- ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑ.! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΜΥΣΤΗΡΙΟ/ΠΕΡΙΕΡΓΟ/ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ E-MAIL ΣΤΟ: omilosgenesis@mail.gr
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ!
O.G
A.M
quote:
Φάκελος ΠΡΕΒΕΖΑ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΜΥΣΤΗΡΙΟ/ΠΕΡΙΕΡΓΟ/ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ E-MAIL ΣΤΟ: omilosgenesis@mail.gr
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ!
O.G
A.M
Your aliens Mr Mulder, your little green men arrived at this earth millions of years ago......
quote:
[quote]
Your aliens Mr Mulder, your little green men arrived at this earth millions of years ago......
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΦΙΛΕ ΠΡΟΜΥΘΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ..
(ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ little green men)
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ Κ ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΩΦΕΛΗ ΣΧΟΛΙΑ..!
LOL
Ο.Γ(G.G)
A.M
quote:
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ?ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ?ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΛΔ.
ΑΝ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΨΑΧΝΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!
ΛΟΙΠΟΝ, ΨΑΧΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Γ Ε Ν Ι Κ Α ΓΙΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ/ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ!ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΕΔΩ Ή ΣΤΗΝ ΗΛ.ΔΙΕΥΘ. ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΑΣΚΟΠΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ Η ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Ο.Γ(G.G)
Π.Θ
A.M
quote:
Ρωτα τον Παπαχελα.Εχει πολλους φακελους.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ!
ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟ FORUM ΤΟΥ Esoterica!
-Ο.Γ(G.G)-
A.M
Ο.Γ(G.G)
quote:
Εγώ πάντως δεν έχω ακούσει τίποτα. Καλό θα ήταν να βρείς μια μηχανή αναζήτησης στο internet και να ψάξεις.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ SEARCH MACHINES!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ Dying_Incubus
A.M
Ο.Γ(G.G)
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ESOTERICA "ΑΝΤΕΧΕΙ" ΣΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ...ΕΜΕΙΣ;
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ...ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ...ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.
ΦΙΛΙΚΑ...ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.
ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
quote:
AgentMulder ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο Repudiate ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ Ο "ΠΑΠΑ-ΠΡΕΒΕΖΗΣ".ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ESOTERICA "ΑΝΤΕΧΕΙ" ΣΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ...ΕΜΕΙΣ;
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ...ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ...ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.
ΦΙΛΙΚΑ...ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.
ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΦΙΛΕ PixelDream κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ!
Ο.Γ(G.G)
A.M
Ο.Γ(G.G)
quote:
ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ;...ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑ;
Oxi file, to pires strava afth th fora to 'yfos' mou, den enoxlhthika apla se efxaristhsa pou apanthses estw sto oti den exeis akousei kati gia Preveza, afto kati shmainei, oti den exoun akoustei polla gia preveza!
tespa as mh ginei thema syzhthshs parexhgisewn to topic afto!
Thanx gia to xrono sas!
G.G
A.M
Ο.Γ(G.G)
quote:
Εγω αστειευτηκα με τον μη προτοτυπο τιτλο του θεματος σου και επειδη δεν μου αρεσει η ελειψη φαντασιας.
File repudiate katalava apla protimw na kratw thn fantasia mou gia ta epaggelmatika mou para gia thn esoterica!
Filika,
P
g.g
A.M
Ο.Γ(G.G)
Κάτι άλλο: θεωρώ άχαρο το να ανοίγεται ένα θέμα μόνο και μόνο για ζητήσει ο συγγραφέας να αποσταλούν οι πληροφορίες στον ίδιο. Δεν είναι σωστό να εκμεταλλευόμαστε μία ανοιχτή πλατφόρμα επικοινωνίας για προσωπικό συμφέρον και για ενασχόληση ξέχωρα από τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ. Ουσιαστικά ζητάμε από άλλους να κάνουν τη δική μας δουλειά. Ό,τι στοιχεία υπάρχουν ας δημοσιευτούν στο συγκεκριμένο θέμα, και ο καθένας ας τα χρησιμοποιήσει όπως θέλει. Όχι όμως να ζητάμε μέσω του φόρουμ να μας αποστείλουν στοιχεία για προσωπική χρήση.
----------------------------------------------------------
We will look together
for the Pan within
quote:
sparverius:
Καλησπέρα. Μετά από αρκετό καιρό αποχής από τη συμμετοχή στο φόρουμ (αλλά όχι από την παρακολούθηση των θεμάτων) επανέρχομαι. Διαλέγω το συγκεκριμένο θέμα αφενός γιατί έχω συγγενικές σχέσεις με την συγκεκριμένη πόλη, αφετέρου για να παρακαλέσω τον AgentMulder να γίνει σαφέστερος σχετικά με το τι είναι αυτό που ψάχνει. Γενικώς η Πρέβεζα έχει μια ιδιαίτερα μυστηριακή-μελαγχολική "ενέργεια", που είναι άμεσα αισθητή από τον επισκέπτη, και έχει αρκετά υποψήφια μέρη για "μυστήριες" καταστάσεις: ενετικά κάστρα (Παντοκράτορας, Αγ. Ανδρέας, Αγ. Γεώργιος), αρχαία νεκρομαντεία (Αχέροντας), πάμπολλες και παμπάλαιες εκκλησίες, την Νικόπολη, αρκετά ρημαγμένα σπίτια κλπ. Υπάρχουν αστικοί μύθοι σχετικά με την ανακάλυψη εικόνων στα θεμέλια σπιτιών μετά από οράματα, σχετικά με θαυματουργά περάσματα, κ.ά., αλλά φαντάζομαι ότι λίγο-πολύ τέτοιοι μύθοι υπάρχουν σε κάθε πόλη και χωριό της Ελλάδας.Κάτι άλλο: θεωρώ άχαρο το να ανοίγεται ένα θέμα μόνο και μόνο για ζητήσει ο συγγραφέας να αποσταλούν οι πληροφορίες στον ίδιο. Δεν είναι σωστό να εκμεταλλευόμαστε μία ανοιχτή πλατφόρμα επικοινωνίας για προσωπικό συμφέρον και για ενασχόληση ξέχωρα από τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ. Ουσιαστικά ζητάμε από άλλους να κάνουν τη δική μας δουλειά. Ό,τι στοιχεία υπάρχουν ας δημοσιευτούν στο συγκεκριμένο θέμα, και ο καθένας ας τα χρησιμοποιήσει όπως θέλει. Όχι όμως να ζητάμε μέσω του φόρουμ να μας αποστείλουν στοιχεία για προσωπική χρήση.
Sparverius το ίδιο ρώτησε κ άλλο μέλος στο τοπικ αυτό 'τι συγκεκριμένα ''ψάχνω''...' κ απάντησα πως θέλω στοιχεία ΓΕΝΙΚΑ για την Πρέβεζα! Συνιστώ άλλη φορά να προσέχεις περισσότερο τα μηνύματα των υπολοίπων μελών!
Τώρα, τα περί -''..ανακάλυψη εικόνων στα θεμέλια σπιτιών μετά από οράματα, σχετικά με θαυματουργά περάσματα, κ.ά....''-προσωπικά δεν τα θεωρώ ανεξήγητα ούτε μεταφυσικά..αλλά είναι γνωστό για πολλές περιοχές της πατρίδας μας!
Μετά, λες το εξής:
quote sparverius:
''..θεωρώ άχαρο το να ανοίγεται ένα θέμα μόνο και μόνο για ζητήσει ο συγγραφέας να αποσταλούν οι πληροφορίες στον ίδιο. Δεν είναι σωστό να εκμεταλλευόμαστε μία ανοιχτή πλατφόρμα επικοινωνίας για προσωπικό συμφέρον και για ενασχόληση ξέχωρα από τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ. Ουσιαστικά ζητάμε από άλλους να κάνουν τη δική μας δουλειά.''
Εδώ είμαι και Απαντώ: Το ότι ζήτησα να σταλούν στοιχεία σε προσωπικό ηλ.ταχ. δεν σημαίνει πως πίεσα με το ζόρι κάποιον να μην γράψει εδώ τα στοιχεία απλά έχω τους προσωπικούς μου λόγους που το ζήτησα έτσι! Ξέρεις πότε θα το θεωρούσα εκμεττάλευση;όταν κ εάν έγραφα ''Ζητώ στοιχεία περι τάδε αποκλειστικά κ ΜΟΝΟ στο εξής mail, τάδε'',τότε θα ήταν εκμεττάλευση!
Γι' αυτό να μην βρίσκουν πρόφαση κάποιοι.. να ρίχνουν 'λάσπη' στο πρόσωπο των άλλων με υπονοούμενα που δεν υφίσταντε καν!
Άχαρο θεωρώ το ότι μερικοί 'χ' ότι καταντάνε το forum, 'forum εξόδου' που στο άσχετο θα θυμηθούν κάποιοι να κανονίσουν μέσω του forum του μεταφυσικού το τι,που,πως θα πάνε για καφέ(παλαιό φαινόμενο), ή το να γίνεται forum παρεξηγήσεων επειδή έχουν 'ορεξούλα' κάποιοι, γιατί τότε όχι μόνο γίνεται αλαλούμ στο τόπικ αλλά δεν υπάρχει κ σεβασμός από τους ,μερικούς/υπόλοιπους,στο 'συγγραφέα'/μέλος που το άνοιξε!
Όσων αφορά τη φράση σου ''..Ουσιαστικά ζητάμε από άλλους να κάνουν τη δική μας δουλειά...'' αυτό το θεωρώ ελεηνό, δλδ από που κι ως που να ασχοληθεί ο οποιοσδήποτε 'άγνωστος' με το 'για ποιό λόγο' ψάχνω στοιχεία!(για προσωπικους λόγους)!
Κάτι έχετε μπερδέψει μερικοί!
ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΩΣ ΤΟΠΙΚ Κ ΟΧΙ ΩΣ 'ΡΙΝΓΚ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ'
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Φιλικά,
Ο.Γ
A.M
Ο.Γ(G.G)
Προφανώς, λοιπόν, δεν ζητάς πληροφορίες για θρησκευτικού τύπου αστικούς μύθους και φήμες. Κρίμα, γιατί η ιστορία αυτής της πόλης περιλαμβάνει (και εν μέρει βασίζεται) πολλούς τέτοιους μύθους, που για έναν "ερευνητή" θα ήταν σαν ζεστά ψωμάκια που περιμένουν να φαγωθούν.
Όσο για τα "ελεεινά" κλπ., χαλάρωσε λίγο. Εσύ είσαι που ζητάς να σου στείλουν στοιχεία στο e-mail σου, και μετά αναρωτιέσαι "από που κι ως που να ασχοληθεί ο οποιοσδήποτε 'άγνωστος' με το 'για ποιό λόγο' ψάχνω στοιχεία"; Μάλλον θα πρέπει να επανεξετάσεις την συνέπειά των λεγομένων σου.
Θα σου ζητούσα να μου εξηγήσεις ποια είναι η διαφορά μεταξύ των ερωτήσεων "ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΜΥΣΤΗΡΙΟ/ΠΕΡΙΕΡΓΟ/ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ E-MAIL ΣΤΟ: omilosgenesis@mail.gr" και "Ζητώ στοιχεία περι τάδε αποκλειστικά κ ΜΟΝΟ στο εξής mail, τάδε", αφού η "αποκλειστικότητα" των στοιχείων εξασφαλίζεται και στις δύο περιπτώσεις. Δεν το κάνω όμως, μιας και από ό,τι φαίνεται τα στοιχεία που θα μπορούσα να σου δώσω δεν σε ενδιαφέρουν.
Καλή τύχη στην αναζήτησή σου, λοιπόν, αν και από την μέχρι τώρα πορεία του θέματος δεν φαίνονται ρόδινα τα πράγματα...
We will look together
for the Pan within
Edited by - sparverius on 26/07/2005 23:42:55
Τελοσπάντων συμπέρασμά μου είναι πως το θέμα ανοίχτηκε μόνο και μόνο για να ανοιχτεί και πραγματικά λυπάμαι που δεν μπορώ να σε βοηθήσω αφού και εσύ δε γίνεσαι λίγο πιο συγκεκριμένος...

There is no dark side of the moon really... as a matter of fact it's all dark
quote:
Μην προτρέχεις αγαπητέ και μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα. Δεν τιμά έναν "ερευνητή" (ό,τι κι αν ερευνά) να προτρέχει, πολλώ δε μάλλον να εκτίθεται για τους λανθασμένους λόγους. Διάβασα όλες τις απαντήσεις πριν απαντήσω και εξακολουθώ να σου ζητώ να γίνεις πιο συγκεκριμένος ως προς το τι ζητάς.Προφανώς, λοιπόν, δεν ζητάς πληροφορίες για θρησκευτικού τύπου αστικούς μύθους και φήμες. Κρίμα, γιατί η ιστορία αυτής της πόλης περιλαμβάνει (και εν μέρει βασίζεται) πολλούς τέτοιους μύθους, που για έναν "ερευνητή" θα ήταν σαν ζεστά ψωμάκια που περιμένουν να φαγωθούν.
Όσο για τα "ελεεινά" κλπ., χαλάρωσε λίγο. Εσύ είσαι που ζητάς να σου στείλουν στοιχεία στο e-mail σου, και μετά αναρωτιέσαι "από που κι ως που να ασχοληθεί ο οποιοσδήποτε 'άγνωστος' με το 'για ποιό λόγο' ψάχνω στοιχεία"; Μάλλον θα πρέπει να επανεξετάσεις την συνέπειά των λεγομένων σου.
Θα σου ζητούσα να μου εξηγήσεις ποια είναι η διαφορά μεταξύ των ερωτήσεων "ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΜΥΣΤΗΡΙΟ/ΠΕΡΙΕΡΓΟ/ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ E-MAIL ΣΤΟ: omilosgenesis@mail.gr" και "Ζητώ στοιχεία περι τάδε αποκλειστικά κ ΜΟΝΟ στο εξής mail, τάδε", αφού η "αποκλειστικότητα" των στοιχείων εξασφαλίζεται και στις δύο περιπτώσεις. Δεν το κάνω όμως, μιας και από ό,τι φαίνεται τα στοιχεία που θα μπορούσα να σου δώσω δεν σε ενδιαφέρουν.
Καλή τύχη στην αναζήτησή σου, λοιπόν, αν και από την μέχρι τώρα πορεία του θέματος δεν φαίνονται ρόδινα τα πράγματα...
We will look together
for the Pan within
Edited by - sparverius on 26/07/2005 23:42:55
Αγαπητέ φίλε Sparverius,
Δεν συνηθίζω να προτρέχω, είπα όσα έδωσες να καταλάβω, δεν φταίω εγώ γι' αυτό!
Δεν είπα πως δεν μ'ενδιαφέρουν οι αστικοί μύθοι κ θρύλοι, αντιθέτως!
2ον) απλά ζήτησα στοιχεία για Πρέβεζα, όχι να με ρωτάνε πλην σαφώς το 'για ποιό λόγο;'
3ον)θεώρησα άσκοπο να ξαναγράψω το θέμα κ το mail αφού υπάρχει ούτως ή άλλως στην αρχή του τόπικ!
quote:
''Καλή τύχη στην αναζήτησή σου, λοιπόν, αν και από την μέχρι τώρα πορεία του θέματος δεν φαίνονται ρόδινα τα πράγματα...''
1ο)Ευχαριστώ για τις ευχές σου κ 2ο)δε νομίζω πως είσαι σε θέση να μπορείς να κρίνεις αν είναι ρόδινα ή όχι τα πράγματα για την έρευνα μου, χωρίς να γνωρίζεις τι στοιχεία έχω!
Ευχαριστώ για τη 'θέση' σου φίλε actr..!
Ελπίζω να αξιοποιηθεί το τόπικ!
A.M
Ο.Γ(G.G)