- Περί χρησιμότητας των Θρησκειών ...ο "λόγος"... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Θα ήταν π.χ. ολίγον ανόητο να συγκρίναμε Ροβεσπιέρο με Λένιν
.
Κατ'εμέ πάντα.
quote:quote:
Αφορισαν ποτε καποιον δουλεμπορο;Αν ναι οτι εχω πει το παιρνω πισω.Αν οχι κλαιν μαιν τι ειπαν,το θεμα ειναι τι εκαναν.Για τη καταργηση της δουλειας πρεπει να παμε στη γαλλικη επανασταση των αθεων για να δουμε πραξεις.Ολα τα αλλα ειναι για να γελαει ο κοσμος.Εκατομμυρια ανθρωποι αλυσοδεθηκαν και πουληθηκαν για ενα κομματι ψωμι και οι εκπροσωποι του θεου της αγαπης εκαναν το κινεζο...Μην διαβαζεις τοσο πολυ τους Ελληνοπληκτους. Ο χριστιανισμος εκανε εγκληματα ομως επι της ουσιας ο χριστιανισμος δεν εδωσε αλοθι για αυτα τα εγκληματα. Ανθρωποι τα εκαναν και τι σου λεει οτι δεν θα εκαναν χειροτερα αν δεν υπηρχαν οι αναστολες που επεβαλε ο χριστιανισμος;
Edited by - Ραψωδός on 03/01/2011 00:13:17
Ποιους ελληνοπληκτους ρε φιλε;Δειξε μου μια σελιδα ειτε ελληνοπληκτου ειτε χριστιανομαχου ειτε οτι θελεις,που σκεφτηκε καποιος αυτο το απλο ερωτημα που κανω.ΑΦΟΡΙΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ;
Τοσο απλα ειναι τα πραγματα.Αντιθετα και για αυτο το θεμα,ολοι αναλωνονται στα γνωστα.Οπως ειπε ο ταδε και οπως ειπε ο παρα ταδε και ξυσε τα α....α σου.Ρε αφηστε τι ειπαν ,και κοιταξτε τι εκαναν.![]()
Λαθος ανθρωπο βρηκες φιλε να του πεις οτι επηρεαζεται και αντιγραφει......
quote:
promitheus90:
Πού είσαι ρε Ευρωπαίε2;;;;Καλή σου χρονιά!!!
Μου έλειψε εκείνη η κουβεντούλα που είχαμε κάνει προ αμνημονεύτων...
Επίσης, χρόνια πολλά γεμάτα υγεία και τύχη.
Δεν τη θυμάμαι τη συζήτηση! Αν θες πήγαινε με εκεί, για να συνεχίσουμε...από αύριο όμως ένεκεν της ώρας.
Τον Χρυσόστομο, την πρώτη φορά τον εξόρισαν. Ξεσηκώθηκε όμως ο λαός της Πόλης και επαναστάτησε. Τον έφεραν άρον άρον πίσω.
Ο Άγιος συνέχισε χωρίς φόβο και γνωρίζοντας τους κινδύνους.
Τον ξαναεξόρισαν μετά από ένα χρόνο περίπου.
Ξεσηκώθηκε ο λαός στην Πόλη και πάλι, και τότε ανέλαβε δράση ο στρατός, με εκατοντάδες νεκρούς αθώους πολίτες.
Συνέχισε όμως ο αυτοκράτορας με διωγμούς των οπαδών του και με δολοφονίες.
Μέχρι και ο αρχιεπίσκοπος Ρώμης έστειλε επιστολή για οίκτο προς τους οπαδούς του.
Τελικά ο Χρυσόστομος πέθανε από την πείνα και την εξάντληση σε μία από τις πολλές καθημερινές πεζοπορίες, από φρούριο φυλακής σε φρούριο φυλακής που του είχαν επιβάλει στα βάθη της ανατολής.
Ας μου πει ο συνδίκτιος έναν τέτοιον άνθρωπο της αρχαιότητας που τα έβαλε αυτοπροσώπως με τον βασιλιά γνωρίζοντας την τύχη του.
Ας μου δείξει κάποιος, κάποιον σαν τον Ιωάννη τον Βαπτιστή!
Μπορεί κάποιος?...ή το μόνο που ξέρουν είναι να βρίζουν τον χριστιανισμό και τους Αγίους Πατέρες?
Γιατί νομίζετε ότι αποκαλέστηκε Χρυσόστομος? γιατί λέμε πέστα Χρυσόστομε?
Γιατί πολύ απλά κάποιος λέει αυτά που εμείς δεν τολμούμε να πούμε, κάποιος που είναι ελεύθερος.
Ας σταματήσουν λοιπόν οι χριστιανομάχοι τα βελάσματα τους περί προβατοποίησης των χριστιανών και τα λοιπά, γιατί οι μόνοι άβουλοι και σκλαβωμένοι στα κόμπεξ τους και τα πάθη τους εδώ μέσα δεν είναι άλλοι από αυτούς που εκχυδαΐζουν κατά του Ιησού και της θρησκείας του χριστιανισμού, οι χριστιανομάχοι δηλαδή.
ΞΥΛΟΥΡΗΣ - ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
quote:
Ας μου πει ο συνδίκτιος έναν τέτοιον άνθρωπο της αρχαιότητας που τα έβαλε αυτοπροσώπως με τον βασιλιά γνωρίζοντας την τύχη του.
Ρε συ μιλαμε δεν υπαρχεις....εχεις πολυ γελιο.Εδω οι ελληνες καταργησαν το θεσμο οχι με το καλο αλλα με συνεχεις αιματοχυσιες και εσυ μου λες για εναν ανθρωπο......
Ρε συ ευρωπαιε,δικαιολογησαι μονο αμα εισαι παλιος θυροτεσαρακιας και πονανε τα μυαλα σου....για την ομαδαρα.Αν ναι ο.κ,αν οχι δεν δικαιολογεισαι.![]()
Καλά δεν έχετε να παρουσιάσετε τίποτα ποιο ποιοτικό?
10 χρονάκια μεγαλύτερος να ήταν ο γιος μου και θα έβαζα αυτόν να ασχολείται μαζί σας!

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=4&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=10805
Αν θες να το ξαναδείς πάντως στο δίνω.Απλά δες το ρε φίλε ότι κάθε εποχή έχει και το δυνάστη έχει και τον ποπολάρο της.Η αρχή της ισότητας φερ'ειπείν-αρχή χριστιανική πέραν όλων των άλλων-είναι και μια αρχή υπέρ της οποίας πολλοί αγωνίστηκαν και προ Χριστού.Να,ένας που μου ήρθε τώρα ήταν ο Μωυσής.Να κι άλλος,Ιερεμίας(προφήτης αν δεν κάνω λάθος)-Αυτός τα έλεγε ωραία θυμάμαι.
Μπορώ να σου δώσω παραδείγματα ανθρώπων από άλλους τόπους που τα βάλανε με την εξουσία για υπέρ του λαού(Τιβέριος Γράκχος στη Ρώμη π.χ.).Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.Η ουσία για μένα είναι λίγο πιο πάνω.
quote:
Χεσε μας ρε Σκαρταδο να πουμε. Ο χριστιανισμος εκανε τους αψυχους δουλους ανθρωπους. Ασε τι εκαναν οι παπαδες, αν και υπηρξαν τεραστιοι ανθρωποι ακομα και αναμεσα τους.Μην το παιζετε τοσο πολυ δεν κανει καλο.
Αμα συνεχισετε να βαζετε τον Ελληνισμο απεναντι στο Θεο το μονο που θα χρειαστειτε ειναι βαζελινη. Ο Ελληνισμος χωρις τον Χριστιανισμο ειναι απλα μια κωλοτρυπιδα.
Ρε συ σας εκανα συγκεκριμενη ερωτηση.Αφοριστηκε ποτε καποιος σε βορα νοτο ανατολη και δυση επειδη ηταν δουλεμπορας και αρα εναντια στο λογο του χριστου;Αν ναι δειξτε το,αν οχι παραδεχτειτε την ηττα σας να παμε παρακατω....![]()
Η Μεγαλη Εκρηξη ειναι θεωρεια και οχι αποδειξη.Ο μικροκοσμος ειναι αποδεδειγμενος.
Συμφωνα με την θεωρια της ΜΕ το συμπαν εχει ηλικια 13,7 δις ετη,οπως εδειξε η μετρηση ακτινοβολιας μικροκυμματων υποβαθρου{CMB}.
Λες οτι τοτε ξεκινησε ο χωροχρονος.Οχι,ειναι λαθος και η διατυπωση και το νοημα.
Η εννοια του χρονου,ως σταθερο συστημα αναφορας,δεν υπαρχει.Ειναι ανθρωπινη επινοηση,μια μοναδα μετρησης.
Συμπαν υπηρχε και πριν την ΜΕ,αλλοιως που ελαβε χωρα,αυτη?
Δεν δημιουργηθηκε το συμπαν απο την εκρηξη,αλλα προυπηρχε.Ποσο καιρο πριν?Αγνωστο και δεν θα μαθουμε ποτε,εκτος κι αν βρουμε την αρχη και το τελος του συμπαντος.
Αρα και ο χρονος και ο χωρος προυπηρχαν του μεγαλου μπουμ.Λεω χρονος,επειδη εμεις τωρα που σου γραφω και με διαβαζεις,πρεπει να προσδιορισουμε χρονικα,ενα γεγονος,οχι οτι υπαρχει στα αληθεια.
Ετσι γιατι να παμε κατω να βρουμε την αρχη της υλης,αφου και η ΜΕ αν εγινε υλη υπηρχε.Αν ομως παμε προς τον μακροκοσμο,περνωντας τα διαδοχικα σταδια των διαστασεων,ισως γινουμε τοσο μεγαλοι,οσο το συμπαν,που θα μας αγκαλιαζει πλεον χωρις τα κενα του μικροκοσμου.
Ετσι θα εχουμε δυο πιτσες σε μια.
Δεν ξερω αν εχεις γνωσεις φυσικης.Αν εχεις καθε τι καινουργιο που μαθαινεις παντρεψε το,στο μυαλο σου, με την κβαντικη φυσικη και την μεταφυσικη.Θα εισαι πιο κοντα στα δρωμενα.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
quote:
Καλημέρα skartados, ......κουκιά σπέρνω!
Καλά δεν έχετε να παρουσιάσετε τίποτα ποιο ποιοτικό?
10 χρονάκια μεγαλύτερος να ήταν ο γιος μου και θα έβαζα αυτόν να ασχολείται μαζί σας!
Εγω το μονο που θελω απο εσενα ειναι,αυτα να τα λες μονο εδω μεσα.Παραεξω θα μας κανεις ρεζιλι,αν φυσικα εισαι ενας απο εμας στην εθνικοτητα.Γιατι με αυτα που λες αμφιβαλω.Ακου βρεστε μου εναν που τα εβαλε με τον βασιλια;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χάρηκα που τα είπαμε, ίσως σας δω σε άλλα φόρουμ.
Καλή εβδομάδα και καλή αναζήτηση(σε αυτούς που δεν είναι ήδη στα νησιά των Μακάρων)
Au revoir