- ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ esoterica>> - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
πάτησα το "preferencies"
Είδα το ακόλουθο.
ESOTERICA.gr Forums! private messages are currently turned OFF.
You may turn it ON below. By doing so you will no longer be able to receive private messages[img]
Kαι ύστερα φταίει ο φονιάς...
Ατιμη κενωνίαα....

Όντως ο κώδικας των Forums έδινε "εσφαλμένα" και "παραπλανητικά" μηνύματα σχετικά με τη συγκεκριμένη επιλογή των Ιδιωτικών Μηνυμάτων. Πιστέψτε με, νομίζω πως έχει ζηλέψει και θέλει να γίνει... MATRIX !!
Τέλος πάντων, με τα πολλά, το διορθώσαμε και τώρα πλέον... τα λέει σωστά (ελπίζουμε δηλαδή)! Το επόμενο βήμα θα είναι να μάθουμε το συγκεκριμένο κομμάτι να μιλάει και ελληνικά. Παρακαλώ ελέγξτε για το αν η λειτουργία είναι σωστή κι εσείς για να το επιβεβαιώσετε και να δώσετε και σε μας την απαιτούμενη ανατροφοδότηση.
Χρειάζεται η βοήθειά σας, γιατί ο Κώδικας έχει έντονες αναρχοαυτόνομες τάσεις και είναι και "ζόρικος"! Πρέπει να τον κυκλώσουμε από πολλές πλευρές για να μην μας ξεφύγει και για να μην μεταλλαχθεί σε κανέναν... Agent Smith ![]()
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
quote:
Χρειάζεται η βοήθειά σας, γιατί ο Κώδικας έχει έντονες αναρχοαυτόνομες τάσεις και είναι και "ζόρικος"! Πρέπει να τον κυκλώσουμε από πολλές πλευρές για να μην μας ξεφύγει και για να μην μεταλλαχθεί σε κανέναν... Agent Smith
Να ορίσουμε τσιλιαδόρους, παρκαδόρους και αν έχουμε και χρόνο μπροστά μας να δράσουμε συλλογικά, τότε και...μαρκαδόρους (αμέ!)
Να σημειώνουμε την πρόοδο

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
Αυτά είχα να πώ εύχαριστώ για το χρόνο όσων τα διάβασαν.
Και μια πρόταση προς τον Admin: σε άλλα forums (πχ http://forum.kithara.gr ) λειτουργεί χώρος CHAT.Μια τέτοια λύση ίσως θα καθάριζε τις συζητήσεις απο πολλά "περιττά" posts.Αφήνω την εκτελεσιμότητα αυτού του εγχειρήματος (λόγω bandwidth / hosting ) στους συντελεστές του forum.
Φιλικά,
Babis (padova-italia)
Υ.Γ. Είμαι σίγουρος οτι έχει ξανασυζητηθεί το θέμα απο άλλα παιδιά, συγχωρήστε με αλλά μετά την ανάγνωση των 28 σελίδων του post για την πεντέλη, δεν έχω το κουράγιο να διαβάσω τις προτάσεις που έχουν ήδη γίνει...
Για να γίνει το θαύμα,τα πάντα ξεκινούν απο την καρδιά.Η φαντασία είναι το παιχνίδισμά της.Μετά είναι η σειρά του μυαλού να αναλάβει το κατασκευαστικό μέρος.
Edited by - paidi-thayma on 07/12/2003 19:42:15
Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.Όσον αφορά την επικοινωνί μελών σε πραγματικό χρόνο,στο πρώτο μήνυμα αυτής της σελίδας παραπέμπω σε ανάλογα θέματα που έχουν συζητηθεί στο παρελθόν.
Πάντως ευχαριστούμε για τη σκέψη και περιμένουμε κι άλλες ιδέες.
Όλα λαμβάνονται υπ'όψη,ακόμα κι αν δεν απαντούμε πάντα!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
Μου εχει τυχει π.χ να διαβαζω ενα ενδειαφερον θεμα 28 σελιδων η λιγοτερο (πεντελικο οροσ),να κουραζομαι απο την αβασταχτη πολυλογια ορισμενων και οταν πραγματικα αξιολογα μελη παραθετουν στοιχεια και πληροφοριεσ σημαντικες να εχω ηδη πονοκεφαλιασει με αποτελεσμα να μην επομιζω τελικα τιποτα λογω εγκαταλειψης.Θα μπορουσαν εστω να λεχθουν καποιοι κανονες και να κοινοποιηθουν στα μελη του φορουμ και να ελπιζουμε στον σεβασμο ορισμενων...ειναι κριμα αυτο που συμβαινει και πραγματικα μας κουραζει.
ελπιζω το chat να ειναι μια λυση στο προβλημα....
φιλικα παντα
Μαρια
Φιλικα παντα κι εγω.
Σίγουρα θα ΄χετε προσέξει διάφορες λογομαχίες που γίνονται κατα καιρούς σε διάφορα θέματα που πολλές φορές οδηγούν σε παρεξηγήσεις
και ασχημες καταστάσεις ακόμα και σε καταστροφή της συζήτησης και του θέματος.
Σκεφτείτε λοιπόν οτι σε πραγματικό χρόνο, στο chat, αυτές οι καταστάσεις μπορουν να πολλαπλασιαστούν και να πάρουν τρομακτικές διαστάσεις. Γιατί στο chat απαντάς άμεσα, και εν βρασμω ψυχής μπορείς να πεις πολλά που ισως να μην τα εννοείς ή να μην σκέφτηκες πολύ πριν τα πεις και δεν έχεις την ευκαιρία να τα διορθώσεις. Ενώ στο Forum έχεις την ευκαιρία να σκεφτείς καλά πριν γράψεις κάτι, να το διαμορφώσεις έτσι ώστε να είναι ουσιαστικό και να διαβάσεις και να καταλάβεις πιο εύκολα και ολοκληρωμένα τη ροή των σκέψεων όλων των μελών κι όχι ενός ή δυο που τυγχάνει να βρίσκονται στο Chat.
Φυσικά και το Forum έχει τα προβλήματα του.
Και σ' αυτή την περίπτωση το τέλειο δεν υπάρχει.
Αλλά το Chat πιστεύω θα προσθέσει περισσότερα και μεγαλύτερα προβλήματα αντι να λύσει τα υπάρχοντα.
Δε ξέρω, ίσως να κάνω και λάθος...

Και γω γι'αυτό προτιμώ το φόρουμ από το chat γιατί σου δίνει το χρόνο να σκεφτείς και να αποφύγεις κακοτοπιές...
Είχα να προτείνω κάτι ... αλλά το ξέχασα... θα επανέλθω μόλις το θυμηθώ γιατί πραγματικά άξιζε το κόπο... είμαι σίγουρη ότι θα συμφωνήσετε... αρκεί να το θυμηθώ...