- ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
SPRING FLOWER,LIKE THE SUMMER BREEZE !!!!
TOGETHER,BEYOND THE END OF ETERNITY

quote:
I'LL BE AROUND YOU...LIKE AUTUMN WIND,LIKE ODOR OF A
SPRING FLOWER,LIKE THE SUMMER BREEZE !!!!
TOGETHER,BEYOND THE END OF ETERNITY
ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΒΙΩΣΗΣ!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ…
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΙ’ ΕΓΩ ΑΦΗΝΟΜΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ…
ΑΦΗΝΟΜΑΙ Σ' ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ...
ΑΦΗΝΟΜΑΙ Σ' ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ!!! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ …
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΑΠ' ΟΛΑ!!!
Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ... ΜΟΡΓΚΑΝΑ-ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:
ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ;
ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ :
- ΕΣΥ ΠΑΛΙ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΟΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo
Αν μου έλεγαν για να κάνω κάποιο αίτημα στον Θεό, απο την στιγμή που δέν θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί του, το πιό λογικό που θα τον ρώταγα Εγώ ή ο οποιοσδήποτε Είναι: Ποιός είναι ο Προορισμός της ψυχής του Ανθρώπου;;; Επιτέλους θα έπαιρνα απ'ευθείας την Σωστή απάντηση
Οσον αφορά για το "Θέλημα Θεού" που λένε κάποιοι για το οποιοδήποτε κακό ... Δέν Είναι καθόλου Θέλημα Θεού!! Θέλημα των ΘΕΟΥΡΓΩΝ είναι!!!
Ο Θεός δέν προκαλεί ΠΟΤΕ το κακό!! Ο Άνθρωπος το δημιουργεί στον Εαυτό του!!
ΕΡΩΤΗΣΗ:
"ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ;"
δε ξέρω αλλά μόλις είδα την ερώτηση μου φάνηκε τόσο αυτονόητη η απάντηση που πιστεύω ότι κάποιος θα το έχει γράψει αλλά που να κάτσω να διαβάζω όλες τις σελίδες...![]()
Αθανάτων το ζειν. Bίος θνητών, σπουδή θανάτου.
ή τ'αυγό την κότα;"
ΠΡΟΣΟΧΗ: Εχει συμβολική σημασία αυτή η ερώτηση...![]()
ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ;;;
quote:
Kαταρχήν άν μπορούσα να φθάσω στο Σημείο να επικοινωνήσω κατα κάποιον τρόπο με τον Θεό δέν θα τον ρωτούσα ΤΙΠΟΤΑ!! Δέν θα τον ρωτούσα Τίποτα, το ξαναλέω, γιατί θα είχα μάθει τα Πάντα
Αν μου έλεγαν για να κάνω κάποιο αίτημα στον Θεό, απο την στιγμή που δέν θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί του, το πιό λογικό που θα τον ρώταγα Εγώ ή ο οποιοσδήποτε Είναι: Ποιός είναι ο Προορισμός της ψυχής του Ανθρώπου;;; Επιτέλους θα έπαιρνα απ'ευθείας την Σωστή απάντηση
Οσον αφορά για το "Θέλημα Θεού" που λένε κάποιοι για το οποιοδήποτε κακό ... Δέν Είναι καθόλου Θέλημα Θεού!! Θέλημα των ΘΕΟΥΡΓΩΝ είναι!!!
Ο Θεός δέν προκαλεί ΠΟΤΕ το κακό!! Ο Άνθρωπος το δημιουργεί στον Εαυτό του!!
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ...
ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΤΡΙΜΕΝΑ,ΦΥΣΙΚΑ...
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ,ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ ΑΛΛΑ "ΘΕΟΥΡΓΩΝ",ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ.
ΛΟΙΠΟΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ...
ΝΟΜΙΖΩ...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.