ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πού ήταν ο Θεός; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Πού ήταν ο Θεός; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

sakhs348 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
ΗΧΩΜέλος
18/08/2015, 02:27:45
DSM. Μην τα Βάζεις με τον σκυλοσοφο, στο τσακ είναι να μας ρίξει αφορισμούς.

18/08/2015, 02:31:43
Δεν τα βάζω με κανέναν. Ερωτήσεις κάνω.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

ΗΧΩΜέλος
18/08/2015, 02:38:16
Εδώ που τα λέμε μια άποψη για το πως θα έχουν οι Εβραίοι λιγότερη εξουσία μας καταθέτει. Δεν είναι κακό.

18/08/2015, 03:12:56
Αν αυτό έχεις καταλάβει, καλλίτερα να συμφωνήσεις από νωρίς μαζί του. Μην ταλαιπωρείσαι τζάμπα. Ούτε κι εγώ.

18/08/2015, 16:48:15
Ντιεσέμη
με αρέσει η ευθύτητά σου.

Μπαμ και κάτω.

Ουτε η Ολγα Τρέμη και ο Ντερμπεντερης τέτοιο consistence
στα talk shows.

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

18/08/2015, 17:58:34
Είστε βόδια ρε.Σκέτα βόδια.
Πυροβολείτε τους Ρωμαίους, πριν καν φθάσουν στο χωριό.Αν το πάτε έτσι, στο τέλος θα σταματήσουμε να παίζουμε μπάλα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

ΗΧΩΜέλος
18/08/2015, 19:22:10
DSM σοβαρά τώρα περιμένεις να σου απαντήσει? Εδώ με μια υποδουλωση έχει λύσει το πρόβλημα εβραισμος. Λες και είναι πρόβλημα. Μια άποψη κατέθεσε, τον τρόπο δεν μας είπε.

18/08/2015, 19:48:00
quote:

DSM σοβαρά τώρα περιμένεις να σου απαντήσει? Εδώ με μια υποδουλωση έχει λύσει το πρόβλημα εβραισμος. Λες και είναι πρόβλημα. Μια άποψη κατέθεσε, τον τρόπο δεν μας είπε.

Μήπως κάνεις κι εσύ το ίδιο στο άλλο θέμα στη <<ΣΟΦΙΑ>>?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

ΗΧΩΜέλος
18/08/2015, 19:54:56
Νικομαχε στο άλλο θέμα νομίζω ότι σου απάντησα με το να διαβάσεις το σύγγραμμα. Η αλήθεια είναι ολοφάνερη. Δυστυχώς δεν ζει ο ερευνητής Γκιολβας για να σου δώσει τα φώτα του.

18/08/2015, 20:04:59
παπαριές λες τώρα.

Τρίχες μου απάντησες.Ο Γκιόλβας λέει για Δρακονιανούς?

Αν θέλεις να παίξεις τίμια, πήγαινε και δώσε απάντηση σε ότι ακριβώς σε ρώτησα.

Εκτός κι αν δεν ξέρεις τι λες, οπότε...παπαριές!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

ΗΧΩΜέλος
18/08/2015, 20:05:36
Σκυλοσοφος μην σκας για τους Εβραίους και τους χριστιανούς. Ειδικά οι Εβραίοι πήραν πήραν την ιστορία των σουμεριων ανακατεψαν τον Θεό Ενκι και τον Θεό Ενλι. Και το πασαραν για ιστορία τους. Όσο για τους χριστιανούς τι να πω. Άρπαξαν τον χριστο από τα μαλλιά και τον κόλλησαν σαν υιός του θεού. Αρα ποιος ο λόγος να περιορίσει κάποιος τους Εβραίους? Οι τους χριστιανούς αντίστοιχα.

ΗΧΩΜέλος
18/08/2015, 23:39:41
Νικομαχε αν σου απαντώ με τρίχες ποιος ο λόγος να επιμένεις? Εκτός αν είναι η τακτική σου αυτήν, όταν σου προτείνει κάποιος να διαβάσεις κάτι καλό είναι να το κάνεις για να έχεις και την δική σου άποψη. Η γνώση δεν προσφέρεται στο πιάτο.
Τώρα όσον αφορά τον Γκιολβα, καλό είναι να μην ακούς πολύ τον Παλμό γιατί αν και ερευνητής όπως δηλώνει και φυλος του γκιολβα πέρα από 250 κιλά πεπιεσμένο λίπος δεν είναι τίποτα άλλο. Και απλά σου αναφέρω αυτόν γιατί αυτός δεν δέχεται τους δρακονοανους.
Μήπως είναι η σειρά σου να μας δώσεις τα φώτα σου?

19/08/2015, 02:09:32
quote:

Νικομαχε αν σου απαντώ με τρίχες ποιος ο λόγος να επιμένεις?

Επιμένω επειδή είναι μεγάλη ευχαρίστηση, να παίζω με Ρωμαίους.Σκέτη απόλαυση.Ανεβάζουν το Εγώ μου στα ύψη.Τόσο ψηλά, όσο και το ασανσέρ που θα φτιάξουν οι Καναδοί και τσούπ...θα βγαίνεις στο διάστημα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

19/08/2015, 02:13:16
Και του DSM του αρέσει, μόνο που στο τέλος φωνάζει και τον Κόμη για συνδρομή.
Οχι τον Μοντεχρήστο, τον άλλον!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

19/08/2015, 02:16:01
Δεν φωνάζω κανέναν.

ΗΧΩΜέλος
19/08/2015, 02:37:02
Νικομαχε άρα δεν είσαι ένα ολοκληρωμένο άτομο. Θελεις οι άλλοι να φτιάχνουν το εγώ σου. Ξέρεις πόσο εύκολο είναι να γκρεμιστεις από εκεί που νομίζεις ότι ανεβηκες? Τι παροιμία που λέει. Γελαγαν μαζί με εμένα, πεθανα και εγώ στα γέλια την ξέρεις?

19/08/2015, 02:44:32
Εδώ μέσα όλοι είναι στη διαδικασία της παραγώγου. Κανείς δεν είναι στη διαδικασία της ολοκλήρωσης.

Την ολοκλήρωση άλλωστε, την συναντά κανείς σε βιβλία μαθηματικών και νεκροταφεία.

quote:

Σκυλοσοφος δεν νομίζεις ότι είναι κάπως ρηχή η εξερεύνηση σου.? Μέχρι στιγμής σε άλλα θέματα άφηνες να εννοηθεί ότι πλην χριστιανών ότι κινητε εκτελητε. Τώρα μας λες καλοί οι Εβραίοι αλλά για κατώτερες θέσεις. Αρα να μην τους γουστάρουμε σαν ενεργό έθνος αλλά να μην τους καθαρίσουμε και σαν τον Χίτλερ, και πάμε στην κόλαση. Μπα.την επόμενη φορά θα ζητήσω την βοήθεια του κοινού.!

Το θέμα δεν είναι πάλι το μίσος για τους Εβραίους. Ξέχασέ το και κάνε ότι νομίζεις με τους εβραίους.

Είχες αποκαλέσει τους χριστιανούς ως ιουδαιοχριστιανούς. Ε λοιπόν, είπα πως για εμάς η χριστιανική θρησκεία δεν είναι λατρεία του ανθρώπου, του έθνους και των προγόνων αλλά λατρεία του Δημιουργού. Δεν λατρεύουμε το εβραικό έθνος και τους εβραίους προγόνους - δεν είναι προπάτορές μας, αλλά μόνο τον Θεό. Δεν μας νοιάζει αν ο Θεός διάλεξε τους εβραίους και δεν μας αφορούν οι εβραικές υποσχέσεις, δεν έχουμε απολύτως καμμιά σχέση με τα εβραικά όνειρα.

Ακόμα και οι χριστιανοί που ψέλνουν στην εκκλησία για πρόσωπα της παλαιάς διαθήκης δεν τους λατρεύουνε και δεν δοξάζουν το λαό του ισραήλ, αλλά λατρεύουν και δοξάζουν μόνο τον Θεό.

Η μόνη σύνδεση είναι ότι ο Θεός αποκαλύφθηκε σε πρόγονο των εβραίων και ότι κράτησε αυτή την θρησκεία μέχρι την στιγμή που ήρθε ο Μεσσίας, ο οποίος κατάργησε την εβραική θρησκεία του Νόμου και την παλαιά διαθήκη για να κάνει νέα.

Για να στο πω καλύτερα, για τον Χριστιανό η θρησκεία δεν έχει σχέση με εθνικές επιδιώξεις και o Γιαχβέ δεν είναι για εμάς <<tribal god>> που οδηγεί ένα έθνος σε πόλεμο εναντίον όλων των άλλων και σε κατακτήσεις. Δεν θεωρούμε πως ο Θεός είναι μόνο της Ελλάδας αλλά και όλων των εθνών.

Δεν είμαστε ιουδαιοχριστιανοί. Και αν τυχόν χριστιανός μισήσει τους εβραίους, εννοείται πως δεν τους μισεί όλους γιατί υπάρχουν και καλοί άνθρωποι. Και δεν τους θεωρούμε εχθρούς της Ελλάδας αλλά εχθρούς της ανθρωπότητας. Αντί να εκτιμήσουν ότι ο Θεός τους διάλεξε εκείνοι προσπάθησαν να υπερυψωθούν έναντι των άλλων εθνών γι' αυτό απορρίφθησαν, τιμωρήθηκαν και θα τιμωρηθούν.

Edited by - Διονύσιος Σκυλόσοφος on 19/08/2015 06:07:16

Αντίθετα εγώ απορώ με τις νεοπαγανιστές αντιφάσεις σχετικά με τους Εβραίους και τους χρυσαυγίτες.

Σε μια νεοεποχίτικη έκθεση βιβλίου στο Σύνταγμα ήταν μεταξύ και των γνωστών νεοπαγανιστών εκδοτών και κάποιοι(δε θυμάμαι όνομα εκδότη), που διαφημίζανε και πουλούσανε βιβλία κατά των Εβραίων, όπου αναφέρανε τα του Απίωνος και Σία για λεπρή φυλή στην Αίγυπτο κτλ

Ενώ επίσης οι νεοπαγανιστές δεν έχουν πρόβλημα με τους χρυσαυγίτες που μισούν τον Χριστιανισμό και τους εβραίους και βρίζουν τα πρόσωπα της παλαιάς διαθήκης.

Έτσι λοιπόν από την μια μισούνε τους αντισημίτες, την χούντα, την βασιλεία και μιλούνε για αθηναική δημοκρατία αλλά από την άλλη δεν έχουν πρόβλημα με τον αντισημιτισμό και το φασισμό. Το πρόβλημά τους είναι ούτε η χούντα ούτε η Χρυσή Αυγή ούτε ο αντισημιτισμός, αλλά οι Χριστιανοί. Χριστιανός χρυσαυγίτης και αντισημίτης είναι ξέρασμα, παγανιστής χρυσαυγίτης και αντισημίτης είναι σεβαστό πρόσωπο. Οι κακόμοιροι οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν πως για την κατάντια της Ελλάδας δεν φταίει ο χριστιανισμός...

Εγώ ξεκαθαρίζω ο χριστιανισμός δεν είναι ούτε αντισημιτικός ούτε φιλοσημιτικός. Αν διαβάζοντας την Παλαιά Διαθήκη δημιουργείται μια συμπάθεια, τότε αυτή δεν είναι για το σαρκικό λαό του Ισραήλ αλλά για μεμονωμένα πρόσωπα που πολεμήσανε υπό την προστασία του Θεού, τους εχθρούς του Γιαχβέ.

Η μόνη περίπτωση που υπάρχει φιλοσημιτισμός είναι εκείνοι ορισμένων ευαγγελιστών στις ΗΠΑ, όπου λογικά ζούνε ανάμεσα σε πολλούς εβραίους και φυσικά είναι οι περισσότεροι εβραίοι. Αυτοί λοιπόν πιστεύουν ακόμη στην ιδιαιτερότητα του σαρκικού Ισραήλ, πως η Παλαιά Διαθήκη δεν έχει λήξει και το Ισραήλ θα τσακίσει τους γύρω εχθρούς του.