- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Η σολωμονική ξέρουμε όλλοι τι είναι και ίσως η χρήση συμβόλων της να έχει καταστροφικές συνέπειες οσο για τον κύκλο απο αλάτι τι να πω όπως είπα δεν έχω δοκιμάσει να καλέσω πνέυματα και συνεπώς δεν ξέρω αν λειτουργεί μην σας πάρω και στο λαιμό μου.Αλλά νομίζω πως εφόσον το πνέυμα επικεντρώνεται αρχικά τουλάχιστον στο ποτηράκι οπου πρέπει να αγγίζουν όλοι αυτοί που το καλούν ένας τέτοιος κύκλος είναι αυτονόηο το γιατί,δεν θα άφηνε το όλο σκηνικό να λειτουργήσει.
quote:quote:Δηλαδή ο γνωστός σου είδε λίγο τη λάμπα να κουνιέται και χέστηκε;
Άλλος γνωστός έκανε το ποτηράκι, κουνήθηκε απλά η λάμπα και το επόμενο πρωί ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΣΚΑΤΑ!!!!!!!!! μετά φώναξαν τον παπά για τα επακόλουθα...(αστειάκι)
quote:Μέχρι στιγμής κότες είμαστε εσύ, εγώ και... ο φίλος του Γιάννακα...
Τι να πω ρε παιδιά..
Μόνο εγώ είμαι τόσο κότα που δεν εχω καμία διάθεση να δοκιμάσω τίποτα απ όλα αυτά?!Πάντως, πέρα από την διάθεση να αναζητήσετε πειραματικά τους νόμους που διέπουν τον... άλλο κόσμο, καλό θα ήταν να διαβάσετε -όσοι δεν το έχουν ήδη κάνει- τα αρχικά posts στο θέμα. Είναι εξαιρετικά ψυχαγωγικά και επιμορφωτικά.
Βάλτε στο «κοτέτσι» και εμένα ;).
..Στα αρχές της προηγούμενης δεκαετίας είχα στην τάξη έναν συμμαθητή πωρωμένο με τους πίνακες γουϊτζη, τις επικλήσεις πνευμάτων και άλλα τέτοια πράγματα. Σε ένα διάλειμμα λοιπόν όταν η αίθουσα ήταν άδεια αποφασίσαμε (δηλαδή αποφάσισε για να είμαι ειλικρινής) να κάνει μια επίκληση πνευμάτων (τώρα τι πνεύμα θα ερχότανε ούτε ο ίδιος δεν ήξερε αλλά.. τέλος πάντων). Σχεδίασε στον πίνακα και σε μια παιδική Αγ. Γραφή κάποια σύμβολα και είπε κάτι σε στυλ «είσαι εδώ;» (έχουν περάσει πολλά χρόνια για να θυμάμαι το «τελετουργικό τυπικό»). Ε! λοιπόν μετά από λίγο συνέβησαν απίστευτα πράγματα.. καταρχήν η ατμόσφαιρα στην αίθουσα ψυχράθηκε απότομα, ενώ το πόμολο της βαριάς μεταλλική πόρτας της τάξης άρχισε να γυρίζει μόνο του προς τα κάτω και να ανοίγει! (Αυτό δεν μπορώ να το χωνέψω μέχρι σήμερα!!) Μόνος μου έκλεισα την πόρτα δυο φορές και μπροστά στα μάτια μου το πόμολο γύριζε και άνοιγε! Ο συμμαθητής «λούφαξε» διότι δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο (μπορεί να το έκανε στην αρχή για πλάκα ώστε να με τρομάξει αλλά τώρα τα πράγματα είχαν πάρει διαφορετική τροπή). Τελικά το φαινόμενα μετά από λίγα λεπτά σταμάτησε..
Έκτοτε όποτε ακούω για επικλήσεις πνευμάτων, οιουδήποτε είδους (ποτηράκι, κλειδιά κοκ..), κρατάω μεγάλες αποστάσεις από τέτοια σκηνικά
.
bielive and live
quote:parapano tis psixes i ton Theo isos.........
gia sas eimai enas poli anisixos efibos poy anti na psaxnei ores ateleiotes sto inernet gia tsontes protima na diabazei gia to aneksigito to aporito ktl molis egina melos k exo minei ekpliktos me ola ayta poy exo akoysei (diabasei) ego ksero kati poli aplo enan tropo me 6 molibia pisteyo ton kserete oyte epikliseis me pneymata ktl episis ksero gia epiklisi me 1 kleidi k 1 egomia den ksero ean ine tixeo alla mia mera prin kano mia epiklisi me ton proanaferomeno tropo toy egomioy i fili moy poy to eixe idi kanei polles fores k tha to kaname mazi epathe krisi tin ora tis gimnastikis k pige sto nosokomio k ide oti exei ogo stin koilia k kati mitrika problimata (18 xronon) isos na ine k tixeo pantos ayto me to potiri tha to kano mias k den fobame tipota perissotero apo ton idio ton anthropo poy gia mena ine to pio dinamiko on isos k parapano apo tis <> isos................... bielive and live
bielive and live
bielive and live
Diabazw toso kairo osa grafete kai exo aganaktisei.Kaneis den leei akribeis odigies gia to pws "paizetai" to potiraki! Kai min erthei kaneis kai moy pei ta gnwsta: den xereis pou pas na blexeis... k.t.l
Sto katw katw apo tin stigmi pou kapoios benei se auto to tripaki den yparxei periptosi na min to dokimasei. Akoma kribontas tis odigies enisxiete outo pou leme "perirgia gia to agnwsto" Kai megalopoieite kati pou isws na min simbenei kan!O kathenas einai ypefthinos gia tis praxeis tou!!! Den einai swsto na afinete anthrwpous sto skotadi!
Eimai poly periergos gia ola auta pou simbainoun gyrw mou kai pisteuw pws to potiraki(an ola pane kala) tha einai i apodeixi oti ontos kati simbenei kai to enausma exereuniseis tis alitheias!
Please opiws exei plirofories kai odigies gia to pws pezete na dwsei apantisi!!!!!!!!
3-4 είναι το ιδανικό και άνω.

bielive and live

EXO AKOUSI POLES ISTORIES PERI THEMATOS,,,, ALLES TIS PISTEVO KE ALLES OXI... AFTO POU ME IPANE OLI OSI TO DOKIMASAN INE OTI TO POTIRI DEN SPAH SXEDON POTE. TO POTIRI META TIN XRISI SPANIA
SPAH KE GIA AFTO KE TO THABOUNE SE ENA MEROS TO OPIO INE ERIMO..
TO POTIRI DEN INE PEXNIDI APLA... INE MIA DINAMI (APOPSI DIKI MOU)
GIA NA PEKSIS PREPI NA TO PISTEVIS..AN OXI KALITERA NA SIKOTHIS KE NA FIGIS APO TIN PAREA POU THA "PEKSI"
DEN INE ASTIO PEDIA KE AFTO EXI DINAMI KALI-KAKI I PERIERGIA POLES FORES AN OXI OLES ´VGENI SE KAKO.....ISTORIES KSERO POLES ALLA
ORISMENA PRAGMATA KALA INE NA MIN TA THIMASE.....
Δεν θα διαφωνήσω σε τίποτε από ό,τι είπες.Θα προσθέσω μάλιστα ότι "πιστεύεις δεν πιστεύεις" τοκαλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις.
Επικλήσεις του είδους αυτού,προσελκύουν πνεύματα χαμηλού επιπέδου,κυριολεκτικά χαμένα που αναζητούν να γατζωθούν από κάπου,μη μπορώντας να αποκόψουν το δεσμό τους με αυτό το πεδίο και να βρούν το δρόμο τους.
Ουσιαστικά η μέθοδος αυτή δεν είναι ακριβώς επίκληση.Είναι εδώ τριγύρω μας συνέχεια,μόνο που με αυτό τον τρόπο τους δίνουμε την "άδεια" θα λέγαμε να εκδηλωθούν.
Όχι μόνο δεν τα βοηθάμε έτσι,όχι μόνον καθόλου έγκυρες γνώσεις δεν λαμβάνουμε αλλά τους δίνουμε και την "άδεια" να..."παίξουν".
Όποιος ενδιαφέρεται για πνευματισμό καλό είναι να ξεκινήσει αλλιώς και να αποκτήσει πρώτα γνώσεις.
Άποψή μου ![]()

Edited by - Gothic on 16/01/2005 14:42:02
Euxaristo ek twn proterwn!
Αν και συνήθως αποφεύγω να γράφω, για λόγους που δεν θα αναφέρω στο παρών μήνυμα μου, αλλά σίγουρα δεν είναι ένας από αυτούς το ότι φοβάμαι να πω αυτά που σκέφτομαι.
Επιτρέψατε μου να ταξινομήσω με τον δικό μου τρόπο τα θέματα που θα αναφερθώ.
Πρώτα από όλα οι επικλήσεις κάθε μορφής και κύριος με εργαλεία ή μέσα όπως το ποτηράκι, το κλειδί, ή ο πίνακας γουίτζερ δεν είναι παιχνίδι. Και σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ως τέτοιο. Γιατί αφενός δεν θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα, και αφετέρου κινδυνεύουμε να έχουμε πολλές ανεπιθύμητες παρενέργειες με κυριολεκτικά πολλές φορές απρόβλεπτες προεκτάσεις.
Για αυτό θα ήταν καλό πριν να επιχειρήσουμε κάτι από όλα αυτά, να φροντίσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε να ενημερωθούμε για το εγχείρημα. Η μόνη πραγματική δύναμη είναι η γνώση.
Φίλε evil. Δεν ξέρω αν η εμπειρία που περιγράφεις είναι αληθινή ή όχι, αλλά δε με νοιάζει κιόλας αν την έχεις ζήσει εσύ ή όχι. Το σίγουρο είναι πώς είναι δυνατόν να συμβεί. Όσο με αφορά, σε πιστεύω, γιατί δεν έχω και κάποιον λόγο να μην το κάνω. Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι αυτό που περιγράφεις δεν είναι τίποτα με αυτό που θα μπορούσες να μας περιγράφεις ή ακόμα χειρότερά που δεν θα είχες την δυνατότητα να μας περιγράψεις.
Αν τελικά κάποιος θέλει οπωσδήποτε να ασχοληθεί χρησιμοποιώντας κάποια από τις παραπάνω μεθόδους εγώ θα του πρότεινα ως ασφαλέστερη τον πίνακα γουίτζερ.
1. ο πίνακας γουίτζερ αν και είναι σχετικά εύκολο να προμηθευτούμε κάποιον ή και να φτιάξουμε έναν, όμως θα πρέπει να ξέρουμε ότι υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία κατασκευής μέσα από ένα τελετουργικό αρκετά δύσκολο, με αυστηρά χρονοδιαγράμματα ώστε την ημέρα ενεργοποίησης του πίνακα στον επιλεγμένο χώρο και χρόνο να έχουμε τον επιθυμητό αστρολογικό γενέθλιο χάρτη που έχουμε προεπιλέξει για τον πίνακα μας. Βέβαια εδώ θα ήθελα να επισημάνω ακόμα μια φορά το αυστηρότατο τελετουργικό της κατασκευής του πίνακα.
2. κάθε τελετή επίκλησης θέλει συγκεκριμένη προετοιμασία που διαφέρει κατά περίπτωση. Αυτή η προετοιμασία αφορά τον χώρο, τον χρόνο καθώς και τους συμμετέχοντες. Μια τελετή κάθαρσης θα την θεωρούσα απαραίτητη.
3. ο πίνακας γουίτζερ μπορεί να έχει οποιοδήποτε αλφάβητο, ελληνικό ή λατινικό ή όποιο άλλο. Άλλωστε το αλφάβητο που χρησιμοποιούμε είναι για να κατανοούμε εμείς τον καλεσμένο μας και όχι αυτός εμάς. Υπάρχουν βέβαια κάποιοι τύποι γραφής και συμβόλων που εξυπηρετούν καλύτερα και ευκολότερα αλλά για ειδικές καταστάσεις και τελετές. Επίσης η χρήση αυτών των ειδικών συμβόλων είναι αυτή που θα μας βοηθήσει στο να διακόψουμε την επικοινωνία με τον καλεσμένο μας την στιγμή που θέλουμε και χωρίς απρόβλεπτα.
4. ο κύκλος δεν είναι απαραίτητος παρά μόνο σε ώρες και μέρες που κυριαρχεί ο Άρης, ή όταν νιώθουμε ανασφαλείς για οποιοδήποτε λόγο, ή έχουμε μαζί μας άτομα που μπορεί να χάσουν την αυτοκυριαρχία τους. Σε αυτήν την περίπτωση μας προστατεύει από τυχόν παράπλευρες παρουσίες, και παρεμβολές. Επίσης επειδή το σύνολο της τελετής γίνεται σε προκαθορισμένο χώρο θα μας βοηθήσει στον καλύτερο προσδιορισμό του χώρου κάθαρση-εξορκισμού σε περίπτωση προβλημάτων. Χρήσιμη θα ήταν και η τεχνική των πολλαπλών εσωτερικών κύκλων όπως αυτές περιγράφετε στο νουνμεν.
5. οι δυνατότητες ενός πίνακα --- δεν είναι μόνο οι ευρέως γνωστές και πολυσυζητημένες αλλά πολύ περισσότερες. Επίσης από την φύση τους οι γυναίκες είναι πολύ πιο αποτελεσματικές ως κυρίαρχη παρουσία κατά την επίκληση. Και ακόμα περισσότερο στις περιπτώσεις που θα χρησιμοποιήσουμε τον πίνακα ως πύλη. Επίσης θα πρέπει να επισημάνουμε εδώ κάτι πολύ σημαντικό. Καμιά γυναίκα δεν επιτρέπεται να λάβει μέρος σε οποιαδήποτε τέτοια τελετή κατά τις ημέρες της εμμηνόρροιας.
6. ο αριθμός των συμμετοχόντων δεν παίζει κάποιο ιδιαίτερο ρόλο μόνο κάτω από ορισμένες συνθήκες και για ορισμένες τελετές χρειάζεται συγκεκριμένος αριθμός. Πάντως αποφύγετε τους αριθμούς, 3 6 9. καλού κακού.
7. η ιεραρχία των πνευμάτων είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Καθώς και αν μπορούμε να καλέσουμε κάποιο καλό ή κακό πνεύμα. Επίσης, οι ερωτήσεις και αυτό είναι μια δύσκολη υπόθεση που δεν αναλύεται σε λίγες γραμμές.
8. δεν παίζει κανέναν ρόλο αν πιστεύεις σε θεό ή ποιανού δόγματος οπαδός είσαι.
9. είναι καλό να μην υπάρχουν γύρο μεταλλικά και αιχμηρά αντικείμενα.
10. σε περίπτωση που θα χρησιμοποιηθούν κεριά αυστηρά με χρωματική επιλογή σύμφωνα με τις επικρατούντες αστρονομικές-αστρολογικές συνθήκες. Αν αυτό είναι δύσκολο το άσπρο χρώμα ενδυκνίετε. Αποφύγετε πάλι τους αριθμούς που προαναφέραμε.
11. επίσης ορισμένες κατηγορίες από τάλισμαν προκαλούν συγκεκριμένες ομάδες πνευμάτων και άλλες τις εξοργίζουν. Για αυτό θα ήταν καλό να ξέρουμε τον τομέα αυτόν.
12. επειδή κάποιοι πολύτιμοι λίθοι μέταλλα ή κοσμήματα μπορούν να μας δημιουργήσουν επίσης προβλήματα θα ήταν καλύτερα οι συμμετέχοντες να μη φορούν κάτι τέτοιο.
13. ένας θα πρέπει να κάνει τις ερωτήσεις, ο κυρίαρχος της τελετής.
14. τα πνεύματα είναι ανορθόγραφα, αγενή, και φοβισμένα τουλάχιστον αρχικά. Ενοχλούνται από τις επαναλήψεις, ερεθίζονται από τον φόβο και γίνονται πολύ πιο επικίνδυνα όταν αντιληφτούν αρνητικές σκέψεις για αυτά.
Aν θέλεις να κάνεις κάτι, κάντο. Μάθε πρώτα, για να το κάνεις σωστά. Η ημιμάθεια δεν συγχωρείται.
Νομίζω πως για τους ενδιαφερόμενους,ο φίλος ΨΗΛΑΦΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ήταν ενημερωτικός υπέρ του δέοντος ![]()
Όπως βλέπετε αγαπητοί φίλοι απαιτεί αρκετές γνώσεις αν θέλετε να το κάνετε σωστά και με ασφάλεια.
Αρχίστε τη μελέτη λοιπόν ![]()

simfono me tin apopsi diki sou..
ke simfono gi to oti yparxoun ke ali tropoi
na epikinonisis me ton pnevmatismo..
poli omos den kseroun ke den mporoune na katalavoun
tis sinepies... ke oute pou tis skeftonde..
kala ine na enimerothoun oli osi ine periergi gia afto to "pexnidi"
prin kanoun ton kiklo sto trapezi..
thx!
Εύχομαι κι εγώ να ακούσουν,να μελετήσουν πρώτα και να μην βιαστούν για τίποτε αλλά βέβαια ο καθένας όπως νομίζει θα πράξει.
Κι εγώ ευχαριστώ.

Ακόμα και για πλάκα όπως λένε.

1)ΝΑΙ, ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΟΥΝ.
2)ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ-ΤΕΛΕΤΗ.
3)ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ.
4)ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ. ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
5)ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟ, ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Σ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ "ΠΡΕΠΕΙ" ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΙΩΝ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.ΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΑΠΛΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΦΟΒΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ, ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΣ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΡΙΣΚΟ. ΑΚΟΜΑ, ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΑΛΛΑ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΙΣ.ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ, ΚΥΝΔΙΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΣ. ΚΙ ΟΜΩΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ.ΑΥΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ,ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ.ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΡΕΑΣ ΣΤΟ ΤΣΙΓΚΕΛΙ ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ.ΜΗΝ ΣΕ "ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝΕ", ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΠΡΕΠΙΣΜΟ" ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΞΩ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΦΙΛΕ ΜΟΥ! Η ΙΘΑΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ...ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ.
η απαντησή μου άργησε μια μέρα, καθότι χτές, και ενώ εγραφα επι μία ώρα, στην τελευταία μου φράση έχασα το μύνημα που έγραφα και δεν είχα το κουράγιο να το ξαναγράψω. Να με σαμπόταραν τα πνευματάκια που θες να καλέσεις ; Δεν ξέρω.
Λοιπόν θα ήθελα να ξεκινήσω πρώτα απο την πρόταση σου ότι γνωρίζεις κάτι για το μεταφυσικό. Πιθανόν να γνωρίζεις απο αυτά που έχεις διαβάσει ή έχεις ακούσει, μέσα σου όμως, στο εσώτερο εγώ σου δεν υπάρχει η γνώση αυτή ως έννοια ή ως εμπειρία, γιατί αν υπήρχε θα γνώριζες τους νόμους που σου επιβάλει και δεν θα τους παραβίαζες παρα μόνο αν είχες όρεξη για σκοτεινές διαδρομές.
Η επίκλυση πνευμάτων τις περισσότερες φορές γίνεται με την βοήθεια σκοτεινών δυνάμεων και είναι πολύ δύσκολο εως ακατόρθωτο να καλέσεις θετικό πνεύμα. Κάποιος φίλος σε συμβούλεψε να έχεις θετικότητα πριν το καλέσεις, υπάρχει όμως ένας παράγοντας που δεν μπορείς να ελέγξεις, ο φόβος εσένα και των φίλων σου για το τι πρόκειτε να συμβεί. Ο φόβος απο μόνος του είναι ένας αρνητικός παράγωντας που προκαλεί αρνητική ατμόσφαιρα και προδιαθέτει αρνητικές παρουσίες . Μπορεί να πιστεύεις πως εσυ είσαι κυρίαρχος του παιχνιδιού, το πνεύμα όμως που θα έρθει, δεν θα έρθει γιατί έτσι σου την κάρφωσε εσένα, θα έρθει εκμεταλευόμενο την περιεργιά σου για να εκτελέσει τους δικούς του σκοπούς.
Όλα αυτά με την προιπόθεση ότι θα καταφέρεις να το καλέσεις και θα καταφέρεις να το καλέσεις αν αυτό εξυπηρετήτε απο το καλεσμά σου.
Όταν αυτό λοιπόν αποφασίσει να έρθει θα δημιουργήσει ακόμα περισσότερο φόβο κάνοντας την ατμόσφαιρα πιο αρνητική και πιο προσιτή του. Πιο είναι το λιγότερο που μπορείτε να πάθετε; σοκ, αυπνίες και φοβίες για την υπόλιπη ζωή σας. Τι επίπτωση έχει τώρα αυτό εκτός του ψυχολογικού παράγοντα, ότι πέφτοντας στο κρεβατάκι σας με όλη την αρνητικότητα του φόβου της εμπειρίας σας πολύ πιθανόν να προσελκίσετε και άλλες αρνητικές παρουσίες που δεν θα το έχετε σκοπό. Τα χειρότερα που μπορείτε να πάθετε δεν θέλεις να τα ξέρεις και δεν θα τα αναφέρω θα σου πω όμως για έναν γνωστό μου που κάποτε το έκανε. Δεν ξέρω ούτε πως το κανε, ούτε τι ακρίβώς συναίβει κατά την διάρκεια του συμβάν, εκείνο που ξέρω είναι ότι ο άνθρωπος αυτός ποτέ δεν μπόρεσε να κάνει φίλους και ποτέ να κρατήσει κοπέλα. Ο λόγος; ότι το προσωπό του κάποιες φορές παραμορφωνόταν σε κάτι άλλο. Δεν μπορούσε να το καταλάβει ο ίδιος όταν συναίβενε παρά μόνο απο τον τρόμο στα μάτια των άλλων που φυσικά στην συνέχεια εξαφανιζόντουσαν απο την ζωή του. Κάπως έτσι τον είδα κι εγώ ένα βράδυ και σοκαρισμένη αποχώρισα απο δίπλα του. Κάπως έτσι με είδε την επόμενη μέρα, με την φυσιολογική του φάτσα, και κλαίγοντας με παρακαλούσε να μην εξαφανιστώ και πάνω εκεί τον ρώτησα πως γινόταν αυτό, τι είχε συμβεί; και μου είπε την ιστορία της επίκλησης. Δεν ρώτησα λεπτομέρειες, δεν τον ξανάδα ποτέ.
Ανέφερες σε κάποιο σημείο ότι θα το κάνετε το τριήμερο σε κάποιο ξενοδοχείο. Γιατί στο ξενοδοχείο; Πιθανόν γιατί πιστεύετε ότι κλείνοντας την πόρτα του δωματίου και φεύγοντας απο εκεί θα τα έχετε αφήσει όλα πίσω σας. Να θυμάστε όμως κάτι, πως δεν είναι η πόρτα ενός ξένου δωματίου που θα ανοίξετε αλλά η πόρτα του εαυτού σας σε κάτι που δεν γνωρίζετε, κι αυτή την ανοιχτή πόρτα στο σκοτεινό άγνωστο, όπου και να πάτε, θα την πάρετε μαζί σας.
Ας πάρουμε τώρα την εκδοχή πως εσείς καταφέρνετε να καλέσετε ένα καλό πνεύμα, που για μένα αυτό είναι αδύνατο, ποιοι πιστεύευε πως είστε που μπορείτε να ταράξετε έναν ξένο χώρο, γνωρίζετε αν το εξαναγκάζετε να κάνει κάτι που σε τελευταία ανάλυση δεν θα θελε να κάνει;, γνωρίζετε ποιες είναι οι επιπτώσεις για αυτό;, γνωρίζετε αν θα μπορέσει να επιστρέψει απο εκεί που ήρθε; ή στο όνομα της περιέργιας δεν σας απασχολεί. Συνήθως όμως ότι δεν σεβόμαστε δεν μας σέβετε στην πορεία και αυτό.
Αν ένα πνεύμα ήθελε οικιοθελός να σας μιλούσε θα το έκανε χωρίς εσεις να μπένατε στην διαδικασία αυτή, έχουν τον τρόπο τους και την ώρα τους να το κάνουν.
Αν υπάρχουν πράγματα που θα θέλατε να μάθετε και που θα έπρεπε να μάθετε θα μπορούσατε να το πετύχετε ερχόμενοι σε επαφή με το δικό σας πνεύμα, κι αν υπάρχουν πράγματα που δεν θα έπρεπε να μάθετε δεν θα τα μαθαίνατε που να καλέσετε ένα λόχο απο αυτά, γιατί και αυτά έχουν νόμους που δεν μπορούν να παραβιάσουν και η αλήθειες δεν είναι προσιτές στον καθένα και κάποιες απο αυτές δεν είναι προσιτές σε κανέναν. Το σύμπαν όλο διακατέχετε απο απαραβίαστους νόμους στον άυλο κόσμο.
Σου ζητώ συγνώμη αν φάνηκα λίγο επιθετική αλλά τυχαίνει να γνωρίζω κάποια πράγματα που ούτε μπορώ ούτε και θέλω να αποκαλύψω και να θεωρώ υποχρεωσή μου να σας βάλω σε κάποια σκέψη.
Η απόφαση είναι πάντα δική σας, να θυμάστε όμως ότι μερικές πόρτες που ανοίγονται πάνω σε μια απερισκεψία πολλές φορές δεν κλείνουν ποτέ.