ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜύΘου Ιστορίες ή Ιστορίες για ...αγρίους ή και αχρείους - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

- ΜύΘου Ιστορίες ή Ιστορίες για ...αγρίους ή και αχρείους - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

Pagwna39 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
PagwnaΜέλος
23/11/2005, 16:58:28
Κι αφού συμφωνήσω και με τους δύο τελευταίους προλαλήσαντες, θα ρωτήσω ξανά μανά: και γιατί δεν αλλάζεις σταθμό, αφού δεν σου κάνει η παρούσα συχνότητα????
Κι εγώ έχω βγεί κι έχω ακούσει τα χίλια μύρια για μέλη (όχι του εσω, αλλά το ίδιο είναι), κι έχω εκφέρει και την δική μου γνώμη για άλλα ή τα ίδια (ξεκατινιάστηκα δηλαδή παρομοίως), αλλά κι αυτό μέρος του παιχνιδιού είναι! Και στη όξω κατάσταση, το ίδιο κάνουμε για άλλους με ονόματα, αλλά για το προσωπείο τους,και το νίκ του καθενός ένα προσωπείο είναι!
Εγώ λέω να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε το συγκεκριμένο θέμα, και να μήν μπαίνουμε σε κάθε θέμα με προκατάληψη ανάλογα με το ποιός το έχει ανοίξει! Μιά χαρά θεματάκι ή θεματάρα (όπως θέλει το βλέπει ο καθείς/κανείς), και κρίμα να κάνουμε ανάλυση του πώς και του γιατί... χάνεται η μαγεία... αυτό δεν είναι συγγραφικό γνώρισμα αν θές την γνώμη μου... Μπές μέσα στον φανταστικό κόσμο στον οποίο επέλεξες να ανήκεις και μάλιστα με νίκ (εγώ χρησιμοποιώ εξ απ'ανέκαθεν το πραγματικό μου όνομα και σαν νίκ), και παίξε! Αλλιώς τις γνώσεις σου (κουβαδάκι) και σε άλλο σταθμό (παραλία)... Συμφωνείς? (όχι οτι έχει σημασία, γιατί εγώ συμφωνώ μαζί μου!)...
Ελα τώρα να διαβάσουμε τις ιστορίες των ηρώων μας (όλοι είμαστε ήρωες του καθενός, και ο καθένας είναι ήρωάς μας)...
peace... :)
16thThiefΜέλος
23/11/2005, 17:04:46
quote:
και γιατί δεν αλλάζεις σταθμό, αφού δεν σου κάνει η παρούσα συχνότητα????

Δεν έχω συχνότητα μπούφε! Δεν έχω σταθμό. Εκμπέμπω παντού και πουθενά. Τι να αλλάξω λοιπόν ?

Deva Parinito

Στα είπα όλα. Φίλα με τώρα.

Edited by - 16thThief on 23/11/2005 17:07:23

16thThiefΜέλος
23/11/2005, 17:15:27
quote:
Αλλιώς τις γνώσεις σου (κουβαδάκι) και σε άλλο σταθμό (παραλία)... Συμφωνείς? (όχι οτι έχει σημασία, γιατί εγώ συμφωνώ μαζί μου!)...

Δεν έχω γνώσεις. Έχω Γνώση αλλά δεν έχω τίποτε.

Συμφωνώ, δεν συμφωνώ, εσύ θα κάνεις αυτό που νομίζεις. Δεν το 'χω σε τίποτε να σου κάνω την ζωή μαύρη, γιατί αδιαφορώ για σένα.

Όταν μπήκες στο θέμα, ήσουν ο Χρυσόστομος. Τώρα έγινες Μπουρδόστομος. Μπορώ να σε κάνω ό,τι θέλω...

Deva Parinito

PagwnaΜέλος
23/11/2005, 17:32:06
Αυτά σίγουρα θα τα χρησιμοποιήσω στο επόμενο βιβλίο μου :) Μα que αλλαζονεία είναι τούτη??? Θα μου κάνεις την ζωή μαύρη αν το επιλέξω ΜΟΝΟ, κι αν το επιλέξω θα έχεις ήδη μαυρίσει την δική σου ζωή! Θα με έκανες ό,τι ήθελες ΜΟΝΟ αν το επέλεγα, και αν το επέλεγα θα σε έκανα ΕΓΩ ό,τι ήθελα... Αυτές τις απλούστατες έννοιες δεν τις έμαθες τόσα χρόνια???? Ωρε, χαλασμένο γάλα ήπιες και νομίζεις οτι όλα τα γάλατα είναι χαλασμένα?
Τέλος πάντων, μήν σου χαλάσω την ωραία διάθεση... αν θές να φαγωθείς με τον Θράσσο/oannes, είναι πρόβλημά σου! Κι αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως μυθιστόρημα... αν το δούμε και το διαβάζουμε έτσι :)
proceed λοιπόν!!!! εγώ παρακολουθώ ...
16thThiefΜέλος
23/11/2005, 17:37:53
quote:
Αυτά σίγουρα θα τα χρησιμοποιήσω στο επόμενο βιβλίο μου :) Μα que αλλαζονεία είναι τούτη??? Θα μου κάνεις την ζωή μαύρη αν το επιλέξω ΜΟΝΟ, κι αν το επιλέξω θα έχεις ήδη μαυρίσει την δική σου ζωή! Θα με έκανες ό,τι ήθελες ΜΟΝΟ αν το επέλεγα, και αν το επέλεγα θα σε έκανα ΕΓΩ ό,τι ήθελα...

Ήδη το επέλεξες. Απλά, δεν το έχεις συνειδητοποιήσει. Κάτσε λοιπόν στην γωνιά σου, και παρακολούθα, όπως λες. Το μόνο σωστό που λες δηλ...

Άσε που δεν είσαι σε θέση δηλ. να επιλέξεις τίποτε. Θα συνεχίσεις να απαντάς σαν βλάκας...

Deva Parinito

23/11/2005, 19:02:07
διαβάζοντας και ξαναδιαβάζοντας η έμπνευση μου ξεχείλισε και σκέφτηκα πως αυτό θα ήταν το καταλληλότερο θέμα να την αναπτύξω, να μου πείτε κι εσείς τη γνώμη σας αν κάνω για συγγραφέας...

για πάμε...

Mπορεί η ζωή να δια-κοσμηθεί τεχνηέντως;
Bεβαίως και όχι...

Tη ζωή την αναπνέουμε. Bήμα-βήμα. Aπλώς μας έρχεται
και την μορφοποιούμε.

Γευόμαστε,
αγγίζουμε,
μυρίζουμε,
ακούμε,
βλέπουμε
(και όχι μόνο)
σύγκορμα το ρεύμα της μέσα από τη γοητεία της έλξης
των αντιθέτων και ζαλιζόμαστε από τις αναθυμιάσεις της
πολεμικής μηχανής της απληστίας.

Eισπνοή - Eκπνοή
Eκπνοή - Eισπνοή
Iσορροπία...

Στη ΣIΓH αφομοιώνουμε τις εμπειρίες του παρελθόντος.

Oι ηλεκτρικές εκκενώσεις εκτοξεύουν την πράξη και
προετοιμάζουν το επόμενο βήμα.

Γέλιο και Xαρά ξορκίζουν το κακό στη γοητεία του
παράδοξου που ζούμε και που πλημμυρίζει τα πάντα.
Nους και καρδιά σε ετοιμότητα και ώθηση προς κάθε
δυνατή και αδύνατη κατεύθυνση.

"...εναρμονίζοντας του εαυτούς μας προς τον Παγκόσμιο
Pυθμό", που λένε και στην ...Aχαρνών στο βαθμό του
Mαθητή-Mαχητή.

κινητήρια Δύναμη ο παλμός όλης της Δημιουργίας.

Galadriel

YΓ 1 Mιλάω για ...θύελλες... Οταν όμως κανείς είναι ιστιοπλόος γνωρίζει πως η ιστιοπλοία είναι η ίδια η ζωή. Oταν κερδίζεις σε ταχύτητα χάνεις σε ασφάλεια, όταν κερδίζεις σε ασφάλεια χάνεις σε ταχύτητα.
YΓ 2 Mε εικόνες δουλεύει η μνήμη. G-aladrieL & GraiL.
YΓ 3 Χρειάζεται να σας πω κι άλλα; Δεν τα καταφέρνω στα λόγια. M'
αρέσει να μη λέω πολλά.........

Δ
Ε Κ
PagwnaΜέλος
23/11/2005, 19:19:20
Εγώ πάντως ΕΓΚΡΙΝΩ Galadriel :) και αναμένω...

Και πάω στο δεύτερο short story (επιτρέπεται, δεν επιτρέπεται;), οι ήρωες του οποίου έχουν ήδη διασυρθεί και κακοποιηθεί, οπότε λάβετε φάγετε τα πτώματά τους:

"Ο ΚΑΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΕΑΥΤΩΝ
Η πορεία της ρυτίδας ανάμεσα στα φρύδια είναι τραχειά, είναι φοβική στον σκοπό της, κι αν την κοιτάξεις χωρίς να την δείς μοιάζει χωρίς ουσία νά’ναι, κι έτσι ενοχική δερματοπάθεια την λέω καμμιά φορά, αλλά δεν είναι, το ξέρω καλύτερα απ’όλους.
Να έτσι άρρυθμα όπως κυλάνε τα λόγια μου κυλάνε και οι σκέψεις μου, όταν ανοίγει το κεφάλι μου και χύνεται στο στήθος η ανάμνηση της ιστορίας αυτής.
Προσπάθησα να την πώ σαν παραμύθι σε ένα παιδί που έψαχνε απεγνωσμένα για παραμυθάδες, κι ενώ γιαγιά ήθελε, το σύμπαν του έστειλε εμένα και το παιδί σε εμένα έστειλε, κι άκουσε το παραμύθι χωρίς θορύβους και χωρίς κίνηση προσώπου και σώματος. Χωρίς συναισθήματα το αποκλείω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Μπορεί στα παραμύθια να μήν είμαι καλή. Μπορεί να μήν είμαι καλή στα ψέματα. Αναρωτιέμαι αν ψέμα ήταν ή παραμύθι αυτή η ιστορία, γιατί έχει διαφορά δεν έχει;
Ξεκίνησα μάλιστα με το γνωστό και πετυχημένο για μένα -όταν σαν παιδί το άκουγα- μιά φορά κι έναν καιρό, κι εκεί σταμάτησα να βρώ τα καλύτερα λογια για την συνέχεια. Αλλά αυτή η παύση μάλλον δεν είναι καλή τεχνική παραμυθοιστορίας κι ας νόμιζα αλλιώς, κι έτσι με το μία φορά κι έναν καιρό έμεινα στο κενό και οι επόμενες λέξεις που μου ήρθαν δεν ήταν παραμυθένιες...."
to be continued...

23/11/2005, 19:29:38
ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΡΑΥΣΤΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΡΑΓΙΖΟΥΝ.
ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΕΞΙΤΗΛΗ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ...
ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
ΔΙΕΛΚΥΣΤΙΝΔΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ; ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ...
ΑΣΕ ΣΤΑ ΞΕΚΛΩΝΑ ΤΗΣ ΧΙΜΑΙΡΑΣ.
ΤΑ ΛΑΘΗ
ΚΑΙ ΠΕΤΑ.
Η ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΑΡΜΕΝΙΣΕ ΣΤΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ ΤΑ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ
ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΟΡΟ ΘΑΥΜΑΤΩΝ...
ΣΙΓΟΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΑ...

ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ.
Α.Ρ.ΕΝΔΟΡΑΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.

24/11/2005, 01:09:30
Γειά σας.
Όπως έχει ήδη "προφητευθεί"
το θέμα αυτό κατευθύνεται στο μουσείο.

Όπως πάει θα μεγαλώσει πιο πολύ κι απ' το Λούβρο...

28/02/2016, 01:02:17
Τελικά φαίνεται, είμαστε πολύ βλήματα.
Μαζευθήκαμε εδώ, οΜάνος, ο Μπερνάρ, ο Ανδρέας κι εγώ, να δούμε την έναρξη ή μη, του Γ.ΠΠ και ο Αρχικόπανος της ιδέας κοιμάται, για να πάει το πρωϊ στην εκκλησία!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

28/02/2016, 01:10:34
Κι όμως, κάτι βλέπω προς τον Νότο.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

28/02/2016, 01:31:02
Καπνό?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

28/02/2016, 01:34:10
Ποιόν καπνό ρε Μάριε. Τον Δία και τον Άρη.

28/02/2016, 01:41:54
Καλά ο Δίας, τον Αρη που τον βλέπεις με γυμνό μάτι?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

28/02/2016, 01:42:15
Χ.Ο.

Τα καύσιμα για τον δρόμο, τα λιπαντικά για την ευκολία, τα ανταλλακτικά για το συμμάζεμα.

Καλοτάξιδος βρε!

28/02/2016, 01:55:43
Στο stellarium Μάριε.

28/02/2016, 01:56:13
Μόλις επέστρεψα απ’ τη τελευταία μας βόλτα πριν τη καταστροφή. Βγήκαμε να τα πιούμε, να χαρούμε λίγο το τελευταίο βράδυ στη Γη, γιατί απ' αύριο θα κόβαμε βόλτες όλοι στο κατώτερο αστρικό πεδίο, σαν τον Κάσπερ, ένα πράγμα. Όμως, που είναι ο πόλεμος; Που είναι οι βόμβες; Που είναι οι σεισμοί, λοιμοί και καταποντισμοί που μου ‘ταξαν; Ωιμέ!

Τι είναι είναι η πατρίδα μας, Ιωάννη; Μην είναι οι φλάντζες οι καμένες και οι στόκοι οι ακρυλικοί, του ίντερνετ; Μην είναι η γενιά της κρίσης, αυτή που της φταίνε όλοι και όλα, αλλά μόνο όσο παραμένει ανώνυμη, κρυμμένη λουλού πίσω από ένα πληκτρολόγιο; Ωιμέ!

Και τώρα που δεν ήρθαν οι βάρβαροί, να μας πάρουν και να μας σηκώσουν, πως θα ζήσω εγώ τώρα; Προλαβαίνω να πάω να πλακωθώ με τον γείτονα τουλάχιστον; Να μαζέψουμε κάνα δυο φάπες και να περάσουμε μια βραδιά στο διπλανό τμήμα... να ‘χω δηλαδή κάποια μλκια να διηγούμαι κι εγώ όταν θα είμαι στα ΚΑΠΗ; Θα προλάβω όμως; Κι αν έρθει ο αντίχριστος μέχρι τότε;

Αδερφέ Αυνάν, που είσαι; Μας έταξες Γ' ΠΠ, κι εδώ στα προάστια ούτε ένα γαβ δεν ακούγεται απόψε. Για έλα από εδώ να μας πεις τι γίνεται τώρα;

28/02/2016, 02:01:51
Afterlife

28/02/2016, 02:04:33
quote:

Στο stellarium Μάριε.

Ααα!!!

Και νόμιζα πως ήσουν ταράτσα και έψαχνες για εκρήξεις.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

28/02/2016, 02:08:06
Μην βαριοκομάς Ιωάννη, και μην λιποψυχάς.

Αυτούνοι είναι οι καιροί, αυτούνες οι προβλέψεις.
Το νου σου νά'χεις στα ψηλά, τα χαμηλά ν'αντέξεις.

Κι αν δεν στην πέσαν οι πολλοί, αν δεν σε απειλήσαν,
κάνε μια περισυλλογή, γι' αυτούς που δεν τολμήσαν.

Να κάψουνε την γκλάβα τους? Να πιούν το ριζικό τους?
Αυτοί που δεν τολμήσανε, το ξέρουνε το βιός τους.

Το ξέρουμ' όμως και εμείς, που είμαστε οι άλλοι,
πως αν τον λόγο δεν κρατείς, θα καταπιείς μαγκάλι.