ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο4 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο4 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PREDATOR42 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
31/03/2008, 09:16:25
Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!

Βρε PREDATOR, από το Μάϊο περίπου αρχίζει να σκάει ο τζίτζικας στην Αθήνα, σε 2,5 μήνες θα είναι φούρνος εδώ!

Την θερινή ώρα την συνήθισα και μου άρεσε που νύχτωσε πιο αργά, δεν έχω κανένα πρόβλημα.

quote:
Επ τι έγινε εδώ; Άντε ξυπνήστε ώρα για καφεδάκι και γρήγορα για δουλειά, τελικά βαρειά είναι η αλλαγή της ώρας εγώ δυσκολεύτηκα να σηκωθώ

Δυσκολία να σηκωθώ το πρωί έχω πλέον σχεδόν πάντα οπότε η αλλαγή της ώρας δε με επηρέασε ως προς αυτό το θέμα!

In anticipation of my resurrection...

31/03/2008, 09:33:45
Tην καλημερα μου στην παρεα...

Φιλε Incubus, οποτε δεν εχεις την "δικαιολογια" καθε φορα που αλλαζει η ωρα ε? ειναι συνηθες το φαινομενο?

για Αθηνα, ξερω οτι απο νωρις εχει ζεστες... εξαλλου, τα πρωτα 6 χρονια της ζωης μου, τα εζησα στην Αθηνα! Βεβαια, τοτε τα πραγματα ηταν καααπως καλυτερα, αλλα 2 φορες, ετυχα τους μεγαλους καυσωνες που ειχε!

Κεραυνε, ευχαριστουμε για τα κερασματα σου

"Say HELLO to My Little Friend"
31/03/2008, 09:39:07
Καλημέρα και καλή εβδομάδα .

Ωχ, φραπεδάκια…

Γρήγορα την δόση μας, μπας και έρθουμε στα ίσια μας… .

quote:
Δυσκολία να σηκωθώ το πρωί έχω πλέον σχεδόν πάντα οπότε η αλλαγή της ώρας δε με επηρέασε ως προς αυτό το θέμα!

Δηλαδή είσαι από τους τυχερούς …άτυχους…

31/03/2008, 09:48:47
Eχω καιρο να σας κερασω ενα "συνοδευτικο" του καφε

loukritiaΜέλος
31/03/2008, 11:58:16
Καλημέρα από τη νυσταγμένη σας φίλη!

Πώς έχουμε γεράσει έτσι; Κάποτε βγαίναμε και δουλεύαμε το επόμενο πρωί και δεν έτρεχε τίποτα. Τώρα σερνόμαστε του κερατά και προσκυνάμε πάνω στον υπολογιστή... Ντρέπομαι για την κατάντειά μου

Οπότε φίλη keraynos, ένα φραπεδάκι και για μένα - κι ας τουρτουρίζω και σήμερα (όπως συνήθως άλλωστε) - μπας και ανοίξει λίγο το μάτι, γιατί με τον ελληνικό δεν έγινε δουλειά...

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
31/03/2008, 12:55:34
Καλημέρα .
quote:
Πώς έχουμε γεράσει έτσι; Κάποτε βγαίναμε και δουλεύαμε το επόμενο πρωί και δεν έτρεχε τίποτα. Τώρα σερνόμαστε του κερατά και προσκυνάμε πάνω στον υπολογιστή... Ντρέπομαι για την κατάντειά μου

Μη λες τέτοια και στεναχωρείς την κυβέρνηση που φιλοδόξει να μας έχει να δουλεύουμε
Μέχρι τα 70
loukritiaΜέλος
31/03/2008, 15:26:26
quote:
Μη λες τέτοια και στεναχωρείς την κυβέρνηση που φιλοδόξει να μας έχει να δουλεύουμε μέχρι τα 70
Σωστό κι αυτό.
Αν ζούμε μέχρι τότε...

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
31/03/2008, 17:19:18
Καλησπερα σας...

τι κανετε? συζητατε βλεπω για τα "εργασιακα" ε?

Μην σας παιρνει απο κατω...

01/04/2008, 04:39:02

Ωραία και εμπνευσμένη η πρωταπριλιάτικη φάρσα για το googloterica

Lost in Necropolis

La ville de la mort

01/04/2008, 08:04:22
Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα!

Ναι, λόγω ώρας δεν έχω κάποια δικαιολογία σχετικά με το πρωινό ξύπνημα καθώς αυτό γίνεται ούτως άλλως σχετικά δύσκολα.

Αγαπητή μου loukritia, κάποτε μπορούσα να βγαίνω κι εγώ το βράδυ και το επόμενο πρωί να δουλεύω, να κοιμάμαι κανένα δίωρο με τρίωρο το μεσημέρι και μετά άντε πάλι το επόμενο βράδυ τα ίδια.
Τώρα πλέον αυτό θα συμβεί σπάνια κι όποτε συμβεί, το μεσημέρι που ακολουθεί περιλαμβάνει έναν τετράωρο ύπνο κι ύστερα πάλι ύπνο το βράδυ.
Άσε που σέρνομαι όλη μέρα!

AngelFlyΝέο Μέλος
23/11/2006, 16:03:11
Γεια σας!Ειμαι νεο μέλος,αλλά σας παρακολουθώ αρκετό καιρό..θα ήθελα να σας δείξω αυτές τις φωτογραφίες,απο 2 δαχτυλίδια που έχω 3 χρόνια και ακόμα δεν ξέρω τι είναι και απο που προέρχονται...έχω ψάξει για αυτά στο ιντερνετ και σε βιβλία..ή δεν θα έψαξα καλά ή δεν υπάρχουν στοιχεία..Μήπως κάποιος ξέρει κάτι για αυτά?

Στο δεύτερο που έχει ένα τετράγωνο,επειδή δεν φένεται το ζωγράφισα σε χαρτι,και έχει πάνω το εξής σχέδιο..

Edited by - AngelFly on 23/11/2006 16:17:09

AngelFlyΝέο Μέλος
23/11/2006, 16:14:06
http://img245.imageshack.us/img245/8813/image451dj0.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/5347/dsc00118kv7.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/4653/dsc00120st1.jpg
Δεν μπορεσα να βαλω τις φωτο...τωρα μαλλον το εκανα..
whizΜέλος
23/11/2006, 18:46:21

Φιλε AngelFly,
ισως να βοηθουσε αν μας ελεγες πως βρεθηκαν στα χερια σου αυτα τα δαχτυλιδια.Απο που τα πηρες και ποια περιοχη.Ισως να σχετιζοντε με κατι.

Mε εκτιμηση Άντα

AngelFlyΝέο Μέλος
23/11/2006, 20:32:36
quote:
Φιλε AngelFly,

Θα ελεγα"φιλη"

Δεν θα έλεγα που τα βρήκα αλλά και να ήθελα δεν θα μπορούσα γιατί το γνωρίζει μόνο ο ξάδερφός μου ο οποιος έχει πεθάνει απο ατύχημα..απλά θέλω να μάθω αν κάποιος έμπειρος ξέρει..

whizΜέλος
24/11/2006, 13:19:33

καλημερα ΦιλΗ AngelFly,
καταρχην ζητω συγνωμη γιο το θεμα του φυλου.
Οσο για τα δαχτυλιδια πιστευω πως αν δεν δωσεις καποιες πήροφοριες γιαυτα δεν θα ειναι ευκολο καποιος να σε βοηθησει.
Any way οπως νομιζεις καλυτερα εσυ!

Mε εκτιμηση Άντα

ΠοδηλάτηςΝέο Μέλος
25/11/2006, 07:33:23
quote:
Γεια σας!Ειμαι νεο μέλος,αλλά σας παρακολουθώ αρκετό καιρό..θα ήθελα να σας δείξω αυτές τις φωτογραφίες,απο 2 δαχτυλίδια που έχω 3 χρόνια και ακόμα δεν ξέρω τι είναι και απο που προέρχονται...έχω ψάξει για αυτά στο ιντερνετ και σε βιβλία..ή δεν θα έψαξα καλά ή δεν υπάρχουν στοιχεία..Μήπως κάποιος ξέρει κάτι για αυτά?

Στο δεύτερο που έχει ένα τετράγωνο,επειδή δεν φένεται το ζωγράφισα σε χαρτι,και έχει πάνω το εξής σχέδιο..

Μας παρακολουθείς;;; και μάλιστα αρκετό καιρό;; έχεις στην κατοχή σου κοσμήματα αγνώστου προελεύσεως;;;; έναν πόλισμαν παρακαλώ!!! Έναν πόλισμαν!!!

Κατά βάθος,είμαι Εχέμβροτος.......

AngelFlyΝέο Μέλος
03/12/2006, 14:36:06
Δεν είναι αστείο παιδιά...βρέθηκαν σε περιοχή δίπλα στις Σέρρες..αλλά μάλλον κανεις δεν ξέρει τίποτα οπότε θα απεύθυνθώ κάπου αλλού...
16/07/2007, 07:16:18
Χμ, ανάφερες ότι βρέ8ηκαν σε περιοχή κοντά στις Σέρρες, αν βρέθηκαν σκάβοντας κάπου, υπάρχει πιθανότητα να είναι αρχαία (αυτό το λέω με επιφύλαξη),σε περίπτωση που είναι πρόσεξε γιατί μπορεί να θεωρη8είς αρχαιοκάπηλος, μη ξεχνάμε ότι η περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας έχει μεγάλο πλούτο από αρχαία ευρήματα (Βεργίνα),πιστεύω ότι καλό θα ήταν να τα δεί κάποιος ειδικός, απ' όσο μπόρεσα να διακρίνω στις φωτογραφίες το σχέδιο τους είναι ασυνήθιστο.Μία άλλη εκδοχή μπορεί να είναι η εξής, οι Εβραίοι της Ελλάδας στον πόλεμο έθαβαν κοσμήματα και λίρες για να σώσουν κάτι από τα περιουσιακά τους στοιχεία, πολλοί από αυτούς δεν τα αναζήτησαν ποτέ γιατί πέθαναν σε κρεματόρια.Μπορεί και τίποτα απ' όλα αυτά που σκέφτηκα να μην ισχύει και να είναι φτιαγμένα από αλπακά σαν αυτά που πουλάνε στα πανηγύρια.Εύχομαι να μπορέσεις να λύσεις το μυστήριο των κοσμημάτων.

Wolf
AntiAvatarΝέο Μέλος
07/08/2007, 16:08:16
psakse stin thivetaniki istoria kpl klp kai tha me thimithis anyway exo kai ego ena alla me mia kokkini petra apo tin triti periodo(vlepe kili gi gianopoulos) se kamia vdomada tha to valo se photo na katalavis...
07/08/2007, 16:25:56
Αγαπητέ/ή AntiAvatar, καλώς ήλθες στις Συζητήσεις των Forums του Esoterica!
Σου εύχομαι καλή διαμονή!

Θα σε παρακαλούσα μόνο να χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σου κι όχι λατινικούς ούτως ώστε αυτά να είναι πιο ευανάγνωστα.