- Mας ταπρηξες αγαπημενο και αδικο esoterica... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Σε εσένα είναι προφανές, ότι δεν είπε τίποτε
Αυτο ποιος το λεει; ο οσσο , η ζαδοκ ή η ατμα;;;
Χαχαχαχα.. καλα εχετε πολυ πλακα!!!!
Φιλικα ....ΚΑΝΕΑΝΑΣ.
quote:
Αυτο ποιος το λεει; ο οσσο , η ζαδοκ ή η ατμα;;;
Χαχαχαχα.. καλα εχετε πολυ πλακα!!!!
Φιλικα ....ΚΑΝΕΑΝΑΣ.
Ο Όσσο φυσικά. ![]()
Άντε... Καλή διασκέδαση!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
Άντε... Καλή διασκέδαση!
Με σας παρεουλα ειναι σιγουρη!
Μονο με σενα δε θελω πολλα πολλα γιατι οποτε μπλεκω μαζι σου τρωω διαγραφη.(Ρε κανα Λουτσο τρως; χαχαχαχα) πλακα κανω.
Φιλικα....ΚΑΝΕΝΑΣ
![]()
...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...
quote:
Αφού λοιπόν δεσμέυεσαι με αυτήν την δήλωση φίλη zezmperg, θα μας επιτρέψεις υποθέτω να είμαστε θεματοφύλακες αυτής της υπόσχεσής σου.
Γιατί όχι φίλη Αμαλία;
Φτανει βάβαια να είστε και οι ορθοί "θεματοφύλακες" στην καλή χρίση του ονοματός μου από τα μέλη σας.
Κάτι που φυσικά θα απαιτήσω μετά από όλα εκείνα που έχω υποστεί!
Σας χαιρετώ.
Καλημέρα σε όλους.
Σάββατο σήμερα, ξεκουράζομε λίγο, και είπα να σας πω μια Καλημέρα.
Παρακολουθώ τις συζητήσεις σας.
Και αυτό που διακρίνω είναι, ότι δεν έχετε συνειδητοποίηση κανείς από εσάς ότι ο εσωτερισμός δεν είναι καμιά μαγική ένεση που την κάνουμε και αλλάζουμε από την μια μέρα στην άλλη.
Όπως ένας άνθρωπος λειτουργεί στην εύσαρκη ζωή του έτσι θα λειτουργεί και μέσα στο esoterica.gr. Απλό.
Το πρόβλημα δεν είναι αν θα πέσει κάποιος κάτω. Το πρόβλημα ξεκινά όταν δεν θέλει να ξανασηκωθεί. Όλα ξεκινάνε από τα συναισθήματα στην ζωή μας. Όταν μάθουμε να τα ελέγχουμε, θα αλλάξει αυτός ο κόσμος.
Θα πρέπει να αποφασίσουμε να περάσουμε από την παθητικότητα στην ενεργητικότητα.
Η θέληση μας λείπει. Ας αναζητήσουμε όλοι τη α-κινητοποιεί την θέληση μας.
Φιλάκια σε όλους.
Καλημέρα φίλοι μου.
Να είστε ευλογημένοι.
Με αγαθή Αγάπη 7Χ7,
Just a man.
Υστερόγραφο
Όταν αισθανόμαστε ότι δεχόμαστε μια συκοφαντία, εμπαιγμό, κοροϊδία . . . και διαμαρτυρόμαστε η αντιδρούμε αντίστοιχα φρονώ ότι εμεί οι ίδιοι έχουμε το πρόβλημα και όχι αυτός που μας συκοφάντη.
Τα κλειδώματα και οι αποχωρίσεις δεν είναι η λύση.
Η μη συμμετοχή στην συκοφαντία από όλους μας, είναι ο μόνος παιδαγωγικός τρόπος.
Διαφορετικά θα πρέπει να είχαμε ένα διαχειριστή σαν χταπόδι.
Θα έπρεπε να είχαμε ένα συντονιστή για κάθε συζήτηση. Φρονώ όμως ότι μάλλον θα πρέπει να συντονίσουμε τους εαυτούς μας και τα συναισθήματα μας.
Πολλές φορές μου θυμίζετε όπως τα παιδιά που τσακώνονται και τρέχουν στους γονείς, δασκάλους…
Εξάλλου δεν διακρίνω να στερείτε κανείς μας από νοημοσύνη.
Το πρόβλημα είναι στον έλεγχο των συναισθημάτων και μόνο.
Και μην αφήσουμε να μας παρασύρει το ΕΓΩ μας ότι τα παραπάνω αφορούν μόνο τους άλλους και όχι εμάς τους ίδιους. Γιατί τότε θα είμαστε σε μεγάλη πλάνη όλοι!!!(μαζί και ο just).
Αισθανθώ ότι δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω.
Φιλάκια σε όλους
Καλημέρα.
![]()
quote:quote:
Για λόγους ηθικής τάξης και μόνο - και χωρίς να έχω την όρεξη να γίνω δικηγόρος κανενός - απλά, υπενθυμίζω ότι ο λογαριασμός της ΑΤΜΑ θα είναι κλειδωμένος για άλλες 4 ημέρες, οπότε θα είναι καλύτερο να απαντήσει κάποιος στην ίδια, όταν αυτή θα είναι σε θέση να ανταπαντήσει. Αυτό νομίζω ότι είναι το πιο σωστό και δίκαιο σε κάθε περίπτωση και για κάθε μέλος.Και γιά κάθε μέλος!!!
Αχ βρε, Avalon, είσαι πολύ τυχερό κορίτσι.ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ
ΔΩΡΙΔΑ, η λύπη ή ο θυμός είναι κακοί σύμβουλοι όταν πρέπει να κρίνεις ανθρώπους. Ελπίζω να μην σε οδηγούν να με ειρωνευτείς γιατί είναι κρίμα για εσένα και όχι τόσο για εμένα.
Και ας δώσω κάποιες εξηγήσεις που το κάνω μόνο σε ανθρώπους που σέβομαι και εκτιμώ για την παρουσία τους εδώ μέσα, όπως εσύ:
Πρώτον το θέμα που παρουσιάστηκε με κάποιους να σχολιάζουν την Avallon ενώ αυτή ήδη είχε αποχωρήσει, το είχα δει να το αναφέρουν και να το καυτηριάζουν οι συντονιστές και άλλα μέλη. Οπότε θεώρησα περιττό να το κάνω κι εγώ. Εάν έβλεπα να μην το κάνουν, να είσαι σίγουρη ότι θα έγραφα τα ίδια πράγματα.
Δεύτερον, η Avallon (κακώς για μένα) ζήτησε από μόνη της να αποχωρήσει. Αυτό είναι διαφορετικό από της ΑΤΜΑ, η οποία σίγουρα θα ήθελε να απαντήσει αλλά δεν μπορεί, λόγω της "ποινής" της.
Δηλαδή η πρώτη θα μπορούσε να απαντήσει αλλά δεν θέλει. Η δεύτερη θέλει αλλά δεν μπορεί. Νομίζω ότι αυτό διαφοροποιεί τις δύο περιπτώσεις.
Δεν θέλησα ποτέ να αναμιχθώ (αν και... κλήθηκα πολλάκις) σε μια αρρωστημένη παιδιάστικη διαμάχη και ούτε θα το κάνω. Σε παρακαλώ μην χρησιμοποιείς τα λόγια μου για να με βάζεις άθελά μου ξανά στην μέση εκείνης της "τρέλας". Ελπίζω στην κατανόησή σου.

"Φτανει βάβαια να είστε και οι ορθοί "θεματοφύλακες" στην καλή χρίση του ονοματός μου από τα μέλη σας."
Του οnοματος σου ε? Για ποιο απ ολα τα ονοματα εχεις χρησιμοποιιησει μιλας? Εσυ η ιδια ειπες στο τοπικ της Νεας Ακροπολης οτι ειχες ξαναμπει με αλλο νικ. Επισης ολοι εχουμε καταλαβει ποιος βρεθηκε πισω απο καρικατουριστικες εκφανσεις τυπου ΑΦΜΑ, ΚΡΟΝΟΣ22, ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΣ και τοσα αλλα. Στο ειπα και στο ξαναλεω θα με βρησκεις μπροστα σου ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** αλλα δε λες να βαλεις μυαλο. Ειχα προειδοποιισει και το ****** ***** ***** ***** να σου πει να κατσεις στ αβγα σου αλλα φευ. Εισαι τοσο μα τοσο θρασιμι που ερχεσαι και ξαναρχεσαι για ν αποδειξεις τι? Μα καλα δε βλεπεις οτι απο τοτε που εμφανιστηκες δω μεσα οι δηλιτιριωδεις αναθυμιασεις που εκρινεις εδιωξαν εκατονταδες ανθρωπους απο το φορουμ? Αλλα ισως τελικα αυτος ηταν και ο στοχος σου τον οποιο μαλον και επετυχες με τη βοηθεια-απαθεια και των συντονιστων του φορουμ. Οσο για τα περι Δραμαλη, εξωγηινων κ.λ.π. που ανεφερες, σιγουρα ειναι μια απελπιδα προσπαθεια να διασκεδασεις τις εντυπωσεις απο οσα (λιγα πολυ λιγα, θα ακολουθησουν και αλλα) σου εγραψα για τα σιχαμερα εργα σου και τις γεματες δηλητηριο ημερες σου,***** ***** ***** . Για τη ταμπακιερα δηλαδη κουβεντα.
Αργα η γρηγορα θα λογοδοτησεις στο Μεγα Δικαστηριο κι ελπιζω να κυλησουν δακρυα μετανιας απο τα ματια σου μπας και καταφερεις εστω και την υστατη ωρα σωσεις ενα κομματακι απο τη καταμαυρη ψυχη σου και επανενσαρκωθεις καποτε ως αγαθος και φιλανθρωπος.
ΥΓ Για τον Αβοριγινα κουβεντα δεν ειπες. Τι να πεις αλλωστε. Σε παιρνει? Δε θα το λεγα. Οπως δε σε παιρνει και για πολλαααα αλλα. Γι αυτο σου λεω. Εξαφανισου απο δω μεσα οσο ειναι καιρος. Και κατι τελευταιο. Η "επετηριδα" που λες και τα "χρυσα γραμματα" μηπως **** ***** ***** ***** ?
Caacrinolaas
αλλη ονομασια του Labolas Glasya που προσπαθησαν να τον φιμωσουν. *
ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ FORUMS
Στην αρχη η Νεα Ακροπολη χρηματοδοτησε αδρα τη προσπαθεια που λεγεται εσοτερικα.τζι αρ. Στοχος να εντοπιστουν ανθρωποι που βλεπουν με καλο ματι την υποθεση εσωτερισμος. Επομενο βημα να στρατολογηθουν μελη ετσι ωστε να αποσβεστει η επενδυση και ν αρχισει το μαγαζι να εχει εσοδα. Φυσικα οπως συμβαινει σ αυτες τις περιπτωσεις δε γινοταν να μπει η ΝΑ μπροστα. Βρεθηκε λοιπον ο αφελης @-ντ-μην ο οποιος δεν εχει δουλεψει ουτε μερα στη ζωη του και του εστησαν τη Ντιζιταλ Αλχεμι για να υπαρχει μια βιτρινα στην ολη ιστορια. Στην αρχη το πραμα πηγαινε ρολοι και ολα εδειχναν οτι οι στοχοι μπορουσαν να γινουν πραγματικοτητα. Μετα ηρθαν και οι διδιμες. Η μεν μια εγινε συν-τροφος του @-ντ-μην η δε αλλη βρηκε την ευκαιρια μεσω του εσοτερικα να ψαρευει αντρες για να γεμιζει τις ωρες της καθοτι ασχημουλα και ανεπαγγελτη. Οπως συμβαινει σ αυτες τις περιπτωσεις βρεθηκαν και καποιοι αγνοι-αφελεις να πλαισιωσουν τη προσπαθεια νομιζοντας οτι μετεχουν σε κατι καλο και θεαρεστο. Καποιοι ομως δεν ηταν και τοσο αφελεις και την εκαναν με ελαφρα σιωπηρα. Μαζι την εκαναν και πολλα μελη. Τοτε αρχισαν τα πρωτα προβληματα. Οι χρηματοδοτες αρχισαν να βαζουν χερι στον @-ντ-μην οτι τα πραματα δεν περπατανε συμφωνα με τον αρχικο σχεδιασμο και κατι θα πρεπε να γινει.
(η συνεχεια αυριο βραδυ)
ΥΓ amalitsa οσο και να προσπαθεις δε μπορεις να κρυφτεις οτι πισω απο τα τελευταια μηνυματα του admin εισαι εσυ. Ο @-ντ-μην δε μας ειπες που βρισκεται. *
Caacrinolaas
Το οτι δε με θεωρειτε μελος της κοινοτητας σας ειναι ευσημο γι τη παρτη μου. Αυτο δα ελειπε να ειμαι μελος μιας παρεας ψευτοεσωτεριστων που ζουν παρασιτικα καταναλονοντας πατρικες περιουσιες. Αλλα για ποια κοινοτητα μιλατε ρε παιδια. 3 κι ο κουκος εχετε μεινει. *
Caacrinolaas
quote:
η δε αλλη βρηκε την ευκαιρια μεσω του εσοτερικα να ψαρευει αντρες για να γεμιζει τις ωρες της καθοτι ασχημουλα και ανεπαγγελτη
Ασχημούλα.. δεν θα το έλεγα...
quote:
Καποιοι ομως δεν ηταν και τοσο αφελεις και την εκαναν με ελαφρα σιωπηρα.
Την κοπανήσατε δηλαδή..
quote:
Τοτε αρχισαν τα πρωτα προβληματα. Οι χρηματοδοτες αρχισαν να βαζουν χερι στον @-ντ-μην οτι τα πραματα δεν περπατανε συμφωνα με τον αρχικο σχεδιασμο και κατι θα πρεπε να γινει.
Και εκτός του οτι τον αφήσατε να βγάλει το φίδι απο την τρύπα .. αντι να του προσφέρετε κάποια βοήθεια καθότι φίλοι ... τον σπρώχνετε να πέσει.... ΓΙΑΤΙ???
οτι η Ν.Α.-μελη της τουλαχιστον-ηταν ανακατεμενα,
στην ιστορια που λεγεται εσωτερικα.
Παρ'ολα αυτα ,δεν νομιζω οτι ειναι κατι κακο αυτο.
Ο καθενας μας μπορει να ανηκει 'η ανηκε καπου,
και να γραφει εδω,χωρις αυτο να ειναι ανγκαστικα κακο.
Το ΚΑΚΟ ειναι ,περιπτωσεις οπως,
φιμωματος του λογου μελων,
συνδυασμενες επιθεσεις κατα μελων,
διπλες -τριπλες 'η πολλαπλες ταυτοτητες,
ωστε να "παγιδευονται" μελη,
και αλλα αγαπησιαρικα...
Τωρα για τα προσωπικα που γραφεις,
αυτα δεν αποτελουν κριτηριο,
για να καταδικασουμε καποιον...
Ετσι δεν ειναι?
Και για τους αφελεις που γραφεις,που εξακολουθουν
να γραφουν στο εσωτερικα-οπως η αφεντια μου-
δεν με ενδιαφερουν καθολου
οι προθεσεις των ιδρυτων,
γιατι-μιλωντας για μενα-γραφω,
αφ'ενος να χτυπησω μια νοοτροπια
εβραιοχριστιανικη=φασιστικη,
να εδραιωσω μια νοοτροπια πιο ελευθερη,
και να γραψω καποια πραγματα
που πιθανον θα φανουν χρησιμα,
σε καποιους που αναζητουν...
περα απο τα προσωπικα
-ψυχολογικα και σεξουαλικα-
των μελων του εσωτερικα...
Συμφωνεις 'η διαφωνεις?
Αλλα πες μου γιατι...
Φιλικα.
απο pixies στα ισπανικα
και επειδη οι γνωστες των ισπανικων σπανιζουν επαιξε μεταφραση
οχι οτι βοηθησε σε τιποτα αλλα τουλαχιστον προσπαθησα
Corazon de diablo
Corazon de diablo siempre me intentas rebajar,
Con las cosas que haces
Y las palabras que difundes contra mi.
Corazon de diablo seguiras enganadome,
Con tu falsa sonrisa
Y tus canciones de sirena,
Sonriendo enganando, coqueteas conmigo hasta que no hay esperanza,
Respondiendo degradando, de rodillas intento agradarte.
Pero te quiero sin embargo y te deseo piedad,
A mi lado y veras lo que significas para mi.
Con las cosas que haces
Y las palabras que difundes contra mi, sobre mi.
Con las cosas que haces
Y las palabras que difundes contra mi,sobre mi.
Que harias sin mi,sonriendo,enganando,
Coqueteas conmigo hasta que no hay esperanza.
απο οτι ξερω ειναι κομματι των Yardbirds
και
ο φιλος Kaizer εκανε μια ερωτηση η οποια περασε σαν το ελικοπτερο που επεσε
προσπαθησα να το θιξω και εγω το θεμα οταν μιλησα για πιπερι στην γλωσσα αλλα δεν πηρανε και πολλοι χαμπαρι
ισως να αδιαφορουν κιολας
αλλα κοιτα να δεις κατι πραγματα
οι πιο πολλοι τσακωμοι εχουν σχεση με αυτο το ατομο
χαχαχαχαχα δεν ειναι λιγο ηλιθιο?
καλα τους τσακωμους τους καταλαβαινω και εγω πολλες φορες χανω την ψυχραιμια μου (με αυτα που βλεπω λογικο ειναι)
αλλα οχι και να μην ξερουμε για ποιο πραγμα τσακωνομαστε
ρεζιλι θα γινουμε
και εγω με την σειρα μου επαναλαμβανω το post του Kaizer
μπας και βρεθει καποια ψυχη να μας δωσει μια απαντηση
quote:
Παρατητρώ πως ο λογαριασμός της ΑΤΜΑ απενεργοποιήθηκε για δεύτερη φορά, όχι βέβαια οριστικά, αλλά για λίγες μόνο μέρες. Δηλαδή, η κυρία δικαιούται να γράφει ότι της καπνίσει χωρίς να φοβάται συνέπειες όπως ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ FORUM.
Φυσικά, μέλη με μικρότερο αριθμό μυνημάτων δεν δικαιούνται τέτοιες ευκολίες. Συχνά διαγράφονται ΟΡΙΣΤΙΚΑ χωρίς καν προειδοποίηση. Γιατί η ΑΤΜΑ να τυγχάνει τέτοιας προνομιακής μεταχείρησης?
υποθετω οτι αν υπαρξει απαντηση θα εχει να κανει με κιτρινες καρτες αν και δεν ειδα τον διαιτητη να βγαζει καρτες
προσωπικα δεν ειμαι υπερ ή κατα της απομακρυνσης της ατμα
δεν μου καιγεται καρφι
αλλα θα ηθελα να μαθω για ποιο λογο γινεται αυτο
αν κανω και εγω στηθος δεν θα πιανουν τα αστερακια σε αυτα που λεω??
ή μηπως
τελικα ισυουν ολα αυτα περι νεας ακροπολης και νεας μακρης?
αν ναι
εχουμε να κανουμε με στρατολογημενους και μη?
δεν με νοιαζει αν η ατμα ειναι και μελος videoclub σκασιλα μου εξαλλου δεν με αφορα κιολας
αν ομως ολη αυτη η πουδρα εχει να κανει με το γεγονος οτι ειναι μελος (αν αληθευουν βεβαια αυτα που διαβασαμε μεχρι στιγμης)
Ε! τοτε χρρρρρρρρ χρρρρρρρρ χχχχχχχρρρρρρρρρ
φτου σας κυριοι
πιστευω οτι πολλα μελη περιμενουν πολλες σοβαρες απαντησεις
δεν ειναι καιρος να ξεκαθαρισουν μερικα πραγματα?
quote:
Όταν αισθανόμαστε ότι δεχόμαστε μια συκοφαντία, εμπαιγμό, κοροϊδία . . . και διαμαρτυρόμαστε η αντιδρούμε αντίστοιχα φρονώ ότι εμεί οι ίδιοι έχουμε το πρόβλημα και όχι αυτός που μας συκοφάντη
quote:
Θα πρέπει να αποφασίσουμε να περάσουμε από την παθητικότητα στην ενεργητικότητα
δεν θελω να κανω τον εξυπνο
(ειπαμε η εξυπναδα μου εσβησε σαν κερι στην θυελα)
ομως δεν υπαρχει μια μικρη αντιφαση στα λεγομενα σου?
εκτος και αν δεν καταλαβα σωστα
quote:
Η μη συμμετοχή στην συκοφαντία από όλους μας, είναι ο μόνος παιδαγωγικός τρόπος.
αν δεν σου αρεσουν οι κανονες τους μην παιζεις το παιχνιδι τους
(αρε αθανατοι crash)
ετσι ειναι αν δεν σου αρεσουν μερικα πραγματα εχεις δυο επιλογες
1 προσπαθεις να αλλαξεις την κατασταση (χλωμο για την περιπτωση μας ασχετα αν μερικοι προσπαθουν ακομα)
2 δεν καθεσαι να σκασεις αποχωρεις και πας για αλλα
quote:εδω συμφωνω απολυτα και σε λαμβανω καθαρα.
Φρονώ όμως ότι μάλλον θα πρέπει να συντονίσουμε τους εαυτούς μας και τα συναισθήματα μας.
quote:
ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ.
ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ?
το ειχα κανει φιλε μου
ειχα σταματησει αλλα που και που πρεπει να ταραζεις τα νερα μην παιρνουν και πολυ θαρρος μερικοι
γιαυτο και επεστρεψα
φιλε 1900
We'll all take turns
I'll get mine, too
καλησπερα

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
έλα· θελω συνεισφορά στο tribute
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4775

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ:
ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΕΙ, ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ.
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ε-MAIL.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟΥ, ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΟΥ, ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑΧΕΙ...
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ?
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΦΙΜΩΣΟΥΝ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΡΙΞΕΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝΕΚΤΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ.
ΟΥΤΕ ΣΤΟ mirc ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ? ΓΙΑΤΙ?

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
ομως δεν υπαρχει μια μικρη αντιφαση στα λεγομενα σου?
endorama,
Μπορεί κάποιος να μείνει παθητικός στο κακό και ενεργητικός στην Αγάπη.
Και μπορεί κάποιος να μείνει παθητικός στην Αγάπη και ενεργητικός στο κακό.
Τόσες μέρες πέρασαν με το να τσακώνεστε για το παρελθόν. Μα και ένα λεπτό που έχει περάσει παρελθόν είναι.
Πόσο Σ-οφί-α (χωρίς δηλητήριο και Φαρμάκη) μπορεί να έχει μια συμπεριφορά που επαναλαμβάνεται, όταν γίνετε αιτία να χάνουμε το παρόν και το αύριο?
Και αυτό θα φανεί από τα μηνύματα που θα ακολουθήσουν και για πόσες μέρες ακόμα.
Έχουμε δυο διαφορετικές αλυσίδες.
Της Αγάπης και του Φόβου.
Ας αποφασίσετε σε ποια θα σπάσετε το κρίκο.
quote:
quote:quote:
αν δεν σου αρεσουν οι κανονες τους μην παιζεις το παιχνιδι τους
(αρε αθανατοι crash)
ετσι ειναι αν δεν σου αρεσουν μερικα πραγματα εχεις δυο επιλογες1 προσπαθεις να αλλαξεις την κατασταση (χλωμο για την περιπτωση μας ασχετα αν μερικοι προσπαθουν ακομα)
2 δεν καθεσαι να σκασεις αποχωρεις και πας για αλλα
Η σιωπή και η προσευχή είναι οι καλύτεροι παιδαγωγικοί τρόποι.
Αυτό έχει δείξει η δικιά μου πνευματική εμπειρία.
Αρκεί να γίνονται με αγαθή αγάπη.
Για τους ρομαντικούς του εσωτερισμού πάντα.
Να είστε καλά. Να είστε ευλογημένοι.
Με αγαθή Αγάπη 7Χ7,
just a man.
999
Γιατί;
Διότι είμαι ο "τρίτος",ο "παρατηρητής".Το νέο μέλος που ακόμα δεν γνωρίζει πολλά για το χώρο και τα παλαιά μέλη.
Η άποψή μου,είναι η εικόνα που φαίνεται προς τα έξω.
Φίλε X-L.G.,ίσως,(δεν γνωρίζω),να έχεις απόλυτο δίκιο.Ίσως η έκρηξή σου να είναι απόλυτα δικαιολογημένη.
Ο τρόπος όμως που χρησιμοποιείς για να δικαιωθείς δεν σε βοηθά νομίζω.(και πάλι λέω δεν γνωρίζω).
Γιατί;
Η εικόνα που παρουσιάζεται (προσέξτε το"αι"),είναι οι εξής:
ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ
ΑΤΜΑ Χ-L.G. και μέλη που συμφωνούν μαζύ τους..ΟΙ ΕΞΑΓΝΙΣΤΕΣ.
ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ
Zezmperg,admins,συντονιστές σε ένα σκοτεινό background ξεπεσμένης ΝΑ.
Και στους δύο ανήκουν παλιά και νέα μέλη.
και τέλος
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ,οι κοινοί θνητοί.
Υπέρ όλων ημών,στέκει ο ΠΕΛΕΚΥΣ της τιμωρίας,εάν δεν είμαστε κόσμιοι (και πολύ σωστά κάνει),μόνο που έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά όπως ο φίλος Kaizer είπε και συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζύ του.
Ποιά είναι η δική μου θέση;
Ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Ας μου επιτραπεί παρακαλώ η έκφραση και ζητώ συγγνώμη:ΤΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ.Όπου και να πάω τα ίδια συναντώ.
Λυπάμαι μόνον για την κατάντια της ΝΑ αν όλα όσα λέγονται είναι αλήθεια.
Ήταν λέει στραβό το κλήμα,το 'φαγε κι ο γάιδαρος....
Αγάπητε και αξιοπρεπέστατε καθ' όλα Thoth,αν εγώ ήμουν ιδρυτικό μέλος,δεν θα τά'βλεπα σαν παιδιάστική τρέλα αλλά θα έκλαιγα.
Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν και δεν επιτίθεμαι σε κανέναν.
Πάω σε κάνα θέμα ΜΗΠΩΣ και βρω καμμιά κουβέντα της προκοπής.
Ευχαριστώ

quote:
Αγάπητε και αξιοπρεπέστατε καθ' όλα Thoth,αν εγώ ήμουν ιδρυτικό μέλος,δεν θα τά'βλεπα σαν παιδιάστική τρέλα αλλά θα έκλαιγα.
Δεν έχει όφελος, ούτε και χρησιμότητα ούτε και ορθότητα το να κλαις Gothic. Η κατάσταση δεν είναι μόνο για κλάματα
αλλά και για γέλια
Άσε με να επιμένω σε αυτό που λέω. Κάτι παραπάνω θα ξέρω. ![]()
Εφόσον παραδέχεσαι...
quote:
Ας μου επιτραπεί παρακαλώ η έκφραση και ζητώ συγγνώμη:ΤΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ.Όπου και να πάω τα ίδια συναντώ.
... περιμένεις άραγε να μην συναντήσεις κι εδώ μέσα τέτοια φαινόμενα; Γιατί να διαφοροποιείται ένα τέτοιο μεγάλο site; Όλη αυτή η συνομωσιολογική σουρεαλιστική συζήτηση είναι κάτι παραπάνω από φυσικό να υπάρχει. Δεν έχει ξεκινήσει τώρα, ούτε θα σταματήσει να υπάρχει, όσο το Esoterica έχει δύναμη και φωνή.
Γράφεις...
quote:
Πάω σε κάνα θέμα ΜΗΠΩΣ και βρω καμμιά κουβέντα της προκοπής.
Καλά να κάνεις. Κάπου εκεί θα με βρεις κι εμένα. Άιντε να δούμε πώς θα νικήσουμε την μοναξιά, αφού... μείναμε 3 και ψάχνουμε τον κούκο. ![]()

Απ ότι κατάλαβα νοιώθεις ότι "ξεγελάστηκες" γι αυτό και τόσο μένος. Φταίμε εμείς αν εσύ φάνηκες αφελής; (εάν ισχύουν αυτά που λες).
Από την άλλη, καταλαβαίνω ότι εδώ μέσα γίνεται μία προσπάθεια ανορθόδοξης "αναγνώρισης" των μελών (και βάζω και τον admin και τους συντονιστές στα μέλη). Ασχετα με το αν οι πληροφορίες που διαρρέουν κάθε τόσο για τον ένα ή για τον άλλο είναι αληθινές ή όχι, τι γίνεται ρε παιδιά;!
Προσπαθούμε να μάθουμε τα "ευαίσθητα δεδομένα" των άλλων για να μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε εάν και όταν χρειαστεί;!
Πολύ Καγκεμπίστικη η μέθοδος.
Ομάδες, ομαδούλες, καλύψεις, αποκαλύψεις, διαγραφές, τελεσίγραφα...
"Στα λεγα εγώ" μου είπε ο φίλος μου χτες που τα συζητάγαμε... όλα γίνονται για το Σεξ, την Δύναμη και το Χρήμα! ![]()
Αντε βοήθεια μας!![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-