ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τι ήταν αυτό που είδα χθες? (Φωτεινή σφαίρα στον ουρανό της Αυλώνας) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Τι ήταν αυτό που είδα χθες? (Φωτεινή σφαίρα στον ουρανό της Αυλώνας) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Yiannakas10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
YiannakasΜέλος
26/06/2005, 12:02:44
Χθες το βράδυ βρισκόμουν στους πρόποδες ενός βουνού στον Αυλώνα, περίπου ίδιου ύψους με το λυκαβητό. Κάποια στιγμή πιάνει το μάτι μου μια τεράστια φωτεινή σφαίρα να διέρχεται με καθοδική πορεία πίσω από το βουνό. Το μέγεθός της ήταν πολύ μεγάλο, περίπου μιας τετραόροφης πολυκατοικίας. Άφηνε λίγο μπλε πίσω του. Κανένας ήχος κατά την πορεία και φυσικά ούτε και μετά. Έμεινα με το στόμα ανοικτό όπως και πολλοί άλλοι παραδίπλα μου. Τι ήταν?
HfaistosΜέλος
26/06/2005, 12:22:01
Profanws kosmosfaira.

"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"

26/06/2005, 15:04:55

Going home late last night,
suddenly i got a fright,
i loooked in the window surprised for what i saw,
a fairy in boots dancing with a dwarf,
ALL RIGHT NOW

26/06/2005, 23:33:12
Εχθές τελείως τυχαία παρακολούθησα αποσπάσματα απο την εκπομπή του Χαρδαβέλλα ο οποίος είχε κάνει ένα ανθολόγιο των εκπομπών της φετεινής περιόδου.
Κάποια στιγμή έδειξε απόσπασμα απο μια εκπομπή που είχε κάνει για τα φαντάσμστα, όπου έχει πάει στην Αγγλία και συνομιλεί με κάποιον καθηγητή ενός πανεπιστημίου, όπου έχει σχηματίσει μια ομάδα που ασχολείται με παραφυσικά φαινόμενα.
Ο άνθρωπος μιλούσε πολύ σωστά και μετρημένα και δεν απέρριπτε ούτε υιοθετούσε κάτι. Όταν ο Χαρδαβέλλας τον ρώτησε πως θα μπορούσαν να εξηγηθούν οι θεάσεις διαφόρων ανεξήγητων πραγμάτων που τυχαίνει και βλέπουμε είπε κάτι πολύ ενδιαφέρον.
Αν την στιγμή που είμαστε κάπου τύχει και διαταραχθεί το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, ενδεχομένως αυτό να επηρεάσει τον εγκέφαλο με τέτοιο τρόπο ώστε να δει πράγματα που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν ή δεν μπορούσε να τα δούμε υπο φυσιολογικές συνθήκες.
Αυτό μου θυμίζει κάτι που μου είχε πει μια κυρία στην δουλειά μου όταν έγινε ο σεισμός του 1999 στην Πάρνηθα. Αυτή η κυρία δουλεύει στο κυλικείο του 9ου ορόφου και μου είπε το εξής. Όταν ΄΄αρχισε να κουνιέται το κτίριο απο τον σεισμό τότε παρατήρησα κάτι που με κατατρόμαξε. Έβλεπα το πάτωμα στα πόδια μου να ανοιγοκλείνει και κατουρήθηκα απο τον φόβο μου...
Προφανώς το πάτωμα δεν ανοιγόκλεινε. Αυτό που ενδεχομένως ανοιγόκλεινε ήταν το μυαλό της. Γιατί την στιγμή του σεισμού αποδεδειγμένα υπάρχουν εντονότατες ηλεκτρομαγνητικές διαταραχές. Πολύ ωραία το δίνει στην πρώτη ταινία Μάτριξ όταν ο Νϊρο πηγαίνει στην μάντισσα και βλέπει ένα παιδάκι να λυγίζει ένα κουτάλι. Το παιδί λοιπόν για να τον βοηθήσει να κάνει το ίδιο του λέει... Πρέπει να καταλάβεις ότι στην πραγματικότητα αυτό που λυγίζει δεν είναι το κουτάλι αλλά το μυαλό σου...
Φιλικά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

27/06/2005, 00:04:00
το είχα παραθέσει στο τόπικ της ostria,το παραθέτω και εδώ..

θέλω την βοηθειά σας έτσι ώστε αν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε κάτι που έπεσε στην αντίληψη την δική μου και άλλων τριών ανθρώπων της παρέας ,όπου είχαμε πάει στο Σούνιο.
αντικρύσαμε απο απόσταση ,δεξιά απο τον Ναό ,ένα αντικείμενο σε πλήρη ακινησία(όταν το αντιληφθήκαμε,πέρασε ενα πεντάλεπτο ,μέχρι να εξαφανιστεί ξαφνικά)η μοναδική του "κίνηση" ήταν ένα κόκκινο και ένα μπλέ φωτάκι που αναβόσβηναν.
εμείς καθόμασταν στην μεριά του πρώτου εστιατορίου(εχει δυο στην σειρά) αν το παρατήρησε κάποιο άλλο παιδί ,ας το παραθέσει ,έτσι ώστε να δούμε αν όντως ήταν κάτι.το περιστατικό σημειώθηκε στις 1 και 10 σήμερα.
ευχαριστώ

με απέραντο σεβασμό και αγάπη ο μάνος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

MageneΝέο Μέλος
27/06/2005, 10:24:51
Πριν μερικά χρόνια ένα βράδυ έτυχε να βρεθώ σε έναν ανοιχτό χώρο χωρίς φώτα του δρόμου, κάτι που σου έδινε καλή ορατότητα στον ουρανό. Ξαφνικά παρατήρησα τρεις σφαίρες όχι υπερβολικά μεγάλες όπως μας περιγράφεις φίλε yannaka, αλλά αρκετά μεγάλες, που είχαν τη δυνατότητα μάλιστα να αυξομειώνουν το μεγεθός τους. Δεν ακουγόταν τίποτα και σίγουρα δεν υπήρχε στον ουρανό κάποιο αεροπλάνο ή κάτι για το οποίο θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι είναι η πηγή του φαινομένου.
Τόσο εγώ όσο και άλλοι που βρίσκονταν στο ίδιο σημείο είχαμε μείνει αποσβολωμένοι. Θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά ότι είναι εξωγήινης προέλευσης και περίμενα να ακούσω κάτι σχετικό την άλλη μέρα, από ανθρώπους που το είχαν παρατηρήσει και αυτοί.

Οταν το συζήτησα έμαθα ότι όταν γίνεται κάποια υπαίθρια εκδήλωση, ακόμα και αν είναι χιλιόμετρα μακριά, οι προβολείς δημιουργούν τέτοια φαινόμενα, που μπορεί να τα αντιληφθεί κανείς όταν βρίσκεται σε χώρο χωρίς πολλά φώτα.

Μήπως αυτό που είδες οφείλεται σε κάτι τέτοιο. Αλλωστε τέτοια εποχή γίνονται παντού εκδηλώσεις.

tonisΜέλος
29/06/2005, 04:47:29
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΔΙΟΥ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΟ 1990 ( ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ) ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΟΠΕΤΡΑ (ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΟ 20 ΚΜ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ).ΕΙΧΕ ΕΜΦΑΝΗΣΘΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΟΜΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ.ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΤΟΤΕ ΣΤΑ ΜΜΕ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΔΙΟΥ ΕΙΧΕ ΠΛΑΤΟΣ 20 CM ΜΗΚΟΣ 40 ΚΑΙ ΒΑΘΟΣ 5. ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΟΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΙ ΕΓΩ.
29/06/2005, 08:31:18
quote:
Αν την στιγμή που είμαστε κάπου τύχει και διαταραχθεί το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, ενδεχομένως αυτό να επηρεάσει τον εγκέφαλο με τέτοιο τρόπο ώστε να δει πράγματα που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν ή δεν μπορούσε να τα δούμε υπο φυσιολογικές συνθήκες.

Αγαπητέ Απέριττε, χμ... αυτό μου θυμίζει τις μαρτυρίες που έχουμε από το πείραμα της Φιλαδέλφεια. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια σχετική μελέτη.

quote:
Οταν το συζήτησα έμαθα ότι όταν γίνεται κάποια υπαίθρια εκδήλωση, ακόμα και αν είναι χιλιόμετρα μακριά, οι προβολείς δημιουργούν τέτοια φαινόμενα, που μπορεί να τα αντιληφθεί κανείς όταν βρίσκεται σε χώρο χωρίς πολλά φώτα.

Συμφωνώ ως προς αυτό, φίλε/η Magene. Ενα βράδυ διασχίσαμε όλη την Αθήνα για να βρούμε την πηγή ενός τέτοιου φαινομένου και τελικά, ανεβαίνοντας στα Τουρκοβούνια, καταφέραμε να την εντοπίσουμε κάπου προς το Πεδίο του Αρεως, όπου προφανώς γινόταν κάποια εκδήλωση.

quote:
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΔΙΟΥ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΟ 1990 ( ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ) ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΟΠΕΤΡΑ (ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΟ 20 ΚΜ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ).ΕΙΧΕ ΕΜΦΑΝΗΣΘΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΟΜΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ.ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΤΟΤΕ ΣΤΑ ΜΜΕ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΔΙΟΥ ΕΙΧΕ ΠΛΑΤΟΣ 20 CM ΜΗΚΟΣ 40 ΚΑΙ ΒΑΘΟΣ 5. ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΟΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΙ ΕΓΩ.

Toni βάλτο στο θέμα μου (για τον σαυροειδή εξωγήινο) αν μπορείς. Την θυμάμαι αυτή την περίπτωση, αλλά δεν ξέρω αν έγινε κάποια περαιτέρω έρευνα.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

Edited by - Ostria on 29/06/2005 08:32:35

GRIGORIANOSΜέλος
01/07/2005, 04:11:34
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΝΑΦΕΡΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ....

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ YANNAKA ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΤΩΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ 99,999% ΕΙΝΑΙ
ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ...
ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΟΥΡΑ.
ΤΟ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ Ή ΤΗΣ ΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ,
ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ ΤΑ
ΟΠΟΙΑ ΟΞΕΙΔΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ, ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ
ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ
ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΜΕΤΑΛΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΤΑΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΘΕΙ
ΟΞΕΙΔΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΞΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΗΡΑ ΣΕ
ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟ,ΜΠΛΕ Κ.Τ.Λ.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ
ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΕΡΩΙΤΗΣ.
ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕΣ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΑΙΩΡΟΥΤΑΝ
ΓΙΑ ΛΙΓΟ, Ή ΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΛΛΑΖΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕ
ΝΑ ΑΝΥΨΩΝΕΤΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ "ΑΛΛΟ" ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ,
ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ "ΑΛΛΟ" ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ.
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ
ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΥΧΟΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ
ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ
ΝΑ ΤΡΒΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΑΛΛΑΖΟΥΝ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ
ΕΙΧΕ ΚΑΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΕΡΑ ΔΕΝ
ΕΙΧΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ.
ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ
ΤΙΣ ΒΡΟΥΜΕ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ.
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ...
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.....

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ
ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΘΕΑΣΕΙΣ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ
ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ.

Π.Χ.
2-12-1973.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΜΑΖΙΚΗ ΘΕΑΣΗ.

16-04-1974, 6-05-1974, 07-06-1974, 08-06-1974, 30-06-1974,
02-07-1974, 10-07-1974.ΚΥΜΗ. ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΘΕΑΣΕΙΣ.

??-??-1977.ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ - ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ. ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΑΠΟ Α.Τ.Ι.Α. - ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΑΜΥΝΗΣ Κ. ΕΥΑΓΕΛΛΟΥ ΑΒΕΡΩΦ/ΤΟΣΙΤΣΑ ""ΠΑΛΙΑ ΑΜΦΕΒΑΛΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ Α.Τ.Ι.Α.. ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ""

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ
ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΟΙ
ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΤΩΣΗ Ή ΚΑΙ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΔΙΣΚΩΝ ΤΟΤΕ ΘΑ
ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΑ Α.Τ.Ι.Α. ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΑ Ή ΑΝ
ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΓΗΙΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ 1000 Ή 4000
ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ????
ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ 'ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟΣ' ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ
ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ...
(ΔΕΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ "ΜΚ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΙΔΕΑ).

ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΛΑΩΝ ΣΤΟΥΣ
"ΘΕΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΤΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ
ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΟΙ.....

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ
ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΑΛΛΟΥΣ.....

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ....

PathfinderΝέο Μέλος
02/07/2005, 23:04:57
Εγώ θα ήθελα να μοιραστώ μια εμπειρία που είχα το καλοκαίρι Ιούνιο μήνα του 1987 στην Ελευσίνα στο αεροδρόμιο.
Αλήθεια δεν ξερω τι είδα αλλά θα σας πω αυτό που έγινε.
Εκανα γερμανικό νούμερο θυμάμαι και βαριόμουν οικτρά. Οπως κοίταζα τον ορίζοντα είδα ένα φωτεινό αντικείμενο με εναλλαγή χρωμάτων (μπλέ κόκκινο ασπρο) Δεν είχε μια σταθερή πορεία αλλά έδειχνε να αλλάζει υψόμετρο συνέχεια με γρηγορα αναβοκαταιβάσματα σαν να έκανε μια τεθλασμένη γραμμή στον ορίζοντα.
Εκεί που το παρακολουθούσα άλλαξε πορεία και σε μερικά δευτερόλεπτα πέρασε σε χαμηλό ύψος πάνω από τη σκοπιά χωρίς κανένα βουητό μηχανής παρά ένα θρόισμα. Φυσικά ήταν έντονα λαμπρό φωτεινό και τα χρώματα ήταν πιό έντονα.
Η αντίδρασή μου ήταν πραγματικά χαζή αλλά αυτό που έκανα ήταν να μπω γρήγορα μέσα στη σκοπιά και να έχω χ.... από το φόβο μου.
Το πράγμα αυτό με μέγεθος αεροπλάνου (και σχήμα όχι δίσκου αλλά σφαίρας) πέρασε από πάνω και έφυγε με πολυ μεγάλη ταχύτητα προς την Πελοπόννησο.
Την επόμενη ημέρα έψαχνα να βρώ κάποιον που το είδε αλλά μάταια. Ρώτησα κάποια άτομα με τρόπο φυσικά γιατί σίγουρα θα με παίρνανε στη κοροιδία Αεροπορία βλέπεις αλλά τίποτα.
Απλώς είναι ή πρώτη φορά που το αναφέρω και φυσικά δεν έχω καμία απαίτηση να το πιστέψει κανένας .

SearchTheTruth