ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μολιs ειχα συνειδητο ονειρεμα_ερμηνειεs? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Μολιs ειχα συνειδητο ονειρεμα_ερμηνειεs? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

panosfromlydian316 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
13/05/2014, 22:28:27
Πριν απο λιγο ειχα συνειδητο ονειρεμα>
Κοιμηθηκα για λιγο και ηρθε το κανονικο ονειρο>

Ημουν σε ενα λεωφορειο οπου συνεβη κατι το οποιο
με εκανε να ντραπω απεναντι σε ολουs τουs επιβαινοντεs>
Δεν χρειαζετια να μπω σε λεπτομερειεs>

Oμωs κατα λαθοs βρηκα ενα bug(σφαλμα) στο ονειρο κατι που με
εκανε να συνειδητοποιησω οτι πλεον αυτο ειναι στημενη παγιδα στη συνειδηση μου>
Πλεον καταλαβα οτι το ονειρο μου εβαζε ορια στη συνειδηση μου και με περιοριζε>

Οποτε πλεον ημουν εγω σαν παναγιωτηs στο ονειρο και προσπαθησα να το πολεμησω>
Κανω εκει ενα τεραστιο δυνατο αλμα και σπαω την κορυφη του λεωφορειου>
Βγαινω σε εναν αλλο κοσμο>Σε ενα ομορφο νησι παρολο που νομιζω τα εβλεπα ολα ασπρομαυρα>

Με το που ειμαι ομωs σε αυτο τον ομορφο χωρο κατευθειαν
με εντοπισαν αλλα οντα>
Ασπρομαυρα σκυλια ερχονταν σε οποια μερια και αν κοιτουσα>

Παρολο που κατορθωνα να τα αποφευγω με ευκολια αυτα δεν σταματουσαν>
απεφευγα το ενα και εμφανιζοταν το αλλο>
εκανα τεραστια αλματα και παρολο που πιστευα οτι θα πεθανω δεν πεθαινα!!!
ειναι περιεργο δεν μπορω να το περιγραψω>

Στην τελικη ομωs ενεδωσα>Και εχασα τη μαχη>

Προs το τελοs του ονειρου ηρθε μια φωνη με χαρακτηρα διδακτικο>
Μου εδειξε απο ψηλα μια εικονα ανθρωπων να μιλανε>
Και σαν να μου ελεγε η αληθεια ειναι αντιστροφη απο οτι τη βλεπουμε εμειs οι ανθρωποι>

Το θεμα ειναι οτι ημουν σε σχεδον φαση ξυπνιου και η φωνη συνεχιζε να μου μιλαει αλλα δυστυχωs δεν κατορθωσα να τα περασω στο συνειδητο και ξυπνησα επειδη γινοταν και φασαρια στο σπιτι>

Θα ηθελα να ακουσω ερμηνειεs>

Ειμαι τηs αποψηs οτι η συνειδηση μαs ειναι αθανατη και απεριοριστη
και ισωs να υπαρχουν ανοργανα οντα που στο συνειδητο ονειρεμα να βλεπουμε οτι πρεπει να τα αντιμετωπισουμε για να ελευθερωσουμε την υπαρξη μαs>
Ισωs εχει δικιο ο don juan matus που μιλαει για αρπακτικο συμπαν>
Iσωs ομωs και ολο αυτο να ειναι μια δοκιμασια για να αναπτυχθουμε απο το σκοταδι στο φωs>

Παντωs σε ολα τα συνειδητα ονειρα παντα κατι υπαρχει που με κηνυγαει και δεν θελει να ελευθερωθω απο τα δεσμα μου>

Ισωs να εκμεταλλευονται ανοργανεs οντοτητεs ακριβωs το οτι δεν εχουμε επιγνωση οτι ειμαστε απεριοριστοι και να μαs κρατανε στα δεσμα μαs τρεφομενεs απο το φοβο μαs>

Μετανιωσα γιατι στο ονειρο επρεπε να τα πολεμησω>Αλλα φοβηθηκα παλι>
Την αλλη φορα :)

13/05/2014, 22:53:45
Ρε καραγκιόζη, σταμάτα να ανοίγεις θέματα για τα όνειρά σου!
Σκοτιστήκαμε.

Μας έχεις πρήξει στο ξυπνητό σου, φθάνει!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

13/05/2014, 23:18:05
Oντωs το συμπαν ειναι αρπακτικο>

14/05/2014, 10:22:09
quote:

Ρε καραγκιόζη, σταμάτα να ανοίγεις θέματα για τα όνειρά σου!
Σκοτιστήκαμε.

Μας έχεις πρήξει στο ξυπνητό σου, φθάνει!!!

...

Θα τα θεωρείς τα ποστ του πολύ σημαντικά για να μπαίνεις στον κόπο να θέλεις να τα εμποδίσεις και τα τρολλάρεις.

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ

14/05/2014, 10:24:57
quote:

...

Κατ'αρχήν το "συνειδητό ονείρεμα" δεν είναι συμβολικό για να αναζητάς ερμηνείες. Μπορείς βέβαια να αναρρωτιέσαι για ορισμένα πράγματα αλλά ψάχνοντας ερμηνείες το.... χάνεις.... γιατί το συνειδητό ονείρεμα - θα πρέπει να - είναι "ζωή" σε μια άλλη "πραγματικότητα".

Δεν αναζητάμε 'ερμηνείες' για τα γεγονότα της πραγματικότητας αλλά διερευνούμε αίτια, αφορμές, συνέπειες κτλ.

Edited by - panpam on 14/05/2014 10:25:53

14/05/2014, 14:27:03
Όταν σιγούν οι σάλπιγγες της καλλιτεχνικής δημιουργίας , ο μόνος παρήγορος ήχος είναι ο βαθύς τόνος της νιτσεϊκής μεσονύκτιας καμπάνας . Ο τόνος του αφυπνισμένου φιλοσοφικού στοχασμού :

Ich schlief , ich schlief .
Aus tiefem Traum bin ich erwacht .

(“Κοιμόμουνα , κοιμόμουνα .
Από όνειρο βαθύ έχω ξυπνήσει”)

Ου τα πάντα τοις πάσι ρητά

14/05/2014, 15:32:55
quote:

quote:

...

Κατ'αρχήν το "συνειδητό ονείρεμα" δεν είναι συμβολικό για να αναζητάς ερμηνείες. Μπορείς βέβαια να αναρρωτιέσαι για ορισμένα πράγματα αλλά ψάχνοντας ερμηνείες το.... χάνεις.... γιατί το συνειδητό ονείρεμα - θα πρέπει να - είναι "ζωή" σε μια άλλη "πραγματικότητα".

Δεν αναζητάμε 'ερμηνείες' για τα γεγονότα της πραγματικότητας αλλά διερευνούμε αίτια, αφορμές, συνέπειες κτλ.

Edited by - panpam on 14/05/2014 10:25:53

Δεν νομιζω οτι ειναι ζωη σε αλλη πραγματικοτητα.
Νομιζω οτι ειναι ο εγκεφαλος(=εικονικη πραγματικοτητα) που
στηνει παγιδες στην ψυχη ωστε να μην ξεφυγει.

Δεν υπαρχουν αλλες πραγματικοτητεs πανω στη Γη...Ισως να υπαρχουν κατω μας και πανω μας περα απο τα τοιχωματα που μας προστατευουν(ή υποδουλωνουν?) ...

Η πραγματικοτητα ειναι οπως ο εγκεφαλος μας την οριζει πανω στη Γη και αυτος θελει με καθε τροπο να σε περιορισει στα γηινα.

Αρα το συνειδητο ονειρεμα για μενα ειναι η προσπαθεια της ψυχης να φυγει απο το ματριξ των νευρωνων του εγκεφαλου...Και ολο αυτο αναπαρισταται σαν επικη μαχη.
Γιατι ψυχικα οντως ειναι μαχη.
Και μαλλον οι μυθολογιες ισως να εχουν να κανουν με αυτη τη μαχη τουλαχιστον εν μερει.

Εχεις δικιο οτι δεν πρεπεει να αναζηταμε ερμηνειες.Αφου ειναι του εγκεφαλου.

15/05/2014, 14:24:24
Η λύση του αινίγματος της ζωής σε χώρο και χρόνο βρίσκεται εκτός χώρου και χρόνου .

28/05/2014, 09:14:47
"Μόνο οι μεγάλοι σοφοί και οι ανίδεοι μένουν αναλλοίωτοι . . ."

21/01/2015, 04:29:53
Μεγαλη η συμβολη αυτου του νηματος.
Πιο μεγαλη απο οσο μπορει κανεις να φανταστει.

Ειναι η αποδειξη της αληθειας στις ταμπλετες του Θωθ ,ενα αμφιλεγομενο κειμενο.
Εγω πλεον ξερω.
Το απεδειξα γραφοντας αφελως στην αρχη για το συνειδητο μου
ονειρεμα και βλεποντας μεταγενεστερα την εμπειρια μου σε ενα κειμενο αιωνων πριν.

Κοιταχτε τι εγραψα στο αρχικο.

quote:

Βγαινω σε εναν αλλο κοσμο>Σε ενα ομορφο νησι παρολο που νομιζω τα εβλεπα ολα ασπρομαυρα>

Με το που ειμαι ομωs σε αυτο τον ομορφο χωρο κατευθειαν
με εντοπισαν αλλα οντα>
Ασπρομαυρα σκυλια ερχονταν σε οποια μερια και αν κοιτουσα>

Γραφεται στις σμαραδγενιες ταμπλετες του Θωθ στην ταμπλετα ''το κλειδι του μυστηριου''

quote:

Once, in a time past,I approached the great Barrier,
and saw on the shores where time exists not,
the formless forms of the HOUNDS of the barrier.
Aye, hiding in the midst beyond time I found them;
and THEY, scenting me afar off,
raised themselves and gave the great bell cry
that could be heard from cycle to cycle
and moved through space toward my soul.

Hounds ειναι τα κυνηγοσκυλα.Shores Η ακτη, το νησι που ειδα.
Formless forms=οπως τα εβλεπα ασπρομαυρα(αυλα)

Γραφω εγω στο αρχικο ποστ

quote:
Παρολο που κατορθωνα να τα αποφευγω με ευκολια αυτα δεν σταματουσαν>
απεφευγα το ενα και εμφανιζοταν το αλλο>
εκανα τεραστια αλματα και παρολο που πιστευα οτι θα πεθανω δεν πεθαινα!!!
ειναι περιεργο δεν μπορω να το περιγραψω>

Δεν το ειχα γραψει εδω,αλλα δεν μπορουσα να τα αποφυγω επειδη εκανα αλματα σε ευθεια.Εκτοξευομουν μονο σε ευθειες,για αυτο δεν ειχα ελεγχο ,Και τελικα επεσα στο νερο της ακτης οπου με εσωσε κατι.

Γραφεται στις ταμπλετες.

quote:
Know ye, the HOUNDS of the Barrier
move only through angles
and never through curves of space .
Only by moving through curves
can ye escape them,
for in angles they will pursue thee.
O man, heed ye my warning;
Seek not to break open
the gate to beyond

quote:
Aye, glimpsed the HOUNDS of the Barrier,
lying in wait for he who would pass them.
In that space where time exists not,
faintly I sensed the guardians of cycles.
Move they only through angles .
Free are they not of the curved dimensions .

Και αυτη ειναι η μικρη μου συμβολη στον κλαδο του εσωτερισμου
για ενα τοσο σημαντικο και αμφιλεγομενο εσωτερικστικο κειμενο οπως οι ταμπλετες.

Edited by - lydiosp on 21/01/2015 04:31:18

Edited by - lydiosp on 21/01/2015 04:32:25

magicpapΝέο Μέλος
21/01/2015, 08:02:56
Πιθανοτατα βρεθηκες σε επικοινωνια με ανωτερες μορφες εξελιξης και θελησαν να σου παραχωρησουν πληροφοριες απο το υπερπεραν.
21/01/2015, 21:03:18
quote:
panosfromlydian
Δεν υπαρχουν αλλες πραγματικοτητεs πανω στη Γη...Ισως να υπαρχουν κατω μας και πανω μας περα απο τα τοιχωματα που μας προστατευουν(ή υποδουλωνουν?) ...
Για να εξετάσουμε το αν υπάρχει άλλη πραγματικότητα... θα πρέπει να ορίσουμε πρώτα τι είναι πραγματικότητα. Δε νομίζω όπως και να 'χει οτι αυτή η λογική θα σε βοηθήσει. όταν λες "κάτω" απο εμάς, υποδηλώνεις χώρο (εσωτερικό της γης;) πάνω απο εμάς, πάλι υποδηλώνεις χώρο (στο διάστημα;).
Τι είναι χώρος;
Έχεις θέσει ποτέ στον εαυτό σου αυτό το ερώτημα;
Τα λέμε
21/01/2015, 23:18:20
quote:

Πιθανοτατα βρεθηκες σε επικοινωνια με ανωτερες μορφες εξελιξης και θελησαν να σου παραχωρησουν πληροφοριες απο το υπερπεραν.

Ανωτερες μορφες εξελιξης υπαρχουν με την εννοια οντων που εχουν πιο ανεπτυγμενη συνειδηση.Ενας ανθρωπος που εχει ''αποφοιτησει'' απο αυτον τον κοσμο ειναι ανωτερη μορφη εξελιξης απο εμενα.
Ενα ατομο που γινεται παρατηρητης και μαρτυρας των φυσικων λειτουργιων του,των νοητικων λειτουργιων του κτλ ειναι ανωτερη μορφη εξελιξης απο εμενα που ταυτιζομαι με τα παραπανω και νομιζω η αληθεια ειναι τα συναισθηματα μου και ταυτιζομαι με αυτα.

Ολοι ειμαστε βεβαια σαν οντα ΤΕΛΕΙΟΙ.
Το ον δεν εξελισσεται!Υπαρχει απο τοτε που υπαρχει ολο αυτο που βλεπεις γυρω σου..
Το μονο που υπηρχε πριν απο εμας ειναι η αβυσσος.Εσυ και εγω υπαρχουμε απο τη στιγμη που γεννηθηκε η υπαρξη!

Το μονο που εξελισσεται ειναι η συνειδητοποιηση γυρω απο αυτο ακριβως!
Ειμαστε τελειοι και προερχομαστε απο την αρχη των ΠΑΝΤΩΝ και το μονο που μενει ειναι να το συνειδητοποιησουμε.
Οταν ο θεος λεει ''εγω''(λεει στο βιβλιο του Μιθραδ) τιποτα δεν μενει ανειπωτο!

21/01/2015, 23:24:58
quote:

quote:
panosfromlydian
Για να εξετάσουμε το αν υπάρχει άλλη πραγματικότητα... θα πρέπει να ορίσουμε πρώτα τι είναι πραγματικότητα. Δε νομίζω όπως και να 'χει οτι αυτή η λογική θα σε βοηθήσει. όταν λες "κάτω" απο εμάς, υποδηλώνεις χώρο (εσωτερικό της γης;) πάνω απο εμάς, πάλι υποδηλώνεις χώρο (στο διάστημα;).
Τι είναι χώρος;
Έχεις θέσει ποτέ στον εαυτό σου αυτό το ερώτημα;
Τα λέμε

Απο τη στιγμη που θα ορισω τι ειναι χωρος,θα ταυτιστω με τον διανοτητικο ορισμο του μυαλου και η συνειδηση μου θα κλειστει στον ορισμο.

Για αυτο θα πω οτι ειναι κατι που αντιλαμβανεται ο ανθρωπινος νους .Και το αντιλαμβανεται σαν το πλαισιο μεσα στο οποιο κινουνται τα πραγματα ,και λεγοντας ''κινουνται'' εννοω μεταβαλλονται και αλλαζουν.

Ο χωρος και ο χρονος δεν μεταβαλλονται.Αλλα ολα τα πραγματα μεταβαλλονται μεσα στον χωρο και το χρονο.
Για αυτο και θα μπορουσαμενα που οτι βρισκομαστε μεσα στη σφαιρα του χωροχρονου.

Ο Θωθ λεει οτι υπαρχουν 9 κοσμοι.9 κυκλοι μεσα σε κυκλους.
Ο ενας μεσα στον αλλον.

Edited by - lydiosp on 21/01/2015 23:31:17

22/01/2015, 16:41:06
quote:
Ο χωρος και ο χρονος δεν μεταβαλλονται.Αλλα ολα τα πραγματα μεταβαλλονται μεσα στον χωρο και το χρονο.
Και πώς ξέρεις οτι δεν μεταβάλλεται, αν δεν ξέρεις καν τι είναι;

quote:
Απο τη στιγμη που θα ορισω τι ειναι χωρος,θα ταυτιστω με τον διανοτητικο ορισμο του μυαλου και η συνειδηση μου θα κλειστει στον ορισμο.
Άρα θα πρέπει να ερευνήσεις το θέμα με την συνείδηση και όχι με τον νου (το διανοητικό). Που σημαίνει επίσης οτι δεν χρειάζεται να απαντήσεις

quote:
Ο Θωθ λεει οτι υπαρχουν 9 κοσμοι.9 κυκλοι μεσα σε κυκλους.
Και τι μας νοιάζει τι λέει ο Θωθ; Ο καθένας μπορεί να λέει οτι θέλει

22/01/2015, 18:31:28
quote:
Ενας ανθρωπος που εχει ''αποφοιτησει'' απο αυτον τον κοσμο ειναι ανωτερη μορφη εξελιξης απο εμενα.
Ενα ατομο που γινεται παρατηρητης και μαρτυρας των φυσικων λειτουργιων του,των νοητικων λειτουργιων του κτλ ειναι ανωτερη μορφη εξελιξης απο εμενα που ταυτιζομαι με τα παραπανω και νομιζω η αληθεια ειναι τα συναισθηματα μου και ταυτιζομαι με αυτα.

quote:

quote:
και το μονο που μενει ειναι να το συνειδητοποιησουμε.

Ετσι Πανο!!!!