- ΒΡΑΒΕΙΑ DARWIN=ΒΡΑΒΕΙΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Ποιός είπε ότι η βλακεία δεν βραβεύεται? Τα βραβεία DARWIN τιμούν κάθε χρόνο όσους έκαναν τη χάρη στην ανθρωπότητα να «αποσυρθούν» λόγω βλακείας.
Συνήθως αποδίδονται μετά θάνατον.
Τί είναι DARWIN:
1. Να αυτομαχαιρωθείς απλώς και μόνο γαι να κατηγορήσεις τον γείτονά σου ότι σου επιτέθηκε.
2. Να πνιγείς στον νεροχύτη σου μέσα σε καυτό νερό.
3. Να φορέσεις προστατευτική μάσκα για να μη σε τσιμπήσουν μέλισσες και να ξεχάσεις να αφήσεις ανοίγματα για να αναπνέεις.
4. Να καθαρίζεις το τζάκι σου με χειροβομβίδα.
5. Να εκρήγνυται πυροκροτητής μέσα στο στόμα σου.
6. Να πνίγεσαι προσπαθώντας να σώσεις μια κότα που πνίγεται.
7. Να τηλεφωνείς στην αστυνομία για να καταγγείλεις πως σου πούλησαν νοθευμένα ναρκωτικά.
8. Να προσπαθείς να αυτοκτονήσεις με προπάνιο, να αλλάζεις απόφαση και να ανάβεις τσιγάρο.
9. Να μαχαιρώσεις τον πιλότο εραστή σου, εν πτήσει για να τον εκδικηθείς για την απιστία του.
Big fish Ενθετο περιοδικό της εφημερίδας Πρώτο Θέμα

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
![]()
![]()
![]()
Παράδειγμα :
Chimney-Cleaning Grenade
2005 Darwin Award Winner
Confirmed True by Darwin
(13 January 2005, Croatia) One fateful afternoon, 55-year-old Marko retreated to his semi-detached workshop to make himself a tool for chimney cleaning. The chimney was too high for a simple broom to work, but if he could attach a brush to a chain and then weigh it down with something, that would do the trick. But what could he use as a weight?
He happened to have the perfect object. It was heavy, yet compact. And best of all, it was made of metal, so he could weld it to the chain. He must have somehow overlooked the fact that it was also a hand grenade and was filled with explosive material.
Marko turned on his welding apparatus and began to create an arc between the chain and the grenade. As the metal heated up, the grenade exploded. The force of the explosion killed poor Marko instantly, blasting shrapnel through the walls of the shed and shattering the windshield of a Mercedes parked outside. Marko's chimney was untouched, however.
![]()
![]()
![]()

Edited by - durden_alie on 25/02/2006 21:49:26

(13 Ιανουαρίου 2005, Κροατία)
Το μοιραίο απόγευμα, ο 55χρονος Marko αποσύρθηκε στο απομακρυσμένο εργαστήριό του για να κατασκευάσει ένα εργαλείο καθαρισμού καπνοδόχων. Η καπνοδόχος ήταν πάρα πολύ ψηλή για να μπορέσει να την προσεγγίσει με μια απλή σκούπα, αλλά εάν θα μπορούσε να συνδέσει μια βούρτσα με μια αλυσίδα και να την βαρύνει στο κάτω άκρο με κάποιο αντικείμενο, το τέχνασμα θα πετύχαινε. Αλλά τι μπόρεσε να χρησιμοποιήσει ως βάρος; Τότε σκέφτηκε το τέλειο αντικείμενο. Ήταν βαρύ, συμπαγές, και το καλύτερο από όλα: ήταν μεταλικό, έτσι θα μπορούσε να το ενώσει σταθερά με την αλυσίδα. Πρέπει να έχει αγνοήσει το γεγονός ότι το συγκεκριμένο βαρύδι ήταν μια χειροβομβίδα, η οποία ήταν γεμάτη με εκρηκτικό υλικό.
Ο Marko άνοιξε τις συσκευές συγκόλλησής του και άρχισε να δημιουργεί μία κόλληση μεταξύ της αλυσίδας και της χειροβομβίδας. Όπως κάθε μέταλο που θερμαίνεται η χειροβομβίδα εξερράγη. Η δύναμη της έκρηξης σκότωσε το φτωχό Marko αμέσως, ανατίναξε τους τοίχους του υπόστεγού του και κατέστρεψε το παμπρίζ της σταθμευσμένης (απ' έξω) μερσεντές του. Η καπνοδόχος του Marko, παρέμεινε άθικτη...
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει τον φουκαρά...![]()
Κύριε ελέησον.....
Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...
Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...
Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...
Δύο φίλοι στο Σηάτλ αποφάσισαν να μετρήσουν τις αντοχές τους. Ξημερώματα βρέθηκαν πάνω σε μια γέφυρα, σε ύψος 12 μέτρων, από τη λεωφόρο που περνούσε από κάτω. Το στοίχημα δε άργησε να τεθεί. Θα κέρδιζε όποιος κατάφερνε να κρατηθεί κρεμμασμένος από τα κάγκελα για περισσότερη ώρα.
Για κακή του τύχη ο νικητής ήταν ιδιαίτερα εξαντλημένος από την αναμέτρηση και συνεπώς δεν κατάφερε να σκαρφαλώσει ξανά πάνω στη γέφυρα. Οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σ'ένα φορτηγό που διέσχιζε τη λεωφόρο με 100 χλμ. το οποίο με τη σειρά του τον έριξε στο πεζοδρόμιο. Ένα διερχόμενο αυτοκίνητο του έδωσε τη "χαριστική βολή".

Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...
Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...
Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...
Ο 67χρονος ρουμάνος αγρότης μοίραζε τη ζωή του ανάμεσα στον θερισμό, τη σπορά και τη φροντίδα των οικόσιτων ζώων του.
Η αϋπνία κάποιας κότας άρχισε με τα κακαρίσματά της να ταράζει τον γλυκό ύπνο του.
Στα όνειρά του στριφογύριζε η ηδονή της στιγμής που θα της έκοβε το κεφάλι. Οι νύχτες περνούσαν και η κότα κακάριζε όλο και πιο δυνατά.
Γεμάτος οργή με ένα μπαλτά στο χέρι, ένα ξημέρωμα, ο αγρότης αγουροξυπνημένος πλησίασε το κοτέτσι.
Σκοτεινά όπως ήταν έπιασε το λαιμό της κότας και....
αντί να ακούσει το ετοιμοθάνατο κακάρισμα άκουσε τη σειρήνα του ασθενοφόρου, διότι είχε μπερδέψει το λαιμό της κότας με το...
Το λάθος δε στάθηκε θανάσιμο αλλά ήταν μή αναστρέψιμο.
Ανατριχιάσατε???

quote:
Ποιός είπε ότι η βλακεία δεν βραβεύεται? Τα βραβεία DARWIN τιμούν κάθε χρόνο όσους έκαναν τη χάρη στην ανθρωπότητα να «αποσυρθούν» λόγω βλακείας.
Πείτε μου που να απευθυνθώ..]![]()
Διεκδικώ ενα βραβείο τέτοιο..πως το είπαμε ..DARWIN ..ναί..ναί..![]()
Εκοβα ενα κλαδί απο ένα δένδρο .. ενώ καθόμουνα επάνω του.
Εχω ντοκουμέντα![]()
quote:
αντί να ακούσει το ετοιμοθάνατο κακάρισμα άκουσε τη σειρήνα του ασθενοφόρου, διότι είχε μπερδέψει το λαιμό της κότας με το...
Με το λαιμό της γυναίκας του??![]()
Οταν ήμουν μικρός
δηλαδή και τώρα μικρός είμαι.. ήμουν πολύ ξύπνιο παιδί
οπως και τώρα
ετσι η δασκάλα μου στην πρώτη Δημοτικού
με έβαλε στον πίνακα να γράψω στον πίνακα το Α Β Γ. Αλλά δεν είχε κιμωλίες και δεν ήξερα με τι να το γράψω,
οπότε την ρωτάω.. με τι να τα γράψω κυρία.. και μου απαντά.. με το στυλό σου, απασχολημένη στην έδρα.
Βγάζω και εγώ τον μαρκαδόρο απο την κωλότσεπη, οπου συνήθιζα να μουτζουρώνω τις ποδιές των κοριτσιών... και γράφω στον πίνακα με το μαρκαδόρο...![]()
Ερε κάτι μάπες.. ερε κάτι σφαλιάρες.. καλή της ώρα...
Επρεπε να βλέπατε την εκφρασή της οταν συνειδητοποίησε οτι έγραφα στον πίνακα με το μαρκαδόρο..
Edited by - allzzaro on 27/02/2006 18:39:28

quote:
Οχι καλέ μου τον λαιμό της κότας τον μπέρδεψε με άλλο "πουλί"...
Αδύνατον.. εκτός αν ήταν ξεβράκωτος![]()
Επιμύθιο: Όταν έχεις κότες μην κοιμάσαι ξεβράκωτος.![]()
![]()
![]()
![]()

quote:
Ετσι λένε. Ότι ήταν ξεβράκωτος.
Kαι μετά?? Εμεινε χωρίς πουλί??