrection...
Αθήνα- Μετά το τζαμί οι μουσουλμάνοι θα αποκτήσουν και το δικό τους νεκροταφείο στην Αττική. Την απόφαση έλαβαν χθες από κοινού κυβέρνηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ειδικό αυτό νεκροταφείο θα δημιουργηθεί στο Σχιστό, σε έκταση δίπλα στο διαδημοτικό νεκροταφείο που εξυπηρετεί τους δήμους της Δυτικής Αττικής, κοντά στο χώρο της πρώην χωματερής που έχει αναπλαστεί εδώ και μια δεκαετία.
Οι υφυπουργοί Εσωτερικών κ. Αθανάσιος Νάκος, Εξωτερικών κ. Θεόδωρος Κασσίμης μαζί με τον πρόεδρο της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής, δήμαρχο Αιγάλεω κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο, έλαβαν τη συγκεκριμένη απόφαση καθώς υπήρχαν πιέσεις από μουσουλμανικές οργανώσεις και χώρες. Να σημειωθεί ότι σήμερα στην Ελλάδα οι πιστοί του Ισλάμ θάβονται στο ειδικό νεκροταφείο Κομοτηνής. Προτού κυβέρνηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση πάρουν αυτή την απόφαση είχαν σκεφτεί τη δημιουργία τέτοιου κοιμητηρίου μέσα στο Β’ νεκροταφείο Αθήνας, το οποίο είναι αχανές και εκεί ήδη υπάρχουν χώροι που εξυπηρετούν τις ανάγκες των Εβραίων και των Ρωμαιοκαθολικών.
Ωστόσο αυτή η σκέψη δεν προχώρησε καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μουσουλμανικές οργανώσεις και χώρες ζητούσαν αποκλειστικά δικό τους χώρο για να θάβουν τους νεκρούς τους. Άλλωστε και για την περίπτωση του τζαμιού, που, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα κατασκευαστεί στον Ελαιώνα, οι φορείς που εκπροσωπούν το Ισλάμ συμφωνούσαν με την κυβερνητική πρόταση για την κατασκευή του σε χώρο σχετικά απομονωμένο, μακριά από μεγάλους οικιστικούς ιστούς αλλά με εύκολη πρόσβαση. Από τη στιγμή που ελήφθη η απόφαση το έργο αναμένεται να δημοπρατηθεί εντός του χρόνου ώστε μέσα στο 2009 οι μουσουλμάνοι της Αττικής αλλά και των γύρω περιοχών να έχουν το δικό τους κοιμητήριο. Σε ότι αφορά στη χρηματοδότηση του έργου δεν αποκλείεται να γίνει με κεφάλαια προερχόμενα από μουσουλμανικές χώρες και οργανώσεις.
Και αυτό γιατί το όλο έργο δεν έχει ενταχθεί σε κανένα κοινοτικό πακέτο ή στο πρόγραμμα δημοσίων έργων. Επιπλέον οι δήμαρχοι της Δυτικής Αττικής δεν έχουν τα κονδύλια για να κατασκευάσουν ένα τέτοιο νεκροταφείο.
Κατα την γνώμη μου πρέπει και οι μουσουλμάνοι που βρίσκονται στην Αττική να λατρεύουν ελεύθερα την θρησκεία τους, και να υπάρχουν γι'αυτούς οι αντίστοιχοι τόποι λατρείας.
quote:
snoopy
Κατα την γνώμη μου πρέπει και οι μουσουλμάνοι που βρίσκονται στην Αττική να λατρεύουν ελεύθερα την θρησκεία τους, και να υπάρχουν γι'αυτούς οι αντίστοιχοι τόποι λατρείας.
Σύμφωνοι, καμία αντίρρηση. Το κράτος είναι υποχρεωμένο να προσφέρει όλες εκείνες τις διευκολύνσεις προς όλους να λατρεύουν τη θρησκεία τους. Αλλά, χωριστό νεκροταφείο; Γιατί;
Τα νεκροταφεία δεν ανήκουν στην εκκλησία. Ανήκουν στους Ο.Τ.Α. και εκεί θάβονται οι νεκροί με γνώμονα την περιοχή που μένουν, όχι το θρήσκευμα στο οποίο ανήκουν.
Αμα για κάθε θρησκεία έχουμε κι από ένα-δυο χωριστά νεκροταφεία... ζήτω που καήκαμε. Θα έλεγε κανείς ότι τόσο πολύ μισιούνται οι οπαδοί των διαφόρων θρησκειών στην Ελλάδα που ούτε πεθαμένοι δεν μπορούν να κάνουν μαζί...

macedon
quote:
Αμα για κάθε θρησκεία έχουμε κι από ένα-δυο χωριστά νεκροταφεία... ζήτω που καήκαμε. Θα έλεγε κανείς ότι τόσο πολύ μισιούνται οι οπαδοί των διαφόρων θρησκειών στην Ελλάδα που ούτε πεθαμένοι δεν μπορούν να κάνουν μαζί...
Αν πρόσεξες το κείμενο που παρέθεσε ο snoopy, αναφέρει ότι "είχαν σκεφτεί τη δημιουργία τέτοιου κοιμητηρίου μέσα στο Β’ νεκροταφείο Αθήνας, το οποίο είναι αχανές και εκεί ήδη υπάρχουν χώροι που εξυπηρετούν τις ανάγκες των Εβραίων και των Ρωμαιοκαθολικών. ". Υπάρχει διάκριση ακόμα και μεταξύ των χριστιανών !!!
Δεν ξέρω κατά πόσο θα ήθελα ένα τζαμί στην περιοχή μου, ειδικά λαμβάνοντας υπόψιν την καταπίεση που ασκείται στις μουσουλμανικές χώρες στις διαφορετικές θρησκείες. Από την άλλη όμως δεν το χωράει ο νους μου το σκηνικό που μου περιέγρσψε συνάδελφος από την γειτονιά του, όπου την σωρό ενός μουσουλμάνου παιδιού την "φορτώσανε" στην καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου γιατί δεν υπήρχε άλλος τρόπος μετακίνησής της.... Δεν το χωράει ο νους σου τέτοιο θέαμα στην Αθήνα του 2009.....
quote:
macedon:Σύμφωνοι, καμία αντίρρηση. Το κράτος είναι υποχρεωμένο να προσφέρει όλες εκείνες τις διευκολύνσεις προς όλους να λατρεύουν τη θρησκεία τους. Αλλά, χωριστό νεκροταφείο; Γιατί;
Είναι απαραίτητο να είναι χωριστό γιατί όταν βρίσκονται μαζί και έχουμε συνάντηση σε καθημερινή βάση φανατικών και απο τις δύο πλευρές θα υπάρχουν συνέχεια επεισόδια.
Εννοείται οτι οι χριστιανοί είναι φιλήσυχοι δέν ενοχλούνται απο την παρουσία μουσουλμάνων αλλά υπάρχουν μουσουλμάνοι ακόμα φανατικοί.
Edited by - snoopy on 12/06/2009 15:55:51
Μπορεί ο μουσουλμάνος να βάλει πάνω στον τάφο του την ημισέληνο, ο χριστιανός το σταυρό του, ο εβραίος το αστέρι του, ο Παοκτσής το δικέφαλο και πάει λέγοντας.
Τώρα για φιλήσυχους χριστιανούς και φανατικούς μουσουλμάνους, που λέει ο snoopy... ε, εντάξει. Ας μην τρελλαινόμαστε κιόλας.

macedon
quote:
KERRY KING
Δεν ξέρω κατά πόσο θα ήθελα ένα τζαμί στην περιοχή μου, ειδικά λαμβάνοντας υπόψιν την καταπίεση που ασκείται στις μουσουλμανικές χώρες στις διαφορετικές θρησκείες.
Εδώ θα συμφωνήσω, ας μάθουν όντως πρώτα οι μουσουλμανικές χώρες τι σημαίνει ανεξιθρησκεία και μετά να "απαιτούν" και τζαμιά!!!
Αν και θεωρώ πως το να "απαιτείς" σε ένα ξένο "σπίτι" είναι παράλογο...
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4
ΑΜΗΝ
quote:
ar_ia
Εδώ θα συμφωνήσω, ας μάθουν όντως πρώτα οι μουσουλμανικές χώρες τι σημαίνει ανεξιθρησκεία και μετά να "απαιτούν" και τζαμιά!!!Αν και θεωρώ πως το να "απαιτείς" σε ένα ξένο "σπίτι" είναι παράλογο...
Κατά την γνώμη μου φίλη ar_ia το πρόβλημα δεν είναι το ότι θα κτισθή το τζαμί . Το πρόβλημα , ή μάλλον τα προβλήματα θα προκύψουν αν παράλληλα με το τέμενος λειτουργήσει και "Κέντρο Ισλαμικών Σπουδών" , και καθώς είμαστε και κράτος οπερέτα , τότε θα αρχίσουν τα παρατράγουδα .

quote:
Το πρόβλημα , ή μάλλον τα προβλήματα θα προκύψουν αν παράλληλα με το τέμενος λειτουργήσει και "Κέντρο Ισλαμικών Σπουδών" , και καθώς είμαστε και κράτος οπερέτα , τότε θα αρχίσουν τα παρατράγουδα .
Κάθε άλλο, ίσα ίσα που θα διασφαλιστεί ότι θα είναι κέντρο ισλαμικών σπουδών και όχι άντρο τουρκικής προπαγάνδας όπως συμβαίνει αυτή την στιγμή στην Θράκη.