ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σχετικά με τα μέλη του Esoterica... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Σχετικά με τα μέλη του Esoterica... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Ntavelis66631 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
Ntavelis666Μέλος
05/03/2005, 18:05:36
Γεια σας Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες.
Καιρό τώρα παρακολουθώ διάφορες διαμάχες μεταξύ των μελών του Εsοterica σε διάφορα τόπικ και είναι κάτι που με λυπεί ιδιαίτερα μιας και΄γω έχω βρεθεί σε τέτοιες καταστάσεις παλιότερα. Ο ένας ειρωνεύεται τον άλλον, τον βρίζει, κοιτάει να τον προσβάλλει, να τον μειώσει, ακόμα και να του τσακίσει την ψυχολογία. Κάποιοι άλλοι έφτασαν και στο χείριστο σημείο να χρησιμοποιούν πρόστυχους χαρακτηρισμούς για την μητέρα κάποιου άλλου. Πολλές φορές τα πράγματα καταλήγουν στην απέχθεια και το μίσος. Εντάξει, όλοι μας έχουμε προβλήματα που μας τυρρανούν στην καθημερινή ζωή μας, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΞΕΣΠΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ; Αντί το Esoterica να αποτελεί ένα τόπο γόνιμης συζήτησης και ανταλλαγής πληροφοριών, έχει καταντήσει αρένα όπου ο καθένας, «φορτωμένος» από τα σκ… της καθημερινότητας του, ξεσπάει εδώ μέσα σε ανθρώπους που ΔΕΝ γνωρίζει προσωπικά και που ΔΕΝ του φταίνε σε τίποτα. Ας πάρουμε για παράδειγμα την Galadriel, και τον Johnniebegood οι οποίοι «σφάζονται» σε κάποιο τόπικ. Οι δύο αυτοί άνθρωποι, ΔΕΝ γνωρίζονται προσωπικά. ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει δεί τη φάτσα του άλλου. Τους ξέρω προσωπικά και τους δύο και μου είναι αρκετά συμπαθείς και πιστεύω ακράδαντα, πως αν αυτά τα παιδιά είχαν γνωριστεί υπό άλλες συνθήκες, θα μπορούσαν κάλλιστα να γίνουν φίλοι. Το ίδιο ισχύει και σε πολλές άλλες ανάλογες περιπτώσεις. Δεν είναι λοιπόν άδικο; Πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη ότι ο γραπτός λόγος είναι πολύ εύκολα παρεξηγήσιμος. Δεν μπορείς να σκιαγραφήσεις την προσωπικότητα του άλλου, από τον γραπτό του λόγο μόνο. Και εγώ ο ίδιος πολλές φορές έπεσα θύμα τέτοιων περιστάσεων όταν «σατανιστή» μ’ανέβαζαν, «δωδεκαθεϊστή» με κατέβαζαν. Και έχω δεχτεί αμέτρητες χυδαίες προσβολές από διάφορους άνανδρους και ανάρχιδους τύπους που όταν ζητούσα να μου προβάλλουν τα επιχειρήματά τους, έβαζαν την ουρά στα σκέλια και εξαφανιζόντουσαν.
Είναι πολύ άσχημο να σε βρίζουν, να σε ειρωνεύονται ακόμα και να σε μισούν, χωρίς να σε γνωρίζουν προσωπικά, χωρίς να τους έχεις φταίξει σε τίποτα, απλά κρίνοντας σε από αυτά που γράφεις. Μα δεν είναι τρελό αυτό το πράγμα; Για αυτό συμφιλιωθείτε ρε παιδιά, είναι κρίμα, ΠΟΛΥ κρίμα. Άντε, δώστε τα χεράκια και μην τσακώνεστε πίσω από την οθόνη σας! Για να είστε εδώ, πάει να πει ότι έχετε κάποια κοινά ενδιαφέροντα και απόψεις. Γιατί δεν τα μοιραζόσαστε;
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, δεν πάω να σας το παίξω κριτής, ένα παράπονο εξέφρασα απλώς.
Με σεβασμό και εκτίμηση.

Y.Γ: Βεβαίως δεν αποδέχομαι την φράση του αγκαθοστεφανωμένου Εβραίου που λέει "μην κρίνεις για να μην κριθείς". Αντιθέτως, να κρίνουμε, αλλά όταν το κάνουμε αυτό, να γίνεται πάντα ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ και με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ

05/03/2005, 19:29:12
Αγαπητέ φίλε Ntavelis666,

απαντάω εδώ μια και αναφέρθηκε το όνομα μου....

για να πω ότι ως ένα σημείο έχεις δίκιο, ο γραπτός λόγος μας περιορίζει στο να δούμε και να γίνουμε πραγματικά ορατοί από τους άλλους

όμως, από την άλλη υπάρχουν πολλά παραδείγματα που αυτό δεν συμβαίνει και μέσα από τον γραπτό λόγο, φιλίες ξεκινάνε, σχέσεις δημιουργούνται και απόψεις ανταλάσσονται με καθαρότητα...

που νομίζεις οφείλεται αυτό?

τι είναι αυτό που άλλες φορές επιτρέπει την υγιή επικοινωνία μέσα απ' τον γραπτό λόγο, και άλλες φορές την απαγορεύει?

ή έστω την δυσκολεύει?

Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...

05/03/2005, 23:58:23
Ntavelis666,

τις επιθέσεις τις δέχτηκες, επειδή ξεκίνησες να γράφεις για ένα θέμα και στην συνέχεια απέδειξες οτι ξέρεις ποοολύ καααλά, για τι πράγμα μιλας.
Όταν το "κοντέρ" σου έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα, λογικό είναι να μπείς στο στόχαστρο αυτών που "ξέρουν" τα πάντα, χωρίς να έχουν σηκώσει το κώλο τους από το τραπέζι που διαβάζουν και ανακατασκευάζουν αυτά που διάβασαν.
Πρόσφατο παράδειγμα, η "Κατερινούλα" με το σκισμένο μπλουζάκι.
Θυμίσου τι χαρακτηρισμούς και επιθέσεις δεκτήκαμε, επειδή είπαμε οτι αυτά που λένε δε στέκουν. Αυτός που χτυπιέται και ωρίεται είναι συνήθως αυτός που έχει τη φωλιά του χεσμένη.

Ανέφερες την Galadriel και τον JohnnieBeGood. Καλό παράδειγμα για τη φαγωμάρα, αλλά ατυχές οτι αφορά τη σύγκριση των προσώπων. Η Galadriel ακολουθεί τελείως διαφορετικούς τρόπους σε τελείως διαφορετικούς τόπους από τον JohnnieBeGood. Επειδή τους γνωρίζεις και τους δύο προσωπικά, από τη μιά χαίρομαι που μπορείς να συντραφείς δύο τόσο διαφορετικές προσωπικότητες, από την άλλη όμως φοβάμαι οτι πιθανά δεν έχεις αναλογιστεί τις προεκτάσεις αυτής της διαφοράς. Μην ξεχνάς, οι δύο συναντήθηκαν σε έναν virtual χώρο και δεν άργησαν να βγούν τα μαχαίρια. Αξιοσημείωτο είναι, μια που ανέφερα και την "Κατερινούλα", όλως "συμπτωματικά" εμφανίστηκε ακόμα και σε εκείνο το γήπεδο εκτώς έδρας μια Galadriel να "χώνει" του JohnnieBeGood ακριβώς με το ίδιο τρόπο σε άλλο τόπο που του τα χώνει και στο esoterica.
Σύμπτωση ?
Το συμπέρασμα όμως είναι, οτι του τα χώνει και μάλιστα για τα καλά...Στο όριο μάλιστα, να της κτυπήσει μια μέρα κάποιος την πόρτα με κάποια έγραφη κοινοποίηση, οτι κάπου το παρατράβηξε.

Το συμπέρασμα που βγαίνει από αυτά είναι, οτι όταν η Galadriel διαβάζει τον JohnnieBeGood βγάζει σπυράκια - εντάξει, όχι μόνο με αυτόν, και με κάποιον άλλον...
Το κοινό που έχει ο JohnnieBeGood με αυτόν τον άλλον είναι, οτι βλέπουν Galadriel και κάνουν ακριβώς αυτό που δεν κάνουν οι άλλοι - δηλ. το αναμενόμενο
* το οποίο δεν είναι αντικείμενο αυτού του φόρουμ.

Εσύ, σαν ΝταβέληςΧξς, τράβηξες το μένος και την οργή κάποιον επάνω σου, προφανώς όχι επειδή είσαι φορολογούμενος πολίτης, αλλά επειδή κάνεις κάποια πράγματα διαφορετικά από αυτά που μπορούν οι άλλοι. Άρα, έγινες "η μύγα μες το γάλα". Προκάλεσες ξήλεια, φθόνο, οργή και μίσος

Έχεις ουσιαστικά δύο επιλογές.

Ή συμμορφόνεσαι και συμμαζέυεσαι και κάνεις αυτό που περιμένουν οι άλλοι να κάνεις. Εκεί, κάπου στην πορεία όμως να ξέρεις, θα εμφανιστούν και αυτοί που είναι πίσω από τη μηχανουργία, κάποιοι αυτοανακυρηγμένοι βασιλείς, αρχηγοί και αυτοκράτορες θα σου ζητήσουν να τους προσκυνήσεις.

Η άλλη επιλογή που έχεις, έιναι να πάρεις τα βουνά και να είσαι αυτός είσαι, σε πλήρη επίγνωση των συνεπειών να είσαι αντάρτης.

Η επιλογή φυσικά είναι δική σου, κατά επέκταση στο χέρι καθενός.
Κάποιοι νιώθουν καλά, να είναι στη δούλεψη κάποιων. Εντάξει... Σιγοριά της αγέλης...
Κάποιοι νιώθουν καλύτερα όταν κάνουν του κεφαλιού τους.
Σίγουρο είναι, οτι αυτές οι δύο αντιλήψεις είναι διαμετρικά αντίθετες και δύσκολα συνδυάζονται. Με απλά λόγια, είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι, που είτε συνυπάρχουν είτε αλληλοτρόγονται. Σίγουρο πάντως, οτι δεν έχουν και πολλά κοινά και σίγουρα δεν έχουν και πολλά να πούν. Δύσκολο και για όποιον είναι στη μέση !

Στην τελευταία επίσημη συνάντηση του esoterica άκουσα κάποιον επίσημο να λέει, οτι και η επιλογή του εσωτερικού ονόματός μας δηλώνει πολλά για το χαρακτήρα μας.
Εγώ προσωπικά, είμαι πολύ ευτυχισμένος με την επιλογή του δικού μου, γιατί πραγματικά είναι 100% αυτό που φαίνεται.
Πιστεύω, οτι τα πέντε ονόματα που ανέφερα εγώ εδώ, αντιπροσωπεύουν 100% τον πραγματικό χαρακτήρα των υπαρκτών προσώπων πίσω από αυτήν την εικονική πραγματικότητα.

06/03/2005, 01:24:56

quote:

Ας πάρουμε για παράδειγμα την Galadriel, και τον Johnniebegood οι οποίοι «σφάζονται» σε κάποιο τόπικ.

Τασσο με απογοητευεις...

η γκαλαντριελ ειναι η σπιθα που αναβει τους ιπ-ποτες γκοθικ και ραμογλου!

η ιδια δεν μου ειχε ριξει λασπη, μεχρι το τελευταιο της μηνυμα που με τσατισε στ αληθεια αυτη τη φορα!

ολα τ αλλα ειναι "να σε καψω Γιαννη να σ αλειψω μυξα..."

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

06/03/2005, 02:38:11
μονόλογος

Ώρες ώρες το εσωτερικά μοιάζει με φυλακή.
Μια φυλακή όπου υπάρχουν οργανομενοι μαύροι ,εβραίοι , χριστιανοί ,δωκεκαϊθεστες , μασόνους ,εθνικιστές , χορτοφάγοι , κρεατοφάγοι , σαμανιστες , κλπ ,κλπ.
Υπάρχει η εξουσία που εκφράζεται μέσα από τους διαχειριστές των φόρουμ καθώς και ο διευθυντής και εκτελεστής της φυλακής , ο μέγας Αντμιν.
Ξέρω ότι θα μου πείτε πως δεν είμαστε σε φυλακή.
Είμαστε ελεύθεροι να φύγουμε οποία στιγμή επιθυμούμε.
Σε οποίον δεν αρέσει φεύγει.

Αλλά για να πορευθείς εδώ μέσα πρέπει να έχεις σύμμαχους ή να στέκεσαι βουβός.
Σε κάθε γωνία σχεδόν ότι και να πεις , ότι και να γράψεις κάποιος σου την πέφτει….

Και αν δεν ανήκεις σε αυτούς?
Τι γίνεται?
Δεν θα μιλάς?
Δεν θα παίρνεις θέση?
Ποιο το νόημα τότε μιας συμμετοχής απνοης?

Πως θα πρέπει να αντιδράσεις?

Ακροβατώντας …..και αγνοώντας ….οτι θεωρείς βλακώδες καθότι ο κάθε ένας μας έχει επίγνωση της προσωπικής του αξίας και κανείς δεν μπορεί να την στερήσει.

-----

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

Edited by - τυχερουλης on 06/03/2005 02:39:26

06/03/2005, 02:59:12

quote:

Σε κάθε γωνία σχεδόν ότι και να πεις , ότι και να γράψεις κάποιος σου την πέφτει….

Τι γίνεται?
Δεν θα μιλάς?
Δεν θα παίρνεις θέση?

εισαι μεσα 100% φιλε μου!

το ηξερα οτι υπαρχουν σκεπτομενα ατομα αλλα παντα χαιρομαι να τα διαβαζω!

ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ: ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΛΙΚΑ!

(ουτε καν σε ποδοσφαιρικη ομαδα!!!

και μπραβο σου γιατι με εκανες και χαμογελασα αποψε που ταχω παρει στο κρανιο!!!

νασαι καλα!

06/03/2005, 03:37:31
quote:
Ώρες ώρες το εσωτερικά μοιάζει με φυλακή.
Μια φυλακή όπου υπάρχουν οργανομενοι μαύροι ,εβραίοι , χριστιανοί ,δωκεκαϊθεστες , μασόνους ,εθνικιστές , χορτοφάγοι , κρεατοφάγοι , σαμανιστες , κλπ ,κλπ.
Υπάρχει η εξουσία που εκφράζεται μέσα από τους διαχειριστές των φόρουμ καθώς και ο διευθυντής και εκτελεστής της φυλακής , ο μέγας Αντμιν.
Ξέρω ότι θα μου πείτε πως δεν είμαστε σε φυλακή.
Είμαστε ελεύθεροι να φύγουμε οποία στιγμή επιθυμούμε.
Σε οποίον δεν αρέσει φεύγει.

Τι γίνεται?
Δεν θα μιλάς?
Δεν θα παίρνεις θέση?

Ακροβατώντας …..και αγνοώντας ….οτι θεωρείς βλακώδες καθότι ο κάθε ένας μας έχει επίγνωση της προσωπικής του αξίας και κανείς δεν μπορεί να την στερήσει.

Ποιός ξέρει ποιός είναι κλίκα με ποιόν, πού ανήκει πραγματικά κι αν υπάρχει κλίκα τελικά

Μήπως κάποιοι απλά κυνηγούν τις σκιές τους και χάνουν το ταξείδι στο φως

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

HermesΜέλος
06/03/2005, 04:56:10
quote:
Ποιός ξέρει ποιός είναι κλίκα με ποιόν, πού ανήκει πραγματικά κι αν υπάρχει κλίκα τελικά

Μήπως κάποιοι απλά κυνηγούν τις σκιές τους και χάνουν το ταξείδι στο φως

Ειναι και αυτο μια περιπτωση....αλλα οχι η μονη!

"Anno IIIxiii Sol 19° Libra, Luna 12° Capricorn Dies Mercurii"
06/03/2005, 12:51:21
quote:

Κρίμα να θέλεις να συνεχίσεις και σε άλλα Topic την ανόητη κόντρα σου.
Εύχομαι να το ξεπεράσεις κάποτε.

Καλή Κυριακή σε όλους.

06/03/2005, 13:42:27
ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΜΕ ΑΡΜΟΝΙΚΑ.
ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΓΧΗ.
ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ.
ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ... ΚΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΑΡΕΑ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

06/03/2005, 13:52:08
quote:

quote:

Καλή Κυριακή σε όλους.

Το αυτό

Galadriel

MercuryΜέλος
06/03/2005, 14:13:06
quote:

Είναι πολύ άσχημο να σε βρίζουν, να σε ειρωνεύονται ακόμα και να σε μισούν, χωρίς να σε γνωρίζουν προσωπικά, χωρίς να τους έχεις φταίξει σε τίποτα...

................................................

Y.Γ: Βεβαίως δεν αποδέχομαι την φράση του αγκαθοστεφανωμένου Εβραίου που λέει "μην κρίνεις για να μην κριθείς".

Εσύ προφανώς έχεις γνωρίσει τον "αγκαθοστεφανωμένο Εβραίο" προσωπικά,και αυτό σου δίνει το δικαίωμα να ειρωνεύεσαι αυτό που εγώ θεωρώ ιερό...

wolfowitzΜέλος
06/03/2005, 15:01:34
Αγαπητέ Mercury,

μη δίνεις τόση μεγάλη σημασία στο φουκαραδάκο Ntavelis666...

Αυτό επιδιώκει, να τραβήξει την προσοχή και να ασχολούνται μαζί του...

Γι αυτό και πετάει τέτοιες κοτσάνες

(εγωισμός και ανοησία είναι επικίνδυνο μίγμα, Ntavelis666)

Ntavelis666Μέλος
06/03/2005, 19:25:02
Αγαπητέ Mercury, εσύ έχεις γνωρίσει το Χριστό προσωπικά και θεωρείς την μορφή του ως κάτι το ιερό; Όχι βέβαια. Διάβασες απλώς την Καινή Διαθήκη και πείστηκες ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ για την αγιότητά του;
Όταν όμως εσείς (οι χριστιανοί εννοώ) κοροϊδεύετε κάποιους άλλους για πράγματα που θεωρούν ιερά το βρίσκετε σωστό; Αν θές, μπές στο MYθΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ όπου έχω ανοίξει σχετικό τόπικ και τα λέμε εκεί. Δεν είναι χώρος εδώ για τέτοιου είδους κουβέντα. Εκεί θέτω ΠΟΛΛΑ ερωτήματα. Όποιος νομίζει οτι μπορεί να απαντήσει ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ας το κάνει.
Wolfowitz, μήπως σε ξέρω κι΄απο χθές; Αν λέω κοτσάνες, μήπως είσαι εσύ σε θέση να το αποδείξεις; Έκανα την αναφορά στο Ναζωραίο, μιας και η χριστιανική σκέψη έχει ριζώσει για τα καλά στο "πτωχό τω πνεύματι" ποίμνιο του Χριστούλη. Δεν έχω δικαίωμα να αντιτίθεμαι σ΄αυτή; Κι αν θές να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου, κάντο όμορφα και πολιτισμένα.

ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ

06/03/2005, 19:51:39
quote:

Wolfowitz, μήπως σε ξέρω κι΄απο χθές;

Πιθανότατα ένας "νέος" καλός σου φίλος...

Αλήθεια, μια που το αναφέραμε,
έχω την απορία, τι σημαίνει Wolfowitz ???

Έτσι, από περιέργεια...

06/03/2005, 19:52:24
Φίλε Ntavelis πάνω στο θέμα σου εχω να πώ τα εξής.

Νομίζω οτι κανείς μας δεν είναι τέλειος.

Ετσι λοιπόν επάνω στην αντιπαράθεση μπορεί να μας ξεφύγει κάτι παραπάνω.
Δεν μπορεί στις συζητήσεις να πηγαίνουν ολα ``μέλι γάλα`` αυτό είναι αδύνατον.
Ολοι μας νομίζω , ... έχουμε φθάσει σε ενα τέτοιο σημείο.

Υπάρχουν λοιπόν δύο κατηγορίες.

1. Είναι ορισμένοι που ``χτυπούν με το γάντι``.
Οπως ο Ramoglou (τον φέρνω απλά ώς παράδειγμα) sorry Απόστολε οπως και αλλα μέλη και δεν σας κρύβω οτι τους θαυμάζω γιαυτό.

Με τα μέλη αυτά και να ανταλλάξεις ευθέως αντιπαραθέσεις εως ενα ορισμένο επιτρεπτό σημείο οι οποίες έχουν και μία δόση χιούμορ.

2 Είναι ομως και ορισμένοι που είναι χυδαίοι και θρασύτατοι και οπως αναφέρεις Ntabelis βρίζουν ασύστολα. Εκτός του οτι είναι αλλάζονες είναι αρκετά οξύθυμοι δεν ξέρουν να συγκρατούν το θυμό τους και γίνονται υβριστικοί και χυδαίοι.

Νομίζω οτι οι νέοι κανονισμοί των forums επιβάλλουν ποινές και καλά κάνουν. Τρομάζω δε στην ιδέα οτι μπορεί να ανήκω στην 2η κατηγορία.

Edited by - allzzaro on 06/03/2005 20:03:55

06/03/2005, 20:32:47
quote:

Ειναι και αυτο μια περιπτωση....αλλα οχι η μονη!

Μια και έκανες τον κόπο να απαντήσεις επ' αυτού, θα ήθελες να μας πεις και ποιές είναι οι άλλες περιπτώσεις;

Όσο καιρό είμ' εδώ μέσα, μόνο τη ΜΙΑ έχω δει και μάλιστα σε υπερβολικό βαθμό.

quote:
Νομίζω οτι οι νέοι κανονισμοί των forums επιβάλλουν ποινές και καλά κάνουν.

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

06/03/2005, 22:41:05

Τασσο ηρθε η σειρα σου φαινεται!

τοχουμε ξαναδει το εργο, ε?

MercuryΜέλος
07/03/2005, 01:00:23
Να σου υπενθυμίσω την δήλωση σου αγαπητέ Ntavelis666 ?

quote:

Είναι πολύ άσχημο να σε βρίζουν, να σε ειρωνεύονται ακόμα και να σε μισούν, χωρίς να σε γνωρίζουν προσωπικά, χωρίς να τους έχεις φταίξει σε τίποτα, απλά κρίνοντας σε από αυτά που γράφεις. Μα δεν είναι τρελό αυτό το πράγμα;

Δικό σου το πιστεύω, και όχι δικό μου, εσύ είσαι λοιπόν αυτός που πρέπει πρώτος να το ακολουθήσει. Προς τι λοιπόν οι κοροιδίες (αγκαθοστεφανωμένου Εβραίου, Χριστούλης,πτωχό τω πνεύματι" ποίμνιο κλπ)? Σου είναι τόσο δύσκολο να πείς του Ιησού ή του Χριστού?

Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να κάνεις τον συμφιλιωτή/ ειρηνοποιό προσβάλλοντας το θρησκευτικό συναίσθημα των άλλων?

quote:

Όταν όμως εσείς (οι χριστιανοί εννοώ) κοροϊδεύετε κάποιους άλλους για πράγματα που θεωρούν ιερά το βρίσκετε σωστό;

Ταμπέλα και τσουβάλι, αγαπητέ Ntavelis666 ? Υπόδειξε μου ένα οποιοδήποτε μήνυμα στο οποίο εγώ προσωπικά ειρωνεύτηκα ή κορόιδεψα την πίστη του οποιουδήποτε, και εγώ θα σου ζητήσω συγνώμη και θα εγκαταλείψω τα forums αμέσως. Και δεν είμαι καν Χριστιανός. Υπάρχουν κάποιοι που μπορεί να σέβονται τέτοια πρόσωπα,χωρίς να ανήκουν στην όποια θρησκεία.

Τέλος πάντων. Θα κρατήσω μόνο τη θετική πρόθεση της προσπάθειας σου.

Καλή συνέχεια σε όλους.

07/03/2005, 06:12:56
quote:

quote:

quote:

Καλή Κυριακή σε όλους.

Το αυτό

Galadriel

Μετά από όλα αυτά που του είπατε,
για τα ληγμένα και το τι πίνει,

θα του ζητήσετε συγνώμη ???