ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- H αλληγορική διδασκαλία του Ομήρου - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- H αλληγορική διδασκαλία του Ομήρου - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
09/03/2013, 13:30:29
regulus

Η θρασύτητά σου έχει ξεπεράσει κάθε όριο.Σκέφθηκα να μην δώσω συνέχεια,κατα την προτροπή του συντονιστή,αλλά είσαι αδιόρθωτος.

Η επίμαχη φράση σου:

quote:
regulus

Ρε δεν πάτε στο διάολο λέω εγώ ! Σας βαρέθηκα με τις βλακείες σας ξανά και ξανά τα ίδια και ούτε που διαβάζετε τι γράφω. Και απαντάτε άλλα αντί άλλων. Άει στο διάολο!

Δεν απευθυνόταν στον DSM κι εμένα, αλλά σε δύο άλλα μέλη,αξιοσέβαστα, τα οποία ουδέποτε έδωσαν αφορμή στο φόρουμ, τους kost και Προμηθέα.

Στην "πορεία" προκύψαμε εμείς ώς εξιλαστήρια "θύματα" και δήθεν αποδέκτες των λόγων σου.

Ντροπή σου !!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 09/03/2013 13:31:06

09/03/2013, 13:36:05
quote:

regulus

Η θρασύτητά σου έχει ξεπεράσει κάθε όριο.Σκέφθηκα να μην δώσω συνέχεια,κατα την προτροπή του συντονιστή,αλλά είσαι αδιόρθωτος.

Η επίμαχη φράση σου:

quote:
regulus

Ρε δεν πάτε στο διάολο λέω εγώ ! Σας βαρέθηκα με τις βλακείες σας ξανά και ξανά τα ίδια και ούτε που διαβάζετε τι γράφω. Και απαντάτε άλλα αντί άλλων. Άει στο διάολο!

Δεν απευθυνόταν στον DSM κι εμένα, αλλά σε δύο άλλα μέλη,αξιοσέβαστα, τα οποία ουδέποτε έδωσαν αφορμή στο φόρουμ, τους kost και Προμηθέα.

Στην "πορεία" προκύψαμε εμείς ώς εξιλαστήρια "θύματα" και δήθεν αποδέκτες των λόγων σου.

Ντροπή σου !!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 09/03/2013 13:31:06

Μα εσείς (εσύ δηλαδή γιατί είσαι ένας) τα γράψατε (τα πρόσθετα λόγια ...) ακριβώς για να με υποβιβάσετε στα μάτια τους!!! Εγώ έγραψα το μύνημα που είπα. Ντροπή σε σένα λοιπόν αξίζει !!!!!!!
...

"ΧΑΙΡΕ ΑΣΤΕΡΟΣ ΑΔΥΤΟΥ ΜΗΤΗΡ , ΧΑΙΡΕ ΑΥΓΗ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"

Edited by - regulus on 09/03/2013 13:41:49

09/03/2013, 13:46:21
Ξέρεις,τους πολύ ηλίθιους,τους διώχνει και ο αγιος Πέτρος.
Πρόσεξε,όταν έρθει η ευλογημένη ώρα,θα σου πεί να περάσεις στο...ζεστό υπόγειο!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

09/03/2013, 14:06:25
Είτε εσύ regulus ΔΕΝ τους έγραψες "να πάνε στον δ...." και το βγάλαν απ' το μυαλό τους ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ και οι άλλοι.

Είτε εσύ ΈΓΡΑΨΕΣ να πάνε στον δ.... και μετά το έσβησες.

Θέλω μια ρητή διαβεβαίωση απ' τα μέλη που ήταν ενεργά εκείνη την ώρα και είδαν το ποστ, τι ακριβώς συνέβη. Και κυρίως απο τον ίδιο τον συγγραφέα...

09/03/2013, 14:15:14
Κόουτς, διάβασε μόνο τον Αιθεροβάμονα. Στην τελική είναι πλέον και συντονιστής. Τί δεν καταλαβαίνεις? Θες να τρελαθούμε όλοι μαζί?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

09/03/2013, 14:18:39
Αιθεροβάμονας προς regulus:

quote:
Πραγματικά η συμπεριφορά σου είναι παιδαριώδες!
Αντί να αναγνωρίσεις το σφάλμα σου, προσπαθείς να συκοφαντήσεις
τους συνομιλητές σου οι οποίοι είδαν (μεταξύ τους και εγώ) την ανάρτηση σου !

Για του λόγου το αληθές να σου θυμίσω οτι μετά την διαγραφή του επίμαχου σχολίου σου

quote:
Edited by - regulus on 08/03/2013 22:49:07

Η πρώτη σου αντίδραση (την οποία δεν πρόλαβες να διαγράψεις)
ηταν:

quote:
regulus:Απεστάλη: 08/03/2013, 23:23:24
Από ποιους να ζητήσω συγνώμη ; Από αυτούς που με βριζουν εδω και καιρό χωρίς να τους κάνω τίποτε; Αυτοί όντως πρέπει να πάνε στο διάολο γιατί εκεί ανήκουν. Οι άλλοι δε φταίνε τίποτε.

και συνεχίζεις (αμετανόητος), στην αναφορά μου για "ανάρμοστη συμπεριφορά"

quote:
regulus:Απεστάλη: 08/03/2013, 23:25:59
Ανάρμοστη ήταν η δική σας συμπεριφορά όχι η δική μου και εσείς θα έπρεπε να μου ζητήσετε συγνώμη εδώ και καιρό.

Και έρχεσαι σήμερα, που δεν μπορείς να κάνεις καμιά παρέμβαση στα μηνύματα σου και στήνεις ολόκληρο συκοφαντικό σενάριο απέναντι στα μέλη DSM και ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

(για τον kost δεν λέω τίποτα, γιατί ακόμα τρέχει)

Πραγματικά μόνο ως αστείο μπορώ να το δω...
Και κάπου εδω, πρέπει να τελειώσει αυτό το αστείο!

09/03/2013, 14:26:05
quote:

Είτε εσύ regulus ΔΕΝ τους έγραψες "να πάνε στον δ...." και το βγάλαν απ' το μυαλό τους ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ και οι άλλοι.

Είτε εσύ ΈΓΡΑΨΕΣ να πάνε στον δ.... και μετά το έσβησες.

Θέλω μια ρητή διαβεβαίωση απ' τα μέλη που ήταν ενεργά εκείνη την ώρα και είδαν το ποστ, τι ακριβώς συνέβη. Και κυρίως απο τον ίδιο τον συγγραφέα...

Εγώ ΔΕΝ τους έγραψα και το έκαναν εκείνοι. Έγραψα αυτό που είπα και πιο πάνω. Έσβησα αυτό που είπα. Τα έχω πει πιο πάνω.

09/03/2013, 14:27:18
quote:

Ξέρεις,τους πολύ ηλίθιους,τους διώχνει και ο αγιος Πέτρος.
Πρόσεξε,όταν έρθει η ευλογημένη ώρα,θα σου πεί να περάσεις στο...ζεστό υπόγειο!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Γιατί; Φοβάσαι μην είσαι μόνος σου εκεί;

09/03/2013, 14:37:41
Η λογική "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" είναι η λογική που κατέστρεψε την Ελλάδα... και δεν έχει καμιά ηθική
09/03/2013, 14:49:22
quote:

Η λογική "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" είναι η λογική που κατέστρεψε την Ελλάδα... και δεν έχει καμιά ηθική

Έχει ηθική: ηθικό είναι ότι συμβάλει στην επίτευξη του σκοπού. Το θέμα είναι ο σκοπός να είναι άγιος και άγια και τα μέσα.

09/03/2013, 14:56:16
quote:
Έχει ηθική: ηθικό είναι ότι συμβάλει στην επίτευξη του σκοπού.
Αυτό μπορεί να ισχύει για σένα προσωπικά ή για κάποιους άλλους ανθρώπους άλλης εποχής. Αλλά ο ίδιος ο ελληνικός λαός σήμερα, δεν χρησιμοποιεί με αυτόν τον τρόπο την λέξη. Και εγώ την χρησιμοποιώ με τον τρόπο που την χρησιμοποιεί όλος0 ο ελληνικός λαός, όχι με δικό μου τρόπο.
09/03/2013, 15:08:38

Τι να πεις τώρα…αντί να παραδεχτεί αντρίκια ότι «ναι, το έγραψα» και «λίγα σας είπα» το σβήνει και το παραποιεί…Το θέμα δεν είναι δηλαδη το τι είπε…by the way, ναι, ως και εγώ το είδα, και μάλιστα αμέσως πιο μετά λέει κάτι ακόμα πιο γραφικό και «υβριστικό», λέει «στο διάολο ανήκετε και εκεί να πάτε», σαν να λέμε δηλαδή «να καείτε στην κόλαση σας αξίζει αντίχριστοι»

Το πραγματικά άσχημο είναι αυτό το μίγμα χαζομάρας και θράσους που λέει και ο Αιθεροβάμμων που τον εξωθεί σε τέτοιες αστειότητες…

Γενικώς στα τελευταία 8-10 μηνυματά του ανέβασε πολύ τους τόνους, με ειρωνίες, επιθετική διάθεση και υποτιμητικές δηλώσεις προς τους συνομιλούντες. Αν δεν μπορεί να γράψει σαν άνθρωπος και αν δεν μάθει να διατυπώνει με σοβαρότητα και σεβασμό για τους άλλους τις απόψεις του τότε ας πάει στο καλό (διότι αν πάει στο κακό τότε θα τον έχουμε μαζί μας)

Πάντως το φαινόμενο νομίζω συναντάται συχνά σε διάφορα φόρουμ, τύποι που λειτουργούν σαν την «Λουκά» των φόρουμ (στο πιο καλλιεργημένο) που τρέχουν από θέμα σε θέμα κουβαλώντας εικόνες και αγιάσματα (νομίζω ο ίδιος ο ρεγκιουλους παραδέχτηκε πως την φωτο του παίσιου την έβαλε επίτηδες και για να προκαλέσει) με σκοπό να «ξορκίσουν» τα κακά δαιμόνια του φόρουμ και να «μαρτυρήσουν την αλήθεια «μόνοι του εναντίον όλων»…εντάξει, κλασική περίπτωση διαδικτυακων attention-seekers και “wannabe a martyr of christ”…τώρα ας πούμε είναι η καλύτερή του τού regulus, που έχει πετύχει πλέον αυτό το «μόνος εναντίον όλων» (που ο ίδιος επεδίωξε) και το οποίο φαίνεται τρέφει την παραπάνω χριστιανική φαντασίωσή…έχει δηλαδή ενδιαφέρον το πράγμα από ψυχολογικής σκοπιάς…και δεν εννοώ δηλαδή μόνο τον regulus, ενοοώ μία πληθώρα μελών που εχουν περάσει από το esoteric προσπαθώντας να «καπελώσουν», περισσότερο ή λιγότερο συνειδητά την θεματολογία, με φωνές και εντυπώσεις…το πρότυπο του ζηλωτή και «καλού χριστιανού» που οφείλει να εκπληρώσει αυτό το ρητό από τον Ιωάννη «και ο κόσμος θα σας μισήσει όπως μίσησε και εμένα» προσκολλώντας και αντιμετωπιζοντας σαν προσαρμοστική βδέλλα όλες τις «αντίθετες» -άρα και «αντίθεες»- ιδέες και γνώμες...όταν όμως ρωτάνε κάποιον «πώς σού φαίνεται να σε βρίζουν όλοι εδώ μέσα?», θα έπρεπε να ξέρουν πως «ό,τι έσπειρες θερίζεις»…

Το θέμα λοιπόν δεν είναι εδώ να δειχτούμε όλοι εμείς «ανώτεροι» του regulus…όλοι έχουμε γράψει μπαρούφες κατά καιρούς εδώ, και ο Νικομαχος πχ. το έχει κάνει (σόρυ Νικ αλλά έτσι είναι), και εγώ έχω γράψει μπαρούφες, ειδικα τα πρώτα μου χρονια στο φόρουμ, και γενικώς όλοι μας προβάλλουμε τα θέματά μας στους άλλους –έστω ασυναίσθητα. Όταν όμως κάποιος δεν έχει φραγμό στον τρόπο που μιλάει και απ[αξιωνει τους υπόλοιπους, τότε η αγενής παρουσία του γίνεται πολύ ενοχλητική και καταχραστικη στο φόρουμ…και συνήθως με σύντομη ημερομηνία λήξης…

09/03/2013, 15:40:34
Kost προφανώς δεν έχεις διαβάσει τα μυνήματά μου από την αρχή. Και ποια ήταν η αντιμετώπιση που δέχτηκα. Προφανώς με ταύτιζαν με κάποιο άλλο πρώην μέλος (κάποιος μου το είπε σε ΠΜ ότι έγραφα σαν κάποιον που έχει περάσει από εδώ) αλλά έκαναν λάθος.Οπότε σε δικαιολογώ. Μπορεί να μοιάζει με πολλών το γραψιμό μου τι να κάνω; Θα πρέπει να υφίσταμαι συνέπειες σαν να ήμουν αυτοί; Σε όσα φόρουμ έχω πάει λένε συνήθως ένα γιεα ένα καλώς ήρθες κλπ τυπικά πράμματα. Εδώ φαίνεται ήταν πολύ σίγουροι και μου επιτέθηκαν από την αρχή.Οπότε πήρα και γώ θέση άμυνας γιατί είδα ότι ο λόγος ήταν η πίστη μου. Χωρίς να θίξω κανέναν ως τότε αφού δεν ήξερα και κανέναν, αν και είχα διαβα΄σει κατά καιρούς διάφορα σημεία από το φόρουμ. Τώρα όσον αφορά το τι έγραψα το ξέρεις πολύ καλά τι έγραψα και τι μου πρόσθασαν αν το είδες άμεσα. Οπότε μην τους υπερασπίζεσαι.
Η προσβητική συμπεριφορά είναι και δική σου όταν λες :"μίγμα χαζομάρας και θράσους". Πως θέλεις να σε σεβαστεί μετά ο άλλος αν εσυ του μιλάς έτσι; Σε έβρισα εγώ; Ναι είπα στο δεύτερο μήνυμα ότι τους αξίζει σε κάποιος να πανε στο διάολο γιατί εκεί ανήκουν και άφησα καθέναν να αυτοπροσδιοριστεί. Τώρα εσύ πως αλλαξες τα λεγόμενά μου και το έκανες σαν να το απηύθυνα σε όλους; Θεωρείς ότι όλοι εδώ μέσα (και συμμεριλαμβάνεις και τον εαυτό σου; ) ανήκουν στο διάβολο και πρέπει να πάνε στην κόλαση; Δεν το είπα εγώ εσύ το λές αυτό. Ε΄γω είπα ότι σε κάποιους για να μην καούν τα χλωρά με τα ξερά. Το ότι όσοι είναι αντίχριστοι πάνε στην κόλαση αυτό είναι βέβαιο. Αλλά την τελευταία στογμή μπορεί να σωθεί κάποιος. Γιαυτό δεν εύχομαι να πάει κανένας. Αλλά τώρα, όσο ζούμε δηλαδή, πολλοί μπορεί να είναι άξιοι κόλασης. Ιδίως όσοι αλλάζουν τα λόγια των άλλων. Σε αυτούς λοιπόν δεν είναι βρισιά αν τους πεις κάτι τέτοιο γιατί θα σου πουν και ευχαριστώ αφού εκεί θα βρούν εκείνο που επιθυμούν. Έχω την αίσθηση ότι διαβάζεις επιλεκτικά τα όσα γράφω; Κάνω λάθος;
Αυτό χρειάζεται απάντηση οπωσδήποτε.

09/03/2013, 15:44:16
Να σου πω την αλήθεια kost, ήλπιζα οτι ολα αυτά τα χρόνια θα βρισκόταν κάποιος αληθινά αξιόλογος χριστιανός, και δεν εννοώ αξιόλογος ως προς το τι έχει να πει, αλλά κυρίως προς τη συμπεριφορά, που να έρθει αντιμέτωπος με όλους αυτούς που ειρωνεύονται και πετάνε λάσπη στην ορθοδοξία.
Αναρωτιόμουν μήμπως ο Regulus ήταν τελικά αυτός ο αξιόλογος "ήρως", με την πραγματικότητα βέβαια να αποδεικνύει τελικά οτι είναι και αυτός ανάμεσα στους πολλούς, χριστιανος στο όνομα αλλά η ταπεινότητα χαμένη στην πορεία.
Και αυτός θα αποτελεί άλωθι για όλους τους "χριστιανομάχους" να κάνουν ο,τι γουστάρουν.
Έτσι η ισορροπία δεν θα υπάρχει, γιατί οι χριστιανομάχοι θα λένε τα δικά τους, και δεν θα υπάρχει αξιόλογος αντίλογος απο τη μεριά των ορθοδόξων. Ας θερίσουν λοιπόν ο,τι σπείρανε...

...Τελικά μόνο ένας... Ψηλός αξίζει!

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 09/03/2013 16:37:03

09/03/2013, 15:49:54
Αν ειναι το εσοτερικα να γινει μια παρεουλα που θα αλληλοσυγχαιρεται να μας το πειτε,να την κανουμε.Θα με πεις,ρε μπαγλαμα σε κραταει κανεις με το ζορι εδω;Οχι,αλλα για μενα το εσοτερικα,ειναι ο λογος που εγραψα για πρωτη φορα στη ζωη μου σε υπολογιστη και δεν γουσταρω να βλεπω μαλακιες.
09/03/2013, 15:53:51
quote:
Kost προφανώς δεν έχεις διαβάσει τα μυνήματά μου από την αρχή. Και ποια ήταν η αντιμετώπιση που δέχτηκα. Προφανώς με ταύτιζαν με κάποιο άλλο πρώην μέλος (κάποιος μου το είπε σε ΠΜ ότι έγραφα σαν κάποιον που έχει περάσει από εδώ) αλλά έκαναν λάθος.
Εδώ θέλω να πω κάτι, επειδή γνωρίζω τα περισσότερα απο τα παλιά μέλη. Ο μοναδικός τρόπος να ταυτιστεί ο Regulus με άλλο μέλος (αναφέρομαι σε μερικά συγκεκριμένα) είναι να έχεις την προδιάθεση να τον ταυτίσεις. Να το επιθυμείς με άλλα λόγια.
Το οτι η συμπεριφορά του Regulus σε περιπτώσεις όπως αυτή σε αυτό το θέμα, δεν ήταν καθολου σωστή, ναι, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς, έχει κάθε δίκαιο να λέει οτι εξ αρχής δέχτηκε επίθεση. Τα στοιχεία υπάρχουν, και ένα (εικονικό) δικαστήριο θα τα δεχόταν.
Δηλ. δεν ειναι οτι οι άλλοι (κάποια συγκεκριμένα άλλα άτομα) είναι αθώοι, απλά και αυτοί και αυτός είναι σε άλλους βαθμούς ένοχοι. Τώρα το ποιοι είναι περισσότερο και το ποιο λιγότερο ένοχοι, είναι θέμα της διαχείρισης, όμως μη κάνουμε οτι δε βλέπυομε κάποια πράγματα.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 09/03/2013 16:18:59

09/03/2013, 15:57:22
Ντοτορο δεν πάς μια βόλτα στο λιμάνι να δεις άν κουνιούνται οι βαρκούλες?

Αντε με τις εξυπνάδες σου!!!
Μάθε να πηγαίνεις και πάσο σε μερικά πράγματα που βγάζουν μάτια!!!

Πιο απλοϊκή γλώσσα δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω γιατι θα με...παρεξηγήσεις!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

09/03/2013, 15:58:13
quote:

Να σου πω την αλήθεια kost, ήλπιζα οτι ολα αυτά τα χρόνια θα βρισκόταν κάποιος αληθινά αξιόλογος χριστιανός, και δεν εννοώ αξιόλογος ως προς το τι έχει να πει, αλλά κυρίως προς τη συμπεριφορά, που να έρθει αντιμέτωπος με όλους αυτούς που ειρωνεύονται και πετάνε λάσπη στην ορθοδοξία.
Αναρωτιόμουν μήμπως ο Regulus ήταν τελικά αυτός ο αξιόλογος "ήρως", με την πραγματικότητα βέβαια να αποδεικνύει τελικά οτι είναι και αυτός ανάμεσα στους πολλούς, χριστιανος στο όνομα αλλά η ταπεινότητα χαμένη στην πορεία.
Και αυτός θα αποτελεί άλωθι για όλους τους "χριστιανομάχους" να κάνουν ο,τι γουστάρουν.

Τελικά μόνο ένας... Ψηλός αξίζει!

Γιατί επειδή είναι του "σιναφιού" ;
Δεν είμαι "ήρωας" και δε σκοπεύω να γίνω, εκτός και αν προκύψει καμμιά επιστράτευση και πάμε για πόλεμο. Εσύ γιατί ηθελες να εμφανιστεί κάποιος χριστιανός αφού και εσύ είπες ότι είσαι χριστιανός και ότι κοινωνάς κιόλας; Περίμενες να κάνουν τη δουλειά άλλοι; Βασικά αυτό το είπες για να με "πείσεις" να αλλάξω στάση. Αλλά δεν πιάνει. Οι χριστιανομάχοι είναι από βλακεία τους χριστιανομάχοι, λόγω ανιδεότητας,περί του χριστιανισμού και περί ιστορίας, όχι λόγω επιχειρημάτων. Γιαυτό και επιτίθενται ακόμη και με το που βάζεις μια εικόνα που τους τρομάζει (πχ. παπάς ή αγιος) λόγω δικών τους ιδεοληψιών. Είδες κανέναν χριστιανό να αντιδρά έτσι σε εικόνα πχ του Απόλλωνα; Του Δία; Λέμε για εικόνα αρχαίου αγάλματος, όχι φτιαγμένες που βάζουν δήθεν το Χριστό να προσκυνά το Δία, σαν αυτές που έβαλε ο Ευμένης. Αλλά και σε αυτές δεν εντέδρασα. Αυτό δεν το είδες; Βλέπεις επιλεκτικά και εσύ όπως βλέπω. Και κρίνεις επιλεκτικά επίσης.
Φυσικό ειναι να μην θέλει κανένας να κάνει διάλογο υπό αυτές τις προϋποθέσεις αλλά να του έρχεται να πει "άι στο διάολο βλαμμένα όντα" , όπως μου ήρθε και μένα πολλές φορές αλλά συγκρατήθηκα και δεν το είπα. Και εκεί που συγκρατήθηκα σαν να επηρρέασα τους άλλους να το γράψουν για λογαριασμό μου. Ελπίζω να γίνεις πιο αντικειμενικός στις κρίσεις σου στη συνέχεια και να θέτεις σε ίσους όρους χριστιανούς και μη γιατί εσύ θα ωφεληθείς από το χριστιανισμό. Γιατί μόνο όφελος έχει όποιος τον προσεγγίζει με σεβασμό.

09/03/2013, 16:05:37
regulus

quote:
Οι χριστιανομάχοι είναι από βλακεία τους χριστιανομάχοι, λόγω ανιδεότητας,περί του χριστιανισμού και περί ιστορίας, όχι λόγω επιχειρημάτων.

Προσωπικά δεν μάχομαι κανέναν χριστιανισμό, κανέναν δωδεκαθεισμό και κανέναν αθεισμό. Αν μη τι άλλο, μπορεί να το επιβεβαιώσει ο PanosT.

quote:
Φυσικό ειναι να μην θέλει κανένας να κάνει διάλογο υπό αυτές τις προϋποθέσεις αλλά να του έρχεται να πει "άι στο διάολο βλαμμένα όντα" , όπως μου ήρθε και μένα πολλές φορές αλλά συγκρατήθηκα και δεν το είπα. Και εκεί που συγκρατήθηκα σαν να επηρρέασα τους άλλους να το γράψουν για λογαριασμό μου. Ελπίζω να γίνεις πιο αντικειμενικός στις κρίσεις σου στη συνέχεια και να θέτεις σε ίσους όρους χριστιανούς και μη γιατί εσύ θα ωφεληθείς από το χριστιανισμό. Γιατί μόνο όφελος έχει όποιος τον προσεγγίζει με σεβασμό.

Μάχομαι όποιον είναι ψεύτης, συκοφάντης, απατεώνας, δολοπλόκος και μυθομανής.

Όλα αυτά που είσαι εσύ, και που όλοι πλέον το έχουν καταλάβει. Ο μόνος που δεν το έχει αντιληφθεί είσαι εσύ.

Αλλά τα γραμμένα μένουν...Ακόμα κι αν αποτελούν πονήματα πονηρούληδων...

09/03/2013, 16:07:00
quote:
regulus
Φυσικό ειναι να μην θέλει κανένας να κάνει διάλογο υπό αυτές τις προϋποθέσεις αλλά να του έρχεται να πει "άι στο διάολο βλαμμένα όντα" , όπως μου ήρθε και μένα πολλές φορές αλλά συγκρατήθηκα και δεν το είπα. Και εκεί που συγκρατήθηκα σαν να επηρρέασα τους άλλους να το γράψουν για λογαριασμό μου

Ηλιθιότητας...συνέχεια!

Λίγο ακόμη και πλησίασες το...άκρον άωτον!!

quote:

Και εκεί που συγκρατήθηκα σαν να επηρρέασα τους άλλους να το γράψουν για λογαριασμό μου

Ξελιγώθηκα!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.