- 2006 ευχες - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Να 'ναι γεμάτο από από υγεία, ευτυχία και αγάπη!
Καλή συνέχεια σε όλους!
Να είσαι καλά και ότι επιθυμείς...
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
Το θέμα αυτό μεταφέρεται στην ενότητα "Απόψεις, Προτάσεις, κ.α." και θα παραμείνει ενεργό μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου (ωσότου δηλαδή, το γεγονός της Πρωτοχρονιάς θα είναι επίκαιρο).
μήπως με το παραπάνω μήνυμά σου, προσβάλλεις κάποιους ανθρώπους, μιλώντας για έλλειψη ευγένειας;
Εσύ απάντησες σε 2 ώρες και 1 τέταρτο από τη στιγμή που το θέμα αυτό ανοίχτηκε. Δεν είναι αυτός ο χρόνος τόσο μεγάλος, ώστε να δικαιολογεί μία τέτοια μομφή. Άλλωστε, και άυριο να απαντούσαν κάποιοι ή και μεθάυριο και πάλι δεν θα ήταν λιγότερο ευγενείς.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Νομίζω πως η σκέψη σου να ανοίξεις ένα topic για να μας ευχηθείς είναι αρκετά ζεστή κι ευγενική...
Φίλε Απέριττε, αναφέρεις:
quote:
Αγαπητή φίλη, καλή χρονιά και σε σένα αντεύχομαι και λυπάμαι που είμαι ο πρώτος μια και κανείς δεν είχε την ευγένεια να απαντήσει στο ανθρώπινο μήνυμα...
Νομίζω πως ίσως βιάστηκες να βγάλεις αυτό το συμπέρασμα δεδομένου οτι αφενός αυτές τις μέρες οι συμμετοχές στα forums δεν είναι μεγάλες λόγω των εορτών κι αφετέρου η περίοδος για ευχές σχετικά με το νέο έτος είναι κάτι που μπορεί να γίνει σε ένα σχετικά "χαλαρό" χρονικό διάστημα από την αλλαγή του χρόνου. ![]()

In anticipation of my resurrection...
Δεύτερον, στον φίλο Απέριττο θα πω ότι τουλάχιστον αυτή η ξανθιά, αν είχε δει το τόπικ με το μήνυμά του, θα είχε σίγουρα καταθέσει τις ευχές της σ'εκείνο. Κατά τα άλλα, με καλύπτει και προσυπογράφω την απάντηση του Dying Incubus στο συγκεκριμένο σχόλιο.
Καλή χρονιά να'χουμε παιδιά.
Βίκυ
=))=II=((=
Nemesi

"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"
Με υγεία και ευτυχία!
Ας είναι ένα νέο ξεκίνημα με αγάπη πάνω απ'όλα!
Ξωτικούλα
Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα
Edited by - kswtikoula on 03/01/2006 16:48:29
Εύχομαι το 2006 την εκπλήρωση όλων των ανεκπλήρωτων επιθυμιών που λαχταράμε, και δέν μπόρεσαν να πραγματοποιηθούν κανένα απο τα προηγούμενα χρόνια.
http://www.seasite.niu.edu/Indonesian/Indonesian_Elections/Indo-pemilu99/21.jpg
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ
Υ.Γ. Έχω στείλει ευχές και στο θέμα μου «Έτσι... για να ζεσταθούμε λίγο».

Φιλικά, η www.greekastrology.gr
και ας προσπαθήσουμε το 2006 να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι!!!!
quote:
Το θέμα αυτό μεταφέρεται στην ενότητα "Απόψεις, Προτάσεις, κ.α." και θα παραμείνει ενεργό μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου (ωσότου δηλαδή, το γεγονός της Πρωτοχρονιάς θα είναι επίκαιρο).
κλείνω με ένα χρόνια πολλά και καλά σε όλους!
Το θέμα αυτό απενεργοποιείται.
(άντε, το Πάσχα πάλι
)
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΟΙ...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Θα με συγχωρέσετε αλλα ΙΣΩΣ να μην μπορέσω να έρθω στην συνάντηση, που θα υπενθυμήσω ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ SITE ESOTERICA.
Δεν είναι σίγουρο όμως ακόμα. Θα προσπαθήσω να γράψω και αύριο στο topic για το εάν θα έρθω σίγουρα. Πάντως ένα είναι το σίγουρο, ότι εάν δεν έρθω δεν θα ανοίξω και το κινητό.
Μήπως μπορεί κάποιος άλλος που θα πάει στην συνάντηση σίγουρα να βάλει το κινητό του για τους φίλους που δεν γνωρίζουν την εμφάνιση όσων θα πάνε για να τον βρούν?
Ευχαριστώ.
ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝ ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ,5-10 ΛΕΠΤΑ,ΣΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ(ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΛΕΩ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΟΥΝ)
Η` ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ
Η` ΑΝ ΚΑΝΕΙ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ) ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ![]()
ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ
Η ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΡΟΖ![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ
ΣΗΜΕΡΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ
Θα σε συγχωρέσετε αλλά για προσωπικούς λόγους δεν μπορεσα να έρθω σήμερα στην συνάντηση.
Ελπίζω να περάσατε καλά.