- ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Σου εύχομαι καλή συνέχεια.
Θα σε παρακαλούσα μόνο να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς (greeklish) έτσι ώστε να είναι πιο εύκολη η ανάγνωση των μηνυμάτων σου.

In anticipation of my resurrection...
Σχετικά τώρα, με τους αλαφροΐσκιωτους οι οποίοι χαίρουν μεγάλης εκτιμήσεως στην λαογραφία μας καθώς μπορούν να εντοπίζουν και συνεπώς να πολεμούν τα «δαιμόνια» (με διάφορες μεθόδους). Μια θεία μου λέγεται πως είναι αλαφροΐσκιωτη, η ίδια δεν συζητά τι υποτίθεται τέλος πάντων ότι βλέπει, αλλά στο σόι κυκλοφορούν αρκετές φήμες ως και διηγήσεις για διάφορα πράγματα που είδε από τότε που ήταν μικρή ως τώρα που είναι προχωρημένης πια ηλικίας.
Κλείνοντας, το άκουσμα φωνών φυσικά μπορεί να υποδηλώνει σε κάποιες περιπτώσεις σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα – το ίδιο και οι οπτασίες.
Όσον αφορά ακούσματα μέσα στον άνεμο ή μέσα σε τρεχούμενα νερά (μου έχει συμβεί..) ή μέσα σε στατικό ήχο (EVP) ή γενικά σε θορυβώδες περιβάλλον (με ασαφείς ήχους), υπάρχει πάντα η πιθανότητα να πρόκειται για «ακουστικό παρειδώλιο» (acoustic Pareidolia στα αγγλικά) όπου τυχαία ηχητικά ερεθίσματα, αποκωδικοποιούνται από τον εγκέφαλο μας, λανθασμένα, ως κάποιου είδους ομιλία (φωνή, ψίθυροι κτλ) και τούτο καθώς ο εγκέφαλος κατά την μακραίωνη περίοδο εξέλιξης του έχει εξειδικευτεί στην αναγνώριση των ερεθισμάτων που δέχεται ως βασική προϋπόθεση της κοινωνικοποίησης του, σε τέτοιο βαθμό που φτάνει να βλέπει πρόσωπα εκεί που απλά υπάρχουν φυσικοί σχηματισμοί ή να ακούει ομιλίες εκεί που απλά υπάρχει παφλασμός τρεχούμενου νερού.. –ο ανθρώπινος εγκέφαλος μισεί το «τυχαίο» ή ας πούμε, οτιδήποτε δεν μπορεί να κατηγοριοποιήσει οπότε δοκιμάζει να το «μεταφράσει» σε κάτι «γνωστό» ακόμα και αν κάνει λάθος.
Edited by - XD on 18/09/2008 12:20:03
quote:
Σύμφωνα με την λαογραφία μας, αν κάποιος ακούσει το σούρουπο, το βράδυ ή το ξημέρωμα μια άγνωστη φωνή να τον καλεί, καλό είναι να μην απαντήσει αν δεν θέλει να τον πάρουν τα «δαιμόνια» (νεράιδες, ξωτικά, βρικόλακες, δαίμονες κτλ) σύμφωνα με τις δοξασίες των ανθρώπων της υπαίθρου (ελληνική επαρχία).
Φίλε XD, μια άλλη εκδοχή πέραν αυτών που αναφέρεις είναι ότι τα κακοποιά στοιχεία μπορεί να "κλέψουν την λαλιά" αυτού που θα απαντήσει.
Είναι μια δοξασία η οποία υπήρχε σε πολλά μέρη της Ελλάδας. ![]()

quote:quote:
Σύμφωνα με την λαογραφία μας, αν κάποιος ακούσει το σούρουπο, το βράδυ ή το ξημέρωμα μια άγνωστη φωνή να τον καλεί, καλό είναι να μην απαντήσει αν δεν θέλει να τον πάρουν τα «δαιμόνια» (νεράιδες, ξωτικά, βρικόλακες, δαίμονες κτλ) σύμφωνα με τις δοξασίες των ανθρώπων της υπαίθρου (ελληνική επαρχία).Φίλε XD, μια άλλη εκδοχή πέραν αυτών που αναφέρεις είναι ότι τα κακοποιά στοιχεία μπορεί να "κλέψουν την λαλιά" αυτού που θα απαντήσει.
Είναι μια δοξασία η οποία υπήρχε σε πολλά μέρη της Ελλάδας.
Yeap! ![]()
quote:
Εμείς αν είχαμε τη δύναμη να εισέλθουμε στον κόσμο τους πιστεύεις ότι θα κρυβόμασταν ;
Την δύναμη αυτή την έχεις αλλά δεν μπορείς να την εκδηλώσεις ή δεν ξέρεις πως να τη χρησιμοποιήσεις.Με τον καιρό και μαθαίνοντας τεχνικές αυτοσυγκέντρωσης και πως ελέγχεις την ψυχή σου όταν θα βγαίνει από το σώμα σου τότε θα ανακαλύψεις ότι υπάρχει όχι μόνο ένας κόσμος αλλά πολυ που κινούνται παράλληλα με εμάς.
Τελευταία διαβάζω ένα βιβλίο με τίτλο:Η Δύναμη Των Συμβόλων εκδόσεις Αρχετυπο.Εξηγεί την αρχική προέλευση πολλών συμβόλων όπως Σταυρός,πεντάλφα,Δελφικό Ε και πολλά άλλα.Σήμερα βέβαια έχουμε παρερμηνεύση αρκετά τη σημασία τους.Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η πεντάλφα με την μία κορυφή προς τα επάνω και όχι την ανάποδη (αυτή είναι η σατανική), είναι το σύμβολο της τελειότητας μιας και μέσα της απεικονίζεται ο άνθρωπος κάθε κορυφή ένας άκρο (κεφάλι,χερια,ποδια).Είναι σύμβολο προστασίας από πνεύματα,κακόβουλα μεντιουμ κ.α.Απλως σχεδιασμένο σε ενα χαρτι ή όταν νιώθεις την παρουσία κάποιου ή την φωνή από κάτι που σε τρομάζει τότε μπορείς να το σκέφτεσαιστο μυαλό και ότι σε προστατεύει.Όσο πιο έντονα το σκέφτεσαι και με περισσότερη λεπτομέρεια τόσο πιο δυνατή θα είναι η άμυνη μέχρι που μπορεί να απαλλαγείτε από τέτοιες φωνές ή παρουσίες.
Πιστεύω να μην παρερμηνευτούν τα λόγια μου,απλώς θέλω να δώσω μια συμβουλή σε όποιους δεν αντέχουν τέτοιες παρουσίες.Βέβαια μη ξεχνάμε ότι το υπέρτατο συμβολο είναι ο σταυρος.Έχει νικήσει ότι πιο κακό υπάρχει ακόμα και το θάνατο,έχει δώσει ζωή,υγεία.Τα ξέρετε μη πολυλογώ...
quote:
και όχι την ανάποδη (αυτή είναι η σατανική),
Απλά μια μικρή παρατήρηση, στην αρχή ούτε και αυτή θεωρείτο Σατανική αργότερα όμως στα πλαίσια του Δυισμού που επικράτησε στην Ευρώπη απέκτησε αυτό το νόημα.
Υ.Γ.
Μπορείτε να βρείτε Πεντάλφα ακόμα και στο δάπεδο κάποιου χριστιανικού ναού για όσους αμφιβάλλουν.. ![]()
Edited by - XD on 23/09/2008 20:01:44
quote:
Απλά μια μικρή παρατήρηση, στην αρχή ούτε και αυτή θεωρείτο Σατανική αργότερα όμως στα πλαίσια του Δυισμού που επικράτησε στην Ευρώπη απέκτησε αυτό το νόημα.
Συμφωνώ απόλυτα.Δεν ήθελα να μπω σε λεπτομερειες.
Η ανάποδη πεντάλφα μαρτυρά την αντίστροφη φύση του ανθώπου και συνεπώς την αποστροφή του Θείου Λόγου(Εωσφορικές τάσεις).
Επίσης σχηματίζει το πρόσωπο τράγου(οι πάνω κορυφές τα κέρατα).
Ενημερωτικά και γενικά για να καταλάβουμε την διαφορά.
Sorry αν ξεφυγα από το θέμα, δεν νομίζω πολύ πάντος.![]()
Μέχρι τώρα πιστεύω έχω προτείνει μερικές λύσεις, δοκιμάστε αν θέλετε και δείτε τα αποτελέσματα.Για ότι νεώτερο ευχαρίστως να ξαναβοηθήσω.
Και μια θετική σκέψη:Είμαστε άνθρωποι, ένα ον με τεράστιες δυνατότητες και σωματικές αλλά πολύ περισσότερο πνευματικές,οπότε ας μην μας καταβάλει κάποιο ον οχι πάντα ανώτερο από εμας, σε συναισθήματα φόβου, τρόμου και άλλα παρόμοια, αλλά ας δείξουμε το θάρρος μας και την πίστη μας στο Θεό και το ευρύτερο καλό εμείς σε αυτά, κάτι που θα τους πονέσει πιστεύω και δεν θα μας ξαναενοχλήσουν.
Άλλωστε καθημερινά τέτοιες μάχες δίνονται γύρω μας, απλώς με όλες τις σκοτούρες δεν τα προσέχουμε.
I will dig your grave
Και αναλύω το θέμα.
Υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις και το θέμα είναι -δυστυχώς- ότι αν πάς σε ειδικό θα σε πάρει για τρελλό και αυτό φοβούνται συνήθως όσοι έχουν τέτοιες εμπειρίες.
Βέβαια εδώ πρέπει να τονίσω την εμπειρία μου την προσωπική μιας φίλης μου, η οποία νόμιζε αρχικά ότι είχε τηλεπάθεια, αλλά τελικά ήταν η εξελικτική πορεία μιάς ψύχωσης, οπότε η επίσκεψη σε ειδικό ήταν επιβαλλόμενη.
1. Οι φωνές είναι εξωγενείς και τις ακούς μετά που "νομίζεις" ότι έχεις ξυπνήσει από τον ύπνο. Δηλ. ακούς φωνές στο στάδιο μεταξύ "ύπνου και ξύπνιου" πράγμα εντελώς φυσιολογικό.
2. Οι φωνές είναι εξωγενείς και τις ακούς σε κατάσταση εγρήγορσης με συμβουλευτικό χαρακτήρα ή σε προτρέπουν να κάνεις ή να νιώσεις κάτι. Ή ακόμα σε κατηγορούν για κάτι που "υποτίθεται" ότι έχεις κάνει και προσπαθούν να σου δημιουργήσουν οργή ή ενοχές. Παίζει ρόλο στην περίπτωση αυτή τόσο η ηλικία του ατόμου -15 έως 30- καθώς και η αντίδρασή του π.χ. στην περίπτωση των ενοχών να περπατάει πολύ μεγάλες αποστάσεις.
Νομίζω ότι η περίπτωση αυτή είναι η επιβεβλημμένη παρέμβαση του ειδικού.
3. Οι φωνές είναι ενδογενείς, σαν να μας μιλάει ο εαυτός μας, και η φωνή είναι η δική μας και μέσα στο μυαλό μας σαν να μας παρακινεί ο εαυτός μας να κάνουμε κάτι που θα μας ωφελήσει, ή του στυλ "βρε κόπανε γιατί έκανες μια τέτοια μακακία?".
Εντάσσεται στον εσωτερικό διάλογο κατά την γνώμη μου. Εξαρτάται βέβαια από το τί σου λέει.
4. Οι φωνές είναι ενδογενείς αλλά η φωνή είναι ξένη από την δική μας, σαν να μας μιλάει κάποιος μέσα στο κεφάλι μας, σαν να ακούμε φωνές νεκρών ή πνευμάτων, σαν να έχουμε τηλεπάθεια.
Καλό είναι να απευθυνθούμε σε ειδικό.
5. Οι περισσότερες ψυχικές ασθένειες έχουν πάνω από ένα σύμπτωμα. Δηλ. όταν κάποιος ακούει φωνές καλό είναι να παρατηρήσει κάθε πότε τις ακούει, αν συντρέχει κάποιος λόγος άγχος π.χ. ή τάσεις φυγής από την πραγματικότητα και ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ. ΑΝ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΖΑΝ ΝΤ'ΑΡΚ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ.
Και τα μηνύματα από την άλλη πλευρά σπάνια "ακούγονται" στ'αυτιά μας σε εγρήγορση, αυτό είναι κάτι που δεν μπόρεσα προσωπικά να διαχωρίσω γιατί δεν μου συνέβει ποτέ, αλλά από την εμπειρία μου η επαφή με τον αόρατο κόσμο είναι ευκολότερη -γι'αυτούς- μέσω ονείρων ή ονείρωξης -δηλ. το στάδιο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου-.
Κατά τα άλλα επειδή η ψυχική υγεία δεν είναι παιχνίδι, συνιστώ σε όσους έχουν τέτοιες εμπειρίες σε διάρκεια, να είναι πολύ προσεκτικοί, γιατί μπορεί να μην τους μιλάει το πνεύμα του παππού τους, αλλά να είναι στην αρχή μιάς πολύ σοβαρής ψυχικής νόσου, που αν την αντιληφθούν εγκαίρως σχεδόν πάντα γιατρεύεται.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
---
ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ...
---
Η ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΡΕΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΤΙ ΦΟΡΕΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΡΕΕΙ.
ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ [ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΖΩΕΣ]ΟΣΟ ΕΓΩ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΑΓΑΠΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΜΥΑΛΩΝ ΜΑΣ. ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ.
ΤΟ ΞΕΜΥΑΛΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΜΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ. ΡΙΧΝΕΙ ΓΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ ΑΛΛΑ ΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΘΙΖΕΙ ΞΑΝΑ.
ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΟΣΔΟΚΕΙΣ.
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ;
ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---
ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΞΥΨΩΝΕΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΑ.
Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΩΣΥΝΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΝ ΨΥΧΙΣΜΟ ΤΙΣ ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΥΡΑ ΠΟΥ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ. ΑΚΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΔΩΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΣΥΓΝΩΜΗ. ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΖΩΗΣ.
ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΩ ΟΛΟΥΣ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---
υπεροχο θεμα.......
απλα...το νοιωθεις.....
μου εχουν αναφερει πως δεν εχω εξωτερικη αυρα.....πως δεν εχω καθολου αυρα......
ετσι προσπαθω να αναπληρωσω το κενο......δημιουργωντας εσω μου φως....
ενα φως που δεν φαινεται.......
παρα μοναχα για/σε οσους/οσες εχουν το ιδιο φως εσω τους........
σε ευχαριστω που εισαι το φως εσω μου.....
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
Edited by - manos on 22/03/2005 22:20:32
θα ξαποστασω....ακομη λιγο...
για να σκεφτω....να ονειρευτω.....
πως δεν ειμαι μακρια....απο μενα...
η ξεκουραση που γυρευω....ειναι εδω...
και ηρθε απο μακρια....για να μοιρασει την αποσταση....
υπηρχε κατι που γυρευα...που ειχα χασει....
μα καθως σε αντικρυσα.....διαπιστωσα πως ο δρομος που εκανα....
ειχε δημιουργηθει απο εσενα.....
γιατι αυτο που γυρευα....ηταν η ψυχη μου....
που ειδα στα μηνυματα σου.......
.....στην ψυχη μου
WHISPERS OF THE DREAMS

WHISPERS OF THE DREAMS
quote:
Πως γίνεται να γνωρίζεις ότι διαθέτει κάποιος εσωτερική ομορφιά;
Αφροδιτη μου:)
..το νοιωθεις---"αν δυνασαι" οπως θαλεγε ο Αβαταρ---=
..το βλεπεις --οχι με τα φυσικα ματια--
τα φυσικα ματια βλεπουν μοναχα αυτο που η ψυχη εκπορευει οταν επερχεται η αρμονια του "εντος",το οποιο και δομει το συνολικο αποτελεσμα...(αν καποιος δυναται να βλεπει θαρρω πως διακρινει και την..σατανικη ομορφια...:Ρ/επισης ακαταμαχητη...αλλα οχι αληθινη..)
η εξωτερικη φυσικη ομορφια ειναι κατι ευκολο πλεον να αναδομηθει με εξωτερικες μεθοδους...
το να καταφερει ομως ενα πλασμα να δημιουργησει την αρμονια μεταξυ του εσωτερικου του εαυτου με του εαυτου που βλεπουν τα φυσικα ματια...
χρειαζεται μαλλον σκληρη δουλεια με τον εαυτο-σε ολα τα επιπεδα- και μαλλον ακολουθια επαναγεννησεων...μεχρι τελειωσεως..
ερρωσθε!

cprtght@tm@2005
Edited by - ΑΤΜΑ on 23/03/2005 02:17:50
Ξεχύνεται από το είναι...
Η λάμψη που δεν φθίρεται με το πέρασμα του χρόνου....
Η αρμονία του έσω με τον έξω εαυτό!
Ο πραγματικά όμορφος άνθρωπος παραμένει όμορφος ως το τέλος!!!!!!!!!!!!!
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
πως γίνεται εσύ ο ίδιος να μπορείς να "αναγνωρίζεις" την εσωτερική ομορφιά?
αν τα "μάτια" είναι κλειστά,
η εσωτερική ομορφιά του άλλου είναι αθέατη ακόμα και
αν είναι υπαρκτή...
λένε πως για να ανοίξεις το τρίτο μάτι πρέπει τα άλλα δύο
να λειτουργούν κανονικά...

το τρίτο μάτι δεν μπορείς να το έχεις εκτός και αν είσαι "θεός?"
Επίσης δεν μπορείς να αναγνωρίσεις την εσωτερική ομορφιά ενός
άλλου προσώπου αν δεν τον δείς απο κοντά.!!
Η επαφή σε κάνει ορατό στα μάτια του άλλου εδω μέσα μόνο μπορείς
να κρύβεσαι όσο πιο καλά μπορείς αφου ο ευατός σου μεταμορφώνεται
συνέχεια μην τυχόν δείξεις ένα λάθος σου και το εκμεταλευτούν οι
άλλοι με αποτέλεσμα να νιώσεις κάπως παράξενα?
Η επαφή κάνει την διαφορά,ξεχωρίζεις όταν είσαι αγνός μέσα σου
σε αντιδιαστολή με την αγνότητα του άλλου προσώπου.!!
Οταν δεν είσαι αγνός μέσα σου δεν μπορείς να καταλάβεις την αγνότητα
του άλλου προσώπου που σου μιλά.!!
Η εσωτερική ομορφιά είναι σχετική σε ένα σύνολο ανθρώπων όταν
έχουμε να κάνουμε με ανόμοιους ανθρώπους.!!
ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ
ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΑ Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Η ΨΕΥΤΙΚΟΣ.!!?
ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.!!
gh