- Για φεμινίστριες και φίλους του γκόλφ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
Νά και το λινκ
http://www.telegraph.co.uk/sport/main.jhtml?xml=/sport/2004/06/05/sgmair05.xml&sSheet=/sport/2004/06/07/ixgolf.html
Μια 14χρονη κοπέλλα νικάει τους άνδρες στο παιχνίδι τους!
- "Έτη φωτός καλύτερη απ'οτι ήμουνα στην ηλικία της" λέει ο Tiger Woods.
Kynikos - O Δισειδαιμωνολόγος της Περιφερείας σας...
"γευόμαστε τα αρώματα του ουρανού ανακατεμένα με το πνεύμα της γης"
Χμ, διακρίνω μιαν ελάχιστη δόση σνομπισμού, ή κάνω λάθος; ![]()
Γιατί να μην αναπτερώθει το φεμινιστικό αίσθημα με την επιτυχία μιας μαθήτριας σε έναν τόσο ανδροκρατούμενο χώρο;;

Το θέατρο του παραλόγου σ'όλο του το μεγαλείο!
Σε κάθε φράση που ακούγονταν, μου ερχοταν εμετός
γιατι σε κάθε φράση ο Bush παρουσιαζόταν ως ο ανθρωπιστής
αυτός που αξίζει πραγματικά ενα νομπελ ειρήνης
ο προστάτης του κόσμου.(Βεβαια να μη πω τι μου ρχεται στο μυαλο οταν ακούω "προστατης" κι ακολουθεί το όνομα του Bush.)
Φυσικά τα καλύτερα για τον Bush είχε να πει και το πλέον ανεγκέφαλο φασιστόμουτρο και σκυλάκι του, ο κυβερνητης της Καλιφόρνιας(!) ναι,ναι...το βρήκατε ο Κόναν ο άγαρμπος Αρνολντ Σβατζενεϊκερ.
Μιλήσανε κι οι δυο βλαμμένες κόρες του Bush· όχι πως μπορούσανε να μιλήσουνε· είπαν τις απίστευτες βλακείες και
τα ζώα απο κάτω χειροκροτούσαν.
Hazard! "Democracy" in operation.
Ουπς!
Edited by - 1900 on 02/09/2004 01:13:34
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΗ
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΙΑ
Η ΑΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ
Στην Αμερική μου φαίνεται έχει αρχίζει να εφαρμόζεται.
Τί να κάνει κι αυτός ο Μπους?Ένας διανοητικά καθυστερημένος είναι που ούτε κατάλαβε πώς τον βάλανε εκεί ψηλά.
Έτσι και τον ψηφίσουνε πάλι θα πρέπει να είναι εντελώς ζώα.Αλλά κι ο άλλος υποψήφιος αν βγει δεν νομίζω να κάνει κάτι φοβερά διαφορετικό.
μπορω να πω με απολυτη βεβαιοτητα οτι τα αμερικανακια
κοιμουνται ορθια.. γι'αυτους:
οτι λεει η τιβι ειναι αληθεια
περα απο τη χωρα τους δεν υπαρχει τιποτα..
ΝΗΣΟΣ ΠΑΤΜΟΣ+ΛΟΙΠΑ ΓΥΡΩ ΝΗΣΑΚΙΑ...
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ(ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ //
+ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ-ΚΟΜΜΕΝΗΣ,ΠΕΡΙ ΤΟΥΤΟΥ ΟΜΙΛΩ..:(//
--'η αλλιως τι ειχαμε τι χασαμε!(τωρα τα βαζει και με τον "πλανη-τ'αρχη"// ελατε να τη δειτε..:(---
Αν εχουμε τετοιον ηλιθιο πλανηταρχη/
Aν διαστρευλωνονται τα συμβολα/
Aν παραποιειται με τετοιο γελιοδεστατο τροπο η Aληθεια...
τοτε καλα να παθετε ανθρωπακια....![]()
Εχετε τωρα λεει....την αγια Αβαλλον
να σας σωσει..
με το ψεμμα και την κουτοπονηρια![]()
μετα ερχονται κι αλλοι μικροι ανοητοι και αλλοι πανηλιθιοι αυτοκλητοι...
ωστε ο,τι πιο γλυωδεστατο.....να κυριαρχησει!
Ευγε!
Τα καταφερατε....;
Τωρα ομως...κυνηγηστε μας!...)
ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΕΤΤΙΝΟ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ "ΗΓΕΣΙΑΣ"//ΑΝ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΙΔΙΑ Η "ΕΞΟΥΣΙΑ"..//
ΕΙΜΑΣΤΕ...ΜΟΝΑΧΟΙ-ΔΑΥΙΔ- ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ'ΕΝΑ ΓΛΥΩΔΕΣΤΑΤΟ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟ ΜΩΡΟ-ΓΟΛΙΑΘ-...ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΤΟΞΙΝΕΣ ...
ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ;...
-ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑΙ/ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο - Α(ΛΚΟΟΛΙΚΟΣ)Ε(ΠΩΝΥΜΟΣ)-
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ(ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ "starlets b'" + ΟΙ ..trendy, ΜΕΝ/ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ, ΔΕ "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ"...)
!ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ...(Ουουου ΣΙΞ-ΣΙΞ-ΣΙΞ!....)
(Επειδη τα μου-σου-του τα "σιχαθηκα" -ΛΕΙΑΝ ΕΠΙΟΙΚΩΣ-
θα πραττω ως αληθινη υεπασπιστης της αληθειας/
Η 17 Ν* του εξωτερικα![]()
*ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ..."ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ"![]()
--"ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙ"...ΟΠΩΣ ΘΑ'ΛΕΓΕ +ΟΜΠΑΡΜΠΑΣΤΑΘΗΣ..ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΜΑΣ--
---υγ.καλως ηρθες Ερμη /σε πεθυμησα
--
...σωτηριον ετος...10-09-04
H Atma εναντια στο καθεστως των ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΗΛΙΘΙΩΝ.
(τωρα "αν καποιος το παρει προσωπικα"!-δηλωνω.. πως "υπευθυνοι επι της κατα-κριτικης" "δυνανται"..αλλοι
)

quote:
Μου έρχεται στο μυαλό το εφιαλτικό τρίπτυχο του Όργουελ.
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΗ
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΙΑ
Η ΑΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ
Στην Αμερική μου φαίνεται έχει αρχίζει να εφαρμόζεται.
Τί να κάνει κι αυτός ο Μπους?Ένας διανοητικά καθυστερημένος είναι που ούτε κατάλαβε πώς τον βάλανε εκεί ψηλά.
Έτσι και τον ψηφίσουνε πάλι θα πρέπει να είναι εντελώς ζώα.Αλλά κι ο άλλος υποψήφιος αν βγει δεν νομίζω να κάνει κάτι φοβερά διαφορετικό.
Συμφωνώ και επαυξάνω . Μόνο που δυστυχώς μάλλον θα ξαναβγεί απ' ότι φαίνεται . Τον έχετε ακούσει όταν βγάζει λόγο ? Σαν να απευθύνεται σε παιδάκια του νηπιαγωγείου ... Βέβαια το iq του κοινού του τέτοιο είναι ...
Οσο δε για την υποκρισία τους δεν λέγεται . Εγραφα σ'ένα Αμερικάνικο φόρουμ και τους τα έλεγα χύμα και κάποιος μου είπε "αν έμενες στην Αμερική θα σε είχαν συλλάβει γι' αυτά που λες" .... Το τι απίστευτα διάβασαν τα ματάκια μου δεν λέγεται .
π.χ. 400-1 είναι το σκορ σήμερα (φυσικά αναφερόταν σε νεκρούς)
Να κάνουμε λέει την Νατζάφ πάρκινγκ .
Εμείς βοηθάμε τους Ιρακινούς να χτίσουν την ελευθερία τους , στέλνουμε υδραυλικούς και ηλεκτρολόγους ...
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΙ !
Εγώ λέω πάνω στο θέμα αυτό ας περιμένουμε μιά που πλησιάζει ο καιρός τις Προεδρικές Εκλογές στις Η.Π.Α.
Πόσο απέμεινε ακόμα;;; 2-3 Μήνες;;;
Aν επανεκλεγεί ο εν λόγω "Κύριος" στην ηγεσία του Πλανήτη τότε χωρίς κανένα αστείο η Ανθρωπότητα έχει σοβαρό Πρόβλημα!!!
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΛΟΒΛΗΜΑ ... ΔΕΝ έχει Σωτηρία!!

Καλή μου φίλη, μιας και οι εύστοχες τοποθετήσεις σου…γεμίζουν χαρά ….και μιας και η κότα έγινε πια το εσωτερικό ΣΕΧ ΣΥΜΠΟΛ!!!, σκέφτηκα να αφιερώσω, σε σένα την ΑΡΧΗ... και σε ΟΤΙ αλλο…. δείχνει τουλαχιστον....την διαύγεια πνεύματος!
ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ!!!!
Το χιούμορ, ποτέ δεν πρόσβαλε κανένα! Τι πιο ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ? ![]()
ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ…
Θεραπευτικό μέσο που σπάνια θεραπεύει το κακό που έχουμε, αλλά που πάντοτε δημιουργεί ένα κακό που δεν το είχαμε.!
Είναι πολύ σκληρό να μην αγαπιόμαστε όταν αγαπάμε, αλλά είναι ακόμα πιο σκληρό, όταν δεν αγαπάμε πια!
Οι γυναίκες για τις οποίες λένε πως υπήρξαν ωραίες, παρουσιάζουν για μένα το ίδιο ενδιαφέρον με τα ξεπεσμένα νομίσματα που λένε πως άξιζαν πολύ!
ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ!
Ο μιλόρδος σετερφιλδ διατήρησε μέχρι τις τελευταίες του στιγμές τη χιουμοριστική του διάθεση!
Λίγες μέρες πριν τον θάνατο του, τον βάλανε σε μια κινητή πολυθρόνα και του κάνανε ένα περίπατο. Κάποιος φίλος όταν επέστρεψε του είπε!
Μιλόρδε πήρατε τον αέρα σας?
Όχι, απάντησε ο Σετερφιλντ, απλά έκανα μια πρόβα τζενεραλε της κηδείας μου!
Να μην ξανά καπνίσετε!
Μα δεν καπνίζω!
Να μην ξαναβάλετε στα χείλη σας αλκοολ
Μα δεν το δοκίμασα ποτέ μου!
Να μην ξανά πιείτε κρασί!
Μα πίνω μόνο νερό!
Μήπως σας αρέσουν τα τηγανιτά πατατάκια?
Πολύ, γιατρέ μου!
Ε τότε να μην τα ξαναβάλετε στο στόμα σας! ![]()
Ένα πρωινό ο Σωκράτης είδε σε ένα δρομάκο ένα άνθρωπο που έτρεχε γρήγορα καταδιωκομενος από ένα άλλο, που κρατούσε στα χέρια του ένα ξίφος!
Πιαστον, πιαστον! Του φώναξε ο Τελευταίος.
Ο Σωκράτης όμως στάθηκε ακίνητος.
Είστε κούφος, του λέει ο οπλισμένος άνθρωπος, που σταμάτησε ασθμαίνοντας. Σου ήταν τόσο εύκολο να απλώσεις τα χέρια να τον του κόψεις το δρόμο σε αυτόν το δολοφόνο.
Τι εννοείς του λέει ο Σωκράτης, όταν λες πως είναι δολοφόνος.
Περίεργη ερώτηση. Όλος ο κόσμος ξέρει πως δολοφόνος είναι ένας που σκότωσε.
Δηλαδή ένας χασάπης!
Ε όχι τρελό γερε, θέλω να πω κάποιος που σκότωσε ένα άλλο άνθρωπο.
Α τότε είναι ένας στρατιώτης!
Αμόρφωτε! Μιλώ για ένα άνθρωπο, που σκότωσε ένα συνάνθρωπο του σε περίοδο ειρήνης
Α κατέλαβα! Ένας δήμιος!
Βλάκα. Δεν κατάλαβες πως μιλώ για έναν άνθρωπο που σκότωσε έναν άλλο στο σπίτι του!
Επί τέλους, κατάλαβα! Εννοείς ένα γιατρό!
Ο Οπλισμένος άνθρωπος συνέχισε το δρόμο του χωρίς να μπορέσει να καταλάβει τίποτα από το χιουμορ του Σωκράτη…
Δεν ξερω σε τι γιατρο πας, αρκει αγαπημενα σοκολατακια μην σου κοψει, γιατι τοτε θα εχεις προβλημα!..![]()
![]()
ΦΙΛΙΚΑ
Όταν ο Κλεμανσό το 1906 έγινε υπουργός των εσωτερικών, θέλησε να εξακριβώσει αν οι υπάλληλοι ήσαν εργατικοί και ακριβείς στην ώρα τους. Συνοδευόμενος λοιπόν από τον διευθυντή του γραφείου του, τον Βιντερ, μπήκε στο πρώτο γραφείο μα δεν βρήκε κανένα εκεί! Το ίδιο και στο δεύτερο και στο τρίτο. Στο τέταρτο δωμάτιο βρισκόταν ένας υπάλληλος που κοιμόταν. Ο Βιντερ, θέλησε να τον ξυπνήσει μα ο Κλεμανσό τον εμπόδισε λέγοντας,
Όχι, όχι Μην τον ξυπνήσετε γιατί θα φυγή και αυτός.
Φιλικά bubu![]()
Ανοιξες θέμα σχετικό με το χιούμορ, πολύ καλά έκανες.
Χαρακτηριστικό πολύτιμο στον εσωτερισμό όπως λέει και ο αγαπητός μας Admin. Χιούμορ να κάνεις, αλλά και να δέχεσαι.
Τυχερός όποιος έχει χιούμορ. Δεν παίρνει τη ζωή τόσο στα σοβαρά, πράγμα χρήσιμο για να μπορέσεις να δεις τα πράγματα κι από άλλες οπτικές γωνίες, χρήσιμο για να σε βοηθήσει να αλλάξεις δρόμο όταν συνειδητοποιήσεις ότι αυτός που διάλεξες (ο δρόμος) δεν είναι αυτός που είσαι, αλλά που νομίζεις ότι είσαι. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό στο να σου τραβήξει την προσοχή από ένα κόλλημά σου, και να σε βοηθήσει έτσι ώστε να μην μίνεις στάσιμος. Θεραπευτικό γιατί κάνει εσένα και τους άλλους να γελάνε και να γεμίζουν θετική ενέργεια, αλλά και να ξεχνάνε τα βάσανά τους. Γοητευτικό, γιατί σε κάνει ακαταμάχητο στο άλλο φύλο. Συμφέρον, γιατί μπορείς να ξεγλυστρίσεις εύκολα πετώντας μια χιουμοριστική ατάκα. Ενδεικτικό της εξυπνάδας και του ανοικτού μυαλού. Ειρηνευτικό, γιατί κάνει δυο εχθρούς να χαμογελάνε για το ίδιο πράγμα.
Για μένα προσωπικά, η ύπαρξή του σαν στοιχείο στην προσωπικότητα κάποιου είναι καθοριστική, δύσκολα θα μπορούσα να συνενοηθώ με άτομα που δεν κάνουν χιούμορ, αλλά κυρίως δεν καταλαβαίνουν το χιούμορ. Νιώθω να ασφυκτιώ όταν βρίσκομαι ανάμεσα σε "σοβαρούς" μόνο ανθρώπους και πιστέυω ότι η σωστή λέξη τη σωστή στιγμή, κάθε άλλο παρά τη σοβαρότητα στερεί από μία κατάσταση.
αυτή...που τα κατάφερε!
Από ότι κατάλαβα μέχρι σήμερα,…. λίγο μα μου φτάνει …. με αγαπάνε οι γυναίκες…
Πλάτωνας!![]()
Δεν ξέρετε πως απαγορεύετε να κάνετε μπάνιο εδώ.. Λέει ένας αστυνομικός σε κάποιον που μπαίνει στη θάλασσα!
Δεν κάνω μπάνιο, πνίγομαι!
Πιστεύεις στα όνειρα Γιώργη?
Πίστευα, μέχρι τη στιγμή που παντρεύτηκα ένα από αυτά!
Ένας ηλίθιος πτωχός είναι ηλίθιος. Ένας πλούσιος ηλίθιος, είναι πλούσιος.
(Κουρτελιν)
Οι αγάπες είναι όπως τα μανιτάρια. Δεν είναι βέβαιος κανείς για το είδος τους παρά μόνο όταν είναι πολύ αργά!
Τρισταν Μτεριαρ
Σαμφορτ
Γνώρισα μου έλεγε ένας ηλικιωμένος φίλος μου, ανθρώπους που είχαν ένα μεγάλο χαρακτήρα αλλά χωρίς αγνότητα, και άλλους που είχαν χαρακτήρα αγνό, χωρίς καμία μεγαλοσύνη.
Ο Ρουκλιερ έλεγε μια μέρα. Δεν έκανα παρά μια μόνο κακή πράξη στη ζωή μου.
Και ποτέ θα τελειώσει? Ρώτησε ο Σαμφορτ