ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Tελικά ήλθεν ο Αντίχριστος; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Tελικά ήλθεν ο Αντίχριστος; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Πύρινος30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Δεν το περιμενα να νικησει ο ΠΑΟΚ,αλλα ο Ολυμπιακος ήταν σε αθλια κατασταση....Ανεξαρτήτως αποτελέσματος,παρεμενει ο γαυρος φαβορι για τον τιτλο,διοτι ο ΠΑΟΚ,και ροστερ δεν εχει,και είναι αμφιβολο ότι θα περασει από την Ξανθη και τα αλλα εκτος εδρας παιχνίδια που εχει μεχρι το τέλος του πρωταθλήματος....

Oπως τα ελεγα,δεν περασε από την Ξανθη ο ΠΑΟΚ,έχασε!Ακλονητο φαβορι ο Ολυμπιακος,εστω και σε αθλια κατασταση....

KAΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Tι εγινε ρε παιδια,ερημωσε το Μυθος και Θρησκεία;Εχει να γραψει καποιος μια ολοκληρη εβδομαδα!

30/12/2014, 09:19:45
quote:
Tι εγινε ρε παιδια,ερημωσε το Μυθος και Θρησκεία;Εχει να γραψει καποιος μια ολοκληρη εβδομαδα!

Αφού χάσαμε εσένα τη φίρμα, ποιος να γράψει για Αντίδες εδώ μέσα ρε γαυρο-Χ-Ο ?

Για πες,
αμα και βγει ο Τσιπραλέξ, θα εμφανιστεί και ο αντίς ή θα πάει παράταση το ματς, μέχρι να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα (και τότε να γίνει Αντίς ο Μαρινάκης από το κακό του?)

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

Kαταρχας,Παναθηναικος είμαι,δεν είμαι γαυρος,αλλα όπως ο βάζελος δεν παει για πρωταθλημα,ουτε ο ΠΑΟΚ πάει!Δεν θα αντεξει μεχρι τελους...

Κατά δευτερον,αμα βγει κυβερνηση ο Τσιπρας,θα γίνει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος!Φλεβαρης κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ,Ιουνιο ο πόλεμος!Και εχει την λογικη του αυτό,καθως με αυτά που θα κάνει,θα γίνει παγκόσμιο μακελειό!

Shadow_DancerΜέλος
30/12/2014, 20:32:56
quote:
Κατά δευτερον,αμα βγει κυβερνηση ο Τσιπρας,θα γίνει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος!Φλεβαρης κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ,Ιουνιο ο πόλεμος!Και εχει την λογικη του αυτό,καθως με αυτά που θα κάνει,θα γίνει παγκόσμιο μακελειό!

Φίλε μου κοίτα να δεις, ο/η έλληνας/ελληνίδα, έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε μια ζωή με αλυσίδες ή σε έναν εξευτελιστικό θάνατο.
Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Τσίπρας ή τι ΔΕΝ θα κάνει, αλλά θα προτιμούσα να μπορούσα να επιλέξω ανάμεσα σε μιά μαχητική ζωή ή έναν αξιοπρεπή θάνατο.

Δεν θα καταλάβεις τι σου λέω, γιατί εσύ προτιμάς να εμφανισθεί ο Αντίχριστος για να αυτοεπιβεβαιωθείς, πράγμμα που σημαίνει οτι έχεις βολευτεί με την ιδέα να είσαι αλυσοδεμένος αγαπητέ μου και εξ' υπακούεται οτι εσύ πας στη Δύση κι εγώ στην Ανατολή.

Όταν εσύ και οι ομοϊδεάτες σου, βρείτε τη δύναμη να σηκώσετε κεφάλι και να βγάλετε τις πνευματικές και ύπουλες αλυσίδες που σας τις έχουν φορέσει πριν ακόμη αρχίσετε να μιλάτε σπαστά ελληνικά, τότε θα καταλάβετε πόσο αξιοπρεπές πρέπει να είναι το τέλος της ζωής ενός ανθρώπου, τότε θα βρεις την κρυμένη αλήθεια πίσω απο τα σιδερένια πρόσωπα που μοιράζουν ψευδαισθήσεις και προσκυνάνε τη σαύρα που περιμένεις.....αλλά δεν σου λενε, οτι είναι εδώ πριν τον άνθρωπο και φιλοδοξεί να είναι εδώ και μετά τον άνθρωπο.

Καλή χρονιά σου εύχομαι με περισότερη διάυγεια και οξυδέρκεια.

The truth of Ninja will prevail.

Η αλήθεια των Νίτζα θα θριαμβεύσει.

30/12/2014, 21:54:15
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Kαταρχας,Παναθηναικος είμαι,δεν είμαι γαυρος

Εσύ χάνεις....
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Κατά δευτερον,αμα βγει κυβερνηση ο Τσιπρας,θα γίνει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος!Φλεβαρης κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ,Ιουνιο ο πόλεμος!

Όποιος φίλε Χριστιανέ Ορθόδοξε φοβάται να σηκωθή, είναι καταδικασμένος να σέρνεται. Και μόνο ότι τα διαπλεκόμενα κανάλια που τους χαρίστηκαν εκατομμύρια, και οι χρυσοκάνθαροι της δημοσιογραφίας, που αντί ρεπορτάζ κάνουν προπαγάνδα και λιβανίζουν την πιο μισητή κυβέρνηση μετά την μεταπολίτευση, άρχισαν την κατατρομοκράτηση των αφελών ψηφοφόρων, φτάνει για να προβληματίση τον κάθε σκεπτόμενο Έλληνα.
Όμως έχω να επιλέξω όπως γράφει και ο Shadow_Dancer, μεταξύ μιας ατιμωτικής ζωής όπου για το μέλον μου θα αποφασίζουν τα ξένα κέντρα εξουσίας και θα νομοθετούν οι ντόπιοι λακέδες τους, και ενός αξιοπρεπούς θανάτου.
Δεν με καλύπτουν 100% οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, και ειδικότερα οι θέσεις της αριστερής του πλατφόρμας στο θέμα των Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, οι οποίοι όχι μόνο δεν προκειται να ενσωματωθούν στην Ελληνική κοινωνία, αλλά θα μας δημιουργήσουν και προβλήματα στο εγγύς μέλλον. Παρ όλα ταύτα πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπη να βγη αυτοδύναμος για να εφαρμόση τις εξαγγελίες του δίχως το άλοθι της συνεργασίας για τις όποιες υπαναχωρήσεις του.
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Και εχει την λογικη του αυτό,καθως με αυτά που θα κάνει,θα γίνει παγκόσμιο μακελειό!

Άλλο πάλι και τούτο, η λογική του παραλόγου!!!! Τι είδους λογική είναι αυτή που γράφεις, και πως βγαίνει το συμπέρασμα ότι θα γίνη παγκόσμιο μακελειό αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ;

*

arteΜέλος
30/12/2014, 23:55:48
Τελικά ήλθεν ο Αντίχριστος !

31/12/2014, 02:20:45
Για να φτιάξω λίγο τον ΧΟ, έχω πληροφορίες ότι ο Γκορμπατσώφ ζήτησε συγνώμη από τον Πούτιν για την Α. Γερμανία, και συμφωνήσανε σαν νέο χάραγμα της ρωσικής πολιτικής, να ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝΕ πυρηνικά στα σύνορα με την ΤΟΥΡΚΙΑ, και σε περίπτωση που οι ΗΠΑ κουνηθούνε... να γίνει .. μακελειό ... ρε λες;

Πάντως γενικά, συμφωνώ με τον Shadow Dancer. Με κάλυψε, σε ανησυχητικό βαθμό, του να σκέφτομαι ότι δεν είμαστε λίγοι εν τέλει αυτοί που σκέφτονται...
Ααν και νομίζω ότι είτε κατορθώσει κάτι είτε όχι ο Συριζα, μπαίνουμε πλέον σε νέα σελίδα σαν κρατος και σαν έθνος.
Αν κατορθώσει (που για να το κάνει πρέπει να τα βάλει με δικούς του, ή μάλλον με τέρατα δυναμικής και μη άρα το βλέπω χλωμό), ερχόμαστε σε μετωπική με άνισες δυνάμεις προς εμάς και ανοίγουμε ασκούς του Αιόλου, αν όχι ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ να διαλυθούν μια και καλή (αν και με πολύ πόνο) οι ξενόφερτες αντιθέσεις αριστεράς δεξιάς.
Ελπίζουμε δηλαδή να καταλάβουμε ότι αντί να είμαστε φιλοδυτικοί ή φιλορώσοι, καλύτερα να είμαστε Φιλέλληνες επιτέλους. Αντε και σε νέο Καποδίστρια.

Ιδωμεν. Εγω πάντως είμαι με το ποπ κορν στο χέρι.

Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου

Edited by - Italos on 31/12/2014 02:22:28