ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ANAZHTΩNTAΣ τoν Mπάρκουλη... - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- ANAZHTΩNTAΣ τoν Mπάρκουλη... - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

Jejeje15 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
25/03/2004, 11:41:23
Όντως Valnta... νομίζω ότι μία ανωτέρα δύναμη επιθυμεί να παραμείνει "ανοικτό" το topic!!!
Τώρα πως είναι δυνατό 3 υποτροφίες να χορηγηθούν σε 4 άτομα δεν το γνωρίζω... Τυπογραφικό λάθος...
ΔΙΟΡΘΩΣΗ λοιπόν... 4 υποτροφίες

..."follow me" the wise man said, but he walked behind...

XAMENOSΝέο Μέλος
25/03/2004, 11:46:48
Παντος ο Admin το εχει κανει το Forum gendleman...
Πρωτα οι κυριες.

Edited by - XAMENOS on 25/03/2004 11:48:28

VANDAMMEΜέλος
25/03/2004, 18:44:02
VALDAAAAA!!ΑΣΕ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΟΥ!!ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ Κ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!!VALNTAM???ΚΑΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!!!Η ΜΕΛΟΥΣΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ!!!!

thothΙδρυτικό Μέλος
25/03/2004, 20:53:19
quote:
2) Απονομή του βραβείου Herder στο thoth. Με συγχωρείς φίλε μου αλλά μόλις του είπα ότι βρήκες την ετυμολογία της λέξης... τρελάθηκε... και άρχισε να ωρύεται... ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΚΟΥΛΗ, ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥΛΗ... να σου θυμήσω ότι το βραβείο Herder απονέμεται σε προσωπικότητες που με το έργο τους έχουν συμβάλει στην επιστήμη και την διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας τους, ενώ συνοδεύεται από το ποσό των 30.000 γερμανικών μάρκων!!! Άντε σε καλή μεριά!!!

Ευχαριστώ για την τιμητική προσφορά που μου εξασφάλισε ο JEJEJE ! Δεν είναι θέμα χρημάτων βεβαίως αλλά προσφοράς στην επιστήμη.

Πάντως Jejeje καλό θα ήταν να τους πεις να μου τα δώσουν σε Ευρώ γιατί τα Μάρκα νομίζω ότι δεν "περνάνε" πλέον

Τώρα Jejeje αυτό που έκανες στο παραπάνω μήνυμά σου είναι λάθος ή μια άλλη απόδειξη ότι το topic όπως λέει η Valnta πρέπει να μεταφερθεί στο ΠΑΡΑΞΕΝΟ;

Κοίτα σύμπτωση

quote:
ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΚΟΥΛΗ, ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥΛΗ.

ΜΑΡΚΟΥΛΗ... αλλά και...

quote:
ποσό των 30.000 γερμανικών μάρκων

Βρίσκοντας τον ΜΑΡΚΟΥΛΗ κερδίζω ΜΑΡΚΑ. Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι ένα τέτοιο λάθος;

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

25/03/2004, 23:04:27
U

R

ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

26/03/2004, 00:52:12
Βρε τον απατεώνα... Και εγώ "ψάρωσα" τελείως! Πάει να απονείμει βραβείο με κέρδος γερμανικά μάρκα... "Βρε κλέφτη με ληγμένα νομίσματα πας να κερδίσεις φήμη". Και εγώ νόμιζα ότι μπορούσα να τον εμπιστευτώ. Τελικά δεν είναι τυχαίο...
quote:

Βρίσκοντας τον ΜΑΡΚΟΥΛΗ κερδίζω ΜΑΡΚΑ. Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι ένα τέτοιο λάθος;

Είμαι σίγουρος ότι άκουσα ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ... Ποιος να είναι αυτός όμως; Ψάχνοντας βρήκα αυτό. Κάτι γράφει για τον Μάρκουλη ή Μαρκουλή (δημοσιογράφος της Αυριανής) ο οποίος έχει διασυνδέσεις με το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης και έχει αναφερθεί (το όνομά του) στη δίκη της 17Ν. Μου μυρίζει μεγάλη πλεκτάνη. Kαι νομίζω ότι κάποιο ρόλο έχει και η Ελληνοαμερικανίδα ιστορικός Anna Zitisis. Ποια είναι η σχέση της Αnnas Zitisis με τον κ.Μπαμπινιώτη; Ποιοι είναι τελικά... ο Οδυσσέας, ο Μπάρκουλης και ο Μάρκουλης!!
Τυχαίο δεν είναι... αλλά παράξενο είναι!!

thothΙδρυτικό Μέλος
26/03/2004, 01:16:31
quote:
Κάτι γράφει για τον Μάρκουλη ή Μαρκουλή (δημοσιογράφος της Αυριανής) ο οποίος έχει διασυνδέσεις με το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης και έχει αναφερθεί (το όνομά του) στη δίκη της 17Ν. Μου μυρίζει μεγάλη πλεκτάνη. Kαι νομίζω ότι κάποιο ρόλο έχει και η Ελληνοαμερικανίδα ιστορικός Anna Zitisis. Ποια είναι η σχέση της Αnnas Zitisis με τον κ.Μπαμπινιώτη; Ποιοι είναι τελικά... ο Οδυσσέας, ο Μπάρκουλης και ο Μάρκουλης!!
Τυχαίο δεν είναι... αλλά παράξενο είναι!!

Και η Anna Zitisis συνεχίζει....

... αποκαλύπτοντάς μου ότι ο Μαρκουλής που έχει σχέση με τη 17 Ν μπορεί να είναι τελικά ή ο

Καθηγητής Μαρκουλής

quote:
Prof. Diomedes Markoulis
Aristotle University
Thessaloniki
Developmental Psychology, Political Psychology, relation between political ideology and moral development

http://www.uni-konstanz.de/ag-moral/mut/mjt-studies.htm

ή..

..ο Μαρκουλής που βρίσκεται στον χώρο της Αναζήτησης εδώ και χρόνια και αυτό φαίνεται από την... εταιρία KARMA DEVELOPERS που έφτιαξε.

quote:
Karma Developers, a Division of Karoullas & Markoullis Estates Ltd., specializes in the development and construction of beautiful holiday homes and permanent residences in Protaras, Paralimni and Ayia Thekla. Please, be our guest, take a look around, and let us know if you have any questions!

http://www.karmadevelopers.com/

Νομίζετε ότι είναι τυχαίο;

Εσωτερική Αναζήτηση, Πολιτική, Κάρμα κ.α.

Άντε πάλι θα βγάλω και φράγκα με αυτήν την διαφήμιση που έκανα γιατί εάν περίμενα τα μάρκα από το βραβείο χάθηκα...

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

26/03/2004, 03:08:05
Πραγματικά η αναζήτηση (μπάρκουλη) προχωρά με αμείωτο ενδιαφέρον...

Kαι ερωτώ... Υπάρχει ομοιότητα; (ή ο Φουστάνος έκανε καλή δουλειά;)

Ο ένας (Prof. Diomedes Markoulis) έχει μαλλιά και δεν έχει μούσι, ενώ ο άλλος (Ανδρέας Μπάρκουλης) έχει μούσι και όχι μαλλιά.

Αλλά και πάλι τι σχέση έχει ο κ. πρύτανης με την ιστορία;

Και τελικά ποια είναι τέλος πάντων η Anna Zitisis;

26/03/2004, 03:24:57
Πραγματικά η υπόθεση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Όλοι προσπαθούν να βρουν μία άκρη... αλλά και με το αζημίωτο βέβαια.

Οι ντετέκτιβς ΑΦΟΙ ΟΥΖΟΥΝΗ δημοσίευσαν την παρακάτω φωτογραφία...

Ποιοι είναι οι κύριοι με τον κ.Πρύτανη; Ποια είναι η κυρία στο πίσω μέρος; Που κοιτάει; Μήπως είναι η Anna Zitisis;

Μήπως στο "παιχνίδι" είναι και ο thoth ο τρισμέγιστος;
Πολλά ερωτήματα χωρίς απαντήσεις. Πότε θα πέσουν οι μάσκες (μάρκες);

26/03/2004, 21:53:10
ο μπάρκουλης, ο μάρκουλης
ο μπαρκουλικομάρκουλης
που μπάρκουλε, που μάρκουλε, που μπαρκουλικουμάρκουλε
μπαρκουλή που μαρκουλίζεις, μαρκουλή που μπαρκουλίζεις
το μπαρκουλί του μαρκουλού σου
δε σου φτάνει μωρέ, φτού σου!!!

ο μπάρκουλης λοιπόν μπορεί να μας προσφέρει μια ωραιότατη ιδέα γιά έναν γλωσσοδέτη, πράγμα πολύ χρήσιμο, διότι η ταχεία επανάληψή του μπορεί να μας αυξήσει την συγκέντρωση του νου και ακρίβεια του λόγου, και τα δύο ανεκτίμητα προσόντα ενός εσωτεριστή!

και... επειδή το θέμα αρχίζει να θυμίζει λίγο την παλιά καλή μας ΚΟΤΑ των φόρουμς, προτείνω γιά επιδόρπιο μιά ΜΠΑΡΚΑΡΟΛΑ -παγωτό πάνω σε χονάκι βαρκούλα- (κατά το προφιτερόλα της κότας)

Λάρα Κροφτ -η αποθέωση!!!
click ^

29/03/2004, 18:09:44
Νομίζω ότι έφθασε η ώρα να διαγραφεί το παρών topic. Μάλλον δεν προσφέρει τίποτα, αντίθετα μάλιστα... μπερδεύει!!!
Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη εάν σχολίασα αρνητικά ορισμένα πρόσωπα σε κάποια από τα μηνύματά μου. Δεν είχα άσχημες προθέσεις!

Αγαπητέ Admin κάνε τη δουλειά σου!!

29/03/2004, 19:10:16
χμ..να διαγραφεί δεν ξέρω αν γίνεται//
να κλειδωθεί γίνεται//αγαπητέ Admin παρατήρησα
ότι μόλις έκανες τη γύρα σου ---αυτό το κακόμοιρο
το ξέχασες....

--------------ο Mπάρκουλης ψάχνει το κλειδί του......

29/03/2004, 21:13:48
Όλα γίνονται αγαπητή Valnta!!!
Αναζητώντας τους Admins!!

--Je^3--

katiaΜέλος
31/03/2004, 20:34:37
ΕΣΕΙΣ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΡΚΟΥΛΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ.
http://www.fotoartmagazine.gr/cinema/photo/41.htm
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

03/04/2004, 01:58:29
Όντως... να διαγραφεί το Θέμα δεν γίνεται.

Μετά την αίτηση όμως βασικών Συζητητών του(μεταξύ αυτών και της Valnta που το ξεκίνησε) κοίταξα ξανά τη Συζήτηση και την εξέλιξή της και συμφωνώ κι εγώ στο ότι είναι καλό να απενεργοποιηθεί. Όπως φαίνεται, ο "κύκλος" της έχει λήξει...

Αν βρείτε λοιπόν τον... "μπάρκουλη", παρακαλείστε να τον φέρετε σε άλλη Συζήτηση!

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------