ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

mystic30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
mysticΜέλος
29/06/2004, 13:00:16
Αν είχα αυτήν την ευκαιρία θα τον ρωτούσα:
΄΄Θεέ μου εσύ που εκτός των άλλων διδάσκεις την αγάπη και την δικαιοσύνη πως αφήνεις να επικρατεί τόσο μίσος και τόση αδικία;΄΄

TheManΝέο Μέλος
29/06/2004, 13:12:23
release me from the spells!!!

29/06/2004, 18:26:02
quote:

Αν είχα αυτήν την ευκαιρία θα τον ρωτούσα:
΄΄Θεέ μου εσύ που εκτός των άλλων διδάσκεις την αγάπη και την δικαιοσύνη πως αφήνεις να επικρατεί τόσο μίσος και τόση αδικία;΄΄

ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...
ΟΛΑ...
ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ... ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ!!!

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

mysticΜέλος
30/06/2004, 11:21:37
quote:
ΟΛΑ...

Αγαπητέ συνομιλητή Καποδίστρια σε χαιρετώ.
Θα ήθελα να εκφράσω την γνώμη μου ως προς το σχολιασμό σου. Πράγματι πιστεύω στο καλό αλλά πιστεύω πως δεν τα κάνουμε όλα εμείς οι άνθρωποι. Εμείς κάνουμε τα περισσότερα αλλά υπάρχει και κάποιος ανώτερος που κάνει και αυτός μερικά. Αυτά που κάνουμε εμείς με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο διορθώνονται καλυτερεύουν αρκεί όπως λες και εσύ να πιστέψουμε στο καλό. Αυτά που κάνει ο Θεός δεν διορθώνονται. Για να μην μιλάω αόριστα σου προσδιορίζω τι εννοώ με παραδείγματα.
1ο Ένα μικρό παιδί που παθαίνει λευχαιμία στα 6 του χρόνια και πεθαίνει
2ο Ένα άλλο παιδί που έχει καρκίνο και στα 12 πεθαίνει
3ο Ένα τρίτο παιδί που παθαίνει ατύχημα και καθηλώνεται για όλη του την ζωή σε ένα αναπηρικό καρεκλάκι
4ο Ένας νέος που είχε την ατυχία να γεννηθεί ανάπηρος και βλέπει την ζωή να χάνεται από μπροστά του ενώ αυτός βρίσκεται στο κρεββάτι του πόνου
5ο Τόσα ορφανά και αβοήθητα παιδιά πόυ δεν είχαν την ''τύχη'' να έχουν τους γονείς τους
Μιλάω κυρίως για παιδιά γιατί οι ψυχές του είναι τόσο αθώες που δεν θα μπορούσαν να αξίζουν τέτοιας τύχης.
Μήπως φταίει και σε αυτό ο άνθρωπος; Μήπως μπορείς εσύ ή εγώ ή ο καθένας πιστεύοντας στο καλό και έχωντας δει το φως της σωτηρίας να σώσουμε και αυτά τα παιδιά;
Είναι δυστηχώς πράγματα που είναι αποκλειστικά στα χέρια του Θεού.
Εμείς κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε αλλά την πρώτη και την τελευταία λέξη θα την πει ο Θεός.

30/06/2004, 19:05:59
quote:

quote:
ΟΛΑ...

Αγαπητέ συνομιλητή Καποδίστρια σε χαιρετώ.
Θα ήθελα να εκφράσω την γνώμη μου ως προς το σχολιασμό σου. Πράγματι πιστεύω στο καλό αλλά πιστεύω πως δεν τα κάνουμε όλα εμείς οι άνθρωποι. Εμείς κάνουμε τα περισσότερα αλλά υπάρχει και κάποιος ανώτερος που κάνει και αυτός μερικά. Αυτά που κάνουμε εμείς με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο διορθώνονται καλυτερεύουν αρκεί όπως λες και εσύ να πιστέψουμε στο καλό. Αυτά που κάνει ο Θεός δεν διορθώνονται. Για να μην μιλάω αόριστα σου προσδιορίζω τι εννοώ με παραδείγματα.
1ο Ένα μικρό παιδί που παθαίνει λευχαιμία στα 6 του χρόνια και πεθαίνει
2ο Ένα άλλο παιδί που έχει καρκίνο και στα 12 πεθαίνει
3ο Ένα τρίτο παιδί που παθαίνει ατύχημα και καθηλώνεται για όλη του την ζωή σε ένα αναπηρικό καρεκλάκι
4ο Ένας νέος που είχε την ατυχία να γεννηθεί ανάπηρος και βλέπει την ζωή να χάνεται από μπροστά του ενώ αυτός βρίσκεται στο κρεββάτι του πόνου
5ο Τόσα ορφανά και αβοήθητα παιδιά πόυ δεν είχαν την ''τύχη'' να έχουν τους γονείς τους
Μιλάω κυρίως για παιδιά γιατί οι ψυχές του είναι τόσο αθώες που δεν θα μπορούσαν να αξίζουν τέτοιας τύχης.
Μήπως φταίει και σε αυτό ο άνθρωπος; Μήπως μπορείς εσύ ή εγώ ή ο καθένας πιστεύοντας στο καλό και έχωντας δει το φως της σωτηρίας να σώσουμε και αυτά τα παιδιά;
Είναι δυστηχώς πράγματα που είναι αποκλειστικά στα χέρια του Θεού.
Εμείς κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε αλλά την πρώτη και την τελευταία λέξη θα την πει ο Θεός.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΙΣΩΣ, ΛΕΩ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ;ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΔΥΝΗΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. λ.χ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ,Η ΚΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ,ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΙΣΩΣ,Ή ΑΚΟΜΗ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΘΟΤΙ ΜΗ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙ ΤΕΤΟΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΝΝΕΤΗΣΙΕΣ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΕΤΗΣΙΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ...
ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΔΥΝΑΜΕΩΣ,ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ.ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΧΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ(ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ)ΝΟΜΟ",ΤΗΣ ΟΡΦΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΛΟ,ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ,ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΚΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΜΙΑΣ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΟΔΥΝΗΡΗΣ ΒΙΩΣΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΘΟΝΤΟΣ... ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΡΟΛΟΣ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΜΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... Η ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

mysticΜέλος
01/07/2004, 10:38:20
Αγαπητή Καποδίστρια,
χαίρομαι που υπάρχει μια συνέχεια στο θέμα. Επειδή τυνχάνει να γνωρίζω αρκετά απο γεννετικές, χρωμοσωματικές ανωμαλίες και γενικότερα τέτοιων θεμάτων θα διαφωνίσω μαζί σου. Αν ανατρέξεις στην ιστορία του ανθρώπινου γένους και της ανθρώπινης γενετικής εξέλιξης θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν λιγότερα προβλήματα τώρα από το παρελθόν.
Πάντα όμως είναι δεκτός ο αντίλογος και οι διαφορετικές απόψεις και σίγουρα τις συμερίζομαι.

01/07/2004, 19:19:16
quote:

Αγαπητή Καποδίστρια,
χαίρομαι που υπάρχει μια συνέχεια στο θέμα. Επειδή τυνχάνει να γνωρίζω αρκετά απο γεννετικές, χρωμοσωματικές ανωμαλίες και γενικότερα τέτοιων θεμάτων θα διαφωνίσω μαζί σου. Αν ανατρέξεις στην ιστορία του ανθρώπινου γένους και της ανθρώπινης γενετικής εξέλιξης θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν λιγότερα προβλήματα τώρα από το παρελθόν.
Πάντα όμως είναι δεκτός ο αντίλογος και οι διαφορετικές απόψεις και σίγουρα τις συμερίζομαι.

ΝΑΙ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΨΑΞΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ.
ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΗΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ;
ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ DNA,ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΑΣ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΠΩΣ Η ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ...

DarkoverlordΝέο Μέλος
03/07/2004, 16:40:24
Εγω θα τον ροτουσα τουτο <<Θεε μου πες μου την αληθεια μας εφτιαξες μονο και μονο γιατι βαριοσουν που ησουν το μονο υψηλα νοημον ον (οντοτητα)στο συμπαν (για τοτε λεμε, τωρα πρεπει να εχει γεμισει το συμπαν με νοημον πλασματα σαν και εμας)η γιατι ηθελες να δεις τη μπορει ενα πλασμα κατωτερο απο εσενα να δημιουργησει, μιας και μας εφτιαξες κατα (ομιοσην) σου και να χαιρεσε το εργο της δημιουργιας;

06/07/2004, 19:22:44
quote:
τωρα πρεπει να εχει γεμισει το συμπαν με νοημον πλασματα σαν και εμας)

ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ;"ΝΟΗΜΟΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ";
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ;

DarkoverlordΝέο Μέλος
08/07/2004, 16:36:31
Pystepse me i noimosini den exei na kanei me tin katastrofh toy planiti mas alla i aplistia to ksereis oti kata thn diarkeia to petreleokiniton mixanwn eixe efevrethi kinitiras poy doyleue me diaxvrismo tou ydrogonou (sou thimizei tipota auto??Thes kainourgies efevreseis stin iaponia) alla den bgike stin agora giati???GIATI TO PETRELAIO POULOUSE GIAUTO ,SEIMPERASMA O ANTHROPOS THA KATASTRAFEI APO THN APLHSTIA TOU!!!!!!!

AFMAΜέλος
12/07/2004, 09:27:37
πως μας αντέχει; (εάν πράγματι υπάρχει...)

ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ..
ΚΡΙΣΝΑ

16/07/2004, 17:37:39
quote:

πως μας αντέχει; (εάν πράγματι υπάρχει...)

ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ..
ΚΡΙΣΝΑ

ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ!!! ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ ΜΑΣ,ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ...
ΟΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ,ΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ...ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ...
ΚΙ'ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΤΕ...
ΠΩΣ ΜΑΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ!!!
ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ...

ΝινακιΝέο Μέλος
28/07/2004, 20:59:46
Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ;ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗΨΕΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

21/08/2004, 18:03:43
Follow Me

I really want to know
What you had in store
I couldn't really tell
Perhaps was just as well
I came here with a dream
And I just had to see
If my dream would soar
I knocked on every door

His whole life was written
Written there inside
His new weekly bible
The modern T.V. Guide
Every night he stares back at the screen

A man only sees what he wants to see
When he's in his mind
Where he is what he wants to be
Living in a world where he's safe from reality
Won't you take a chance on this night child
and follow me

Don't need no super heroes
Don't need no movie stars
Don't need no politicians
In big black shiny cars
Don't need no cowboys
Smokin' Marlboro cigarettes

A man only sees what he wants to see
When he's in his mind
Where he is what he wants to be
Living in a world where he's safe from reality
Won't you take a chance on this night
And follow
Me

Once was a broken hero
The kind that we all know
The kind that hides inside us
The kind we never show
The kind we say that could never be me

His whole life was written
Written there inside
His new weekly bible
The modern T.V. Guide
Stare back at that screen
A man only see what he wants to see

ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ... ΜΟΡΓΚΑΝΑ-ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

31/08/2004, 20:57:08
ΔΕΝ ΡΩΤΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΘΕΟ…
ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΔΥΣΣΕΑ-MASVIDAL ΜΟΥ!!!

HermesΜέλος
01/09/2004, 10:52:17
Φιλε/λη kapodistria...μου αρεσει η εκφραση εμπνευσης που εχεις......αυτο σημαινει πολλα...!

ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ?
Αν υπαρχει!!!!!

... Κι είπε ο Ερμης ο φτερωτός θερμά και λυπημένα: Ελα
καλή μου Καλυψώ, μη τα'χεις πια χαμένα ...

ALOSΜέλος
03/09/2004, 19:29:20
Επειδή δεν λέει πουθενά μια μόνο ερώτηση θα τον ρωτούσα πολλά.
Αλλα εδώ θα βάλω μόνο μία.
1.Ποιός τα ξεκίνησε όλα μαζί και εσένα;

MercuryΜέλος
03/09/2004, 20:13:43
"Πως αντέχεις τόση μοναξιά"

HermesΜέλος
05/09/2004, 10:54:19
Mercury....συνονοματε!!!!!!!!

... Κι είπε ο Ερμης ο φτερωτός θερμά και λυπημένα: Ελα
καλή μου Καλυψώ, μη τα'χεις πια χαμένα ...

10/09/2004, 17:59:29

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ…

I'll Keep Your Secrets

LOST IN YOUR DARK
I SEE YOU THERE
WHAT DO YOU SEE BEYOND YOUR STARE
AND YOU BELIEVE THAT NO ONE ELSE CAN KNOW

WHAT IS THIS THING YOU KEEP INSIDE
OUT OF THE LIGHT AND WRAPPED IN PRIDE
ALWAYS AFRAID THAT ONE DAY IT WILL SHOW

I'LL KEEP YOUR SECRETS
I'LL HOLD YOUR GROUND
AND WHEN THE DARKNESS STARTS TO FALL
I'LL BE AROUND THERE WAITING
WHEN DREAMS ARE FADING
AND FRIENDS ARE DISTANT AND FEW

KNOW AT THAT MOMENT I'LL BE THERE WITH YOU
WHAT ARE THESE VOICES THAT YOU HEAR
ARE THEY TOO FAR OR FAR TOO NEAR
WHAT ARE THESE THINGS THAT ECHO FROM THE PAST

WHO ARE THESE GHOSTS YOU SEE AT NIGHT
THERE IN THE SHADOWS OF YOUR LIFE
THEY ONLY LIVE BY THE LIGHT YOU CAST

I'LL KEEP YOUR SECRETS
I'LL HOLD YOUR GROUND
AND WHEN THE DARKNESS STARTS TO FALL
I'LL BE AROUND THERE WAITING
WHEN DREAMS ARE FADING
AND FRIENDS ARE DISTANT AND FEW

KNOW AT THAT MOMENT I'LL BE THERE WITH YOU

I'LL BE AROUND
WHEN THERE'S NO REASON LEFT TO CARRY ON
AND EVERY DREAM YOU'VE EVER HAD IS GONE
AND THE DARK IS DEEP AND BLACK WITHOUT A SOUND
AND EVERY STAR HAS BEEN DRAGGED TO THE GROUND
KNOW AT THAT MOMENT I WILL BE AROUND
KNOW AT THAT MOMENT I WILL BE AROUND

Σ'ΑΓΑΠΩ,ΟΔΥΣΣΕΑ MASVIDAL ΜΟΥ...