ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ar_ia61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
23/03/2010, 23:20:00
quote:
allzzaro
Συμφωνώ απολύτως φίλε μου
Η σούβλα είναι το λιγότερο..

Τι λέτε ρε παιδιά , γίνονται τέτοια πράγματα .... Η σούβλα , το κοκορέτσι και το γλέντι με την παρέα , δεν έχουν θρησκεία !
Άσε τους άλλους να γιορτάζουν την ανάσταση του Χριστού , και συ γιόρτασε την ανάσταση του Άδωνη , ή την επιστροφή της Περσεφόνης , ή αν προτιμάς καλύτερα την ανάσταση της φύσεως γύρω σου .

*

26/03/2010, 16:55:17
Κι όμως, αγαπητέ μου sesostris, έχει σημασία να ξέρουμε τι γιορτάζουμε...Άλλο τα ανθιστήρια, άλλο η ανάσταση κι άλλο η
φύση.....
Ποια γιορτή,μένει, ότα χαθεί το αίσθημα, ή ο λόγος που την κάνει
γιορτή;
Η ανάσταση οτυ Χρισοτύ, συμβολίζει την επιστροφή του ανθρώπου,στον Θεό, απο όπου εφυγε, σκανδαλισμένος απο τη γνώση...
Τώρα ξέρει κι επιστρέφει, εξ ου ελήφθη...
26/03/2010, 22:38:12
quote:
Υπονοείς οτι ο Θεός βρίσκεται έξω απο τον χρόνο και πιθανως εξω απο το σύμπαν συνολικά , η οτι ο χρόνος εχει διαφορετική ροή για αυτόν ?
Αλήθεια υπάρχει απόδειξη επιστημονική για την ύπαρξη χρόνου?
27/03/2010, 10:32:07
Τι ανάγκη έχει επιστημονικής αποδείξεως, μια μονάδα μέτρησης,όπως ο χρόνος αγαπητέ Dr Jeckyl & Mr Hude;
Μήπως εννοείς, το πόσο περατός και πόσο συμβατός με το πνεύμα μας είναι;Ή πως εμείς, γοητευτήκαμε απο αυτόν και τον ακολουθούμε;
glinaaeaΜέλος
27/03/2010, 12:09:25

Φίλοι μου καλή σας ημέρα.
--------------------------------------
Dr Jekyll Mr Hyde
Απεστάλη: 26/03/2010, 22:38:12

quote:

Υπονοείς οτι ο Θεός βρίσκεται έξω απο τον χρόνο και πιθανως εξω απο το σύμπαν συνολικά , η οτι ο χρόνος εχει διαφορετική ροή για αυτόν ?

Φυσικά και δεν υπάρχει φίλε μου.
Ο χρόνος είναι πεπερασμένη κατάσταση που την έχουμε φτιάξει εμείς για κάποιες εξυπηρετήσεις μας.
Ο χρόνος για εμάς βασίζεται στην περιστροφή της Γης περί τον άξονά της και περί του Ηλίου. Ξέρεις πόσες φορές έχουν μεταβληθεί αυτά???????????

Και φυσικά χρόνος για τον θεό δεν υπάρχει, ή τουλάχιστον με την έννοια που δίνουμε εμείς στον χρόνο.
Νομίζεις ότι ο θεός θα μετρούσε χρόνια? Ή ότι θα ήταν στην αναμονή με το άγχος που έχουμε εμείς?
Από μια άλλη άποψη ο χρόνος είναι όλος δικός του.

Φιλικότατα.

glinaaeaΜέλος
27/03/2010, 12:10:46

Φίλοι μου καλή σας ημέρα.
--------------------------------------
Dr Jekyll Mr Hyde
Απεστάλη: 26/03/2010, 22:38:12

quote:

---------------------------
Φυσικά και δεν υπάρχει φίλε μου.
Ο χρόνος είναι πεπερασμένη κατάσταση που την έχουμε φτιάξει εμείς για κάποιες εξυπηρετήσεις μας.
Ο χρόνος για εμάς βασίζεται στην περιστροφή της Γης περί τον άξονά της και περί του Ηλίου. Ξέρεις πόσες φορές έχουν μεταβληθεί αυτά???????????

Και φυσικά χρόνος για τον θεό δεν υπάρχει, ή τουλάχιστον με την έννοια που δίνουμε εμείς στον χρόνο.
Νομίζεις ότι ο θεός θα μετρούσε χρόνια? Ή ότι θα ήταν στην αναμονή με το άγχος που έχουμε εμείς?
Από μια άλλη άποψη ο χρόνος είναι όλος δικός του.

Φιλικότατα.

27/03/2010, 12:37:30
quote:
Μήπως εννοείς, το πόσο περατός και πόσο συμβατός με το πνεύμα μας είναι;Ή πως εμείς, γοητευτήκαμε απο αυτόν και τον ακολουθούμε;
Θα με ενδιάφερε να μιλήσουμε για όλα αυτά αλλά ήθελα να σιγουρευτώ ότι διαφωνείται με την "ύπαρξη" του.
γιατί στο quote που σχολίασα:
"Υπονοείς οτι ο Θεός βρίσκεται έξω απο τον χρόνο και πιθανως εξω απο το σύμπαν συνολικά , η οτι ο χρόνος εχει διαφορετική ροή για αυτόν ?"
γίνεται η ερώτηση αν ο χρόνος έχει διαφορετική ροή για τον θεό. Προφανώς θα ήταν λάθος να ρωτήσουμε κάτι τέτοιο απ τη στιγμή που χρόνος δεν υπάρχει.
27/03/2010, 13:14:53
Για να το πούμε απλά, αγαπητέ δόκτωρ,ο Θεός είπε: "Δεν θέλω μείνει το
πνεύμα αυτού εις τον αιώνα, έτη ζωής, θέλει ζήσεται..."Δηλαδή, επειδή, ο άνθρωπος, ανεβαίνει επίπεδα,κατα την εδώ ζωή του, το πνεύμα δεν πρέπει να αγκυλώνει σε θέσεις και γι αυτό, ξαναερχόμαστε, ωστε να κατανοήσουμε και άλλα θέματα γνώσης, που τώρα, λόγω σκλήρυνσης και εγωισμού μας,δεν μπορούμε να αξιοποιήσουμε...Υπάρχει σοφία στην ύπαρξη του χρόνου...
Είναι για να μην την πατάμε μόνιμα...
Μας βοηθάει να παραμένουμε θεοί....Κι΄οποιος κατάλαβε, κατάλαβε...
27/03/2010, 14:14:06
Φίλε trexagireve έχω απορία, για σένα τι ΔΕΝ είναι θεός? Υπάρχει δηλαδή κάτι που απο την οπτική σου γωνία που να Μην είναι θεός?
27/03/2010, 22:13:57
Όχι αγαπητέ μου Dr Jeckyl & Mr Hude,αν σκεφτείς,οτι Θεός,είναι Αυτός που δεν υπάγεται πουθενά,που δεν υπακούει σε νόμους, αλλά φτιάχνει νόμους, απο δικό του υλικό...Αρα,οτι υπάρχει, υπάγεται και εμπεριέχεται σε Αυτόν...
Απο που, να είναι ότι δεν ειναι απο τον Θεό;Υπάρχει κάτι άλλο πέραν του Θεού;
Όχι τον Χριστό...Τον Πατήρ, λέμε και το Άγιο Πνεύμα, που υπάρχει σε όλα...
OrfeusΝέο Μέλος
11/11/2002, 23:16:56
Πως θα μπορούσα να γίνω μέλος της πρώτης η της δεύτερης βαθμίδας??

thothΙδρυτικό Μέλος
12/11/2002, 01:58:13
Γεια σου Orpheus.

Λοιπόν είναι απλά τα πράγματα. Είναι στο χέρι σου. Δεν θα σου ζητήσουμε πίστη στο Forum, ούτε να περάσεις μυητικές δοκιμασίες .

Αν συμπληρώσεις 50 μηνύματα θα γίνεις Μέλος 1ης βαθμίδας. Αν συμπληρώσεις 150 θα γίνεις Μέλος 2ης Βαθμίδας. Αν συμπληρώσεις 450 θα γίνεις Μέλος 3ης Βαθμίδας. Αν συμπληρώσεις 800 μηνύματα θα γίνεις Πλήρες Μέλος. Κι αν συμπληρώσεις 1500 μηνύματα θα είσαι Συνεργάτης. (Ουουουφφφ... επιτέλους τελείωσα).

Όπως βλέπεις ίσως καλύτερα μία μύηση και να τελειώνεις παρά 1500 μηνύματα!!! Ακόμη και για τον Neo στο Matrix ήταν πιο απλό: Το κόκκινο ή το μπλε χάπι;;;;

Αστειεύομαι, γράψε όσα μηνύματα θέλεις. Συνεργάτης θα είσαι και με κάθε μήνυμα που στέλνεις, αφού αυτήν την κοινότητα την συνδημιουργούμε. Οι "τίτλοι" και τα... πτυχία θα έρθουν στην... πορεία.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

ananasssΜέλος
26/11/2002, 14:04:57
Α ρε thoth!!!

Ακόμα γελάω!!!

(- πόσα μου μένουν ακόμα για να γίνω ...Συνεργάτης?!
- μέχρι να χάσω όλους τους πελάτες μου, κλείσω το γραφείο, εγκαταλείψω την οικογένεια και την πόλη μου και... τουλάχιστον ως Συνεργάτης θα έχω τον βασικό μισθό?! )

thothΙδρυτικό Μέλος
26/11/2002, 14:29:08

Μισθόόό;;;;

Καλά δεν σου φτάνει που θα κερδίσεις την "βασιλεία των ουρανών", ως Συνεργάτης του Forum μας; Θες και χρήματα;

Ντροπή σου

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

ananasssΜέλος
26/11/2002, 20:04:12

ουφφφ!!!

30/11/2002, 15:33:23
Πάντως παρατήρησα και κάτι άλλο σχετικά με το πως γίνεσαι μέλος 1ης κ.λ.π. βαθμίδας. Κάθε μήνυμα (όσα και να είναι, δεν πα να'ναι και εκατό), που στελνεις στο ίδιο forum, δεν μετρά σαν επιπλέον μήνυμα!

Την πατήσαμε! Τσάμπα διαβάζαμε όλη την βδομάδα για τους απογόνους του Χριστού και της ομάδας Ε (forums που γενικά "πουλάνε")για να έχουμε να γράφουμε και να γίνουμε κι εμείς κάτι σ'αυτήν την κοινωνία... Οσα και να γράφεις στο ίδιο forum, πάντα με 15 μηνύματα θα μένεις.

Μήπως κι αυτό μας λέει κάτι; περνά κάποιο μήνυμα περί πολυδιάστατης γνώσης κ.λ.π.; Απλά αναρρωτιέμαι...

30/11/2002, 15:34:48
τυπογραφικό (ή ιντερνετικό) λάθος το παραπάνω. Δεν ήταν για να έχω περισσότερα μηνύματα!
Βλέπετε...

30/11/2002, 16:19:43
Αγαπητή amalia νομίζω πως αυτό που μας περιγράφεις είναι ένα πραγματικό Θαύμα (!!) και θα πρέπει να του αφιερώσουμε ένα ξεχωριστό θέμα συζήτησης εάν πράγματι συμβαίνει. Εάν ξαναπαρατηρήσεις ότι συμβαίνει αυτό σε παρακαλώ να το καταγράψεις και να το αποστείλεις ως μήνυμα.

Βέβαια δεν συμβαίνει, υπό φυσιολογικές συνθήκες, αυτό που αναφέρεις! Κάθε μήνυμα μετράει στον συνολικό Αριθμό μηνυμάτων του Μέλους. Αν ίσχυε αυτό που αναφέρεις θα έπρεπε να είχαμε ας πούμε 470 διαφορετικά Forums που το καθένα θα φιλοξενούσε ένα από τα μηνύματα του thoth για παράδειγμα - αφού τόσα περίπου έχει αποστείλει.

Τα δικά σου αυτήν τη στιγμή είναι 33. Εσύ ποιον αριθμό βλέπεις στην οθόνη σου. Έσβησα το ένα από τα διπλά μηνύματά σου σε αυτό το θέμα για να ελέγξω βασικά τη σωστή λειτουργία της καταμέτρησης των μηνυμάτων.

Επίσης με αυτό το μήνυμά μου θα πρέπει να έχω φτάσει αριθμό μηνυμάτων τα 92 γιατί πριν το στείλω είχα 91. Για να δούμε λοιπόν, λειτουργούν όλα καλά;

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

30/11/2002, 16:31:48
Και όντως αποδείχθηκε ότι "όλα βαίνουν καλώς"!

Πάντως, amalia, δεν αποκλείω όντως να παρατηρείς κάτι τέτοιο, και αν αποκλείσουμε την περίπτωση του Θαύματος , ίσως οφείλεται στις ρυθμίσεις του browser που χρησιμοποιείς οι οποίες δεν αφήνουν κάποια στοιχεία των σελίδων να ανανεωθούν στην προβολή τους στην οθόνη σου. Εάν χρησιμοποιείς τον Internet Explorer έλεγξε τις ρυθμίσεις από το Menu: Tools > Internet Options > General > Temporary Internet files:Settings. Η ρύθμιση πρέπει να είναι Every visit to the page ή Automatically. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την επιλογή Refresh από την γραμμή εργαλείων του IExplorer για να δεις εάν η μέτρηση ανανεώνεται και λαμβάνει τη σωστή της τιμή (ίσως χρειάζεται να το κάνεις παραπάνω από μία φορά).

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

30/11/2002, 17:11:50
ΔΟΚΙΜΗ! ΕΝΑ - ΔΥΟ.
ΔΟΚΙΜΗ, ΕΝΑ - ΔΥΟ.

Για να δούμε...