ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- πορνογραφια και ερωτισμος 18+ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- πορνογραφια και ερωτισμος 18+ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

jonniebegood31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
CROWL26Μέλος
25/12/2006, 16:28:27
ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!Ο ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΕΠΕΙ!!!ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ(ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ)!!

Φιλικά.-
ICXC

hendrixΜέλος
26/12/2006, 15:41:00
Ουάου! Βλέπω πως μερικοί δεν τολμούν να αγγίξουν καν το θέμα "πορνογραφία" και αναλίσκωνται σε εφηβικές καυχησιολογίες!

Δεν περίμενα βέβαια κάτι ουσιαστικότερο από τύπους που ενώ είδαν απλώς τη δούκισσα στο παράθυρο, ονειρεύονται πως τούς έκλεισε το μάτι για ερωτικό ραντεβού!

Ίσως θά 'πρεπε να δείτε στο λεξικό τι σημαίνει: "πορνογραφία"

...

AmpereΜέλος
26/12/2006, 22:53:20
-Πορνό (πορνικό) είναι, (όπως εγώ το καταλαβαίνω), οτιδήποτε υποβιβάζει τον «άλλον» από πρόσωπο σε χρηστικό αντικείμενο* για (κυρίως) σεξουαλική ικανοποίηση.

-Η απεικόνιση της σεξουαλικής πράξης επομένως δεν συνιστά απαραίτητα πορνό. (Δες για παράδειγμα αναπαραστάσεις σεξουαλικής πράξης στην ινδική θρησκευτική τέχνη).

- Το πορνό ως εικόνα, μπορεί να έχει εικαστικές ποιότητες αλλά δεν είναι τέχνη. Είναι απλά πορνό με εικαστικές ποιότητες.
.
.

Το μικρό μυστικό των πορνοταινιών

Πολλές φορές τα δικαστήρια είναι υποχρεωμένα ν’ αποφασίσουν αν μια ταινία είναι καθαρά πορνογραφική ή αν έχει καλλιτεχνική αξία….
Ε, λοιπόν, υπάρχει ένα κριτήριο για ν’ αποφασίσουμε αν μια ταινία είναι η δεν είναι πορνογραφική και το κριτήριο αυτό στηρίζεται στους λεγόμενους νεκρούς χρόνους.
Ένα από τα μεγαλύτερα αριστουργήματα όλων των εποχών («Κόκκινες Σκιές», Αντονιόνι)…αποτελείται μόνο από νεκρούς χρόνους: Οι άνθρωποι πηγαίνουν, έρχονται μιλάνε, χάνονται ξαναβρίσκονται χωρίς να συμβαίνει τίποτε. Αυτό όμως θέλει να μας πει η ταινία, ότι δεν συμβαίνει τίποτε…
Αντίθετα, …μια πορνογραφική ταινία μας λέει ότι μερικά πρόσωπα έχουν σεξουαλικές επαφές… Μόνο που οι ταινίες αυτές είναι γεμάτες και με νεκρούς χρόνους. … αν (π.χ.) ο Τζιλμπέρτο πρέπει να πάρει το λεωφορείο και να πάει από το σημείο Α στο Β (για να βιάσει τη Τζιλμπέρτα), θα δούμε το Τζιλμπέρτο να παίρνει το λεωφορείο και το λεωφορείο να πηγαίνει από το Α στο Β.
Αυτό συχνά εξοργίζει τους θεατές, γιατί αυτοί θα ήθελαν να υπάρχουν συνέχεια ακατανόμαστες σκηνές.
Συνεπώς, …μπαίνετε σε μια κινηματογραφική αίθουσα. Αν οι πρωταγωνιστές για να πάνε από το Α στο Β χρειάζονται περισσότερο χρόνο απ’ ότι θα επιθυμούσατε, αυτό σημαίνει ότι η ταινία είναι πορνό.

Από το «Σημειώματα» του Umberto Eco, εκδ. Εκδ. Οργανισμός Θεσσαλονίκης

.
.
* Το να είναι κανείς γδυμνός σημαίνει να είναι ο εαυτός του. Το να είναι κανείς ένα γυμνό σημαίνει να βλέπεται γδυμνός από άλλους και όμως να μην αναγνωρίζεται σαν ο εαυτός του. Ένα γδυμνό σώμα για να γίνει γυμνό πρέπει να ιδωθεί σαν αντικείμενο. ( Η θέασή του ως αντικείμένου διεγείρει τη χρήση του ως αντικειμένου).

Από το «Η εικόνα και το βλέμμα» του John Berger, εκδ. ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Ακολούθησε τη ροή
27/12/2006, 08:29:00
quote:
-Η απεικόνιση της σεξουαλικής πράξης επομένως δεν συνιστά απαραίτητα πορνό. (Δες για παράδειγμα αναπαραστάσεις σεξουαλικής πράξης στην ινδική θρησκευτική τέχνη).

* Το να είναι κανείς γδυμνός σημαίνει να είναι ο εαυτός του. Το να είναι κανείς ένα γυμνό σημαίνει να βλέπεται γδυμνός από άλλους και όμως να μην αναγνωρίζεται σαν ο εαυτός του. Ένα γδυμνό σώμα για να γίνει γυμνό πρέπει να ιδωθεί σαν αντικείμενο. ( Η θέασή του ως αντικείμένου διεγείρει τη χρήση του ως αντικειμένου).

Γεια σας,

Από το ποστ του φίλου Αμπερ, ας προσέξουμε το πόσο κανονιζόμαστε *(σαν ψυχοσύνθεση) στη θέαση του γυμνού.

Έχω περάσει (Νέος) κάτι καλοκαίρια (γυμνιστής), και εκτός ορισμένων περιπτώσεων (λένε πως παίρνεις μάτι, μα το σωστό είναι πως κάνεις σκέψεις), δεν χωριζόμουν από ότι έβλεπα.

Στην ουσία, είναι πάντα η αντίδραση του Παρατηρητή*…το πρόβλημα (ακόμα και με το γυμνό, όχι το γυμνό)

*Κοιτάχτε ένα πορνό, και προσέχτε τις αντιδράσεις σας.

Είναι δύσκολη σαν άσκηση, γιατί δεν προλαβαίνετε τις σκέψεις σας. (οι περισσότερες είναι υποσυνείδητες)

Δέστε την κίνηση της ευχαρίστησης.

Σας προλαβαίνει?

Η ευχαρίστηση είναι συνδεδεμένη με τον παρατηρητή?

Είναι ο παρατηρητής?

Γιατί άραγε ο Πλατωνας σε ένα βιβλίο του, γράφει καθαρά…μην παίζεται το πουλί σας?

Τι να γινόταν άραγε (στον παρατηρητή), αν για 2-3 μήνες δεν είχε σεχ, η… δεν χαϊδευόταν?

Καλά φίλοι μου, μην βαράτε. Ερωτήσεις κάνω!

hendrixΜέλος
27/12/2006, 10:01:40
Που το γραφει αυτο ο Πλατωνας? Στους Νόμους?

Ως γνωστον στις ιδανικες πολιτειες για να μπεις, πρεπει να το κοψεις!

Edited by - hendrix on 27/12/2006 10:03:08

27/12/2006, 10:36:57
quote:
Ως γνωστον στις ιδανικες πολιτειες για να μπεις, πρεπει να το κοψεις!

Παρδον?

Να κόψεις τη μαλακία λέει, όχι το πούλι σου βρε!

Ουτε φυσικα τον Ερωτα!

Κάπου εκεί τα λεει φιλε hendrix, *(Στα τελευταία του Βιβλία, πάνε Χρόνια που το βρήκα, και ακόμα έγραφε, όταν κόβουμε μια συνήθεια, να μην πιανόμαστε με κάποια άλλη...)

Εγω πάντως πρότεινα να πειραματισθείτε!

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 27/12/2006 10:39:12

hendrixΜέλος
27/12/2006, 11:13:22
θα ημουν λιγο πιο προσεκτικος με τον Πλατωνα! (η μαλλον με τους Πλατωνικους ανα τους αιωνας - αμην )

βρηκα καποιο σχετικο αποσπασμα εδω
http://theamapati.wordpress.com/2006/06/29/290606/

quote:
«…Ξέρω κάποιο τρόπο για να επιβάλω τον νόμο που επιτρέπει τη σεξουαλική επαφή μόνο για λόγους τεκνοποιίας κι απαγορεύει όχι μόνο τις σεξουαλικές σχέσεις στις οποίες σκοτώνεται σκόπιμα το ανθρώπινο γένος αλλά και τη σπατάλη του σπέρματος πάνω σε πέτρες και χώματα, όπου δεν θα ριζώσει ποτέ και δεν θα δημιουργήσει νέους ανθρώπους […]Πρώτα απ’ όλα είναι νόμος της φύσης. Έπειτα περιορίζει το ερωτικό ένστικτο που συχνά οδηγεί στη μοιχεία, αποθαρρύνει το υπερβολικό φαγοπότι κι εμπνέει στους άντρες στοργή για τις γυναίκες και τις οικογένειές τους. Υπάρχουν όμως και πολλά άλλα αγαθά που θα προκύψουν, αν επιβάλουμε αυτό τον νόμο […]

Αν ο νόμος υποστηριχτεί κατάλληλα, θα επιβληθεί σε όλους και θα τους κάνει να τον υπακούν γεμάτοι φόβο […]

Εμείς θα τους λέμε απ’ την αρχή ιστορίες, ύμνους και τραγούδια που θα τους γοητέψουν και θα τους κάνουν να θεωρήσουν ότι αυτή είναι η πιο σημαντική νίκη. Ποια νίκη; Η νίκη ενάντια στις απολαύσεις. Αν τα καταφέρουν, θα ζήσουν ευτυχισμένοι. Αν όμως αποτύχουν θα συμβεί το αντίθετο. Πέρα απ’ αυτό, ο φόβος ότι η ερωτική πράξη κάθε άλλο παρά είναι σύμφωνη με τους θείους νόμους, θα τους δώσει τη δύναμη να δαμάσουν τα πάθη […]

Πιστεύω ότι η επιθυμία για απολαύσεις, που είναι πολύ ισχυρή και δύσκολα υποχωρεί, μπορεί να καταπολεμηθεί όταν το σώμα ασχολείται με κοπιαστικές εργασίες. Το ίδιο αποτέλεσμα θα είχαμε αν νιώθαμε ντροπή για τις σεξουαλικές μας σχέσεις […]

Αν όμως μπορούσαμε να τα πετύχουμε [όλα αυτά], όλες οι πόλεις θα είχαν μεγάλο όφελος. Μπορεί πάντως, με τη βοήθεια του θεού, να καταφέρουμε να επιβάλουμε το ένα απ’ τα δυο πρότυπα σεξουαλικής συμπεριφοράς…»

vasiliskosΜέλος
27/12/2006, 12:08:10

Φίλοι μου, επιτρέψτε μου να πω κι εγώ τη δική μου άποψη για την πορνογραφία χωρίς φόβο και πάθος Η οποία δεν ξέρω κατά πόσο είναι φιλοσοφημένη

Θυμάμαι παλιά στα νιάτα μας (καθότι είμαι μια πιο παλιάς γενιάς), χωρίζαμε τις ταινίες που είχαν «τολμηρά θέματα» σε τρεις κατηγορίες.

Η πρώτη ήταν αυτή που ονομάζαμε «αισθησιακές». Τέχνη όπου προβαλλόταν ο ερωτισμός σε διάφορες μορφές. Οι ταινίες αυτές θεωρήθηκαν στην εποχή τους αριστουργήματα. Οπως η αυτοκρατορία των αισθησεων πχ. και πάρα πολλές άλλες.

Δεύτερη κατηγορία ήταν τα «πορνό» που όμως είχαν κάποιο «επίπεδο». Λίγη φαντασία, έντονες ερωτικές σκηνές , αυτοί που πρωταγωνιστούσαν ήταν όμορφοι , ελκυστικοί κλπ.
Αυτές τις ταινίες μπορουσε να τις χρησιμοποιήσει και στην ιδιωτική ζωή κανένα ζευγαράκι που του άρεσε να βλέπει και να πράττει ανάλογα

Η Τρίτη κατηγορία ήταν η πιο φοβερή. Οι τσόντες! Οι τσόντες ήταν ο πάτος της σκηνοθεσίας, ο πάτος της ηθοποιίας και είχαν την εξής χρήση κυρίως.
Μαζευόταν η γνωστή παρέα των εφήβων χαβαλετζηδων σ’ένα σπίτι (πίτσες, μπύρες, κλπ) νοικιαζαν 5-6 τσόντες σε βιντεοκασέτες και γινόταν ο χαβαλές της αρκουδας

Από εκεί βγήκαν και οι «θεοί» τύπου γκουζγκουνης κλπ.
Δεν υπήρχε πολύ φιλοσοφία στο θέμα. Οι τσόντες κάποια στιγμή μπήκαν στην ιστρορία του «greek cult». Να αναφέρω μόνο μια σκηνή που οι νεώτεροι βέβαια δεν ξέρουν. Εμφανίζεται ο γκουσγκουνης σε κάποιο θέατρο κι έξω γινόταν πανικός από κάποιες εκατοντάδες άτομα που φώναζαν "αξιος, άξιος!!"

Ο πατέρας μου είχε διηγηθεί κι ένα άλλο απίστευτο. Στην Ομόνοια σε ένα απο τους γνωστούς κινηματογράφους που παιζόντουσαν ταινίες από τα ξημερώματα μέχρι το βράδυ, πριν ξεκινήσει η "παράσταση" φώναζαν από ένα μικρόφωνο " Οι κύριοι θεατές παρακαλούνται πριν ξεκινήσει η ταινία να βγάλουν τα κασελάκια τους έξω!!!!" ( οι γνωστοί λούστροι της ομόνοιας) Θεικό!

Αυτό είναι η μια όψη του θέματος.
Η άλλη όψη τώρα. Πορνογραφία στα μυαλά των ανθρώπων ήταν πάντα εκείνο που δεν θα έκαναν «φανερά» για να μην χάσουν τον καθωσπρεπισμό τους , αλλά που όσο και να το έκρυβαν υπήρχε «μονίμως» στη σκέψη τους.
Αν μπορούσαμε να μεταδώσουμε σε εικονες τις διαστροφές ή μη που κρύβονται στις σκέψεις των ανθρώπων η χειρότερη ταινία πορνό θα φαινόταν σαν παιδικό παραμυθάκι.

Ο άνθρωπος είχε και θα έχει πιστεύω μόνιμα αυτή την υποκριτική στάση.
Κάνει πως σοκάρεται μ’αυτά που βλέπει γιατί βλέπει φάτσα μόστρα μπροστά του αυτά που σκέφτεται.
Από αυτό το συμπέρασμα λοιπόν, θα έλεγα ότι κατατάσουμε σε «αισθησιασμό» τις πιο ήρεμες σκέψεις μας, όταν γίνονται εικόνες, εκείνες τέλος πάντων που έχουν φαντασία, χρώματα, κάποια υπόθεση βρε αδερφέ, και συνιθίζουμε να λέμε πορνογραφία εκείνο που αντικατοπτρίζει τις «εντελώς βρώμικες» σκέψεις μας.

Τώρα αν είναι σωστό να κατατάσουμε τις σκέψεις σε βρώμικες και μη αυτό είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία που δεν ξέρω αν μπορώ να δώσω μια απάντηση.

Βρώμικη σκέψη πριν από κάποιες δεκαετίες ήταν να προτείνεις σε μια γυναίκα κάτι οτιδήποτε πριν περάσεις από το παπά της ενορίας.
Βρώμικη σκέψη σήμερα θα είναι αν δεν της το προτείνεις!

Η πορνογραφία εξελίσσεται ανάλογα με την απευλευθέρωση που υπάρχει γύρω μας.
Οι ταινίες που κάποτε ήταν πορνό σήμερα είναι παραμυθάκια.
Οι σημερινές ταινίες που έλκουν είναι εκείνες που συγκεντρώνουν και όλου του είδους τις διαστροφές και μάλιστα σε ότι πιο ακραίο βαθμό μπορεί κανείς να φανταστεί.
Το γιατί ας σκεφτούμε...

Προσωπικά πιστεύω ότι από ανέκαθεν και έτσι θα συνεχίσει να είναι αυτό που δίνει τροφή στην πορνογραφία και σε όλα της τα παράγωγα είναι η υποκριτική σεμνοτυφία την οποία και θεωρώ πολύ πιο ύπουλη και επικύνδυνη από κάθε πορνογραφία.

27/12/2006, 13:38:27
Αγαπητέ Xentrix,

Για να καταλάβουμε λιγο Πλάτωνα, χρειάζεται να διαβάσουμε και το υπόλοιπο έργο του, και όχι να βγάζουμε συμπεράσματα με τις λίγες σειρές που διαβάσαμε σε ένα φόρουμ, προπαντός γιατι κάποιος σαν τον Πλάτωνα δεν γράφει έτσι!
Το θυμάμαι το κομμάτι, λεει άλλα πράγματα εκεί, δεν εχω εδω τα βιβλια, πολυ διαφορετικά παρουσιασμένα, και σου προτείνω να το ψάξεις. Μιλάει ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ στον ΚΛΙΝΙΑ. (περί προγαμιαίων σχέσεων)

Αν και δεν είμαι Πλατωνικός, (μιας και από τα 28 μου έχω το δικό μου DRIVE, ευτυχώς), πάραυτα θεωρώ χρέος μου να διευκρινίσω ορισμένες έννοιες της Πλατωνικής σκέψης.

Για να κατανοήσουμε τους Νόμους, χρειάζεται να διαβάσουμε πρωτίστως, ένα άλλο βιβλίο που μιλάει καθαρά για την ευχαρίστηση και την ιεραρχία των αξιών.
Λέει, και μάλιστα αποδεικνύει, (με λόγια του Σωκράτη), σαν πρώτιστο αγαθό στον Άνθρωπο και πλησιέστερο στην αλήθεια, είναι το μέτρο, και του αποδίδει την φύση του ΑΙΩΝΙΟΥ.

Έτσι, το αρχαίο,… ΠΑΝ ΜΕΤΡΟ* ΑΡΙΣΤΟ, το τοποθετεί σαν πρώτο καλό.

*(ΜΕΤΡΟ) θα πει μέτρο και σε εκείνο!(ερωτα) Γιατί να το αποκλείσει?

Μετά τοποθετεί το ΩΡΑΙΟ*
*(αυτό που έχει αναλογία, είναι πλήρες, και έχει επάρκεια )

Σαν τρίτο έχει την Eξυπνάδα και τη Σκέψη.

Σαν τέταρτο βάζει αυτό που ανήκει στην (μόνη) Ψυχή. *(Επιστήμες, Τέχνες, και τις σωστές γνώμες) άρα κάτι που έχει να κάνει με τέτοια μνήμη, τις θεωρεί σαν πλησιέστερες της αλήθειας, από την ευχαρίστηση.

Τέλος στην 5 θέση βάζει την ευχαρίστηση, *(όχι το σεχ), μάλιστα την διακρίνει σε καθαρή ευχαρίστηση γιατί ακολουθούν άλλες την επιστήμη, άλλες τις αισθήσεις *(κλασσική μουσική)

Υπάρχει και μια ΕΚΤΗ και καταϊδρωμένη του ΟΡΦΕΑ και της ΡΕΓΓΕ….και όταν την ακούς σε καταδικάζω να ενθυμάσαι τα παραπάνω από τον Πλάτωνα, και να μην κοιμάσαι!

ΑΜΗΝ!

Μετρο φιλε μου, ΜΕΤΡΟ!

Υ.Γ Ψαχτε σε περισσότερες πήγες την Φιλοσοφία. Πολλά βιβλία έχουν μεταφραστεί, και παραμορφωθεί, από φανατικούς και άρρωστους ανθρώπους.

27/12/2006, 16:28:43

vasiliskos

Πορνογραφία στα μυαλά των ανθρώπων ήταν πάντα εκείνο που δεν θα έκαναν «φανερά» για να μην χάσουν τον καθωσπρεπισμό τους, αλλά που όσο και να το έκρυβαν υπήρχε «μονίμως» στη σκέψη τους.

Αν μπορούσαμε να μεταδώσουμε σε εικονες τις διαστροφές ή μη που κρύβονται στις σκέψεις των ανθρώπων η χειρότερη ταινία πορνό θα φαινόταν σαν παιδικό παραμυθάκι.

Ο άνθρωπος είχε και θα έχει πιστεύω μόνιμα αυτή την υποκριτική στάση.

Κάνει πως σοκάρεται μ’αυτά που βλέπει γιατί βλέπει φάτσα μόστρα μπροστά του αυτά που σκέφτεται.

Από αυτό το συμπέρασμα λοιπόν, θα έλεγα ότι κατατάσουμε σε «αισθησιασμό» τις πιο ήρεμες σκέψεις μας, όταν γίνονται εικόνες, εκείνες τέλος πάντων που έχουν φαντασία, χρώματα, κάποια υπόθεση βρε αδερφέ, και συνιθίζουμε να λέμε πορνογραφία εκείνο που αντικατοπτρίζει τις «εντελώς βρώμικες» σκέψεις μας.

Τώρα αν είναι σωστό να κατατάσουμε τις σκέψεις σε βρώμικες και μη αυτό είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία που δεν ξέρω αν μπορώ να δώσω μια απάντηση.

Βρώμικη σκέψη πριν από κάποιες δεκαετίες ήταν να προτείνεις σε μια γυναίκα κάτι οτιδήποτε πριν περάσεις από το παπά της ενορίας.
Βρώμικη σκέψη σήμερα θα είναι αν δεν της το προτείνεις!

Η πορνογραφία εξελίσσεται ανάλογα με την απευλευθέρωση που υπάρχει γύρω μας.

Οι ταινίες που κάποτε ήταν πορνό σήμερα είναι παραμυθάκια.

Οι σημερινές ταινίες που έλκουν είναι εκείνες που συγκεντρώνουν και όλου του είδους τις διαστροφές και μάλιστα σε ότι πιο ακραίο βαθμό μπορεί κανείς να φανταστεί.

Το γιατί ας σκεφτούμε...

Προσωπικά πιστεύω ότι από ανέκαθεν και έτσι θα συνεχίσει να είναι αυτό που δίνει τροφή στην πορνογραφία και σε όλα της τα παράγωγα είναι η υποκριτική σεμνοτυφία την οποία και θεωρώ πολύ πιο ύπουλη και επικύνδυνη από κάθε πορνογραφία.

ξεκαθαρα και σταρατα!

συμφωνω απολυτως!

επειδη αναφερθηκε ο Πλατωνας και η μαλακια, ας παραθεσω και την αποψη της εκκλησιας, οπου καθως φαινεται συμφωνουν

εγω διαφωνω εννοειται, καθετα, οριζοντια, υπτια και πεταλουδα

την μαλακιαν πολλοι ηγαπησαν, τον μαλακα ουδεις - και μαλακας ειναι αυτος που τον παιζει αλλά δεν το παραδεχεται

αυτος που προσπαθει να βαλει κανονες και δογματα στην ατομικη εκφραση της ανθρωπινης σεξουαλικης φυσης

κατα την σεξολογια ομαλο θεωρειται ο,τι γινεται μεταξυ ενηλικων με κοινη συναινεση

αρα η πορνογραφια δεν θεωρειται ανωμαλια, καθ οσον δημιουργειται και παρακολουθειται απο ενηλικους

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

27/12/2006, 19:38:01
Αγαπητε Jonnybegood,

Ζητώ ειλικρινά συγνώμη, πρώτα γιατί έγραψα στο θέμα σου, και δεύτερον για τις θέσεις του Πλάτωνα, (έχετε κοινό μεταξύ σας, πως και αυτός διαφωνεί κάθετα οριζόντια πεταλούδα και ανάποδα με ότι γίνεται συνήθεια στον άνθρωπο)

Η διαφορά είναι πως αυτός, ο Βούδας, ο Σωκράτης, και ο Χριστός ότι έλεγαν το έπρατταν κιόλας, ενώ για τους ακόλουθους τους, υπάρχουν αρκετές αμφιβολίες.

Ως εκ τούτου, σεβόμενος τον θεματοθετη μα και τον Πλάτωνα, αποχωρώ από το Τοπικ, ελπιζοντας στην κατανόηση σου, μα σε περίπτωση που τα γραπτά μου προσβάλουν στο παραμικρό τις ευαισθησίες (δικές σου η κάποιου μέλους), παρακαλώ την Αμαλία να τα διαγράψει.

Να είσαι καλά,

Πλάτωνας