- "ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ" Νο 2... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

quote:
angi
Παρεπιπτοντως,
μαγειρεψα και Βαρβαρα χθες το βραδυ.
Ξερεις κανεις τί ειναι και απο τί φτιαχνεται η Βαρβαρα;
Δεν είναι αυτή η αηδία που φτιάχνουν ανήμερα της Αγίας Βαρβάρας, στις 4 Δεκεμβρίου; Ένας αηδιαστικός χυλός από σιτάρι, καρύδια, αμύγδαλα και σταφίδες. Μπλιάχ. Δεν τρώγεται λέμε.
Angi, μην ξεχάσεις, πρέπει να την μοιράσεις σε τέσσερα σπίτια αύριο το πρωί.
Ξέρεις, Χριστούγεννα = κιλάκια...
Χεχε!
Αν η Βαρβάρα - εγώ ξέρω μόνο το όνομα για να είμαι ειλικρινής - είναι το γλυκό που περιγράφει η αγαπητή Brie Boy, το προτιμώ από τα μελομακάρονα με τα μέλια κτλ κτλ. ![]()
Μπορώ όμως να σε καλοπιάσω για κανένα κουραμπιέ... ![]()
![]()
![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Ένας αηδιαστικός χυλός από σιτάρι, καρύδια, αμύγδαλα και σταφίδες. Μπλιάχ. Δεν τρώγεται λέμε.
Και ενώ διάβαζα αυτές τις γραμμές, ο νόμος της συγχρονικότητας χτύπησε πάλι, ακουσα το κουδούνι της εξώπορτας, και μια γειτόνησα μου έφερε ένα μπολάκι με τέτοιο χυλό.
Ε εντάξει δεν είναι και τόσο χάλια, σαν κόλυβα σούπα είναι.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
gretel
...σαν κόλυβα σούπα είναι
Ναι, αυτό είπα και γω. ![]()
Angi, εμένα μου αρέσει το κέικ σοκολάτα. ![]()
Το επομενο Σαββατοκυριακο θα ξαναπροσπαθησω...μονη μου αυτη τη φορα...
Στη Βαρβαρα συνηθιζεται να προσθετεις και ταχινι.
Εμενα μου αρεσει (μια γλυκια σουπα ειναι και πολυ υγειινη)!
Γλυκα δεν τρωω (ειμαι των αλμυρων) αλλα μου αρεσει να καταπιανομαι με τετοια την περιοδο των εορτων. (μια κουταλια ή μισο μελομακαρονο δεν μου χαλανε το στομαχι και τοσο)! Μονο για τη Βαρβαρα και τα μελομακαρονα!! Αλλα γλυκα δεν φτιαχνω.
Φαγητα ομως που εχουν σχεση...
Μπαμπου...ας πουμε...ή τα σχετικα των Χριστουγεννων.
Brie Boy,
Αυτο για το μοιρασμα σε τεσσερα σπιτια, δεν το ηξερα. Ηξερα ομως οτι την ετοιμαζεις για το καλο του σπιτιου.
Γι΄αυτο λες να μου πανε ολα στραβα;
Του χρονου θα την μοιρασω. Συνηθως ξεπερνω τα 4 σπιτια (γονεις, μαγαζι, γιαγια, θεια, αλλη θεια, γειτονες)!
Αντε και καλες γιορτες βρε παιδια!!!

Edited by - angi on 04/12/2006 23:46:53
quote:
Φαγητα ομως που εχουν σχεση...
Μπαμπου...ας πουμε...ή τα σχετικα των Χριστουγεννων.
Βρε παιδιά, τι είναι το Μπαμπού?
Μήπως έχω μείνει πολύ πίσω? ![]()
quote:
Αντε και καλες γιορτες βρε παιδια!!!
Πράγματι, καλή μου angi!
Καλές γιορτές να έχουμε! ![]()

Η μπάμπου, ειναι φαγητο και εθιμο χριστουγεννιατικο.
Ειναι αρνισιο εντερο γεμισμενο με συκωτακια, κιμα και ρυζι (γενικα ετσι;)![]()
Εχει σχεση με την λατρεια του φαλλου γι΄αυτο και μοιαζει με λουκανικο αλλα πολυ μακρυ και περισσοτερο χοντρο!![]()
![]()
![]()
![]()
Εχει μεινει απο τοτε που οι αντρες πηγαιναν στους πολεμους και οι γυναικες εμεναν χηρες και τους ελειπε το....ξερεις τι...
Σημειωτεον οτι σε πολλες περιοχες της Β. Ελλαδας (οπως και εδω) την προγιαγα την αναφερουμε σαν μπαμπου!!
Λογω της σοφιας της....
Και οι προγιαγιες (ισως πολλων χιλιαδων χρονων προγιαγες), ειχαν κατι πολυ περισσοτερο να πουν.....![]()
![]()
Σε εκεινες τις μακρυνες εποχες την μαγειρευαν με χοιρινο εντερο, αλλα λογω του οτι πλεον εχουμε γινει πολυ λεπτεπιλεπτοι και ευαισθητοι, αντικαταστασημαμε το χοιρινο που ειναι το κατεξοχην χριστουγεννιατικο, με το αρνισιο (που ειναι πασχαλιατικο)...
Η αληθεια ειναι οτι το χοιρινο ειναι αρκετα πιο χοντρο...(για την καθαριοτητα του εντερου...μην το συζητατε τί διαδικασια και κοπος χρειαζεται...).
Παντως, η μπαμπου εινα πεντανοστιμη!!!!!
ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!!ΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!

Edited by - angi on 08/12/2006 23:00:26
Edited by - angi on 08/12/2006 23:02:09
Edited by - angi on 08/12/2006 23:03:32
Πρέπει όντως να είναι νόστιμη η μπάμπου, καλή μου angi!
Από τα υλικά που περιέγραψες ακούγεται δελεαστική!
quote:
Εχει σχεση με την λατρεια του φαλλου γι΄αυτο και μοιαζει με λουκανικο αλλα πολυ μακρυ και περισσοτερο χοντρο!
Εχει μεινει απο τοτε που οι αντρες πηγαιναν στους πολεμους και οι γυναικες εμεναν χηρες και τους ελειπε το....ξερεις τι...
Χμμμ!
Κατάλαβα! ![]()
![]()
Ανέκαθες ήμασταν εφευρετικός λαός!
Χεχε! ![]()

Αλλα τι σχεση εχει με το "ΚΥΤΙΟ"??
GENUS PANTHERAS FELIDAE
...and the Predators will prevail...
Ίσως όμως να ήταν μια ανάγκη μας να ευθυμήσουμε και να ξεφύγουμε λίγο από τα παράπονα που έχει ο καθένας μας στην καθημερινότητα του, απ' αυτά που βλέπει γύρω του, από την εργασία του, τον κοινωνικό του περίγυρο...
Ας επανέλθουμε λοιπόν κι ελπίζω να έχουμε όσο λιγότερα παράπονα μπορούμε! ![]()

GENUS PANTHERAS FELIDAE
...and the Predators will prevail...
quote:
Ηθελα να σας ρωτήσω και κάτι... για να μην λέτε ότι παραπονιέμαι και δεν κοιτάζω πέρα απ'τη μύτη μου...το δικό μου ΑDSL σέρνεται... συμβαίνει το ίδιο και με το δικό σας? Είναι παράλογο που εκνευρίζομαι όταν ο λόγος που το αγόρασα είναι οι φοβερές ταχύτητες που μου υποσχέθηκαν? Το μόνο φοβερό μέχρι στιγμής είναι η ταλαιπωρία μου... Συμβουλές από ειδήμονες δεκτές.
Αυτό είναι το παράπονο της Avallon πριν αρκετό καιρό, αλλά απάντηση δεν είδα...
Επειδή κάπου κάπου έχω το ίδιο πρόβλημα, ξέρει κανείς τι γίνετε;

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ
Δεν ξέρω γιατί αλλά κι εμένα μερικές φορές δεν ανοίγουν όλες οι σελίδες που ανοίγω, άλλες στιγμές την ανοίγει μετά από πολλή ώρα κτλ.
Στις 21/12 πάλι δεν είχα Internet όλη τη μέρα επειδή μπορεί να έκαναν κάποια τεχνικά έργα στην τηλεφωνική εταιρία που είμαι κτλ.
Θεμιτό κι επιθυμητό να ανανεώνουν τους servers ας ειδοποιήσουν όμως και τους πελάτες τους από τους οποίους απαιτούν να πληρώνουν στην ώρα τους για τις υπηρεσίες που τους παρέχονται...

για να δουμε τι εγινε στο τοπικ μου - εβαλα το κλειδι στην πορτα και η αμαλια ειχε αλλαξει κλειδαρια χρονιαρες μερες ![]()
quote:amalia
ΔιαχειριστήςΣτο θέμα αυτό έχουν γίνει αρκετές επεμβάσεις όπως μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει.
οχι στην ωρα τους ομως αμαλια μου
και αυτο μπορει ο καθενας να το διαπιστωσει
quote:Δεν αγνοούμε ασφαλώς το γεγονός, πως ένα μεγάλο μέρος της εμπρηστικής δραστηριότητας προήλθε από μέλη-κομήτες, με σκοπιμότητα συμμετοχής στα forums, που κρίνεται ως κάθε άλλο παρά δημιουργική.
μελη κομήτες συνεπικουρουμενα απο τον φιλο μας τον χεντριξ, ομως ε?
τα γραπτα μενουν και μπορει ο καθενας να δει ποιος ειπε τι σε ποιον, ΑΝ φυσικα ενδιαφερεται
γιατι ομολογουμενως διακρινεται μια ευμενης και ελαστικη μεταχειριση του συγκεκριμενου μελους, αφου ο σκοπος του ηταν ξεκαθαρα προβοκατορικος
quote:Λυπηρό είναι ωστόσο, πως τελικά η συμπεριφορά αυτή δεν απομονώθηκε - αν και έγιναν από αρκετά μέλη φιλότιμες προσπάθειες για να επανέλθει το θέμα στη ροή του
ησουν εκει οταν προσπαθησα να επαναφερω το θεμα στην ροη του, μετα τις απενεργοποιησεις ρουλαπαγκρατι και βριλακος, ανεβαζοντας μια φωτογραφια?
αν οχι, ριξε μια ματια για να διαπιστωσεις πως αντεδρασαν ορισμενα μελη (για να μην λεω συνεχεια χεντριξ
) στην προσπαθεια μου
quote:και το θέμα έχει καταλήξει να φιλοξενεί κόντρες, συντηρούμενες ενίοτε ακόμα κι από το δημιουργό του, τη θέση του οποίου κατανοούμε μεν, αλλά δε συμφωνούμε καθόλου με τη στάση του!
δεν θελω ουτε κατανοηση, ουτε συμφωνιες
θελω σωστες επεμβασεις απο τους συντονιστες, εγκαιρως, και χωρις μεροληψιες
αν μπαινει ο αλλος επι δεκα μερες και κανει μπαχαλο το τοπικ αποκαλωντας με σαχλαμαρακια, χωρις να τον επιπληξετε καθολου (αρα συμφωνειτε μαζι του οτι εγραφα σαχλαμαρες οταν παρεθετα την εμπειρια μου*), φυσικο ειναι να απαντησω εγω στις προκλησεις
(*ως σαχλαμαρακια με προτεινατε στην εκπομπη της Θρασκια, ή μηπως δεν επρεπε να μιλησω για την Πεντελη?
)
quote:Απενεργοποιείται λοιπόν το θέμα αυτό προσωρινά.
Ούτως ή άλλως, έχει φτάσει σε μεγάλο αριθμό σελίδων και θα το προτείναμε κάτι τέτοιο.Στο διάστημα αυτό, ο θεματοθέτης μπορεί να επικοινωνήσει στο email μου, σχετικά με την πορεία του θέματος:
θα την πω δημοσια την αποψη μου, αν μου το επιτρεπετε, αφου δημοσια ερωτωμαι
quote:- μπορεί να απενεργοποιηθεί οριστικά τώρα και να ανοίξει ένα καινούργιο - δεύτερο μέρος (προσπαθώντας όλοι οι συμμετέχοντες να κρατηθούν μακριά από μη δημιουργικές αντιπαραθέσεις)
δεν συμφωνω με το "οριστικα τωρα"
θα προτιμουσα να κλεισει με ενα δικο μου μηνυμα, αφου με δικο μου ανοιξε, που θα παραπεμπει σε ενα νεο, αφου υπαρχει προβλημα με τις πολλες σελιδες
quote:- μπορεί να επανενεργοποιηθεί ξανά και να παραμείνει ενεργό για διάστημα μέχρι και έναν ακόμα μήνα. Μετά μπορεί να ανοίξει ένα δεύτερο μέρος.
δεν λεει...
τι κερδος υπαρχει απο τον ενα μηνα παραταση? (εχεις δει το πρασινο μιλι?
)
quote:Στην περίπτωση αυτή, εάν υπάρξουν και πάλι μη δημιουργικές αντιπαραθέσεις, θα αναγκαστούμε να το απενεργοποιήσουμε οριστικά και για κάποιο χρονικό διάστημα δε θα υπάρχει δυνατότητα να ανοιχτεί καινούργιο.
ααα, επιτελους στο ζουμι! ![]()
ανοιγω λοιπον εγω το Νο2 - ποιος μου εγγυαται οτι δεν θα μπουν τα γνωστα και αγνωστα παρασιτα ωστε να ξαναγινει μπαχαλο και να το κλειδωσετε?
αν ξαναμπει ο βριλακος, η ρουλα, ο μεγας, η πλακεντια ή ο χεντριξ, θα ειστε εκει να προλαβετε επεμβαινοντας ή θα κλειδωσετε την θεματολογια "ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη", ή τα του Πεντελικου γενικως?
γιατι στην συγκεκριμενη περιπτωση ο χεντριξ δρουσε ανενοχλητος, ισως και με τις ευλογιες σας
τον τελευταιο καιρο διαπιστωνω μια ταση απο καποιους να μην υπαρχουν ενεργα τοπικ με στοιχεια για την Πεντελη στο φορουμ, και οσα μολις ειπες, συνηγορουν στο οτι συμφωνειτε με αυτην
πριν λοιπον ανοιξω ο,τιδηποτε, ενημερωστε με για το αν ειναι ευπροσδεκτο ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΡΩΤΑ, οπως και αν ειμαι ευπροσδεκτος ο ιδιος
επισης ζηταω επισημως την αδεια του χεντριξ για να γραφω ή για να ανοιξω νεο τοπικ: μου επιτρεπετε μεγαλειωτατε?
οσον αφορα το κλειδωμενο τοπικ, θα ηθελα να στειλω ενα τελευταιο μηνυμα ως θεματοθετης, ανοιξει δεν ανοιξει Νο2
quote:Κατά τα άλλα,
εύχομαι καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους!
το ιδιο ειπε κι ο Σανταμ χτες
, το ιδιο ειπε και ο Μπους σημερα ![]()
νταστ ιν δε γουηντ αμαλια μου, νταστ ιν δε γουηντ... ![]()

quote:
Στις 21/12 πάλι δεν είχα Internet όλη τη μέρα επειδή μπορεί να έκαναν κάποια τεχνικά έργα στην τηλεφωνική εταιρία που είμαι κτλ.
Αυτό και αν είναι πρόβλημα, εδώ; ακόμα μεγαλύτερο,αφού ο παροχέας είναι ένας...
Την τελευταία εβδομάδα είχαμε 3-4 τρίωρες διακοπές τις ώρες αιχμής (απόγευμα). Και δεν ξέρεις που να παραπονεθείς...
Άσε που σε γράφουν κανονικά...

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ
http://www.esoterica.gr/forums/index.htm
…
…
…
Και πατάει την επιλογή
Enter
…
…
???
???
!!!
!!!
Γιατί είναι απαραίτητα τα 15 λεπτά;

quote:
Γιατί είναι απαραίτητα τα 15 λεπτά;
Μόνο;;;; τυχερός είσαι ![]()
![]()
![]()

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
Αμα το πετυχεις σε καλη μερα...η αναμονη ειναι μεχρι και 50 δευτερα!!!
Αλλα αν το πιασουν τα διαολια...μπορει και καμια ωρα!!!!

Να την πω;

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!