ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ζούμε στην αποκάλυψη - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Ζούμε στην αποκάλυψη - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

amalia30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
20/01/2004, 01:06:09
quote:
Ονειρό μου εμένα θα ήταν η Ελλάδα να αφήσει τον αδελφό του Χριστού να κτίσει με τα λεφτά που πήρε από τους οπαδούς του,
την πρεσβεία

Καλύτερα να τα αφήσει στην τράπεζα τα λεφτά να τοκίσουν ο Ραέλ. Ερχονται και δύσκολες μέρες...

Μου κάνει εντύπωση πάντως, είχα την εντύπωση πως ο Ραελιανισμός δεν παίρνει χρήματα. Εδώ γράφεις όμως ότι ο Ραέλ πήρε από τους οπαδούς του. Μπορείς σε παρακαλώ να με διαφωτίσεις λίγο σχετικά; Για να γίνεις μέλος πρέπει να πληρώσεις; Αν θες πες μου πόσα. Επίσης, αν θέλει κανείς να κάνει μία δωρεά (π.χ. να του περισσεύουν και να μην ξέρει τι να τα κάνει), μπορεί να τα δώσει στον Ραέλ; Κι αν ναι, με ποιο σκοπό; Δηλαδή τα χρήματα αυτά, που διατείθενται;

Τέλος, σε είχα ρωτήσει στην προηγούμενη σελίδα του θέματος, για τον παράδεισο, και μου είπες ότι αναφέρεσαι και στον Παράδεισο των πρωτόπλαστων, αλλά και σε αυτόν που θα πάμε.
Πως όμως θα πάμε, αφού δεν έχουμε ψυχή; Θα κλωνοποιηθούμε; Κι αν ναι, τόσα δυσεκατομμύρια άνθρωποι που ζήσανε στο παρελθόν, χωρίς να έχουν την ευκαιρία να κλωνοποιηθούν από την clonade, έχουν απλά χαθεί;

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

grecoRaelianΜέλος
20/01/2004, 01:27:29
>"Για να γίνεις μέλος πρέπει να πληρώσεις; Αν θες πες μου πόσα. >Επίσης, αν θέλει κανείς να κάνει μία δωρεά (π.χ. να του περισσεύουν >και να μην ξέρει τι να τα κάνει), μπορεί να τα δώσει στον Ραέλ; Κι .αν ναι, με ποιο σκοπό; Δηλαδή τα χρήματα αυτά, που διατείθενται;"

Οχι εγώ δεν έχω πληρώσει τίποτα μέχρι τώρα.
Μόνο κάτι βιβλία και το εισητήριο του αεροπλάνου.
Δεν έχω χρήματα να δώσω τώρα,όταν θα έχω,θα του δώσω.
Τα χρήματα είναι για να κτιστεί η πρεσβεία των δημιουργών μας.
Και να διαδοθεί η αλήθεια.

>Τέλος, σε είχα ρωτήσει στην προηγούμενη σελίδα του θέματος, για τον >παράδεισο, και μου είπες ότι αναφέρεσαι και στον Παράδεισο των >πρωτόπλαστων, αλλά και σε αυτόν που θα πάμε.
>Πως όμως θα πάμε, αφού δεν έχουμε ψυχή; Θα κλωνοποιηθούμε; Κι αν >ναι, τόσα δυσεκατομμύρια άνθρωποι που ζήσανε στο παρελθόν, χωρίς να >έχουν την ευκαιρία να κλωνοποιηθούν από την clonade, έχουν >απλά .χαθεί;

Όπως οι αμερικανοί για παράδειγμα έχουν δορυφόρους και μπορούν να δουν τι κάνεις τώρα από πολύ μακριά,έτσι και οι πιο αναπτυγμένοι τεχνολογικά από μας(25.000 χρόνια)έχουν δορυφόρους που παρακολουθούν πλανήτες...Ενας Η/Υ παρακολουθεί όλους τους ανθρώπους και ο υπολογιστής, που ελέγχεται βέβαια από τους ελοχείμ, λέει ποιος
άνθρωπος ήταν καλός στη ζωή του ανεξάρτητα τι θρησκεία είχε
Δεν τους ενδιαφέρει η θρησκεία τόσο πολύ ,όσο το να αγαπάς και να είσαι καλός.
Περίμενα να με ρωτήσεις...
Αφού εκείνοι είναι 25.000 χρόνια πιο αναπτυγμένοι από εμάς τι ανακαλύψεις έχουν κάνει πέραν της δημιουργίας μας?
Αφού και εμείς κάνουμε κλωνισμό σε ανθρώπους,τόσο βλάκες είναι?
δεν είναι η κλοναιντ που θα μας κλωνοποιήσει,είναι οι δημιουργοί
εμείς τώρα ζούμε την περίοδο της αποκάλυψης επειδή,μπορούμε να κατανοήσουμε το πως δημιουργηθήκαμε,και στο κοντινό μέλλον αν
ξεπεράσουμε τη βία ,θα γίνουμε και εμείς δημιουργοί.Ολα είναι κυκλικά.
Υπάρχει παράδεισος, όπου εκεί ζουν ,ο Χριστός ,ο Μωάμεθ,και όλοι οι
άνθρωποι που κρίθηκαν άξιοι να ξαναδημιουργηθούν.

grecoRaelian

wodanΜέλος
20/01/2004, 09:28:32
<-Είμαι προγραμματιστής Η/Υ και κάνω σάιτς σαν αυτο που βλέπεις τώρα...>

ΑΓΑΠΗΤΕ GrecoRaelian
ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ? ή ΚΆΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ? (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ).

ΦΙΛΙΚΑ WODAN

wodanΜέλος
20/01/2004, 09:34:17
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΘΕΝ ΕΡΩΤΗΣΗ

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΒΙΒΛΙΩΝ , ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ , ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΕΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑς ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΣΑΣ.

WODAN

20/01/2004, 10:11:56
Καλημερούδια σε ολους.
Τα πραγματα δεν ειναι παντα οπως δειχνουν.
Αν παιξουμε λιγο , ισως να μας δειξουν το πραγματικο προσωπο.
Καθως επινα καφεδακι , επαιξα με το ονοματακι του φιλου μας του
ΡΑΕΛ, και να τι βγηκε:
Ρ Α Ε Λ παιζοντας λιγο με τα γραμματα....
Λ Ε Ρ Α : ανθρωπος αισχρος και κακοηθης.

Μακριααααααααααααααα!!!!!!!!

Φιλικα.......Κανένας.

Γλυκια η ζωη και ο θανατος μαυριλα!

dreamtrapΜέλος
20/01/2004, 10:18:07
Ένα καλο βιβλίο είναι το
"Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Προφητείες,Αιρέσεις,Χιλιαστικά Οράματα"
του Γιουτζίν Γουέμπερ

20/01/2004, 11:26:14
Αγαπητή Αμαλία,

Δεν ξέρω αν έπεσε στην αντίληψή σου το άλλο θέμα περί Ραέλ (http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=3030&whichpage=2), αλλά, σχετικά με την ερώτηση που κάνεις :

quote:
Για να γίνεις μέλος πρέπει να πληρώσεις;

να σου πω το εξής : Επισκέφθηκα τη σελίδα που μας πρότεινε κάποια στιγμή ο αγαπητός grecoRaelian (www.rael.org), όπου στην κατηγορία Οργάνωση--Funds λέει :

quote:
For National membership, a guideline of 3% of income after tax is advised per annum with a minimum baseline (see application form). Those who wish to avail themselves of the additional benefit of International membership are asked to contribute a further 7%.

Ελπίζω να λύθηκε η απορία σου...

20/01/2004, 12:15:43
Aπορία προς grecoRaelian: Λες πως δεν έχουμε ψυχή κ πως είμαστε προμελετημένες δημιουργίες κάποιων εξελιγμένων ανθρώπων που -αν κατάλαβα καλά- "παίζουν στα δάχτυλα" το DNA.

"Στο κόκκαλο που βρίσκεται στο μέτωπο... βρίσκονται όλα τα
γενετικά στοιχεία για να ξαναδημιουργηθεί ένας άνθρωπος,
όπως ακριβώς ήταν,σε ότι ηλικία τον θέλουμε..."

" Η βιο και νανοτεχνολογία μπορεί να φέρει υγεία και τροφή σε όλους, μπορεί να απομακρύνει την ανάγκη για ανθρώπινο μόχθο και επομένως να σπάσει την σκλαβιά μας σε ένα νομισματικό σύστημα και τους άρχοντές του, κανείς δεν θα χρειάζεται να ανήκει στον άλλον ή να χαραμίζει την ζωή του κάνοντας μια δουλειά που δεν του αρέσει. Η έμφαση μπορεί να δοθεί στην πληρότητα και την ευχαρίστηση αντί στο καθήκον και την επιβίωση."

"Έχω ήδη δώσει την κυτταρική μου δομή στους δημιουργούς μας.
Αν καταστραφεί η γη (από τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο),
πράγμα που δεν το πιστεύω,τότε αν έχω αποδείξει στους δημιουργούς
μας ότι αγαπώ τους συνανθρώπους μου και αυτούς,τότε θα ξαναδημιουργηθώ και..."

Ξαναπαραθέτω τα παραπάνω για να γίνει κατανοητή η ερώτησή μου. Aφού δεν έχουμε ψυχή υποθέτω ότι "οι καλύτεροι" θα διαλεχτούν βάση DNA. K γιατί παρακαλώ οι "δημιουργοί" μας δεν φτιάχνουν καινούργια super πλάσματα με τέλειο DNA;; Ποιος ο λόγος να επαναφέρουν στη ζωή κάποιον που δεν θα κάνει άλλη δουλειά πέραν του να δίνεται στην ευχαρίστηση;
K πόσους θα επαναφέρουν δηλαδή; Kαι που θα χωρέσουν όλοι αυτοί; Στο μεταξύ με όλα αυτά τα παιδιά που γεννιούνται τι γίνεται; H μήπως όλα είναι κλωνοποιημένα;

"ΑΣΑΝΤΙ: Επτά άνθρωποι, πλασμένοι από τον Θεό κατέβηκαν από μια αλυσίδα στη Γη. Αφού γέννησαν εκεί ανθρώπους, επέστρεψαν στην Ουράνια πατρίδα τους."
Ποιός είναι ο Θεός grecoRaelian;;

Διάβασα όλο το θέμα από την αρχή. Δεν βρήκα κάποια ικανοποιητική απάντηση. Tώρα, αν κάτι μου ξέφυγε κ έχεις ήδη απαντήσει.... τι να πω; Xάλια DNA έχω...

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

20/01/2004, 12:22:29
quote:
"Στο κόκκαλο που βρίσκεται στο μέτωπο... βρίσκονται όλα τα
γενετικά στοιχεία για να ξαναδημιουργηθεί ένας άνθρωπος,
όπως ακριβώς ήταν,σε ότι ηλικία τον θέλουμε..."

Αυτό δεν το είχα δει...Εκτίθεστε ανεπανόρθωτα ως οργάνωση αγαπητέ μου grecoRaelian...

grecoRaelianΜέλος
20/01/2004, 21:18:58
Για όλες τις γελοίες ερωτήσεις σας καθώς και συμπεράσματα
αγοράστε τα βιβλία του Ραέλ ή συνεχίστε να αγαπάτε και είναι αρκετό
...

Για τα εκατομμύρια Χριστιανούς θα έλεγα:

Elohim στα αρχαία Εβραικά δεν σημαίνει ΘΕΟΣ,
είναι πληθυντικός,και σημαίνει: (αυτοί που ήρθαν από τον ουρανό)

Η εβραική εκκλησία σταύρωσε το Χριστό που μιλούσε για αγάπη
επειδή οι νόμοι τους έλεγαν "οφθαλμό αντι οφθαλμού"
και ο Χριστός ήταν αντίθετος των νόμων τους...
Ελεγε ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ

ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ για παράδειγμα!!!!!
Αν σας πω εγώ έτσι δεν θα με πείτε ΤΡΕΛΟ>>>>>>>

Η εκκλησία στέλλει τον κόσμο σε πολέμους για
"ελευθερία" με την ευλογία του ""θεού" ενώ την ίδια
στιγμή κυρήττει: ο Χριστός είπε: "Αγαπάτε τους εχθρούς σας?"

Η εκκλησία ζει στην πολυτέλεια και το χρυσάφι
την στιγμή που εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν από την
πείνα ενώ την ίδια στιγμή κυρήττει: ο Χριστός είπε:
"Ο έχων 2 χιτώνες να δώσει τον ένα στους φτωχούς? "

"Οσοι έχουν μάτια ας δουν
Οσοι έχουν αυτιά ας ακούσουν"

Θα ήθελα να συμπληρώσω ότι,ο Σατανισμός και η εκκλησία του Σατανά
δεν πιστεύουν στο ΣΑΤΑΝΑ,επειδή δεν υπάρχει,όπως δεν υπάρχει
Άγιος Βασίλης.Η εκκλησία του Σατανά πιστεύει στην Θεωρία
της εξέλιξης.

Εγώ πιστεύω στους δημιουργούς μας, που μας δημιούργησαν
κατεικόνα και καθομοίωση.
Πιστεύω στην Παλαιά και καινή Διαθήκη....
Πιστεύω στο Χριστό
Πιστεύω στον αδελφό του Χριστού
Πιστεύω στο παιδί του Χριστού που η εκκλησία μας το κρύβει
ότι ο Χριστός είχε παιδί
Πιστεύω στην καταστροφή της εκκλησίας και της υποκρισίας
Θρησκεία μου η ΕΠΙΣΤΗΜΗ...

Και μια ερώτηση στο συγχισμένο αδελφό μου...

Γιατί η κωλομοναχοί και κωλοαρχιεπίσκοποι
και κωλο"πατέρες" όταν έχουν πρόβλημα υγείας φωνάζουν
το γιατρό και όχι το "θεό" ????

Υποκριτές..Πόλεμοι και καταστροφές έχουν γίνει
λόγω Των Μονοθειστικών Θρησκειών

Ανοίξετε τα μάτια σας ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Εσύ ρε βλάκα,πρόβατο των κωλόγερων τραγοπαπάδων...
Το 666 δεν είναι το μπαρ code...
Ετσι λένε τα άμυαλα ζώα και οι ειδωλολάτρες
που πιστεύουν στις ασχημόφατσες των ψεύτικων αγίων...

Α, και κάτι άλλο ...δεν υπάρχει ψυχή

Συγνώμη για τα βαριά μου λόγια αλλά η εκκλησία
είναι η αρρώστεια της ανθρωπότητας!!!!

Εδώ πήγαινε για να καταλάβεις γιατί η εκκλησία είναι
αρρώστια: www.antichrist.com

Εγώ πιστεύω στη δημιουργία και όχι στην εξέλιξη...

grecoRaelian

grecoRaelian

sbolakisΝέο Μέλος
20/01/2004, 23:25:38
ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ

ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΡΑΕΛ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΑΙ

ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΕΑΛ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΛΕΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΕΛΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ .

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

ΟΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΝ ΣΟΦΙΑ ΕΠΟΙΗΣΕΝ

Μην κρίνεις για να μην κριθείς

20/01/2004, 23:43:54
Αγαπητέ εν Ραέλ αδελφέ grecoRaelian

Νομίζω ότι είμασταν αρκετά σαφείς όταν σε προειδοποιήσαμε ότι τα forums του ESOTERICA, δεν είναι το κατάλληλο έδαφος ούτε για δογματισμούς, αλλά κι ούτε για προσβολές κατά της ιδεολογίας και του τρόπου σκέψεως των άλλων. Παρόλα αυτά, βλέπω ότι συνεχίζεις ακάθεκτος!

Δείγμα (μόνο) των όσων λέω το αληθές, παραθέτω αμέσως:

quote:

quote:
Και μια ερώτηση στο συγχισμένο αδελφό μου...

και κωλο"πατέρες"
όταν έχουν πρόβλημα υγείας φωνάζουν

quote:
Εσύ ρε βλάκα,πρόβατο των κωλόγερων τραγοπαπάδων...

Τα λόγια είναι περιττά, και σε πολλές περιπτώσεις, μία συγνώμη δεν αρκεί για να μας απαλλάξει από το...φιλότιμο.

quote:
Συγνώμη για τα βαριά μου λόγια αλλά η εκκλησία
είναι η αρρώστεια της ανθρωπότητας!!!!

20/01/2004, 23:48:29
quote:

Αγαπητή Αμαλία,

Δεν ξέρω αν έπεσε στην αντίληψή σου το άλλο θέμα περί Ραέλ (http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=3030&whichpage=2), αλλά, σχετικά με την ερώτηση που κάνεις :

quote:
Για να γίνεις μέλος πρέπει να πληρώσεις;

......................
Ελπίζω να λύθηκε η απορία σου...

Φίλε μου Durdenalie,
φαίνεται πως τα μυαλά μας συμπνέουν! Κι εγώ χθες, όταν είδα τα γραφόμενά σου στο τόπικ που λες, σκέφτηκα να σε παραπέμψω εδώ...

Αλλά...ρητορική ήταν η ερώτησή μου.

21/01/2004, 01:06:36
Αγαπητή μου Αμαλία,

Νομίζω ότι πια δεν μένει καμία αμφιβολία περί των κινήτρων της "οργάνωσης". Χαίρομαι που συμπνέουν οι απόψεις μας...

Όσο για σένα, αγαπητέ grecoRaelian, τι να σου πω; Προτιμώ τις γελοίες ερωτήσεις παρά τη σιγουριά των γελοιοτάτων "απαντήσεων"...

Καλή σου ημέρα...και καλά ξυπνητούρια...

21/01/2004, 08:51:32
Καλημερα!!

quote:
μια ερώτηση στο συγχισμένο αδελφό μου...

και κωλο"πατέρες" όταν έχουν πρόβλημα υγείας φωνάζουν

Εσύ ρε βλάκα,πρόβατο των κωλόγερων τραγοπαπάδων

quote:
Πάω να "συνομιλήσω" με Χριστιανούς Ορθόδοξους,ή "Πατριώτες"
τώρα για να με βρίσουν και να με πουν ψυχοπαθή.

Είμαι εθισμένος στις βρισιές

Κανενα σχολιο.

Φιλικα.....Κανένας.

Γλυκια η ζωη και ο θανατος μαυριλα!

21/01/2004, 11:52:15
Ωραία!!!!!!
Η ιστορία επαναλαμβάνεται.Η αποχώρηση των δύο λευκών πτηνών, μας είχε αφήσει ένα τεράστιο και δυσαναπλήρωτο κενό . Ευτυχώς που βρέθηκε ο φίλος μας ραελιανός να το γεμίσει.
Μια ακατάσχετη μπουρδοπαπαρολογία .εχει πλημμυρίσει τις σελίδες του σάιτ και ο ραελιανός συνεχίζει ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ. Έμπαινε μεγάλε , δώστα όλα και φώτισε εμάς τους αδαείς, τους πτωχούς τω πνεύματι (μα πλούσιους τω οινοπνεύματι ), βοήθησέ μας να δούμε την αλήθεια, να μάθουμε τι γίνεται γύρω μας.
Είπες πως δεν έχεις ψυχή. Εμείς όμως έχουμε και ψυχή και καρδιά και μυαλό. Και μαζί με αυτά έχω και μια εύλογη απορία ραελιανέ:
Πες μου σε ικετεύω τι είναι αυτά τα "εξωγήινα" ναρκωτικά που παίρνεις, να τα πουλήσουμε και να χεστούμε (α πα πα κακές λέξεις) στο τάληρο.
Τελειώνοντας, θα ήθελα να συνοψίσω τη γνώμη μου για τα γραφόμενά σου σε μία και μόνι φράση:
ΓΑΡΓΑΛΑ ΤΑ, ΓΑΡΓΑΛΑ ΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ.

Υ.Γ.
Με απέραντη εκτίμηση
ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ.

ΣΑΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ,
ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ........

21/01/2004, 12:04:30
quote:
Eυχαριστώ (προσωπικά) γιατί είχα αρκετές γελοίες ερωτήσεις... Eυχαριστώ που δεν απαντήθηκαν -υποθέτω επειδή ήταν γελοίες- κ ευχαριστώ που για πολλοστή φορά μου είπες τι σημαίνει Elohim. Tα βιβλία του Pαέλ θα τα αγοράσω όταν ξαναρχίσω να δουλεύω κ πιάσω κανά φράγκο στα χέρια μου. Tώρα όμως είμαι συγκλονισμένη κ έχω πέσει σε βαθιά κατάθλιψη.
ΔEN YΠAPXEI AΓIOΣ BAΣIΛHΣ;;;;;;;;;

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

21/01/2004, 12:18:36
Μα είναι φυσικό αγαπητή γαβρίνα να είσαι συγκλονισμένη και να έχεις πέσει σε κατάθλιψη. Μετά τον χείμαρο των αποκαλύψεων του ραελιανού μας φίλου, μόνο σοκ θα μπορούσε να πάθει κανείς. Όταν πιάσεις κανένα φράγκο στα χέρια σου και αγοράσεις τα βιβλία του Ραέλ, στείλτα και σε μένα γιατί είμαι άνεργος και δεν έχω την χαρά, την ευτυχία να ρουφήξω τις γνώσεις που σίγουρα παρέχονται εκεί.

Υ.Γ.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΡΑΕΛ
ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΕΛ.

ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ,
ΞΑΝΑΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.....................

ΣΑΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ,
ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ........

21/01/2004, 12:31:26
Mα κ βέβαια θα σου τα στείλω αγαπητέ μου!!!
Έχεις κ συ δικαίωμα στη χαρά κ την ευτυχία, (κ επειδή αυτά είναι 2 πράγματα που η ομάδα σου δεν θα σου χαρίσει ποτέ ) θα φροντίσω εγώ να τα λάβεις... φυσικά μέσω της μοναδικής διδασκαλίας του Pαέλ. METANOEITE!!!!!!

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
21/01/2004, 13:52:02
ΦΙΛΕ grecoRaelian ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Μ....Α ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ ΣΟΥ Ο ΕΧΩΝ ΑΥΤΙΑ ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΛΕΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ.
ΤΑ ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΨΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΗΠΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΕΛ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΑΠΛΑ Ο ΡΑΕΛ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΧΑΖΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ. ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ grecoRaelian ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΗΡΕΜΟΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΘΑ ΣΕ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.

ΑΑΑ. ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΑΦΗΕΡΟΜΕΝΟ ΣΤΟΥ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΣΟΥ ΦΙΛΟΥ.
"ΑΝΤΕ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΑΝΤΕ ΠΙΝΟΥΝ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΡΩΩΝ ΛΑΚΕΡΔΑ." ΙΣΩΣ Ο ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕ.

""ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΓΕΝΝΑΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΑΚΡΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΚΟΤΑΔΙ ΖΗΤΩ ΣΕ ΑΝΑΡΧΟ ΧΑΟΣ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΧΑΘΩ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΨΥΧΗΣ ΦΥΛΑΚΗ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΕΚΕΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΦΙΛΙ"

Edited by - ΣΙΣΙΦΟΣ on 21/01/2004 13:53:26