- ΜΑΓΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ολοι νιωθουμε κατι υπερφυσικο να υπαρχει τελικα αλλα δεν μπορουμε να το ανακαλυψουμε.Ο καθε ανθρωπος νιωθει και κατι διαφορετικο.Καποιος αισθανετε την μαγεια,εγω την μεταθανατια ζωη και την τριτη διασταση.Αυτο δεν σημαινει ομως οτι υπαρχουν κιολας.Το μονο σιγουρο ειναι οτι κατι περιεργο κρυβεται πισω απο ολο αυτον τον χαμο του συμπαντος.
Το καμπουρα ειναι και καλα μαγικες λεξουλες χιχι.
Αυτη την γνωση ,για εμενα, καποιος την προσεγγιζει κανοντας ολα αυτα που ειπα σε προιγουμενα μυνηματα.
(Αργησα να απαντησω γιατι πηγα στο χωριο μου επειδη η γιαγια δεν ειναι και πολυ καλα...)
Ερεστορ
Οι πολεμιστες της εποχης μας δεν ειναι αυτοι με τα καλαζνικοφ αλλα αυτοι που παλευουν για την γνωση...
quote:
ΓΕΙΑ,
ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ΜΟΥ!
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΛΗ ΣΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ,Η,Ν' ΑΠΟΣΤΗΘΙΖΩ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΩ ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ. ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ,ΤΙ ΘΕΣ ΕΔΩ ,TΟΤΕ......ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ ...ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ, ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ.Η ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ,ΟΛΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΜΙΑΝ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ,ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ..
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ,ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΙΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΚΥΡΗΞΟΥΝ ΤΡΕΛΛΟ...ΑΛΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ.
ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΣ ΩΣ ΤΡΕΛΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΘΕΙΑ ΜΑΝΙΑ...ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΝΑ -Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ +ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΚΑΤΙ,ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΣΟΥ!
ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΤΩΝ ΤΑΡΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΞΕΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.
ΜΑΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΛΙΓΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ (ΤΑ ΤΑΡΩ)ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ?
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!ΟΧΙ ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ...
Ο ΤΡΕΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ'ΧΕΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΣΑΚΙ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙ...
ΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΩΟΣ,ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕΣ, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ,ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ,ΤΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΙΣΩ...
ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ,ΝΑΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ,ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ,ΝΑ ΚΛΑΙΣ+ΝΑ ΓΕΛΑΣ,ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΘΟΣ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ,ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ...
ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΗΓΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΑΛΛΑ, ΤΑ ΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ+ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΔΙΔΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ...
ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΗ ,ΕΙΝΑΙΜΑΥΡΗ-ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ + Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ...
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΔΙΑΘΕΣΗ,Η ΠΡΟΘΕΣΗ ,ΔΙΝΕΙ +ΤΟ ΧΡΩΜΑ...
ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΜΑΓΕΙΕΣ +ΟΧΙ ΜΙΑ ?ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ(= 2) 2 ΦΥΛΑ,2 ΠΟΛΟΙ,ΓΙΝ +ΓΙΑΝΓΚ ...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ +ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΑ...(?)
ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ-ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ +ΝΑ ΣΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ...
ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΓΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ,ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΖΗΣΑ ΗΡΘΑΝ +ΞΑΝΑΗΡΘΑΝ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΜΑΓΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ...
+ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΕΝΝΙΟΤΑΝ ,ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ+ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ...ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ...
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ...
+ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ,ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΛΑΓΙΑΣΕΙ "Η ΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ"ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΛΗΦΘΗΚΕΣ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ +ΣΥ...ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ,ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ,ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ...
(ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ Ο ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΙΒΑΝΩΦ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΑΡΤΗΣ...)
ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΞΟΡΚΙΑ+ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΛΕΞΗ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ,ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΡΟΛΟ...
ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΕΣΤΩ +ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΤΑΡΩ ,ΡΟΥΝΩΝ.... ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΕΙΝΑΙ" Η ΕΡΩΤΗΣΗ"
............
ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΟΙΩΣΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΕΣΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?
ΕΧΕΙΣ ΝΟΙΩΣΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΟΛΑ ΕΣΥ?
ΟΤΙ +ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...
Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ...
ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΞΟΡΚΙΑ,ΡΟΥΧΑ,ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ...
ΑΝ ΟΧΙ,ΤΟΤΕ ΟΣΑ +ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ...
ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.....
ΦΩΣ,ΑΤΜΑ
Edited by - ΑΤΜΑ on 28/11/2002 12:05:14
Γεια σου ΑΤΜΑ. Στην αρχή νόμιζα ότι έκανες επίδειξη γνώσεων αλλά μετά είδα ότι δεν έχεις την ανάγκη να το κάνεις με τα λεγόμενά σου.Πολύ σωστά απάντησες σε τόσους πολλούς τομείς τι είναι μαγεία.Τώρα για την λευκή και μαύρη...ή το καλό και το κακό...πιστεύω πως είναι όλα μέσα μας.Το καθένα έχει τον ρόλο του αλλά με απώτερο πάντα σκοπό πάντα το καλό.Όλα είναι μέσα μας και στην κρίση μας. Μπορώ να το αναλύσω αυτό που λέω αν νομίζεις ότι το είπα πολύ απλό και χωρίς επιχειρήματα.
"Το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι το να πιστεύεις ότι υπάρχουν εμπόδια..."
quote:
Kalypso, αυτό που λέει η γραφή πιστεύεις? Οτι δηλαδή κάποιος σαυρόμορφος θεός, φύσηξε ένα κομάτι λάσπη και έγινε ο άνθρωπος?
Νικόμαχε, η άποψή μου είναι καταγεγραμμένη. Πιστεύω ότι μας έπλασαν οι Ελοχίμ, ανώτερα πνευματικά όντα. Το πώς, δεν μεπειράζει να με έκαναν με ένα φύσημά τους...
quote:
Θα προτιμήσω την άποψη που λέει ότι μία συγκεκριμένη χρονική στιγμή έγινε ένα "κλικ" και αυτό το πιθηκοειδές έγινε άνθρωπος. Και φυσικά αυτό το κλίκ δεν ήταν τίποτε άλλο από το ΜΥΑΛΟ του ανθρώπου. Πώς έγινε το κλικ; Επέμβαση ανώτερων όντων.
Πας κατ' ευθείαν για.... αφορισμό...![]()
![]()
![]()

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο μιά που βρισκόμαστε στο θέμα προφητείες; Υπάρχει μια προφητεία του αγίου Κοσμά του Αιτωλού που λέει ότι "το κακό θα σας έρθει από τους διαβασμένους". Τί γνώμη έχετε γι' αυτό;
Άστο, βρωμάει.....

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Δεν με νοιάζει κι αν αφοριστώ. Οι πιστοί εξεγείρονται!Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο μιά που βρισκόμαστε στο θέμα προφητείες; Υπάρχει μια προφητεία του αγίου Κοσμά του Αιτωλού που λέει ότι "το κακό θα σας έρθει από τους διαβασμένους". Τί γνώμη έχετε γι' αυτό;
Ο Κοσμάς ο Αιτωλός, δεν έγραψε ποτέ καμία προφητεία.Είναι μύθος.
Τις φερόμενες ώς προφητείες, έγραψε ο φανατικός μητροπολίτης Φλωρίνης, Αυγουστίνος Καντιώτης.
Μη μου ζητήσεις στοιχεία.Σου έδωσα πληροφορία και μπορείς να την ερευνήσεις εξ ιδίων μέσων.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Ο Κοσμάς ο Αιτωλός, δεν έγραψε ποτέ καμία προφητεία.Είναι μύθος.
Τις φερόμενες ώς προφητείες, έγραψε ο φανατικός μητροπολίτης Φλωρίνης, Αυγουστίνος Καντιώτης.Μη μου ζητήσεις στοιχεία.Σου έδωσα πληροφορία και μπορείς να την ερευνήσεις εξ ιδίων μέσων.
Άϊντε πάλι, αυτό πρώτη φορά το ακούω. Ωστόσο, Νικόμαχε, θα σου ζητήσω στοιχεία.
Αν τις προφητείες τις έγραψε ο Καντιώτης, τότε είχε πολύ ανεπτυγμένη φαντασία, κάτι που δεν το πιστεύω.
quote:Μαρία, αυτό που λέει ο Πουλιανός το πιστεύεις; Ότι δηλ. ο πίθηκος μετά από 4.000.000 χρόνια στάθηκε από μόνος του στα πόδια του και έγινε άνθρωπος;
Kalypso πιστεύω στην χρονολόγηση όχι στο συμπέρασμα του, ότι άρχισε δηλαδή ο πίθηκος να τρέχει να σωθεί και στάθηκε στα δύο του πόδια μετά από πολύ τρέξιμο, κάτι άλλο έγινε και τον εξέλιξε όταν η γη αφανιζόταν, ότι έπλασε ο Θεός τον Αδάμ από το χώμα της γης είναι για μένα συμβολικό, ίσως τότε ζούσε ο άνθρωπος (πίθηκος) σε σπηλιές κάτω από την γη λόγο των καιρικών φαινομένων, κάτω από το χώμα δηλαδή και τον πήρε από εκεί, ίσως αυτός να είναι ο συμβολισμό του, η επαφή η πρώτη ήταν με τον Αδάμ που ήταν και ο ποιο δυνατός, τότε ο νόμος των ζώων, μετά αποκαλύφθηκε και η Εύα σε αυτούς, μην ξεχνάμε κάποιοι μιλούν για την Λίλιθ την πρώτη γυναίκα του Αδάμ που δεν ξέρουμε πως δημιουργήθηκε, το μόνο που ξέρουμε ότι δημιουργήθηκε και αυτή από τον Θεό.
quote:Kalypso, αυτό που λέει η γραφή πιστεύεις? Οτι δηλαδή κάποιος σαυρόμορφος θεός, φύσηξε ένα κομάτι λάσπη και έγινε ο άνθρωπος?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Νικομάχε δεν πιστεύω ότι οι σαυρομορφοι είναι ο Θεός των χριστιανών ορθοδόξων ίσα ίσα των δίνουν ως αντίπαλο γιατί άραγε; Και δεν ήταν αυτός που εξέλιξε τον άνθρωπο ίσα ίσα, θα έπρεπε να εξελήξει τα ερπετοειδή αν είναι έτσι όπως τα λες,, εκτός και αν βέβαια τα μίσησε επειδή του έμοιαζαν, εγώ πιστεύω ότι οι σαυρομορφοι ήθελαν να σκοτώσουν τον άνθρωπο και να παραμείνει πίσω στην τεχνολογία για δικούς τους λόγους, το ένα θεώρημα μου είναι ότι υπάρχει πολιτισμός που μοιάζει με τον άνθρωπο ο Θεός μας δηλαδή και είναι ποιο δυνατός, μην ξεχνάς ο Χριστός είναι ο πρώτος άνθρωπος που παίρνει Θεία μορφή και κάτι ακόμα και για τους δώδεκα Θεούς του Ολύμπου, τους παρουσιάζαμε πάντα σαν ανθρώπους για την ιστορία μας δεν ξέρω ούτε μία εικόνα τους που να παραπέμπει σε άλλο πολιτισμό, ίσως οι δώδεκα Θεοί ήταν η εξέλιξη του ανθρώπου και οι πρώτοι άνθρωποι που απέκτησαν την τεχνολογία στην γη, κάτι σαν άνθρωποι που ήρθαν από το μέλλον για να βοηθήσουν περισσότερο προς αυτό τείνω, γιατί οι Έλληνες ήμασταν και από τους πρώτους πολιτισμούς που ανακαλύψαμε το χρήμα, τι πήγε στραβά όταν δεν το είχαμε δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί και δεν εξελισσόμασταν; Ελπίζω όταν ο άνθρωπος ανακαλύψει την πέμπτη διάσταση να μην κάνει το ίδιο λάθος.
Edited by - maria3 on 18/09/2013 08:42:24
Edited by - maria3 on 18/09/2013 08:43:14
quote:
Ελπίζω όταν ο άνθρωπος ανακαλύψει την πέμπτη διάσταση να μην κάνει το ίδιο λάθος.
Όταν λες "πέμπτη διάσταση" τι εννοείς Μαρία;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Α... οκ.
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Και για να σου το αναλύσω λίγο περισσότερο, η πέμπτη διάσταση για μένα έχει να κάνει με τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που τα βρίσκουμε και στην τέταρτη διάσταση και κάποια στοιχεία είναι κινά και συνεχίζω λέγοντας για να το αναλύσω λίγο ακόμα γιατί πάμε στην κβαντομηχανική, πιστεύω ότι έχει να κάνει με τον ηλεκτρικό πεδίο, το μαγνητικό συν την περιστροφή του άξονα της γης,δηλαδή στις πόσες μοίρες βρίσκεται, συν τα καιρικά φαινόμενα που θα επικρατούν εκείνη την στιγμή, για να μπορέσουμε να το ανακαλύψουμε δηλαδή, χρειαζόμαστε αυτά τα στοιχεία, έχει βέβαια απόλυτη σχέση με τον ηλεκτρισμό.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Άνω κάτω μ' έκανες, τώρα!!
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Γιατί γιαπετ;
κάτι τελευταίο γιατί το θέμα το κάναμε άνω κάτω, πάντως αν προσέξεις τα παράξενα φαινόμενα αυξάνονται την άνοιξη και τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι τυχαίο;
Εχεις γνώση του Επους του Γιλγαμές?
Γνωρίζεις τα γραπτά των Σουμεριακών Δέλτων?
Αν όχι, θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα την απόκτηση αυτής της γνώσης.
θα σε...επαναφέρει στο σωστό δρόμο.
Τώρα πελαγοδρομείς, με σκόρπιες ασυνάρτητες γνώσεις.Γενικώς έχεις έναν...αχταρμά σκέψεων, που σε οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα.
Μόλις τελειώσεις με το Επος του Γιλγαμές, να αρχίσεις τις Βέδδες και εν συνεχεία την Κοσμογονία του Ησιόδου.
Μια ματιά στα Ορφικά και άλλη μια στο Πόπολ-Βούχ, θα σου γυρίσουν τα πιστεύω σου ανάποδα.
Σε αυτα βρίσκεται,καταγεγραμμένη όλη η ανθρώπινη ιστορία. των τελευταίων 800.000 ετών.
Είναι θέμα open mind!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
maria3Εχεις γνώση του Επους του Γιλγαμές?
Γνωρίζεις τα γραπτά των Σουμεριακών Δέλτων?
Αν όχι, θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα την απόκτηση αυτής της γνώσης.
θα σε...επαναφέρει στο σωστό δρόμο.
Τώρα πελαγοδρομείς, με σκόρπιες ασυνάρτητες γνώσεις.Γενικώς έχεις έναν...αχταρμά σκέψεων, που σε οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα.Μόλις τελειώσεις με το Επος του Γιλγαμές, να αρχίσεις τις Βέδδες και εν συνεχεία την Κοσμογονία του Ησιόδου.
Μια ματιά στα Ορφικά και άλλη μια στο Πόπολ-Βούχ, θα σου γυρίσουν τα πιστεύω σου ανάποδα.
Σε αυτα βρίσκεται,καταγεγραμμένη όλη η ανθρώπινη ιστορία. των τελευταίων 800.000 ετών.
Είναι θέμα open mind!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
ΝΙΚΟΜΑΧΕ για τα γραπτά των Σουμεριακών Δέλτων έχω διαβάσει και τα ευρήματα που βρέθηκαν για τον Άρη σε αυτήν την περιοχή, μας αποδεικνύουν εξωγήινη ζωή , εγώ δεν είπα το αντίθετο, το ερώτημα είναι ποια από όλες τις εξωγήινες ζωές είναι ο δικός μας πρόγονος, γιατί υπάρχουν πολλές φυλές, τώρα δεν τα έχω αχταρμά στο μυαλό μου όπως λες απλά έχω αναπτύξει κάποιες δικές μου θεωρίες, θα σου πω και κάτι και ας με κοροϊδέψεις και μην με πεις τρελή, αλλά εμένα μου δείξανε με εικόνες, τον Άρη, τον Κρόνο και έναν άλλο διπλό πλανήτη που δεν ξέρω ποιος ήταν και μου είπαν π.χ ότι κατάγομαι από την Ανδρομέδα, όταν έπαθα το τραμπάκουλο δηλαδή, θεία φώτιση να το πούμε, εσύ ξέρεις από που κατάγεσαι κατάλαβες από όλα αυτά που έχεις διαβάσει, θα μου πεις εγώ δεν είμαι τρελός, αλλά λένε ότι η τρέλα οριοθετεί την λογική, επικοινώνησε κάποιος μαζί σου να σου δείξει τις ρίζες σου; Όπως εμένα δηλαδή και της Kalypsos, που πιστεύουμε στον ίδιο Θεό, επειδή είμαστε χριστιανοί ορθόδοξη δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε open mind .
Και για μία φορά θα ήθελα πραγματικά να ακούσω την θεωρία σου από αυτά που έχεις διαβάσει, για την φυσική έχω ακούσει πράγματα, το διάστημα που είμαι στο forum και για κάποιες γενικές ερωταπαντήσεις που σου έχουν κάνει και απάντησες, έκρινα ότι είσαι σωστός, αλλά και απόλυτος, θα ήθελα πραγματικά να σε ακούσω.
Υ.Γ Αν βάλεις τους αριθμούς που μας δίνονται στην γέννεση και τους αριθμούς από το βιβλίο του Ενώχ, αν και το έβγαλαν από την παλαιά διαθήκη το βιβλίο του Ενώχ, γιατί το θεώρησαν ερετικό λόγο του ότι μιλούσε για εξωγήινους και κατά την άποψη μου πιστεύω, ότι οι δύο προφήτες που θα φανερωθούν όταν θα γίνει οι αποκάλυψη είναι ο Ενώχ και ο Ηλίας, όπως λένε κάποιοι και συνεχίζω αν τα βάλεις τα χρόνια σε κάποια σειρά, δηλαδή στον Ενώχ τα πολλαπλασιάσεις και τις άλλες γενεές του Αδάμ ,του Αβραάμ και του Νώε τις προσθέσεις, σου βγαίνει ένας αριθμός, αν μετά τον πολλαπλασιάσεις με τα συμβολικά εκατόν είκοσι έτη που δίνει στον καθένα, γιατί λέει ο Θεός δεν θέλει καταμείνει πάντοτε το πνεύμα μου μετά του ανθρώπου, διότι είναι σαρξ αι ημαίρε αυτού θέλουσιν είσθαι ακόμα εκατόν είκοσι έτη, μας κάνει πέντε εκατομμύρια διακόσιες είκοσί τέσσερις χιλιάδες εξακόσια ογδόντα χρόνια, αν θέλεις βέβαια προσθέτεις και τα σημερινά χρόνια που πέρασαν από τότε, με άλλα λόγια πιστεύω ότι υπήρχε ένα βιβλίο ποιο μπροστά από τους Σουμέριους, ούτως ή άλλος στην ίδια γεωγραφική περιοχή είναι όπου κατέγραφαν τα πάντα και της γενεές, ότι είχε μείνει δηλαδή από τον παγκόσμιο πολιτισμό, αυτό το βιβλίο λέγεται βίβλος και είναι και σήμερα παγκόσμια απλά αλλοιώθηκε με την πάροδο των χρόνων και τις φυσικές καταστροφές, οπότε δεν ξέρουμε επακριβώς τι έγραφε, θα μου πεις δεν είναι σωστό το σκεπτικό σου και είναι αρλούμπες και θα σου πω ότι είναι η άποψη μου. .
Edited by - maria3 on 18/09/2013 18:55:37
Επειδή έχω ερευνήσει σε βάθος, όλη την υπάρχουσα γραμματεία παγκοσμίως, περι κοσμογονίας, δεν μπορώ να καταλήξω σε συμπέρασμα, απο που ακριβώς προέρχεται το γένος των ανθρώπων.
Μπορώ όμως να σου πώ την προσωπική μου οπτική.
Είμαι υπερ της άποψης, ότι το ανθρώπινο ον, δεν εξελίχθηκε φυσιολογικά. Θεωρώ ότι πρόκειται για μίξη εξωγήϊνου και γήϊνου DNA, προφανώς απο κάποιο είδος πιθήκου.Η προσέγγιση αυτη, καλύπτει πλήρως τον χαμένο κρίκο του Καρόλου.
Θεωρώ πως η μετάλλαξη έλαβε χώρα, εδώ στην Γη, απο κάποιους επισκέπτες του παρελθόντος, τους μετέπειτα "θεούς" όλων των θρησκειών.
Αυτη είναι σε γενικές γραμμές η θέση μου.Οι τόποι καταγωγής των "θεών" μπορεί να είναι πολλοί και διάφοροι.Αυτο άλλωστε καταδεικνύουν οι γραφές, που μιλούν για μεταξύ τους πολέμους, με έπαθλο τον πλανήτη και τους κατοίκους-δούλους του.
Αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά, ότι όντως έγιναν έτσι τα πράγματα.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.