ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΑΓΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ!!!!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΜΑΓΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ!!!!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Mandragoras61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
scullyΜέλος
06/02/2004, 09:59:29
quote:
ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ΄ΘΕΛΕΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ΄ΡΘΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ , ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΣΟΥ? ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΣΙΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ (ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΣΟΥ?

Είπα "αν είναι να πεθάνουμε από κάτι", αν "δεν είναι"...γιάτι να με χάσει η ανθρωπότητα..............?!

"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg

SIMONAΜέλος
06/02/2004, 10:08:33
quote:

ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ SCULLY
quote:
Και θα το ξαναπώ, αν είναι να πεθάνουμε από κάτι, ας είναι αυτό η περιέργια!!!!!!!!!!

ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ΄ΘΕΛΕΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ΄ΡΘΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ , ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΣΟΥ? ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΣΙΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ (ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΣΟΥ?

ΦΙΛΙΚΑ WODAN

ΕΞΥΠΝΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ . ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ Η SCULLY! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

SonapΜέλος
06/02/2004, 10:12:08
Πιστεύω φίλοι μου πως δεν πρεπει να παιζουμε με τη φωτιά γιατι βαζουμε σε κινδυνο οχι μονο τη ζωη μας αλλα και των συνανθρωπων μας,πολλες φορες χωρις να το ξερουν.Γιατί να πεθανει κανεις απο περιεργεια?Μάλλον γιατι στην εποχη μας τα εχουμε δει και τα εχουμε ακουσει ολα και το μονο που μενει για να μας κινησει το ενδιαφερον ειναι προφανως αυτο που δεν βλεπουμε η δεν μας φανερωνεται.Σκεφτείτε όμως πως όταν βρισκόμαστε στη στιγμή του κινδύνου τότε λέμε"θεέ μου βοήθησε με"..."μακαρι να μην το έκανα ποτε"... η τρέχουμε πανικόβλητοι!Ετσι δεν είναι?Γι αυτό,όποιος δεν ξερει τι κανει,καλύτερα να μην το κανει!Μιλαω εκ πείρας γιατί ετσι επαιζα μια μερα με επικλυσεις και βιβλία με τους φίλους μου και το βραδυ στο σπίτι που το καναμε χτυπαγαν οι ντουλαπες απο μονες τους

"Την ώρα της δυστυχίας μην απελπίζεσαι..σκέψου πως από μαύρα σύννεφα , πέφτει κρυστάλινη βροχή"

selectedΝέο Μέλος
06/02/2004, 11:11:32
ΦΙΛΕ SONAP ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΛΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ,ΑΝ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ!

ZΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ!

SIMONAΜέλος
06/02/2004, 11:27:21
quote:

ΦΙΛΕ SONAP ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ

ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ
ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ;;

06/02/2004, 15:02:33
quote:
ΑΛΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ,ΑΝ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ!

Ναι, για τις ανακαλύψεις ισχύει αυτό.
Και για την πρόοδο σαν ανθρωπότητα.
Πιστεύεις όμως πως αν ασχοληθείς με επικλήσεις πνευμάτων,θα βγεις από την άγνοια?
Δηλ. θα πεις διαπιστωμένα πια,ναι υπάρχουν,και μετά?
Καλή η γνώση δεν λέω,αλλά αν είναι να τη βρώ(που δεν το πιστεύω μέσα από επικλήσεις),κάνοντας επικίνδυνα πειράματα...να λείπει.
Μετά να πω και το άλλο.
Άντε και ανακαλύψαμε τι τρέχει.
Πού θα μας οφελούσε αυτό?
Σε τί θα άλλαζε προς το καλύτερο τη ζωή μας?

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

scullyΜέλος
07/02/2004, 09:45:36
quote:
ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ
ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ;;

Να μία πολύ έξυπνη ερώτηση....!

"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg

ΘΕΜΙΔΑΝέο Μέλος
12/02/2004, 13:12:13
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Μ.Γ.

12/02/2004, 16:02:24
Μα αυτό ρώτησα λίγο πιο πάνω.
Πώς είσαι σίγουρος ότι επειδή λες το όνομά του,θα έρθει αυτό και όχι κάποιο άλλο επικίνδυνο?
Βρε παιδιά δηλαδή τώρα αν καλέσω εγώ το πνέυμα της γιαγιάς μου,πιστεύετε στ'αλήθεια πως θα έρθει αυτό?Άυτή η ψυχούλα που βρίσκεται σε γαλήνη?
Εγώ το βρίσκω παράλογο.Επίσης δεν έχουμε και δικαίωμα να χαλάμε αυτή την γαλήνη.
Συμφωνώ με τον φίλο sonapQ
quote:
Πιστεύω φίλοι μου πως δεν πρεπει να παιζουμε με τη φωτιά γιατι βαζουμε σε κινδυνο οχι μονο τη ζωη μας αλλα και των συνανθρωπων μας,πολλες φορες χωρις να το ξερουν.

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

gioconda hexeΝέο Μέλος
15/02/2004, 16:16:04

afiste tus pethamenous isihus !!!!!!!!!!!!!!!!!!

gioconda hexe

seminaΜέλος
04/12/2004, 17:14:23
Τι να την κάνω την αγάπη σου??
Αν είναι να με πληγώνεις,καλύτερα άστο...
Αν είναι να με κάνεις να νιώθω χάλια,καλύτερα φύγε...
Αν είναι να μου μιλάς με άδειες λέξεις,καλύτερα σώπα...
Μη με σκοτώνεις με τα λόγια σου...
Μη με σκοτώνεις με λέξεις που θα έπρεπε να ανασταίνουν...
Τι να την κάνω την αγάπη σου αν απλά μου το λες???
Τι να τις κάνω τις υποσχέσεις σου αν είναι μόνο λόγια???
Δε χρειάζονται.Σε συμπαθώ και χωρίς αυτές.
Δε χρειάζεται να μου τάζεις πράγματα για να σε θαυμάσω.

Τελικά τι έχει σημασία???...Να αγαπάς ή να το δειχνεις???
Τα λόγια ή οι πραξεις???
και τελικά οι πράξεις ή οι σωστές πράξεις???
Αν η αγάπη σου είναι μόνο λόγια ή πραξεις που με σκοτώνουν τοτε ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω...
Φιλικά
Ευγένιος & Σεμινάκι

Η ωριμοτητα συνισταται στην αποκαλυψη πως ερχεται καποια στιγμη που ολα οσα πιστευεις ανατρεπονται και παντα θα υπαρχει κατι που δεν μπορεις να κατανοησεις..

Jason_18Μέλος
05/12/2004, 00:43:08
ωραιο το θεματακι σου!καταρχην η αγαπη ειναι ενα συναισθημα το οποιο πρεπει να το νοιωσεις για να το δεχτεις!δεν μπορεια να πεις "ας παει στο διαολο θα το δεχτω χωρις να το νοιωσω"τραγικο λαθος!πιστεψε με θα το μετανιωσεις πυκρα και τοτε θα ειναι πολλη αργα.δευτερον,η αγαπη πρεπει να δειχνεται μονο με πραξεις!!!!τα λογια ειναι φτωχεια σε αυτην την περιπτωση.το να εισαι μονο λογια ειναι το μονο ευκολο!!!!ολοι το κανουν αλλα λιγοι το δειχνουν με πραξεις!στην αγαπη πρεπει να ενεργεις με σωστες πραξεις,γιατι μια μικρη παρεξηγηση μπορει να φερει το τελος.

iairaΜέλος
05/12/2004, 00:44:12
Πολλές φορές πληγωνόμαστε με τη συμπεριφορά των άλλων, όμως το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι σε αυτούς.
Είναι δυστυχώς στον ίδιο μας τον εαυτό φίλη semina και το πως θέλουμε να αντιληφθούμε την "αγάπη". Τι περιμένουμε από τους άλλους; Τι χρειαζόμαστε από αυτούς;
Πολλές φορές θέλουμε να λάβουμε ην αγάπη με τον δικό μας τρόπο. Το ξέρω, είναι σκληρό να θέλει κάποιος άνθρωπος να "πάρει" αγάπη,και να μην την παίρνει, όμως στο μόνο που έχω καταλήξει μέχρι στιγμής, είναι, να μάθουμε να αγαπάμε πρώτα τον εαυτό μας, για να μπορέσουμε να αποδεχτούμε τους άλλους έτσι όπως είναι.
Φιλικά...

MercuryΜέλος
05/12/2004, 02:00:50

(Αν είναι να μην με πληγώνεις καλύτερα άστο...)

έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι ανοιχτοί

ειν' η αγάπη ένα ταξίδι από γιορτή σε γιορτή !

ζήσε μαζί μας στον αέρα, στη φωτιά, στη βροχή

(αν είναι να με κάνεις να νιώθω καλά καλύτερα φύγε!)

μας περιμένουν άδειες μέρες, ραγισμένοι ουρανοί !

ειν' η αγάπη ένα ταξίδι από πληγή σε πληγή

(θέλω να πεθάνω απο την αγάπη σου για να μπορέσω να αναστηθώ...)

ειν' η αγάπη ένα ταξίδι από γιορτή σε γιορτή !

Βάλε φωτιά σ' ότι σε καίει, σ' ότι σου τρώει τη ψυχή !

pegiannisΜέλος
05/12/2004, 02:16:57
Γειά σας κι απο εμένα.

Φίλοι μου η αγάπη είναι η κινητήρια δύναμη του σύμπαντος.
Βεβαίως είναι όμορφο θέμα για συζήτηση, αλλά πιστεύω οτι ο χώρος προσφέρεται για την γενικότερη έννοια αυτού του συναισθήματος καθώς και οτι το αδικούμε αν το περιορίζουμε στην ερωτική του μορφή.

ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ

MercuryΜέλος
05/12/2004, 03:22:39
Ας μάθουμε πρώτα να περπατάμε και ίσως μια μέρα

μάθουμε και να πετάμε...

(αν θέλετε να σκοτώσετε την αγάπη, συζητήστε την...)

seminaΜέλος
05/12/2004, 14:57:13
Αγαπητο μελος Jason_18,
Φυσικα και στην αγαπη δεν μπορεις να πεις θα το δεχτω αυτο χωρις να το νιωσω..αλλα υπαρχει πολλων ειδων αγαπη..φιλικη αγαπη,η αδερφικη αγαπη,η ερωτικη..
Πράγματι μονο με πραξεις μπορεις να την δειξεις την αγαπη,τα λογια ειναι φτωχεια αλλα ειναι και η αιτια που πολλοι ανθρωποι μπορουν να πληγωθουν διοτι πιστευουν τα λογια..
Να ενεργεις με σωστες πραξεις???Μια μικρη παρεξηγηση θα φερει το τελος???Ε οχι δα..η αγαπη που νιωθουν 2 ατομα,οποιαδηποτε σχεση και αν τους συνδεει δεν μπορει να ληξει με μια παρεξηγηση..τι αγαπη θα μπορουσε να ειναι??Απλα το κανω ειναι πως μια παρεξηγηση ειναι το εναυσμα για το τελος,θα εξαρτηθει απο το πως θα το χειριστουν..
Φιλικα,
Σεμινακι και Ευγενιος

Η ωριμοτητα συνισταται στην αποκαλυψη πως ερχεται καποια στιγμη που ολα οσα πιστευεις ανατρεπονται και παντα θα υπαρχει κατι που δεν μπορεις να κατανοησεις..

seminaΜέλος
05/12/2004, 15:31:10
Αγαπητη φιλη iaira,
Εχεις απολυτο δικιο σε οσα λες..με προβληματισε και μενα τον τελευταιο καιρο αυτο...το γεγονος οτι περιμενουμε κατι..παντα περιμενουμε.παντα χρειαζομαστε..συνδεουμε την ευτυχια μας με αυτο..
και στο τελος αυτο ειναι που ποναει,γιατι δεν πηραμε αυτο που περιμεναμε..την αγαπη που εμεις θελησαμε..
Εχεις δικιο,ολα αναμενονται στην καλυτερη γνωση του εαυτου μας...αν ξερουμε καλα εμας τοτε θα μπορεσουμε ισως να καλυφθουμε απο την δικη μας αγαπη και ετσι να δεχτουμε τους αλλους οπως ειναι..
Με φιλικη διαθεση,
Ευγενιος και Σεμινακι

evgeniosΜέλος
05/12/2004, 15:48:23
Φίλε pegiannis
quote:
Φίλοι μου η αγάπη είναι η κινητήρια δύναμη του σύμπαντος.
Βεβαίως είναι όμορφο θέμα για συζήτηση, αλλά πιστεύω οτι ο χώρος προσφέρεται για την γενικότερη έννοια αυτού του συναισθήματος καθώς και οτι το αδικούμε αν το περιορίζουμε στην ερωτική του μορφή.

Πιστεύω πως πραγματικά έχεις δίκιο σε όσα λες. Η αγάπη σαφώς και δεν περιορίζεται στις ερωτικές σχέσεις.
Θα σου πω μια ιστορία:
Ας πούμε πως είναι ένας άνθρωπος, ο Γιάννης. Έχει μια αρρώστια αλλά δεν το ξέρει. Το ξέρουν ο Γιώργος, ο Γεράσιμος και ο Γαβριήλ.
Ο Γιώργος του λέει: «Έχεις αυτό. Κάνε κάτι να το διορθώσεις γιατί με ενοχλεί.»
Ο Γεράσιμος του λέει: «Έχεις αυτό. Έψαξα όμως και σου βρήκα ένα φάρμακο για να γίνεις καλά. Να το.»
Ο Γαβριήλ του λέει: «Θες καφέ;». Και του βάζει κρυφά στον καφέ την πρώτη δόση του φαρμάκου. Το ξέρει πως μια δόση δεν αρκεί και θα πρέπει να του το δίνει συνέχεια για αρκετό καιρό, αυτό όμως δεν τον ενοχλεί καθόλου. Ίσα ίσα που χαίρεται να βρίσκεται μαζί του και πίνουν καφεδάκι.

Η πρώτη περίπτωση μου έχει τύχει(Ευγένιος). Η κοπέλα με πλήγωσε απίστευτα. Η δεύτερη όχι. Για την τρίτη δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Όμως νιώθω καλά κι αυτό σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό.
Ξέρω, θα μου πεις πάλι σε κοπέλα και ερωτική σχέση το πάμε αλλά μια σχέση άντρα και γυναίκας δεν είναι πάντα ερωτική. Έτσι;

Ποιος είναι γενικά ο σωστός τρόπος να αγαπάμε; Ο εγωιστικός; Ο αρρωστημένος; Ο παθιασμένος;
Ο σωστός είναι ο υγιής, όταν νοιαζόμαστε για τους άλλους, αγάπάμε τους άλλους αλλά ξέρουμε να υπολογίζουμε και το πως περίπου θα αντιδράσει σε όσα του πούμε. Εσείς τι λέτε;
Φιλικά
Σεμινάκι & Ευγένιος

Όλοι μας έχουμε μέσα μας ένα παιδί. Ας μην το σκοτώσουμε. Είναι το χειρότερο έγκλημα που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας.

evgeniosΜέλος
05/12/2004, 16:33:04
Αγαπητή Mercury
quote:
Ας μάθουμε πρώτα να περπατάμε και ίσως μια μέρα

μάθουμε και να πετάμε...

Μας προβληματίζεις...!!!
Πως θεωρείς την αγάπη; Σαν πέταγμα ή σαν περπάτημα; Για μας είναι περπάτημα. Γιατί η ίδια η ζωή αυτό θα πρέπει να είναι. Ένα σύνολο από πράξεις αγάπης. Το τελικό αποτέλεσμα να είναι ακριβώς αυτό. Αγάπη.
Γενικά, οι περισσότεροι πιστεύουν πως η αγάπη είναι μια μεγάλη έννοια. Μια μεγάλη λέξη. Διστάζουν να πουν "Σ' αγαπάω" γιατί λένε πως είναι τεράστιο. Είναι το πιο γλυκό πράγμα του κόσμου! Γιατί να το φοβάσαι; Γιατί να μην το πεις; Γιατί να μην μοιραστείς με τους άλλους κάτι τόσο υπέροχο όσο αυτό;
Φιλικά
Σεμινάκι & Ευγένιος

Όλοι μας έχουμε μέσα μας ένα παιδί. Ας μην το σκοτώσουμε. Είναι το χειρότερο έγκλημα που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας.