- Αποτέφρωση στην Ελλάδα... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
όμως εδώ δεν ρωτηθήκαμε κάν αν θέλουμε το ευροσύνταγμα...και μας το χτυπάνε και οι γάλλοι....
κάποια στιγμή....
http://www.hri.org/E/2000/00-06-03.dir/keimena/greece/greece2.htm
Καύση των νεκρών
Η καύση των νεκρών επιτρέπεται ακόμα και σε χώρες όπου δεν αποτελεί μέρος της παράδοσης της επικρατούσας θρησκείας.
Στη Γαλλία, το κράτος την επιτρέπει από τον 18ο αιώνα, ενώ η επίσημη καθολική Εκκλησία την επιτρέπει και στους ίδιους τους καθολικούς, με απόφαση του Βατικανού, πριν από 6 χρόνια. Ας σημειωθεί ότι στην Ελλάδα συζητείται η δυνατότητα καύσης των νεκρών για τους ετερόδοξους, και όχι για τους χριστιανούς
δεν ξέρω το κατά πόσο ισχύουν τα παραπάνω που αναφέρονται...αν μπορεί κάποιο παιδί να βρεί αν ισχύουν...
σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρον
με απέραντο σεβασμό και αγάπη ο μάνος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
Edited by - manos on 01/06/2005 16:22:50
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΑΝ ΠΕΘΑΙΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η΄ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΝΙΩΘΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.
ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΔΕΝ ΕΝΔΙΚΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΟ ΨΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΩ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΤΗΣ. ΝΑ ΑΠΟΤΕΦΡΩΘΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΤΕΙ Η ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ (ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΕΛΩ) ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΝΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΩΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΝΗΜΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΝΙΚΟ.. ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΩ ΚΑΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΑΡΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΨΥΧΥΚΗ ΥΓΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ..
ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΗ Η ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΣΟΙ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ..
Αποτέφρωση... Ενα όνειρο που για μένα γίνεται πραγματικότητα...
Ελπίζω τουλάχιστον να την προλάβω αυτή την πραγματικότητα...και για μια και μοναδική φορά να μπορώ ΕΓΩ να επιλέξω για μένα...(στη βάπτισή μου δε με ρώτησαν έτσι ελπίζω στην ύστατη αυτή στιγμή να ερωτηθώ...)
quote:Αν αγαπητή μου άκουγα τα κλάμματα της μάνας μου όταν της είπα ότι θα γίνω δωρήτρια οργάνων δε θα είχαν μέλλον να προσμένουν κάποιοι από μένα...(ήμαρτον πιά λες και όταν είσαι μέσα στο φέρετρο σε νοιάζει αν έχει ο νεκρός σου τα μάτια του ή τα σπλάχνα του)
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ! ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗΝ ΤΟΥ (ΑΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΦΥΣΙΚΑ) ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΩ..
Θέλω να με κάψουν και τις στάχτες μου να τις πετάξουν στη θάλασσα κάπου στα ανοιχτά του Αιγαίου...
Θα είναι ποιό φτηνό?
Οχι δε το νομίζω για πολλούς και διάφορους λόγους...
Μάλιστα πιστεύω ότι ίσως στην αρχή να είναι πιο δαπανηρό από ότι στο εξωτερικό ... και ίσως έτσι γίνει και λίγο "μόδα" για τους μεγαλοαστούς... Αργότερα όπως τα κινητά θα περάσει η μόδα και θα πέσουν σε λογικό επίπεδο οι τιμές...έτσι ώστε όλοι να μπορέσουν να χωρέσουν σε ένα βαζάκι και να διακοσμήσουν το σπίτι των δικών τους...(εμένα προσωπικά ούτε αυτή η ιδέα μ'αρέσει...)
Η ουσία είναι ότι θα λυθεί ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα χωροθέτησης των νεκρών που σε λίγο με την υπογεννητικότητα που μας μαστίζει θα γίνουν πιο πολλοί από τους ζωντανούς...![]()
Και η αισθητική όμως των σημερινών νεκροταφείων δεν είναι ότι καλύτερο έτσι δεν είναι?
Δεν ξέρω αν συμφωνείτε αλλά πιστεύω ότι με αυτό τον τρόπο θα πάψει να υπάρχει μια μεγάλη εκμετάλευση στον τομέα αυτό...(μαρκετινγκ ταφής) καθώς οι συγγενείς του νεκρού χρειάζεται για πολλά χρόνια να πληρώνουν τα "σπασμένα"...

Edited by - Avallon on 10/06/2005 09:59:33

Αγαπητοι φιλοι,
Οσοι συμμετεχουν στην αναζητηση του Εσωτερου Εαυτου,
της Αληθειας και του Αιωνιου Φωτος, ομιλουν για την
επιτευξη του Μεγαλου Εργου .
Καθε εργο διακρινεται απο τρια στοιχεια
Προθεση, Μεσα και Αποτελεσμα
Σε αυτα τα στοιχεια αφορουν και οι ερωτησεις που πρεπει
να απαντηση ο Αναζητητης πριν το τελικο βημα.
Θυμηθειτε τις ερωτησεις προς τους Ιπποτες πριν την
εισοδο στο καστρο οπου ηταν το ιερο Γκρααλ.
Ας επανελθω ομως.
Οταν η προθεση ειναι αρνητικη, χωρις αμφιβολια ειναι ηθικα
απαραδεκτο ενα εργο, οι δε πραξεις σαφως κολασιμες.
Οταν η προθεση δεν ειναι καθαρη, αλλα δολια και ιδιοτελης,
ουτε η νομιμοτητα του τροπου με το οποιο εκτελειται ενα εργο,
το σωζει, ουτε ακομα το καλο αποτελεσμα, μπορει να αντισταθμισει
την κακοτητα των ελλατηριων.
Απο την προθεση κρινεται και βαθμολογειται - κατα πρωτο
και κυριο λογο - η ηθικη αξια μιας ενεργειας.
Η κακη προθεση με τιποτα δεν εξιλεωνεται.
Αρκει ?? Οχι βεβαια. Πολλοι αρκεστηκαν σε καλη προθεση.
Ετσι Ο δρομος για την κολαση ειναι σπαρμενος απο καλες προθεσεις.
Παρατηρουμε λοιπον οτι , παντα με καλες προθεσεις, να εχουμε
ορθα-ηθικα μεσα η οχι και να λαμβανουμε το ποθητο η μη αποτελεσμα
Δηλαδη + - +, + + -, + - - , + + +
Νομιζω οτι ειναι περιτο να αναφερθουμε στις δυο τελευταιες
περιπτωσεις . Στην μεν τριτη εγινε ηδη αναφορα,ενω η τεταρτη
αφορα στην ανθρωπινη ολοκληρωμενη πραξη.
Αυτη την πραξη με αριστη αρχη και τελειο αποτελεσμα
Συχνα ομως , οπως γνωριζουν καλα οι καλλιεργητες της γης αλλα
και οι παρατηρουντες την φυση και τα φαινομενα, οι προσπαθεις
μας δεν αμοιβονται. Εδω εισερχεται ο πειρασμος.
Ειναι η πιο κοινη σταση, πραξη, του ανθρωπου.
Εκεινη, που στα μεσα, δεχεται την συμβολη του κακου.
Ναι ειναι το πιο κοινο. Θυμηθειται ομως τι εγινε προσφατα
στην Ιταλια με τα " καθαρα χερια" Η υποθεση ηταν οτι ολοι
τα επαιρναν απο ολους και ταυτοχρονα, τα διαφορα πχ δημοσια
εργα εκτελουντο. Η διαφθορα σε ολο της το μεγαλειο.
Για το λογο αυτο θα πρεπει να καταβαλλουμε προσπαθεια, πρωτα
στον εαυτο μας, στην οικογενεια μας και μετα στην κοινωνια, να
υψωνουμε το ηθικο αναστημα του ατομου και να στηριζουμε στην
προσπαθεια τους οσους καποια στιγμη ζητουν,στην απελπισια τους,
την βοηθεια του Διαολου.
Η σταση,"ολοι τα παιρνουν" η "ολοι το ιδιο ειναι" καταληγει
να αποτελει μια αριστη δικαιολογια για την δικη μας,
μη ηθικη σταση
Νομιζω οτι ζητωντας το απολυτο, μπορουμε να προχωραμε
Οχι Ο σκοπος δεν αγιαζει τα μεσα
Αν γνωριζεται καποιο φιλο που ενω πιστευει στην φραση αυτη,
ταυτοχρονα γλυστρα στο ψεμα και την φαυλοτητα, πρωτα
προσφερθειται ως στηριγμα στην προπσαθεια του,μιληστε μαζι του,
Ακομα δε αν εισαστε χειροτεροι απο αυτον, εξομολογθειται του τα
δικα σας λαθη. Ετσι καποτε θα γινουμε καλυτεροι.
LOVE IS THE LAW
HARMONY THE EFFECT
Knight ΜΙΧΑΗΛ

Φίλε Lorenzo δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα την ερώτησή σου.
Το θέμα είναι γενικό γι'αυτό μίλησα και εγώ γενικά.
Ως Κακό όρισα τον Πόλεμο,όντας η κορυφαία-γενικότερη εκδήλωση του Νείκους.
Ως Καλό όρισα την Ειρήνη.
Ανέφερα τη ρήση του Αριστοτέλη που δείχνει την αιώνια εναλλαγή Πολέμου-Ειρήνης και συνεπώς την αναγκαιότητα του Πολέμου ώστε να ακολουθήσει η Ειρήνη.
Σχετικά με το Μακιαβέλι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν πολιτικός φιλόσοφος.Αυτό σημαίνει ότι το έργο του δεν απευθυνόταν στο λαό αλλά σε ηγεμόνες και γενικότερα πολιτικούς.Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι για τις εξουσίες ισχύουν εντελώς διαφορετικά μέτρα και σταθμά από εμάς το λαό.Οι Νόμοι της Πολιτικής είναι εντελώς διαφορετικοί από τους Νόμους της Κοινωνίας.Τα κατά συνθήκη ψεύδη είναι ίσως ο βασικότερος κανόνας του πολιτικού παιχνιδιού.Επομένως Πολιτική και Ηθική είναι έννοιες αποκλειόμενες και γι'αυτό θεωρώ λανθασμένο να κάνουμε σχόλια περί Ηθικής σε ένα θέμα αμιγώς Πολιτικό!!
Πάντως ο καθένας κρίνεται από τους θεούς σύμφωνα με τα μέτρα και σταθμά ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ.
Αγαπητέ φίλε kost,
η ερώτηση μου εμπεριείχε και την δική μου θέση. Ο λόγος που σου υπέβαλα την ερώτηση ήταν προφανώς για να δεις την ρήση του Αριστοτέλη με την δική μου οπτική, πράγμα που έκανες και σ' ευχαριστώ. Είναι λοιπόν σαφές ότι για την "αναγκαιότητα" ομιλούντες δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε την έννοια "καλό-κακό"!!!
Πάντα θα προσκρούουμε στην "σκοπιμότητα".
Ο Πόλεμος που αναφέρεις ως "κακό", και να το επεκτείνουμε σε λοιμούς, αρρώστιες, φυσικές καταστροφές, κ.α. βλέποντας τα όλα αυτά τα "κακά" μακροπρόθεσμα, ανακαλύπτουμε την αναγκαιότητα, το "καλό" που εμπεριέχουν!!! Δεν χρειάζεται να το αναλύσω, πιστεύω οτι καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Βεβαίως θα συμφωνήσω μαζύ σου οτι ως πιθανός "θύτης" θα το θεωρούσα "κακό", αλλά ως επιστήμων έχοντας μίαν ευρύτερη θέαση - άποψη, θα διαφωνήσω...
Εδώ μιλάμε γενικώς όπως κι ο ίδιος επισημαίνεις και μόνον έτσι πρέπει να κρίνουμε με τις τοποθετήσεις μας.
Τώρα για τον Μακιαβέλη εν πολλοίς θεωρείται ξεπερασμένος άλλωστε οι ιδέες του και στην εποχή του ακόμα δεν έτυχαν ευρύτερης αποδοχής. Κυρίως οι στρατιωτικές σχολές τις χρησιμοποίησαν. Ενώ ο Βολταίρος νομίζω οτι πάντα θα θεωρείται επίκαιρος.
Διαφωνώ κάθετα στον διαχωρισμό που κάνεις μεταξύ της πολιτικής εξουσίας και της κοινωνίας και του λαού!!! Η πολιτική εξουσία εκ του λαού επορεύεται και την θέληση του εκφράζει ή τουλάχιστον υποτίθεται.. Πως γίνεται να αποκλείσουμε τους πολιτικούς, τους κατ' εξοχήν εκφραστές της θέλησης των λαών απ' το παιχνίδι??? Πάντα βέβαια για "εκλεγμένους" μιλώντας?
Η Ηθική και οι κανόνες της κοινωνίας θεσπίστηκαν για την κατ' ανάγκη συμβίωση - συνύπαρξη των ανθρώπων κι ώς τέτοιοι λειτουργούν.
Η προσαρμοστικότητα κι η αποδοχή της αναγκαιότητας αυτής πολλές φορές είναι επώδυνος για κάποιους εξ ημών. Αυτό είναι γεγονός κι ως τέτοιο πρέπει να το δούμε. Το ζητούμενο είναι οι λιγότερες - μικρότερες "απωλειες", γιατί χωρίς να σπάσουμε κάποια.. αυγά, ομελέτα δεν γίνεται...
Έτσι επανέρχομαι στους πολιτικούς και στο λαό, ας προσέχουμε κάθε φορά κι ας κρίνουμε ποιούς θα διαλέξουμε να μας... εκφράσουν. {το είπα όσο πιο κόσμια γίνεται}.
Κι ο καθείς κρίνει και κρίνεται φίλε μου και ζυγίζει τα "πράγματα" σύμφωνα με την "ζυγαριά" που χρησιμοποιεί.. Άλλη ο Μανάβης κι άλλη ο Χρυσοχόος... Καλύτερα να προσέχεις για να μη σου λεν το γνωστό " ας πρόσεχες"!!!
Χάρηκα για την επικοινωνία μας.
Φιλικούς χαιρετισμούς κι εκτίμηση
Lorenzo

Ποιός είναι ο καλός που θα πεί το χ κακό
Ποιός ο καλύτερος που θα τον χρίσει καλό
Ποιοί θα πούν τελικά τί κακό και τί καλό
Ποιός ο σκοπός του καλού
Ποιός ο σκοπός του κακού
Τα μέσα...αναρίθμητα.
TO EΡΩΤΗΜΑ είναι
για τα μέσα ή για αυτόν που θέλει να τα χρησιμοποποιήσει;
Ποιός είναι ο άγιος που θα έρθει και θα αγιάσει τα μέσα?
Και τα ΕΞΩ ? Παραπονεμένα θα μείνουν εκείνα ; ![]()
quote:
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ: Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΑγιος σκοπός;
Αγια μέσα;
Με ποιανού μέτρα και σταθμά;
Ποιος "αγιάζει" τα μέσα;
Ποιος "αγιάζει" το σκοπό;
Απο μόνα τους είναι απλά λέξεις
Εμείς βάζουμε την ενέργεια
Εμείς και τις λέξεις
Ναι, τα λέει όλα...
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Η ανθρωποκτονια σε αυτοαμυνα δεν μπορει να θεωρηθει εγκλημα.Σε αυτην την περιπτωση δεν αγιαζει ο σκοπος τα μεσα;
Edited by - VIKING on 24/08/2006 13:39:31
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα: Σαν μαθηματικός τύπος μου φαίνεται=>
(μή θεμιτά μέσα)+(μή θεμιτά μέσα)+...+(μή θεμιτά μέσα)=Θεμιτός σκοπός
ή για όσους ξέρουν από προγραμματισμό
Σκοπός ΚαλόςΣκοπός = new (αγιασμός)Μέσα.ΜήΘεμιτά() (εντάξει περίπου)
Όμως η Ηθική δεν είναι μαθηματικά , ούτε μπαίνει στη ζυγαριά.Είναι σαν να υποστηρίζεις ότι είναι λιγότερο αμαρτωλός αυτός που σκότωσε 1 άνθρωπο από αυτόν που σκότωσε 100. Και οι δύο εγκληματίες είναι,έχουν περάσει το νήμα που πνίγει την φωνή της συνείδησης.
(άντε ο δεύτερος να είναι λίγο πιο άρρωστος)
Και μόνο το ότι το υποστήριξε ο Μακιαβέλι, του οποίου η ηθική δεν είναι μία από τις αρετές που κατέχει, μου φτάνει για να δηλώσω ότι ο σκοπός ΔΕΝ αγιάζει τα μέσα.
H αυτοάμυνα δεν είναι σκοπός,ούτε και η ανθρωποκτονία κατά την αυτοάμυνα, είναι φυσική (και μάλλον ενστικτώδης) αντίδραση. Είναι πολύ μικρό το διάστημα για να πούμε ότι κάποιος βάζει "σκοπό" να αυτοαμυνθεί. Αυτά.
Όταν προσπαθείς να επιτύχεις έναν σκοπό,αναζητάς την αλλαγή που θα φέρει η επίτευξή του?!
Αρκετές φορές,πιστεύω,αναζητούμε απλά το δρόμο προς την επίτευξη κι όχι την ίδια και ίσως πολλές φορές τα μέσα που θα στρώσουν αυτό το δρόμο...Βέβαια αυτό περιπλέκει τους ρόλους σκοπού,μέσων και δρόμου,αλλά δε θα πάω προς τα κει...
Αυτό που θα ήθελα να πω,είναι πως αυτή η λαική ρήση(?),πιστεύω, πρωτοχρησιμοποιήθηκε με ειρωνική,θα το έλεγα,διάθεση ως προς κάτι από τη φύση του ανθρώπου...Αυτό το κάτι που τον οδηγεί να δικαιολογήσει στον εαυτό του τη χρησιμοποίηση κάποιων αμφιλεγώμενων μέσων για να επιτύχει έναν περισσότερο αποδεκτό σκοπό...
Ναι λοιπόν,ο σκοπός "αγιάζει" τα μέσα,στο κεφάλι αυτού που τα χρησιμοποιεί...Ο αυτοσκοπός,αυτοαγιάζει τα μέσα...Ο "σκοπευτής"(:-P)δικαιολογεί στον εαυτό του τη χρησιμοποίηση κάποιων μέσων με έναν "καλό" σκοπό...Εθελοτυφλία,απλά...ίσως και αγαθή κάποιες φορές...
I'm the lizard king,I can do anything!
quote:
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ;
βεβαίως... αρκεί να πετύχει
Γιώργος![]()
that was easy..![]()