ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΝΑΟΣ ΣΤΟ ΜΠΙΜΙΝΙ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΝΑΟΣ ΣΤΟ ΜΠΙΜΙΝΙ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝ19 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΝέο Μέλος
03/08/2004, 22:24:24
ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΑΟ ΠΟΥ ΑΝΑΔΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΠΙΜΙΝΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΝ ΚΕΗΣ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 60 .ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ?
ΑΝ ΝΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ.
ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΝΑΔΥΘΗΚΕ ΤΟΤΕ ΠΟΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΓΑΛΑΝ ΟΙΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

korleoneΜέλος
04/08/2004, 12:32:31
Καλημέρα . Τα ΜΠΙΜΙΝΙ είναι ένα σύμπλεγμα από μικρά νησιά - αν δεν κάνω λάθος - , κοντά στο τρίγωνο των Βερμούδων ή τέλος πάντων στην ευρύτερη περιοχή , τα οποία αναδύθηκαν μετά από σεισμούς υποθαλάσσιους. Έχω στο σπίτι ένα βιβλίο του Άρθουρ Κλαρκ νομίζω με τίτλο '' Η χαμένη Ατλαντίς'' . Στο βιβλίο αυτό Φαίνεται από αεροφωτογραφία αυτό το σύμπλεγμα . Παρουσιάζεται λοιπόν ένα τόξο ημικυκλικό , που πάνω στην τροχιά του είναι μικρά μικρά νησάκια . Φαντάσου την καλντέρα ενός ηφαιστίου που προεξέχει από τη θάλασσα . Εικάζεται γενικά ότι οι περιοχές αυτές ήταν ορεινές .Τώρα αυτά τα νησάκια δεν είναι τίποτε άλλο από τις κορυφές των βουνών που κάποτε υπήρχαν , και πως η Ατλαντίδα βρίσκεται στους πρόποδες αυτών των βουνών . Δηλαδή πολύ βαθιά μέσα στη θάλασσα , μιας και τα βάθη σε κείνες τις περιοχές είναι πολύ μεγάλα ... Αυτά τα ολίγα από μένα

Φιλικά,

korleone

mariha2912Μέλος
05/08/2004, 05:25:39
Ο ΕΝΤΓΚΑΡΝΤ ΚΑΪΣ Η ΚΕΪΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ,ΚΙ ΟΧΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '40 ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΝΩΣΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ (Π.Χ. ΣΕΙΣΜΟΙ, ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΙΣΣΙΣΙΠΗ ΚΤΛ), ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ "ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ" ΠΟΥ ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΝΤΑΝ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΝΩΣΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥ (!). ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ ΣΑΝ ΕΝΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΕ ΛΕΪΖΕΡ, ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ, ΜΙΑ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ ΚΤΛ, ΚΑΙ ΑΠΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ, ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ, Ο ΚΑΪΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '60, ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟ 1965 ΜΕ '69 Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ, Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ.
ΟΝΤΩΣ, ΤΟ 1967 ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΙΧΝΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΠΡΑΓΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΔΥΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΗΠΕΙΡΟΣ Η ΕΣΤΩ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΗΣ, Η ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΔΥΘΕΙ ΚΑΤΙ ΓΕΝΙΚΑ. ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΒΥΘΙΣΤΗΚΑΝ, ΠΑΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΟ ΑΤΛΑΝΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ...

ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΝέο Μέλος
05/08/2004, 18:04:10
Ευχαριστώ πολυ για την γρήγορη ανταπόκριση σας και θα ήθελα να ρωτήσω ότι αφού ο κεις (οποιδήποτε ιδιότητα και αν είχε) πρόβλεψε την ανάδυση ενός ναού (πηγη :Το μυστικό της χαμένης Ατλαντίδας charles berlintz)γιατί δεν επακολούθησαν έρευνες η έστω γιατί δεν υπάρχουν καθόλου πληροφορίες?
Ουτε φωτογραφίες μπορώ να βρώ πουθενά για τον ναό αυτό.
Γενικά για την ατλαντίδα έχω ακούσει πολλά οπώς και εσείς.Τό θέμα είναι όμως ότι όλα αυτά δεν ακούγονται και επιστημονική φαντασία.Θα μπορούσε η Ατλαντίδα να υπάρχει.Άλλωστε ο ΠΛάτωνας αναφέρθηκε στην ύπαρξη της.
Εχω βρεί στο διαδυκτιό υποβρύχιες φωτογραφίες απο τείχη και οικίες οι οποίες πιθανότατ να ανήκουν στην Ατλαντίδα .Παρόλα αυτά η άρνηση για την ύπαρξη της Ατλαντίδας είναι έντονη από πολλόυς .Πιστεύω στην άμεση σχέση της με τον ελληνικό πολιτισμό .Άλλωστε έχει ελληνικό όνομα καθώς και ο άτλαντας είναι πρόσωπο της Ελληνικής μυθολογίας.Επίσης έχω ακούσει χωρις να μπορώ να το αποδείξω πως στην γκίζα της Αιγυπτου υπάρχει ένας ναός όχι όπως οι γνωστοί αλλά με κατάλευκο μάρμαρο παρόμοιο με τον μέγα παρθενώνα.Έχετε ακούσει τίποτα.Πάντως εαν ισχύει κάτι τέτοιο μιλάμε για πολύ περίεγα πράγματα.Για τον δεύτερο αυτό ναό επίσης δεν μπορώ να βρω πληροφορίες.Πάντως η στενή σχέση Ελλάδας με Αίγυπτο είναι εμφανείς.

mariha2912Μέλος
06/08/2004, 04:29:34
ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑΟΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΕΙΧΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΕΙΠΙΑ ΜΟΝΟ ΕΝΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΝΟΣ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΑΠΟ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΕΩΣ ΠΑΛΑΤΙ. ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΡΕΥΝΕΣ. ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΥΣΤΩ ΕΙΧΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ. ΑΠΛΑ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΥΣ ΠΙΟ "ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΥΣ", ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΤΟΥ ΤΙΑΧΟΥΑΝΑΚΟ, ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΣΑΦΩΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΒΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ, ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΚΤΙΡΙΑ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΠΙΜΙΝΙ Η ΠΑΡΑΚΤΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ, ΚΤΛ.

14/05/2006, 02:44:34
Μία όχι πολύ καινούρια ταινία αλλά την είδα πρόσφατα.. δεν ξέρω ποιος την έχει δει αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση ειδικά που γνώριζα πως ήταν αλιθηνή ιστορία: <<Άνθρωπος στο φεγγάρι>>, υπέροχη, την είδα δύο φορές..

Μία άλλη πανέμορφη ταινία: <<Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού>> απίστευτη..

Αυτός ο Jim Carrey, είναι φοβερός ηθοποιός..

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

14/05/2006, 03:57:24
Το Man on the Moon το είχα δει όταν πρωτοβγήκε στον κινηματογράφο και μου άρεσε αρκετά. Δραματική κωμωδία θα έλεγα....
Πάντως θυμάμαι ότι ο Jim Carrey σε αυτό το έργο ήταν κορυφαίος. Οπως και σε αρκετές άλλες κωμωδίες αφού εκεί ξεδιπλώνει πετυχημένα το ταλέντο του. Και το "Dump and Dumper" (υπερβαίνει την δεκαετία βέβαια)το θεωρώ ως μία από τις καλές στιγμές του καθώς και το "Bruce Almighty". Οχι βέβαια ότι θα τις τοποθετήσω και στις καλύτερες ταινίες των 10 τελευταίων χρόνων....Απλά προσφέρουν γέλιο σε ικανοποιητικό βαθμό. Νιώθεις ότι βλέπεις μια αυθεντική κωμωδία ρε παιδί μου.

Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...

apogonosΝέο Μέλος
22/05/2006, 04:17:46
Επιστροφη με μια ακομη οχταδαδα ταινιων.....μερικες παλιες κιολας....πρεπει να τις πω ομως

1. Οι μερες τις αφθονιας σας ειναι μετρημενες(edukators)

καιρο ειχα να δω καλη γερμανικη ταινια...απο το "Πειραμα"....πολιτικοκοινωνικη με καθαρους και ολοκληρωμενους χαρακτηρες ..

2.V for Vendeta

απλα πρεπει να την δει καποιος για να κρινει....θιγει παρα πολλα η ταινια ..γεγονος που ειναι το μονο μειονεκτημα της ...

3.Elephant

δεν ειναι ντοκυμαντερ αλλα ουτε και απλη ταινια....οποιος ειναι ευαισθητος και θελει να δει απο το πρισμα ενος παιδιου το συμβαν στο σχολειο Coloumbine της αμερικης με τους ενοπλους μαθητες...αξιζει

4.Το Μισος

απο της καλυτερες ταινιες που εχω δει ....
Μπορει να φταιει οτι μεγαλωσα σε μια παρομοια κατασταση με αυτη που περιγραφει η ταινια(μιλαει για τους μεταναστες στην γαλλια) αλλα αυτη η ταινια ειναι σταθμος ....και προφητης γεγονοτων....

5.Donnie Darko

Φαντασια στην εξουσια....soundtrack αψογο ....σκηνοθεσια τελεια....ερμηνειες μαγικες και ονειρεμενες....

6.Lord of the flies

Μονο ενα θα πω ....σε αυτη την ταινια παιζουν μονο παιδια (ηλικιας κατω των 8) ειναι ασπρομαυρη και παλια ....αποτο ομωνυμο βιβλιο....
και αυτη εκπληκτικη ταινια....εκπληκτικη...

7.Love if you dare

Οποιος εχει αγαπησει στη ζωη του στο τελος κλαιει...πολυ καλη και πρωτοτυπη σκηνοθεσια..και αριστουργηματικη η ερμηνεια της κοπελιας
...και η μουσικη σκιζει ...

Νεκροι ,ζωντανοι και νεκροζωντανοι
ολοι μαζι φωναζουμε με οπλο την σιωπη

apogonosΝέο Μέλος
22/05/2006, 04:24:37
Να βαλω και το Hero ....πως μου διεφυγε.....μονο ποιηση...και χρωμα....το ανεφερα και αλλου....οτι καλυτερο εχω δει απο τετοιου ειδους ασιατικες ταινιες....

SpyChristos συνφωνω απολυτα μαζι σου.....μαλλον εχουμε ιδιο γουστο....

(μερικες δεν τις εχω δει βεβαια ...γραψε περι τινος προκειται η καθε ταινια)

Νεκροι ,ζωντανοι και νεκροζωντανοι
ολοι μαζι φωναζουμε με οπλο την σιωπη

silverwhisperΜέλος
27/06/2006, 16:13:23

MODIGLIANI

Comforting home,mother's lap,chance for immortality...where being wanted baame a thrill,I never knew...

...it does not do to dwell on dreams and forget to live,remember that...

lord of greenΜέλος
28/06/2006, 15:53:06
Simori η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού είναι όντως πολύ καλή ταινία
Ο Κάρευ είχε παίξει πολύ καλά και στο Μάζεστικ
Και αυτή πολύ καλή ταινία

Τώρα θέλω να σας προτείνω δυο ταινίες που έχουν κάποια κοινά
Η πρώτη είναι πρόσφατη. Το Stay
Ειλικρινά απίστευτη ταινία, δεν έχω λόγια
Υπάρχουν πολλοί απόκρυφοι συμβολισμοί μέσα
Μιλάει στην ουσία για εναλλακτικές πραγματικότητες
Η άλλη είναι το πασίγνωστο Mullholand Drive του Ντέιβιντ Λιντς
Ταινία γρίφος στην κυριολεξία, αμέτρητες θεωρίες έχουν αναφερθεί για αυτή
Πρεπει να την δει κάποιος παραπάνω από μια φορές για να την κατανοήσει κάπως

Αυτά

απόγονε όντως το Hero είναι μια από τις καλύτερές μου ταινίες
Ποίηση στον κινηματογράφο. Σπάνια το βλέπουμε αυτό

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

silverwhisperΜέλος
28/06/2006, 16:23:34
εχετε δει το Κ-ΡΑΧ??????

μιλαμε για μια φοβερη ταινια -υμνο στον ανθρωπο.ο κεβιν σπεισι σε ρεσιταλ.

Comforting home,mother's lap,chance for immortality...where being wanted baame a thrill,I never knew...

...it does not do to dwell on dreams and forget to live,remember that...

lord of greenΜέλος
01/07/2006, 10:28:16
Χμ, Κ-Παξ
Ναι, μια από τις καλύτερες ταινίες των τελευταίων χρόνων
Και ο Τζεφ Μπρίτζες είναι από τους καλύτερούς μου ηθοποιούς
Τον έχετε δει στο Big Lebowsky
Φοβερός τύπος
Και στο Starman o Μπρίτζες έπαιξε αριστουργηματικά θα έλεγα
Πάντως, απορώ πως κάποιες ταινίες σαν το Κ-Παξ δεν αναγνωρίζονται.
Τι να πω. Ποιες καλύτερες ταινίες από αυτή υπάρχουν;
Έχετε δει το Masked and Anonymous που πάιζει και ο Ντύλαν;
Τι να πω και για αυτή την ταινία...

samuel1974Μέλος
07/07/2006, 23:05:01
Τα καλύτερα έργα που έχω δει ποτέ είναι:

10. Good Fellas ...το καλύτερο έργο περι μαφίας.
9. Dune ...το cult έργο ανάμεσα στα sci fi.
8. The Matrix ...σκέφτομαι καμιά φορά μήπως είναι αλήθεια.
7. Karakter ...ολλανδέζικο έργο, που δείχνει τι καταφέρνεις ή τι παθαίνεις αμα είσαι πεισματάρης.
6. Leon ...η πραγματική εικόνα ενός επαγγελαμτία δολοφόνου.
5. Full Metal Jacket ...έτσι είναι (μάλλον) ο πόλεμος.
4. Ο αστραπόγιαννος ...η καλύτερη ελληνική μουσική.
3. Fist of Fury ...εδώ ο Bruce Lee δίνει τα ρέστα του.
2. Exorzist ...πάρα πολύ καλό

και το καλύτερο έργο είναι το:

1. Satyricon του Fellini

αγνοώνΜέλος
08/07/2006, 11:52:40
lord of green,
η σκηνή με το -απότομο- λεσβιακό στο
mulholland drive,
είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !
αλλά και η ταινία γενικότερα είναι απίστευτη,κλασσικός
david lynch.
το donnie darko το ξεχωρίζω κι εγώ,
αλλά πιο πολύ θα σταθώ σε μία ταινία που ανέφερες εσύ :
το μίσος, του κάσοβιτς.
και γαμώ τις ταινίες με φοβερό φινάλε
silverwhisperΜέλος
09/09/2006, 19:06:34
MAR ADENTRO-η θαλασσα μεσα μου

πραγματικα απορω πως κ δν την ανεφερε κανεις...τεσπα χτες το βραδυ την ειδα και κυριολεκτικα πλανταξα στο κλαμα.μου εχει τυχει ν δακρυσω κ σε αλλες ταινιες,αλλα σε αυτη ανυσυχησα τον κοσμο γυρο μου!!!
πολυ συγκηνιτικη,με εξαιρετικες ερμηνειες και υπεροχη μουσικη.

Do you hear the people sing, lost in the valley of the night? It is the music of a people who are climbing to the light. For the wretched of the earth there is a flame that never dies. Even the darkest night will end and the sun will rise.

.Raistlin.Νέο Μέλος
12/09/2006, 10:55:52
quote:

Πολυ καλες επιλογες... Συγχαρητηρια...

thanosgymΝέο Μέλος
07/10/2006, 00:35:53
ΟΙ 5 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 10 ΧΡΟΝΩΝ.

1. FOREST GUMP
2. STEP UP
3. THE DAY AFTER TOMORROW
4. 21 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ
5. IF ONLY

maraki8Μέλος
20/11/2006, 15:52:00
1.Δράκουλας του Κόππολα.
2.Η τριλογία του άρχοντα των δαχτυλιδιών.
3.Sin City
4.Saw I,II
5.Οι πειρατες της Καραϊβικής
6.Mulholland Drive

Αυτά μου έρχονται τώρα στο μυαλό.
Και μια ακόμα που την θεωρώ τρομερή ταινία αλλά είναι για γερές αντοχές(όχι δεν είναι τρόμου).Είναι περσινή ταινία και λέγεται "Invisible Children".Είναι πολύ δυνατή ταινία και σας υπόσχομαι συνεχή δάκρυα.Έκλαιγα καθολη την διάρκεια.Όποιος αντέχει....