ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

IndustrialAngel30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
26/05/2010, 19:56:23
quote:

Εαρινέ, η λεπτότητα, ακόμη και στις αισθήσεις,δεν έχει να κανει με το πνεύμα, απαραίτητα...Το πνεύμα, είναι ανώτερη αντίληψη,
....

..... ενώ οι αισθήσεις, αισθάνονται, ότι υπάρχει γύρω μας, που καμιά φορά, ειναι και παραπλανητικό, για να ικανοποιήσει μόνο το σώμα...
Θέλει διαχωρισμό, φίλε μου...

Και προπάντων, τοποθέτηση,όσον αφορά, το αν ικανοποιούμε το σώμα, ή ανεβάζουμε το πνεύμα....Είναι σαφές ότι έχουν άλλη πορεία...

Απορώ φίλε μου , που κάποιοι άνθρωποι μιλούν για "κάποια ψυχή" που δεν μπορούν να πούν :"Νά'την"...και απλά αναλώνονται σε υποκειμενικές προσωπικές διαθάσεις ή ανάγκες να δώσουν σώνει καλά υπόσταση σε κάτι που ουδείς είδε και που θεματικό ρόλο ή έστω καν ρόλο δεν διαδρΑματίζει στην εξέλιξη και πρόοδο του ανθρώπου..ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ!

Προσωπικά δεν είπα ποτέ ότι δεν υπάρχει θεός -με την έννοια του συμπαντικού δημιουργού και με οποιαδήποτε μορφή αυτός είναι-αλλα ούτε και ότι υπάρχει-μιας και κανείς δεν τον έχει δεί..κρύβεται άραγε???- αλλα σε καμμιά περίπτωση δεν είναι ο θεός της οποιασδήποτε θρησκείας και δεν θα ασχολιόταν αυτός και μάλιστα με τον τρόπο που ασχολήθηκε με τους ανθρώπους ο θεός σου και οι θεοί των υπολοίπων θρησκειών!

Αν -υπόθεση κάνουμε- ο θεός είχε δημιουργήσει τον άνθρωπο -αυτός που δέχεσαι ως θεό- θα είχε έστω κάποια γνώση περί της ανθρώπινης λειτουργίας και ο λόγος του θα ήταν διαφορετικός ... συντονισμένος με την φύση του υποκειμένου-άνθρωπος...αλλα ουδεμία αναφορά υπάρχει απο αυτόν σε οτιδήποτε καταστατικης φύσεως και εγγενές του ανθρώπου!

Και αυτό , είναι εμφανές ... δεν μπορεί να αποκρυβεί παρ'ολες τις "ευσεβείς προσπάθειες" κάθε "εμπλεκομένου" με την υπόθεση αυτή...διότι περί υποθέσεως πρόκειται που προσπαθούν να την κάνουν γεγονός!

..... ενώ οι αισθήσεις, αισθάνονται, ότι υπάρχει γύρω μας, που καμιά φορά, ειναι και παραπλανητικό, για να ικανοποιήσει μόνο το σώμα...
Θέλει διαχωρισμό, φίλε μου...

-Σου απάντησα πιο πανω περί αισθήσεων και παραισθήσεων αλλα δεν μπορείς ή δεν θέλεις να το καταλάβεις..

soul

26/05/2010, 20:08:06
quote:
Αλλά, αν κατεβείτε να σώσετε τον πλανήτη, ειλικρινά θα φοβηθώ, ότι κάτι θέλετε να του κανετε...

Είναι ώρες ώρες που έντάξει.. ρετάρεις.
Εδώ ομως δεν ρετάρεις απλά, δίνεις ρέστα.
Δεν ξέρω τι να υποθέσω, το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι οτι ή μεθυσμένος είσαι ή πραγματικά ``χάνεις``.
Το οτι χάνεις , χάνεις μην το ψάχνεις στο λέω με παρρησία, αλλά εδώ ρε φίλε τι λές.

Να κατεβούμε να σώσουμε τον πλανήτη?
Δηλαδή εννοείς οτι εγώ είμαι Δωδεκαθειστής? εννοείς οτι εγώ είμαι εγωξήινος? εννοείς οτι εγώ ανήκω σε ενα δόγμα μία αίρεση?
Δεν ξέρω τι εννοείς και οπως πάντα κάποια μαλακία θα πείς και θα τα μπαλώσεις.. οπως πάντα

26/05/2010, 20:40:19
quote:
Δεν ξέρω τι εννοείς και οπως πάντα κάποια μαλακία θα πείς και θα τα μπαλώσεις.. οπως πάντα

Γείτονα

Απλά respect!

Μηχανόβιε allzzaro δε θα σου πω ότι ρυπαίνεις, θα σου πω ότι περνάς την κρίση της μέσης ηλικίας και θες να δείξεις ότι το λέει η καρδιά σου για αυτό ανεβαίνεις πάνω σε μηχανή.χεχεχεχε.Εγώ πάντως είμαι 4τροχος, με 1.2 κινητηράκι για να μη ρυπαίνω πολύ και κουβαλάω και κόσμο οπότε μειώνω τη ρύπανση ακόμα περισσότερο...

Πάντως ρε φίλε ακόμα και λίγη ρύπανση είναι μες το παιχνίδι από τη στιγμή που θες να μετακινηθείς με κάποιου είδους μηχάνημα και όχι με τα πόδια

26/05/2010, 20:54:15
Να σε πώ..

Ενας φίλος νευρολόγος μου είπε.
Οσο μπορείς και οδηγάς μηχανή μεγάλου κυβισμού είσαι εντάξει.
Πόσους 70άρηδες έχεις δεί να οδηγούν on-off. Εναν στους χίλιους.
Η αλήθεια είναι οτι εχω αρχίσει να γίνομαι πιο αργός. Δηλαδή αντιλαμβάνομαι κάτι πιο αργά και μπορώ να πώ οτι έχει δίκιο ο γιατρός.
Η μηχανή μεγάλου κυβισμού λόγω ταχύτητας απαιτεί οξυτάτη αντίληψη.
Βέβαια για να μην παρεξηγητώ τη μηχανή την έχω αλλά την κινώ πολύ σπάνια. Αυτοκίνητο δεν θέλω.

Τώρ σε οτι αφορά την ρύπανση.
Κινούμαι με ενα παπάκι μονίμως.
Δεν λέω ρυπαίνω αλλά σχολάω πολύ αργά και συγκοινωνία δεν υπάρχει, πως θα πάω σπίτι μου.
Εντάξει 100 κυβικά για ενα άτομο οι περισσότεροι συνάδελφοι έχουν 2.500 κυβικά για ενα άτομο.

26/05/2010, 21:11:56
Ανησύχησα, ρε φίλε allzzaro, μήπως πάτησα το λυμένο ζωνάρι του οικολόγου εναλλακτικού...
Φυσικά, επισης, η δική σου μηχανή, βγάζει καθαρό οξυγόνο, όπως ο τύπος, που έβαλε σήμερα, το σκυλί του να χ@@ει, εκεί που βάζω το ποδήλατο μου, για να μου δείξει τα δικαιώματα των σκύλων.Απλά εγώ δεν ξέρω πότε έχασα τα δικά μου, να μην συναντώ σκυλόσκατα, μπρος στην πορτα μου...
Βέβαια, τόσο..ζούπερμαν που είστε εσείς, μπορεί να ρυπαίνω εγώ με το ....ποδήλατο μου, πιο πολύ απο σένα με το παπάκι,τι να κάνουμε;...
Ρε σεις, λίγη λογική, δεν μπορείτε να εφαρμόσετε;....
26/05/2010, 21:51:49
quote:

Καλά ρε σύ Βαγγέλη , ποιός σου είπε ότι έχεις τον ορισμό της λογικής "παραμάσχαλα" και πως όλοι οι άλλοι ακόμα την ψάχνουμε???

Τι σε κανει να πιστεύεις ότι όλα όσα λές , δεν στερούνται ή έχουν λογική εν αντιθέσει με τους άλλους???

Άντε πάλι απο την αρχή...για δώσε τον ορισμό της λογικής και τις ιδιότητές της ... μπάς και μπορέσω να πείσω τον Γιάπετ να μου κάνει το τραπέζι με γουρνοπούλα...!

soul

26/05/2010, 22:10:11
Να λες ευχαριστώ τρέχα που οι Έλληνες έχουν αμάξια και όχι άλογα πλέον γιατί αλλιώς θα έπρεπε να καθαρίζεις τους κόπρους του Αυγεία κάθε μέρα έξω από το σπίτι σου...

Εαρινέ λογική είναι αυτό που συμφωνεί με τα πιστεύω του τρέχα. Εύκολος ορισμός...

26/05/2010, 22:35:48
quote:

Oχι και δεν είμαι οικολόγος.
Οι οικολόγοι είναι αυτοί οι π^%%$#ς που έχουν ποδήλατα (οχι εσύ) και τους φεύγει η παναγία στις ορθοπεταλιές και μόνο το κλανίδι που ρίχνουν απο τα δύστυχα τα ζωάκια που έχουν σκορδουλιάσει φτάνει να καλύψει σε ρύπους οχι τη μηχανή μου αλλά μπολτόζα..
Οικολόγος λοιπόν φίλε μου είναι και της κατσίκας ο κώλος.
Ασε τα σάπια λοιπόν..

26/05/2010, 22:41:32
quote:
Φυσικά, επισης, η δική σου μηχανή, βγάζει καθαρό οξυγόνο, όπως ο τύπος, που έβαλε σήμερα, το σκυλί του να χ@@ει, εκεί που βάζω το ποδήλατο μου, για να μου δείξει τα δικαιώματα των σκύλων

Άυτός είναι π&^^%%ας.
Δίκιο έχει αλλά είναι π%%$$#@ς.
Δεν ξέρει τι πραγματεύεται.
Ο σκύλος έχει δικαιώματα τα υπόλοιπα ζώα δεν έχουν?
Για αυτό σου λέω π%%$$#ς είναι.
Εγώ σου έχω δώσει την εντύπωση οτι είμαι σαν και αυτούς?
Γιατί ρε φίλε μετά απο τόσα και τόσα που έχουμε αντάλλαξει εχεις αυτή την άποψη πραγματικά πρέπει να χάνεις λάδια..

Το οτι χάνεις, χάνεις δεν λέω με το χέρι στην καρδιά το λέω.
Και να σου πώ κάτι.
Σε οτι αφορά την οικολογία την μισείς μόνο και μόνο για να αποδείξεις αυτό που γράφει η Αγία Γραφή.
Οτι ο πλανήτης φτιάχτηκε για να απολαμβάνει ο άνθρωπος..
Φαντάσου λοιπόν μου φτάνεις..

Edited by - allzzaro on 26/05/2010 22:48:31

26/05/2010, 22:57:57
Όχι φίλε μου Εαρινέ, ποτέ δεν ένοιωσα ιδιοκτήτης της λογικής, αντιθέτως, την σιχαίνομαι, λόγω του οτι περιορίζει, αλλά, είναι κοινή για ολους, θέλω να πω,άρα και κάποια στιγμή, πρέπει να λειτουργει έτσι, άλλως, έχει προβλημα, στο σύνολο της...
Φίλε μου allzzaro, ζώ σε πολύ πιο ήρεμες απο σένα συνθήκες στη Λάρισα και καταλαβάινω το άγχος σου, αλλά, τι να κάνω;
Να αλλάξουμε πολεις;...
Μην ανησυχείς,όμως,μπορεί να έρθω εγώ πιο κοντά σου, απο .....Σεπτέμβριο..Που ξέρεις;
Κι εγώ είμαι οικολόγος, αλλά, όχι για τους άλλους, αλλά γιατί είμαι....Δεν μου αρέσουν οι επιδειξίες, έχεω πρόβλημα μαζί τους...
Όσο για ρύπους, σας ειπα, αλλά δεν το κοιτάξατε...Έχουν μειωθει, λένε οι μετρήσεις, αλλα δεν μας το λένε,γιατι, μετά, πως θα μας ζητησουν άλλα, για την παγκοσμιοποίηση;..
Δεν θα υπάρχει κίνδυνος και οταν χρειάζονται τον κίνδυνο,τον κατασκευάζουν..Κορόιδα που να υποστηριξουν, ακόμη και το απίθανο, υπάρχουν....Λίγη προπαγάνδα, φτάνει...
Καταλαβαίνεις, τι κοροιδα που ειναι μερικοί, που πάνε να σώσουν ένα πλανήτη, που δεν έχει ανάγκη σωτηρίας, γιατί έγινε αθάνατος και δεν μπορεί να κινδυνεύσει;....