ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Kατάθεσις σκέψεων Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Kατάθεσις σκέψεων Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

nst55 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
17/04/2008, 13:40:20
Φιλαράκι,nst,μέςστο ζοφώδησήμερα τα χρωματα που
βάζεις μας στέλνουν σε κάτι καλύτερο...
Μακάρι να ήταν όλοι οι άνθρωποι έτσι...
17/04/2008, 19:33:03
Φιλαράκι τρεχαγυρευε, δεν τα βάζω τυχαία...είναι οι δικές μου σκεπτομορφές που στέλνω στο σύμπαν.
Ξέρεις κατα την γνώμη μου αυτό που κρατά φυλακισμένους τους ανθρώπους είναι ο φόβος να αφεθούν στην πολυποθητη αγάπη έτσι οπως την όρισε η φύση.
Στις προηγούμενες καταθέσεις ο Λορένζο προσπάθησε να ξεκλειδώσει όλα αυτά τα κρυμμένα συναισθήματα των ανθρώπων που αν ελευθερωθούν δημιουργούν μια τέτοια δύναμη που θα μπορούσε να διαλύσει κάθε γκρίζο και άσχημο.
Αυτός είναι η πρέπει να είναι και ο σκοπός της τέχνης ...να κάνει τους ανθρώπους να φαντάζονται όμορφες εικόνες....να συγκινεί τις ψυχές ωστε να παράγουν γλυκά συναισθήματα..
Κατα βάση το ίδιο κάνουν και οι διάφορες τελετουργίες, μας μεταφέρουν σε ενα επίπεδο πιο υψηλό και καθαρό απο αυτό που είμαστε συνήθως, ετσι ωστε να μπορέσουμε να λάβουμε τις πιο λεπτές δονήσεις.

17/04/2008, 22:46:31
Φιλαράκι nst, για μένα που συμφωνώ με τον τρόπο που
λες για σένα και τον lorenzo, ο άνθρωπος ειναι θεός
κι αντί να προσπαθεί να δώσει χαρά και να δημιουργεί ομορφιά, προτιμά να δίνει και να φέρνει ασχήμια..
Πόσο μέτο βάζουμε στην ομορφιά που προσφέρουμε και πόσο
άμετροι είμαστε στο κακό...
Με εντυπωσιάζει που δεν καταλαβαίνουμε ότι πραγματικά όλα
είναι
θέμα επιλογής μας...
18/04/2008, 10:57:10
quote:
Με εντυπωσιάζει που δεν καταλαβαίνουμε ότι πραγματικά όλα
είναι
θέμα επιλογής μας...

Γιατί σε εντυπωσιάζει? Ακόμη και αυτοί που το γνωρίζουν και το εχουν επιβεβαιώσει και πρακτικά, δυσκολέυονται να το πράξουν.
Διότι οι επιθυμίες είναι πολλές και δυνατές
Τα συναισθήματα ανεξέλεγκτα [ χωρίς αντίληψη]
Η ύλη πολύ βαριά...

Προσωπικά, λυπάμαι όλο αυτό το σύνολο που δεν μπορεί να αισθανθεί αυτές τις ιδέες οχι τόσο επειδή βλάπτεται η ανθρωπότητα , όσο για την δυστυχία τους , που οι ίδιοι διαιωνίζουν.
Το παράδοξο είναι οτι ακόμη κι αν προσπαθήσεις να δώσεις τα κίνητρα πάλι πέφτεις σε τοίχο. Αρα τείνω να πιστέψω οτι προφανώς για τον καθενα υπάρχει μια στιγμή κατάλληλη.

Καλημέρα

ΓιώργοςΜέλος
18/04/2008, 17:39:33
"βρε... το μπάζο.!!"

Γιώργος
εσωτερικός μιλάμε ..πάντα..!!

18/04/2008, 19:56:12
Γιωργάκη , απαγορευεται η ρίψη μπαζών εδω πέρα. Εντελώς.
Εσωτερικά και εξωτερικά για να είμαι σαφής

18/04/2008, 20:00:52

Εκείνος που αγνοεί απόλυτα
τις μορφές της τέχνης στην εξέλιξή της
ή τους τρόπους σκέψης στην πρόοδό της
μπορεί να είναι γεμάτος από την πιο γλυκιά σοφία.
Ο αληθινός βλάκας,
αυτός που οι θεοί σαρκάζουν ή βασανίζουν,
είναι εκείνος που δεν γνωρίζει τον εαυτό του!

* Όσκαρ Ουάϊλντ *

18/04/2008, 20:05:36

"...Καταβροχθίζεις την ευτυχία σου ανθρωπάκο.
Ποτέ δεν έχεις απολαύσει ευτυχία ελεύθερος.
Γι' αυτό ακριβώς και λαίμαργα την καταβροχθίζεις,
χωρίς ν' αναλαμβάνεις την ευθύνη να την εξασφαλίζεις.
Δεν σ' άφησαν να φροντίσεις για την ευτυχία σου,
να την καλλιεργήσεις όπως καλλιεργεί ο κηπουρός
τα λουλούδια του ή τα κτήματά του ο αγρότης.
Οι μεγάλοι ερευνητές και ποιητές και σοφοί
απομακρύνθηκαν από κοντά σου γιατί θέλησαν
να φροντίσουν για την ευτυχία τη δική τους.
Ναι ανθρωπάκο, σου είναι πιο εύκολο
να καταβροχθίσεις την ευτυχία σου,
παρά να την προστατέψεις..."

* Βίλχεμ Ράϊχ *

ΓιώργοςΜέλος
20/04/2008, 03:21:46
quote:

Γιωργάκη , απαγορευεται η ρίψη μπαζών εδω πέρα. Εντελώς.
Εσωτερικά και εξωτερικά για να είμαι σαφής

Μα αυτή ήταν ή σκέψη μου εκείνη την στιγμή βρε … nst..!!! τι να κάνουμε δηλ… ψεύτες θα γίνουμε..?

Γιώργος
αντε να βάλουμε και εμείς ένα βιντεάκι ..

20/04/2008, 12:01:45
quote:
Μα αυτή ήταν ή σκέψη μου εκείνη την στιγμή βρε … nst..!!!

ΧΑ, ΧΑ !! Αυτή ήταν η αντίδραση σου, η σκέψη σου είχε αλλη μορφή.
Αναλογίσου να δεις ...
Ξέρεις ακόμη κι αν δεν πιστεύεις σε κάτι, αυτό δεν σημαίνει οτι εκείνο δεν υπάρχει και δεν εχει δύναμη.
Οι σκέψεις είναι δυνατότητα και αυτός που τις σχηματίζει τους την παρέχει.

Φιλιά

υγ. καλό το βιντεάκι

23/09/2004, 14:04:45
ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;

ΕΠΙΣΗΣ AVATAR ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙΣ (ΤΟΥΣ ΕΞΕΛΑΒΑ ΣΑΝ ΘΕΤΙΚΟΥΣ) ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ, ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ;

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ, ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ. ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΔΑΣΚΑΛΟΥ - ΜΑΘΗΤΗ ΣΑΝ ΔΙΠΟΛΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΛΑΝΙΕΜΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΘΩΣ ΤΡΙΑΔΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΑΦΟΥ ΣΤΑ ΔΙΠΟΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟΔΙΔΩ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.
ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΗΣΗ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ. ΤΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΖΗΤΑΣ Η ΜΥΗΣΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΕΙ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
ΤΟ ΝΕΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ Ο ΑΛΗΘΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑ 'Η ΣΤΗ ΜΥΗΣΗ;

Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΞΕΡΩ ΘΑ ΤΟ ΑΡΝΗΘΕΙΣ (ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΕΙΣΜΑ 'Η ΕΓΩΙΣΜΟ)

ΕΙΣΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΕΙΣΑΙ.
ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙ' ΑΥΤΟ, ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΝΑ ΒΡΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΓΑΛΗΝΗ ΔΙΧΝΩΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟ.
ΑΝ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ (ΟΠΩΣ ΛΕΣ) ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ AVATAR ΜΟΥ, ΤΟΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON

ALOSΜέλος
23/09/2004, 14:51:46
Φίλε AVATARGR ανέφερα παράδειγμα όχι αποκλειστικά για σένα
βάζοντας το δεύτερο πρόσωπο χάριν λόγου. Εξ'αλλου αναφέρω
στο σημείο που παραθέτεις "μπορεί στους νέους του παραδείγματος
πιο πάνω" έχω βάλει καθαρά οτι είναι παράδειγμα και όχι αποκλειστικά
οτι, ότι αναφέρω είναι και βίωμά σου. Σαφώς και δεν έχεις αναφέρει
βιωματικές εμπειρίες όπως ούτε εγώ και πάρα πολλοί.

Όσον αφορά το άν είσαι δάσκαλος που για μένα είσαι, είσαι όχι γιατί
μετέφερες τα βιώματά σου αλλα την ενέργειά σου και την δυναμική
της σκέψης σου που μου δημιούργησε συναισθήματα, και φωνές του
Δία (δια φωνίες), εντός μου που με έκαναν και θα συνεχίζουν να με
κάνουν ολοένα και καλύτερο άνθρωπο.

ΑRCHON έχεις ακουστά του Μαρτσέλο Ντ'Ορτα
"Ο δάσκαλος που ακόμη μαθαίνει" Εκδόσεις Γνώση;
Μόλις το πήρα στα χέρια μου και επι τι ευκαιρία χρόνου θα το
ξεκινήσω να σου πώ και εντυπώσεις μου.

Σας ευχαριστώ πολύ

24/09/2004, 09:41:46
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚAΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ARCHON ΕΧΩ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ) ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙΤΛΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ....

quote:
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΟΥΗ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ
ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Η ΣΙΩΠΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ...

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ..

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ARCHON ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΛΕΙ...

ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΩΣΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΗΧΟΥ...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.... **ΘΑ ΔΕΙΣ/ΝΟΙΩΣΗΣ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ**
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ALOS ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑ-ΦΩΝΙΕΣ ΜΑΣ.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΤΕΣ....

ΕΥΧΩΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑ..
ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ.
ΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ
ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΙ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

24/09/2004, 10:07:20
OK AVATAR ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ (ΜΗ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙΣ)

ΑΠ' ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ.

Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ E-MAIL ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ;

ΜΕ ΑΓΑΠΗ
Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ARCHON

24/09/2004, 10:11:02
A KAI KATI ΑΛΛΟ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΛΗ.
ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΥΛΗ, ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ, ΑΛΛΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

27/09/2004, 10:36:36
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ARCHON ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ....

quote:
ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ (ΓΝΩΣΗ) ΩΣΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΗΧΟΥ (ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ)...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

maria3Μέλος
04/04/2013, 12:00:34
Ύστερα από μία συζήτηση με τον KALACHAKRA, και επειδή αναφέρθηκε ο Πύρινος στο να ανοίξουμε ένα καινούργιο θέμα γιατί το παρόν θέμα δεν ήταν της παρούσης, είπα να ανοίξω το καινούργιο θέμα εδώ, το θέμα μας έχει να κάνει με την αύρα τις οντότητες και την μαγεία με διάφορους τρόπους για να καταλάβουμε με πια οντότητα επικοινωνούμε και αν είναι δυνατή ή όχι, αν μπορεί τελικά να μας βλάψει ή δεν μπορεί, ανοίξαμε ένα θέμα για το αστρικό μας σώμα και για διάφορους ανθρώπους που ξεπέρασαν την ύλη όπως οι αόρατοι μοναχοί του Αγίου όρους και κάποιοι άλλοι.
Αν και θα με περάσατε για τρελή έχω δει οντότητα και όντως πέρασε στο διπλανό δωμάτιο και διέσπασε την ύλη βέβαια δεν ξέρω αν εμφανίστηκε με αστρική προβολή και λέγαμε για να το κατανοήσουμε αυτό πρέπει η αύρα μας να είναι πολύ δυνατή και να μην έχει καρφιά γύρω της όπως είπε και ο φίλος KALCHAKRA και ότι υπάρχουν πολλές τεχνηκές για την άυρα οι οποίες δεν τους συμφαίρει να γίνουν γνωστές, μια που ανφερώμαστε στο μη υπέρ φυσικό θα σας ότι πιστεύω ότι υπάρχουν Άγγελοι να τους πω όπου μας επαναφέρουν στην τάξη όταν ξεφύγουμε με μη υπέρ φυσικό τρόπο και θα καταλήξω στον κλάδο της φιλοσοφίας που ερευνά το πρόβλημα αυτό λέγεται γνωσιοθεωρία. Γνώση είναι το αποτέλεσμα της νοητικής διαδικασίας όπου η πραγματικότητα αντανακλάται στη συνείδησή μας. Έτσι η νόηση μας συνεχώς κινείται από την άγνοια προς τη γνώση. Από το απλό και την επιφάνεια όλο και βαθύτερα προς το ουσιαστικό, το γενικό και το πολύπλευρο. Αυτό το «ανεξήγητο» είναι τελείως διαφορετικό από το περπάτημα του Ιησού στα κύματα που ο πιστός το θεωρεί, αν και ανεξήγητο, δυνατό, όπως για παράδειγμα την κίνηση της βάρκας από απόσταση, όταν αγνοείται παντελώς η δυνατότητα να κατανοήσουμε τον τηλεχειρισμό και γενικά την ηλεκτρονική. Δεδομένου ότι στην Παραψυχολογία ερχόμαστε αντιμέτωποι από τον ανορθολογισμό μέχρι το μακρύ και το κοντό του κάθε αδαή, θα μπορούσαμε να κατατάξουμε όλους αυτούς τους υποψιασμένους «ερευνητές του αγνώστου» στην πρώτη ή στην δεύτερη περίπτωση, εκτός εκείνων φυσικά που επιθυμούν να ξεδιαλύνουν το μυστήριο, ψάχνοντας επιστημονικά προκειμένου να το επιβεβαιώσουν ή να το διαψεύσουν.
Βέβαια υπήρχαν και άνθρωποι που διμηούργησαν την Καρτεσιανή αμφιβολία κατά τον Ντεκάρτ υπήρξε η μέθοδος μέσω της οποίας είναι δυνατόν να θεμελιωθεί η έγκυρη γνώση. Ο Ντεκάρτ, χωρίς ποτέ ο ίδιος να υπάρξει οπαδός της διδασκαλίας του σκεπτικισμού, υιοθέτησε παρόλα αυτά τη μέθοδο της αμφιβολίας, που είναι βασικό χαρακτηριστικό του σκεπτικισμού. Mέσω αυτής, προσπάθησε να θεμελιώσει την , την οποία μπορεί να αποκτήσει κανείς για την ύπαρξη του εαυτού του. Συγκεκριμένα, εκτείνοντας την αμφιβολία στο ακρότατο σημείο της, υποστήριξε ότι εξ αιτίας της ύπαρξης ενός κακού δαίμονα, ο μπορώ να αμφιβάλω για όλα τα πράγματα, de omnibus dubito. Μέσα στην καθολική αμφιβολία μου όμως για ένα πράγμα δεν μπορώ να αμφιβάλλω, για το γεγονός ότι αμφιβάλλω. Το γεγονός ότι αμφιβάλλω είναι απόδειξη ότι υπάρχω, γιατί πώς θα μπορούσα να αμφιβάλλω, αν δεν υπήρχα. Αμφιβάλλω, άρα υπάρχω.
Αδιαφορούν για τις αλληλεπιδράσεις των επιπέδων ύπαρξης και συνήθως αναγάγουν την συμπεριφορά τους στο μηχανιστικό πλαίσιο αντίληψης. Αδυνατούν να κατανοήσουν ότι ο μηχανιστικός υλισμός ξεπεράσθηκε ενώ η σχετικότητα και η κβαντομηχανική έθεσαν προβλήματα που μόνον διαλεκτικά καταφέραμε να ξεπεράσουμε Βλέπε (Επαναστάτες του γλυκού νερού οι κβαντοπληγμέμοι της μοντέρανς φυσικής).
Πρέπει να αντηληφθούμε όμως ότι στην παραψυχολογία υπάρχουν και δεν αναφέρομαι στους κανονικούς παραψυχολόγους, που είναι επιστήμονες κι όχι τους μαϊμού που κατακλύζουν την αγορά στην εποχή μας και μας πισωγυρίζουν στον Μεσαίωνα.
Αστρολόγοι, μέντιουμ, καφετζούδες, μελλοντολόγοι και άλλα επαγγέλματα κατεργαραίων, για την εκδούλευση του βλάκα.
Η Παραψυχολογία, λοιπόν, συχνά χρησιμοποίησε τη μοντέρνα φυσική για να στηρίξει τηνE.S.P. (παρ’ αίσθηση αντίληψη –Extra Sensory Perception) όμως με την Καρτεσιανή λογική του 17ου αιώνα. Το μηχανιστικό υλιστικό σύστημα αδυνατεί να εξηγήσει τις αλληλεπιδράσεις του υποκβαντικού επιπέδου δίνοντας εσφαλμένες εξηγήσεις βγάζοντας συχνά αλλόκοτα συμπεράσματα και εξωτικές θεωρίες που προκαλούν σύγχυση και διαστροφή της πραγματικότητας.
Και καταλήγω στο σήμερα πολλοί ασχολήθηκαν με την παραψυχολογία. Ονόματα μεγάλα, φυσικοί, Τεχνολόγοι, Ψυχολόγοι και τα Ερευνητικά Κέντρα άρχισαν να εμφανίζονται ακόμα και μέσα στα πανεπιστήμια. Τεράστια ποσά δαπανήθηκαν, ιδιαίτερα την περίοδο του Ψυχρού πολέμου ανάμεσα στην ΕΣΣΔ και τις ΗΠΑ. Δεν κατέληξαν πουθενά και το μόνο που έμεινε ήταν ότι οι δαπάνες για την έρευνα των νέων ψυχικών όπλων μπορούσαν να δικαιολογήσουν εύκολα υπέρογκα ποσά. Οι κυβερνήσεις δεν τσιγκουνεύονται να χαλάσουν δισεκατομμύρια και οι πολιτικοί δεν ντρέπονται να προσλαμβάνουν ψυχοθεραπευτές και αστρολόγους για να ικανοποιούν την αφελή κοσμοαντίληψη και κουτοπονηριά τους! Στο θέμα της έρευνας πάντα δικαιολογούνται δαπάνες και ας μην ξεχνάμε, τα κονδύλια αυτά, όπως και τα αποτελέσματα των ερευνών, είναι πάντα μυστικά και απρόσιτα από τους πολλούς. Αυτοί που πληρώνουν δεν πρόκειται να μάθουν ποτέ πώς χάθηκαν τα λεφτά ή τι στόχους εξυπηρετούσαν.
Τελικά υπάρχει παραψυχολογία και αν όχι γιατί όλοι ασχολούνται μαζί της;

04/04/2013, 18:08:17
quote:

Ύστερα από μία συζήτηση με τον KALACHAKRA, και επειδή αναφέρθηκε ο Πύρινος στο να ανοίξουμε ένα καινούργιο θέμα γιατί το παρόν θέμα δεν ήταν της παρούσης, είπα να ανοίξω το καινούργιο θέμα εδώ, το θέμα μας έχει να κάνει με την αύρα τις οντότητες και την μαγεία με διάφορους τρόπους για να καταλάβουμε με πια οντότητα επικοινωνούμε και αν είναι δυνατή ή όχι, αν μπορεί τελικά να μας βλάψει ή δεν μπορεί, ανοίξαμε ένα θέμα για το αστρικό μας σώμα και για διάφορους ανθρώπους που ξεπέρασαν την ύλη όπως οι αόρατοι μοναχοί του Αγίου όρους και κάποιοι άλλοι.

Δεν κατανοώ τη σκοπιμότητα του διαχωρισμού της συζήτησης επί του παρόντος. Θα συμμετάσχω όμως επειδή υπάρχουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

quote:

Αν και θα με περάσατε για τρελή έχω δει οντότητα και όντως πέρασε στο διπλανό δωμάτιο και διέσπασε την ύλη

Τι εννοείς με το "διέσπασε την ύλη"; Η διάσπαση της ύλης προκαλέι έκλυση τεραστίων ποσών ενέργειας. Μήπως εννοείς διαπέρασε την ύλη;

quote:

βέβαια δεν ξέρω αν εμφανίστηκε με αστρική προβολή

Τίνος αστρική προβολή; Δική σου ή της οντότητας; Ή μήπως εννοείς προβολή δικών σου αστρικών ουσιών που σχημάτισαν αυτό το ον;

quote:

και λέγαμε για να το κατανοήσουμε αυτό πρέπει η αύρα μας να είναι πολύ δυνατή

Με την έννοια "δυνατή αύρα" μάλλον εννοείς αναπτυγμένο νου. Επειδή η αύρα έχει πολλά επίπεδα το να είναι δυνατήσ ε κάποιο δε σημαίνει ότι κατανοεί ο κάτοχός της του του συμβαίνει αλλά ότι του συμβαόινουν ιο εύκολα πράγματα. Είναι διαφορετικές έννοιες οι ακόλουθες:
1)χρώμα αύρας συνολικά
2)δύναμη αύρας συνολικά
3)η καθαρότητα αύρας συνολικά
4)σχήμα αύρας συνολικά
5)σύνθεση αύρας συνολικά
και αυτές επί όσα επίπεδα έχει η αύρα δηλαδή:

6)χρώμα αύρας του αιθερικού επιπέδου
7)δύναμη αύρας του αιθερικού επιπέδου
8) καθαρότητα " " "
.
.
.

Ομοίως για το επόμενο κ.ο.κ.

Είναι πολλές έννοιες αν θέλει κανείς να μιλήσει με ακρίβεια.

quote:

και να μην έχει καρφιά γύρω της όπως είπε και ο φίλος KALCHAKRA

Όχι το αντίθετο είπα! Πρέπει να έχει καρφιά, τα δικά της καρφιά που βγαίνουν προς τα έξω. Αυτά γίνονται ταυτόχρονα και κεραίες -αισθητήρες προς το περιβάλλον και μπορούν να προεκταθούν σε μέγεθος προς τα έξω. Αν προεκταθούν πολύ επηρρεάζουν το κουκούλι τους περιβλήματος της αύρας, το λεγόμενο αυγοειδές.

quote:

και ότι υπάρχουν πολλές τεχνηκές για την άυρα οι οποίες δεν τους συμφαίρει να γίνουν γνωστές, μια που ανφερώμαστε στο μη υπέρ φυσικό θα σας ότι πιστεύω ότι υπάρχουν Άγγελοι να τους πω όπου μας επαναφέρουν στην τάξη όταν ξεφύγουμε με μη υπέρ φυσικό τρόπο και θα καταλήξω στον κλάδο της φιλοσοφίας που ερευνά το πρόβλημα αυτό λέγεται γνωσιοθεωρία. Γνώση είναι το αποτέλεσμα της νοητικής διαδικασίας όπου η πραγματικότητα αντανακλάται στη συνείδησή μας. Έτσι η νόηση μας συνεχώς κινείται από την άγνοια προς τη γνώση. Από το απλό και την επιφάνεια όλο και βαθύτερα προς το ουσιαστικό, το γενικό και το πολύπλευρο. Αυτό το «ανεξήγητο» είναι τελείως διαφορετικό από το περπάτημα του Ιησού στα κύματα που ο πιστός το θεωρεί, αν και ανεξήγητο, δυνατό, όπως για παράδειγμα την κίνηση της βάρκας από απόσταση, όταν αγνοείται παντελώς η δυνατότητα να κατανοήσουμε τον τηλεχειρισμό και γενικά την ηλεκτρονική. Δεδομένου ότι στην Παραψυχολογία ερχόμαστε αντιμέτωποι από τον ανορθολογισμό μέχρι το μακρύ και το κοντό του κάθε αδαή, θα μπορούσαμε να κατατάξουμε όλους αυτούς τους υποψιασμένους «ερευνητές του αγνώστου» στην πρώτη ή στην δεύτερη περίπτωση, εκτός εκείνων φυσικά που επιθυμούν να ξεδιαλύνουν το μυστήριο, ψάχνοντας επιστημονικά προκειμένου να το επιβεβαιώσουν ή να το διαψεύσουν.
Βέβαια υπήρχαν και άνθρωποι που διμηούργησαν την Καρτεσιανή αμφιβολία κατά τον Ντεκάρτ υπήρξε η μέθοδος μέσω της οποίας είναι δυνατόν να θεμελιωθεί η έγκυρη γνώση. Ο Ντεκάρτ, χωρίς ποτέ ο ίδιος να υπάρξει οπαδός της διδασκαλίας του σκεπτικισμού, υιοθέτησε παρόλα αυτά τη μέθοδο της αμφιβολίας, που είναι βασικό χαρακτηριστικό του σκεπτικισμού. Mέσω αυτής, προσπάθησε να θεμελιώσει την , την οποία μπορεί να αποκτήσει κανείς για την ύπαρξη του εαυτού του.

Μάλλον σβηστηκε η "βεβαιότητα"

quote:

Συγκεκριμένα, εκτείνοντας την αμφιβολία στο ακρότατο σημείο της, υποστήριξε ότι εξ αιτίας της ύπαρξης ενός κακού δαίμονα, ο μπορώ να αμφιβάλω για όλα τα πράγματα, de omnibus dubito. Μέσα στην καθολική αμφιβολία μου όμως για ένα πράγμα δεν μπορώ να αμφιβάλλω, για το γεγονός ότι αμφιβάλλω. Το γεγονός ότι αμφιβάλλω είναι απόδειξη ότι υπάρχω, γιατί πώς θα μπορούσα να αμφιβάλλω, αν δεν υπήρχα. Αμφιβάλλω, άρα υπάρχω.

Σωστό νομίζω.

quote:

Αδιαφορούν για τις αλληλεπιδράσεις των επιπέδων ύπαρξης και συνήθως αναγάγουν την συμπεριφορά τους στο μηχανιστικό πλαίσιο αντίληψης.

Δεν είναι ακριβώς έτσι επέτρεψέ μου. Για να κάνεις οποιαδήποτε συσ΄ζητηση επρί επιπέδων κλπ πρέπει πρώτα να ξεκινήσεις από την ύπαρξη τη δική σου και των αντικειμένων που μελετάς. Ο Ντεκαρτ ασχολήθηκε και πιο πέρα αν δε με απατά η μνήμη μου. Θεωρούσε το μέσον του εγκεφάλου που περίπου βρίσκεται το τρίτο μάτι, έδρα της ψυχής. Δεν τον έχω μελετήσει εκτεταμένα για να έχω σφαιρική άποψη.
Οι σοβαροί υλιστές δεν ήταν τυχαίοι άνθρωποι αλλά προχωρούσαν τη σκέψη τους παραπέρα διαπιστώνοντας περίεργες συνέπεις των θεωρημάτων τους σε αυτή την περίποτωση.Δεν το ολοκλήρωσε κανένας ποτέ το εγχείρημα επειδή προφανώς διαπίστωναν ότι έως εκείνη τη στιγμή είχαν λανθασμένη εντύπωση για το εύρος των θεωριών τους και άλλαζαν ονομασία ή στατόπεδο. Πιο συγκεκριμένα:ο Έγκελς αν θυμαμαι καλά έλεγε ότι δε μπορεί να υπάρξει κάτι εκ του μηδενός και να εξαφανιστεί στο μηδέν. Καμμιά έννοια. Οπότε η νοητική όψη ανθρώπου, η σκάψη, αν θεωρηθεί ως "υλική" ή ως "ουσία" (τουλάχστον κατά ένα μέρος) όπως τη θεωρούν πολλές παραδόσεις (η βουδιστική, ινδουιστική, χριστιανική, κλπ) και αλλά και πιο σύγχρονοι εσωτεριστές όπως Μπλαβάτσκυ Γκουρτζίεφ, Καστανέντα κλπ δε μπορεί να χάνεται στο μηδέν! Ο Έγκελς δηλαδή φτάνει από το δικό του δρόμο πάλι στην αθανασία της "ψυχής"!. Αυτά δεν τα διαφημίζαν και πολύ επειδή έβλεπαν ότι έρχονταν σε αντίφαση με την ααρχική ιδέα που είχαν για τιο σύστημά τους.
Το ενδιαφέρον είναι ότι το ίδιο συμβαίνει με όλα τα συστήματα και τις θεωρίες. Αν τα προχωρήσει καινείς γίνονται πιο σφαιρικά και περιλαμβάνουν και τα αντίθετα που νόμιζαν ότι δεν ανήκαν σε αυτό. Αυτό τρομάζει τους έχοντες στερεότυπα , οι οποίοι θέλουν έν διαχωρισμό σε "αυτούς" και "εμάς" . Αυτοί που είναι οι ανόητοι που δεν ξέρουν το βάθος των πραγμάτων και ακολουθούν μια λανθασμένη θεωρία και εμάς που ξέρουμε την αλήθεια. Αυτή η τάση διαχωρισμού σε εμάς και τους άλλους είναι ένδειξη μικρόνοιας και κλυριαρχεί σε πολλούς χώρους ακόμη και στους πιο ελιτίστικους , ίσως περισσότερο σε αυτούς. Ο εσωτερισμός είναι επίσης ένας χώρος ελιτισμού. Οι περισσότεροι εσωτεριστες δεν έχουν βασικές γνωσερις σε καμμιά επιστήμη και καλύπτουν την άγνοιά τους πίσω από τα μεγάλα ονόματα ή τουλάχιστον προσπαθούν να την καλύψουν. Έτσι είναι οι φανατικοί που καταδικάζουν το φανατισμό της εκκλησίας πχ, οι πρόθυμοι να θυσιαστούν για το Δάσκαλο ή τον αρχηγό ή για την ιδεολογία, την οποία σε βάθος δεν τη γνωρίζουν, όωπς δε γνωρίζουν και την άλλη πλευρά.
quote:

Αδυνατούν να κατανοήσουν ότι ο μηχανιστικός υλισμός ξεπεράσθηκε ενώ η σχετικότητα και η κβαντομηχανική έθεσαν προβλήματα που μόνον διαλεκτικά καταφέραμε να ξεπεράσουμε Βλέπε (Επαναστάτες του γλυκού νερού οι κβαντοπληγμέμοι της μοντέρανς φυσικής).

Δε μπορώ να απαντήσω εδω. θέτεις πολλά θέματα.

quote:

Πρέπει να αντηληφθούμε όμως ότι στην παραψυχολογία υπάρχουν και δεν αναφέρομαι στους κανονικούς παραψυχολόγους, που είναι επιστήμονες κι όχι τους μαϊμού που κατακλύζουν την αγορά στην εποχή μας και μας πισωγυρίζουν στον Μεσαίωνα.
Αστρολόγοι, μέντιουμ, καφετζούδες, μελλοντολόγοι και άλλα επαγγέλματα κατεργαραίων, για την εκδούλευση του βλάκα.

Μάθε να σέβεσαι τους επιστήμονες αυτούς. Η εκμετάλλευση του ανθρώπου είναι μεγάλη επιστήμη.Ίσως η μεγαλύτερη. Δαπανά χρόνο και κόπο για να τη μάθει κανείς. προσπαθώντας να τη μάθει κανείς μαθαίνει αναγκαστικα τον άνθρωπο. Δηλαδή οδηγείται και ο ίδιος στο να γίνει πιο σοφός και το θύμα επίσης από αυτά που θα πάθει. Και μη θεωρείς περισσότερο βλάκες αυτούς που πέφτουν θύματα γιατί μπορεί να βρεθείς και εσύ και εγώ και ο καθένας μας σε κάποια φάση περισσότερο βλάκας σε άλλο τομέα. Η βλακεία δεν έγκειται στην απλή ύπαρξη άγνοιας αλλά στην αδιαφορία για τη γνώση.

quote:

Η Παραψυχολογία, λοιπόν, συχνά χρησιμοποίησε τη μοντέρνα φυσική για να στηρίξει τηνE.S.P. (παρ’ αίσθηση αντίληψη –Extra Sensory Perception) όμως με την Καρτεσιανή λογική του 17ου αιώνα. Το μηχανιστικό υλιστικό σύστημα αδυνατεί να εξηγήσει τις αλληλεπιδράσεις του υποκβαντικού επιπέδου δίνοντας εσφαλμένες εξηγήσεις βγάζοντας συχνά αλλόκοτα συμπεράσματα και εξωτικές θεωρίες που προκαλούν σύγχυση και διαστροφή της πραγματικότητας.
Και καταλήγω στο σήμερα πολλοί ασχολήθηκαν με την παραψυχολογία. Ονόματα μεγάλα, φυσικοί, Τεχνολόγοι, Ψυχολόγοι και τα Ερευνητικά Κέντρα άρχισαν να εμφανίζονται ακόμα και μέσα στα πανεπιστήμια. Τεράστια ποσά δαπανήθηκαν, ιδιαίτερα την περίοδο του Ψυχρού πολέμου ανάμεσα στην ΕΣΣΔ και τις ΗΠΑ. Δεν κατέληξαν πουθενά και το μόνο που έμεινε ήταν ότι οι δαπάνες για την έρευνα των νέων ψυχικών όπλων μπορούσαν να δικαιολογήσουν εύκολα υπέρογκα ποσά.

Νομίζω ότι κάνεις λάθος εδώ. Μια έρευνα στο ίντερνετ θα σε πείσει για το αντίθετο. Κατέληξαν σε πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Αν ψάχνεις με λάθος τρόπο δε θα βρεις επειδή δεν χρησιμοποπιείται πλέον η ορολογία που χρησιμοποιείς "παραψυχολογία" κλπ αλλά πιο εκλεπτυσμένοι όροι. Οπότε αν βάλεις τους παλιούς όρους στο google δε θα βρεις τίποτε νέο και τα αποτελέσματα των ερευνών. Θα βρισκεις τα παλαιά , τα ξεπερασμένα.

quote:

Οι κυβερνήσεις δεν τσιγκουνεύονται να χαλάσουν δισεκατομμύρια και οι πολιτικοί δεν ντρέπονται να προσλαμβάνουν ψυχοθεραπευτές και αστρολόγους για να ικανοποιούν την αφελή κοσμοαντίληψη και κουτοπονηριά τους! Στο θέμα της έρευνας πάντα δικαιολογούνται δαπάνες και ας μην ξεχνάμε, τα κονδύλια αυτά, όπως και τα αποτελέσματα των ερευνών, είναι πάντα μυστικά και απρόσιτα από τους πολλούς.

Ούτε αυτό είναι σωστό. Είναι ένας μύθος αυτό. Η γνωση είναι σε όλους προσιτή αλλά αν κάποιος πιστεύει ότι είναι απρόσιτη δε θα πάει να τη βρει. Είναι σαν να έχουμε έναν αναπτήρα και ένα κερί στο σκοτάδι και να καταριώμαστε την τύχη μας και την αδικία του Θεού ή του σύμπαντος επειδή θεωρούμε ότι μας αδίκησε δίνοντας μας έναν αναπτύρα και ένα κερί αντί για ένα φως. Αν πιστεύουμε σε έναν "κακό" θεό δε θα δοκιμάσουμε ποτέ τον αναπτήρα επειδή θα είμαστε βέβαιοι ότι δε θα ανάψει!!!

quote:

Αυτοί που πληρώνουν δεν πρόκειται να μάθουν ποτέ πώς χάθηκαν τα λεφτά ή τι στόχους εξυπηρετούσαν.
Τελικά υπάρχει παραψυχολογία και αν όχι γιατί όλοι ασχολούνται μαζί της;

Προφανώς εννοείς το λαό που πληρώνει. Μόνη σου θέτεις σε αμφιβολία αυτό που εμφανιζες ως βέβαιο πιο πάνω; Εννοείς με τη λέξη "παραψυχολογία" την επιστημονική έρευνα των παραψυχικών φαινομένων ή τα ίδια τα φαινόμενα;

04/04/2013, 18:52:13
Φίλοι,άν κάνετε μια αναζήτηση στο φόρουμ,θα βρείτε πάρα πολλά περι του θέματος.
Το έχουμε σχεδόν εξαντλήσει στο παρελθόν.

Αν βέβαια υπάρχει κάτι καινούργιο,ευχαρίστως να το δούμε.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

maria3Μέλος
04/04/2013, 20:28:31
Απλά το θέμα είναι περίπου ίδιο και ήταν μία συζήτηση της Κυριακής βέβαια και ίσως δεν την αφορούσε, θα ξεκινήσω τότε διαφορετικά γιατί κανείς δεν μου απάντησε σε αυτό το θέμα και θα ήθελα την άποψη σου, σε μια προηγούμενη ανάρτηση μου δηλαδή, πως το εξηγείς αυτό, πριν δω την οντότητα και αρχίσει η ψύχωση μου είδα ένα όνειρο κάτι σαν όραμα, είδα ότι παρακολουθούσα σαν τρίτο μάτι μία αίθουσα χειρουργείου όπου κάναν πειράματα και μέσα βρισκόταν ο Αδόλφος Χίτλερ με ένα μικρό αγόρι και ξαφνικά με καταλάβανε, με κοίταξαν στα μάτια, ο Χίτλερ είχε στεναχωρημένα μάτια και ήταν σαν να μην με έβλεπε ακριβώς απλά να αισθάνθηκε την παρουσία μου, ενώ το αγόρι με κοίταξε κατάματα με μάτια ψυχρά σαν να ήταν μι ανθρώπινα, μπορώ να πω ότι με φόβισε αυτό το βλέμμα και το έβλεπα συχνά στον ύπνο μου και τρόμαξα, το παιδί μπορείς να καταλάβεις πόσο κακιά αύρα είχε μέχρι που είδα τα μάτια του γιατρού μου που έμοιαζαν με αυτά του αγοριού και ο γιατρός δεν είχε καθόλου κακιά αύρα παρεμπιπτόντως.
Χωρίς να το ξέρω άκουσα μετά όταν είπα το όραμα μου στον φίλο μου ότι πριν πάθει την ψύχωση και ο timo tolkki stratovarius είχε δει και αυτός τον Χίτλερ και ενδεχομένως πολύ άλλοι και γενικός οι περισσότερες ψυχώσεις ξεκινάν από ένα όνειρο.
Γιατί όταν βλέπουμε τον Χίτλερ ξεκινάει μία ψύχωση ή ιδιοψυχαναγκαστική διαταραχή πιστεύεται σε αυτό το φαινόμενο; και γιατί συμβαίνει; μας προϊδεάζει γιατί και ο ίδιος ήταν ψυχωτικός; ή είχε ανακαλύψει κάτι;
Περιττό να σας πω ότι δεν είχα ασχοληθεί ποτέ μαζί του οπότε ενδεχομένως υποσυνείδητα να τον είδα.
Το ξέρω ότι ανήκει στα όνειρα αλλά δεν βρήκα κάτι για το φαινόμενο αυτό. Αν και είναι από προηγούμενη ανάρτηση μου έχει να κάνει με την αύρα και το ανεξήγητο μετά από όλα αυτά άρχισα να καταλαβαίνω το ανεξήγητο και να έχω και αστρικές προβολές όποιος με περάσει για τρελή λόγο ψύχωσης δεν πειράζει απλά αυτές είναι οι εμπειρίες μου.
Τώρα οι οντότητες έχουν καταφέρει να διασπάσουν την ύλη όπως ανακαλύψαμε και εμείς βρήκαμε το μποζόνιο χίγκσ το σωματίδιο του θεού, βέβαια είναι σε πειραματικό στάδιο.
Έχεις δίκαιο για τις χαρτορίχτρες και τα μέντιουμ είμαι λάθος σε αυτό.
Τώρα όσον αφορά την παραψυχολογία και Ντεκαρτ και το τρίτο μάτι δεν το ήξερα αν και πιστεύω και εγώ στο τρίτο μάτι όταν λυπών επιδεινώθηκε η κατάσταση μου κάτι σαν να ήθελε να με ηρεμήσει και έβλεπα Αγγελικά σχήματα που έβγαιναν από το μέτωπο μου, από τότε βέβαια όσο και να προσπάθησα δεν μπόρεσα να το ξανά επαναφέρω.