ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠOIOI KΛEIΔΩMENOI ΛOΓAPIAΣMOI ΘEΛETE NA ANOIΞOYN ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΠOIOI KΛEIΔΩMENOI ΛOΓAPIAΣMOI ΘEΛETE NA ANOIΞOYN ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

dragon rider30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
27/02/2006, 18:51:24
geox
quote:
βρε ατιμούλη γιατί ξεφυστίκωσες το καλώδιο απο το σβέρκο σου ?

Δεν το κατάλαβες βρέ γιατί?
Για σένα.. βρέ..
Για την πάρτη σου..

Αντε πάρτο και βοήθεια σου.. εχει το βύσμα επάνω..
Και μετά κατευτείαν στην πρίζα..

Edited by - allzzaro on 27/02/2006 19:07:15

27/02/2006, 19:08:24
quote:

ΠΛΑΤΩΝΑΣ:
quote:
Αγαπητή Οστρια, πιάστε τώρα το βρακάκι σας, γιατί αν δεν χέστηκατε σίγουρα κατουρήθηκατε!

Από την χαρά σας καλή μου!

Πλάτωνα...
Κάποια φορά θα πρέπει να σκεφτείς, πως σεβόμενος τον συνομιλητή σου, στην πραγματικότητα, τον ίδιο σου τον εαυτό είναι που σεβεσαι.
Ισχύει και το αντίθετο...

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

Αγαπητή Αμαλία,

άστο για το κάρμα μου αυτό. Εσυ κοίταξε καλύτερα την αιτία που αντιδράς, και τι προκαλείς, με κάποια άλλη συμπεριφορά σου.

Σκέψου τώρα κάτι.
Οι θεωρίες, οι δάσκαλοι, τα εργαστήρια, οι σωτήρες οι βούδες, δύνανται να κάνουν κατι, για ότι ονομάζουμε, ΠΝΕΥΜΑ.?

Δεν εξαρτάται αποκλειστικά από σένα? Τι σκέφτεσαι και τι κάνεις?

Για ένα κατουρημένο βρακάκι,(και ένα φιλάκι)…μετά όσα έγραψε, λυτρωτικό είναι!

Μα αν οι πράξεις μας προκαλούν κακό σε αθώους, εκεί…βοήθεια σου!

Στο ειπα και στο ξαναλεω.
Αν δεν θελεις τον Πλατωνα να γραφει, υπαρχει ενας τροπος να τον ξεφορτωθεις αμεσα.
Γραψε, Πλατωνα εγω, η Αμαλια, αυτη που τα καταφερε, δεν επιθημω την παρουσια σου στο φορουμ.

Οπως εκανε ο Αδμιν με τον Δρακο.

Θα σου/σας ευχηθω καλη συνεχεια, και δεν θα με δειτε ποτε πια.

27/02/2006, 20:03:09
Αχ βρε Πλάτωνα, να χαρώ το χιούμορ σου το ατέλειωτο!

Η πλάκα είναι ότι όχι μόνο νομίζεις ότι αντιλαμβάνεσαι τι λέει και τι γράφει ο άλλος αλλά και ότι οι απαντήσεις σου είναι χιουμοριστικές... Δικαίωμα σου και πρόβλημά σου καλέ μου. Σίγουρα δεν πρόκειται να το κάνω δικό μου πρόβλημα!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

27/02/2006, 20:36:56
Αγαπητέ ΠΛΑΤΩΝΑ
quote:

Σκέψου τώρα κάτι.
Οι θεωρίες, οι δάσκαλοι, τα εργαστήρια, οι σωτήρες οι βούδες, δύνανται να κάνουν κατι, για ότι ονομάζουμε, ΠΝΕΥΜΑ.?
Δεν εξαρτάται αποκλειστικά από σένα? Τι σκέφτεσαι και τι κάνεις?

Εχεις την εντύπωση ότι μας λες κάτι που δεν ξέρουμε;
Δεν μας λες κάτι καινούριο και το γνωρίζεις πολύ καλά..
Μήπως όμως μιλάς έτσι γιατί ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι ακολουθούμε μονοπάτια του Bούδα, του τάδε ή του δείνα δασκάλου, ή σωτήρα, ή γκουρού ;

Αν πραγματικά θελεις να αποκτήσεις αντικειμενική εικόνα και να εκφράσεις λόγο και λογική ως λογικός άνθρωπος και όχι ως «κάθε λογικός άνθρωπος» τότε σε μια από τις βόλτες σου που θα κάνεις εδώ στην Ελλάδα πέρνα και από το εργαστήριο φιλοσοφικού και μεταφυσικού ΔΙΑΛΟΓΟΥ να δεις ο ίδιος τι γίνεται.. Είναι πολύ απλό, όπως πολύ απλό είναι και αυτό που γίνεται. Μέχρι τότε δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς με μια ξεπεσμένη και χυδαία ειρωνεία (που καθόλου δεν τιμά τον δάσκαλο σου, Σωκράτη) για εργαστήρια, βούδες, σωτήρες, ή ότι άλλο νομίζεις..

Είμαι βέβαιος πως δεν έχεις κακή προαίρεση και θα γίνεις δεκτός με πολύ αγάπη (αυτό δεν είναι και ένα ζητούμενο; Θυμάμαι το ιστιοφόρο κάτω στο λιμάνι και τη συνάντηση που επιζητούσες εν αγάπη με μη ενεργά πλέον, μέλη).

Τελικά μήπως όλοι είμαστε της ίδιας σχολής και δεν το ξέρουμε ;(της γνωστής σχολής βεβαίως)..

Edited by - Δημήτρης on 27/02/2006 20:58:48

28/02/2006, 00:00:28
Ο χρόνος Δημήτρη, Ο χρόνος. Τα δεσμά είναι Χρόνος.

Άλλες οι εποχές του Σωκράτη, καλός ο διάλογος, μα στην εποχή μας και όπως ζούμε, προσθέτεις και όταν δεν το θέλεις, συνέχεια Χρόνο, χρόνο, χρόνο….

Μπορείς να αντιληφτείς το μηχανισμό? Μπορείς να τον προλάβεις?

Αν το κατανοήσεις, η ενέργεια που τώρα σπαταλάς συνεχώς, θα σε βγάλει από κάθε συνήθεια και κατά συνέπεια από το γνωστό εαυτό, που στην ουσία ακατάπαυστα αντιδρά.

Είναι αυτή η συνέχεια το Εγώ, συγκρούεστε συνεχώς μέσα, από ΙΝΕΡΖΙΑ, χωρίς να μπορείς να κάνεις διαφορετικά,

Η χυδαιότητα μου λοιπόν, χτυπά αυτά τα δεσμά. Αν λέγοντας σου κάποιος κάτι, αντιδράς μέσα σου, έχεις πάρα πολύ δουλεία, και ο χρόνος είναι λίγος. Άμα περάσεις μια ηλίκια, είναι σαν να να είσαι θαμμένος στις συνήθεια, μέχρι θανάτου σου.

Μην προσθέτεις χρόνο φίλε

Τα υπόλοιπα, γίνονται μόνα τους. Αν όμως το αφήσεις για αύριο, δεν θα καταλάβεις ποτέ τι είναι Σωκράτης, Βούδας, Χριστός….Κ.

Αυτο ειναι και το τελευταιο ποστ

Ζω ελεύθερα,

Πλάτωνας

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 28/02/2006 00:05:23

28/02/2006, 10:03:43
quote:
Μα έχω την εντύπωση πως η τοποθέτηση σου, και άποψη σου αν θες, για τις ΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΛΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ, όχι μόνο δεν βρήκε απήχηση, μα είναι εντελώς αναχρονιστική.

Aυτή είναι και η διαφορά μας γλυκέ μου...
Εγώ δεν γράφω για να βρίσκω απήχηση, να κερδίζω εντυπώσεις ή οπαδούς...
Γράφω για να εκφράζω ελεύθερα τις σκέψεις μου χωρίς να με νοιάζει αν αυτές αγγίξουν ή δυσαρεστήσουν κάποιους...
Προτείνω να το δοκιμάσεις και συ κάποτε... Είναι εξαιρετικά αναζωογονητικό και λυτρωτικό...

quote:
Και πάλι, άλλο άποψη και άλλο να γράφεις προσωπικά σε κάποιον τα ακόλουθα.
Oσο προσωπική μπορεί να είναι μια άποψη σε σχέση με τον εκφράζοντα αυτή άλλο τόσο προσωπική μπορεί να είναι σε σχέση με τον παραλήπτη...

quote:
4. Να ανακαλέσω τι? Δεν είπα ούτε ΦΥΓΕ ούτε ΧΕΣΤΗΚΑ για κάποιον. Ερωτήσεις απλές κάναμε, για ορισμένες όχι αντικειμενικές συμπεριφορές. Τις ίδιες ακριβώς που παραπονέθηκες πριν καιρό εσύ Αββαλον
Πρώτον μήπως έχεις ξεφύγει λιγάκι? Μου θέτεις ερώτημα που αφορά στην Οστρια ή μου φαίνεται???

quote:
2. Όπως κατάλαβες αββαλον, πριν γράψω κάτι, το ψάχνω και το βλέπω από όλες τις μεριές.
Το βλέπω, το βλέπω! Μετά από 3 χρόνια στο φόρουμ και δεν ξέρεις πως γράφεται το όνομά μου!!

quote:
Η δε άμεση αντίδραση σου στο ΠΟΣΤ, ήταν μια άλλη ΑΣΤΟΧΗ τοποθέτηση σου, σε ποστ της ΑΤΜΑΣ (άσχετο σε τοπο και χρόνο)

Συμφωνώ ότι ήταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΧΕΤΟ… δεν ήταν αυτό το ζητούμενο …
Το ζητούμενο ήταν να είναι εύστοχο…Τόσα χρόνια εδώ μέσα έχω μάθει καλά από mind games… Kαιρός να παίξω και γω λιγάκι δε νομίζεις? Βέβαια χρειάζεται κάτι παραπάνω από αυτό που έχεις εσύ για να το καταλάβεις… Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι όμως το κατάλαβαν και αυτό είναι που μετράει…

quote:
Αχ αυτά τα απωθημένα… αποτέλεσμα, να επέμβει η ΑΜΑΛΙΑ.

Επειδή δεν μπορείς να ξέρεις τι έχει παιχτεί πίσω από την πλάτη σου και που μπορεί πλέον να βρίσκονται οι σχέσεις μου με την Ατμα…(δεν ήξερα κατινάκι μου ότι πρέπει να σου δίνω αναφορά για κάθε μου κίνηση) καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς…

quote:
Αν η μνήμη δεν με απατά, με εκείνο το ΑΝΤΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ… (θα γυρίσω να το κοιτάξω αν χρειασθεί), κάποιο μέλος του τότε εσωτερικά, κακός και με μεγαλα δόντια, έγραψε κάτι ανάλογο.

Eλα όμως που η μνήμη σου σε απατά για μια ακόμη φορά...
Το θέμα μου λεγόταν "ΑΝΤΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ESOTERICA" και όχι αχάριστο...

quote:
Δεν τα εβαλες με τον ΑΔΜΙΝ και εσυ τοτε?

Υπάρχει μια σημαντική διαφορά: Τα έβαλα με τον αντμίν γιατί δε με στήριξε και όχι γιατί με διέγραψε...

quote:
Γιατί αν πεις εσύ φύγε, και ο ΠΙΧΕΛ απαντήσει με χείριστο τρόπο, φταίει ο πιχελ, η και εσύ που τον προκάλεσες?

Θα φταίει εκείνος που το πήρε στραβά... Ολα βλέπεις έχουν τα όριά τους...
Τόσο καιρό πιο πριν είχε "μαλλιάσει" η γλώσσα μου να του λέω να μείνει και να συνεχίσει... Στα λίγα σημαντικά εκτός γκρίνιας και καυτηριασμού μηνύματα είπε τόσα σημαντικά όσα δεν έχεις πει εσύ μέσα στα τόσα χρόνια που είσαι εδώ και ξέρει πολύ καλά ότι θα μου λείψει γιατί όταν δεν γκρινιάζει ξέρει να μιλά...

quote:
Η αυτογνωσία αγαπητή ΑΒΑΛΛΟΝ δεν έχει να κάνει με όσα κάποιος λέει, μα με το να γνωρίζει τι ΛΕΕΙ!

Υ.Γ. Ποιος είπαμε έχει αυτογνωσία????

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
a************Νέο Μέλος
28/02/2006, 10:43:26
Μεταφορά >> ΓΕΝΙΚΗ "ΣΑΛΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ
a************Νέο Μέλος
28/02/2006, 11:10:36
a************Νέο Μέλος
28/02/2006, 11:31:53
28/02/2006, 21:21:29
Αγαπητέ ΠΛΑΤΩΝΑ
quote:

Μην προσθέτεις χρόνο φίλε

Δεν θέλω να κατέχω χρόνο και γι’ αυτό δεν προσθέτω άλλο χρόνο. Ο χρόνος είναι φίλος δεν είναι εχθρός ούτε χρήμα για να τον βάζω στον κουμπαρά και να τον αποθηκεύω για αργότερα μαζί με όλες τις συνέπειες.

quote:

Η χυδαιότητα μου λοιπόν, χτυπά αυτά τα δεσμά. Αν λέγοντας σου κάποιος κάτι, αντιδράς μέσα σου, έχεις πάρα πολύ δουλεία, και ο χρόνος είναι λίγος. Άμα περάσεις μια ηλίκια, είναι σαν να να είσαι θαμμένος στις συνήθεια, μέχρι θανάτου σου.

Δεν υπήρξε αντίδραση. Αποκρίθηκα σε μια ανάγκη η οποία είναι ευρύτερη από αυτό που φαίνεται. Αλλοι συνηθίζουν να αντιδρούν, μπορείς εύκολα να το ξεχωρήσεις και βλέπεις πολύ καθαρά τα αποτελέσματα...

quote:

Ζω ελεύθερα,

Εσυ ναι, ζεις ελεύθερα.
Μερικοί πνίγονται σε μια κουταλιά νερό.

Εις το επανειδήν, αγαπητέ !