- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο6!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Τέλος πάντων...
Μάλλον με βλέπω εκείνη την μέρα να πίνω μόνος μου τον καφέ μου, βλέποντας την Ακρόπολη μέσα στα σύννεφα...
quote:
Την άλλη Κυριακή - 29/03 κάποια από τα μέλη του esoterica λέμε να συναντηθούμε για κάνα καφεδάκι στο κέντρο της Αθήνας (κατά Θησείο μεριά)...
Όλοι ευπρόσδεκτοι...
Θα είμαι ξενυχτισμένη αλλά θα προσπαθήσω να έρθω... Μέρα, ώρα, τόπος στο γνωστό mail please.
Την προηγούμενη, το Σάββατο στις 8.30 το βράδυ είναι η Ωρα της Γης, να θυμηθείτε να κατεβάσετε τις ασφάλειες για μία ώρα.
http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/03/17/1642130.htm
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Κι εγώ για την συνάντηση είμαι ok εκτός αν έρθουν τα πάνω - κάτω και ρίχνει τίποτα καρεκλοπόδαρα - μεταξύ μας, δεν αποκλείονται τέτοιες καιρικές αλλαγές - οπότε θα έρθω.
Μπορούμε να το κανονίσουμε πχ για τις 11 το πρωί στον ηλεκτρικό του Θησείου.

In anticipation of my resurrection...
quote:
Μπορούμε να το κανονίσουμε πχ για τις 11 το πρωί στον ηλεκτρικό του Θησείου.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος...
Κάνουν έργα στον ηλεκτρικό και τις Κυριακές είναι κλειστά για τα επόμενα 2 χρόνια...
Εάν έρθετε θα πρέπει να περπατήσετε από την Πειραιώς μέχρι το Θησείο και ύστερα είναι και το φεύγα...
Αμάξι δεν παίζει - πάρκινγκ δεν υπάρχει...
Κάτι προς Σύνταγμα δεν γνωρίζετε;;;
Σε ένα ωραίο καφεδάκι δεν λέω ποτέ όχι .

Εάν ο σταθμός του Ηλεκτρικού είναι κλειστός τις Κυριακές, μπορούμε να ορίσουμε το ραντεβού και στον σταθμό στο Μοναστηράκι.
Αφού ο σταθμός είναι και για μετρό, λογικά δεν θα είναι κλειστός.
Όσον αφορά την ώρα, μπορούμε να το κάνουμε προς το μεσημεράκι ώστε να μπορέσουν να έρθουν κι όσοι θέλουν να κοιμηθούν παραπάνω αυτή τη μέρα, τι λέτε;
Κι όταν λέω μεσημεράκι, εννοώ 3 - 4 περίπου.

In anticipation of my resurrection...
Εγώ την Κυριακή δουλεύω από το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι αλλά θα είμαι κέντρο έτσι κι αλλιώς. Οπότε θα με βόλευε να το κανονίζαμε μεσημεράκι κι ας μην σας προλάβω από την αρχή. Θα σας βρω μετά στο μέρος που θα έχετε κάτσει.
Οσο για μέρος νομίζω ότι ο σταθμός στο Μοναστηράκι λειτουργεί κανονικά(το επιβεβαιώνουμε αυτό τις επόμενες μέρες) οπότε μπορεί να χρησιμεύσει είτε ως τόπος συνάντησης είτε ως μέσο πρόσβασης και μετά το Θησείο είναι 5 λεπτά περπάτημα.
Αν πάλι δεν θέλετε Θησείο/Μοναστηράκι υπάρχουν και μέρη όπως Εξάρχεια (ε δε νομίζω να έχει φασαρίες Κυριακή μεσημέρι) με πολλές καφετέρειες. Νομίζω όμως ότι Θησείο/Μοναστηράκι είναι καλύτερα.

Edited by - Agnostic on 24/03/2009 08:31:22
Για το πρωί (11:00) το βλέπω λίγο δύσκολο:
Ξέρετε,
πρέπει να πάω εκκλησία, μετά να γυρίσω σπίτι, να διαλογιστώ επάνω στο κήρυγμα, να κάνω την προσευχή μου, να σκεφτώ όσα είπα στην εξομολόγηση και να μην τα ξανακάνω, κ.λπ. κ.λπ. ![]()

quote:
Αν πάλι δεν θέλετε Θησείο/Μοναστηράκι υπάρχουν και μέρη όπως Εξάρχεια (ε δε νομίζω να έχει φασαρίες Κυριακή μεσημέρι) με πολλές καφετέρειες. Νομίζω όμως ότι Θησείο/Μοναστηράκι είναι καλύτερα.
Εξάρχεια ε? ..Φτάνει να μην φοράμε κουκούλα! ![]()
Μέσα για Μοναστηράκι, αν θυμάμαι καλά έχει κάποιες καφετέριες δίπλα στις γραμμές του τραίνου.
Συμφωνώ με τον Incubus μετά τις 3 είναι καλύτερα. Σηκωθείτε από τις πολυθρόνες, τα κρεβάτια και τα στασίδια και ελάτε όλοι στο Μοναστηράκι!
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Δες και το άλλο της zezmperg, νομίζω ότι σε ενδιαφέρει...Δεν ξέρω ποιός τα έκανε όλα αυτά, αλλά σίγουρα είναι κάποιος απ εδώ μέσα... κάποιος που βγάζει βλακεία μαζί με κακία... αυτό λέω.
Δεν ήταν και πάλι δύσκοο να το βρώ και αυτό Ostria.. http://profiles.pathfinder.gr/zezmperg
Aφορά την zezmperg .. εδώ τα πράγματα γίνονται αρκετά σοβαρά..
Επιτρέψτε μου να μιλήσω στα ίσα....
ΑΤΜΑ νομίζω οτι και τα δύο αυτά θέματα σε αφορούν άμεσα.
Στα προηγούμενα μηνύματα σου κακολογείς ευθέως και την zezmperg και την avallon. Θα μπορούσες να ευθύνεσαι και να κατηγορηθείς εμέσως για τις δολοπλοκίες.
Φυσικά θα ήταν τελείως ηλίθιο να το κάνεις αυτό...γιατί ολες οι κατηγορίες θα έπεφταν επάνω σου... Οποιος το έκανε λοιπόν το έκανε για να σε εμπλέξει και να σε κατηγορήσουν ως αυτουργό..μιας και στα προσωπικά δεδομένα των κοριτσιών αναφέρονται στοιχεία που εχεις συμπεριλάβει στο λεξιλόγιο σου..
Καλοί μου φίλοι, άλλη μία φορά πριν πολλά χρόνια πάλι, είχα γελάσει τόσο πολύ.
Να είστε καλά για το γέλιο που μου χαρίσατε... Σας το αναγνωρίζω, μόνο εσείς έχετε την αυτή δυνατότητα!
Μόνο να καλοί μου φίλοι, δύναμαι να ξέρω πως δεν θα έπρεπε να φωτογραφίσετε το οξύθυμο μέλος που ήταν στη πρώτη συνάντηση του esoterica.gr και να το βάλετε στο profil που μου φτιάξατε στο pathfinder.gr μπας και τον κακολογήσουν τον φουκαρά.
Εγώ βρε είμαι πιο γρια και πιο χονδρή, μήπως εάν μου ζητούσατε φωτογραφία μου δεν θα σας έδινα;
Ναι από χρόνια έχω στο pathfinder.gr φωτογραφία μου στο profil και στο club που διατηρώ εκεί...
Λοιπόν είτε μείνουμε στο esoterica, AVALLON, ZEZMPERG είτε φύγουμε από ετούτο...
Εγώ σας ευχαριστώ διότι με την συμπεριφορά σας για άλλη μία φορά με πείσατε ό,τι ΑΞΙΖΩ,
ΑΞΙΖΩ
Σας ευχαριστώ όπου τρεις μήνες τώρα είμαι μακριά σας και εσείς κάνετε τα αδύνατα, δυνατά για να με έχετε κοντά σας...
Σας ευχαριστώ για όσα κάνετε να με διασκεδάσετε καλοί μου φίλοι.
Σας χαιρετώ.
Υ.Γ.
Ο Νικόλας το καλό μου φιλαράκι, ο Άσιμος, έλεγε για μένα:
Είμαι Πάντα Πρόθυμος....
Είμαι πάντα πρόθυμος να δεχθώ μαθήματα.
Είμαι πάντα ανοιχτός στο να δεχτώ μηνύματα.
Είμαι πάντα έτοιμος για να δεχτώ χτυπήματα.
Είμαι πάντα αυτό που ήμουν πάντα.
Εγώ γεννήθηκα στο κυπαρίσσι.
Να είσαστε καλά για το γέλιο που μου χαρίσατε καλοί μου φίλοι.
Όμως μένω έκπληκτος με όλο αυτό που βλέπω.
Όταν μίλαγα για χτυπήματα κάτω από τη ζώνη με έλεγαν τρελό, όταν έλεγα πως κάποιοι παίζουν παιχνίδια με έλεγαν παρανοϊκό, όταν είπα πως μου έρχονται υβριστικά mail με διευθύνσεις μελών φιλικά προσκείμενων σε μένα με ειρωνεύτηκαν.
Αδιαφόρησα για όλο αυτό το χαμαιτυπείο που δημιουργήθηκε και είχα την ελπίδα πως η βλακεία αυτή θα σταματήσει.
Όμως φευ !!!!
Κάποιοι δε θέλουν να σταματήσει, κάποιοι άλλοι κάνουν την Πάπια του Πεκίνου, κάποιοι εκμεταλλεύονται την αναμπουμπούλα κλπ κλπ.
Κάποιος/οι λοιπόν έκαναν αυτά τα profile και εμείς αντί να αγνοήσουμε αυτή την βλακεία την προάγουμε σε ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ !!!!!!!!!!!!!!
ΕΥΓΕ !!!!!!!!!
Και άντε και να μπει κάποιος και να αρχίσει να λέει ότι τα profile τα έφτιαξε η zezmperg και το απών μέλος για να κάνουν προβοκάτσια !!!!!
Πιθανό είναι και αυτό.
Που θα καταλήξουμε αγαπητοί ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Αίσχος ρε !!!!!!!!!
Το μέλος έφυγε ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ άμα ξαναγυρίσει μιλήστε και πείτε της ότι θέλετε, αν δε γυρίσει στείλτε της mail και πείτε της πόσο την συμπαθείτε ή την αντιπαθείτε.
ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗ ΦΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ούτε το εκλιπών μέλος, ούτε η ΑΤΜΑ, ούτε κανείς άλλος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο κακός λύκος
Συγγνώμη λοιπόν, έπρεπε να αγνοήσω αυτά που βρήκα... ναι η Avallon έφυγε αλλά ίσως πρέπει να αγνοήσουμε και το πώς ή το γιατί έφυγε...
Και όταν αύριο θα επαναληφθεί το σκηνικό (ΑΤΜΑ μην με ρωτήσεις πάλι πώς το ξέρω, η πείρα διδάσκει) να έχουμε πάλι μία από τα ίδια.
Ε όχι, δεν ήθελα να κάνω Διαφήμιση (τι διαφήμιση δηλάδη;!)
Απορώ και πώς το σκέφτηκες!
-Arthur C. Clarke-
quote:
Κοίταξε ΑΤΜΑ.. σημασία δεν εχει πως το βρήκε.. σημασία εχει ποιός το έκανε..
"δεν εχει σημασια";//για σενα μπορει!
για μενα ομως εχει!
Ιδιως οταν με κατηγορεις εμμεσως πλην σαφως,
οτι τουτο το αισχος...το εκανα εγω!
quote:Δεν είναι τόσο δύσκολο atma.
Απο τα λεγόμενα της OSTRIA και στο pathfinder.
--ΕΤΣΙ ΕΦΤΑΣΕΣ +ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ;
-ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ+ ΑΥΤΟ;-
ΒΛΕΠΕΙΣ.. + ΕΓΩ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙΣ:)
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ!
-ΜΠΟΡΩ +ΧΩΡΙΣ ΧΕΡΙΑ...ΜΟΝΑΧΗ ΜΟΥ ΕΝΝΟΩ-
Δεν πειραζει ομως!
Εσυ ο,τι + να πω ,το συμπερασμα ετοιμο για σερβιρισμα.-
Οχι!Δεν κανω τετοια ,αγαπητε allzaro:(
Μιαν ερωτηση-
Μου λετε να δω...αυτα τα "εκτρωματα"
Γιατι μετα με κατηγορειτε πως τα επιμεληθηκα;;;;
-μπλιαχ-
-θα μπορουσατε να πειτε απλα:
"βρηκαμε αυτα + τα εκανε η Ατμα...":Ο
ετσι κανουμε τουλαχιστον εμεις "οι καθαροι ανθρωποι"...!
+μια πληροφορια..:
Η αισθητικη μου δεν μου επιτρεπει ν'ασχολουμαι με ΤΕΤΟΙΑ καραγκιοζιλικια./κατηγορησα οσες ασχοληθηκαν με τετοια/μη χαλιεσαι εσυ../ισως ομως +ναι! επειδη ανελαβες παραπλησιο ρολο με την Οστρια...+αλλα κρυφα "φιλαρακια μου"-
Αγαπητη Οστρια,ειμαι σαφης:
quote:
quote:Δεν είναι τόσο δύσκολο atma.
Απο τα λεγόμενα της OSTRIA και στο pathfinder.+ απο που ειπαμε το ξερει η Οστρια;
---οπως ηξερε πιο πριν..πως θελουμε να την αναγκασουμε να ξαναγραψει;//ποιος την κραταει δενκαταλαβα επισης/της ειπε κανεις να φυγει;--οι κλεφτες-οι ψευτες-και οι δειλοι.. νυχτα φευγουν..:(θα συμφωνησω με αυτο που λες:
quote: Aυτά είναι κτυπήματα κάτω απο τη μέση.
Αυτά είναι παράλογα.
Είπαμε αλλά οχι και έτσι
Οποιος το έκανε θα πρέπει να ντρέπεται , θα πρέπει να έχει τύψεις.
Μιλάμε για άρρωστο άτομο
Μιλάμε για πολύ άρρωστο άτομο, επικίνδυνο...-- ακριβως οπως μονολογω διαβαζοντας για μενα ολα οσα.....:(---
-αλλα θα συμπληρωσω πως μετα τοσα πισωπλατα που επραξαν//θ' αντιμετωπισουν..το αυτο//νομος ειναι δεν το λεω "εγω"..
'Η ΜΙΑ "ΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΝΥΣΣΑΝ"
+Η ΑΛΛΗ "ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ...":(
----τι ψυχη θα παραδωσεις μωρη;;;;-----
τελικα;
..στελνουν μια τριτη να φερει τα μαντατα...:(
--"Ξερω τι κανατε περυσι το καλοκαιρι"...---
"ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ....Γ****** ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ"
ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ;ΣΙΓΟΥΡΑ!+ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ....
"THE WHOLE THING"...
ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΟ...ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ...ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΟ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΟΥ:(
ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ...,ΕΙΣΤΕ ΘΛΙΒΕΡΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ.
ΦΕΥΓΩ..ΤΩΡΑ//ΠΑΩ ΓΙΑ "ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ"....AVEC BARBA-STATHIS:]
--ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ! ΕΤΣΙΙΙ..; MH ΦΥΓΕΤΕ!@_@ + ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ...
--
ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.-
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ "ΔΕΙ";
http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4023
ΑΤΜΑ...
ΤΟ ΠΕΤΡΑΔΙ ΣΤΟ ΛΩΤΟ
'Η ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ...

clickonmebabe..
quote:
Συγγνώμη λοιπόν, έπρεπε να αγνοήσω αυτά που βρήκα... ναι η Avallon έφυγε
Έφυγε! Έφυγε! ΕΦΥΓΕ! Ε-Φ-Υ-Γ-Ε!!!!!!!!!!!
Τελείωσε! Δεν θα ξανάρθει! Δηλαδή τι πρέπει να γίνει για να σταματήσετε να ασχολείστε πλέον με αυτό το ΗΛΙΘΙΟ θέμα? Πείτε μες για να ξέρουμε τι πρέπει να γίνει!
Ρε ΑΤΜΑ με όλο το σεβασμό προς τα 5000 και βάλε posts σου μας τα χεις κάνει τσουρέκια! Μα καλά, τόσο πολύ πια την εκτιμούσες αυτή την avallon που να σπαταλάς τόσο χρόνο για αυτή ακόμα και μετά την αποχώρηση της?
Ξ-Ε-Κ-Ο-Λ-Η-Σ-Τ-Ε!!!
Αυτά βλέπουν τα μέλη του forum και αποχωρούν συλλήβδην!
Ας τελειώσει επιτέλους αυτό το ανόητο θέμα γιατι έχει καταντήσει αηδία πια!
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ
Αυτό κατάλαβες ΑΤΜΑ; Ε, τότε λυπάμαι επειδή μάλλον δεν καταλαβαίνεις τα απλά... ![]()
-Arthur C. Clarke-

3 χρόνια πέρασαν από τότε και το έργο "τρομοκρατία" ... στην σκηνή... σα Ροκ συγκρότημα!
Καταδικαστέες πράξεις φανατισμένων ή καταδικαστέα μεν, αλλά καλυμμένα δε, συμφέροντα, τα οποία βρίσκουν διέξοδο μέσα από αρρωστημένα σενάρια κατασκευάζοντας θύτες και θύματα;
Πολύ καθημερινά τελικά όλα αυτά. ![]()

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
Όμως μένω έκπληκτος με όλο αυτό που βλέπω.Όταν μίλαγα για χτυπήματα κάτω από τη ζώνη με έλεγαν τρελό, όταν έλεγα πως κάποιοι παίζουν παιχνίδια με έλεγαν παρανοϊκό, όταν είπα πως μου έρχονται υβριστικά mail με διευθύνσεις μελών φιλικά προσκείμενων σε μένα με ειρωνεύτηκαν.
Αδιαφόρησα για όλο αυτό το χαμαιτυπείο που δημιουργήθηκε και είχα την ελπίδα πως η βλακεία αυτή θα σταματήσει.Όμως φευ !!!!
--ΠΟΤΕ ΗΡΘΕΣ DADDY;/
/Η ΠΛΗΓΗ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΣΚΑΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΩΣ+ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ..:(
Κάποιοι δε θέλουν να σταματήσει, κάποιοι άλλοι κάνουν την Πάπια του Πεκίνου, κάποιοι εκμεταλλεύονται την αναμπουμπούλα κλπ κλπ.
quote:
Τελικά,ΚΑΠΟΙΟΣ/ΚΑΠΟΙΑ/ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΧΟΝΤΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
!!!Και ξέρετε καλά ποιούς εννοώ... αυτούς που έβαλαν τα 2 profiles στο pathfinder! (και που προφανώς έφτιαξαν και ένα τρίτο που το έσβησαν μετά)
Κρίμα...
ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ!
ΞΕΡΕΙΣ "ΚΑΠΟΙΑ/ΚΑΠΟΙΟΝ/ΚΑΠΟΙΟΥΣ!" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ!ΟΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΣ_ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΥΤΟΚΛΗΤΩΝ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ-
ΜΕΤΑ ΛΕΣ ..."ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ"..
ΠΟΙΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ "ΕΣΕΙΣ";;
ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ, ΟΣΤΡΙΑ;
Α,ΝΑΙ!"ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ"
ΟΚ.ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΔΕΣ,ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.
+ΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙΣ.
+ ΑΣ ΜΠΗΚΕΣ ΠΡΙΝ ΒΑΛΩ ΤΟ ΠΟΣΤ
(ΕΙΧΑ ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ..:(
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
-ΑΠΑΙΤΩ ΝΑΙ:)-
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ "ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ"ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΔΕΣ, + ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ!//ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ! ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ;
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ-ΑΚΟΜΗ//ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΩ;ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ/ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ:(
ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ: "ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΣ!".
ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΟΤΙ "ΧΑΖΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ".ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΣ ΣΕ "ΠΑΠΙΟΕΙΔΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ" ΟΠΟΤΕ...
ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ .-
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΕΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ
ΑΥΤΑ ΠΡΟΦΙΛ!
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ!
ΠΟΙΟΣ "ΤΑ 'ΦΤΙΑΞΕ" ΤΕΛΙΚΑ;
~~~~
quote:
ΑΤΜΑ νομίζω οτι και τα δύο αυτά θέματα σε αφορούν άμεσα.
Στα προηγούμενα μηνύματα σου κακολογείς ευθέως και την zezmperg και την avallon. Θα μπορούσες να ευθύνεσαι και να κατηγορηθείς εμέσως για τις δολοπλοκίες.Φυσικά θα ήταν τελείως ηλίθιο να το κάνεις αυτό...γιατί ολες οι κατηγορίες θα έπεφταν επάνω σου... Οποιος το έκανε λοιπόν το έκανε για να σε εμπλέξει και να σε κατηγορήσουν ως αυτουργό..μιας και στα προσωπικά δεδομένα των κοριτσιών αναφέρονται στοιχεία που εχεις συμπεριλάβει στο λεξιλόγιο σου..
---ΠΟΙΩΝ; "ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ"; "ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;"
"ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΜΟΥ" ΧΡΙΖΕΙ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΒ*ΛΛ*Ν--ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ- ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ/ΜΙΚΡΗ ΟΛΑΝΔΕΖΑ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ-ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΓΕΝΙΕΣ+ΓΕΝΙΕΣ ..- "ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ Η ΑΒ*ΛΛ*Ν!"
ΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΗΣΕ... ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ:(
ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΟΣΟ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕ ΤΟΤΕ, ΟΜΩΣ ΟΤΙ "ΑΥΤΟΓΕΛΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΟΙΚΙΩΘΕΛΩΣ" ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ/ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΗ-ΕΓΩΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΤΕΤΟΙΑ..!
ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑΡΡΟΣ!/ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΟΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΘΑΨΕΙ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ:(
ΟΧΙ ALLZARO:)
ΟΣΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ...---
--EXM...ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΤΙΣ ΛΥΠΑΜΑΙ:(
---ΕΙ,ΨΙΤ!ΕΣΥ.. ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΚΟΔΟΚΟΛΛΑ!
ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ...ΤΥΛΙΓΜΑΤΑΚΙ
ΤΟΥ ΣΟΥΒΛΑΚΙΟΥ;---ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "ΤΟ ΤΥΛΙΓΕΙ ΤΟ ΠΟΥΡΟ" ΙΣΧΥΕΙ ΕΠΙΣΗΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΩ Η ΕΡΜΗ/ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΛΑΔΩΜΑ/'Η ΤΟ ΤΥΛΙΓΜΑ ;
_-

clickonmebabe..
quote:
Ρε ΑΤΜΑ με όλο το σεβασμό προς τα 5000 και βάλε posts σου μας τα χεις κάνει τσουρέκια! Μα καλά, τόσο πολύ πια την εκτιμούσες αυτή την avallon που να σπαταλάς τόσο χρόνο για αυτή ακόμα και μετά την αποχώρηση της
ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ; ΜΟΝΟ; ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΕΠΑΘΑ ΕΡΜΗ ΑΠΟ ΔΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΚΟΜΗ....ΑΝΤΙΛΛΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...ΑΝ ΠΑΧΨΟΥΝΟΙ ΠΑΠΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ....ΘΟΡΥΒΟ..
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΒΛΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ.
ΟΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΦΕΥΓΑΤΩΝ ΔΥΟ...
ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ; ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ;
ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ...
ΟΣΤΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν'ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ.
ΠΑΛΙ ΕΓΡΑΦΑ ΠΟΣΤ ΕΝΩ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΜΠΑΜ + ΚΑΤΩ.
--- "Καλό θα ήταν η γλώσσα να μην προτρέχει της διανοίας..."
ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ....ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ: ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ...-
Αυτό κατάλαβες ΑΤΜΑ; Ε, τότε λυπάμαι επειδή μάλλον δεν καταλαβαίνεις τα απλά..
"ΤΑ ΑΠΛΑ;"
ΕΣΥ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΑΠΛΑ, ΑΓΑΠΗΤΗ;
--ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΓΩ--
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ---ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΙΑΣ.//
ΚΑ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ..ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΩΡΑ...ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ...
..
ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΕΣ...
ΑΦΟΥ ΤΙΣ "ΦΙΛΙΕΣ" ....ΤΙΣ ΕΙΔΑΜΕ...

clickonmebabe..