ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ esoterica>> - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ esoterica>> - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Darkangel_7830 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
Darkangel_78Μέλος
13/11/2003, 14:32:14
Καλησπέρα και από μένα.
quote:

Νομίζω ότι η ιδέα που έριξε κάποιος να υπάρχει η δυνατότητα να βλέπουμε ποιός είναι on line είναι πολύ καλή

Φίλτατη Avallon αυτό έχει συζητηθεί πολλάκις στο παρόν Forum αλλά και στο "Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις",και κυρίως σε θέματα που αφορούν το chat.Πάντως ευχαριστούμε για τη σκέψη.

quote:
και θα ήθελα να προσθέσω επίσης τη δυνατότητα να βλέπουμε πότε ήταν το τελευταίο μήνυμα κάποιου μέλους. Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί για την τάδε ψυχή που έχει χαθεί (και που δεν έχει χαθεί αλλά έχει "μετοικοίσει" σε άλλο τόπικ)...

Αυτό μπορείς ήδη να το δείς ανατρέχοντας στη σελίδα "Μέλη" και βρίσκοντας το <<όνομα μέλους>> του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Επίσης μπαίνοντας στο "Προφίλ" μπορείς να δεις τα θέματα στα οποία συμμετείχε πρόσφατα.
Αν κατάλαβα λάθος την ερώτησή σου,πες μου!Πάντως καλοδεχούμενες όλες οι σκέψεις και ιδέες σας!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Edited by - Darkangel_78 on 13/11/2003 14:35:42

13/11/2003, 14:38:50
quote:

Eυχαριστούμε για την πρότασή σου για καλύτερο esoterica!
Θα εισηγηθούμε λοιπόν στον admin να βάλει ένα σηματάκι για τους μπερδεμένους/διχασμένους που δεν ξέρουν τι θέλουν...

Παρακαλώ!!! Θα το εκτιμήσω δεόντως!!!

Λοιπόν τελικά θα γίνει κάτι με τα χρήματα που πολύ σωστά κάποιος πρότεινε;

Υ/Γ Αυτή πιστεύω ήταν η πιο εύστοχη πρόταση για καλύτερο esoterica, αφού μια τέτοια προσδοκόμενη σναβάθμιση ( του esoterica.gr) μπορεί να επιτευχθεί με μια ανθρώπινη πράξη των μελών του.

13/11/2003, 18:03:57
Καλέ μου άγγελε σε ευχαριστώ!
Ομολογώ ότι δεν το είχα προσέξει!

"Τάδε έφη Avallon"
14/11/2003, 06:15:19
Μετά απο το καινούργιο animated banner του esoterica (με γειά, όμορφο είναι) παρατηρώ οτι σέρνεται το site -εκτός αν συμβαίνει μόνο σε μένα.
Πρώτο σημάδι είναι οι φωτίτσες στους φακέλους (αριστερά απο τα θέματα) που...δε καίνε τόσο γρήγορα όσο πριν
Δεύτερο σημάδι (και κοίτα τα σημάδιαααα) Ωχ!...πάλι βγήκε η λα'ι'κάντζα απο τα esoψχ μου, είναι όταν να πάμε να γράψουμε, που τα γράμματα έρχονται...με τον πελαργό
Τρίτο σημάδι είναι οτι...τα πράγματα χειροτερεύουν όσο περισσότερο "μένουμε" και απαντάμε στα forums.
Για πέτε μου, για πέτε μου κι εσείς?

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you

lencolasΜέλος
14/11/2003, 11:30:01
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ!!!ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΝΑ NORMAL ΜΗΝΥΜΑ.ΓΡΑΦΕΙΣ 3 ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΟΣΗ ΩΡΑ...
ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ,ΜΕΓΙΕΣΣΣΣ!ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΕΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΙΤΕ,ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ, ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΣΕ ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΕ ΑΠΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗ!!
ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

Edited by - lencolas on 14/11/2003 11:34:21

14/11/2003, 12:10:18
Mέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει τίποτα και έχω απλή σύνδεση.
Ισως πάλι να'ναι και οι ώρες που μπαίνω... δεν ξέρω αλλά θα έχω το νου μου και αν μου συμβεί και μένα θα το αναφέρω.
Μόνο λίγη καθυστέρηση πρόσεξα λόγω του καινούργιου banner...

"Τάδε έφη Avallon"
14/11/2003, 14:23:35
Έχετε δίκιο!!

Πράγματι, φαίνεται ότι τα flash banners στην κορυφή της σελίδας των Forums δημιουργούν προβλήματα σε κάποια Μέλη ενώ σε άλλα όχι.

Είναι λίγο περίπλοκο το ζήτημα:
- Καταρχάς τα banners δεν είναι καθόλου βαριά, απεναντίας. Τα αρχεία έχουν το μικρότερο δυνατόν μέγεθος, μην σας ξεγελάει το animation! "Αυτά είναι κόλπα ζόρικα που κανούν στην Ινδία"
- Φαίνεται πως με κάποιον τρόπο, εμπλέκονται στον τρόπο με τον οποίο η σελίδα(και τα διάφορα στοιχεία της όπως η φόρμα της συγγραφής μηνύματος) απεικονίζεται από τον Browser.
- Όντως "οι φωτίτσες στους φακέλους δε καίνε τόσο γρήγορα όσο πριν" (reptilesalonica) αλλά αυτό είναι εσκεμμένο! ...κάνει πολύ ζέστη εδώ μέσα τελευταία.

Για να μην πολυλογώ, εξετάζουμε το ζήτημα και προσπαθούμε να βρούμε μία λύση. Κάτι θα γίνει οπωσδήποτε!

Μέχρι τότε να προτείνω κάποια πράγματα που μπορεί να διορθώσουν την κατάσταση για όσους/ες αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα:
- Με δεξί κλικ πάνω στο κεντρικό Flash Banner απο-επιλέξτε το "play" για να σταματήσει το animation.
- Εάν δεν έχετε εγκαταστημένη την τελευταία έκδοση του Flash Player εγκαταστήστε την από την σελίδα της Macromedia: http://www.macromedia.com/go/getflashplayer

Συνεχίστε να καταγράφετε τυχόν προβλήματα και το αν οι παραπάνω, πρόσκαιρες, λύσεις διόρθωσαν ή όχι την κατάσταση.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

16/11/2003, 12:21:24
Ωωωω!...καταλυτικότατη η απενεργοποίηση του play στο bannerάκι!
Μόνο που πρέπει να το κάνω σε κάθε σελίδα
(thanks admin)
Τώρα γράφω καλύτερα (αλλά πάλι αργεί κάπως.
...
Και να σκεφτείς οτι ήθελα να ασχοληθώ με flash
Να προσανατολιστώ σε php και mysql? Ούφ! και έλεγα να βάλω ISDN στα 64...Να το ξανασκεφτώ...μουμπλε...μουμπλε...

~Γρηγόρης~

lencolasΜέλος
16/11/2003, 12:47:30
ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ FLASH KAI MYSQL ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΜΟΥ!!!!

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

18/11/2003, 04:52:12
Άλλα κι άλλα μου στέλνεις στα mail, αυτό δε μου τό' πες...
lencolas
'
Λέγε, πόσο πάει η δι' αλληλογραφίας εισφορά? Καλύτερα ας συνεχίσουμε στο mail, μην ενοχλούμε τα υπόλοιπα μέλη

~Γρηγόρης~

lencolasΜέλος
18/11/2003, 12:36:43
ΩΧ..ΩΧ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΗΝ ΜΕ ΧΤΥΠΑΣ....
ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝΕ....
ΩΧ..ΩΧ....ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΑ...ΑΘΩΑ ΣΟΥ ΛΕΩ...

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

29/11/2003, 23:22:07
quote:

quote:

-Δυνατότητα προσωπικών μηνυμάτων (inbox, outbox κ.λ.π)

Φίλε Γρηγόρη αυτό υπάρχει ήδη εφόσον το έχει ενεργοποιήσει το κάθε μέλος... (δεν θυμάμαι ήταν ενεργό αυτόματα μετά την εγγραφή ή αν έπρεπε να ενεργοποιηθεί)
Σε μερικά μέλη ανάμεσα στα εικονίδια για edit, quote κτλ υπάρχει το εικονίδιο Με αυτό στέλνεις προσωπικό μύνημα σε αυτό το μέλος.
Αν κάνεις log in θα δεις μετά την γενική κατηγορία τα "Private messages" Από όπου θα τα ενεργοποιήσεις.

---
Εννοώ πως δεν υπάρχει χώρος προσωπικός στο esoterica για κάθε μέλος, ώστε να ανταλλάσει προσωπικά μηνύματα.
Inbox, Outbox κ.λ.π
Αυτό που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι μια άλλου τύπου λύση.
Καθ' ότι ασε αυτό που αναφέρομαι, δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτός που σου στέλνει προσωπικό μήνυμα, να γνωρίζει το email σου -αν εσυ δε θέλεις να του το κοινοποιήσεις.
Αυτό είναι spam (και είχαμε κρούσματα τέτοιου τύπου στο παρελθόν-δυστυχώς), οπότε επαφιόμαστε στην καλή θέληση του κάθε μέλους με την ελπίδα οτι δεν έχει διάθεση για spamming

~Γρηγόρης~

Edited by - reptilesalonica on 29/11/2003 23:27:16

30/11/2003, 10:51:03
Θα θέσω ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα τις προάλλες και επειδή δεν ξέρω το τεχνικό μέρος της λύσης φαντάζομαι θα έχουν να προτείνουν οι άλλοι που έχουν περισσότερες γνώσεις σε αυτό.
Πριν από μέρες χρειάστηκε να στείλω μήνυμα σε όλους τους συμμετέχοντες σε ένα τόπικ (142 στον αριθμό ζωή να έχουνε!).
Η όλη διαδικασία η γνωστή και πεπατημμένη...
Μπήκα σε κάθε σελίδα (23 στον αριθμό!) και έγγραψα όλα τα nickname των συμμετεχώντων!
Ισως να υπήρχε ένα εικονίδιο που να έδειχνε τα nickname των μελών που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο τόπικ μαζί με τα e mail τους...

Καλά ντε!
Τι βαράτε?
Μια ιδέα είπα...

"Τάδε έφη Avallon"
SilverwolfΜέλος
30/11/2003, 12:42:42
quote:

Εννοώ πως δεν υπάρχει χώρος προσωπικός στο esoterica για κάθε μέλος, ώστε να ανταλλάσει προσωπικά μηνύματα.
Inbox, Outbox κ.λ.π
Αυτό που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι μια άλλου τύπου λύση.
Καθ' ότι ασε αυτό που αναφέρομαι, δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτός που σου στέλνει προσωπικό μήνυμα, να γνωρίζει το email σου -αν εσυ δε θέλεις να του το κοινοποιήσεις.
Αυτό είναι spam (και είχαμε κρούσματα τέτοιου τύπου στο παρελθόν-δυστυχώς), οπότε επαφιόμαστε στην καλή θέληση του κάθε μέλους με την ελπίδα οτι δεν έχει διάθεση για spamming

Για το ίδιο πράγμα μιλάμε Γρηγόρη.
Εκτός από τα email-μυνήματα υπάρχουν τα Private Messages όπου το email σου δεν αναφέρεται πουθενά. (βέβαια το email σου έτσι και αλλίως υπάρχει στις σελίδες μελών, οπότε για το spamming μένεις ακόμα στο έλεος όλων μας )
Στα Private Messages έχεις όπως λές το δικό σου inbox και outbox (το τελευταίο αν το επιθυμείς).
Ίσως είναι λίγο παραπλανητικό το ότι υπάρχουν δύο τρόποι να αποστέλουμε μυνήματα μεταξύ μας τα μέλη. Δεν χρειάζονται και τα δύο είναι η προσωπική μου γνώμη και θα ήταν καλό να καταργηθεί ένας από αυτούς (αν γίνεται).
Προσωπικά προτιμώ τα email για τον απλό λόγο ότι δεν κάνω πάντα login ώστε να δώ αν υπάρχουν μυνήματα...

Ψάξε το λίγο φίλε Γρηγόρη

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"

30/11/2003, 19:42:49
Δε το βρίσκω. Τόσο δύσκολο είναι κυρία Ασημολύκαινα να μου πείς?
Πήρα τηλ και τη Νικολιούλιι αλλά μου απάντησε.
"Μι ψυλλους διν ασχολούμι πια αγόρι μ'"
Εξ' άλλου απ' ότι πρόσεξα οι περισσότεροι δεν έχουν ενεργοποιημένη αυτή την επιλογή. Μήπως και εκείνοι δε τη βρήκαν?

~Γρηγόρης~

SilverwolfΜέλος
30/11/2003, 20:20:14
quote:

Εξ' άλλου απ' ότι πρόσεξα οι περισσότεροι δεν έχουν ενεργοποιημένη αυτή την επιλογή. Μήπως και εκείνοι δε τη βρήκαν?

Το πιο πιθανό είναι αυτό!

quote:

Δε το βρίσκω. Τόσο δύσκολο είναι κυρία Ασημολύκαινα να μου πείς?
Πήρα τηλ και τη Νικολιούλιι αλλά μου απάντησε.
"Μι ψυλλους διν ασχολούμι πια αγόρι μ'"

Συγνώμη αν δεν το εξηγώ αρκετά καλά...
Εφόσον έχεις κάνει login ως χρήστης reptilesalonica λογικά πρέπει να σου εμφανίσει μια υποενότητα σε "Όλα τα Forums" με το όνομα "Private messages". Προς το τέλος της σελίδας, π.ανω ακριβώς από τα Στατιστικά
Μέσα σε αυτήν την υποενότητα υπάρχουν σε εμένα εκτός του inbox και outbox, τα εικονίδια New PM, Receive, Member List, Preferences. Από αυτό το τελευταίο μπορώ να τα απενεργοποιήσω/ενεργοποιήσω.
Σου έστειλα μάλιστα ενα ΡΜ αν και δεν ξερω αν θα το λάβεις.

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"

30/11/2003, 20:50:11
...Εμ...δεν είναι εμφανές έτσι όπως είναι κατασκευασμένο. Στη σελίδα "Όλα τα forums" το μόνο που εμφανίζει κάτω απο "Private messages" είναι το "Inbox", οπότε αν δεν έχεις μήνυμα, δε μπορείς να βρείς και την περιοχή με τα προσωπικά μηνύματα.

Μυστικό είναι ρε πάιδες?
Τόσο όμορφα tabs να τα καταχωνιάσετε εκεί κάτω?
Γενικά η σχεδίαση των σελίδων πάσχει απο πολλές ελλείψειςς και δεν είναι και η εργονομικότερη.
Πότε θα έρθουν εκείνες οι αλλαγές που λέγαμε και περιμένουμε?

~Γρηγόρης~

Edited by - reptilesalonica on 30/11/2003 20:51:26

30/11/2003, 20:59:03
Και κάτι ακόμα, μόλις πάτησα το "preferencies"
Είδα το ακόλουθο.
ESOTERICA.gr Forums! private messages are currently turned OFF.
You may turn it ON below. By doing so you will no longer be able to receive private messages

...Θα το χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο να καταλάβω τι θέλει να πεί αλλά...δεν είναι κρίμα? Δε με λυπάστε? Το κεφαλάκι μου?!

~Γρηγόρης~

SilverwolfΜέλος
30/11/2003, 21:29:45
quote:

Και κάτι ακόμα, μόλις πάτησα το "preferencies"
Είδα το ακόλουθο.
ESOTERICA.gr Forums! private messages are currently turned OFF.
You may turn it ON below. By doing so you will no longer be able to receive private messages

...Θα το χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο να καταλάβω τι θέλει να πεί αλλά...δεν είναι κρίμα? Δε με λυπάστε? Το κεφαλάκι μου?!

OXI, OXI Δεν σε λυπόμαστε καθόλου! Εκεί να το κοπανήσεις στον τοίχο το κεφάλι σου...
(τον τοίχο τον λυπόμαστε βασικά αλλά αυτό είναι άλλο θεμα...)

30/11/2003, 21:54:58
quote:
OXI, OXI Δεν σε λυπόμαστε καθόλου! Εκεί να το κοπανήσεις στον τοίχο το κεφάλι σου...

...μια που μιλάμε για κοπάνισμα
Silverwolf
...

~Γρηγόρης~