- Ανακοίνωση: ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
διαφωνώ με την απόφασή σου να απενεργοποιήσεις τον λογαριασμό του μέλους telekinesis που έχει δηλώσει δωδεκαθειστής.
Η διαφορετικότητα των απόψεων είναι απαραίτητη στο esoterica.
Eίμαι σίγουρος ότι η απόφασή σου πάρθηκε εν βρασμώ ψυχής.
Έχεις το χρόνο να το σκεφτείς καλύτερα και να αναθεωρήσεις!
Πολλά από τα μέλη του esoterica χρησιμοποιούν σκληρές εκφράσεις χωρίς ποτέ να έχει γίνει την προσωρινή παύση τους από μέρος σου !
Φιλικά Βασίλης
Edited by - Vasiliscm on 20/07/2006 00:08:37
quote:Φίλε Dying_Incubus , έχεις δίκιο , το λάθος είναι δικό μου που μπέρδεψα τις σελίδες και τα θέματα .
Φίλε μου Sesostris, μάλλον μπερδεύτηκες και την απάντηση στην έδωσε ο αγαπητός pr_gid.
Θα ήθελα μόνο να σου πω οτι κανένα μήνυμα δεν διαγράφεται.
Ακόμα και σε περιπτώσεις όπου ένα μήνυμα θεωρείται προσβλητικό ή υποτιμητικό για μια μερίδα ανθρώπων και κρίνεται απαραίτητη η απομάκρυνση του, στην θέση του μηνύματος αναγράφεται οτι αυτό έχει μεταφερθεί σε δεσμευμένο χώρο.
Τίποτα δεν χάνεται, τίποτα δεν εξαφανίζεται!
Dying_Incubus
Σου ζητώ συγνώμη .
Η απενεργοποίηση λογαριασμού του μέλους Telekinesis δεν είχε καμμία απολύτως σχέση με την δήλωσή του, όπως γράφεις, ως Δωδεκαθειστή. Εάν διαβάσεις προσεκτικά το μήνυμά μου θα το διαπιστώσεις.
Λυπάμαι εάν σε στενοχώρησε η συγκεκριμένη απόφαση.
αφου το τσιφτετελι αποδειχθηκε κοινο στοιχειο, γιατι δεν επικεντρωνομαστε σε αυτο?
ΥΓ. ενα μονο σχολιο: θα το ηθελα πολυ οι Εθνικοι να μην φανατιζονται (γιατι οπως πολυ σωστα ειπωθηκε, δεν συναδει με την Εθνικη αντιληψη) αλλά η πραγματικοτητα δειχνει άλλα...
αν αυτο που σε προσδιοριζει, δεν ειναι η αυθορμητη Ελληνικη αντιληψη του Συμπαντος, αλλά το ποιοι και πως κατεστρεψαν την Πατρωα αντιληψη, τοτε δεν εισαι Ελλην Εθνικος αλλά νεοελλην φανατικος - ουδεμια διαφορα απο τους υπολοιπους φανατικους...

quote:
Αν υποψιαστω οτι θα απενεργοποιηθει και το θεμα " ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΘΕΜΑΤΩΝ"...
Καλομελέτα κι έρχεται! ![]()
Προσωπικά δεν συμφωνώ ούτε με την απενεργοποίηση του telekinesis ούτε με το κλείδωμα των θεμάτων του. Σχετικά με το πρώτο, παρόλο που είναι αρκετά εριστικός και απόλυτος, δεν είναι ο μόνος και δεν θεωρώ ότι έχει ξεπεράσει κάποια όρια. Εντάξει λέει ότι θα πάει τους συντελεστές δικαστικά και τέτοια, αλλά δεν νομίζω ότι πρόκειται για σοβαρές "απειλές". Μήπως τελικά έχουμε γίνει πολύ εύθικτοι; Ή μήπως οι συντονιστές στην προσπάθειά τους να "διατηρήσουν την τάξη" υπερβάλλουν λίγο;
Σχετικά με το δεύτερο, εδώ υπάρχουν θέματα απενεργοποιημένων και αποχωρησάντων ΧΡΟΝΙΑ και παραμένουν ανοιχτά και στις πρώτες σελίδες (πάντα το είχα απορία γιατί να παραμένουν ενεργά αυτά τα θέματα αφού έχουν αποπεμφθεί ή αποχωρήσει οι θεματοθέτες τους..;)
Τελικά μήπως θα πρέπει επιτέλους να βρούμε έναν τρόπο αξιολόγησης θεμάτων, μελών, συντονιστών; Να φαίνεται με τι συμφωνούμε και με τι διαφωνούμε;
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Vasiliscm:
Dear συντονιστά Pyramid,
διαφωνώ με την απόφασή σου να απενεργοποιήσεις τον λογαριασμό του μέλους telekinesis που έχει δηλώσει δωδεκαθειστής.
Η διαφορετικότητα των απόψεων είναι απαραίτητη στο esoterica.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ.
ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ Telekinisis ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΟΛΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ, ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Esoterica ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΗ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ.
ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ Esoterica ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ.
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ?
ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΑΠΟΑΗ ΓΙΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ Telekinisis ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΕΙΚΗ. ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ ΣΕ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Telekinisis.
Όμως δε μπορώ να καταλάβω γιατί εκλαμβάνεις το όλο γεγονός ως υπερβολική ευθιξία την στιγμή που κανένας δεν σχολίασε τις δηλώσεις αυτές περί πιθανής προσφυγής του στην Δικαιοσύνη...
Η απενεργοποίηση ενός λογαριασμού είναι η λύση η οποία είναι κι η πιο κατάλληλη για ένα λογαριασμό όταν παρά τις οποιεσδήποτε συστάσεις η συμπεριφορά του είναι προκλητική και παραβαίνει κατ' εξακολούθηση τους κανονισμούς των Συζητήσεων μας.
Εν πάσει περιπτώσει, λόγω του οτι ο άνθρωπος αυτός έχει απενεργοποιηθεί και δε μπορεί να συμμετάσχει για να καταθέσει την δική του άποψη, θα θεωρούσα καλό από όλους μας να μην αναφερθούμε περαιτέρω σ' εκείνον.

In anticipation of my resurrection...
Και περιλαμβάνει και τον telekinesis. Βγαίνει προς τα έξω -κατά την γνώμη μου πάντα- μία επιφανειακή ευθιξία η οποία αναγκάζει τους συντονιστές να γίνονται πιό αυστηροί να το πω, πιό στην τσίτα να το πω..; Και λέω ότι μου φαίνεται ότι πρόκειται για επιφανειακή επειδή αν τους αφήσεις βλέπεις ότι σύντομα επανέρχεται ο φυσιολογικός διάλογος, που σημαίνει ότι συνήθως υπάρχει τρόπος αυτορρύθμισης και εξομάλυνσης μιας έντασης, χωρίς να χρειαστεί να πάρεις δραστικά μέτρα, όπως ένα κλείδωμα θέματος ή μία απενεργοποίηση μέλους.
Τις δηλώσεις περί δικαστηρίου τις σχολίασα εγώ, δεν είναι δυνατόν να μην τις επισημάνεις όταν τις βλέπεις να επαναλαμβάνονται σε διάφορα μηνύματα και προς διάφορους αποδέκτες.
Αλλά εντάξει, δεν τους δίνεις ιδιαίτερη σημασία.
υπ. το ξέρω ότι είναι λίγο άκομψο να μιλάς για την περίπτωση κάποιου που δεν μπορεί να απαντήσει (υπάρχουν πάντα τα e-mail αν θέλει), αλλά θεωρώ ότι είναι χειρότερο αν δεν συμφωνούμε με κάτι, απλώς να το αγνοήσουμε και να συνεχίζουμε.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Edited by - Ostria on 20/07/2006 22:18:35
quote:
Καλομελέτα κι έρχεται!
Όπως βλέπεις και μόνη σου ΚΑΙ αυτό το θέμα μετατράπηκε σε πολεμική ζώνη μεταξύ εθνικών και χριστιανών.
Ήθελα να σε ρωτήσω κάτι, έχω κάτι λουκετάκια ασφαλείας με ανάποδες βαλβίδες, σε καλές τιμές.
Θέλεις?
![]()
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!