- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο6!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
--ουφ!ΚΑΙΖΕΡ μην ασχολεισαι,αν ημουν μοναχα εγω + η φευγατη θα τα 'χαμε βρει/ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ///ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ;/
μετα ηρθε η ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΡΙΑ/+ προσθεσε το φθονο της....+ νατο! το τεραστιο κομπλεξ! αφου ενωθηκαν πολλα "ιδια συναισθηματα"...εναντιον μιας μοναχα ψυχης/εμενα εννοω/αφου μια απο δαυτες δεν θα τολμουσε τιποτε μονη της..:(αγελη θηλυκων εναντιον της ατμα:((--θυμαμαι παλια τα ελεγε μοναχα για πλακα...//τοσο τολμουσε...//μετα ομως;//τι σου κανει η καθοδηγηση...ναι:)--
αυτα ειναι κομπλεξ / ειμαι "εξοικιωμενη" χρονια τωρα..με τετοιες συμπεριφορες γυναικων ,να τις δεχτω δεν δυναμαι:)
---και κατι ναναρρωτηθεις πριν πας για υπνο:Ρ
(αληθεια ετσι οπως κοιτας τη φωτογραφια μου βλεπεις μια γυναικα με κομπλεξ;..που να δεις + τουτες δηλαδη:(
καλο σου..ξημερωμα καιζερ:)
ΟΣΤΡΙΑ....ΤΟ ΞΕΡΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΛΥ.-
ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΖΕΖ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΒΑΣΤΙΚΑ....ΠΑΝΕ ΙΣΩΣ..ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ.../ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΟΥ ΕΒΑΛΕ ΚΟΥΙΖ ΣΤΟΝ ΟΣΣΟ!/ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕ! ΕΜΕΝΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ:(- ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ /ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ...Η ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΒΕ/Η ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ..ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ/ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ:(!//:(--

clickonmebabe..
Επειδή απ'οτι φαίνεται εκτός απο κόμπλεξ έχεις και χαμηλό I.Q. θα στο κάνω πιο λιανά μπας και το καταλάβεις
1) Η AVALLON έφυγε
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ- Δεν σε απειλεί καμιά ''κακιά'' και ''δολοπλόκα'' ''κατίνα'' εκτός απο αυτή που κρύβεις μέσα σου.
2) Απ' τη στιγμή που η Avallon έφυγε (και έκανε και τη φιγούρα της εκθέτοντας μας το γιατί) δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ απολύτως λόγος να ασχολείσαι παιρετέρω με το θέμα. Κέρδισες, το καταλαβαίνεις? Το πέτυχες αυτό που ήθελες.
3)Δεν υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να συνεχίζεται αυτή η συζήτηση. Αν δεν το χεις πάρι χαμπάρι ή αν κοιτάς μόνο τον εαυτούλη σου, μόνο κακό κάνει στο forum. Μέλη αποχωρούν, αξιόλογα topics μένουν ασχολίαστα και όλοι ασχολούνται με τις μπορδες που γράφουν μικρόψυχα και κακεντρεχή άτομα σαν εσένα. Ρε α πάγαινε σε κανένα reality show να βγάλεις τα απωθημένα σου που μας το παίζεις και ''εσωτερίστρια''!
Άτομα σαν εσένα (και την Άβαλον, γιατί εγώ είμαι ακριβοδίκαιος) καταστρέφουν το forum.
Ο αγαπητός Helios άνοιξε το topic με σκοπό να ειρωνευτεί άτομα σαν εσένα, αλλά εσύ αντί να το καταλάβεις αυτό και να κάνεις μόκο μετέφερες τη συζήτηση και τις κακίες σου εδώ, αφού έκλεισε το ''αντίο αγαπημένο και άδικο esoterica''.
Λοιπόν, ΑΤΜΑ,
είτε συμφιλιωθείτε όπως λέει πολύ σωστά και ο Helios, είτε κάντε τουμπεκί ψιλοκομένο και παρατείστε αυτό το άμοιρο forum στην υσηχία του! Υπάρχουν ωραιότατα ρινγκ όπου άτομα του επιπέδου σου μπορούν να λύσουν τις διαφορές τους.
Έγινα κατανοητός, ανώριμο και κακεντρεχές κοριτσάκι?
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ
Τελικά ήταν απλό! Ένα χαμηλό I,Q ίσως λίγο παραπάνω από ραδίκι...
Γέλιο και μια λύση που μας την έδωσε ο φίλος Ράμογλου υποδεικνύοντας (στο μπορεί πάντα, και ίσως) την zezmperg...
Λοιπόν τί έχουμε εδώ;
Στον pathfinder.gr παίζουν τρεία profilς από το esoterica δήθεν.
(Avallon,
Zezmperg,
atmaesoterica)
Αμ δε καλοί μου φίλοι, μόνο δυό από ετούτα τα profils είναι "αληθινά" και λειτουργούν... Το τρίτο δεν υπάρχει. Μιάζει αλλά δεν υπάρχει!
Λοιπόν ο κατασκευαστής των profils, δύναμαι να καταλάβω ότι ήταν και λίγο κουτή/ός... Εσείς τι λέτε, φανερό πια είναι, πως δεν ήθελε να "εκθέσει" το τρίτο άτομο, που μιάζει το profil αλλά δεν είναι μέλος του esoterica.gr!
Ευχαριστώ άλλη μία φορά για το γέλιο που μου χαρίσατε, και που μου δίξατε πόσο με φοβάστε και πόσο αξίζω.
Σας χαιρετώ.
Σας χαιρετώ.
Τελικά ήταν απλό! Ένα χαμηλό I.Q. ίσως λίγο παραπάνω από ραδίκι...
Γέλιο και μια λύση που μας την έδωσε ο φίλος Ράμογλου υποδεικνύοντας (στο μπορεί πάντα, και ίσως) την zezmperg...
quote:
Και άντε να μπεί κάποιος και να αρχίσει να λέει ότι τα profil τα έφτιαξε η zezmperg και το απών μέλος να κάνουν προβοκάτσια!!!!
Πιθανόν είναι και αυτό.
Καλοί μου φίλοι (κατασκευαστές των profils) την φωτογραφία του οξύθυμου μέλους, με τις μύγες, σας λέω δεν ταιριάζει...
Πάμε απ΄την αρχή πάλι.
Λοιπόν τί έχουμε εδώ καλοί μου φίλοι;
Στον pathfinder.gr να παίζουν τρεία profilς από το esoterica δήθεν.
(Avallon,
Zezmperg,
atmaesoterica)
Αμ δε καλοί μου φίλοι, μόνο δυό από ετούτα τα profils είναι "αληθινά" και λειτουργούν... Το τρίτο δεν υπάρχει. Μιάζει αλλά δεν υπάρχει!
Να ο συνειρμός του φίλου ράμογλου, για τα δυο μέλη, (εμένα την zezmperg και την απώντα) πως με οδήγησε στο να σας γράψω τα παρακάτω!
Λοιπόν ο κατασκευαστής των profils, δύναμαι να καταλάβω ότι ήταν και λίγο κουτή/ός... Εσείς τι λέτε, φανερό πια είναι, πως δεν ήθελε να "εκθέσει" το τρίτο άτομο, που μιάζει το profil αλλά δεν είναι μέλος του esoterica.gr!
Tα όποια συμπεράσματα δικά σας, όπως και πάντα...
Ευχαριστώ άλλη μία φορά για το γέλιο που μου χαρίσατε, και που μου δίξατε πόσο με φοβάστε και πόσο αξίζω.
Σας χαιρετώ.

ΟΛΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ!!!
ΜΕΝΕΙ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ!!!
ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

ΑΧ... ΕΡΩΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ!!! ![]()
αυτο ειναι αδυνατον
για να μην πω εξωπραγματικο
ομως
πιστευω οτι αυτη η κατασταση που δημιουργηθηκε διακαιολογουσε απολυτα την συμπεριφορα μου
ΚΑΙ
οπως εγινε η παρατηρηση φανηκε σαν να καλυπτες προσωπα και καταστασεις
ΚΑΙ
αλλο κρινω την αποψη σου
αλλο κρινω εσενα
μην τα μπερδευεις τα πραγματα και τα πατηματα με του κουτσου το ποδι
νομιζω οτι το δευτερο ειναι πολυ ενοχλητικο
εκτος και αν το θεωρεις αναγκαιο κακο
αν ναι να ξεχυθω στο forum και να το παιζω "κριτης των νεκρων"
να δουμε αν θα αρεσει και στους υπολοιπους
να δουμε αν θα το δουνε και αυτοι οπως εσυ
quote:
Κάθε στραβοπάτημα σ'αυτήν την διαδικασία επιφέρει τέτοια αποτελέσματα, ώστε μέσα από τα λάθη μας να οδηγηθούμε στην αλήθεια
δεν νομιζω εχει να πεσει πολυ ζαρζαβατικο
εσενα πως θα σου φαινοταν αν ετρεχα πισω απο τα post σου και αντι για τα λεγομενα σου σχολιαζα εσενα?
πως θα αντιδρουσες αν με διαφορα τεχνασματα σε προσβαλα συνεχως?
γιατι για να προσβαλεις καποιον δεν ειναι απαραιτητο να τον βρισεις υπαρχουν και αλλοι μεθοδοι πιο υπουλοι
σαν της μεθοδους των μπαμπουινων
λοιπον?

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
επειδή εγώ δεν έχω κανένα σκοπό να μπλεχτώ με τα πίτουρα και τις κότες, διευκρινίζω ότι δεν γνωρίζω ούτε ποιός το έκανε, ούτε τι παιχνίδι παίζεται από πίσω, ούτε αν υπάρχουν συμφέροντα.
Και βέβαια ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΓΩ!
Και δεν το έπαιξα ποτέ φίλη καμμίας και κανενός, για να κατηγορηθώ τώρα ότι πρόδωσα φιλίες. Δεν έμπλεξα ούτε σε κουβέντες εκτός φόρουμ για το θέμα, ούτε αντάλλαξα mail σχολιασμού ή υποστήριξης, ούτε τηλέφωνα με κανένα και καμμία. (Και δεν έχω σκοπό να το κάνω τώρα)
Και δεν στήριξα κανένα επειδή απ όσα έχω δει εδώ μέσα, δεν δίνω απόλυτο δίκιο σε κανέναν από τους εμπλεκόμενους και νομίζω ότι αυτό το έχω καταστήσει σαφές με όλα τα προηγούμενα μηνύματά μου.
Οπότε αγαπητή ΑΤΜΑ, ψάξε αλλού να βρεις ενόχους και συνενόχους και να απαιτείς εξηγήσεις. Εγώ δεν πρόκειται να παίξω αυτό το παιχνιδάκι σου. Και όταν κάποια στιγμή αποφασίσεις να δεις τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως νομίζεις ότι είναι, βρες τι και ποιός σου φταίει και κοίτα να αποδώσεις εκεί τις όποιες ευθύνες, μπας και ξεδιαλύνεις μερικά πράγματα "εσω" και "εξω" σου.
"Καταδικαστέες πράξεις φανατισμένων ή καταδικαστέα μεν, αλλά καλυμμένα δε, συμφέροντα, τα οποία βρίσκουν διέξοδο μέσα από αρρωστημένα σενάρια κατασκευάζοντας θύτες και θύματα;
Πολύ καθημερινά τελικά όλα αυτά."
Αυτό επισήμανα και γω και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
εσενα πως θα σου φαινοταν αν ετρεχα πισω απο τα post σου και αντι για τα λεγομενα σου σχολιαζα εσενα?πως θα αντιδρουσες αν με διαφορα τεχνασματα σε προσβαλα συνεχως?
γιατι για να προσβαλεις καποιον δεν ειναι απαραιτητο να τον βρισεις υπαρχουν και αλλοι μεθοδοι πιο υπουλοι
Το ερώτημα που θέτεις εδώ φίλε endorama είναι αρκετά καίριο και γιαυτόν τον λόγο πιστεύω πως πρέπει να απαντηθεί με βαθύ στοχασμό, όχι μόνο από εμένα κι εσένα, αλλά από κάθε άτομο που έχοντας προσωπικότητα, νιώθει με οποιονδήποτε τρόπο πως απειλείται τουλάχιστον η αξιοπιστία των λεγόμενων ή γραφόμενών του - αν μη τι άλλο.
Ποιον όμως θα οφελούσε μία αντιμετώπιση τέτοια, που θα περιλάμβανε αντίκρουση των έντεχνων προσβολών με απευθείας ύβρεις; Εχεις αναρωτηθεί ποτέ, πόσο χρόνο διαθέτει ένας μέσος άνθρωπος για να κατανοήσει τα λόγια που διαβάζει ή ακούει; Και για να βγάλει τα ανάλογα συμπεράσματα;
Αν π.χ. εγώ σου πω: "Ανυπερθέτως, η λογική ανακρίβεια της διαλεκτικής σου ασυνέχειας, εκτός από ιδιαίτερα ακαλαίσθητη, αποτελεί και ενοχλητική παράβαση του χρόνου που δεν διατίθεμαι να σου αφιερώσω"
ουσιαστικά εννοώ: "Λες ανοησίες και μπαρούφες, και επειδή μου τη δίνεις σπάσε!"
Στη μία περίπτωση ο μέσος άνθρωπος θα εισπράξει την πρώτη φράση ως μία αξιοπρεπή αντίθεση στις απόψεις σου (κι ας μην υπάρχει καν επιχείρημα), ενώ η δεύτερη θα φανεί ως προσβολή ενός ανάγωγου. Κι ας έχουν το ίδιο νόημα. Αρα, αν με στείλεις στο διάολο απαντώντας στην πρώτη μου πρόταση, μπορεί και να έχεις δίκιο, αλλά θα πρέπει να ψάξεις πολύ να το βρεις...
Οπότε, όσον αφορά την υστεροφημία σου, όσο περισσότερο αυτή σε απασχολεί, τόσο πιο πολύ μπορεί να μπλέξεις σε διαλεκτικές αντιπαραθέσεις, κόσμιες ή μη, που ο πιο επιτήδειος θα κερδίσει. Το μόνο που θα έπρεπε να σε αποσχολεί, είναι εάν τα λεγόμενά σου, εξυπηρετούν τον στόχο που έθεσες όταν άρχισες την επιχειρηματολογία σου. Διότι εάν δεν υπάρχει κάποιος ξεκάθαρος στόχος, τότε ο μόνος σκοπός της συζήτησης θα καταλήξει να είναι, ποιος θα "την πει" καλύτερα στον άλλο.
Σκέψου λοιπόν έναν τοξότη, που θέλει να πετύχει με το βέλος του έναν στόχο. Στοχεύοντας προς αυτόν, θα επιλέξει το που θα στρέφεται το τόξο του. Υπολογίζοντας βέβαια και τη φορά του ανέμου και όποιες άλλες συνθήκες (εκτός του τόξου και του στόχου) θα μπορούσαν να επιρρεάσουν τη ρίψη του βέλους. Εάν δεν υπολογίσει σωστά τις εξωτερικές συνθήκες, το βέλος θα λοξοδρομήσει. Εάν όμως στραφεί κατά αυτών, τότε θα κάτσει με τις ώρες και θα συνομιλεί με τον άνεμο, ξεχνόντας τον στόχο...
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Ειμαι νεο μελος,και μου κανει εντυπωση,
η αγαπη(μιας και οι περισσοτεροι-ες
δηλωνετε εβραιοχριστιανοι,
ειτε εξω ειτε μεσα) μεταξυ σας,
προιον βαθειας κατανοησης και βιωσης
των κοσμικων νομων αλλα και των επιταγων,
του Ιησου ,που απ'οτι καταλαβα,
ολοι-ες δηλωνετε οτι ψιλοπιστευετε.
Μπηκα στον χωρο,για να μαθω απο τους-τις
παλιοτερους-ες,σχετικα με τα εσωτερικα,
να δω καποια αποψη που πιθανον δεν ειχα σκεφτει,
να επικοινωνησω,
πιθανον να ριξω και κανενα μπινελικι,
σε κανενα σουργελο και καβαλημενο καλαμι,
'η σε κανεναν αλητακο,αλλα μην γινει και συνηθειο,
τα μπινελικια ενν.
Τωρα ανοιξα δειλα-δειλα την πρωτη μου συζητηση,
ΓΙΑ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΗ ΤΥΧΟΝ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ,ΞΥΛΟΚΟΠΗΜΕΝΩΝ,ΚΑΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΩΝ,
και αν δεν αρεσε και σε μερικα μελη,τι να κανουμε?,
η προθεση ηταν ειλικρινης.
Ετσι η μεν "λεοντοκαρδη" ΑΤΜΑ,
σαν μελος της επιτροπης υποδοχης του εσωτερικα,
στην αρχη μου προτεινε να βρεθουμε,
εκεινη ομως την περιοδο δεν υπηρχε χρονος γι'αυτο.
Ζητησα λοιπον το τηλ. σου ΑΤΜΑ,που ακομη το περιμενω.
Ετσι δεν εισαι ειλικρινης ,οπως θελεις να δειχνεις,
και φυσικα με ανειλικρινη και φοβικα-και αλλα ατομα-
το σεξ,οχι μονον το φυσικο αλλα και το πνευματικο-
ειναι κουφιο.Οπως επισης και η Revlon φωτο σου
που μου υποσχεθηκες δις,
-δεν την χρειαζομουν αληθινα-
αλλα και δεν την εστειλες ποτε.
Αρα εισαι ανειλικρινης και πονηρη.
Και οσον αφορα την πραγματικη μου ταυτοτητα,
που ψαχνουν πολλοι και πολλες,
αυτη θα γινει γνωστη σε οσα ατομα θελω εγω και κρινω.
Τον αν με λενε Ηρακλη,Αλεξανδρο,Γιωργο,Γιαννη 'η Θρασυβουλο,
δεν ενδιαφερει κανεναν και καμμια.
Σημασια εχουν αυτα που γραφω.
Τα υπολοιπα ειναι φτηνιαρικο κουτσομπολιο...
Η Αβαλλον τωρα μου εστειλλε ενα γραμμα,
και απο οσο μπορω να αισθανθω,φαινεται πλεον ειλικρινης.
Ετσι Αβαλλον ,σου ζητω δημοσια να επιστρεψεις,
διοτι δεν ειναι τα λοιπα μελη ανωτερα απο σενα για να
αυτοεξοριστεις εκουσια,χρειαζεται ΚΑΙ η δικη σου αποψη,
και συνεπως μην τους κανεις την χαρη...
Ετσι,ακολουθωντας τον Γκαντι,
που για να σταματησει την αιματοχυσια στην Ινδια,
εκανε απεργια πεινας,
εγω,για να συμβαλλω στην ειρηνη μεταξυ σφαζομενων,
θα απεχω πλεον γραπτως απο το θεμα αυτο,
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σκασιλα σας ε?
Αν δεν ξαναγραψω εδω.
Δεν πειραζει.
Το μονον που δεν καταλαβαν οι υπευθυνοι ειναι οτι,
η ατομικη αστρονοητικη διαταραχη θα εκδηλωθει αντικειμενικα,
οσες κλειδαριες και να πεσουν...
και στο τελος θα μεινουν οι υπευθυνοι
να μιλανε μονοι τους....
ΚΑΙ
οταν διαγραφουμε κατι για να μην διαβαστει-υποτιθεται-
δεν βαζουμε εκεινη την λεπτη κοκκινη γραμμουλα,
που θυμιζει κορδονι απο μπικινι 'η τανγκα-πορδοκοφτη,
και περισσοτερα δειχνει παρα κρυβει...
Ετσι?
Δυστυχώς όμως το νόημα αυτών που γράφω είχε να κάνει με το να ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ‘Η Η ΑΛΛΗ !!!!!!!
ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ, ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ site ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΠΩΝ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ.
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΙΚΑ Σ’ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ !!!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΝΟΥΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ Ο ΓΡΑΠΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ !!!!!!!!!!!
Ostria είτε σ’ αρέσει είτε όχι το να βγάζεις αυτά τα αίσχη και να λες στους άλλους πηγαίνετε να τα δείτε ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.
Δεν λέω πως το έκανες από σκοπού όμως σου λέω το σκοπό που εξυπηρετούν.
Εδώ λοιπόν θα ήθελα να μου πεις σε τι εξυπηρέτησε αυτή η «αποκάλυψη» ;
Στη δικαίωση της εκλιπούσας ;
Στη δικαίωση της «φίλης» ;
Στη δικαίωση της αντιπάλου ;
Στη δικαίωση τη δική σου ;
Στην ομαλή λειτουργία του site ;
ΠΟΥ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Το ξέρετε πως υπάρχει μέλος του Pathfinder με το nickname «Ramoglou» ;;;;;
Τι πρέπει να υποθέσω ;;;;;;;;;;;
Το συγκεκριμένο μέλος δεν έχει προφίλ αλλά έχει κάνει register το nick.
Τι πρέπει να υποθέσω ;;;;;;;;;;;
Ε δεν υποθέτω τίποτα και απλά ΑΔΙΑΦΟΡΩ !!!!!!!!!!!!!!!
Sorry αλλά δε θα ασχοληθώ άλλο με αυτά τα τραγικά φαινόμενα, αν μπορώ και όσο μπορώ θα προσφέρω την γνώμη μου σε συζητήσεις που έχουν αξία και σε ανθρώπους που θέλουν να κάνουν και κάτι παραπάνω από το να μηχανορραφούν και να έχουν και την απαίτηση να τους ακολουθούν και άλλοι.
Αν εσένα σου αρέσει αυτό ( δεν έχω σχηματίσει τέτοια άποψη ) τότε συνέχισε και σε όποιον αρέσει μπορεί να συνεχίσει.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!
Ο κακός λύκος
Ο κακός λύκος
quote:
Ιδιως οταν με κατηγορεις εμμεσως πλην σαφως,
οτι τουτο το αισχος...το εκανα εγω!
Eγώ αλλα είπα.. μάλλον δεν τα διαβάζεις καλά..
quote:
--ΕΤΣΙ ΕΦΤΑΣΕΣ +ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ;
-ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ+ ΑΥΤΟ;-
ΒΛΕΠΕΙΣ.. + ΕΓΩ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙΣ:)
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ!
-ΜΠΟΡΩ +ΧΩΡΙΣ ΧΕΡΙΑ...ΜΟΝΑΧΗ ΜΟΥ ΕΝΝΟΩ-
Οταν κατηγορείς κάποιον καλό θα είναι να έχεις αποδείξεις.
Τώρα με κατηγορείς οτι είμαι καθοδηγούμενος..
Οι κατηγορίες σου είναι άδικες και αβάσιμες.
Ενα εχω να σου πω.. ``οτι σπέρνεις θα θερίσεις``..
Γιατί με επιπλήττετε?
Όλα έχουν Σκοπό στη Ζωή, περισσότερο από όλα η αλήθεια, καθότι δε είμαι οπαδός της…(και ουχί ποταπών συνθημάτων…)έμαθα πως φτάνεις ευκολότερα και ασφαλέστερα, δια της Άτοπου μεθόδου!
Από τους σοβαρά λοιπόν εμπλεκόμενους, φαίνεται πως
Η Ατμα δεν έβαλε τις εικόνες *(Στο σίτε)
η αβαλλον… το ίδιο.
Και εδώ αγαπητέ φίλε, ο κύκλος στενεύει!
Θα έχεις διαβάσει, καθότι δαήμων και ουχί αδαής, πως εν γένει στα εγκλήματα… φτάνουν πρώτα… οι εγκληματίες.
Αρχίσατε κύριε ραμογλου… να διαβλέπετε το σκοπό?
quote:η αξιοπιστια των γραφομενων ε?
νιώθει με οποιονδήποτε τρόπο πως απειλείται τουλάχιστον η αξιοπιστία των λεγόμενων ή γραφόμενών του - αν μη τι άλλο.
πολλα post σε αυτο το forum θα μπορουσαν να χαρακτηριστουν αναξιοπιστα
αυτο δεν εχει και τοση σημασια γιατι δεν γινεται να υπαρχουν παντα αξιοπιστες πηγες και φυσικα δεν μπορει να γνωριζει ο καθενας τι σκοπιμοτητες κρυβονται πισω απο την πηγη ή και τον δημιουργο του μηνυματος
η αξιοπιστια ομως του ατομου (αν δεν εχει δωσει λαβες φυσικα) δεν πρεπει με κανεναν τροπο να κλονιζεται απο κανεναν
ουτε να γινονται προσπαθειες γελοιοποιησης για λογους προσωπικης ευχαριστησης και συμφεροντων
υποθετω οτι η επεμβαση ενος συντονιστη σε τετοιες περιπτωσεις ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ
σωστα?
αν ναι συνεχιζω
αν ειμαι λαθος ας σταματησει εδω η αναγνωση
ομως δεν ειδα φως
εδω που τα λεμε το ειδα αλλα οχι την καταλληλη στιγμη μαλλον ηταν η σωστη στιγμη για καποιους αλλους
quote:εχεις αναρωτηθει ποσοι κανουν οτι δεν καταλαβαινουν για να παιζουν το παιχνιδι με τους δικους τους ορους?
Εχεις αναρωτηθεί ποτέ, πόσο χρόνο διαθέτει ένας μέσος άνθρωπος για να κατανοήσει τα λόγια που διαβάζει ή ακούει; Και για να βγάλει τα ανάλογα συμπεράσματα;
εχω λαθος αποψη?
ΜΕ ΕΘΙΞΕΣ
το παραπανω ποση ωρα θα σου παρει για να το καταλαβεις?
ποσα χρονια χρειαζονται για να καταλαβει ο ανθρωπινος εγκεφαλος οτι οταν καποιος λεει "με εθιξες" δεν ζητας αποδειξεις?
λοιπον?
και αν ισχυει οτι ειπα πιο πανω που ειναι ο συντονιστης για να βαλει τα πραγματα στην θεση τους?
συγνωμη κιολας αλλα ποιος ειναι ο ρολος του συντονιστη?
οσο αναφορα για την συγνωμη που δεν ηρθε ποτε δεν την εχω αναγκη μπορω να ζω και χωρις συγνωμες
απλα ειναι ειναι καλο παραδειγμα.
quote:ο στοχος μου ποιος ειναι ε?
Διότι εάν δεν υπάρχει κάποιος ξεκάθαρος στόχος, τότε ο μόνος σκοπός της συζήτησης θα καταλήξει να είναι, ποιος θα "την πει" καλύτερα στον άλλο.
δεν εχω στοχους εδωμεσα απλα εχω βαρεθει να συνομιλω με μπαμπουινους
τωρα θα μου πεις "και γιατι δεν φευγεις?"
απλα τωρα τελευταια την βρισκω πολυ να βαζω λαμπακια στα κεφαλια τους
ενα ειδους φαρου δηλαδη για να τους βλεπει ο κοσμος
και εφτασα στο σημειο να βαζω λαμπακια γιατι το ειδος αυτο εχει εξελιχθει παρα πολυ σημερα και δεν διακρινονται ευκολα
κρυβονται ευκολα πισω απο λεξεις και τεχνασματα
δεν θελω να σωσω τον κοσμο απλα οταν μπορεις να βοηθησεις βοηθα οπως λεει και η γιαγια μου
και δεν βοηθαω τον κοσμο αλλα εμενα γιατι με τοσα λαμπακια φωτιζει ο χωρος
αυτο ειναι καλο γιατι δεν εχω καμια ορεξη να πατησω σκτ

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
Αν λοιπόν σ’ αυτό εσύ θες να δεις επίπληξη δε φταίω εγώ.
Αν μου εξηγήσεις ( του χαζού ) το σκοπό που έχουν δύο τεράστιες εικόνες με τα ζώδια του κριού ( εσύ, η avallon, η zezmperg, η zadok ) και του καρκίνου ( εγώ, η ΑΤΜΑ ), οι οποίες και χαλάνε το Format και αναγκάζομαι να πηγαίνω δεξιά και αριστερά τον κέρσορα για να διαβάσω, με το θέμα που συζητάμε τότε θα ζητήσω συγνώμη.
Από την άλλη νομίζω πως θα μπορούσαν να είναι ποιο μικρές οι εικόνες αυτές, αν εξυπηρετούν κάποιο σκοπό.
Καμία επίπληξη λοιπόν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πάμε και στα ποιο κάτω …………
quote:
Όλα έχουν Σκοπό στη Ζωή, περισσότερο από όλα η αλήθεια, καθότι δε είμαι οπαδός της…(και ουχί ποταπών συνθημάτων…)έμαθα πως φτάνεις ευκολότερα και ασφαλέστερα, δια της Άτοπου μεθόδου!
Από τους σοβαρά λοιπόν εμπλεκόμενους, φαίνεται πως
Η Ατμα δεν έβαλε τις εικόνες *(Στο σίτε)
η αβαλλον… το ίδιο.
Και εδώ αγαπητέ φίλε, ο κύκλος στενεύει!
Θα έχεις διαβάσει, καθότι δαήμων και ουχί αδαής, πως εν γένει στα εγκλήματα… φτάνουν πρώτα… οι εγκληματίες.
Αρχίσατε κύριε ραμογλου… να διαβλέπετε το σκοπό?
Άλλος ένας οπαδός της αλήθειας !!! Σε χαιρετώ σύντροφε !!!
Απορώ όμως αφού και οπαδός της αλήθειας είσαι, και αναζητητής ( κάτι σε Σέρλοκ Χόλμς του διαδυκτίου με την εις άτοπον απαγωγή ) γιατί δε μας λες τα θαυμαστά σου συμπεράσματα ;
Με υπονοούμενα μπορώ να πω και εγώ πολλά αγαπημένε μου φίλε, αλλά δε το κάνω γιατί σέβομαι τους υπόλοιπους και δε θέλω να οξύνω και άλλο το πράγματα.
Αν λοιπόν έχεις κάτι αληθινό να μας καταθέσεις μπορείς να το κάνεις.
Προσωπικά ότι είχα να πω στην Avallon της το είπα και με το γραπτό μου λόγο εδώ μέσα και από τηλεφώνου και από κοντά. Αν είχα να της πω κάτι ακόμα θα την έπαιρνα τηλέφωνο και θα της το έλεγα.
Από την ώρα που έφυγε σταμάτησα να αναφέρομαι σ’ αυτή την ιστορία και ακόμα και αν ξαναγύριζε και πάλι δε θα θυμόμουν παλιά ξινά σταφύλια.
Εσύ λοιπόν αγαπητέ μου φίλε ποιόν ορίζεις ως κύκλο «εγκληματιών» ;
Αδυνατώ να χαρακτηρίσω έτσι το όποιο μέλος του esoterica.gr προσωπικά, αλλά εσύ για να το λες κάτι θα ξέρεις. Μοιράσου το μαζί μας λοιπόν.
Δε θέλω βέβαια να θεωρήσω πως όλα τα παρακάτω μέλη Helios, allzzaro, ΠΛΑΤΩΝΑΣ, endorama, CYBERMASTER, Zadok, steelsummer, amalia, AVATARGR, Oannes, Hermes, Δημ., Ostria, zezmperg, Ramoglou, Kaizer, που έγραψαν στο Topic αυτό μπορεί να έχουν κάποια σχέση με το υπονοούμενο της σκέψης σου απλά και μόνο γιατί έγραψαν στο Topic αυτό και μάλιστα πολλά από αυτά προσπάθησαν να σταματήσει αυτό το ΑΙΣΧΟΣ.
Επειδή λοιπόν είμαι ΑΔΑΗΣ πες μου καλέ μου φίλε ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ???????
Ο κακός λύκος
quote:
Οπότε αγαπητή ΑΤΜΑ, ψάξε αλλού να βρεις ενόχους και συνενόχους και να απαιτείς εξηγήσεις. Εγώ δεν πρόκειται να παίξω αυτό το παιχνιδάκι σου. Και όταν κάποια στιγμή αποφασίσεις να δεις τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως νομίζεις ότι είναι, βρες τι και ποιός σου φταίει και κοίτα να αποδώσεις εκεί τις όποιες ευθύνες, μπας και ξεδιαλύνεις μερικά πράγματα "εσω" και "εξω" σου.
ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΤΟ "ΑΓΑΠΗΤΗ",ΟΣΤΡΙΑ;
Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΟΥ,ΚΑΙ Ο ΞΙΠΑΣΜΟΣ ΕΠΙΣΗΣ.
ΑΠΑΙΤΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΣΤΟ ΟΟΠΟΙΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΝ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟΜΟΥ!
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΩ.. ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ....:)''
ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ....//ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΕΛΑΒΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΚΑΝΕ ΜΙΑ "ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ",ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ/ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ;,ΤΙΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ;....ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ;;;;
ΠΟΛΥ ΓΕΝΝΑΙΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑ ΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ....:(
(ΗΛΙΚΙΑΚΟ ΘΑ'ΝΑΙ... "ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ,ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... :)
quote:
Σας χαιρετώ.Καλοί μου φίλοι, άλλη μία φορά πριν πολλά χρόνια πάλι, είχα γελάσει τόσο πολύ.
Να είστε καλά για το γέλιο που μου χαρίσατε... Σας το αναγνωρίζω, μόνο εσείς έχετε την αυτή δυνατότητα!
Μόνο να καλοί μου φίλοι, δύναμαι να ξέρω πως δεν θα έπρεπε να φωτογραφίσετε το οξύθυμο μέλος που ήταν στη πρώτη συνάντηση του esoterica.gr και να το βάλετε στο profil που μου φτιάξατε στο pathfinder.gr μπας και τον κακολογήσουν τον φουκαρά.
Εγώ βρε είμαι πιο γρια και πιο χονδρή, μήπως εάν μου ζητούσατε φωτογραφία μου δεν θα σας έδινα;
Ναι από χρόνια έχω στο pathfinder.gr φωτογραφία μου στο profil και στο club που διατηρώ εκεί...Λοιπόν είτε μείνουμε στο esoterica, AVALLON, ZEZMPERG είτε φύγουμε από ετούτο...
Εγώ σας ευχαριστώ διότι με την συμπεριφορά σας για άλλη μία φορά με πείσατε ό,τι ΑΞΙΖΩ,ΑΞΙΖΩ
Σας ευχαριστώ όπου τρεις μήνες τώρα είμαι μακριά σας και εσείς κάνετε τα αδύνατα, δυνατά για να με έχετε κοντά σας...
Σας ευχαριστώ για όσα κάνετε να με διασκεδάσετε καλοί μου φίλοι.
Σας χαιρετώ.Υ.Γ.
Ο Νικόλας το καλό μου φιλαράκι, ο Άσιμος, έλεγε για μένα:Είμαι Πάντα Πρόθυμος....
Είμαι πάντα πρόθυμος να δεχθώ μαθήματα.
Είμαι πάντα ανοιχτός στο να δεχτώ μηνύματα.
Είμαι πάντα έτοιμος για να δεχτώ χτυπήματα.
Είμαι πάντα αυτό που ήμουν πάντα.
Εγώ γεννήθηκα στο κυπαρίσσι.
Να είσαστε καλά για το γέλιο που μου χαρίσατε καλοί μου φίλοι.
quote:
IQ RADIKIOY
ΕΤΣΙ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑΙ!-ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ;/ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΞΙΖΩΩΩΩΩ:(--
ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ//ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΩΚΑΙ ΠΟΥ!
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ;ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΤΕ "ΤΟ ΚΟΙΝΟ";
-ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ.."ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ"//
Η ΑΤΜΑΕΣΟΤΕΡΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
ΝΕΟ ΤΡΙΚ;
ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑΜΕ;
ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ
ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ...
----ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗ ΘΥΜΑΤΑΙ+Η ΑΜΑΛΙΑ ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΙΝ/ΦΟΥ..----
ΚΙ ΕΚΕΙ ΕΛΕΓΕ...Η ΣΥΖΥΓΟΣ:
"ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ....ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ..Ο ΛΑΙΜΟΣ!"
ΠΛΑΤΩΝΑ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ" ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ "ΠΑΝΤΡΕΜΑ ΤΩΝ..ΣΗΜΕΙΩΝ"..
(ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΡΙΟΙ;...
ΣΟΡΥ ΖΑΝΤΟΚ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΡΙΟΣ ΕΙΠΑΜΕ....:))
ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ"
--"ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ"....(ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΗΡΘΕ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ//ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΙΑ //ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ...ΜΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΩΝΤΑΙ)
ΕΓΩ ΕΔΩ ΗΡΘΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!
+ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ...."ΚΡΙΩΝ"-ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ-....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ...ΜΥΡΙΚΑΣΤΙΚΩΝ..-
(ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΝΤΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟ "ΝΟΥ" ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΑΡΔΙΑ"..
ΠΩΣ ΛΕΕΕΜΕ "ΣΤΗΘΟΣ'Η ΜΠΟΥΤΙ;"
--ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΑΛΑΙΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ-Ε-Σ+ΛΟΙΠΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ.....ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ..:Ρ)
ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ "ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!"
ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ Ο,ΤΙ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙΖΕΡ ΜΟΥ:Ρ--ΕΣΥ ΤΙ ΘΑΚΑΝΕΣ ,ΑΝΤΕ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ ΒΡΕ!,ΝΑ ΜΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ:Ρ-
ΗΛΙΕ... ΤΟ PATHFINDER MOY ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ//ΑΝ ΘΕΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ...ΜΟΥ...//ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ:ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΩ ΠΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΟΥ":(---ΔΕΝΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ATTACHMENTS/ΕΝΩ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΝ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΑ ΜΕΙΛ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ...:(//ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ..
--ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ...;
ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΝΩ ΜΟΝΑΧΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΕ "ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ" -...ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΑ .. ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ//ΕΣΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΝΗΘΙΚΟΣ/ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΡΠΕΤΟΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ;//ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΙΝΕΙ Η ΑΒΑΛΛΟΝ ΠΕΡΥΣΙ...
ΟΧΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ..-
--ΑΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙΣ ΟΦ,ΔΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑ ΜΕΙΛΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ//ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΙΣΕΙΣ....ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ....ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΡΡΟΗ..
ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΑΙΚΑΙ ΩΣ ΜΑΙΡΗΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑ...
ΞΕΡΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ..
//ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΩ...ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΙΝΑ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗΣ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΡΑΔΙΚΙ ΑΝΩΜΑΛΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ..
ΕΧΜ..ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΜΕΤΡΑΩ ΚΟΣΜΙΤΙΚΑ....
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ...
ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΣΤΟ ΜΕΙΛ ΜΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΥΠΟΝΝΟΥΜΕΝΑ ΚΑ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ.ΑΝ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ ΟΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΓΜΣΣ....ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ....
Ο ΓΥΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ...
ΕΣΥ ΟΡΘΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ...
(ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΞΑ,ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΒΑΛΛΟΝ;//ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΔΩΣΑΜΕ.)
ΑΧ ΠΛΑΤΩΝΑ ΠΟΣΟ ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ...
ΑΝ ΘΥΜΗΘΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΠΟΣΤ ΣΛΟΥΡΠ ΚΑΠΟΙΑΣ ΣΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΠΙΚ...ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΕΠΑΚΙΡΒΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΧΑΜΟΣ...:(
ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Η ΕΚΛΕΙΠΟΥΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ....//
ΑΣΤΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ....ΑΝΕΛΑΒΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΙΣ ΛΥΤΡΩΣΩ....
//ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ....
ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...
ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΓΩ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΓΧΩΡΩ....ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕΡΚΙΔΑ....ΣΕ ΛΑΣΠΟΡΙΝΓΚ...(ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ....:Ρ)
ΟΣΤΡΙΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ....ΜΩΡΕ:(
ΖΕΖ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΗ.
ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙΣ....
ΠΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΨΑΞΕ ΨΑΞΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ....
--ΟΣΟ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΒΑΣΤΙΚΑ....--ΕΣΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ATMAESOTERICA;
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΥΜΕΝΗ...:(
ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΣΥΝΗΘΩΣ....ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΘΥΕΛΛΕΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ...ΞΕΡΕΙΣ....:(
ΚΑΠΟΙΟΣΤΟ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ....ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΤΟ ΑΠΗΛΙΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟ....
ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΥΣ.!!!
ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΤΙ ΕΣΠΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Μ' ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ ΟΣΑ ΘΑ ΘΕΡΙΖΑ..//ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ....ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΤΥΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕΣΩ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ....ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΟ ΔΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ,ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ....
(ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΤΥΣΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΛΕΠΟΝΙ ΠΙΣΩ/ΑΝΤΕ ΤΩΡΑΜΕΣΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ....:(
quote:
Πλάτωνα δε σε επέπληξα αλλά παραπονέθηκα για το Format της σελίδας.
Αν λοιπόν σ’ αυτό εσύ θες να δεις επίπληξη δε φταίω εγώ.Αν μου εξηγήσεις ( του χαζού ) το σκοπό που έχουν δύο τεράστιες εικόνες με τα ζώδια του κριού ( εσύ, η avallon, η zezmperg, η zadok ) και του καρκίνου ( εγώ, η ΑΤΜΑ ), οι οποίες και χαλάνε το Format και αναγκάζομαι να πηγαίνω δεξιά και αριστερά τον κέρσορα για να διαβάσω, με το θέμα που συζητάμε τότε θα ζητήσω συγνώμη.
Από την άλλη νομίζω πως θα μπορούσαν να είναι ποιο μικρές οι εικόνες αυτές, αν εξυπηρετούν κάποιο σκοπό.
--Daddy-Daddy if you could only see how good he is been ...--
ευστοχος ο Λατινος...(εμενα και την ακατανομαστη σιγουρα εννοει/ετσι δενειναι Πλατωνακο;//ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΦΩΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟ ΧΜ;//ΠΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ!// ΚΑΡΤΑ ΕΡΑΣΤΕΣ ΜΑΝΤΕΨΑ ΣΩΣΤΑ;//ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΖΩΔΙΑΚΑ; ΔΙΔΥΜΟΙ...//ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ....
---ΗΛΙΕ ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ; ΕΝΑ FUSION ΑΠΟ DIRTY WORDS ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ....//
BLACK'S SHΙT;
OR BLACK SHEEP ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΥ ΠΡΟΤΙΝΩ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΑ VIAGRA... ΣΕ ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ...:(
ΗΜΟΥΝ ΣΑΦΗΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ / ΕΣΥ ΤΟ ΕΘΕΣΕΣ ΕΔΩ/ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΑΔΙΚΩΣ,ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΦΙΛΙΚΗ/ΕΝΩ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΓΜΣΤΡΔ/ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝΟΜΑ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΒΑΛΛΟΝ//ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ...
ΘΙΧΤΗΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΕΞ.ΠΡΟΤΣΗ;
ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΕΣ ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ;
ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ...ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΤΙ ΜΑΣ ΚΟΦΤΕΙ;
ΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣ.
ΖΩΗ ΤΟΥ.
ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟΥΤΟ;
ΕΓΩ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΤΣΙ....:(
ΔΕΝ ΣΕ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ//ΔΕΝ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ//
ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.
ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑΝΟΩΩ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΟΥ.
IQ RADIKIOY....ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΒΑΛΛΟΝ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΥΛΗ.
ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΗ ΜΟΥ..
Η ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ..."ΛΑΚΗ-ΣΕ" ..
ΑΦΗΣΕ ΕΔΩ "ΔΙΑΔΟΧΟΥΣ-ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ" ΝΑ "ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΤΗΣ"....ΑΦΟΥ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ....("ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ"+ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ..)
ΑΡΕ ΑΜΑΛΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ( ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΕΝΝΟΩ:)
--ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ...//ANYWAY..ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ....3:
ΑΤΜΑ,Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ....
ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗ ΕΣΥ....
ΑΝΩΜΑΛΗ ΚΑΤΙΝΑΡΑ
ΠΡΟΣΤΥΧΕ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΕ ΕΡΑΣΤΗ ΤΟΥ ΦΑΙΔΡΟΥ
ΑΝΟΗΤΗ ΓΡΑΙΑ
ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ...
ΣΙΧΤΙΡ....
ΑΜΑΛΙΑ....
ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΛΕΠΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ
ΘΕΛΩ ΠΟΛΛΕΣ....ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΛΕΠΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ....:(

1
ΕΙΚΟΝΑ ΟΣΟ 1000 ΛΕΞΕΙΣ//ΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΜΕΝΟ//ΑΙΩΝΙΩΣ ΤΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΕΝΕ....:)
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ....Η ΟΥΣΙΑ ΙΔΙΑ..
ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΑΥΤΗ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗ.
_ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΠΩΣ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΝ!//ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΕΣΑΙ ΣΕ ΟΛΑ...ΤΑ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ".."ΣΤΡΩΜΑΤΑ"...
quote:
Εχεις αναρωτηθεί ποτέ, πόσο χρόνο διαθέτει ένας μέσος άνθρωπος για να κατανοήσει τα λόγια που διαβάζει ή ακούει; Και για να βγάλει τα ανάλογα συμπεράσματα;
Αν π.χ. εγώ σου πω: "Ανυπερθέτως, η λογική ανακρίβεια της διαλεκτικής σου ασυνέχειας, εκτός από ιδιαίτερα ακαλαίσθητη, αποτελεί και ενοχλητική παράβαση του χρόνου που δεν διατίθεμαι να σου αφιερώσω"
ουσιαστικά εννοώ: "Λες ανοησίες και μπαρούφες, και επειδή μου τη δίνεις σπάσε!"Στη μία περίπτωση ο μέσος άνθρωπος θα εισπράξει την πρώτη φράση ως μία αξιοπρεπή αντίθεση στις απόψεις σου (κι ας μην υπάρχει καν επιχείρημα), ενώ η δεύτερη θα φανεί ως προσβολή ενός ανάγωγου. Κι ας έχουν το ίδιο νόημα. Αρα, αν με στείλεις στο διάολο απαντώντας στην πρώτη μου πρόταση, μπορεί και να έχεις δίκιο, αλλά θα πρέπει να ψάξεις πολύ να το βρεις...
quote:
Ποιον όμως θα οφελούσε μία αντιμετώπιση τέτοια, που θα περιλάμβανε αντίκρουση των έντεχνων προσβολών με απευθείας ύβρεις;
ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥ...ΚΑΝΕΙ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ...
ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑ....ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ...ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ....
ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΠΑΜΕ...Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ....ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ...
ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΠΡΑΞΑΝ....ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ...ΑΞΙΖΟΥΝ....
ΕΝΑ ΧΟΝΤΡΟ+ΣΚΛΗΡΟ... ΜΑΘΗΜΑ.

clickonmebabe..
Δηλαδή τι πρέπει να γίνει για να σταματήσετε? Να κάνουμε όλοι οι χρήστες <<απεργία>> στα μυνήματα πως ο helios? Εκεί κατάντησε το esoterica?
Και μας το παίζεις και εσωτερίστρια...Εξωτερίστρια είσαι, και μάλιστα της κακιάς ώρας. Λοιπόν για τελευταία φορά...
ΑΣ ΔΩΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ!
διαβασε με παλι...:)
αν εγω ειμαι "οικιωθελως εκπαδευομενη κατινα"
εσυ τι ακριβως παριστανεις;;;;
για αν δουμε ποσο καλο κανεις εσυ στο χωρο....:
quote:
Αγαπητή ξενιτιά( σε ένα μόνο με χαλάς, που σου αρέσουν τόσο πολύ τα adventure...) ευχαριστώ για τη μετάφραση! Πάντα είχα μια μανία τόσο για τα ισπανικά όσο και για τα γερμανικά( δυστυχώς δεν αξιώθηκα να μάθω κάποια απο τις δύο γλώσσες...).
Όσο για την κόρη του ngw ( αν κάνει ποτέ του, που χλωμό το βλέπω...πολύ χλωμό... πάρα πολύ χλωμό! κάτασπρο...), τη λυπάμαι. Πάντως ngw, αν δεν κάνεις κόρη μην ανυσυχείς! Αδελφό ή αδελφή θα αποκτήσεις σύντομα! Είμαστε σε καλό δρόμο εγώ και η μάνα σου!
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣquote:Φίλε Kaizer (και ελπίζω να μείνουμε μόνιμα στο φίλε):
Δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία για το ότι θα καταλαβαίνατε τι ακριβώς είχα κατά νου. Ζητώ συγνώμη για την όποια παρανόηση.
Τέλος λοιπόν της παρεξήγησης. Χαίρομαι ιδιαιτέρως.
NGW. Ποιος στη χάρη σου. Εκτός απο μεγάλη διάθεση για μπινελικώματα, απόψε βρίσκομαι και εγώ σε σεξουαλική διέγερση. Παράτα λοιπόν το esoterica και τρέχα να ειδοποιήσεις τη μάνα σου οτι έρχομαι. Σήμερα ίσως πραγματοποιηθεί επιτέλους το όνειρο της, να αποκτήσει δηλαδή ένα παιδί της προκοπής...
Ksenitia και Thie.
Μιληστε ρε παιδιά ελληνικά για να καταλαβαίνουμε και εμείς οι ταπεινοί χρήστες που κατέχουμε μόνο τα άγγλικα και τα ελληνικά? Με τον πόνο μου παίζετε, απο μικρός το χα άχτι να μάθω ισπανικά!quote:Μα με τα adventure, Καιζερ μου, ακονιζεις μυαλο και φαντασια!
Λές? Εγώ πάντως μετά τις <<Συνομωσίες>>( ελληνικό παιχνίδι δυστυχώς)
ορκίστηκα να μην ξανααγγίξω adventure Ίσως να ξαναδοκιμάσω κάποτε, αλλά για την ώρα προτιμώ τα strategy... Νομίζω πως εξασκούν το μυαλό εξίσου με τα adventures!
NGW σε χάσαμε... Χαίρομαι που ακολουθείς τη συμβουλή που σου έδωσα παραπάνω! Πες στη μάνα σου οτι δεν αργώ, απλά κόλησα λίγο στην κίνηση!
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ
ouuuulllallllaaa!
υστερα λεει ο ηλιος για τις ορμονες μου...(τι να κανω! ετσι μ'επλασε ο θεος ..."μηλο"Μαναρα![]()
...πριαπισμος λεγεται το δικο σου προβλημα.....;![]()
να ησουν "καλυτερος μου"![]()
.. να "μου την ελεγες"!!
(απειλες οχι σε Εμενα αγορακι
)
ετσι οπως εισαι σημερα ![]()
... καλυτερα ... να στρεφεις "τα βελη σου"
σε καποια αλλη εκ των πολλων "μη-ορμονουχων"....
---μπας + εκτονωθει... ο χωρος.../και κανεις και κατι καλο για τον εσωτερισμο....![]()
ερρωσθε! (αν μπορεις..)

clickonmebabe..