- ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΗ!!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Αν η καρδιά σου είναι απο γυαλί,
μην την εμπιστευτείς σε χέρια που τρέμουν.
Μπορει καμια μερα να καταφερω να μαθω!
Διαβαζε οχι για να αντιλεγεις,
να αμφισβητεις,να αναιρεις,να διαψευδεις
και ανασκευαζεις,οχι για να πιστευεις,
και να τα παιρνεις ολα για αληθεια,
αλλα για να κρινεις και να εκτιμας σωστα την
κατασταση και να σκεφτεσαι σαν ανθρωπος
Φρανσις Μπείκον
το θεμα που ανοιξες υπαρχει ηδη,θα σε παρακαλουσα να συνεχισεις εκει...
στα αριστερα επανω στην οθονη σου υπαρχει το κουμπι αναζητησης
θα σε συμβουλευα να το χρησιμοποιεις καθε φορα που θα ηθελες να ανοιξεις ενα θεμα για να δεις αν ηδη υπαρχει...
καλως ηλθες φιλε μου...
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=101

ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...
Είναι το δεύτερο θέμα που ανοίγεις ενώ υπάρχει ήδη.
Μιλάω για το "κάλεσμα των πνευμάτων" που και αυτό θα πρέπει να συνεχιστεί στο παλιότερο τόπικ... και που ξέρεις ίσως εκεί πάρεις έτοιμες τις απαντήσεις που θέλεις...

Επιτέλους η αναζήτηση που λέτε συνεχώς στα νέα μέλη,δεν λειτουργεί σωστά,εμένα σχεδόν ποτε δεν μου βγάζει αυτό που ψαχνω κι αν το βγάλει ειναι άσχετο το θέμα με αυτο που θέλω εγώ να γράψω.Τονίζω η διάθεση μου ειναι φιλική και όχι αρνητική με την ομάδα.
Ευχαριστώ,Sonap
"Την ώρα της δυστυχίας μην απελπίζεσαι..σκέψου πως από μαύρα σύννεφα , πέφτει κρυστάλινη βροχή"
Αγαπητέ SONAP, μόλις έκανα έναν μικρό έλεγχο στη λειτουργία της αναζήτησης, για να διαπιστώσω εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Πληκτρολογώντας τη λέξη ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ (που είναι και πιο έγκυρη από τη λέξη ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΗ η οποία κάποιες φορές επίσης χρησιμοποιείται), εμφανίστηκαν -μεταξύ άλλων- τα τόπικ που σας παραθέτω! (Σχεδόν τα ίδια βγαίνουν και με τη χρήση της λέξης "μετεμψύχωση")
METENΣΑΡΚΩΣΗ
zwh meta thanato??
ΕΧΩ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ???????????
Μετεμψυχωση-μετενσαρκωση:ποια η διαφορα?
Αναδρομή
ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ
Κάρμα & Μετενσάρκωση (σειρά γνώσης)
ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ - ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΗ
Μετενσάρκωση - Προσθήκη άρθρου
Μετενσάρκωση: εύρεση προηγ.ζωής
Οπως θα διαπιστώσεις και μόνος σου, είναι αρκετά.
Κατανοώ βέβαια τους λόγους τους οποίους αναφέρεις στην απάντησή σου, αλλά με τόσα θέματα βρε SONAP, δεν θα ξέρουμε στο τέλος ποιο απ'όλα να διαλέξουμε...έτσι δεν είναι; ![]()
![]()
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
Αν η καρδιά σου είναι απο γυαλί,
μην την εμπιστευτείς σε χέρια που τρέμουν.
ΘΥΜΑΤΑΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ
Ο James Leininger ειναι μια απο τις πιο χαρακτηριστικές ιστορίας παγκοσμίως που "αποδεικνύουν" τη μετενσάρκωση. Πρόκειται για ένα παιδί 11 χρονών που οι δικοί του, αν και δεν πίστευαν ποτέ στην μετενσάρκωση, ειναι σίγουροι πλέον οτι ειναι η μετενσάρκωση του πιλότου James M Huston του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου που πέθανε στα 21 του. Ολα ξεκίνησαν απο κάτι εφιάλτες που έβλεπε ο μικρός. Η μητέρα του τον άκουγε να φωνάζει για ένα αεροπλάνο που το χτυπάνε και τελικά το ρίχνουν. Στη συνέχεια ο μικρός έδειξε το μέρος στο οποίο έριξαν το αεροπλάνο. Μόνο ένα άτομο σκοτώθηκε εκεί, ο Huston. Οι γονείς εντόπισαν τους συγγενείς του πιλότου και όλοι έχουν εντυπωσιαστεί με τις λεπτομέρειες που γνωρίζει ο μικρός.
ΠΗΓΗ : http://troktiko.blogspot.com/2009/08/11_21.html
Για τους αγγλομαθείς υπάρχει και το παρακάτω βίντεο :
www.youtube.com/watch?v=NGixKr3Y-NA
Όπως και το παρακάτω ενδιαφέρον site :
http://skeptico.blogs.com/skeptico/2005/07/reincarnation_a.html
Η μετενσάρκωση ή υπάρχει ή δεν υπάρχει!....δεν μπορεί να εμφανίζεται μεμονωμένα!!.....για ποιο λόγο?
Ή λοιπόν έχουμε εισβολή! ή κάποιο λάκκο έχει η φάβα.

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
Τώρα, αν υπάρχει μετενσάρκωση ή όχι δεν γνωρίζω, αλλά δεν θεωρώ ότι αυτά τα πράματα είναι απόλυτα, μπορεί για κάποιους αδιευκρίνιστους λόγους κάποιοι (έστω μειοψηφία) να γυρίζουν ξανά εδώ ενώ κάποιοι άλλοι (πλειοψηφία) όχι, ποίος ξέρει ώστε να μιλά με σιγουριά για το τι συμβαίνει μετά θάνατον έτσι και αλλιώς.
Edited by - XD on 22/08/2009 10:46:09
quote:
Τώρα, αν υπάρχει μετενσάρκωση ή όχι δεν γνωρίζω, αλλά δεν θεωρώ ότι αυτά τα πράματα είναι απόλυτα, μπορεί για κάποιους αδιευκρίνιστους λόγους κάποιοι (έστω μειοψηφία) να γυρίζουν ξανά εδώ ενώ κάποιοι άλλοι (πλειοψηφία) όχι, ποίος ξέρει ώστε να μιλά με σιγουριά για το τι συμβαίνει μετά θάνατον έτσι και αλλιώς.
Φίλε XD, μια άλλη πιθανότητα είναι πως όλοι επιστρέφουμε στον χρόνο που πρέπει και στην ενσάρκωση που πρέπει αλλά πολύ λίγοι το θυμούνται. ![]()

In anticipation of my resurrection...
η "επιστροφη" μπορει να γινεται αμεσα ή αν περασουν αρκετα χρονια!